BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn fantasie 1

Het is zaterdag, we lopen elkaar al vanaf de minuut dat we wakker zijn op te geilen en hebben inmiddels al meerdere keren met elkaar geneukt en zijn beide al meerdere keren klaargekomen. Jij loopt met zaad van mij in je kutje, je kontje en je mondje. Mijn buik is nat van jouw spuitende kutje en mijn gezicht glimt van jouw geil. Jij hebt me net in mijn kontje gevingert terwijl je mij pijpte en je merkte dat ik dat toch wel heel erg lekker vindt. Ook als jij mij rimt wordt ik super hard. Je weet dat ik daar heel gevoelig ben. Als we onder de douche staan en ik jouw kutje vinger met bijna mijn hele hand en wil jij mijn kont wel eens vingeren. Ik buig voorover en jij smeert wat glijmiddel op mijn kontgat. Dan steek je eerst een en al snel een tweede en derde vinger bij mij naar binnen. Het doet mij geen pijn en voelt erg geil. Wanneer jij de vierde vinger erbij steekt en je hand makkelijk heen en weer kan bewegen probeer je of ook je duim erbij kan. Zonder problemen glijdt je hand nu in mijn kontje en je duwt langzaam dieper. Als mijn sluitspier om je pols zit en ik dus je hele hand in mijn kont heb beweeg je langzaam heen en weer. Ik wordt er erg geil van en super hard. Door het heen en weer bewegen van je hand glijd je steeds weer dieper in mijn kont.

“Nog even en ik zit tot mijn elleboog in je kont” zei je net. Dan trek je langzaam je hand uit mijn kont. “Genoeg voor nu. Ik weet wat beters” kreeg ik te horen. Je loopt naar de kast waar de la met sexspeeltjes zit. Je pakt jouw langste en dikste dubbele dong. “Hier, duw deze eens in jouw kont.” “Doe het zelf” reageer ik. Het ding is 60 cm lang en zeker 5 cm in doorsnede. “Als het mij lukt om hem in mijn kutje en kontje te krijgen dan duw jij hem in jouw kontje.” Je staat vlak voor me en kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik ben zo geil, het zal allemaal wel. Ik knik. Jij gaat door je knieën en plaats de dong voor je kutje. Langzaam schuif je de kop naar binnen en dan een stuk van de rest. Als je halverwege bent trek je hem bijna helemaal weer naar buiten. Dan begin je te pompen, maar meer als de helft krijg je niet in je kutje. Dan zet je een kop voor je kontgaatje. Je kontje is lekker strak. Ik hoop niet dat dit ding de boel te veel oprekt. De kop zit achter je sluitspier. Dan plaats je de andere kop weer voor je kutje en terwijl deze kop nog in je kontje zit druk je door. De dong zit nu in twee gaatjes tegelijk. Dan duw je hem zo ver als mogelijk in je kutje. Dan druk je de rest in je kontje. Een klein stukje is nu nog zichtbaar. Als je even hebt gewacht en gewend bent aan deze dubbele penetratie door een joekel van dong trek je hem er met een beweging helemaal uit. “Nu jij!” zeg je tegen mij.

Ik pak de dong. Smeer mijn kontgaatje met glijmiddel in en ook een beetje aan de binnenkant. Dan zet ik een kop tegen mijn sluitspier en druk hem naar binnen. Het kost me moeite maar het lukt. Ik moet even wachten om te wennen aan het formaat. Dan druk ik de dong langzaam verder mijn kont in. Als ik halverwege ben stop ik. Ik ben net zover als jij. Ik kan nog verder en als ik bijna het einde nader voel ik dat als ik nu verder duw het gevoelig wordt in mijn buik. Alleen de tweede kop steekt nog buiten mijn sluitspier. Ik heb hem veel verder dan jij in mijn kont zitten. Mijn pik staat super stijf. Dan kniel je voor mij op de grond en zuigt mijn pik in je keel. Wanneer jouw neus mijn schaambeen raakt zit ik helemaal in je mond en keel. Dan beweeg jij jouw hoofd heen en weer en ik neuk je keel. Al snel kom ik klaar en spuit mijn zaad rechtstreek in jouw slokdarm, zo diep zit ik in je. Terwijl ik klaarkom pers ik de dong uit mijn kont.

Ik sta nog te trillen op mijn benen. Jij likt mijn pik nog eens af. Mijn orgasme was intense. “Wauw, dat was veel” hoor ik je zeggen en ik kijk je aan. Jij kijkt mij in mijn ogen en zegt: “Zoveel heb ik je nog niet zien spuiten.”
We staan nog een paar minuten onder de douche en spoelen ons nog een keer af. Dan draai ik de douche dicht en drogen we ons af. “Wil je het echt proberen?” Ik knik en kijk op de wekker. Dan lopen we naar de kledingkamer. “Iets gemakkelijks maar dan hè?” Ik mmm ten teken dat ik je gehoord heb. Ik kijk naar wat je voor jezelf pakt. Een leuk jurkje, een paar kousen en pumps. Voor mij pakt je een T-shirt en een sportbroek. “Trek die slippers maar aan.” en je wijst naar een paar badslippers. Wanneer we aangekleed zijn lopen we naar de auto en rijden naar de stad. In de stad parkeren we de auto en lopen naar onze bestemming. Eenmaal binnen moet ik wennen aan het weinige licht. Ik weet de weg, we zijn hier immers vaker geweest alleen was het dan jouw feestje, nu is het de mijne.

Bij de kluisjes ontdoe ik mij van al mijn kleding en loop op de slippers verder. Jij ontkleed je niet. Dan kom je naast me staan en we zoenen. Tongzoenen en gepassioneerd masseren we elkaar. Al snel hebben we aandacht van andere mannen die hier lopen. Als er een paar mannen naast jou staan vraag jij aan één van hen: “Wil je mij in mijn kont neuken?” De man knikt dan kijk je de volgende aan, hij knikt ook. Zo kijk je alle mannen aan en allemaal knikken ze. “Dus jullie zijn niet vies van het neuken van een kontje. Dan neuk je eerst hem maar daarna mag je mij dan neuken. Je wijst naar mij terwijl je het de mannen vertelt. Een aantal mannen lopen gelijk weg; een aantal blijft staan. Jij gaat op de bank liggen met je hoofd op de leuning. Ik sta naast de bank en buig over je heen zodat jij mij kan pijpen en ik jou kan beffen.

Een eerste man komt achter mij staan en zijn pik is nog niet zo stijf. Jij pijpt hem stijf en pijpt mij daarna. De stijve pik van de man zet je voor mijn kontgat en ik voel hoe zijn pik mijn sluitspier passeert en langzaam helemaal in mijn kont schuift. Dan begint hij te neuken. Jij moedigt hem aan. Steeds sneller pompt hij in mijn kontje. Dan voel ik hem spuiten, als de man mijn kontje verlaat heb ik een flinke lading zaad in mijn kont zitten. Nummer twee heeft zijn plek al overgenomen. Ook hij schuift zijn pik helemaal in mijn kontgat en neukt zichzelf klaar. Dan voel ik jouw tongetje over mijn kontgat. Heerlijk zoals jij mij rimt. Dan voel ik een derde pik tegen mijn sluitspier. Langzaam schuift hij naar binnen en neukt zichzelf klaar. Ik vind het een heerlijk gevoel dat hij in mij spuit. Ik heb nu drie ladingen zaad in mijn kontje en de eerste man meldt zich en wil nu jou in jouw kontje neuken. Voor wat hoort wat is zijn opmerking. Jij schuift onder mij vandaan en gaat op je knieën zitten. Je pijpt de man stijf. Dan kom je omhoog en buigt naast me voorover. De man plaatst zijn pik tegen jouw sluitspier en drukt zich langzaam in jouw kont. Als hij helemaal in jou zit begint hij te pompen.

Niet veel later spuit hij ook in jouw kontje. Ik snap nu hoe dat voelt. Als hij zich uit jou trekt staat de tweede klaar om zijn plek in te nemen. Ook die neukt zich in een paar minuten klaar in jouw kont. De tweede lading heb je te pakken. Ik kijk om mij heen of ik de derde man ergens zie. Die is nergens te bekennen. Dan komt er een nieuw persoon de ruimte binnenlopen. Jij kijkt hem verlekkert aan. De man vraagt of hij jou mag neuken. Jij kijkt mij aan. Ik knik. “Je mag me neuken, graag zelfs. Maar wil je hem ook neuken? Hij wil graag pikken in zijn kont voelen spuiten.” De man kijkt ons beide aan. Dan opent hij zijn broek. Zijn inmiddels stijve pik plaatst hij tegen jouw kontgat en perst hem langzaam naar binnen. Als hij er helemaal inzit neukt hij je flink. Minuten lang weet hij het vol te houden en uiteindelijk spuit hij een lading in jouw kont. Dan trekt hij zich uit jou en plaatst zijn pik voor mijn kutje. Ik word nu heerlijk door hem geneukt en uiteindelijk spuit hij mijn kutje ook vol. De man bedankt me en verdwijnt weer. Jij besluit dat het genoeg is voor nu. We kleden ons aan en gaan naar huis. Thuis steek jij een vinger in mijn kont en voelt dat er nog zaad in mijn kont zit. Door jouw vinger in mijn kont loopt het zaad er langzaam uit. Het loopt langs mijn benen omlaag. Ik voel me geil en kus jou vol op je mond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Barth

Ik ben een single man. Heel open van karakter en open minded. Er is maar weinig wat niet kan. Ik schrijf belevenissen, aangevuld met fantasieën als verhalen.
Wanneer jij als vrouw je herkend in mijn verhalen en met mij die fantasieën werkelijkheid zou willen laten worden neem dan contact met me op. Samen is leuker als alleen.

Dit verhaal is 6545 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie