BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw geneukt door een vreemde (5)

Op de advertentie kwamen heel wat reacties. Één reactie viel op door de eenvoudige wensen. Hij wilde Kristien alleen liefhebben, haar lichaam strelen en bewonderen. Geen woorden zoals: ‘hard neuken, rammen, enz.
We besloten hem uit te nodigen. Het was een beetje een verlegen type, geen stoere macho, eerder het type dat nog bij zijn moeder kon wonen.
Hij wilde absoluut niet dat ik erbij was om foto’s te maken, dus laat ik Kristien hier het gebeuren beschrijven:

Kristien: Ik ben blij dat ik jullie nu mag vertellen hoe het ging. Mijn man gebruikt vaak schunnige woorden en overdrijft vaak in zijn verhalen.

De man, hij stelde zich voor als Peter, wilde me uitkleden. ‘Sst, niet praten’ verzocht hij mij. Ik ging voor hem staan en hij bekeek me van top tot teen. Met de achterkant van zijn hand streelde hij mijn wang, liet zijn hand toen glijden over mijn rechterborst en ging toen achter me staan. Zijn beide handen bewogen zachtjes over mijn borsten. Hij pake een stoel ging erop zitten, nog steeds achter mij, en deed hetzelfde met mijn billen. Zijn beide handen streelde de binnenkant van mijn bovenbenen tot mijn billen.
Hij stond op en maakte de knoopjes van mijn blouse los. Ik droeg een mooie witte bh met een klein decolleté. Hij kuste de aanzet van mijn borsten en hielp me de blouse uit te trekken. Moeiteloos deed hij mij bh af en mijn twee mooie borsten (mijn trots) staken parmatig naar voren, tepeltjes stijf.
Peter boog zich en nam mijn linker tepel in zijn mond en beet er zachtjes in terwijl zijn andere hand mijn rechterborst vasthield. Vervolgens werd mijn rechtertepel gekust en mijn linkerborst vastgehouden. Ik deed mijn handen achter mijn hoofd zodat mijn borsten er nog beter uitzagen.
Al die tijd heeft hij me geen een keer aangekeken.
Hij maakte mijn rok los en liet die op de grond vallen. Hij drukte zich tegen mijn aan en zijn handen gingen in mijn slip naar mijn billen. Masseerde ze even en ging toen iets achteruit en gleed mijn zijn rechterhand naar mijn schaamstreek.
Hij kriebelde even in mijn schaamhaar en taste toen mijn zijn vinger naar mijn vagina. Automatisch gingen mijn benen iets uit elkaar en ik voelde zijn vinger mijn vagina binnendringen. Als die tijd werd er geen woord gesproken.
Zijn vinger drong dieoer in mijn vagina en als snel volgde een tweede.
Zo werd ik een tijdje lekker gevingerd, heel voorzichtig en respectvol en niet van dat ruwe gegraai.

‘Ik wil graag met jou douchen’ , zei Peter. Een beetje verbaasd zei ik ‘OK
Ik trok mijn slip uit en binnen de kortste keren was ook hij naakt. Hij had een goed figuur en zijn penis was klaar voor de seks.
Met douchegel waste hij zachtjes mijn borsten, mijn buik en tussen mijn benen. Ook hij waste zich zorgvuldig,
‘Wil je met de rug maar mij toe gaan staan?’ voreg hij. Hij waste nu mijn rug en billen, liet zijn hand tussen mijn billen naar mijn vagina glijden.
Ik voelde toen dat hij probeerde me te penetreren (Neuken, zou mijn man zeggen). Ik duwde mijn kont een beetje naar hem toe en zette mijn handen tegen de douchemuur.
Ik voelde hoe zijn penis de ingang van mijn vagina zocht en vond. Een zucht van opwinding was hoorbaar toen hij in me zat. Zijn penis in me voelde lekker, maar het was van korte duur. Na drie of vier bewegingen kwam Peter in mijn vagina klaar.
Met douchekop spoelde hij zijn zaad uit mijn vagina, deed de kraan dicht en droogde mij en zichzelf af.

