BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wil en Nancy

Hallo mijn naam is Wil, 52, 1.80m, slank. Getrouwd met Nancy 48, 1.65m, mooi slank figuur met een lekkere stevige kont. Nancy heeft in tegenstelling tot mij de laatste tijd weinig zin in seks. Ik heb van alles geprobeerd en voorgesteld maar haar lust was moeilijk op te wekken. Vroeger neukten we zeker 4/5 keer in de week en was Nancy overal voor te porren.

Ik trek me vaak af, ook in bed, naast haar. Ze weet dat ik een hoog libido heb en stoort zich daar niet aan. Ze heeft zelfs voorgesteld dat ik er maar een vriendin bij moest nemen, ondanks dat ze best jaloers is. Nu houd ik ontzettend veel van haar en kan dit niet over mijn hart verkrijgen, dus is dat er nooit van gekomen.

Op een avond lagen we in bed en hadden zowaar seks met elkaar gehad. Nu ze in de stemming was, probeerde ik uit haar te krijgen wat haar grootste fantasie was. Ze lag lekker loom naast me en antwoordde “een trio met een man erbij..”. Het verbaasde me omdat wij amper nog seks hadden. Het leek mij best een geil idee, ik ben niet bi maar om haar eens geneukt te zien worden door een andere man, wond mij snel weer op. We hadden het er nog even over en ik mocht haar nog een keer neuken.

De gedachte kon ik niet loslaten, drie weken later hadden we vakantie en zouden twee weken naar één van de eilanden gaan. We hadden een luxe bungalow met alles erop en eraan. De zon scheen heerlijk, toen we alles uitgepakt hadden besloten we nog naar het strand te gaan. Nancy trok haar bikini aan, met een jurkje eroverheen en ik mijn zwembroek. We liepen door de duinen en vonden een mooi rustig plekje.

We gingen op het meegenomen kleed liggen. Ik smeerde haar in en zorgde dat ik haar bovenbenen extra aandacht gaf en raakte telkens “per ongeluk” haar kutje licht aan. Of het door de warmte kwam weet ik niet maar ze drukte dan haar kontje zacht tegen mijn handen aan en kreunde zachtjes. “Fantaseerde je nu dat een andere man je insmeerde?”, vroeg ik haar, om het zaadje weer te planten van haar fantasie. Ze zei steels “breng me niet op vreemde gedachten, hè…”. Een eind verderop lag een gezin, verder kon ik niemand vinden. Toen we terug kwamen van de zee, zagen we dat er nu aan de andere kant twee jonge kerels waren gaan liggen.

Nancy maakte haar bikinihesje los en ging op haar rug liggen. Ze vroeg me of ik haar voorkant in wilde smeren, iets wat ze altijd zelf deed. Ik pakte de zonnebrand en spoot het op mijn handen, ik begon met haar benen, langzaam omhoog. Weer raakten mijn vingers haar kutje door de stof heen aan en weer gaf ze tegendruk en kreunde ze. Ik ging omhoog, haar strakke buikje en haar mooie ronde kleine tietjes, die extra aandacht kregen. Ik kuste haar even en ging toen naast haar zitten. Ik keek rond en zag de twee jongens, lachend onze kant opkijken en hun duimen omhoog steken.

Ik moest lachen, Nancy vroeg waarom en ik vertelde haar over de jongens, dat ze het mooi vonden. Ze ging rechtop zitten om ze eens goed te bekijken vanachter haar zonnebril. Ik vroeg lachend “en? is het wat?” Met een blos op haar wangen ging ze weer snel liggen. Tegen de avond wandelen we terug naar onze bungalow, we eten wat en gaan buiten zitten met een koel glas wijn. Nancy doet haar jurkje weer uit en loopt in haar bikini achter me aan.

Plots zegt ze zachtjes “Wil, die twee jongens van vanmiddag, zitten in de bungalow naast ons..”. Later die avond lopen ze langs en groeten ons vriendelijk. Ik zie Nancy vrolijk zwaaien en ze na kijken. Ik vraag haar, als ze zo terug komen “of ik moet vragen of ze iets willen drinken”. Ze kijkt me aan en zegt “prima maar dan trek ik wel even iets aan”. Ik zeg snel “lieverd dat is niet nodig, ze hebben je vanmiddag toch ook zo gezien..”. Ze twijfelde maar blijft toch zitten.

Als ik de heren weer aan zie komen, loop ik naar het pad, begin een praatje en nodig ze uit. Bij het terras stellen ze zich voor, Remco en Wilco, het blijken neven te zijn en beiden, vrijgezel en 29 jaar. Wat me opvalt is dat ze hun ogen niet van mijn vrouw kunnen houden. Een paar glazen later werden de gesprekken steeds losser. Ze vertelden wat over hun veroveringen en zeiden dat ze genoten hadden van het kleine showtje vanmiddag. Ik zag Nancy, die licht aangeschoten was, heupwiegend een nieuwe fles wijn halen.

Remco zei, toen ze binnen was “wat ben jij een bofkont, met zo’n mooie vrouw..”. “Nou, ik wist het wel..” zei Wilco er lachend achteraan. Ik dacht “jullie moesten eens weten”, ze is idd mooi, was ze nog maar net zo geil.

Nancy, liep naar de koelkast, of het door de wijn, of door alle aandacht van de twee kwam wist ze niet maar ze had verschrikkelijke zin aan seks. Ze zou Wil straks extra verwennen, snel liep ze naar het toilet om te plassen. Haar broekje plakte aan haar kruisje, toen ze hem liet zakken.

Ik, ook licht aangeschoten, vroeg de jongens na hun opmerkingen. “Dus jullie zouden haar wel doen, als ze alleen was..”. Ze knikten beide. “Van mij mogen jullie het proberen maar nee is nee..”.
Ze keken me even aan of ik het meende, toen ze mijn serieuze gezicht zagen, wisten ze genoeg. Het gesprek werd weer anders toen ze aan kwam lopen met een nieuwe fles wijn. Het viel mij niet alleen op dat ze een ander broekje had aangetrokken.

Wilco vroeg lachend “heb je in je broek geplast” wijzend op haar broekje. Nancy lachte maar mee, ze kon moeilijk zeggen “nee mijn kutje heeft gelekt omdat ik geil ben”, en zei “ja, ik kon het niet meer houden”. Ze schonk de glazen weer vol en mengde zich weer in het gesprek, dat steeds intiemer werd. Remco vertelde hoe hij vorige maand een vrouw verlijdt had en liet geen detail verloren gaan. Nancy hing aan zijn lippen met een blos op haar wangen, ze vroeg zelfs nog enkele dingen. Wilco zag dit, keek me aan, toen ik knikte, stond hij op en ging achter mijn vrouw staan.

Toen hij zijn handen op haar schouders legde, schrok ze, keek me met grote ogen aan. Ik vormde met mijn lippen, zonder geluid te maken “je natte droom..”.

Nancy kon haar ogen niet geloven, toen ze mijn lippen zag bewegen. De handen op haar schouders masseerde haar iets gespannen nekspieren. Het verhaal van Remco had ervoor gezorgd dat haar kruisje alweer nat was. Ze gaf zich over aan haar verlangens, “Wil vind het goed en is ook geil aan de bult in zijn broek te zien” dacht ze maar wilde dan wel wat privacy. De handen gleden nu in haar bikinihesje, vingers speelden met haar stijve tepeltjes. Ze sloot haar ogen, kreunde zachtjes en vroeg met een ouderwets geil gezichtje, aan mij “zullen we binnen verder gaan?”.

Voor we in de slaapkamer waren, liepen we alle vier al naakt. Wilco en Remco hadden beiden al een stijve, Wilco had een vrij lange maar niet zo’n dikke pik en die van Remco was iets kleiner maar zeker fors te noemen. Ik zag Nancy geil naar ze kijken toen ze op het bed ging liggen.

Nancy voelde zich weer geil zoals vroeger, het was best spannend. Wat ik haar nooit verteld had was dat het mijn natte droom was om haar met een ander te zien vrijen. Ik liep rond met een stijve lul en pakte mijn foon, zette die op video en zo neer dat het bed goed in beeld kwam en drukte op opnemen.

Wilco lag al met haar te tongen, terwijl de handen van Remco met haar tietjes en kutje speelden. Het gekreun van haar klonk luid, ze drukte haar kutje hard tegen de hand, die haar kutje bespeelde.

Nancy dacht nu ze zo verwend werd weer even aan haar tienerjaren, hoe ze ooit een trio had gehad met twee schoolvrienden. Wat ze toen al spannend en lekker vond. Dat haar man er nu bij was en het goedvond maakte het nog geiler.

Remco lag nu met haar te zoenen en Wilco likte haar kutje, haar lichaam kronkelde tussen de twee mannen in. Ze greep naar de pik van Remco en nam hem in haar mond, hij was vrij dik, ik zag dat ze moeite had om zijn forse eikel in haar mond te krijgen. Wilco kroop omhoog en zette zijn pik tegen haar natte lipjes. Ik pakte de foon en filmde haar zuigende mond met die dikke pik van dichtbij en ging toen naar beneden. De pik van Wilco schoof beheerst in en uit haar grotje, haar geil vormde een witte ring als hij uit haar ging. Het gekreun en gehijg klonk hard, mijn pik stond op springen en ging aan de andere kant van haar hoofd zitten en legde haar hand erop.

Nancy voelde zich hoerig, één pik in haar kutje, terwijl ze nu twee pikken om en om aan het pijpen was. Ze was al enkele keren klaargekomen en verlangde naar zaad.

Ik voelde mijn orgasme naderen, ik keek hoe ze haar benen om de kont van Wilco sloeg en spoot een straal sperma diep in haar mond. Trok hem uit haar mond en loosde de rest op haar gezicht en tietjes. Ook Wilco kwam klaar in haar, ze kreunde “hmmm spuit me vol..”. Remco was de laatste, haar hand speelde met zijn ballen, haar tong bespeelde zijn toompje. Hij kwam roepend klaar en spoot een enorme lading sperma in haar mond, de helft liep over haar wangen in haar haar.

Ik filmde Nancy’s gezicht en tietjes die glommen van de sperma, het lekte uit haar haar op haar schouders. Uit haar kutje stroomde het zaad van Wilco, ik kuste haar hartstochtelijk. Ze rook naar sperma toen ik in haar oor fluisterde “welkom terug, mijn kleine sletje..”. Ze keek me aan, glimlachte, kuste me en zei “dank je lieverd..”.

Toen ze even de badkamer opzocht om zich iets op te frissen, voelde ze zich heerlijk misbruikt, haar liefde voor seks welde gelukkig weer op. Ze wist dat ze Wil tekort gedaan had en voelde zich best wel schuldig. Gelukkig was de knop omgezet, ze zag in de spiegel dat haar gezicht en haar nog vol sperma zaten. Ze sprong onder de douche, spoelde haar kutje met de slang schoon en waste de resten uit haar haar.

Ik zat met de jongens te praten, nadat we de glazen gevuld hadden. Ze konden zich niet voorstellen dat ik haar zomaar deelde. Niet dat ze het erg vonden en aan al haar verlangens zouden willen voldoen. Nadat ik ze in het kort over ons verslechterde seksleven en haar fantasie had verteld, begrepen ze het beter.

Nancy kwam wulps de kamer weer inlopen, dronk in één terug haar glas leeg en dook op mijn kruis. Ze hapte mijn slappe pik in haar mond en pijpte me stijf, ze sloeg Wilco die in het midden zat over en zoog Remco hard. Ze kroop tussen de knieën van Wilco, haar handen pakten de twee andere stijve lullen vast en trok ons langzaam af terwijl haar mond de pik van Wilco naar binnen zoog. We kreunde aan één stuk door.

Ze wilde de dikke pik van Remco in zich voelen, drukte hem achterover, zijn billen op de bedrand en zijn voeten op de vloer en kroop met haar benen wijd over hem heen. Zette zijn dikke eikel tussen haar lipjes die behoorlijk opgerekt werden, toen ze over hem heen zakte slaakte ze een opgewonden gilletje.

Ik zag Wilco op het bed kruipen en zijn pik voor haar mond zetten, die ze gewillig en gretig opende. Doordat haar benen wijd uiteen stonden en Remco, zijn handen op haar billen legde en haar stoten begon op te vangen, zag ik haar sterretje steeds iets opengaan. Ik zakte achter haar en trok haar billen nog verder uiteen en likte haar bilnaad, het puntje van mijn tong schoot af en toe langs haar kringspier. Als ik dat deed drukte ze haar gaatje op mijn mond.

Ik stond op en maakte mijn eikel goed nat met speeksel, zette hem tegen het iets geopende aarsje van mijn vrouw. Remco was even gestopt met stoten toen hij voelde dat ik mijn pik in haar kontje begon te duwen.

Nancy kreunde met haar mond vol pik van Wilco “jaaahg…neuk…jullie…hoertje…”. Alsof we het hadden afgesproken pakte Wilco haar hoofd vast en begonnen we haar alle drie tegelijk stevig te neuken. Na een klein kwartiertje spoot Wilco als eerste luid brullend haar keeltje en mond vol, toen zijn pik leeg en slap uit haar mond gleed concentreerde ze zich volledig op de twee beukende pikken in haar onderlichaam.

We stoten om en om in haar, ik voelde door het dunne wandje de pik van Remco nog dikker worden en zich diep in haar nestelen. Ook hij komt luid kreunend klaar, gelijk erachteraan spuit ik mijn lading zaad diep in haar darmen. Nancy zit vastgespiest op twee klaarkomende pikken en komt zelf ook weer onwijs klaar.

Het begint buiten al weer iets licht te worden als we afscheid nemen van onze buurmannen. We frissen ons op en duiken vermoeid maar voldaan dicht tegen elkaar aan, vertellen dat we er beiden van genoten hebben, kussen elkaar passievol en vallen in elkaars armen in slaap

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 11128 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie