BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn definitieve trouwring is te strak (3)

Zodra we terug zijn van onze huwelijksreis begint het normale leven weer. In de eerste week dat ik aan het werk ben word mijn angst bevestigd en lukt het me niet om even snel in de vrachtauto mezelf af te trekken. Mijn huid is te strak om te bewegen, mijn eikel is te gevoelig om droog met de hand te stimuleren en ik heb op dit moment niet Nadia haar mond of kutje in de buurt om te gebruiken. Tijdens het google kom ik uit op glijmiddel als alternatief maar ook dit heb ik niet bij de hand. Als ik het weekend thuiskom haal ik als eerste een fles glijmiddel voor komende week. Daarna neem ik Nadia zo hard als ik kan om mijn opgespaard zaad diep in haar kutje achter te laten. Mijn bevrediging valt tegen (nog altijd een pijnlijk en knellend gevoel aan de basis van mijn piemel, nog altijd 1 of beide ballen wat omhoog schiet, en hoewel mijn eikel erg gevoelig is nu die bloot ligt lijkt het toch alsof mijn gevoel wat doffer word, alsof mijn gevoel van iets verder weg moet komen als vroeger) Ik vergelijk het met het gevoel alsof je bijna gaat flauwvallen, in het begin hoor en zie je alles maar hoe dichterbij je komt bij het flauwvallen hoe verder weg je gehoor en je zicht gaat. Dit lijkt ook te gebeuren met het gevoel in mijn eikel en mijn oude binnenste voorhuid. Hoe langer deze permanent blootliggen hoe verder weg het gevoel lijkt te gaan, het gevoel is er wel maar anders. Terwijl mijn bevrediging dit weekend dus tegenvalt is Nadia helemaal gelukkig met onze ruwe en harde seks en krijgt zij steeds meer orgasmes in 1 seks beurt.

In de nieuwe week die aanbreekt neem ik vol geluk mijn nieuw glijmiddel mee om ook door de week mijn verlangens te kunnen bevredigen in de vrachtauto als ik avonds alleen ben. Naar 2 avonden proberen moet ik toegeven dat aftrekken met glijmiddel best lekker is en dat ik ook kan klaarkomen. Maar de rotzooi die ik hiervan heb maakt het erg onaantrekkelijk. Mijn handen, mijn piemel, mijn ballen en zelfs mijn bovenbenen zitten vol met glijmiddel en hoewel ik vochtige doekjes in de auto heb en een handdoek blijft alles plakken en is douche de enige optie om echt weer een schoongevoel te krijgen. Voor mijn besnijdenis deed ik makkelijk 2 tot 3 avonden per week mezelf aftrekken in de vrachtauto. Hoewel ik nu glijmiddel heb ontdekt en dit goed genoeg is om klaar te komen merk ik in de maanden die volgen dat ik steeds minder mezelf ga aftrekken. Van 2 keer per week, naar 1 keer per week, naar 1 keer per 2 weken en uiteindelijk valt me op dat ik door de week gewoon geen zin meer heb om steeds alle rotzooi op te moeten ruimen en stop ik met mezelf af te trekken in de vrachtauto.

Onze seks in het weekend is een stuk minder spontaan. Nadia vindt ochtend seks lekker en doordat we alle 2 naakt slapen was het heel makkelijk om haar te verrassen. Als Nadia op haar buik of zij lag te slapen kon ik voor mijn besnijdenis heel makkelijk mijn voorhuid tegen haar droge schaampillen opzetten en terwijl ik mijn piemel naar binnen drong trokken haar schaamlippen mijn voorhuid naar achter. Na 2x stoten was ze nat en ging de rest van zelf. Nu zonder voorhuid heb ik al geprobeerd om haar wakker te neuken maar een droge eikel zonder voorhuid glijdt niet zoals een voorhuid dat doet. Zodra ik mijn droge eikel tegen Nadia haar droge schaamlippen zet grijpen haar schaamlippen mijn eikel en kom ik niet meer verder. Voordat ik in haar zit is ze al lang wakker en is de verrassing ervan af. Hoewel glijmiddel of spuug voldoende zijn om alsnog naar binnen te gaan geeft dit weer extra rotzooi wat we voor mijn besnijdenis nooit hadden. Ook als we normale seks hebben is een natte kut niet meer voldoende en heb ik altijd, spuug, glijmiddel of een pijpbeurt nodig om nat genoeg te zijn zodat mijn piemel erin wil gaan.

Als ik even snel spontane seks wil is dit minder van zelfsprekend en heb ik altijd wat extra’s nodig. Nadia heeft zichzelf hiermee 95% van de controle toegeëigend en bepaald nu het vaakste in de maand wanneer ik klaarkom en wanneer niet. Ik heb haar hiermee geconfronteerd dat ik dit zo ervaar. Nadia ontkent dat dit haar bedoeling was en vind het helemaal geen probleem als ik een fles glijmiddel meeneem voor in de vrachtauto, ze snapt dat ik ook door de week behoeftes heb.

Naast de makkelijke seks en snelle orgasmes had Nadia mij nog iets onbewust afgenomen namelijk het gevoel dat ik normaal was. In het weekend was het altijd normaal dat ik op de voetbalclub na de wedstrijd deed douche. Door mijn besnijdenis en onze huwelijksreis ben ik 2 maanden niet gaan sporten wat mijn teamgenoten natuurlijk jammer vonden maar wel begrepen. Het grootste deel was aanwezig op onze bruiloft en had natuurlijk meegekregen door de speech van mijn schoonvader dat ik nu besneden was. Op de bruiloft sprak niemand hierover maar het was duidelijk dat ik de afgelopen 2 maanden het onderwerp van gesprek was geweest. Bij aankomst kreeg ik de eerste grap al te verwerken: Hey hoe gaat het? Zit je piemel er nog aan? Zodra ik de kleedkamer binnen kwam waar bijna het hele team al aanwezig was kwam de 2de grap al: Daar is onze ‘echte man’ eindelijk weer? En doet die het nog? Hiermee natuurlijk refererend naar de speech van mijn schoonvader waarin hij benoemde dat ik besneden was als een ‘echte man’. Zo tijdens het omkleden en de wedstrijd waren er genoeg grapjes te verzinnen over mijn piemel. En dan te bedenken dat ze voor de wedstrijden mijn piemel nog niet gezien hadden. Ze wisten natuurlijk dat Nadia en haar familie moslim waren maar hadden nooit gedacht dat ik hierin mee ging en dat ik mezelf zou laten besnijden. Van het hele team was niemand besneden en ze wisten ook niet iemand te noemen die dat wel was ik was dus de uitzondering.

Na de wedstrijd voelde ik me ongemakkelijk wetende dat ‘het’ moment eraan zat te komen. Ik wilde me zo normaal mogelijk gedragen en gewoon gaan douche na de wedstrijd zoals ik dat altijd deed. Zodra mijn onderbroek uitging waren de ogen op mij gericht:
– mijn blote eikel,
– mijn schachthuid die voor 50% bedekt is met mijn lichtgekleurde oude binnenste voorhuid,
– mijn overige schachthuid die voor 50% bedenkt is met mijn donkergekleurde huid met veel schaamhaar,
Trekt zo overduidelijk de aandacht van mijn teamgenoten, de strakheid en het kleurverschil van mijn schacht roept gewoon HALLO KIJK MIJ HIER BENEDEN!!! De grapjes maken plaats voor een serieuzer moment. Omdat we als team al jaren samen voetballen weet iedereen wel ongeveer van elkaar hoe onze piemels eruitzien. Ik had altijd de langste voorhuid en werd wel eens de olifant genoemd door mijn lange slurf aan huid. De spanning op mijn huid was voor iedereen zichtbaar sommigen keken zelfs alsof ze de spanning konden voelen. Toen ik de vraag kreeg of mijn huid ook echt zo strak was als dat het eruit zag besloot ik het taboe maar direct te doorbreken. Ik pakte mijn huid vast met mijn wijsvinger en duim direct achter mijn trouwring en trok deze zover mogelijk naar voren richting mijn eikel. Toen mijn trouwring zelfs in slappe toestand nog niet eens 1 centimeter naar voren bewoog was het duidelijk hoe strak mijn huid zat. De volgende vraag kwam er direct achter aan: heb je nog wel genoeg speling om volledig stijf te worden? Ik schaamde me natuurlijk om te vertellen dat mijn piemel nu 1,5 centimeter kleiner was bij een erectie dus ik zij dat dit geen probleem was maar dat de huid nog strakker zit als ik volledig stijf ben. Ik besloot de volgende vraag niet meer af te wachten en liep richting de douche. De stille hint dat ik het hier niet meer over wilde hebben was duidelijk maar de ogen bleven mij volgen tot dat ik me had aangekleed.

