BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wil en Nancy deel 2

Ik werd pas tegen de middag wakker, met een bonkende hoofdpijn van de wijn die we gisteravond gedronken hadden. Nancy lag nog in een diepe coma, rustig diep ademhalend op haar rug. Haar kleine stevige tietjes, waar ik altijd al dol op ben geweest, deinden op haar borst in het ritme mee. Ik gaf haar zachtjes een zoen op haar voorhoofd en stapte uit bed, zette koffie, waar ik al iets van opknapte. Waste me, nam 2 paracetamol, trok een korte broek aan en ging op het terras, waar gisteravond alles was begonnen, zitten.

Bij de buren was het nog stil, na een uurtje liep ik naar de slaapkamer om Nancy te wekken.

Nancy was net wakker, toen Wil de kamer in kwam lopen met een kop sterke koffie. Haar hoofd gonsde vervelend en haar kutje was erg gevoelig, toen ze slaperig “hoi, lieverd” zei.

Ik ging bij haar op bed zitten, streelde door haar haar en kuste haar teder. We namen gisteravond nog even door. Ze vertelde dat “ze dit waarschijnlijk nodig had gehad om zich weer de oude te voelen”. Waarop ik haar tegen me aan drukte en zei “lieverd, ik heb gisteren ook genoten, al was het alleen al dat je door een ander geneukt werd”.

Nadat ze zich gewassen had aten we wat. Bij Remco en Wilco gingen de gordijnen en deur ook open. Nancy schaamde zich nu ze nuchter was wel een beetje. Natuurlijk was het haar eigen keuze geweest en had ze er intens van genoten. Even was ze, toen ze wakker werd, bang geweest dat Wil, haar man, boos zou zijn. Ze had zich als een slet gedragen.

Ik zag dat de jongens ook niet wisten hoe ze zich gedragen moesten toen ze beiden schuchter zwaaiden en zei dat tegen Nancy. “Zal ik ze even roepen voor koffie?” vroeg ik haar. Ik zag haar twijfelen, stelde haar nogmaals gerust, toen ze zei “goed, dan is de kou ook uit de lucht”. “En de jeuk tussen je benen misschien ook wel” zei ik er lachend achteraan, toen ze naar binnen liep.

Toen Wilco en Remco zeiden dat ze een half uurtje nodig hadden, liep ik ook naar binnen. Nancy was zich in de slaapkamer aan het omkleden. Ik pakte haar van achteren vast en kneedde haar borstjes, ze drukte haar kontje tegen mijn kruis. Ik tilde haar op en legde haar op bed en zei “ik wil je even likken voor je straks vol zaad zit..”. Ze kreunde geil en spreidde haar benen, haar kutje was nat en glom van haar sapjes. Na een kwartiertje was ze al drie keer klaargekomen en lag na te hijgen op haar rug.

Ik liep weer naar buiten waar de twee mannen net aan kwamen lopen. Nancy kwam, toen wij aan de koffie zaten ook aanlopen. Ik keek mijn ogen uit, ze droeg alleen een klein half behaatje waar haar tepels stijf bovenuit priemden met een minuscuul broekje. Ze kuste de jongens één voor één op de mond en ging tussen ze in op de tuinbank zitten. Wilco en Remco wisten zich even geen houding te geven en keken mij aan. Ik knikte ter goedkeuring en zei glimlachend “nou jongens, zo te zien heeft Nancy nog niet genoeg van jullie..”.

Toen ik dat gezegd had gingen de handen van mijn vrouw richting de kruizen van de twee en kneedde in hun lullen door hun broek. Tegelijk kreunde ze zacht, Remco zijn mond dook op haar tepels terwijl de hand van Wilco haar kutje begon te strelen. Nancy hijgde geil “deze wil ik straks in me voelen” terwijl ze in de nu harde pikken kneep.
Ik pakte mijn foon en filmde hoe mijn lekkere geile sletje door de twee werd betast. Ik zoomde in op haar kruisje waar twee vingers diep in begraven waren. Ze hijgde steeds luider en kreunde dat ze klaarkwam.

Nancy zat met gesloten ogen te genieten, in elke hand, die in hun broek zat, een pik. Ik gebaarde de twee om naar binnen te gaan. Ze stonden op en namen mijn vrouw mee naar binnen. Ze liep zelf rechtstreeks naar de slaapkamer, onderweg haar slipje en beha uittrekkend. Wilco en Remco gooiden hun shorts ook op de grond en liepen met hun stijve pik achter haar aan.

Ikzelf raapte haar slipje op die zeiknat was, rook en likte er even aan, kleedde me ook uit en zette een stoel naast het bed. Nancy tongde de twee om de beurt en trok hun pikken langzaam af, haar kutje werd nu door twee handen verwend. Ik kuste haar nu innig en fluisterde in haar oor “geniet ervan schatje..”, ze kreunde alleen maar even. Ik trok me terug en ging op de stoel zitten, pakte m’n foon weer en wou zoveel als mogelijk vastleggen.

Nancy had nu niet gedronken maar kon zichzelf nu ook helemaal ontspannen geven. Haar kutje hunkerde naar een pik, ze kroop op Wilco, pakte zijn pik en zette hem voor haar hongerige kutje. Ze liet zich met een diepe zucht over zijn stam zakken. Remco zat achter haar, sloeg zijn handen om haar en begon met haar dansende tietjes en tepels te spelen. Ik tongde haar even en ging weer zitten.

Ze liet zich keer op keer over zijn neukstaaf zakken en kwam gillend klaar. Remco ging naast haar staan en zette zijn dikke lul op haar lippen. Met gesloten ogen opende ze haar mond en zoog zijn eikel in haar mond en bewerkte hem met haar tong. Wilco begon steeds luider te kreunen en ramde zijn pik hard en diep in het knijpende kutje en spoot zijn zaad diep in mijn vrouw, die nu wat rustiger op hem bleef wippen. Remco meldde ook dat hij zo klaar zou komen, Nancy zoog hem nu zo diep als ze kon in haar mond. Remco gaf een brul toen hij zijn zaad in haar mond spoot.

Nancy slikte alles door en kreunde er geil bij. De pik van Wilco gleed langzaam uit haar kutje gevolgd door een stroompje zaad. Ze kroop van hem af en keek geil in de camera, stak drie vingers in haar lekkende kutje, ving wat sperma op en likte, nog steeds in de camera kijkend, haar vingers helemaal schoon.

Ik legde de foon weg en liet mijn stijve pik los. De jongens gingen zich even opfrissen. Nancy kroop van het bed en ging op mijn schoot zitten en fluisterde in mijn oor “nu ben jij aan de beurt..” en kuste me. “Neuk mijn kontje, lieverd..”. Ze draaide zich met haar rug naar me toe, pakte mijn pik en stak hem even in haar soppende kutje en zette mijn eikel tegen haar sterretje. Door haar “glijmiddel” schoot mijn eikel moeiteloos haar kringspier voorbij en drong diep in haar zakkende kontje.

Wilco en Remco kwamen net binnen toen Nancy wild op mijn pik beukte met haar kontje. Remco liep gelijk op ons af en begin haar te vingeren, toen Wilco over haar klitje wreef bleef ze even stil op me zitten. Mijn pik diep begraven in haar holletje, voelde ik door de dunne scheidingswand, vingers die in haar kutje pompen. Ze rilt over haar hele lichaam en slaakt wartaal uit als ze opeens een flinke straal uit haar kutje perst, zo over het bed. Gevolgd door twee kleinere, haar darmen knijpen in mijn loeiharde pik. Als ze iets is bijgekomen is wipt ze steeds sneller en harder op mijn pik. Na een paar minuten trek ik haar, hard kreunend, vast op mijn spuitende pik. Als die iets verslapt stapt ze van me af, vangt mijn zaad op en slikt het me aankijkend door. Kust me en zegt “ik ga me even opfrissen schat”. De twee zaten met een stijve pik op de bedrand, ze waren nadat Nancy spuitend klaarkwam daar gaan zitten en hadden ons bekeken.

Remco zei gelijk “Jezus, man wat een godsgeil vrouwtje heb jij, Wil..”. “Tja ik sta er zelf ook van te kijken..”, “neuk haar maar suf, jongens” antwoordde ik.

Nancy sprong onder de douche, spoelde haar kutje en kontje goed schoon, droogde zich af en trok een kort rokje en shirtje aan. Ze liep naar de slaapkamer en vroeg “zullen we eerst wat eten?”. We trokken alle drie onze korte broeken weer aan en liepen naar het terras.

Remco en Wilco stelden voor om Chinees te gaan halen in het dorp, wat wij prima vonden. Toen de twee weg waren vroeg Nancy “of ik er geen moeite mee had en of ik niet jaloers was”. Ik zei haar “dat het me juist erg opwond en blij was dat ze weer zo geil was..”. Ze kuste me lang en innig, haar hand streek door mijn haar.
Ik liet haar stukken van de video zien. Ze kirde tussendoor “ik lijk wel een hoertje..ik word er weer geil van, Wil”. Na drie kwartier hoorden we ze weer aankomen, de tafel was gedekt en de tassen werden uitgepakt.

Onder het eten zaten we te kletsen of we elkaar al jaren kenden, dronken onze biertjes op en ruimden af. Nancy stond in de keuken af te wassen en Wilco en Remco hielpen haar. Telkens graaide er wel een hand onder haar rokje of betastte haar borstjes. Voor alles klaar was had ze de twee pikken bevrijdt uit hun broeken en zelf stond ze ook spiernaakt. Haar kutje glom van haar sapjes.

Nancy kon er niets aan doen maar ze wou weer geneukt worden door deze twee harde lullen. Ze pakte ze vast en liep, onderweg mij roepend, richting slaapkamer. Amper binnen of ze zoog de pikken om de beurt af. Als een loopse teef kroop ze op het bed. Remco ging naast haar liggen, ze wilde zijn dikke pik als eerste in haar en kroop op hem. Wilco stond naast me te kijken hoe dat rijpe sletje over de pik van zijn neef zakte. Ik zei hem zachtjes in zijn oor “kom neuk haar ook maar, gaatjes genoeg..”.

Hij kroop achter Nancy, tussen de benen van Remco, duwde mijn vrouw iets voorover. Trok haar billen uit elkaar en begon haar sterretje te likken, de pik van zijn neef pompte in de volle lengte in en uit het soppende kutje. Nancy ademde zwaar toen ze klaar kwam. Wilco maakte zijn eikel nat en zette hem tegen haar sterretje, drukte iets toen Nancy met haar kontje begon te drukken. Remco lag stil en voelde de pik van zijn neef in haar anus schuiven. Om de beurt pompten ze hun pik in mijn vrouw, die alleen maar kreunde en af en toe kermde “jaah…neuk…me..oooh..ik…kooom..”.

Als Wilco zijn pik uit haar kontje trok, bleef het openstaan zodat hij hem zonder handen weer tot zijn wortel in kon rammen. Na ze haar al meer dan twintig minuten lang aan het uitwonen zijn kermt ze “Wilco..genoeg..mijn kontje is rauw..”. Gelijk trekt hij zich terug, zijn pik staat loeihard tegen zijn buik. Hij pakt zijn pik en ik mijn foon, langzaam zet hij zijn eikel tegen de pik van zijn neef.

Nancy’s kutje is al behoorlijk gevuld met de dikke pik van Remco als ze de eikel van Wilco ook tegen haar opgerekte lipjes voelt wrijven. Even schrikt ze maar bedenkt zich dan, dat dit de eerste keer zal zijn dat ze twee pikken tegelijkertijd in haar poesje zal voelen en ontspant zich.

Ik film van dichtbij hoe hij enkele pogingen doet om zijn stijve ook in haar kutje te krijgen. Dan schiet zijn eikel ineens haar grotje in. Nancy geeft eerst een gilletje en zegt Wilco rustig aan te doen. Als hij langzaam in haar verdwijnt kreunt en hijgt ze zwaar. Haar gezicht is verwrongen in een geile grijns als ze kreunt “neuk me jongens…oooh..wat…geil…Wil…twee…neuk…palen…in…mijn..kutje..”.

Wilco en Remco rammen hun stijve leuters om en om in haar soppende kutje, ze smeekt ze om haar vol te spuiten. De neven blijven haar in een stevig tempo doorneuken, na een klein half uur begonnen ze tegelijk te brommen en hijgden dat ze klaarkwamen. Wel 10,11 stralen sperma loodsen ze onder luid gebrul in mijn vrouw haar uitgewoonde kutje. Ook zij kwam gillend klaar toen ze het zaad tegen haar baarmoeder voelde kletsen.

Wilco trok als eerste zijn halfslappe lul uit haar, de pik van zijn neef hield het zaad nog tegen. Hij tilde de uitgeputte Nancy van zijn pik, ik ving hun zaad uit haar wijd openstaande rode kutje op in mijn hand en hij legde haar op haar rug op bed.

Ik kroop naar haar toe, ze lag wijdbeens, haar kutje stond nog steeds open en zei “open je mond, lekker sletje van me..”. Met haar ogen nog dicht opende ze haar mond en ik liet de flinke lading sperma erin lopen. Ze slikte en likte toen mijn hand af en zei met schorre stem van het hijgen en kreunen ” ik ben kapot lieverd en mijn kutje heeft voorlopig ook genoeg gehad..”.

De jongens namen afscheid en bedankten Nancy extra. Ik tilde haar van het bed en moest haar ondersteunen toen ze naar de douche liep ze kermde ” mijn kutje is schraal geneukt, schat maar wat een ervaring was dat…”. “Ik heb het allemaal gefilmd lieverd..”. Ik waste en droogde haar af en samen liepen we naar bed. Ze kroop dicht tegen me aan en sloeg één been zo over me heen dat haar kutje op mijn dijbeen drukte toen ik de dp video startte. Ondanks dat ze uitgeput was maakte haar kutje een natte plek op mijn been en viel in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 8420 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie