BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ontknaping van Hans deel 3 en slot

Hans werd wakker met de tepel van Cindy in zijn mond. Hij zag dat Miranda haar uniform aan het aantrekken was en zei zacht: zie ik je vanavond weer? Natuurlijk zei Miranda. Zo makkelijk kom je niet van mij af. Ze liep naar hem en gaf hem een tongzoen en kuste haar dochter op de wang en zei: zorg je goed voor hem? Natuurlijk mam, wat dacht je dan? Ok dan ben ik naar mijn werk. Tot vanavond. Cindy ging overeind zitten en keek naar haar tietje. Haar tepel was helemaal verschrompeld. Ze zei: kom dan gaan we eerst ontbijten en dan wachten we even op Eva, die gaat vandaag met ons mee. Tijdens het ontbijt ging de bel en Cindy opende de deur in haar badjas. Het was Eva. De twee vrouwen gaven elkaar een tongzoen en Eva kwam en stelde zich voor aan Hans. Cindy zei: hij moet eerst nog even gewassen en gespoeld worden. Dan nog een pilletje om de zaadproductie te verhogen en dan kunnen we wat mij betreft beginnen.

Eva vroeg aan Hans of hij ook een bijbaantje had en Hans zei dat hij vakkenvuller bij AH was. Eva vroeg wat betaalt dat? Hans zei: zeven euro negentig per uur. Eva zei: ik denk dat je na vandaag je baan kan opzeggen. Cindy en Eva namen Hans mee naar de douche waar hij zijn badjas opendeed. Eva keek met bewondering naar zijn pik en zei: dat is een mooi exemplaar. Werkt hij ook goed? Cindy zei hij heeft gisterenavond vijf gaatjes gevuld en is tussen mijn tietjes klaargekomen. Op dit moment produceert hij zeven flinke stralen zaad per orgasme. Mooi zei Eva, daar kan ik mee werken. Ze trok haar trainingspak uit en stapte onder de douche en zei tegen Hans: vooroverbuigen, dan spoel ik je eerst even. Hans keek naar Eva en zag dat haar tietjes nog kleiner waren dan die van Cindy. Haar kutje was mooi kaal. Hij boog voorover en werd gespoeld en daarna gewassen door Eva die speciale aandacht had voor zijn pik en anus. Ze zei: die gaan vandaag actie zien.

Hans keek haar vragend aan en ze zei: dat merk je straks. Cindy vroeg: hoe ging de veiling en Eva zei de drie die het meest betaalden hebben bij elkaar 1500 euro opgeleverd. De overige acht die willen kijken betalen elk 100 euro. Nadat Hans gewassen en gedroogd was mocht hij zich aankleden en vertrokken Cindy, Eva en Hans in de auto van Eva. Cindy zei: Eva werkt als verpleegster in een fertiliteit kliniek en ik studeer nog. Mijn studie is psychologie. Hans zei: ik wil verder in de IT wereld zodra ik middelbaar onderwijs af heb. Eva vroeg: hoe oud ben je Hans en hij antwoordde: bijna 17. Eva zei wanneer word je 17? Volgende week zei Hans. In dat geval zei Eva moet hij een rubberen masker omdoen. Ik wil geen problemen krijgen. Ze reden Den Helder binnenstad in en Eva parkeerde haar auto en liep samen met Hans en Cindy de stad in en gingen een sexwinkel in. Achter de toonbank stond een vrouw die Cindy en Eva begroette en vroeg: en wie is deze knappe jongen? Dit zei Eva is degene die vandaag de show gaat stelen. Voor we gaan beginnen wil ik eerst een rubberen masker voor hem wat heel zijn hoofd verbergt. Verder moeten er pols en enkelboeien komen. Twee heupriemen met korte kettingen en een spreidstang. Leg dat maar vast klaar in de ruimte.

Ook wil ik van je een peniskooi hebben die deze jongen gaat dragen als hij niet werkt. De vrouw achter de balie zei: dan zal ik eerst zijn pik moeten zien in slappe toestand. Cindy trok de broek en slip van Hans naar beneden. De vrouw pakte een meetlint en nam de maten op en gaf een kooi aan Cindy. Die deed de kooi om de pik van Hans, sloot de ring en nam het sleuteltje en deed het in haar tas. Ze zei tegen Hans: deze blijft voorlopig om je pik zitten. Er komen straks drie vrouwen die dingen met je gaan doen. Je krijgt hier heel goed voor betaald. Je Salaris voor deze dag is 2000 euro dus ik wil dat je alles doet wat er gevraagd wordt, zonder tegenwoord. Doe je dit goed dan zit er ook nog een verrassing aan te komen. Cindy pakte het rubberen masker en deed het over het hoofd van Hans. Er zaten openingen voor zijn ogen in, ademgaten in het neusgedeelte en een opening voor zijn mond. Hij vroeg waar dit voor diende en Eva zei: dit is zodat je niet herkend wordt. Ze vroeg aan de vrouw in de winkel: is alles en iedereen klaar? Jazeker was het antwoord, volg mij maar.

Ze liepen achter uit de winkel en kwamen in een ruimte waar een vijftal banken stonden. Op vier hiervan zaten twee vrouwen, de vijfde was voor Eva en Cindy. De banken stonden rondom een grote open plek waar een soort van schommel van het plafond hing. De vrouw die zich voorstelde als Fien zei: dit is de jongen waar jullie op geboden hebben. Ze begon zijn kleren uit te trekken. Ze deed hem enkelboeien om en bevestigde die aan de spreidstang. Hans werd naar de schommel gebracht en er ingelegd. Er werd een takel aan de spreidstang bevestigd en deze werd omhooggetrokken Hans lag nu in de schommel met zijn benen omhoog en ver uit elkaar. Fien vroeg: lig je lekker? Hans zei dat het goed te doen was. Er kwamen drie naakte vrouwen binnen en Fien zei: deze vrouwen willen met je spelen en dan met name met je kontje. Ze weten dat je daar nog maagd bent en willen daar verandering in brengen. De vrouwen krijgen elk een uur om zich op je uit te leven. Twee ervan krijgen een riem om met een korte ketting daaraan. Die wordt vastgemaakt aan je polsboeien. De ketting is lang genoeg dat je bij hun tieten en kut kan komen, dus als je wil mag je hen zoveel aanraken als je denkt dat nodig is.

Hans kreeg zijn polsboeien om en twee van de drie vrouwen werden elk aan een kant van Hans vastgemaakt aan hun riem. Fien zei: kijk eens of dit werkt. Hans greep met zijn linkerhand naar de tiet van de vrouw en met zijn rechterhand naar de kut van de andere vrouw. Hij kon bij beide alles goed bevoelen. Fien zei: laat het spel beginnen. De derde vrouw ging op haar knieen achter Hans zitten en begon zijn ballen te likken. Ook zoog ze die in haar mond. Hierna ging ze met haar tong naar zijn anus en begon die te likken. Hans voelde zijn pik harder worden maar door de kooi kon hij niet verder groeien. Hij keek in de ronde en zag de vrouwen op de tribune met elkaar zoenen en spelen. Al vrij snel werden de eerste kledingstukken verwijderd en zaten de vrouwen met elkaar te spelen terwijl ze toekeken wat er in de ring gebeurde. De vrouw die de anus van Hans aan het likken was stak nu haar tong in zijn anus en begon daar te spelen.

Na een paar minuten werd de tong vervangen door eerst een, daarna twee en uiteindelijk drie vingers waarmee ze in zijn anus stootte. Hans vond het een vreemde, maar niet onprettige ervaring. De vrouw stond op en liep naar een tafel. Ze deed een harnas aan en plaatste daar een 20 centimeter lange en 6 centimeter dikke kunstlul in en liep ermee naar Hans toe. Ze zei: kijk eens waar ik je mee ga ontmaagden. Hans keek ernaar en pakte beide andere vrouwen bij hun kut. De eerste vrouw pakte zijn vingers en drukte die bij haar binnen. De tweede vrouw pakte zijn hand en bracht die naar haar tepels en zei: trek er maar hard aan als het pijn doet. De derde vrouw pakte een pot met glijmiddel en deed een klodder op zijn anus en op de kunstpik. Ze zette die tegen zijn anus en onder hard gejoel vanaf de tribune werd de pik bij hem naar binnen gedrukt tot deze helemaal in hem zat. De vrouw slaakte een diepe kreun en zei: mijn eerste maagd overwonnen. Ze begon langzaam in Hans te stoten tot ze merkte dat hij het niet onprettig vond waarna ze het tempo begon op te voeren. Terwijl ze hem in zijn kont neukte begon ze met zijn ballen te spelen. Nadat ze hem 25 minuten geneukt had trok ze de kunstpik uit hem en begon met haar vingers in zijn anus te gaan. Ze was op zoek naar zijn prostaat en toen ze die vond begon ze er mee te spelen tot Hans zijn zaad over haar lichaam spoot.

Straal na straal kletterde tegen haar tieten en droop vandaar naar beneden de grond op. Dit gebeurde onder luid gejuich van de toeschouwers. Fien stapte de ruimte in en zei: jij hebt je beurt gehad, straks krijgt hij zijn beurt bij jou. Nu eerst een korte pauze zodat hij zijn vochtgehalte omhoog kan werken. Er stond een vrouw op, op de tribune die zei: hij mag bij mij komen en melk komen drinken. Fien zei: kom jij maar naar beneden. Hij ligt net zo lekker. De vrouw, een jaar of 35 kwam naar beneden. Ze was al bloot en liep naar Hans en zei: hier jongen, drink hier maar van, dat geeft je extra kracht. Hans nam de tepel in zijn mond en begon erop te zuigen terwijl de vrouw zijn hoofd op de goede plek hield. Nadat hij haar tiet leeg gezogen had zei ze: over een uur mag je mijn andere tiet hebben en ze ging weer op de tribune zitten. De eerste vrouw die hem geneukt had kreeg nu een riem met ketting om. Hans vroeg aan Fien of ze de riem zo om kon doen dat ze met haar rug naar hem toe stond.

Fien keek hem aan, maar deed toch wat hij vroeg. Toen fluisterde hij bij Fien in haar oor dat hij de dildo wilde hebben die ze bij hem gebruikt had. Fien keek hem lachend aan en liep naar de tafel en gaf deze aan hem en zei: neuk haar maar eens flink ermee in haar kont. Hans vertelde de vrouw dat ze voorover moest buigen en hij zette de dildo tegen haar kont en drukte die zonder glijmiddel in een keer bij haar binnen. Ze gilde als een speenvarken. Hans vroeg haar of het bij haar ook de eerste keer was. Ze zei: nee, maar ik ben veel kleiner gewend. Hans zei: zorg ervoor dat hij niet uit je kont komt, anders heb je straks als ik aan de beurt ben een hele zware tijd. Er werd vanaf de tribune geklapt. Hans keek naar de plek waar Cindy en Eva zaten. Zaten is niet het goede woord. Ze lagen in standje 69 elkaar klaar te likken. De tweede vrouw was inmiddels klaar om Hans te neuken. Ze had een dildo met een roterende kop voorgebonden. Het ding kon ook nog eens in lengte en dikte toenemen.

Ze zette die tegen de kont van Hans en drukte deze heel langzaam naar binnen. Toen de kop binnen was zette ze de dildo aan en voelde Hans de trillingen en de roterende kop. Ook voelde hij dat de dildo dikker werd. Bijna 9 centimeter in doorsnede de vrouw, een knappe vrouw van vooraan in de dertig met mooie tieten zei: mijn man doet dit ook bij mij dus wilde ik eens zien hoe een man het zou ervaren om zo gebruikt te worden. Ook deze vrouw speelde met zijn ballen en nadat ze Hans hoorde kreunen zei ze: hij vindt het nog lekker ook. Ze begon nu in hoog tempo in hem te stoten. Dat ging een kleine twintig minuten door. Ze trok de dildo uit hem en ging met haar zeer lange tong zo diep mogelijk in hem. Ze wist zijn prostaat met haar tong te bewerken en Hans spoot weer. Dit keer kreeg de vrouw alles over haar haren. Ze keek omhoog en kreeg ook nog twee volle stralen in haar gezicht. Ze wilde het wegvegen maar Fien zei: nee, alles laten waar hij het gespoten heeft. De vrouw zei: maar het plakt zo en Fien antwoordde: dat wist je toen we dit gisteren besproken hadden.

De vrouw liep naar Hans toe en kuste hem door zijn masker. Het was een lange tongzoen. Op de tribune werden de kreungeluiden ook steeds harder en Hans hoorde verschillende vrouwen heftig klaarkomen. De vrouw die hem eerder haar ene tiet had aangeboden kwam nu weer naar beneden en bood Hans haar andere tiet aan. Hij zoog ook deze tiet leeg en vroeg de vrouw of hij haar mocht kussen. Ze fluisterde: ik ben Ria en ja jij mag mij een lekkere tongzoen geven, en straks nog meer als je wil. Hans zei: dat beloof ik je. De tweede vrouw werd aan de riem gedaan en Hans begon flink in haar tieten te knijpen. Hij zei tegen haar terwijl hij met zijn andere hand de dildo in de kut van de eerste vrouw stootte: als het teveel pijn doet moet je het zeggen. Ze keek hem aan en zei: mijn man knijpt er vaak in tot ik blauwe plekken heb, hopelijk ga je niet zo ver. Hans trok aan haar tepel en zei: dit vond je toch lekker niet? Ze antwoordde hem met een snelle kus en zei: dat vind ik fijn.

De derde vrouw was inmiddels tussen zijn benen gaan zitten op een kruk en was met haar vingers in zijn kont aan het roeren. Hans vroeg: wat ga jij met me doen? Ze zei: ik wil de eerste vrouw zijn die tot haar elleboog in jouw kont gaat. Hans keek haar verschrikt aan maar de vrouw kon dat niet zien. Ze stelde hem op zijn gemak en zei: ik ga het heel voorzichtig bij je doen. Ze was nu met twee vingers bij hem binnen. Ze vroeg: en geen problemen? Nee antwoordde Hans. Er ging een derde vinger bij en de vrouw begon haar vingers te spreiden. Ze zei: en nu? Nog steeds ok? Hans knikte ja. Na een kleine vijf minuten ging haar pink er ook nog bij en spreidde ze zijn anus verder. Ze keek naar Hans en vroeg: ok? Hans vroeg of ze even kon wachten zodat hij kon wennen. De vrouw stopte en spreidde haar vinger en liet ze weer gaan. Ze deed dat een aantal keren tot Hans ja knikte. Ze vouwde nu haar duim in haar hand en begon met draaiende bewegingen haar hand dieper in hem te duwen.

Plots voelde hans dat haar hand zijn anus voorbij was. Hij keek naar de vrouw die hem goed in de gaten hield. Het had bijna dertig minuten geduurd om zover te komen. Ze zei: nu ga ik een vuistje maken en steeds dieper in je stoten. Als ik je pijn doe moet je het zeggen. Op de tribune zat nu iedereen met volle aandacht te kijken hoe de onderarm van de vrouw steeds dieper in de kont van Hans verdween. Nog een kwartier later zat de vrouw tot aan haar elleboog in zijn kont en keek ze naar Hans en zei: ik heb mijn doel bereikt. Hans zei: het was een hele aparte ervaring. De vrouw zei: mijn vriendin doet dit ook altijd bij mij. Hans vroeg: mag ik dit ook bij jouw proberen? Ze keek naar zijn handen en zei: nee die zijn te groot voor mijn kont, maar je mag er een in mijn kut drukken en me fisten. Dat lijkt me wel wat voor jou. Ze trok haar arm langzaam terug tot ze met haar hand zijn prostaat voelde. Ze zei: wil je ook nog een keer in mijn mond klaarkomen? Hans keek haar aan en knikte ja. De vrouw nam zijn pik met kooi en al in haar mond en masseerde zijn prostaat tot hij in haar mond begon te spuiten. Ze slikte elke druppel door en toen Hans uitgespoten was liet ze met een smakkend geluid aan hem zien dat alles weg was. Ze zei: dat was lekker.

Fien liep naar Hans toe en zei: ik heb hier mannen zien janken toen ze deze folteringen ondergingen. Jij hebt niet eens gevloekt. Ze maakte zijn pols en enkelboeien los en liet hem uit de schommel komen. Hij had wat moeite met staan en werd naar de bank waar Cindy zat gebracht. Cindy deed haar tas open en pakte twee pilletjes en zei: die moet je nu innemen en daarna mag jij bij de vrouwen doen wat ze bij jou gedaan hebben. Ze nam het sleuteltje uit haar tas en deed de kooi af en speelde even met zijn pik die direct groot en hard werd. Hij liep terug de ring in en zei: zo nu is de beurt aan mij. Hij trok de dildo uit de kont van de eerste vrouw en legde haar in de schommel. Ze kreeg de enkelboeien om en de spreidstang werd geplaatst en haar benen opgetrokken zodat haar kont goed toegankelijk was. Haar anus stond nog open en Hans drukte zijn pik in een keer tot aan zijn schaambeen in haar. Ze gilde het uit en Hans begon haar in hoog tempo te neuken. Zijn 20 centimeter lange en 8 centimeter dikke pik ging als een heipaal in haar. Hij beukte in haar en de tranen liepen over haar wangen. Na tien minuten trok hij zijn pik uit haar en Cindy riep vanaf de tribune: geef ze alle drie jouw speciale behandeling.

Hans voelde even aan de kut van de vrouw. Ze was slijmerig nat en hij zette zijn pik tussen haar schaamlippen en drukte die naar binnen. Hij neukte haar tot hij voelde dat zijn eikel in haar baarmoeder zat. Hij zei: en nu mag jij het afmaken. Laat maar eens zien hoe goed jij je kut onder controle hebt. De vrouw begon met haar kutspieren te knijpen maar bakte er niet veel van. Hans trok zijn pik zo ver mogelijk uit haar en zei: jij moet nog veel leren. Maar ik zal het voor je afmaken. Hij stootte nu elke keer tot in haar baarmoeder en trok zich terug. Hij deed dit tot hij voelde dat hij ging komen en stootte zijn pik toen in haar baarmoeder en begon in haar te spuiten. Het waren acht stralen en alle acht gingen in haar baarmoeder. Eenmaal uitgespoten trok hij zich langzaam terug en uit haar. Er kwam maar een klein beetje zaad mee naar buiten. De andere twee vrouwen vroegen hoe dat kon en hij zei: mijn zaad zit in haar baarmoeder en die is nu gesloten. Is dat mogelijk vroeg de tweede vrouw. Hans zei: daar ga jij zo meteen achter komen, maar eerst wat drinken. Hij zei: Ria, ik heb dorst. Mag ik wat te drinken?

Ria kwam naar hem toe en zei: drink wat je er nog uit kan krijgen. Hij nam haar tieten een voor een in zijn mond en zoog ze tot de laatste druppel leeg. Fien had inmiddels de eerste vrouw losgemaakt en de tweede lag nu met haar benen hoog in de lucht in de schommel. Hans deed een klodder glijmiddel tegen haar kont en pakte de dildo die ze bij hem gebruikt had hij drukte die in haar kut en zette hem aan. Zijn pik ging tegen haar anus en Hans drukte deze heel rustig naar binnen tot aan zijn schaambeen. Hij voelde hoe haar kut werd opgerekt door de dildo en begon rustig in haar te stoten. De vrouw kwam kreunend klaar na een paar minuten en riep: ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. OOOOOOHHHH WAT LEKKER. De eerste vrouw zei: ik heb er niet echt plezier van gehad. Hans zei: jij hebt mij als een stuk speelgoed behandeld, dat heb ik je teruggegeven. Na de vrouw een kwartier in haar kont geneukt te hebben trok hij zijn pik uit haar en deed hetzelfde met de dildo. Hij vroeg ben je klaar voor het echte werk? Ze knikte met een geile glimlach op haar gezicht.

Hans begon haar kut te neuken en na nog tien minuten vroeg hij: hoe zit het met jouw spiercontrole? Ze zei: dat gaat wel lukken. Hans drukte bij haar ook door en voelde haar openen. Zijn eikel ging in haar baarmoeder en de vrouw begon hem te melken en ze deed het erg goed. Na nog eens 5 minuten zei ze: ik voel je pik dikker worden, ga je spuiten? Hans knikte en zijn pik begon het zaad uit te braken. Weer acht stralen en weer allemaal op de goede plek. Hij trok zich rustig uit haar en voelde hoe haar kutspieren en haar baarmoederhals zich sloten. Toen hij uit haar was, was haar kut net een nectarine. Mooi gesloten. De derde vrouw was inmiddels in de schommel gaan zitten en had haar enkels vastgemaakt aan de spreidstang. Hans vroeg haar hoe ze geneukt wilde worden. Ze zei: het liefst anaal. Hans zei: in dat geval gaat mijn hand ook in dat gat als ik ben klaargekomen. Ze vroeg: kan je me dan niet heel even in mijn kont neuken en daarna in mijn kut. Daar mag je dan in klaarkomen en me dan met je hand bezoeken. Hans zei: omdat jij zo goed voor mij bent geweest zal ik dat voor je doen.

Terwijl dit plaats vond zag Hans dat Ria met Eva en Cindy stond te praten en toen Hans klaar was met de vrouw en hij haar kut maximaal opgerekt had met zijn hand, haar gekust had en bedankt had liep hij naar Cindy en Eva toe. Die gaven hem een envelop met 2800 euro en zeiden: hier is je verdienste voor vandaag. Nu moet je enkel nog je belofte naar Ria waarmaken. We rijden zo naar Julianadorp. Daar gaan we naar het huis van Ria. Daar gaat de dag verder. We gaan naar de villawijk Vogelzand. Hans trok zijn kleren aan net als Cindy en Eva. Ze liepen naar buiten na eerst afscheid genomen te hebben van Fien met de belofte dat ze snel terug zouden komen. Ze stapten de auto in en reden naar Julianadorp. Onderweg zei Eva: zou je voor ons willen komen werken? Een of twee dagen in het weekeinde met een minimaal garantie inkomen van 1000 euro ieder weekeinde? Hans zei: ben je gek of zo, ik zou het voor niets doen met alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Eva zei: nee, je verdient naar werkzaamheden. Wij verdienen er ook royaal aan dus waarom jij niet?

Een kleine twintig minuten kwamen ze aan op het adres en liepen ze naar de voordeur van de statige villa. Eva drukte op de bel en de deur werd opengedaan door een Thaise tienermeid. Ze stond met een schort en een heel kort rokje. Aan de zijkant van de schort kon je haar naakte tietjes zien en onder het rokje zat geen slipje. Ze vertelde dat ze verwacht werden in de ontvangstruimte. Het meisje liep voor hen uit naar de ontvangstruimte waar Ria zat te wachten met haar man. Ze vroeg iedereen te gaan zitten en zei: ik heb een voorstel voor jullie. Ik wil dat Hans mij, in het bijzijn van mijn man neukt terwijl hij toekijkt en jullie, ze wees naar Cindy en Eva, hem aftrekken. Zijn pikje is zo klein dat ik het niet eens voel als hij probeert me te neuken. Het eerste kind wat ik 4 maanden geleden heb gehad was ook niet van hem en hij heeft er geen problemen mee als ik zwanger raak door jou, wijzend op Hans. Maar er speelt nog meer waar ik het met jullie over wil hebben, maar dat komt straks pas. Kom dan gaan we naar de speelkamer.

Ze liepen samen naar de speelkamer, ook het dienstmeisje. Daar aangekomen zei Ria tegen haar man: Herman, kleed je maar uit en ga maar op de stoel zitten. Herman trok zijn kleren uit en ging op de stoel naast het grote ronde bed zitten. Ria vroeg aan Cindy en Eva of ze zich ook wilden uitkleden, wat geen probleem voor de meiden was. Ria kwam met twee pilletjes en gaf die aan Herman en zei: innemen zodat je meer dan een keer kan klaarkomen. Hij nam zijn pilletjes in en Ria zei tegen Hans: kom jij maar op mijn schoot liggen zodat je eerst mijn tieten kan leegdrinken. Ria ging zitten met een aantal kussens in haar rug. Ze knoopte haar bloes open en opende haar bh. Haar tieten waren zwaar en vol. Ze pakte het hoofd van Hans en bracht dit naar een van haar tieten. Hans nam de tepel direct in zijn mond en begon te zuigen.

Terwijl hij haar tiet leegdronk streelde Ria zijn haren en zei: geniet er maar van zoon en je moet me vanaf dit moment mama noemen. Hans nam de tepel uit zijn mond en zei: goed mama, je melk is lekker zoet. Ze drukte zijn hoofd weer tegen haar tepel en Hans begon weer te drinken. Het dienstmeisje klom op het bed en Ria zei: dit is Rina mijn dienstmeisje. Rina begon de broek van Hans los te maken en uit te trekken. Zijn slip volgde. Hans keek even over zijn schouder en zag hoe Herman met de tieten van Cindy speelde terwijl ze hem aftrok. Ook Rina begon zich nu actief bezig te houden. Ze pakte de pik van Hans en zei: wat een mooi exemplaar. Ze begon hem rustig af te trekken maar deed het op een manier die Hans nog nooit had meegemaakt. Terwijl ze hem aftrok speelde ze met haar pink van haar andere hand in zijn pisbuis. Ze pakte een bakje en zette het naast haar en ging door met trekken en spelen.

Hans had intussen een van zijn handen achter haar schort gedaan en speelde met haar tietjes. Ze kreunde zacht en begon sneller te trekken tot na vijf minuten Hans zijn zaad begon te borrelen en hij zijn zaad over zijn buik spoot. Rina ving een deel op met het bakje en zette het aan de kant. Ze veegde zijn pik en buik schoon en zei: ik ben zo terug. Ze nam het bakje mee en vertrok. Tien minuten later kwam ze terug met een grote glimlach op haar gezicht. Ze zei tegen Ria: ik heb nog nooit zo’n hoge spermacel nummer gezien. Ria vroeg: moet ik het aan hem vragen? Of wil je dit zelf doen? Rina zei: ik doe het zo meteen wel. Hans was intussen aan de andere tiet gelegd en toen hij die ook leeggedronken had zei Rina: Ik wil even met jullie drieen praten. Cindy en Eva kwamen ook op het bed zitten en Rina zei: ik wil jullie een voorstel maken. Maar eerst mijn verhaal: toen ik twee jaar oud was werd ik door mijn moeder verkocht aan Ria. Mijn moeder had geen geld meer en was van haar man af.

Ria heeft mij en mijn moeder financieel bijgestaan en heeft mij vanaf mijn vierde jaar in een klooster geplaatst waar ik alles over het menselijk lichaam heb geleerd. Hoe het functioneert, wat te doen met je lichaam om het ultieme uit je lichaam te halen, wat voor kruiden te gebruiken en hoe je andere mensen kunt bevredigen, zowel mannen als vrouwen. Tot nu toe zijn het voor mij alleen nog maar vrouwen geweest, maar ik wil dat daar vanaf vandaag verandering in komt. Ik wil dat jij, en ze wees naar Hans, mij zwanger neukt, echter niet alleen mij, maar ook Ria en mijn echte moeder. Die leeft momenteel heel comfortabel in Thailand. Ik wil haar hiernaartoe laten komen en wil dat jij haar ook zwanger neukt. Ik wil dat ze hier naar Nederland komt, dat jij haar zwanger neukt en als we beide, en Ria ook zwanger zijn dat mijn moeder en ik dan terug naar Thailand gaan. Maar voor het zover is wil Ria met jullie praten over wat jullie willen doen.

Ria zei: ik heb begrepen dat jullie een natuurlijke inseminatie werkplek willen opzetten. Wat mij betreft mogen jullie deze ruimte hiervoor gebruiken. Dat is discreet en het geeft mij de kans om ook nog wat plezier van mijn man te hebben. Hij kikt erop om mij met anderen te zien en ik vind het geweldig, maar vind het ook mooi als hij van tijd tot tijd eens lekker door jullie afgetrokken wordt. Ik zie hem ook graag klaarkomen. Dus als jullie willen. Er is een ingang naar deze ruimte waar jullie gebruik van kunnen maken zonder door het huis te hoeven gaan. Eva zei: daar wil ik graag gebruik van maken en Ria zei daarop: de enige voorwaarde die ik hieraan verbind is dat jullie 5% van jullie maandelijks inkomen storten op de rekening van Rina zodat ze zichzelf, haar moeder en de twee aankomende kinderen kan onderhouden.

Cindy zei: en ook dat is geen probleem. Hans zei daarbij, terwijl hij zijn envelop pakte, hier Rina, er zit hier voldoende geld in om een ticket voor je moeder te kopen. Als Ria een brief schrijft waarin ze zegt dat ze haar financieel onderhoud terwijl ze hier is, dan is een visa geen probleem. Rina keek Hans aan, liep naar hem toe, nam de envelop in ontvangst. Ze keek in de envelop en zei: dat is veel te veel geld. Ze zei: de rest krijg je van mij terug. Maar ik ga jou en je twee vriendinnen nog veel meer geven. Ze liep de ruimte uit en kwam een tiental minuten later terug met een beker drinken en een doosje met daarin diverse pilletjes. Ze zei tegen Hans: hier drink jij dit eerst maar eens op dan gaan we daarna magie zien. Hans dronk de beker leeg en Rina zei: nu wachten we een kwartier. Na het kwartier droop er een lange sliert voorvocht uit de pik van Hans.

Rina liep naar hem toe en haalde haar vingers er doorheen. Ze smeerde het voorvocht over de clitten van Eva en Cindy. Ze zei: wat ik Hans gegeven heb is een zenuwstimulant. Op zichzelf doet het niets. Zijn voorvocht bevat nu hetzelfde stimulant en dat hebben jullie nu op je meest gevoelige zenuwknooppunten gekregen. Het enige wat er nu nog aan ontbreekt is een activator. Die komt in de vorm van deze pillen. Zodra jullie alle drie een van deze pillen hebben ingenomen en jullie seks met elkaar hebben zal jullie orgasme vertienvoudigd worden en veel langer aanhouden. Dit werkt ook als Eva en Cindy seks met elkaar hebben. Jullie gaan klaarkomen op het moment dat Hans klaarkomt. Om te laten zien hoe dit werkt vraag ik jullie om elkaar te likken. Je zult niet klaarkomen, dat verzeker ik je. Eva keek haar aan met een blik van dat is niet mogelijk. Ze trok Cindy het bed op en ze begonnen elkaar te beffen. 10 minuten zonder orgasme. Eva keek op en zei: hoe is dit mogelijk?

Ria ging naar Hans en begon hem te pijpen. Ze deed dit 10 minuten terwijl Eva en Cindy toekeken. Toen de tien minuten voorbij waren kwam Hans heftig klaar in de mond van Ria en tegelijk met hem kregen Cindy en Eva een enorm heftig orgasme, zonder dat ze iets deden. Het vocht spoot uit beide kutten en Eva en Cindy keken elkaar aan van What the fuck gebeurt er hier. Het orgasme hield bijna 5 minuten aan en toen ze weer bij hun positieven waren zei Rina: deze pilletjes zijn tijdsafhankelijk. Er zijn pillen voor een orgasme na 10 minuten, een half uur of een uur. Indien er meerdere genomen worden na elk orgasme wordt de intensiteit alleen maar groter. Ik heb zelf al een orgasme van 45 minuten gehad en de nonnen die mij dit geleerd hebben hebben me verteld dat het mogelijk is om orgasmes van een aantal uren te hebben. Er is zelfs nog meer mogelijk, maar dat wil ik vanavond/vannacht zelf eerst testen. Cindy zei: dus we gaan vanavond niet naar huis? Dan moet ik even mijn moeder bellen. Die telt er namelijk wel op.

Cindy pakte haar telefoon en belde haar moeder en vertelde het nieuwe programma. Nadat dit gedaan was vroeg Rina: wie wil er het eerst, en hoe lang., Ria zei: laat mij maar als eerste gaan, en niet langer dan een half uur. Ze trok de rest van haar kleding uit en Rina streek wat voorvocht uit de pik van Hans over de clit van Ria. Ze zei: bereid je maar voor op een spetterend orgasmer. Hans vroeg om haar favoriete standje en ze zei: ik wil doggie-style de hele rit. Ze ging op haar knieen zitten en Hans ging achter haar zitten. Hij stak zijn pik in de kut van Ria en drukte deze in een keer vol naar binnen. Ria was ruim geschapen en het koste dan ook geen moeite om direct hard in haar te stoten.

Rina zei: ho, stop, eerst jullie pilletjes. Ze namen beide een half uur pilletje en gingen daarna aan de slag. En het duurde een half uur voor beide klaarkwamen. Hans spoot 9 stralen zaad diep in haar kut en Ria’s kut kneep zowat zijn pik fijn toen ze zelf ook klaarkwam. Het duurde bij beide dik 7 minuten voor het voorbij was. Ria zei naderhand: dit was het beste ooit. Rina zei: nu eerst even een pauze. We willen Hans niet direct het graf in werken. Ria, heb je nog wat te drinken voor hem? Ria keek naar hans en zei: het is waarschijnlijk geen melk, maar slagroom zoals mijn tieten heen en weer gingen. Ze kroop naar Hans en bood hem een tiet aan die Hans gretig in zijn mond nam. Hij dronk tot er niets meer uit kwam. Ria’s man zat nog steeds naakt op de stoel toe te kijken en met zijn pik te spelen. Hij vroeg: wie wordt de volgende? Eva zei: dat word ik. Herman vroeg aan Cindy of ze de kut van zijn vrouw leeg wilde eten. Cindy zei: ok geen probleem.

De rest van de avond en nacht werd een groot seks feest waarin iedereen zoveel klaarkwam dat ze op het einde totaal uitgeput waren. Toen de moeder een maand later arriveerde werd ze net als haar dochter zwanger geneukt en gingen de twee samen terug naar Thailand. Hans verdiende zijn studenten lening meer dan terug in een paar maanden. Rina en haar moeder stuurden met regelmaat fotos van hen en de kinderen. Hans zelf werkte iedere woensdagmiddag in de inseminatie werkplek en hielp tientallen vrouwen aan hun kinderwens. In het weekeinde werd Hans gebruikt en misbruikt door Cindy, Eva, Miranda en hun club van vriendinnen. Het bijbaantje bij albert heijn was niet meer nodig. Voor Ria duurde het nog wat langer voor ze zwanger werd, maar uiteindelijk kreeg ze toch haar zin en kreeg Cindy een zusje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De ontknaping van Hans deel 3 en slot”

Plaats een reactie