BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoer op herhaling (1)

26 was ze toen ze bij dit bedrijf als jongste bediende begon. En nu was de dag aangebroken dat ze, iets vervroegd met pensioen zou gaan. Gedurende de 40 jaar had ze zo’n beetje alle afdelingen gezien en nu op haar 66ste verliet ze het bedrijf als leidinggevende en manager. Over haar pensioen hoefde ze zich geen zorgen te maken na die 40 jaar en ook de oprotpremie die ze kreeg was niet gering. Ze was dan al wel 66 maar ze zag er nog verduiveld goed uit. Tenminste, dat vond ze zelf wel als ze in de spiegel keek. Net geen 1.70m, slank, bijna skinny, een redelijke maar inmiddels wat hangende, B-cup en een geschoren kut. Regelmatig had ze wel nog een date om een avondje lekker te neuken, want dat was wel een van haar favoriete hobby’s. Maar daar bleef het dan ook meestal bij. Een avondje stappen, naar huis, kut laten vullen, al dan niet tegen betaling, en dan toch weer alleen de volgende morgen wakker worden.

In de beginjaren dat ze bij het bedrijf werkte had ze zich letterlijk omhoog geneukt. Als er een promotie in het verschiet lag ging ze graag even voor haar leidinggevenden met haar benen wijd. En dat ze daar in geslaagd was, bleek vandaag wel. De oudgedienden hadden het nog steeds over die hoer of die slet als ze het over haar hadden. Ze wist het wel maar het kon haar niets schelen. En andersom gebeurde het later ook wel. Als een knul wat hogerop wilde kon hij altijd bij Astrid terecht. Even flink haar kut goed laten uitwonen op haar kantoor betekende meteen een goede beoordeling met promotie als gevolg. En ook liet ze geregeld haar gleuf likken door een meid die wat verder wilde. Maar ja, die tijd lag nu achter haar. Alleen thuis zitten achter de geraniums was niet echt haar ding. In haar jonge jaren had ze als prostituee flink haar best gedaan maar toen ze midden in de twintig was had ze besloten het roer om te gooien. Maar de hoer die ze ooit was geweest zat nog steeds in haar.

Niet alleen in het bedrijf waar ze werkte stond ze als hoer te boek, maar ook in haar directe privé omgeving was het wel bekend dat ze een onverzadigbare kut had. Eens een hoer, altijd een hoer dacht ze bij zichzelf. En zie liet er geen gras overheen groeien. De kamer die ze had, in wat ooit een garage was, werd ingericht als afwerkkamer en binnen de kortste keren lag ze avond na avond met haar benen wijd om de een na de andere vent aan zijn trekken te laten komen. Het geld dat ze er mee verdiende had ze niet echt nodig, maar die pikken in haar flamoes des temeer. De kerels lieten haar koud. Betalen, neuken en weer opzouten. Soms twee of drie op een avond. Totdat die ene kwam.

Er had weer een of andere geilaard gebeld dat hij donderdagavond bij haar langs zou komen. Hij had al aangegeven niet zomaar voor een kleine beurt te komen maar wilde wat langer blijven en zou haar dus ook wat meer voor moeten betalen. Ze had daarom maar wat meer zorg besteed aan haar uiterlijk en ook haar anus onder de douche flink gespoeld. Het geilste setje werd uit de kast getrokken en ze was helemaal tevreden met zichzelf. Precies op de afgesproken tijd, 9 uur, ging de bel. Voor de deur stond een net geklede man van midden in de vijftig. Heel anders als de hoerenlopers die ze gewend was. Ze had zich dus blijkbaar niet voor niets zo opgedoft. Op de een of andere manier kreeg ze bij het afrekenen vooraf een ander gevoel als anders over zich heen. Ze zou deze klant vanavond wel wat extra gaan verwennen. Een praatje vooraf zit er meestal niet in. De meeste kerels kwamen binnen. Wilden afgetrokken en gepijpt worden en dan hun zak in haar gleuf legen. Maar omdat hij langer wilde blijven als een korte wip deed ze het deze keer anders.

Met een drankje en wat liefkozingen kwam ze een beetje meer over hem te weten. Johan heette hij en hij was al weer een paar jaar weduwnaar. Was tijdens zijn huwelijk niets te kort gekomen maar nadat zijn vrouw was overleden en hij zijn bedrijf had verkocht had hij er geen behoefte meer aan gehad. Een vriend, die al een paar keer bij haar was geweest, had hem op haar gewezen. Vanavond zou ze er een schepje bovenop doen. Niet alleen maar neuken. Ze stond op, zette een muziekje aan en begon voor hem te strippen. Langzaam ontdeed ze zich van haar kleren tot ze in haar jarretels en kousen voor hem stond. Bij de lapdance die ze hem gaf voelde ze al, zittend op zijn schoot, dat zijn paal behoorlijk strak in zijn broek zat. Daar moest wat aan worden gedaan. Ze was helemaal weg van hem en besloot om voor een keer geen condooms te gebruiken. Zijn pik mocht er wezen toen ze hem uit de benarde situatie had bevrijd. Langzaam begon ze hem af te trekken en te pijpen. Draaide rondjes met haar tong om de glanzende eikel, nam zijn ballen in haar mond, likte de hele stam van onder tot boven om hem vervolgens in haar mond en keel te nemen. Hoorbaar zat hij te genieten van de pijpbeurt die ze hem gaf. Ze had het niet verwacht, maar al na 5 minuten kwam hij grommend klaar in haar mond. Ze speelde wat met haar tong met het zaad in haar mond en slikte het in.

Blijkbaar was hij de laatste tijd veel tekort gekomen. Nu hij was klaar gekomen zou het wel weer even gaan duren voor hij weer zou kunnen presteren. Astrid schonk nog een borreltje voor hem en nodigde hem uit in haar bed. Als doorgewinterde hoer had ze wel wat maniertjes om hem binnen de kortste keren weer opgewonden te krijgen. Languit liggend op het bed gaf ze hem een massage waarbij ze natuurlijk zijn gevoelige delen niet oversloeg. Na een poosje begon er al weer wat leven in terug te komen. Er was nog wel iets wat ze kon doen. Niet wetende of hij het zou toelaten masseerde ze zijn anus en duwde voorzichtig haar natte vinger naar binnen. Hij protesteerde niet, ook niet toen een tweede vinger bij hem naar binnen gleed. Steeds een beetje dieper totdat ze haar doel vond. En dat deed wonderen. Ze masseerde zijn prostaat net zo lang dat tot zijn fallus weer fier overeind stond. Met haar mond maakte ze het af, liet flink wat speeksel over de harde paal lopen om vervolgens haar hunkerende kut er over heen te laten zakken.

Eerst langzaam schoof ze haar schede op en neer om langzaam het tempo op te voeren. Johan had zijn armen uitgestrekt en kneedde haar bungelende tieten. Ze wilde haar klant laten genieten maar genoot er zelf niet minder van. Zelf toen hij haar hard in haar tepels kneep en haar zo over zich heen trok. Bij iedere beweging die ze maakte duwde hij zijn onderlijf omhoog waardoor hij nog dieper in haar soppende gat binnen kwam. Ze wilde hem klaar laten komen maar was zelf de eerste die schokkend haar sap uit haar kut perste. Nog in haar orgasme kroop Johan onder haar uit,legde haar op haar buik op het bed en kroop boven op haar. Even later voelde ze weer zijn pik, maar nu duwde hij hem tussen haar uit elkaar getrokken billen tegen haar sterretje. Zijn pik glom van haar kutsap en zonder enige moeite dreef hij zijn paal in haar darmen naar binnen. Hij trok aan haar heupen haar kont omhoog en stootte zijn pik zo diep mogelijk naar binnen. Astrid gilde het uit van genot. Tien minuten lang ramde hij zijn roede in haar kont naar binnen voordat hij zijn zak in haar darmen leegde.

Allebei helemaal gaar geneukt vielen ze in elkaars armen op het bed. Dit was niet zomaar een klant dacht ze terwijl ze nog wat lagen te vozen. En bij Johan was ze blijkbaar ook in de smaak gevallen. Want weer aangekleed vroeg hij haar bij de voordeur of hij binnenkort nog een keer mocht terug komen. En wat ze bij andere klanten nooit deed. Ze legde haar armen om zijn nek, zocht zijn mond en nam met een hartstochtelijke tongzoen afscheid van hem. Ze was verliefd geworden op een klant.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13418 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoer op herhaling (1)”

Plaats een reactie