BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eerste SM-ervaring

Pinggggg. Het beeldscherm van mijn telefoon lichtte op. Een Whatsappbericht van Eva. “Ik beveel je, vanavond om punctueel 20:00 u hier te zijn. Zo niet, dan zullen de sancties niet te overzien zijn.”

We hadden afgesproken dat we een SM-experiment zouden doen. Eva als domina en ik als sub. Alleen het idee al dat ik vanavond gedomineerd zou worden door mijn vriendin, bezorgde me een stijve. Dat beloofde wat.

Om vijf voor acht parkeerde ik mijn auto voor haar deur. Om exact vier minuten voor acht stelde ik de timer op mijn telefoon in op vier minuten. Op haar bevel had ik mijn donkerblauwe kostuum aangetrokken, zonder ondergoed, maar met stropdas. Ik was gespannen en staarde naar de timer. Om één minuut voor acht stapte ik uit de auto en liep naar de voordeur.. de seconden tikten weg. Op 1 seconde hield ik mijn vinger bij de deurbel om op exact 0:00 te drukken. Nog geen seconde later, zwaaide de deur open.

Eva’s verschijning benam me de adem. Ze droeg een korte zwartleren rokje, zwarte netkousen, zwarte laarzen met stilettohakken die haar benen oneindig lang lieten lijken, een diep uitgesneden zwarte top, waarin de welvingen van haarblanke borsten zich mooi aftekenenden en over haar top een smokingjasje. In haar rechterhand had ze een kort paardrijzweepje. Haar lange blonde haar had ze in een knot opgestoken. “Volg me,” gebood ze, “en waag het niet om onder mijn rok te gluren, viespeuk.” Ik liep naar binnen, en zij ging mij voor, de trap op. “Blijf daar staan, tot ik zeg dat je verder kunt komen.” Ze heupwiegde op haar hoge hakken de trap op. Stiekem keek ik toch onder haar ultrakorte rokje en zag dat ze daaronder niets anders droeg dan jarretels. Ze draaide zich om, naar me toe. “Wat zei ik nou, smeerlap? Niet onder mijn rok kijken,” en haar zweepje raakte mijn rechterkant. “Sorry, mevrouw,” stamelde ik. “Wat zeg je?” Iets harder antwoorde ik: “Mijn excuses, mevrouw.” Ze glimlachte arrogant en zelfvoldaan en liep een trede hoger. “Volg me en wacht boven aan de trap, tot ik je ontbied.” Ik gehoorzaamde en bleef bovenaan de trap staan.

Na een paar lange minuten hoorde ik mijn achternaam met het commando, “Entree.” Op zijn Frans. Ik kwam gedwee naar binnen. Ze zat wijdbeens in een gecapitonneerde antieken fauteuil. Ik zag haar vochtige schaamlippen, schitteren in het licht van de ondergaande zon. “Kleed je uit! Langzaam.” Ik deed mijn jasje uit en ging hem over een stoel. “Stropdas af en inleveren, met de knoop eruit!” Gehoorzamend deed ik wat me gecommandeerd werd. De das ging losjes om haar hals. “Riem uit je broek en inleveren.” De riem werd over haar armleuning gehangen. Knopen van je hemd open, maar niet uitdoen!” Ik gehoorzaamde. “Knoop en rits van je broek open en niet uitdoen. En je handen in je zij. Niet je broek vasthouden.” Weer gehoorzaamde ik. Mijn broek gleed van mijn heupen en mijn inmiddels keiharde en van het voorvocht druipende pik, stak recht vooruit in haar richting. Ze vloekte hard. “Pervert, godverdomme, had ik gezegd dat je geil mocht worden?” en ze gaf met haar zweepje een ferme tik onder mijn ballen. Een scheut van een vreemd gevoel, een mix van pijn en genot, schoot door mijn kruis. Maar mijn erectie werd er niet minder om. Toen ook mijn overhemd, sokken en schoenen uit waren, gebood ze me om met mijn rug naar haar toe te draaien en op mijn knieën te gaan zitten. “En handen op je rug.” Klik-klik en ik voelde het koude staal van een set handboeien om mijn polsen. “Draai je om en blijf op je knieën. En blijf waar je zit.” De afstand tussen haar en mij was ongeveer een meter.

Ze stond op uit haar fauteuil en ging, met haar benen in een lichte spreidstand voor me staan. Haar smokingjasje ging uit en viel op de grond. Het topje volgde. En tenslotte ritste ze haar rokje open dat daarna van haar heupen naar beneden gleed. Mijn pik bleef onverminderd stijf en dat Eva net zo geil was als ik, verraadde een dun straaltje vocht dat langs de binnenkant van haar dij naar beneden gleed. Ze ging weer zitten en drapeerde haar lange benen ieder over een armleuning. Ik keek recht ik haar kruis en haar schaamlippen weken uiteen, haar keiharde klit ontblotend.

“Kruip naar me toe.” Weer gehoorzaamde ik. “Nog dichter!” Ik snoof haar zwoel parfum op. Nina Ricci l’Air du Temps. Ik herkende het uit duizenden. “Ruik aan mijn kut, vuile hond!” Ik kwam met mijn neus naar haar gladgeschoren poes. Ik snoof haar vrouwelijkheid op. Ik raakte haar klit met de punt van mijn neus. Pets! Haar zweepje perste in mijn hals. “Afblijven! En excuses!” “Excuses, mevrouw!” riep ik. “Goed zo, brave jongen. Nu mag je me likken. Maar niet mijn klit, alleen mijn lippen. Ik gehoorzaamde en terwijl ik haar kletsnatte schaamlippen likte, boog ze voorover. Ik voelde haar warme borsten op mijn schouders. “Blijf likken.” Ik keek naar mijn pik en zag dat een lange sliert voorvocht uit mijn eikel naar beneden droop. ”Zuig aan mijn klit!” Ik naam haar keiharde clitoris tussen mijn lippen en begon erop te zuigen. “Niet zo hard, eikel!” Het zuigen werd sabbelen en ze reageerde met: “Goed zo brave jongen.” Haar heupen bewogen langzaam heen en weer en haar dijen omklemden mijn hoofd hun greep steeds verder verstevigend. Een dierlijke kreun, bijna gegrom, verraadde dat ze klaar kwam en een golf vocht droop uit haar kutje.

“Sta op!“ ik stond op en ze keek naar mijn druipende pik. “Ik heb nog steeds geen toestemming gegeven dat je geil mag worden!” En twee ferme tikken belandden op mijn zak. Dat deed serieus pijn, maar gaf ook iets van een vreemd genot. Mijn pik verslapte iets, waarna ze met haar zweepje nog een keer een venijnige tik op mijn eikel gaf. Dat deed mijn lid nog verder verslappen. Ze legde haar hand onder mijn zak en kneep één voor één zacht in mijn ballen. “Nu mag je stijf worden. Nee, móét je stijf worden.” Mijn lid gehoorzaamde en richtte zich weer schokkend op. Ze maakte haar knot los en schuddend met haar hoofd gooide ze haar lange blonde haren los. “Spreid je benen!” Haar gezicht kwam naar mijn schoot en met het puntje van haar tong streelde ze het stukje huid tussen mijn zak en mijn anus. Met haar middelvinger streelde ze mijn kletsnatte eikel, tot haar vinger net zo nat was. Ineens raakte ze met haar vingertop mijn anus en met een ferme stoot verdween haar hele vinger in mijn kontgat. Ik slaakte een kreet. “Mond dicht!” gedood ze en begon mijn kont, eerst met één vinger en daarna met twee vingers te vingeren. Met haar vingertoppen raakte ze mijn prostaat. Tering, ik had nooit verwacht dat dat zó lekker kon zijn.

Haar vingers gingen uit mijn kont en met twee handen streelde ze mijn pik vanaf mijn ballen naar mijn eikel, waarna ze weer naar mijn zak gingen. Ze raapte het zweepje van de grond en tikte net iets te hard op de schacht van mijn trillende paal terwijl ze in mijn ballen kneep en gelijkertijd mijn eikel tussen haar lippen zoog. “Waag het niet om klaar te komen, viespeuk. Ik bepaal, wannee je mag spuiten. En waar.” We hadden van te voren een stopwoord afgesproken, voor het geval ik vroegtijdig dreigde te komen. Ik voelde dat dat punt nu heel dichtbij was en riep: “Genade, mevrouw!” Haar mind liet mijn pik los en de zweep striemde een paar keer op mijn billen. Met de nagels van haar vrije hand kerfde ze in de huid van mijn borstkast. De pijn liet mijn opwinding zakken en haar hand gleed over mijn buik richting mijn geschoren pik. Ze begon me langzaam af te trekken. Net voordat ik weer om genade wilde vragen, liet ze me los en duwde mijn hoofd omhoog, opdat ik recht ik haar azuurblauwe ogen keek. “Bef me, tot ik spuitend klaar kom,” en duwde mijn hoofd in haar schoot. Mijn tong likte haar lippen, mijn lippen zogen op haar klit, “Zuig harder!” en een tik van haar zweep volgde op mijn rug. Ik zoog harder en liet vervolgens mijn tong bij haar naar binnen glijden. Haar dijen omklemden mijn hoofd en ik kon geen kant op. Mijn tong neukte haar natte poes dieper en dieper. Haar zuchten werd kreunen en het kreunen werd grommen. Schokkend en spuitend kwam ze voor de tweede keer klaar. Ze duwde me van zich af en commandeerde dat ik me om moest draaien. Ze maakte mijn boeien los. Ze stond op uit haar stoel en pakte mijn riem van de stoelleuning, om hem vervolgens om mijn hals dicht te doen. “Op je knieën.” Als een hond kroop ik achter haar aan naar haar bed. “Zit!” Ik ging voor haar bed zitten, terwijl zij op haar rug ging liggen.

Haar lange blonde haar lag als een waaier op het bed gedrapeerd. Ze deed haar beha, die ze tot dan toe nog steeds gedragen had, uit en maakte met haar wijsvinger een uitnodigend gebaar. Ze noemde mijn voornaam, “kom in me schat. Het spel is afgelopen. Ik wil dat je me streelt, knuffelt en hartstochtelijk neemt. En je mag komen waar je wil.” Ik deed de riem af en zoende haar op haar mond. Onze tongen vonden elkaar en speelden een heet spel. Mijn handen gleden van haar schouders naar haar mooie volle borsten. Onder mijn strelingen richtten de donkerroze tepels zich op. Mijn linkerhand ging via haar buik en gladgeschoren venusheuvel naar haar gezwollen schaamlippen en haar gloeiende clitje. Ik liet één vinger, toen twee en dan drie vingers naar binnen glijden en neukte haar grot. Mijn vingertoppen vonden haar g-spot. Kreunend kwam ze voor de derde keer. Ik hield het niet veel langer meer en kwam met mijn lid boven haar druipende kutje. Door ons beider geile vocht gleed ik met het grootste gemak in haar spleet en begin haar langzaam met diepe stoten te neuken. Ik voerde het tempo op en haar heupen namen het ritme over. Ze spreidde haar benen verder, waardoor ik mijn lange lans nog dieper in haar kon stoten.

Ik gleed van haar af en ging op mijn rug liggen, mijn pik nog steeds kloppend van opwinding. Ik gebaarde dat ze op me kwam zitten. Ze liet haar kutlippen over mijn pik glijden en nu was het háár beurt om mij te neuken. Haar borsten dienden op het geile ritme op en neer. Haar blauwe ogen keken me diep aan. Sneller werden haar bewegingen en ik voelde haar spieren om mijn pik verstrakken. Haar vingers streelden haar clit, waarbij ze mijn paal ook meenam. Nu was het mijn beurt om te komen. Ik duwde haar van me af en, ze wist wat ik wilde. Ze nam mijn geaderde pik in haar mond en begon me hard af te zuigen. Ik voelde het genot uit mijn ballen omhoog borrelen, terwijl mijn eikel haar huig raakte. Krachtige warme stralen van mijn zaad spoten in haar mond en ze liet geen druppen verloren gaan. Ze pijpte nog even door tot ik helemaal leeg was. Ze liep mijn slapper wordende lul uit haar mond glijden en opende haar lippen. Mijn zaad lag op haar tong. Met haar wijsvinger duwde ze een druppel sperma dat in haar mondhoek hing, naar binnen en slikte vervolgens mijn hele lading door.

“Morgen weer, viespeuk?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 4448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie