BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kristiens fantasie

Een man begeleidt me een donkere ruimte in. Ik draag een soort truitje maar ben verder naakt. Ik zie dat een aantal mannen staan; kan niet goed onderscheiden hoeveel maar ze zijn allemaal naakt met allemaal een stijve lul.
MIjn begeleider stelt me voor en zegt: ‘Deze kut is Kristien en wil geneukt worden! Zijn jullie er kaar voor?

Ik moet op een tafel gaan liggen, op mijn rug. Hij doet mijn benen wijd en bindt mijn enkels aan de tafelpoten en ook mijn handen worden aan tafelpoten vastgebonden. De mannen komen naar me toe en ik word door wel honderd handen gestreeld, in mijn tepels geknepen en mijn kutje gevingerd
Één van hen knielt en beft mijn kutje. Trekt mijn schaamlippen opzij en zegt: ‘Jongens kijk een naar dit lekkere strakke kutje, die gaan we even lekker vullen en stootte vervolgens zijn lul diep in mijn kutje. Ik geef een gilletje en de mannen lachen. ’Jongens, ze is botergeil en kletsnat. Wat een lekkere neukkut! Lachend kneedde hij mijn clitoris terwijl hij me neukte,
Er was een zwarte man bij met een grote zwarte lul. ‘Neuk die kut’ werd hij aangmoedigd. Ik voelde me een klasse hoer en genoot. Ieder aanwezige man neukte me, ik was al snel de tel kwijt.
Toen ze me allemaal genomen hadden werd ik losgemaakt, moest op mijn buik op de tafel gaan liggen, en begon het hele geneuk weer van voren afaan, maar nu werd ik zo’n (ik schat) door twintig mannen achterlangs geneukt.
‘Ik moet stoppen, anders spuit haar helemaal vol, en ‘mijn lul heeft nog nooit zo’n lekker kutje geneukt, en ‘ik ben de beste neuker van jullie’, en ‘ laat je dat kutje wel heel, ik wil ook nog – dat soort kreten hoorde ik en het wond mij erg op.

‘Ik wil haar volspuiten’ een ander’ ik wil op haar tieten klaarkomen’.
Inmiddels was ik niet meer vastgebonden en ik was nu helemaal naakt.
Op de tafel liggend, met handen aan mijn knieholtes bood ik de mannen mijn kutje aan.
De eerste die me nam was de grote zwarte man. Hij neukte me en stootte diep in mij, met een schreeuw spoot hij zijn zaad in me. Lachend zei hij: ‘de bitch krijgt een mooie zwarte baby van mij!’ Iedereen lachte. Hij haalde zijn lul eruit en ik moest zijn zaad uit mijn kutje persen. Iedereen lachte om de grote hoeveelheid.
De volgende spoot zijn zaad op mijn kutje, Nummer drie veegde het weg en ook hij kwam in mijn kutje klaar. Dan nummer vier. Hij neukte me haalde zijn lul eruit en deponeerde zijn zaad op mijn buik. Ik wreef zijn zaad over mijn lichaam.
Een aantal mannen wilde me van achteren neuken. Drie of vier van hen spoten hun zaad in mijn kutje. Een ander spoot op mijn kontje.
Dan op de vloer. Benen wijd en de eerste man lag op mij en neukte me met zijn handen onder mijn billen, kon zo zijn lul diep in me stoten en kwam hij vreselijk lekker klaar.
Bij een paar mannen moest ik op hun lul gaan zitten en hen neuken. ‘Kom op teef, neuk me klaar’ zei een van heb. Ik deed zoals me gezegd werd.
Mijn kut droop nu van het vele zaad. ‘Laat die zaadkut van jou eens zien’ Met mijn benen wijd opende ik mijn kutje en liet het vele zaad eruit stromen. ‘Zo, die kut zit vol’ ‘En, wil je nog meer, hoer?’ ik knikte.

Waren en dan nog mannen die nog niet klaargekomen waren? Ik werd weer geneukt, telkens in een ander standje. Vaak staand, met een been op een stoel, dan weer van achteren steunend tegen een muur, dan weer zittend op een lul. Iedere man heeft me wel zo’n keer of drie geneukt denk ik
Velen spoten mij voor de tweede keer vol. Uitgeput met een kut nog vol zaad lag ik op de vloer. Iemand deed mijn benen wijd en weer voelde ik een lul in mijn kut. Ik was zo moe dat ik nauwelijks voelde dat er weer een stuk of drie mannen in me zaten.
Toen ik weer bijgekomen was kreeg ik complimentjes van de mannen. Ik was een lekker hoertje met een geile kut en meer van die woorden

Uiteindelijk waren het wel vijfentwintig. De hoer in mij was happy!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7905 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kristiens fantasie”

Plaats een reactie