BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verrassing….maar deze keer anders 8

In de afgelopen weken, vooral in de weekenden, hadden we regelmatig samen doorgebracht. Vaak spraken we met zn 4en af voor lange geile avonden waarin de dames door beide heren verwend werden en de mannen soms toe mochten kijken hoe de dames elkaar verwenden. Ook hadden de dames een paar keer afgesproken met Jolanda en hadden ze met z’n 3en enorm van elkaar genoten en Jolanda nog meer leren genieten van geile seks, spannende opwindende kleding en sexy speeltjes. Jolanda was zich ook anders gaan kleden, ze kon het hebben, ze heeft een prachtig strak lichaam wat zeker gezien mag worden. Regelmatig leende ze wat van haar geile tantes, zoals ze Rachel en Marlies nu noemde, en ook waren ze al een keer samen wezen winkelen in Amsterdam om haar nieuwe garderobe uit te breiden. Het enige wat de afgelopen weken nog niet was gebeurd was een geile avond met z’n 5en. Wel waren ze met z’n allen uit eten geweest en daar had Jolanda geen blad voor haar mond genomen en duidelijk gemaakt dat ze daar zeker naar verlangde. De 2 stellen hadden beaamd dat zij dat ook wilden maar dat ze het rustig aan wilden doen en niks overhaast wilden doen.

Tijdens de laatste geile avond van de 2 stellen was het idee geboren om een lang weekend met z’n 4en weg te gaan. Even weg uit alle drukte, naar een plek waar ze ongestoord konden genieten van elkaar en van heerlijk eten en drinken. Natuurlijk werd er ook gesproken over Jolanda, maar iedereen was het er over uit dat ze niet het hele weekend mee ging. Ze spraken af dat de dames haar zouden uitnodigen voor een middag en avond maar met de afspraak dat ze van te voren zouden bespreken toe hoe ver ze zouden gaan. We vonden een mooi ruim huis in de Belgische Ardennen, 5km van de bewoonde wereld maar met alles aanwezig om een heerlijk ontspannen en luxe weekend te vieren. Grote woonkamer met openhaard en ruime luxe keuken, een volledig omheinde tuin zodat per ongeluk verdwaalde wandelaars geen zicht hadden op het huis, in de tuin een ruime hout gestookte hottube, 5 grote slaapkamers met ieder hun eigen luxe badkamer en in de kelder een mini wellness met zonnebanken, 6 persoons bubbelbad en ruime sauna. Om genoeg tijd te hebben om van dit alles te genieten besloten ze er een lang weekend van te maken en boekten het huis van donderdagmiddag tot dinsdagmorgen. Jolanda wilden ze uitnodigen voor de zaterdag of de zondag, afhankelijk van wanneer of ze vrij kon krijgen. Vervoer werd geregeld voor haar, tenslotte ging ze ook mee voor hun plezier dus een taxi kon er wel af.

Zo gezegd zo gedaan, Jolanda werd gevraagd en sprong een gat in de lucht toen ze hoorde van de plannen. Ze begreep dat ze niet meteen het hele weekend mee kon, al zou ze dat wel willen. Een vragenvuur barstte los, wat we gingen doen en waar het precies was en wat ze aan moest en of zij nog iets moest regelen, en zo ging ze nog wel even door. Marlies kapte haar af: “Je hoort pas vlak voor vertrek waar het is. Wat je aan moet, en mee moet nemen aan kleding hoor je een dag van te voren en je hoeft niks te regelen, alles is geregeld.”
In de week voor het geplande weekend spraken de stellen af dat ze Jolanda als hulp in de huishouding zouden willen behandelen, gekleed in zwart kant, jarretels en hoge hakken. Als beloning zouden ze haar nog meer leren genieten van seks, met vrouwen maar nu ook met mannen. Zelf zouden ze zich ook spannend kleden maar ze lieten elkaar vrij om dat in te vullen. Voor Jolanda regelden ze een outfit en namen die mee naar België. Pas in de villa zou ze die ontvangen.

