BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosje, ons heerlijke nichtje (1)

Al van jongs af aan kwam ze bij ons over de vloer. Roosje, de dochter van mijn zus. Ze was nog een peuter en als haar ouders weer eens zo nodig weg moesten, voor werk of hun regelmatige uitjes, werd ze steevast bij ons onder gebracht. Ons is Frank en Maria, haar oom en tante. Ik ben 5 jaar jonger als mijn zus, was toen een jaar of 26, Maria 23. En aangezien we op die redelijk jonge leeftijd al een aardig huis hadden, allebei een goed betaalde baan, was er voor ons lieve nichtje wel een kamer over. Ook toen we later verhuisden naar een nog groter huis met zwembad werd ze bijna wekelijks wel een keer afgeleverd met de mededeling dat ze een paar dagen weg moesten. Ze was kind aan huis en voelde zich bij ons ook thuis. Het voelde bijna aan of ze onze eigen dochter was. Hielpen haar met huiswerk, zagen haar opgroeien van peuter, naar brugklasser en later wel af en toe wel als opstandige puber. Ze hing echt aan Maria als haar tweede moeder en ik was zeker wel haar lievelingsoompje. Ze kreeg ook alles voor elkaar met haar grote bruine ogen, ons Roosje. Maar kleine meisjes worden steeds groter. Ook toen ze wat jonger was mocht ze bij ons haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en op warme dagen was het knap druk in ons zwembad. Veel van die kinderen wisten niet beter of wij waren haar papa en mama. Maar zoals gezegd, Roosje groeide op en was het als kind al een plaatje om te zien… nu ze tegen de 16 liep betrapte ik me er op dat ik steeds vaker naar haar keek. Haar lange blonde haren, de rondingen die langzaam zichtbaar werden, ze werkte soms als een magneet. Zwemmen deed ze nog steeds in een badpak dat eigenlijk te klein begon te worden en als ze het water uit kwam zag ik er al stiekem een paar tepeltjes doorheen prikken. En om eerlijk te zijn, als ik zelf ook samen met Maria naast haar bij het zwembad lag te zonnen, moest ik mijn kruis soms bedekken met een handdoek. Maria moest het dan meestal ontgelden. Ik nam haar dan mee naar binnen voor een snelle wip of pijpbeurt om van mijn “ongemak” af te komen. Maria begreep het maar al te goed. Met een: “Weer geil geworden van ons nichtje schatje?” deed ze dat waar ze zelf ook niet vies van was. In het voorjaar was onze Roos 16 geworden en inmiddels was het augustus. Ze was op een gegeven moment naar Maria toe gekomen. “Maria…” het tante en oom hadden we al lang laten varen, “Wil je vanmiddag met mij een bikini gaan kopen. Mijn badpakken zijn veel te klein geworden. Maria haf geen moment geaarzeld, en die middag moest ik het doen zonder mijn twee meiden, ze gingen shoppen.

Pas laat in de middag kwam het tweetal terug, niet met één tasje, nee, een hele batterij met tassen. Op geld hoeven we niet te kijken en Maria had voor haar een heel nieuwe garderobe aangeschaft. Topjes, rokjes, jeans, schoenen. En natuurlijk waar ze voor weg gingen. Maar het was niet bij een bikini gebleven, ze had er vier en in diezelfde zaak had Maria ook nog lingerie aangeschaft dat bij een 16-jarige past. Redelijk onschuldig als ze was, had ze alles geshowd. Dan weer had ze een rokje aan, dan weer een broek met een topje. En uiteindelijk waren de bikini’s aan de beurt. Als peuter had ik ze natuurlijk wel eens bloot gezien maar de laatste jaren eigenlijk niet. En dat wat ik nu zag liet me niet echt onberoerd. De eerste twee waren redelijk normaal, bedekten wat ze moesten bedekken, maar de laatste twee. Stringetjes met een kleine driehoek en ook het topje bedekte nauwelijks haar inmiddels flinke B-cup. Ze draaide zichzelf om en ik zag het touwtje tussen haar ronde, strakke billen verdwijnen. Ik zat met mijn benen over elkaar, handen in het kruis van mijn veel te krap geworden jeans. Ook Maria had een paar van die niemendalletjes gekocht en een er van inmiddels aangetrokken. Ik had het echt niet meer. Ik moest mijn hand niet bewegen anders had ik een spontane zaadlozing gekregen. Het was nog redelijk warm en Roosje ging nog even zwemmen, zei ze. In haar mini bikini hoorde ik haar in het water plonsen. Maria ook niet gek, kwam naar me toe. Lachend zei ze: “Gaat het nog een beetje schatje, of moet ik je helpen?” Ze legde haar hand op mijn kruis en trok mijn boek open en naar beneden. Bukkend over het keuken-eiland trok ze haar string opzij. “Kom maar lieverd, neuk me dan maar even.” Roosje was toch buiten dus zonder te aarzelen duwde ik mijn pik in haar heerlijke spleetje. Met mijn broek op mijn enkels neukte ik haar, eigenlijk nog langer als ik zelf had verwacht. Pas na een minuut of vijf kon ik me ontladen en spoot mijn zaad in mijn liefje. Ik trok mijn pik uit haar kutje en toen zag ik haar pas. Roosje leunde in de deuropening en stond zich met haar ogen dicht te vingeren. Ze had klaarblijkelijk naar ons staan kijken. Ze schrok echt toen ik iets tegen Maria zei en deed toen pas haar ogen weer open. Met een rood hoofd wilde ze weglopen. Maria liep naar haar toe en fluisterde wat in haar oor. Samen gingen ze naar buiten, ik heb ze maar even laten gaan.

Normaal is ze wel een pratertje aan tafel, maar vanavond was ze een beetje stil. Zat later ook alleen maar op haar GSM te staren en te appen. Om tien uur kregen we allebei een kus en ging ze slapen. Een uurtje later toen we zelf net in bed lagen werd er zachtjes op de deur geklopt. We trokken het dekbed een beetje over ons heen, we slapen naakt, en zeiden dat ze binnen mocht komen. In een kort pyjamabroekje en een shirtje kwam ze binnen. “Sorry,” zei ze, “maar ik wil even wat zeggen van vanmiddag.” Maria liet haar op de rand van het bed zitten en streek haar hand door haar lange haren. “Het is goed schatje, je hoeft niets te zeggen hoor. We snappen het wel. Het is een beetje onze schuld, we hadden naar boven moeten gaan. Kom maar even naast me liggen.” Maria tilde het dekbed iets op en Roosje schoof er onder. “Oh, je bent bloot Maria,” was haar reactie. “Ja schat, altijd in bed.” Ze moest er even aan wennen maar kroop toch tegen Maria aan. “Je kreeg een beetje kriebels hè schat, toen je ons zag. Maar dat is heel normaal hoor. Frank krijgt ook altijd kriebels als hij jou ziet. En vanmiddag helemaal. En dan help ik hem altijd een beetje.” Ik zag dat Maria haar hand en arm onder het dekbed een beetje bewoog en dat ze hem een beetje over haar kontje wreef. Ineens slaakte Roosje een kreetje. “Oh Maria, wat doe je nu?” Ik wist zeker dat ze haar kutje had aangeraakt. “Krijg je nu ook een beetje kriebels lieverd?” Ze sloeg het dekbed iets terug en ik zag dat ze haar hand in het broekje had gestoken. “Kalm maar schatje, ik zal heel lief voor je zijn.” Haar hand bewoog traag over de maagdelijke venusheuvel van ons Roosje. Ze leek er van te genieten. Zonder verder iets te zeggen liet ze het toe, ook toen Maria haar broekje naar beneden trok. Zachtjes lag ze te kirren met de vinger van Maria tussen haar strakke schaamlipjes. Wat had ze een mooi kutje, strak en heerlijk, krullende, blonde haartjes er boven. Mijn pik werd steeds harder bij die aanblik. Met haar andere hand had Maria nu ook haar shirtje omhoog getrokken. Nu zag ik ook de heerlijke harde tepeltjes die ik alleen nog maar door het badpak had gezien.

Al vijf minuten was Maria met haar bezig, en Roosje werd steeds geiler. Haar shirtje en broekje was ze inmiddels kwijt en haar ranke tienerlichaam lag nu volledig bloot in ons bed. Maria vingerde nog steeds haar kutje, kuste haar tepels en borsten en zakte langzaam naar onderen. Roosje lag al iets met haar benen uit elkaar toen Maria haar klitje vond. Ze lag echt te hijgen nu Maria met haar tong rondjes om haar genotsknopje draaide. Maria lag met haar prachtige kont naar me toe en ik kon het niet laten. Met mijn handen trok ik haar lippen iets uit elkaar en duwde mijn pik in haar glinsterende neukgat. Met mijn handen op haar heupen begon ik haar te neuken terwijl ze ons lieve nichtje bevredigde. Ons nichtje maakte keelgeluidjes, lag te kreunen waardoor ik nog hitsiger werd. Na haar even geneukt te hebben draaide Maria zich om waardoor mijn pik uit haar kut schoof. Ik begreep meteen waar ze op uit was. “Doe maar Frank! Ze is zo lekker geil en is er helemaal klaar voor. En ons meisje is net ongesteld geweest dus…” Roosje lag languit gestrekt met haar benen een beetje wijd en ik ging op haar liggen. Maria kuste Roosje en zei zachtjes: “Frank doet ook heel lief voor je hoor schat, en hij doet het heel voorzichtig.” Ik had mijn eikel al tussen haar schaamlipjes gestoken en bewoog hem behoedzaam op en neer. Steeds met meer druk en ik voelde haar 16-jarige strakke gaatje voor me open gaan. Eerst bewoog ik hem voorin tot ik het randje voelde waar ik doorheen moest. Maria had Roosje stevig beet. Ik bewoog mijn pik nog even voorzichtig en duwde toen ineens door. Roosje slaakte een kreet en ik hield stil, mijn pik helemaal in haar ontmaagde kutje. Maria had haar hand op haar buik gelegd en wreef er een beetje overheen. “Gaat het weer liefje?” Roosje kreunde een beetje en voorzichtig begon ik mijn lul weer in haar te bewegen. Steeds een beetje sneller, steeds een beetje dieper. Ze had haar benen nu iets meer opgetrokken en liet me echt in haar komen. Haar kutje was zo verschrikkelijk strak dat ik het echt niet lang zou uithouden. Ik lag al te edgen en voelde het helemaal borrelen. Geil als ik was realiseerde ik me wel dat ik mijn zaad alleen vandaag in haar baarmoeder mocht spuiten. Ik stond op klappen, voelde mijn zak verkrampen, duwde hem in een keer uit haar neukgleufje en spoot mijn zaad voor de eerste keer in haar maagdelijke baarmoeder. Ik trok hem er even later uit, Maria sloot meteen haar mond om mijn eikel om er de laatste druppels uit te melken en likte daarna het zaad op dat uit het kutje van Roosje sijpelde. Allebei lagen we nu naast onze mooie, naakte nichtje en cadeaudochter en liefkoosden haar net zolang tot ze in de armen van Maria in slaap viel. Roosje was al van ons, maar nu dan ook helemaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15240 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Roosje, ons heerlijke nichtje (1)”

  1. Wow, wat een super geil verhaal zeg.
    Roosje krijgt voor de eerste keer een dikke stijve lul en dikke lading sperma in haar harige doosje,

    Zit hier met een 10x17cm dikke stijve lul, sperma kwakje over Roosje’s harige tienerkutje.

    Supergeil,

    Geile groetjes van Mark

Plaats een reactie