BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ninke ontmoet haar buurjongen deel 2

Hier gaat het verhaal verder, wil je echt genieten lees dan eerst deel 1

Ninke was ontzettend geil wakker geworden, ze vingerde zichzelf eerst even klaar om het binnenbrandje te blussen,
Ze waste zich en ging eten. Bink en Zus (haar honden) liepen al onrustig door de keuken. “Ja..jongens..ik laat jullie zo uit..” zei ze toen ze de boel opruimde. Nadat ze ze aangelijnd had liep ze de deur uit

Bij het huis van de buren liep ze even iets langzamer in de hoop dat Bart weer stond te gluren. Ze zag de gordijnen iets bewegen, draaide extra met haar kontje, keek steels over haar schouder en zwaaide stiekem. Ze wist dat hij vanmiddag weer langs zou komen en die gedachten maakten haar super geil. In het bos borstelde ze beide honden en liet ze even uitrazen. Met een nog steeds jeukend kutje liep ze weer richting haar huis.

Bart zag haar uitdagend met haar kontje draaien en haar hand wuiven. Hij wou zich niet aftrekken want misschien mocht hij haar straks weer neuken. Hij had haar slipje de hele nacht vastgehouden, als hij even wakker werd er aan geroken. Net als nu, hij snoof haar heerlijk zoete geur diep in zijn longen. Alleen van de geur kon hij al klaarkomen. Snel verborg hij de slip weer onder zijn kussen en sprong onder de douche. Het wachten duurde hem te lang en een uur eerder liep hij richting haar huis.

Ninke kwam thuis, keek op de klok en zag dat ze genoeg tijd had. Ze kleedde zich uit om te gaan douchen, haar kutje was kleddernat. Ze keek nogmaals op de klok, twijfelde even maar riep toen Bink en ging wijdbeens achterover op haar luie stoel zitten en zei “lik”. Bink drukte zijn natte neus gelijk tussen haar benen en begon haar met zijn ruwe tong te likken. Ninke trilde even en zei “op”. Bink zette zijn voorpoten naast haar neer en begon gelijk in het wilde weg te stoten. Voorzaad sproeide uit zijn hondenpik op haar buik. Ze likte even iets op en zette zijn rode lul tussen haar lippen. Gelijk begon de reu haar intens diep en snel te neuken.

Bart liep achterom en deed de keukendeur open. Hij hoorde stevig gehijg uit de kamer komen toen hij wou roepen dat hij er al was. Stil liep hij door, wat hij toen zag ging zijn fantasie te boven. Hij zag Ninke achterover op een stoel liggen, gesloten ogen en zwaar hijgend, terwijl haar hond zijn pik meedogenloos snel in haar kutje ramde. Na enkele minuten hoorde hij de hond piepen en proberen zijn verdikken ook in haar nauwe opening te krijgen. Toen deze naar binnen schoot hoorde hij haar jammerend zeggen “…jaahg…spuit…het..vrouwtje..maar..vol”.
Hij stond aan de grond genageld te kijken hoe de hond zijn vrouwtje vol spoot en zich omdraaide. Hij zat vast in haar kutje.

Ninke was heerlijk klaargekomen op de hondenpik, ze vond het altijd heerlijk als zijn pik vast in haar zat. Ze opende haar ogen en schrok toen ze Bart zag staan kijken, dit had hij niet mogen zien. Ze kon geen kant op, ze zat nog vast aan de hond. Stamelend begon ze haar excuses te maken “dat hij dit niet had mogen zien en nog veel meer”.

Bart schrok ook toen hij haar naar zich zag kijken. Zijn pik was loeihard, stoer liep hij op haar af en haalde zijn pik tevoorschijn en zette hem voor haar mond. Die automatisch open ging en zei “kom teefje pijp me”. Hij keek naar de hond die een poging deed om zijn pik te bevrijden.

Ninke zag hem zijn lul uit zijn broek halen en voor haar mond zetten. Ze was bang dat hij haar zou verraden en opende haar mond. Ze voelde dat Bink zijn pik uit haar wou trekken maar de knot was nog te dik. Door de druk die dat gaf kwam ze weer heftig klaar, de jongenspik verdween steeds dieper in haar mond. Soms kwam hij tegen haar keeltje toen hij neukbewegingen maakte. Ze hoorde hem steeds luider kreunen.

Op het moment dat de hondenpik uit haar kutje gleed kwam Bart gillend klaar in haar mond. Hij zag een enorme lading hondenzaad uit haar kutje stromen, toen hij zijn zaad in haar mond spoot. Het maakte hem nog geiler dat ze zich door haar hond liet neuken en vroeg haar toen ze bij lag te komen, ” kan hij zo nog een keer of niet..”.

Ze overdacht alles, haar geheim was geen geheim meer en met een rood hoofd antwoordde ze “ja, Bart hij kan vaker achter elkaar komen, maar vind je het niet vies dan…?”.

Bart vond het helemaal niet vies hij vond het geil en snapte nu ook waarom ze gisteren zei “neuk dit teefje…”. Hij kuste haar op haar mond en zei “Ninke, het was even schrikken maar het wond me vreselijk op..”. Hij hielp haar overeind, haar kutje lekte nog hondenzaad toen hij voorzichtig zijn hand plat op haar kutje legde en er stevig overheen wreef. Twee vingers gleden moeiteloos bij haar naar binnen, gevolgd door een derde. Hij pompte zijn vingers diep in haar en speelde gelijk haar mooie stevige tietjes.

Ninke slaakte een zucht van opluchting na zijn reactie en voelde zijn vingers haar kutje oprekken. Ze liet zich weer achterover zakken en pakte zijn arm vast. Zo gaf ze het tempo aan, ze voelde dat hij de vierde vinger ook in haar stak.

Hij hurkte op zijn knieën tussen haar benen, zoog en likte haar klitje. Hij proefde nog wat zaad van haar hond maar dat deerde hem niet. Hij vouwde zijn duim in zijn hand en gaf wat extra druk.

Ninke voelde de druk op haar schaamlippen, ontspande zich en sloeg een kreetje toen zijn hand in haar kutje plots bij haar naar binnen schoot. De druk was enorm en voelde intens.

Het voelde vreemd voor Bart, voor het eerst ging hij een vrouw fisten. Hij sloot zijn lippen weer om haar klitje en begon zijn arm voorzichtig in haar te bewegen. Ze kreunde hard, haar hoofd sloeg van links naar rechts. Hij neukte haar rustig met zijn vuist en fluisterde “hoe voelt dit, teefje…”.

Ninke was zo gevuld dat ze naar adem snakte. “Hoe, kon een schooljongen haar zo laten genieten” ging er door haar hoofd. De hondenpik vulde haar al lekker maar dit overtrof alles. Ze kwam gillend klaar op zijn pompende vuist en zuigende mond

Bart zag dat haar gezwollen lippen tot het uiterste werden opgerekt. Hij wou haar ook nog neuken voor hij naar huis ging. Nadat ze klaar gekomen was trok hij zijn hand voorzichtig uit haar opgerekte kutje, die even wijd open bleef staan.

Ninke ging nu helemaal los, pakte zijn stijve paal en trok er even aan. Ze zei hem op de bank te gaan zitten. Stond op en ging met haar gezicht naar hem toe op zijn schoot zitten. Haar lipjes sloten zich om zijn pik, ze wreef over de hele lengte met haar zaadvragende kutje. Wipte iets op en zakte over zijn harde jongenspik.

Bart genoot met volle teugen van haar warme natte grotje om zijn lul. Ze wipte even op en neer. De honden kwamen op de geur af en drentelden om hem heen. Opeens voelde hij een tong over zijn zak gaan, hij schrok maar hoorde Ninke kreunen toen diezelfde tong door haar bilnaad ging. Na enkele likken maakte hem het niets meer uit, hij genoot juist van de extra stimulans.

Er ontspon zich een geile gedachte in het brein van Ninke. Bink was al vaak in al haar gaatjes klaargekomen maar dit zou wel heel spannend kunnen worden. Ze vroeg Bart of hij haar kon neuken. Ze voelde zijn ferme staaf nu in haar neukgaatje stoten. De hond stopte met likken toen ze “Bink, op” riep.

