BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elisabeth in Londen, 2

In het vorige deel heb je kunnen lezen, hoe Elisabeth de vrienden Steven en Anthony meenam naar haar luxe suite in het Leonardo Royal hotel in Londen, waar ze elkaar staan op te geilen in de badkamer.

Met haar vingers diep in de aars van Steven en Anthony, masseert Elisabeth hun prostaat. Hun pikken worden steeds harder en de mannen worden steeds geiler. Anthony reikt met een hand naar achter om Elisabeth te voelen. Echter, zij doet een stapje naar achter. De mannen moeten nog even geduld hebben…

Dan als de beide vrienden voldoende zijn opgegeild, laat zij haar vingers uit hun strakke hol glijden. ‘Draai jullie maar om’, zegt ze. De vrienden draaien zich om, begerig om het lichaam van Elisabeth te voelen. Handen glijden over haar borsten en over haar buik omlaag.

Dan stokken de handen. Wat zij beneden aangekomen voelen, is niet wat zij verwacht hadden. Elisabeth blijkt namelijk over een forse lul te beschikken die keihard overeind staat. ‘Surprise’, lacht zij naar de verschrikte mannen.

Die herstellen zich echter snel. Weliswaar hadden zij een sappig kutje verwacht, echter dit is nog zoveel geiler. Geen van beiden heeft ooit seks gehad met een vrouw met een pik. Steven is de eerste die zijn hand om haar pik sluit en deze zacht op en neer beweegt.

Elisabeth geeft beide mannen beurtelings een tongzoen en zegt dan: ‘sorry, dat ik dit niet gemeld had jongens, maar ik was bang dat jullie dan niet mee waren gekomen’. Anthony antwoordt, dat hij het juist erg geil vindt en dit beslist niet had willen missen en neemt haar goedgevulde zak in zijn handen. Steven sluit zich daarbij aan en vertelt, dat hij dit een heerlijke verrassing vindt.

Nog een paar minuten blijven ze met elkaar spelend, onder de warme stralen staan. Dan draait Elisabeth de kranen dicht. Nadat zij zich hebben afgedroogd, lopen ze naar de slaapkamer en naar het enorme kingsize bed, Elisabeth voorop, waarbij de mannen genieten van de aanblik van haar heerlijke billen.

Met Steven en Anthony aan weerszijden van zich, ondergaat Elisabeth de strelingen van de mannen. Wild tongend met Anthony laat zij haar gevoelige tepels door Steven zuigen. Haar pik lekt overvloedig voorvocht en is staalhard. Dan daalt ook Anthony omlaag met zijn mond om haar gezwollen tepels te zuigen. Steven heeft ondertussen haar pik in zijn mond genomen en begint deze te zuigen. Met een hand kneedt hij haar ballen, terwijl de forse lul in zijn mond neukt.

Met zijn tong draait hij om de eikel van Elisabeth en neemt afwisselend haar schacht dieper en minder diep in zijn mond. Haar pik lekt voorvocht dat gretig door Steven wordt doorgeslikt. Anthony is bloedgeil en wil haar pik ook proeven. Op zijn knieën zet hij zich naast zijn beste vriend, die doorheeft wat hij wenst. Beurtelings pijpen de beide vrienden de gezwollen paal en likken en zuigen of hun leven ervan afhangt.

Echter ook Elisabeth wil pik proeven en dat geeft ze dan ook aan. Ze neemt de harde pikken om beurten in haar mond. Ook likt ze de ballen en kontgaatjes. Steven en Anthony kunnen hun plezier niet op. Hun pikken staan snoeihard overeind en hun eikels glanzen van voorvocht en het speeksel van Elisabeth.

Als de mannen bijna dreigen klaar te komen, stopt Elisabeth met hen te pijpen. Ze wil dat haar kontgat goed gelikt wordt en zegt dat. Als in een treintje liggen ze achter elkaar. Steven voorop, op zijn knieën en met de tong van Elisabeth diep in zijn hol begraven en achter Elisabeth zit Anthony, die haar kontgat uitvoerig likt. Hoe geiler Elisabeth wordt, hoe meer haar aars zich ontspant en opent en hoe meer zin ze krijgt dat deze gevuld wordt.

Ook het hol van Steven ontspant zich steeds meer en staat lekker open, waardoor Elisabeth haar tong diep in hem kan stoppen. Dan wordt het tijd om de rollen om te draaien. Steven likt nu Elisabeth, die op haar beurt het genotkanaal van Anthony, diep likt.

Alle drie zijn ze bloedgeil en verlangend om te neuken. Elisabeth beslist dat eerst de mannen eraan gaan geloven om een pik in hun kont te voelen.

Ze besluit dat Anthony als eerste aan de beurt is, zodat hij door kan gaan met zijn vriend te rimmen. Ze zet haar gezwollen eikel tegen zijn rozet en laat wat speeksel op haar eikel vallen. Dan duwt ze heel langzaam en voorzichtig, steeds even wachtend om te zien, of Anthony haar kan hebben. Deze is echter zo geil, dat hij ondanks de lichte pijn die hij voelt, gevuld wil worden.

Als de eikel voorbij zijn sluitspier is, duwt Elisabeth haar pik tot aan de wortel in zijn krappe hol. Daar wacht ze even om hem aan het gevoel te laten wennen. Na een minuut, begint ze haar pik voorzichtig en rustig in en uit hem te bewegen. Aan het gekreun te horen, stelt Anthony dit erg op prijs.

Elisabeth weet nu, dat ze hem harder kan gaan neuken en dat doet ze dan ook. In en uit schuift haar keiharde paal, tot haar ballen tegen zijn billen kletsen. Bij elke beweging, voelt Anthony hoe zijn prostaat zalig wordt gestimuleerd. Dat hij dit nooit eerder heeft gedaan, schiet door hem heen, voordat hij zich weer vol overgave stort op het likken van het hol van zijn maat.

Elisabeth is nog niet van plan om klaar te komen en laat haar pik uit de kont van Anthony glijden. ‘Steven’s turn’, roept ze en de mannen wisselen van positie. Het hol van Steven is heerlijk nat en ontspannen en Elisabeth verwacht dat haar paal hier eenvoudig in zal glijden. Toch doet ze ook bij hem voorzichtig. Het is de eerste keer dat hij anaal geneukt gaat worden en dan is het belangrijk dat zo’n eerste ervaring een prettige is.

Zoals verwacht, glijdt haar kloppende paal soepel het darmkanaal in en kan ze meteen beginnen te stoten. Anthony heeft inmiddels zijn tong in haar kontje geboord en likt haar.

Steven reageert zo mogelijk nog meer op de stimulatie van zijn prostaat dan Anthony deed. Hij weet nu al zeker, dat hij dit veel vaker wil en duwt zijn kont naar achteren om de borende lul zo diep mogelijk te voelen.

Zo neukt Elisabeth hem enige tijd diep in zijn zojuist ontmaagde kont. Als ze voelt dat haar zaad omhoog gaat komen, waarschuwt zij de mannen dat ze gaat klaar komen en haar zaad in hun monden wil spuiten.

Snel gaan de twee vrienden met hun gezichten dicht bij elkaar zitten en met geopende mond en uitgestoken tong.

Elisabeth trekt aan haar paal die op springen staat. Dan voelt ze het zaad vanuit haar ballen omhoog komen en spuit ze straal na straal, dik en warm romig zaad in de geopende monden van Steven en Anthony.

Als de laatste klodders haar pik verlaten hebben, buigt ze zich voorover en geeft elk van de mannen een gepassioneerde tongzoen, daarbij haar eigen zaad proevend.

Genietend slikken Steven en Anthony voor de eerste maal in hun leven sperma door.

Kom mannen, even douchen een drankje en door naar de volgende ronde’, zegt Elisabeth en loopt bevallig met haar billen draaiend naar de badkamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 8731 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Elisabeth in Londen, 2”

    • Ja Don.
      Elisabeth is niet alleen erg mooi en intelligent, ze is ook nog eens bloedgeil. Menig man en vrouw deelt met haar graag een nachtje een kamer…

Plaats een reactie