BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maaike past op

Maaike was tweeëntwintig en verdiende regelmatig wat bij met het oppas spelen bij kennissen van haar ouders. Vrijwel elke zaterdagavond zat ze bij Stefan, een brutale zeventien jarige jongen met een laag IQ. Iets wat je trouwens niet aan hem kon zien. Hij sportte veel en zag er geweldig uit. Op de avonden dat ze op Stefan moest passen kwam haar vriend, Sjaak vaak langs en vreeën ze op de bank voor de tv. Op een keer kwam Stefan onverwacht de kamer binnen en zag hoe Maaike daar, alleen nog in haar slipje, op de bank lag met Sjaak zat op zijn knieën naast haar en spelend met haar borsten. Stefan had, van achter de deur, stiekem toe gekeken hoe Sjaak haar tepels bespeelde en toen ze van plaats ruilden hadden ze hem ontdekt. Hevig geschrokken had ze Stefan weer naar bed gestuurd en ze had hem op het hart gedrukt niets tegen zijn ouders te zeggen.

Vanaf die tijd werd Stefan steeds brutaler tegen haar. Hij kneep haar af en toe in haar billen en hij maakte regelmatig opmerkingen over haar borsten. Ook begon hij haar uit te dagen en toespelingen te maken op het kussen en strelen van haar borsten zoals hij Sjaak had zien doen. Op een keer dat Sjaak voor zijn werk een paar weken weg moest en Stefans ouders pas zondagavond zouden terugkeren had hij haar vreselijk uitgedaagd. Ze voelde zich opgelaten en eenzaam dat weekend en baalde dat ze deze keer zonder Sjaak bij hem moest oppassen. Na het eten zaten ze samen naar een documentaire te kijken over Afrika toen er allerlei meisjes en vrouwen met ontbloot bovenlijf door het beeld liepen. “Jouw borsten zijn groter….” zei hij stellig en keek haar bestuderend aan.

Ze lachte wat en besloot ze zijn uitdagingen aan te nemen en toen ze hem naar de douche stuurde waarschuwde ze hem dat ze hem zo komen inzepen als hij het zelf niet goed zou doen. “Dat durf je niet” stak hij haar nog een keer. Nadat hij naar boven was gegaan fantaseerde ze over wat ze allemaal met hem zou kunnen doen. “Wat zou zo’n kereltje al weten en kunnen” vroeg ze zich af.

Ze begon wat opgewonden te raken en liet haar hand even over het kruis van haar jeans glijden. Ze voelde haar schaamheuvel de stugge stof heen. Boven hoorde ze de douche lopen. Voordat ze naar boven liep besloot ze haar BH uit te doen om te zien hoe de jongen zou reageren. Ze trok haar T-shirt uit en maakte haar BH los. Haar borsten waren zeker mooier dan die van de vrouwen van daarstraks. Ze stonden fier vooruit en haar tepels waren klein en mooi donker. Ze schoof het T-Shirt weer over haar borsten en toen ze langs de spiegel in de gang liep zag ze hoe haar borsten bij elke stap zachtjes heen en weer schommelden. Haar tepels werden stijf van het langs de stof van haar T-shirtje schuren.

Boven gekomen duwde ze de deur van de badkamer open. Stefan stond onder de douche met zijn lijf naar haar toe gedraaid. Geschrokken draaide hij zich om. Ze ging op de rand van het bad zitten en bekeek zijn lijf. Hij was lang en mager en nergens op zijn lijf was enig mannelijk haar zichtbaar. Hij bleef zo staan en ze bood hem aan om hem in te zepen. Hij grinnikte nerveus, nog voor hij reageerde pakte ze een spons en begon zijn schouders in te zepen. Hierna deed ze zijn rug en toen ze aan zijn kontje begon kneep hij zijn benen stijf samen. De douche liep nog steeds en warme water kwam op haar terecht. Ze merkte dat haar T-shirt langzaam maar zeker aan haar lijf begon te plakken.

“Draai je eens om.” gebood ze hem toen ze bij zijn voeten was aangekomen. Hij bleef stokstijf staan en ze pakte hem bij zijn schouders en draaide hem om. Hij hield zijn handen angstvallig voor zijn kruis terwijl ze zijn bovenlijf inzeepte. Ze zag hoe hij met grote ogen naar haar inmiddels door natte, en doorschijnende T-shirt stond te staren. Zijn aandacht wond haar op. Nadat ze zijn buik had gedaan knielde ze en begon aan zijn bovenbenen. Stefan maakte een opmerking over haar, lekkere dikke borsten, en ze reageerde met een glimlach. Achter zijn handen zag ze dat hij zijn stijve pik verborgen hield. Het ding was lang en dun, heel anders dan die van haar vriend. Nadat ze klaar was met inzepen pakte ze de douche en begon Stefan af te spoelen. Terwijl ze daar mee bezig was stond hij met rode wangen naar haar doorweekte T-shirtje te kijken. Ze pakte zijn een handdoek en gooide die hem toe. Hij ving hem met beide handen haar zo een goede blik op zijn stijve pik gunnend.

Zo één had ze lang niet meer gezien. Lang en dun vrijwel zonder haar er om heen. Ze pakte de douchekop en spoelde het sop van zijn lijf nogmaals alle details van zijn geslacht in haar opnemend. Terwijl hij zich afdroogde liep ze naar zijn kamer en kwam terug met één van zijn truien. Ze draaide haar rug naar hem toe en trok haar T-shirt uit en begon zich af te drogen. Stefan kon haar via de beslagen spiegel zien en keek met grote ogen toe en floot bewonderend tussen zijn tanden. Ze trok zijn trui aan en ging naar zijn kamer.

“Gaaf die trui want hij is veel te klein. Ik kan je tieten heel mooi zien…” Iets verlegen verliet ze de douche en ging naar zijn kamer. Even later kwam hij binnen, gekleed in een flodderige pyjama. Hij ging liggen en ze stopte hem in. “Kom je even bij me liggen” vroeg hij.

Voordat ze ging zitten trok ze haar jeans uit omdat anders zijn bed nat zou worden. Hij lag op zijn linkerzijde met zijn rug naar haar toe. Ze ging als een lepeltje achter hem liggen. Ze sloeg haar arm om hem heen en streelde zijn haar. Stefans ademhaling werd onrustiger en hij reageerde duidelijk op haar strelingen. Haar hand gleed van zijn hoofd naar zijn lijf en schoof hem in zijn shirtje en legde hem op zijn buik. Ze voelde hoe ook bij haar de spanning toenam. Na een tijdje rolde ze om en kwam voor hem te liggen. Stefan sloeg het dekbed over haar heen en kwam tegen haar aanliggen. Ze voelde zijn warmte tegen haar lijf. Elke keer als hij ademde blies hij zachtjes zijn lucht tegen haar gevoelige hals. Hij legde zijn arm over haar heen. Zijn hand kwam op haar buik, vlak onder haar borsten, te liggen. Voorzichtig verrolde ze zich en zijn hand kwam op haar borst terecht. Zijn vingers gleden voorzichtig over de stof en haar tepels werden stijf. Stefan begon zijn onderlijf van haar weg te schuiven, blijkbaar om een stijve te verbergen. Ze voelde hoe haar kutje begon te reageren op de strelingen van haar borsten en ze legde haar hand op haar slipje.

Stefans vingers gleden over haar stijve tepels. Ze pakte zijn hand en geleidde deze ander haar trui. Gespannen wachtte ze af wat hij zou doen zelf had ze had een hand op haar slipje gelegd en streelde zachtjes haar kutje dat inmiddels al aardig nat begon te worden. Zijn hand gleed langzaam omhoog terwijl zijn vingertoppen haar huid zachtjes beroerden. Even trok hij zijn hand terug en schoof haar trui omhoog tot vlak onder haar borsten. Toen voelde ze hij zijn hand vol op haar borst legde.