Bij ieder stoot voelde Bart haar stijve tepels over zijn borst wrijven, toen ze voorover ging en haar wat hoorde zeggen. Plots zag hij dat de hond met zijn voorpoten op de bank sprong en voelde hij zijn pik tegen die van hem prikken.

Ninke deed haar hand tussen hem door en pakte de hondenlul en zette hem voor haar poepgaatje. Ze wist wat er ging komen en ontspande zich. Gelijk toen zijn puntje in haar gaatje zat begon hij haar ongekend hard in haar kontje te neuken. Terwijl haar buurjongen haar in haar kutje neukte. Gevuld met twee pikken gaf ze zich over aan hun lusten.

Bart voelde de hondenpik snel in haar stoten. Hij keek naar haar gezicht, dat een verwrongen geile uitdrukking had. Haar ogen draaiden weg terwijl ze alleen nog maar kreunde en riep “neuk dit teefje, geile honden..”. Bart voelde hoe zijn pik klem kwam te zitten toen de reu zijn knot in haar kontje duwde. Hij neukte haar zo goed als het ging door en voelde dat hij bijna kwam. De hond begon te piepen en kwijlde op haar rug, hij voelde door het dunne wandje hoe de hond haar darmen volspoot. Op dat moment slaakte hij een oerkreet en spoot straal na straal in het knijpende kutje van zijn buurvrouw. Die op dat moment ook klaarkwam.

Ninke werd aan twee kanten tegelijk vol gespoten, ze zag sterretjes, toen ze zelf voor de zoveelste keer kwam. Slap lag ze op zijn borst en wachtte tot de hondenpik uit haar kontje gleed.

Bart voelde de lul van de hond tegen zijn zak slaan toen die uit haar kontje gleed. Gelijk gevolgd door een warme straal zaad, wat via zijn bilnaad op de grond lekte. Hij was al gek op deze vrouw maar dit maakte het nog specialer. Hij pakte haar hoofd en kuste haar passievol op haar mond. Zo bleven ze nog even liggen tot Ninke zei “zullen we ons even gaan wassen?”.

Ze wasten elkaar goed geen plekje werd over geslagen. Naakt liepen ze naar de kamer, maakten de bank en vloer schoon en namen iets te drinken. Onder het genot van een drankje bespraken ze wat er gebeurt was vanmiddag. Ninke vertelde hem de waarheid, dat ze na haar scheiding wel gedate had maar telkens teleurgesteld werd door die mannen en hoe het zo gekomen was met Bink en dat ze het daarom heerlijk vond om een teefje genoemd te worden, tijdens het neuken.

Bart luisterde aandachtig en kon haar, hoe raar het ook klonk wel begrijpen en kuste haar op haar voorhoofd. Hij vertelde haar dat hij eerst er geschrokken was maar even later erg opgewonden werd van toen hij haar met de hond bezig zag en haar vast zag zitten, hij zou haar nooit verraden, aan niemand.”

Ninke keek hem vertederend aan, kuste hem en zei met zachte stem “dat vind ik lief van je..ennu..je bent altijd welkom want je weet wat een vrouw lekker vindt…”, pakte hem bij zijn hand en liep naar haar slaapkamer.

Bart keek naar haar prachtige kont toen hij achter haar aanliep de kamer in, draaide haar om en kuste haar vurig. Zijn handen streelden over haar rug en kneedden haar billen en trokken ze uit elkaar. Zijn vingers gleden door haar bilnaad, wat een zacht gekreun opleverde. “Ik wil je kontje ook neuken, Liz…net als de hond…”, sprak hij opgewonden.

Ninke had liever gehad dat hij haar kutje nog eens vol zou spuiten maar ging gewillig op haar handen en knieën op haar bed zitten. Ze voelde zijn vingers door haar kutje gaan, hij wreef haar sapjes uit over haar sterretje.

Bart likte eerst haar kutje, genoot van haar zoete geur, trok haar billen uiteen en zijn tong gleed om en in haar holletje. Ninke begon zwaar te hijgen toen zijn tong vervangen werd voor zijn lekkere jongenspik. Hij gleed zonder moeite in haar darmen, die een klein uur geleden nog gevuld waren door haar hond.

Ninke wreef met haar vingers over haar clitoris terwijl haar buurjongen haar in haar kontje begon te neuken. Zijn ballen kletsten telkens tegen haar openstaande kutje, wat haar al snel deed klaarkomen. Ze hoorde hem hijgend zeggen, terwijl hij steeds harder begon te stoten “jaah..hondenteef..ik neuk je kont…en ga hem straks volspuiten..”. Ze drukte drie vingers diep in haar genotsgrotje en voelde zijn pik in haar kontje, langs haar vingers schuiven.

Bart werd steeds vrijer na hun gesprek en riep haar van alles toe terwijl hij zijn harde neukstaaf in haar kontje pompte. Ze was ontzettend krap en voelde haar vingers tekeer gaan in haar kutje. Hij ramde zijn pik nog één keer diep in haar darmen en riep terwijl hij haar billen plette “hier..teef..” en spoot straal na straal in haar.

Ninke gilde even toen hij zijn paal diep in haar darmen drukte en vol spoot. Het geil liep langs haar vingers en haar benen. Toen hij verslapte en uit haar gleed hield ze snel haar hand voor haar poepertje. Ze zei hem met schorre stem van het kreunen, “doe de deur open en kom naast me zitten.

Bart deed wat hem gevraagd werd maar begreep er niets van. Toen hij naast haar zat, riep ze “Bink, Zus kom”.

Ninke haalde haar hand tussen haar benen vandaan toen ze op haar rug met opgetrokken benen naast hem ging liggen en de honden riep. De deur werd verder open gedrukt toen de twee honden enthousiast binnen kwamen. Bink dook gelijk tussen haar benen en begon haar kontje en kutje ruw te likken. Haar hand die ze voor haar uitgangen gehouden had zette ze voor Zus haar neus, die ook gretig begon te likken.

Bart keek van dichtbij toe hoe de ruwe hondentong zijn zaad uit haar kontje likte. Hij schrok even toen zij haar hand om zijn lul legde. Hij zag dat de andere hond gevaarlijk dicht bij zijn pik kwam. Hij hoorde Ninke zachtjes zeggen toen ze in zijn slappe lul kneep “wees niet bang…ze likt alleen maar..”. Gelijk voelde hij de tong over zijn eikel likte. De angst sloeg om, het was best prettig en hij ontspande.

Ninke voelde weer een orgasme opkomen door de tong die haar kutje diep likte. Toen die weggeëbd was en ze Bink had weggestuurd, concentreerde ze zich volledig op Bart zijn groeiende pik die nog steeds gelikt werd. Ze zorgde dat de hondentong goed over zijn toompje en eikelrand ging door er telkens wat kutvocht op te smeren. Ze zag dat hij zijn ogen gesloten had en net als haar van haar honden genoot.

Bart voelde de lange tong over de volle lengte van zijn inmiddels weer snoeiharde lul likken. Ninke zorgde ervoor dat zijn gevoelige plekjes telkens goed geraakt werden. Het werd zwart voor zijn ogen toen zijn ballen samentrokken. Dit had hij in zijn stoutste dromen niet gedacht, hij liet zich verdomme klaarmaken door een hond. “Hij was nu net zo erg als haar..” ging er nog door zijn hoofd en spoot toch nog 4 ferme stralen uit zijn pijnlijke pik.

Ninke voelde dat zijn pik harder werd en keek geil toe hoe haar buurjongen klaarkwam op de hondentong. Snel likte ze wat zaad op en liet de rest voor Zus liggen, die het gretig oplikte. Ze keek naar zijn gezicht, greep hem vast, kuste hem vol op zijn mond en fluisterde in zijn oor “welkom bij de club…lekker reutje…”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 23453 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Ninke ontmoet haar buurjongen deel 2”

  1. Geil verhaal. Iets meer aandacht voor correct taalgebruik en het is nog leuker. ‘Wat er was gebeurT’, moet natuurlijk met ‘d’ en het is niet ‘net als haar’, maar ‘net als zij’.

    Verder lekker en spannend verhaal en benieuwd naar deel drie.

Plaats een reactie