Samen liepen we naar de slaapkamer. Hij vroeg me op het bed te gaan liggen, op mijn rug, mijn ogen dicht en met mijn handen weer achter mijn hoofd.
Hij ging naast me liggen en streelde mijn hele lichaam. Vooral mijn borsten kregen veel aandacht, hij kuste ze beet in mijn tepels. Het duurde niet lang of mij vagina was weer aan de beurt. Ik deed mijn benen een beetje wijd en zijn hand streelde mijn schaamlippen. Ondertussen voelde ik zijn erectie weer terugkomen.
Het strelen van mijn schaamlippen ging over in het bewerken van mijn clitoris. Hij liet twee vingers in mijn vagina glijden en met zijn andere hand bewerkte hij mijn clitoris. Ik vloede dat ik kletsnat werd en kon niet verbergen dat ik er vreselijk van genoot. Regelmatig beet hij dan zachtjes in een tepel en dat samen met het vingeren voelde dat geweldig. Ik lag nu met mijn benen zo wijd mogelijk en Peter ging ertussen liggen en begon aan mijn schaamlippen te zuigen, stak zijn tong in mijn vagina bleef mijn clitoris stimuleren. Ik denk dat ik wel een kwartier zo heb liggen genieten en het maakte erg geil.
Hij stopte en penetreerde (neukte) me in de missionaris standje. Steunend op zijn ellebogen, aan weerszijde van me, neukte hij met regelmatige bewegingen waarbij het telkens probeerde zo diep mogelijk in mijn vagina te komen. Ik genoot er ontzettend van.

Hij wilde toen doggy. Ik gehoorzaamde. Hij drong in mijn vagina en reikte naar mijn borsten en neukte me heerlijk. Weer probeerde hij zo diep mogelijk te komen en pakte mijn heupen en trok die als het ware naar zich toen. Ik kon even opzij kijken in een spiegel en zag hoe hij geconcentreerd, met een hoofd vol opwinding bezig was mij mij!
Het was echt een geweldige minnaar, dat moet gezegd worden.

We waren u al zo’n half uur bezig, Peter lag op zijn rug en ik liet me op zijn penis zakken. Deze verdween helemaal in me. Nu neukte ik hem. Zijn handen pakten mijn borsten, ik boog me verder voorover zodat hij mijn borsten kon kussen. Daar maakte hij gretig gebruik van.
Op een gegeven moment nam hij de bewegingen van me over en stootte zijn penis hard in mijn vagina. Zijn gezicht en gesteun verried dat hij genoot.

Ik lag nu op mijn zij. Het ene been omhoog, Peter lag achter me en duwde zijn penis weer naar binnen. Kletsnat was ik en voelde zijn penis in me roeren. Met een hand op mijn borst was Peter me heerlijk aan het neuken. Zijn tempo ging omhoog evenals zijn gehijg, duwde zijn penis nog dieper in me en kwam voor de tweede keer klaar. Hij bleef nog even bewegen en duwde toen al zijn zaad bij mij naar binnen.
Zijn penis verslapte en gleed uit mijn vagina, Peter rolde opzij en ik liet in de badkamer zijn zaad eruit lopen.
Toen ik weer in de slaapkamer kwam had Peter zich al aangekleed. Ik deed mijn badjas aan samen gingen we naar beneden.
‘Bedankt’ was het enige dat hij zei en verdween!

Ik heb toen mijn man het hele verhaal verteld.

Wat ik mijn man niet vertel is een fantasie, waar ik me af en toe zelf mee bevredig. Deze fantasie moet een fantasie blijven, want als ik hem die vertel, zal hij alle moeite doen om die te realiseren.

Jullie kunnen die lezen onder de titel: Kristiens fantasie!
Veel plezier!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9527 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn vrouw geneukt door een vreemde (5)”

  1. Mooi gedaan van die vreemde. En herkenbaar. Ik wordt best wel vaak uitgenodigd door koppels voor soortgelijke ontmoetingen. Dat gaat heel anders als met mijn eigenaren, die vaak extremen zijn, net als hun vrienden en kennissen. Jou ervaring is veel mooier, liever en geiler. Ik neem zomaar aan dat je het vaker wil, of gedaan hebt?

Plaats een reactie