Langzaam maar zeker werd ze steeds geiler. Ze duwde wat harder met haar vingers tegen haar slipje en ze voelde de stof langs haar natte schaamlipjes glijden. Stefan had één van haar tepels tussen twee vingers genomen en kneep er zachtjes in. Ze moest zich inhouden om niet luidkeels te zuchten. Maaike wilde meer en trok het kruis van haar slipje tussen haar schaamlipjes vandaan en liet haar vingers onder de stof over haar schaamhaar glijden. Ze voelde de natte stof op haar hand toen ze haar vingers op haar kutje legde. Stefan had nu ook haar andere borst gevonden Ze voelde hoe hij steeds dichter tegen haar aankwam liggen. Zijn lijf tegen haar rug en zijn schoot tegen haar kont.

Inmiddels gleed haar middelvingers over haar schaamlippen. Ze was opzoek naar bevrediging. Haar vinger gleed telkens iets verder tussen haar schaamlipjes. Ze wreef voorzichtig over haar clitje. Stefan had inmiddels zijn onderlijf tegen haar kont geduwd. Even trok hij een hand van haar borsten en ze voelde hoe hij zijn pik tussen haar billen manoeuvreerde. De hand kwam snel terug en ze voelde hoe zijn harde pik langs tegen billen werd heen en weer geschoven. Ze duwde het topje van haar vinger haar schede in. In gedachte werd ze geneukt door het kereltje waar ze op moest passen.

Stefan begon sneller te stootten en luider te zuchten. Zijn grip op haar borsten werd krachtiger en op het moment dat het pijn begon te doen ontspande hij zijn greep en blies zijn adem hard in haar nek. Toen voelde ze hoe, op haar kont, in haar slipje een natte plek begon te ontstaan. Ze realiseerde zich dat hij voorvocht lekte.

Met die extra prikkeling begon haar schede samen te trekken om de vinger die ze er met kleine rukjes in en uit schoof. Vanuit haar benen en haar lijf voelde ze spanningen naar haar kutje schieten en ze kwam langzaam klaar. Terwijl ze stil lag te genieten begon Stefan weer met haar borsten te spelen. Hij ging verliggen en probeerde over haar schouder naar gezicht te kijken. Ze draaide haar gezicht bij en zoende hem op zijn mond. Verward bleef hij haar aankijken. Ze trok haar hand uit haar slipje en duwde hem tegen het matras. Ze ging op haar knieën naast hem zitten en keek naar zijn pyjamabroek waar een natte plek inzat. Ze wilde meer. Maaike keek hem aan en hij sloeg zijn ogen naar en draaide zijn gezicht beschaamd weg. Ze pakte zijn handen en legde deze weer op haar borsten. ”Wil je ze zien?” vroeg ze.

Stefan bleef doodstil liggen en wachtte af. Ze trok de trui iets omhoog en voelde de spanning in haar lichaam oplopen. Met grote ogen keek hij haar aan en knikte van ja. Ze trok het kledingstuk uit en hij keek naar de borsten waar hij zo juist me had zitten spelen. Haar tepels waren nog steeds stijf en hij legde zijn handen er weer op. Maaike vroeg of hij geen last had van de natte plek in zijn broek. Geschrokken trok hij zijn handen weg en bedekte zijn kruis. Ze pakte zijn hand en vroeg hem mee te gaan naar de douche. Schoorvoetend volgde hij haar. In de gang zag hij de vlek achter in haar slipje. Hij greep haar vast en kuste haar rug. Ze draaide zich om en zijn mond lag direct op haar borsten. Ze keek omlaag terwijl hij haar tepels zoende. Hij begon haar weer richting zijn kamer te duwen.

Maaike ging op de rand van het bed zitten. De jonge ging op zijn knieën tussen haar benen zitten en kuste en likte haar tepels. Ze ging liggen en trok hem naast haar op het smalle bed. ”Wil je m’n slipje uittrekken?” vroeg ze naar verloop van tijd. Ze tilde haar kontje uit het zachte matras terwijl hij haar broekje omlaag schoof. Hij keek bewonderend naar haar lijf waarover hij zo vaak gedroomd had. Bewonderend merkte hij op dat er wel een boel haar op zat en dat ze er veel leuker iet zag dan in zijn dromen.

Maaike genoot van zijn complimentjes en sloot haar ogen. Ze voelde zijn handen over haar buik glijden. Zijn ene omvatte haar borsten en de andere gleed zachtjes over haar buik richting haar kutje waarop ze haar benen voor hem spreidde. Stefan aaide zachtjes haar vachtje. Ze zocht met haar ene hand zijn been en volgde zijn dij, langs zijn pyjamabroek, omhoog. Bij de broekband aangekomen opende ze haar ogen en richtte zich op. “Ik wil je blote lijf zien” zei ze.

Hij liet haar los en ze nam zijn lichaam in haar op. Zijn bovenlijf was gespierd, gespierder dan dat van de zeventien jarigen. Brede schouders en dikke bovenarmen kwamen samen op een haarloze borst. In vergelijk met Sjaak stelde de body van haar vriend niets voor. Haar vriend was twintig en een ITer. Stefan maakte de laatste knoopjes van zijn shirtje los en legde het achter zich neer en wachtte even. Maaike nam het initiatief en trok zijn broek een stukje omlaag. Beschaamd keek hij omlaag en bedekte zijn kruis met beide handen. Toen ze zijn broek over zijn knieën had geschoven kuste ze zijn handen en trok ze zachtjes opzij. Zijn pik leek nog langer dan daarnet. Het ding stond stijf omhoog en reikte tot aan zijn navel. “Vind je me lelijk?” vroeg hij schuchter.

Maaike pakte zijn pik met beide handen beet en zoende zijn eikel. Zachtjes liet ze de huid over het lange lid heen en weer schuiven. Zijn pik reikte tot aan zijn navel en was daarmee een paar centimeter langer dan die van haar vriend. Stefan legde zijn handen op haar hoofd en steunde zachtjes. Maaike liet haar ene hand omlaag glijden langs zijn been. Toen ze haar eigen been bereikte volgde ze haar dij en streelde zacht haar kutje. Ze duwde twee vingers tussen haar schaamlippen en zocht haar clitje. Stefan keek omlaag naar de oppas en zag dat ze zich zelf streelde. Hij duwde haar hoofd van zijn pik en keek toe. “Kom, ga naast zitten dan kun je zien hoe meisjes het doen” gebood ze hem.

Stefan ging op de vloer, tussen haar benen zitten en keek toe hoe ze haar ene hand gebruikte om haar lipjes uiteen te duwen terwijl ze met haar ander hand haar poesje streelde. Hij pakte zijn pik beet en begon zich af te trekken. Met lange lome halen schoof hij de huid over zijn lange lid heen en weer. Maaike gebaarde hem naast haar te komen zitten. Hij ging op het bed zitten en Maaike legde haar ene been langs hem heen. Stefan was op zijn knieën tussen haar geopende benen gaan zitten en keek toe hoe ze zichzelf weer bevredigde. “Speel maar verder met jezelf” moedigde ze hem weer aan.

Stefan nam zijn pik in zijn hand een begon steeds sneller te bewegen. Maaike liet een hand over zijn lijf glijden en pakte zijn pols beet en remde zo zijn snelheid van bewegen. Haar vingers gleden tussen haar schaamlipjes heen en weer. Soms duwde ze een vinger in haar schede om deze dan weer langzaam naar buiten te trekken. Ze begon langzaam klaar te komen en wilde dat Stefan ook zo komen. Terwijl haar orgasme begon duwde ze twee vingers in haar schede en nam het tempo van de hand van Stefan over. Haar orgasme was kort maar hevig. Terwijl ze stilletjes lag te genieten begon Stefan dichter naar haar toe te kruipen. Zijn pik was vlak bij haar buik toen hij begon klaar te komen. Er spoten een paar ferme stralen zaad door de lucht die deels op haar buik terecht kwamen.

Maaike trok Stefan tegen haar lijf en ze liet zich samen achterover in het bed zakken Stefans warme harde lijf lag nu boven op haar. Zijn gezicht lag tussen haar borsten en zijn handen lagen op haar heupen. Zijn zaad begon van haar lijf op zijn bed te lekken maar het kon haar niets schelen. Ze streelde zijn korte blonde haar terwijl hij haar borsten zoende. Stefans vingers gleden over haar heupen naar haar kont. Hij ging verliggen en ze rolden samen om.

Ze lagen weer naast elkaar en Maaike zag dat Stefans pik slap geworden was. Ze wilde proberen hoe het voelde om door een ventje van zeventien geneukt te worden. Voorzichtig pakte ze zijn lid beet en doelbewust begon zijn pik weer te strelen. Stefan duwde haar benen uiteen en begon haar donsje te aaien. Maaike opende met haar hand haar schaamlipjes en Stefan begon haar onwennig te strelen. Ze pakte zijn hand en leidde hem langs haar gevoeligste plekjes. Hij verstond de kunst om Maaike met zijn vingers te bevredigen. Ondertussen kwam zijn pik met kleine schokjes weer omhoog in Maaike’s hand. Stefan had inmiddels met zijn wijsvinger de mond van haar schede gevonden en Maaike duwde zachtjes tegen zijn hand zodat zijn vinger naar binnen glipte.

Toen nam ze weer de leiding. Ze duwde zijn hand weg en legde een extra kussen onder haar rug. Ze trok haar knieën op en gebaarde Stefan om er tussen te komen liggen. Hij kuste haar op haar mond en duwde zijn bekken tegen haar onderlijf. Ze pakte zijn pik beet en bewoog deze langzaam heen en weer tussen haar schaamlipjes. Ze legde haar ene hand op zijn kont en duwde zijn pik behendig tegen haar schede. Door op zijn kont te duwde schoof zijn lid langzaam bij haar naar binnen. Hij begreep wat ze van hem verlangde en duwde met een harde stoot zijn onderlijf tegen haar bekken. Ze kreunde toen ze zijn pik tegen haar baarmoeder voelde stoten. “Langzaam heen en weer gaan.” gebood ze hem.

Stefan trok zijn lid steeds geheel uit haar kutje om steeds feller toe te stoten. Ze ving ze zijn aanvallen op door haar benen iets samen te knijpen. Telkens voelde ze zijn pik tegen haar baarmoeder dreunen. Zijn handen lagen inmiddels onder haar kont en hij kneedde haar billen met de kracht van een volwassen kerel. Zijn lippen lagen op haar tepels die hij afwisselend sabbelde en er soms zachtjes zijn tanden in zette. Hij begon langzamer te stoten en Maaike duwde hem weg. Teleurgesteld keek hij haar aan. Ze duwde hem van het bed en gebaarde dat hij moest gaan liggen. Ze ging over hem heen hangen en duwde zijn pik weer tegen haar spleetje. “Stil blijven liggen” gebood ze hem en met korte snelle stoten begon ze aan haar orgasme te werken. Stefans handen hadden haar borsten omvat en hij masseerde haar tepels door ze tussen zijn vingers heen en weer te rollen.

Anders dan met Sjaak begon ze nu klaar te komen van de pik die in haar heen en weer stootte. Vanuit haar hele lijf begonnen zich spanningen naar haar kutje te ontladen. Haar borsten werden harder dan anders en ze voelde haar schede samentrekken rond Stefans pik. Hij kreunde telkens ze haar kont even op zijn bovenbenen rustte. Zijn handen gleden over haar lijf en bleven op haar onderbuik vlak bij haar kutje liggen.

Toen ze klaar begon te komen en bleef stil zitten om de golven van genot over haar te laten komen. Stefan nam haar bewegingsritme over en telkens als haar schede samenkneep gleed zijn pik diep in haar kutje. Terwijl hij begon klaar te komen stootte hij diep in haar en spoot zijn zaad tegen haar baarmoeder. Hij trok geheel terug en al spuitend stootte hij weer in haar. Maaike kreunde van genot en zoende hem als een bezetene. Haar orgasme kwam weer terug en ze kwam voor een tweede keer. Ze liet zich voor over zakken en genoot van hun heerlijke spel. Zo lagen ze enige tijd van elkaars warmte te genieten. Toen rolde ze van haar veel jongere minnaar af en gleed weg in een heerlijke lome slaap. Stefan nam het dekbed van de vloer en legde het over hun heen.

Ze werd wakker doordat ze bewegingen voelde. Ze realiseerde zich dat ze nog met Stefan in bed lag en voelde ze hoe haar tepels werden gezoend. Terwijl ze haar ogen een beetje opende en door kleine spleetjes naar hem keek zag ze hoe hij zijn stijve pik weer in zijn hand heen en weer bewoog. Ze deed als of ze sliep en rolde op haar rug. Hierdoor kwam ze in een natte plek te liggen. Ze glimlachte toen ze bedacht dat dit een zaadvlek moest zijn van eerder die avond. Stefans hand begon nu haar spleetje te strelen en brutaal duwde hij een vinger in haar schede. Met korte rukjes bewoog hij zijn vinger in en uit en weer voelde Maaike de passie in haar opkomen. Stefan kwam tegen haar aanliggen en de hand waar mee hij zijn pik bevredigde schoof regelmatig langs de zijkant van haar borst. Ze besloot om hem nogmaals van haar lijf te laten genieten en pakte hem bij zijn hand en vroeg hem over haar heen te komen zitten.

Stefan ging op zijn knieën over haar buik zitten en ze nam zijn pik en duwde deze tussen haar borsten. Hij legde zijn handen op haar borsten en duwde ze tezamen. Terwijl hij zijn pik tussen haar borsten heen en weer schoof had Maaike een hand op haar natte kutje gelegd. Haar vingers gleden door het zaad dat Stefan eerder daar had geloosd en ze streelde haar gezwollen clitje langzaam naar het volgende orgasme.

Ze was nog steeds niet verzadigd en duwde twee vingers tegelijk in haar schede. Met snelle krachtige stoten begon ze de bevrediging te zoeken die hij haar deze avond al meermaals geboden had. Deze keer was het Stefan die als eerste klaarkwam. Hij spoot zijn zaad tussen haar samengeperste borsten en terwijl het begon weg te lekken van haar lijf naar haar keel toen ze Stefans vingers langs haar vingerende hand voelde glijden. Zijn vingers zochten en vonden haar clitje. Hij wreef er langzaam overheen en ze begon weer klaar te komen. Haar orgasme hield lang aan en terwijl Stefan haar spleetje bleef strelen ging hij naast haar liggen. Hij trok haar hand weg en duwde zijn middelvinger in haar schede. Met plagerig langzame bewegingen bewoog hij zijn hand heen en weer terwijl Maaike overmand door vermoeidheid in slaap sukkelde.

Hoelang ze zo gelegen hadden wist ze niet meer maar dat ze heerlijk geslapen had na zo’n vermoeiende avond voelde ze wel. Stefan lag tegen haar aan met zijn hand nog steeds op haar kutje en een vinger nog in haar schede. Het dekbed zat tegen haar hals en borsten gekleefd en onder haar kont voelde ze de natte plek van Stefans sperma dat uit haar kutje was gelekt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 16402 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Maaike past op”

Plaats een reactie