De maanden gingen voorbij maar ik kon niet wennen aan de strakheid die ik dagelijks ervaarde. Ongeveer 8 maanden nadat wij getrouwd waren kwamen we Nadia haar tante weer tegen bij haar ouders. Dit was de eerste keer dat ik haar weer zag nadat ze mij besneden had. Ze was zo geïnteresseerd in haar werk dat ze oprecht vroeg of ik blij was met mijn ‘goede’ besnijdenis. Ik was eerlijk tegen haar en vertelde dat ik er niet helemaal te vrede mee was. Voordat ik verder iets kon zeggen antwoorde ze zelf direct: en is het toch te strak geworden? Verbaasd vroeg ik haar waarom ze iemand zo strak zou besnijden als ze wist dat het ‘te’ strak zou worden? Nadia haar tante vertelde mij voor het eerst de waarheid. Nadia had mijn besneden, haar tante was er alleen maar bij om te assisteren omdat zij de enige was die vroeger wel eens neefjes deed besnijden. Nadia haar tante had Nadia gewaarschuwd dat ze te veel huid door de klem heen trok voordat ze mijn voorhuid afsneed. Maar Nadia vond het belangrijk dat ik zo strak mogelijk ging worden en dat er zeker geen losse huid zou overhouden.
Ik loop direct door na Nadia, neem haar mee naar boven om even apart met haar te spreken, en flink geïrriteerd confronteer haar met het antwoord van haar tante. Heel kalm antwoord Nadia: Ooit zou je hier achter komen alleen verandert dit nieuws nu nog iets aan het feit dat je zo besneden bent geworden?
Ik: dit nieuws verandert niks aan mijn besnijdenis maar je hebt de hele tijd gelogen tegen mij dat verandert iets aan onze relatie! Zeg ik boos.
Nadia: als ik jou direct de waarheid had verteld was je zeker bij mij weggegaan. Dat je nu de waarheid weet verandert niks meer aan de hele situatie. Je hebt inmiddels geaccepteerd dat je besneden bent en wij hebben er nu toch samen iets fijns van gemaakt?
Ik: geaccepteerd dat ik besneden ben? Heb ik een andere keus? Als ik het niet accepteert komt mijn voorhuid niet terug! Dit betekent niet dat ik blij ben met mijn besnijdenis!
Wat voor iets fijns hebben wij van mijn besnijdenis gemaakt dan? Jij vindt de seks met mij helemaal geweldig dus voor jou is het fijn!
– Door de week kan ik mezelf weinig plezier bezorgen zonder veel rotzooi te maken dus ben ik in het weekend afhankelijk van jou. Vind ik NIET fijn!
– Als mijn piemel slap is ziet die eruit als of een veel te dikke man een veel te klein overhemd aanheeft en elk moment de knoopjes kunnen springen. Iedereen kijkt er altijd naar en ziet dat het niet past. Vind ik NIET fijn.
– Moet je jezelf voorstellen dat die dikke man in het strakke overhemd zich ook nog gaat inspannen. Dan hoef je alleen maar te wachten tot dat zijn knoopjes springen iedereen verwacht dat het gebeurt en vraagt zich alleen af wanneer. Zo voelt mijn piemel ook als die stijf wordt. Dat wat toch al te strak is komt dan extra onder spanning te staan. Ook dit vind ik NIET fijn.
Dus fijn dat jij mijn besnijdenis fijn vindt alleen ben ik er nog niet blij mee en ervaar ik vooral de nadelen.
Nadia: Als die alle nadelen zijn die jij hebt tijdens onze relatie dan valt het wel mee. Als wij straks samen kinderen krijgen hangen mijn tieten op mijn knieën en is mijn kut helemaal uit elkaar getrokken. Dan kunnen wij onze nadelen nu mooi verdelen. Boos loop ik weg, stap in de auto en ga alleen naar huis.

Word vervolgt

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6326 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn definitieve trouwring is te strak (3)”

Plaats een reactie