Die donderdag vertrokken we met z’n vieren. Rond 10 uur had ik alles wat we nodig hadden ingeladen in de auto. Veel hoefden we niet mee te nemen, alles voor de inwendige mens zou bezorgd worden in de villa als we daar aangekomen waren. Een plaatselijke supermarkt was zo vriendelijk om alles te bezorgen. 2 koffers met kleding en een kleine koffer met al onze sexspeeltjes was alles wat ik in moest laden. Ik riep Rachel dat we konden vertrekken en getik van naaldhakken verraadde dat ze er al helemaal klaar voor was. “God wat is ze toch een lekker wijf” dacht ik toen ze de trap af kwam lopen. Haar haar had ze strak opgestoken, haar lippen en ogen mooi opgemaakt, niet een beetje maar zeker ook niet overdreven. Een zwarte doorzichtige blouse met kanten mouwen, daaronder een kanten bh waar haar mooie strakke bosten mooi zichtbaar waren. Een strak kort leren rokje spande om haar goddelijke kont en omdat haar rokje (te) kort was, was duidelijk zichtbaar dat ze mooie jarretels droeg met een kanten rand aan de bovenkant en een zwarte streep op de achterkant. Een paar hoge tot over haar knie vallende laarzen met behoorlijke hakken maakten het helemaal af. Ze gaf me een zoen op m’n mond en zei: “Mag ik zo met je mee, geile neukerd van me?” en pakte me in m’n kruis. Ik greep haar bij haar kont, drukte haar tegen we aan en fluisterde in haar oor: “Ja hoor geile meid van me, wat zie je er fantastisch uit!“ We sloten het huis af en liepen naar de auto. De buurman die net voorbij reed en ons groette draaide zich zowat om op de fiets toen hij Rachel zag. Ik schoot in de lach en ook Rachel kon er wel om lachen: “Hij mag wel oppassen, straks rijd hij nog ergens tegen aan” zei ze en zwaaide plagend naar hem.

We stapten in en reden naar Marnix en Marlies. Die waren er ook al helemaal klaar voor. Snel laden we alles in reden weg. We besloten om niet in 1x door te rijden maar onderweg nog ergens een kopje koffie te doen met iets lekkers. “Oh ja leuk”, zei Marlies “maar dan niet in zo`n ordinair chauffeurscafé, dan worden we constant nagekeken” “Alsof dat in een gewoon restaurant niet gebeurd” zegt Marnix, “jullie zijn allebei lekker sexy gekleed dus dat zal sowieso wel gebeuren” Marlies had inderdaad ook haar best gedaan en zich mooi en sexy gekleed. Haar haar had ze in 2 lange vlechten gedaan. En strak wetlook topje spande om haar mooie strakke borsten, een bloot strak buikje was daaronder nog net zichtbaar en een strakke leren broek spande om haar lekkere kontje.

De reis ging snel, na de koffie met appeltaart, waarbij beide dames vele hoofden hadden doen omdraaien, was Marnix achter het stuur gaan zitten voor het laatste stuk. Zo had ik de tijd om de supermarkt te bellen om onze aankomsttijd door te geven. Ook de verhuurder van het huisje belde ik om door te geven dat we er bijna waren. Hij was nog in de villa en beloofde de openhaard al vast aan te steken en vertelde waar we de sleutel konden vinden bij aankomst. Na 3 kwartier verlieten we de snelweg en reden door een paar kleine plaatsjes. Op de navigatie was te zien dat het nog 5 min rijden was en nadat we nog een klein plaatsje doorreden verlieten we de doorgaande weg en kwamen op een smal landweggetje. Na een flink geslinger omhoog tegen de berg op zagen we een hoge met planten begroide muur. Na korte tijd langs de muur gereden te hebben zagen we de ingang, een statige oude poort. Een lange oprijlaan leidde ons naar de grote villa. Vanaf deze kant was nog niks te zien van de binnenkant. Duidelijk was dat we genoeg privacy zouden hebben dit weekend. We parkeerden de auto onder de ruime carport en door een schuttingduur kwamen we in de enorme tuin.

Wat een geweldig uitzicht en wat een schitterend huis was dit. Alles was perfect, niet over de top, niet oudbollig, gewoon precies wat bij ons paste. De sleutel vonden we op de afgesproken plek en nadat we de deur hadden geopend en door het huis heen liepen vielen we van de ene in de andere verbazing. We hadden van alles verwacht maar dat het zo mooi zou zijn? Nooit! Een strakke moderne keuken met enorme koelkast, groot genoeg voor onze voorraad dit weekend. Een geweldige woonkamer waar de openhaard er voor zorgde dat het zeer aangenaam warm was. Grote relax banken, grote zachte vloerkleden, een grote tv, goeie geluidsinstallatie waar je door het hele huis muziek kon verzorgen, grote openslaande deuren naar de tuin waar een dampende hottube al op ons stond te wachten. De slaapkamers waren allen erg ruim, 3 op de begane grond en 2 boven, allemaal uitgevoerd met dubbele wastafels, een ruime stortdouche en een ligbad.

De kamers waren romantisch ingericht, zachte vloerkleden lagen op de grond en de warmte van de openhaard was hier ook voelbaar door de slimme manier van de inrichting van het huis. Boven hadden we de ruimte niet nodig dus besloten daar alles maar te laten zoals het was. We haalden onze koffers uit de auto en brachten die naar de slaapkamers. De 2 dichtstbijzijnde waren voor ons, de laatste gebruikten we om Jolanda haar outfit neer te leggen en onze koffer met sexspeeltjes en die van Marnix en Marlies legden we daar ook neer. We haalden de dekens van het bed en legden er een groot latex hoes overheen. Dit zou de sexkamer worden besloten we, al waren we er van overtuigd dat er op nog vele andere plekken ook van alles kon en zou gebeuren. We hoorden een auto naderen en dat kon alleen maar de man van de supermarkt zijn. We liepen met z’n alleen naar de achterkant van het huis en hielpen de oude man om alles uit te laden. Nadat we alles opgeruimd hadden en onszelf voorzien hadden van een lekker drankje kwam het onderwerp al snel op Jolanda. Rachel en Marlies hadden natuurlijk al veel verteld over wat er allemaal gebeurd tussen hun 3en. Maar nu was het toch anders. Nu was het niet meer 3 vrouwen maar waren er ook 2 mannen bij. Jolanda had de dames al van alles gevraagd daarover, maar telkens hadden ze gezegd, dat merk je vanzelf wel een keer hoe dat is. Nu was het dan bijna zover. Zaterdag eind van de ochtend zou ze komen. Haar outfit lag al klaar, de taxi was geregeld. Er was afgesproken met de chauffeur dat hij haar af zou zetten bij de poort en haar dan het tasje te geven met de blindboek. Hij zou dan bellen naar Marnix en de dames zouden haar geblinddoekt ophalen en haar naar haar kamer brengen. Daar zou ze zich omkleden en geblinddoekt weer naar de woonkamer komen. Wat er dan ging gebeuren zouden ze dan wel zien.

Tot die tijd waren ze gezellig met z’n vieren en ze besloten het er eens lekker van te nemen. Na zo`n lange reis is een heerlijk bad natuurlijk super en in no time zaten we alle vier volledig naakt en in de hottube, met een flinke fles champagne. Die lieten we ons goed smaken en nadat die leeg was haalde Marnix een nieuwe. Met Rachel aan m’n ene kant en Marlies aan de andere kant zat ik heerlijk onderuitgezakt. Plots voelde ik 2 handen om mijn half slappe penis. Zachtjes begonnen ze hem te masseren en in een paar tellen was hij op oorlog sterkte en kwam Marlies op m’n schoot zitten. “mag ik hem als eerste leegmelken” vroeg ze geil aan Rachel en die knikte. “ja hoor geile slet, maar wel wat overlaten he, het weekend is nog lang” lachte ze geil en zoende Marlies op haar mond.

Marlies begon langzaam heen en weer te rijden op m’n inmiddels knalharde pik. Haar strakke kutje melkte m’n pik heerlijk terwijl haar borsten schudden op het ritme. Haar tepels stonden vier vooruit en vroegen erom eens lekker gezogen te worden. Ik nam ze in m’n mond en zoog er hard op. Marlies vond dat blijkbaar wel lekker want voelde haar knijpen met haar kutje. Ze verhoogde het ritme en haar borsten dansten nu nog mooier.
Rachel was inmiddels gaan staan op het bankje in het bad en schudde met haar borsten richting Marnix. “Kom eens hier geile vent, ik wil jou ook van de eerste druk af helpen! Dat liet Marnix zich geen tweede keer zeggen en snel kwam hij aangelopen. In z’n ene hand een nieuwe fles champagne, in de andere een stapel handdoeken. Snel klom hij in het bad en bleef voor Rachel staan. Die pakte zijn half slappe lul beet en zoog hem met haar mooie rooie lippen naar binnen en begon hem heerlijk diep te pijpen. Al snel stond Marnix in extase en als Rachel zo door zou gaan zou hij haar diep in haar keel spuiten. Rachel voelde dit moment al aankomen en stopte met pijpen.

Ze duwde hem op het bankje en ging over hem heen zitten en duwde haar bosten in z’n gezicht. “Kun je ze net ze lekker likken als hem? Laat maar zien dan!” Marnix liet zien dat ook hij een meester was in het zuigen en likken en even later waren Rachel haar tepels knalhard en kreunde ze enorm. Ze nam het heft weer in handen en fluisterde in z’n oor: “je bent geslaagd geile hengst, nu ga ik je pik leegmelken met m’n kletsnatte kutje. In 1 beweging schoof z’n paal bij haar naar binnen en begon in een straf tempo z’n pik te berijden.
Inmiddels was Marlies van mijn schoot afgegaan en hing half over de rand van het bad met haar strakke kont in de lucht. “Neem me diep en hard, geile beer, spuit m’n kutje helemaal vol met je warme zaad!” Dat liet ik me niet nog een keer zeggen, greep haar bij haar beide vlechten en zette m’n flink gezwollen eikel tussen haar gezwollen schaamlippen. Tijd om naar binnen te stoten was er niet want ze duwde haar kont al naar achteren zodat ik hard in haar gleed. Ik trok haar hoofd flink naar achteren aan haar haar en begon haar hard en diep te neuken. Ze kreunde luid en nadat ik nog een paar keer diep in haar stootte kwam ze luid klaar. “Oh geile beer, dat was lekker zeg, wat een heerlijke pik heb je toch, heerlijk om daar het hele weekend van te mogen genieten. En dan ook nog eens die van m’n eigen vent en 2 geile sletjes die ik ook nog mag verwennen! Wat een genot zeg!”

Marnix stond ook op het punt om z’n eerste zaad van dit weekend te lozen en greep Rachel bij haar heupen en pompte z’n pik diep in haar natte kut. “Hier lekker ding, dit is voor jou, je eerste portie zaad dit weekend, hopelijk zullen er nog vele volgen!” en spoot haar kutje vol.
Ze verlieten het bad en droogden zich af en namen plaats op de bank bij de openhaard. Eigenlijk hadden ze allemaal wel honger gekregen na deze eerste neuksessie en besloten wat eten te maken. De dames deden enkel een stringetje aan en een kookschort, de mannen besloten om alleen een boxer aan te doen . Het was warm genoeg in huis, zelfs nu de tuindeuren al geruime tijd open stonden. De mannen gingen eens op onderzoek in huis en bekeken alle ruimten goed. Ze deden meteen de sauna aan in de kelder, daar konden ze vanavond nog wel ff in als ze zin hadden. Ze keken ook nog ff goed rond in de sexkamer. Een bed met genoeg mogelijkheden zagen ze al wel. Genoeg spijlen en plekken om iemand vast te binden. De kamer was ook ruim genoeg om het bed in het midden te plaatsen zodat je helemaal rond het bed kon lopen. Dat besloten de mannen dus maar te doen en ze legden ook alvast een flinke stapel handdoeken klaar. Ook de beide koffers met sexspeeltjes werden uitgepakt en alles werd gecheckt. Sommige dingen ruimden ze weer op maar sommige lieten ze ook bewust liggen, zoals touwen en blinddoeken. 2 kleine glazen buttplugs met een mooie siersteen namen we mee naar onze vrouwen en voordat ze in de gaten hadden wat we van plan waren pakten we hun van achteren vast en duwden de plug in hun kontjes. “Zo” zei ik “een mooi sieraad misstaat niet in zulke lekkere kontjes” “En” zei Marnix, “die blijven de hele avond in” “Hmmm” zeggen de dames in koor, “lekker hoor, maar dan wil ik er vanavond ook nog een harde pik in” roept Marlies en grijpt Marnix in z’n kruis. “dus zorg maar goed voor hem, hij is nog lang niet klaar dit weekend.”

Na het eten gaan we naar de sauna. Na een kwartier zijn we het eigenlijk ook wel weer zat en besluiten nog even buiten in de hottube te gaan zitten. Het is inmiddels donker geworden buiten maar sfeervolle verlichting verlicht de tuin. Het is nu nog mooier buiten en nu pas valt het eigenlijk op hoe stil het is. “Echt heerlijk zeg dit huis, alle luxe die je maar kan wensen, heerlijk rustig zonder pottenkijkers en gezellige lieve en geile mensen om dit wel weken uit te kunnen houden” lacht Rachel en geeft Marlies spontaan een tongzoen. Ze stappen alle 4 het bad in en al snel kunnen de dames niet meer van elkaar afblijven. Tepels worden hard gezogen, natte kutjes worden gevingerd en de buttplugs worden in en uit kontjes gehaald. Marnix en ik kijken vanaf een afstandje en hebben beide onze harde penis in onze hand. “Zo mannen, genoeg gerukt! We willen die harde pikken wel in onze kontjes en wel nu” zegt Rachel streng. Beide dame gaan op de rand van het bad liggen en steken hun kontjes in de lucht. De plugs glinsteren in het avondlicht en sieren hun geweldige kontjes. Beide gaan er makkelijk uit en 2 openstaande kontgaatjes glimlachen ons toe. We smeren onze harde pikken in met glijmiddel en soepel lieten we hem in onze vrouwen glijden en dubbel gekreun verraad het genot wat ze ervaren.

Rachel heeft haar opgestoken haren losgemaakt en voor het eten in een lange staart gedaan. Beide krijgen we onze vrouwen hardhandig bij hun haar en beginnen hun hard in hun kontjes te neuken. Zo stil als het even daarvoor was, zoveel geluid is er nu, water klotst wild over de rand van het bad, het kletsen van handen op natte billen, het luid kreunen en soms gillen van de vrouwen vult de stilte. Harder en harder neuken we onze vrouwen en steeds luider wordt hun roep om meer! “neem me, neuk me hard, harder, harder, spuit me vol, neem me diep, oh ja, harder.” Het geroep wordt luider en luider tot een oorverdovend gegil een hoogtepunt verraad. 2 tellen later volg een volgende gil, nu van Marlies. Trillend en sidderend liggen de dames nu op de rand van het bad. Na een poosje kijken ze elkaar geil en verdoofd aan en zoenen elkaar hartstochtelijk. “wat hebben we toch een geluk gehad met 2 van die lekkere mannen” “Ja zeker” antwoord Rachel, “en wat ben ik blij dat wij jullie ontmoet hebben……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 7976 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie