BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (14) Tovenaar en Tovenaarsleerling

De Tovenaar.

Al vroeg maakte ik kennis met zijn tovenaarskunsten. We speelden, onschuldig. Stoeiden intens, in pyama, onderbroek of naakt. Zijn behaarde borst waarop mijn broekje of mijn naakte lippen rusten of gleden wond me op. Of meer de kieteling van zijn borstharen tegen mijn schaamteloze, onbehaarde lipjes. Als ik hem uitdaagde en kietelde en hij mij ‘Een pak slaag gaf’ voelde ik de tinteling diep van binnen in mijn pyjama, mijn broekje of tussen mijn lippen.

Wanneer ik me bewust werd van zijn Toverstaf staat me niet helder meer voor de geest. Wel weet ik wanneer ik zijn tovenaarshanden ontdekte en er op lette dat en hoe hij mijn billen aanraakte, streelde, masseerde, speels sloeg of er een zogenaamde corrigerende tik aan toevertrouwde. De streling aan de achterkant deed iets in dezelfde regionen aan mijn voorkant. Veel. Alles.
Ik daagde hem uit, durfde steeds verder te gaan, wist werkelijk niet waar het eindigen zou.

Hij wel, vertelde hij me, later. Hij wist wel dat ik die keer dat ik met hem stoeide en op mijn blote billen twee ferme tikken van hem kreeg niet veel meer nodig had. Hij hoorde het aan mijn adem, een orgasme naderde en hij aarzelde over een derde tik, maar ik daagde uit omdat ik hetzelfde vermoedde als hij, namelijk dat een derde tik of een liefdevolle streling precies genoeg zou zijn om een orgasme te veroorzaken.

Hij lag onder me en tikte. Fel. En voor ik het wist werd ik overweldigd door een enorme storm in mijn lichaam. Ik kronkelde over zijn buik, zijn borst, zijn benen, zijn lul. Door mijn beweging stond zijn eikel al gespannen, en met dat laatste stukje beweging spande zijn eikel, kleurde pimpelpaars en spoot. Ik greep met mijn vingers zijn hoofd, zijn oren, kuste zijn neus zijn lippen en gilde van geilheid en wellust. Ik duwde mijn natte geëxplodeerde kut tegen zijn buik en wreef me nu zelf naar een tweede net iets minder heftig orgasme dan het orgasme veroorzaakt door zijn slagkracht op mijn billen. Hij liet me razen, uitrazen, tot rust komen. Zijn linkerhand bleef al die tijd op mijn linkerbil liggen. Ik voelde me veilig en na een paar minuten keken we elkaar recht in de ogen. ‘Dat was een heftige, Femke’. Hij vond het mooi me zo te zien en te voelen. Hij kuste mijn voorhoofd, streelde mijn borsten. Ik kuste zijn stoppelige kin, zijn linkerwang.

Zo had ik zijn tovenaarshanden ontdekt die me later vaker, sneller, heftig, heftiger, onstuimig of rustig en teder een herhaling van dat ene moment boden. Hij trainde me, ik werd geoefend, volleerd.
Hij streelde mijn billen net zo lang totdat ik zo nat werd dat hij me met drie, soms twee, soms maar een enkele klap een orgasme bezorgde. Soms sloeg hij door. Mijn billen rood. Ik gilde, kronkelde tot ik met mijn kutje over de vloer reed en spoot, alles onderspoot tot ik nauwelijks meer te stoppen was. Hem smeekte in me te komen, de razernij uit mijn kutje te neuken, de hitte, de gloed te verzachten met verkoelend zaad. Zo werd hij mijn Tovenaar.

De Tovenaarsleerling

Mijn twintigste verjaardag vierden we samen. Hij had me meegenomen voor twee weken naar Bali. Surfen, zonnen, lekker eten. De eerste ochtend vierden we mijn verjaardag, 5 hoog, ramen open. Hij vond dat ik vanaf nu zijn tovenaarsleerling zou zijn. Hij masseerde mijn schouders en rug. Smeerde mijn billen met olie in en besteedde alle aandacht aan mijn anus. Ik voelde de tintelingen aan mijn kut die volgens mij de volle vakantieperiode aan stond.
Hij legde me op mijn rug en ik plaatste een voet tegen zijn borst en hij masseerde zo mijn been. En daarna andersom de andere, hij legde ze beide neer en masseerde mijn hoofd, mijn borsten, buik en vagina. Mijn open lippen trilden toen ze zijn vingers voelden.

Mijn geest was in het uur dat hij me masseerde zo ontspannen en verlangend naar intense eenwording geworden. Ik reikte mijn armen naar hem uit, hij ging in lotushouding zitten, met zijn lingam, fier en mannelijk. Zo nam ik op hem plaats. Strak en nat was ik ontvankelijk voor hem, teder en diep penetreerde hij me. Hij liet me toe, liet me gaan, liet me begaan. Hij omarmde me, ik omarmde hem, kuste hem intens en eigenlijk was het me niet om het orgasme of het zaad te doen maar om de eenheid, de liefde die hij in mij legde. Hij betoverde me, met zijn handen, met zijn lingam, met zijn lippen. Ik wilde voorgoed of in elk geval voor lang, voor heel, heel lang zijn Tovenaarsleerling zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4349 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie