BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (1) Boskoops Glorie

In de serie Femke volgen diverse verhalen die Femke met of zonder haar Dad beleeft. Deze zijn in de afgelopen jaren beleefd en opgetekend en zweven tussen fantasie en werkelijkheid. Zoals ze hier verschijnen is dat niet altijd in chronologische volgorde en slechts vanaf haar 16e levensjaar. Dit eerste verhaal dateert van juist na de coronacrisis.

In het vliegtuig op weg naar onze vakantiebestemming zaten we naast elkaar. Zij aan het raam, ik in het midden van de rij en Dad aan het gangpad. Haar man, een Viking, zat daar een paar rijen voor, ook aan het gangpad en hem kon ze alleen af en toe met een blik bereiken of wanneer ze ging plassen en langs hem liep. Hij streelde dan haar benen en ze liet hem dan onder haar zomerrokje toe, zo te zien kwam hij met zijn handen maar net onder haar slipje. Al snel kakelde ze dat het een lieve lust was en in no time wist ik dat zij zijn alles was, zijn prinsesje. Ook hij stond op een voetstuk bij haar, vertelde ze me toen we nog maar net waren opgestegen. Ze was niet helemaal mijn type, blond en ik vond haar een beetje een tutje. Haar oorbellen had ze goed uitgekozen, die pasten perfect bij haar kaaklijn. Onder haar blouse droeg ze een kanten bh, en het ontging me niet dat haar tepels in de loop van de vlucht strak en opgezet raakten. Na het eerste toiletbezoek was er een knoopje meer open zodat ik vanuit mijn oogpunt mooie borsten in haar bh en boven Frankrijk voelde ik de eerste zin om die op een ander moment en een andere plek te kussen en te strelen. Voorlopig praatte ze honderduit met me alsof we elkaar al jaren kenden. Ik kwam ‘alles’ te weten over haar reizen, haar collega’s, haar woonplaats Boskoop en het dicht bij haar ouders wonen. Over de appels en de peren waar haar dorp beroemd om is, en dat ze hubby dit weekend aan zou moedigen tijdens een zware Vikingloop. Zij moedigde hem al jaren aan, zo lang ze hem kende, elke Vikingloop die hij waar ook ter wereld deed. Over hun relatie en eerdere vriendjes geen woord. Ik was een spons, ik hoefde alleen maar te luisteren.

Ook al was ze dan niet helemaal mijn type, ik vond haar lippen prachtig en vermoedde dat ze ook elders aan haar lijf een prachtig paar lippen bezat. Terwijl zij hubby de hemel in prees bedacht ik me hoe hemels het zou zijn om die allemaal te zoenen en te proeven en ik maakte daarbij zelfs een slurpende beweging, die Dad feilloos herkende en hij stootte me zachtjes in mijn zij. Haar rokje was zomers, paste goed om haar lichaam maar was net iets te lang om sneaky op onderzoek te gaan om dat andere paar lippen te ontdekken. Ze was giechelig (Dad zei ‘s avonds ‘giecheilig’) en ik wist niet wat ik van dat hoge kirstemmetje moest denken, maar ik besloot dát voor lief te nemen toen ik mijn kans en haar kut rook. Waarschijnlijk was ze gewoon wat zenuwachtig omdat ook zij aantrekkingskracht voelde. Ondanks hubby. Het was dan ook geen verrassing dat ze me uitnodigde om hem samen met haar op de dag van de Vikingloop aan te moedigen. En natuurlijk mocht Dad ook meekomen. Hubby had verder weinig bewonderaars die dag, zei ze, dus iedere extra kijker was welkom. Toen ik ergens boven Spanje tijdens een turbulentie op zoek moest naar de veiligheidsgordel zag ik mijn kans schoon en ‘per ongeluk’ (maar niet heus) streelde ik met mijn rechterhand haar bovenbeen en daarmee schoof ik haar rokje tot vlak aan haar rode stringetje mee omhoog en voelde hoe ze kippenvel kreeg en diep zuchtte.

Heel even raakte ik haar string aan, het had echt nauwelijks iets om het lijf. Ze hield mijn hand vast, alsof ik daar moest blijven, maar ik ontnuchterde haar ‘we moeten in de gordels, he.’ Subtiel had ik de stand van zaken opgemaakt: ze was hongerig, geil en het leek me stug als we in de komende week niet ergens een moment vonden voor lekkere meidenseks. Toen ze na de turbulentie ‘nog even snel plassen voordat we gaan landen’ zag ik dat haar stoel een nat plekje had en vroeg ik me af toen hubby hetzelfde bovenbeen streelde of hij ook haar natte string en kutje op zou merken. Ik nam de vrijheid om hetzelfde te doen als hubby toen ze mij passeerde en gleed heel kort met mijn hand naar en in haar liezen. Haar string was nat, de kreun die volgde was ingehouden, door Dad opgemerkt maar ze was te zacht voor hubby. Hoopte ik. Ze glimlachte en knipoogde en toen we weer op onze stoel zaten keek ze een paar minuten strak voor zich uit. Ineens bedacht ik dat ze misschien wel probeerde een stil orgasme te onderdrukken of te ondergaan. Vlak voor de landing keerde ze terug uit haar coconnetje en wilde ze dat we elkaars nummers uit wisselden. Toen ik mijn handbagage pakte zag ik opnieuw het natte plekje op haar stoel, duidelijker, groter. Ik wachtte tot ik achter haar aan naar de uitgang lopen kon en rook en snoof hoe geil ze was. En dat was niet van hubby.

Zaterdag zagen we elkaar bij de start van de Vikingloop. Ze stond op de afgesproken plek, droeg een strak kort broekje waarin haar billen straalden en smeekten. Ze kuste me op mijn wang en vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen was ze in erotisch opzicht absoluut niet timide. Ze streelde mijn heupen en billen en vond me zacht. Ze kneep zelfs zachtjes in mijn billen. Dad zou later komen, hij hoefde niet zo nodig een Viking aan te moedigen. Dad is meer geinteresseerd in vrouwen. Ik appte hem alsof ik zijn verspieder tussen Boskoops appelbloesem was: ‘be prepared, ze is geil.’

Zij informeerde pas naar Dad informeerde toen haar Viking over het tweede van drie hekken van 3,5 meter was geklauterd. Dad was stand-by zei ik en hij kon zo nodig elk moment arriveren. Hij was nodig, ik bedoel dus: zij had hem nodig, nu haar Viking uit het zicht verdween kon zij ongeremd toegeven aan haar verlangen naar een oudere man, zo bleek. Dad was dan ook snel ter plaatse na mijn tweede appje, ‘to fuck or not to fuck. It’s no question.’ Ze kon vandaag een groot deel van het parcours niet naar hubby kijken en dus zou ze hem vlak voor de finish pas weer opwachten. Ze wilde de tussenliggende drie en een half uur graag met ons samen doorbrengen en dus nodigde ze ons uit om koffie te komen drinken. Haar appartement was op 2 minuten lopen en was een prachtig paleisje.

Ik stak mijn arm in de hare en zo liepen we alsof we al jaren vriendinnen waren. Dad gaf ik mijn andere hand en hij kneep in mijn arm. Ik wist wat hij daarmee bedoelde: ‘we zijn op schema’. Ik had in ons appartement bij het wakker worden al liggen dromen van de borsten van de Schone van Boskoop en wilde maar wat graag de goddelijke goudreinetten in haar broekje voelen, kneden en proeven. En ook de sappen die ze had wilde ik ‘vandaag nog’ proeven. Boskoops Glorie heeft vast ‘kut met peren’ lachtte Dad bij ons ontbijt eerder die dag. Nou, ik kréég mijn kans. Ze maakte met zorg een heerlijke koffie en ik streelde ondertussen haar broekje en deed die langzaam een stukje omlaag zodat ik eerst haar bilnaad en vervolgens haar prachtige naakte billen zag, want ze bewoog zo mee dat dat broekje helemaal omlaag omging. Ik voelde, streelde en kneedde haar naakte billen. Warm, verlangend. Dad keek aandachtig toe hoe ik haar langzaam veroverde. Hij stak een duim omhoog toen hij haar naakte billen zag en twee toen ik twee vochtige vingers omhoog hield nadat die langs haar perineum naar haar kutje waren gegleden. De Schone van Boskoop vertelde dat ze een verrassing voor me klaar had liggen en rende, zo enthousiast was ze, ze rende bijna, met haar broekje net onder haar blote billen, naar de slaapkamer. Ze liet zich op het bed vallen en pakte uit haar laatje een strapon die ze af en toe bij haar Viking gebruikte maar die hij nog nooit in háár kontje had gebruikt. Haar schaamte was compleet verdwenen. Ze hoopte dat ik…die….bij haar… Dad kon zijn ‘tssss’ niet onderdrukken en toen hij zei dat hij voor haar ook nog wel iets in de aanbieding had kirde ze er net zo hysterisch bij als eerder in het vliegtuig. Giecheilig was ze deze morgen zeker. Ze kon niet wachten…

Ik ook niet trouwens, dus besloot ik de koffie koud te laten worden nu het meisje zo ontzettend heet met haar naakte kontje op bed lag. Ik besloot haar anus te masseren met vaseline en hoorde instemming en verlangen toen ik de strapon voorbond. Ze was om zo te zeggen rete-ontvankelijk en onderging haar anale ontmaagding met het uiten van afwisselende gevoelens tussen ‘au’ en ‘heerlijk.’ Ik voelde me heel even de Koningin van de ontmaagde Perenbloesem en genoot van de onderdanigheid en eenvoudige beschikbaarheid van hubby’s geile appeltje voor de dorst. Dad kon al snel niet nalaten ook een kijkje in de slaapkamer te nemen. Zoals ik van hem gewend was bleef het niet bij kijken. Ze was nog nooit in de sandwich genomen en ze was zo ongelooflijk nat en sappig dat Dad bij het binnenglijden zijn ‘kut met peren’ eruit floepte. Dit was zijn eerste echte kut met peren zei hij tegen haar.

Ze kirde dat ze nu nooit meer nat kon worden zonder aan dat zinnetje en zonder aan Dad te denken. Ze woonde namelijk in de Perenwijk en nu zou haar sappige kutje voor altijd die bijnaam ‘Kut met peren’ blijven dragen. Dad vond dat zij recht had op die eretitel. Na zijn zaaddonatie in de perenkut ging hij douchen en liet ons samen om nog heerlijk elkaars kutje, met en zonder peren, te likken, strelen tot ik echt alle smaken van Boskoops Glorie had geproefd. Haar lippen en haar tong waren fantastisch. Ook al had ze nog nooit met een vrouw gevreeen, ze wist met haar tong mijn clitoris enorm te enthousiasmeren en orgasmeren. We wisten niet van ophouden en wel tien keer zei ze me hoe lekker het toch was met een vrouw te vrijen.

Ineens, maar dat was zeker twee uur later, riep Dad dat we nog maar 10 minuten hadden als we hubby voor de finish aan wilden moedigen en we haastten ons om ons aan te kleden. Boskoops Glorie wilde dat het ontvangstcomite ook voor hubby klaarstond en niet alleen maar klaar lag voor Dad en mij. Ze zocht tevergeefs haar slipje -dat Dad allang in mijn rugzakje had gestopt- en moest dan maar zonder weg om hubby aan te moedigen zich naar de finish te slepen. We stonden net op tijd weer langs het parcours toen de Schone van Boskoop hem aan zag komen, bezweet, verhit, wankelend, maar trots als een Viking. Ik streelde ongegeneerd haar billen en zag en voelde een nat plekje in haar broekje…, fluisterde in haar oor dat ze nog steeds kut met peren had. Ze was opgewonden omdat ze blij was dat hij het weer had gehaald op dit loodzware parcours, maar ook omdat ze opnieuw geil van mijn vingers was. Vooral door dat laatste was ze opgewonden. Ze kuste, tongde, fluisterde terug hoe geil ze was en dat hub vooral niets mocht weten van haar kut met peren. Die at ze alleen met ons…

Hubby was kapot en uitgeteld, had blaren, schrammen en een bloeduitstorting en wilde het liefst zo snel mogelijk naar het appartement en naar bed. Boskoops glorie mocht wat hem betreft ‘natuurlijk’ wel met ons uit en mee, hij was reuze blij dat wij hem hadden aangemoedigd en zijn lief die dag vergezeld en vermaakt hadden. Hij bedankte ons daar hartelijk voor. Nou geen dank, hubby. ‘Wij hebben ons ook best vermaakt met haar, hoor’, zei Dad terwijl hij zijn hand over haar broekje gleed en haar billen streelde tot hij met zijn vingers in het broekje van Boskoops schone net iets te dicht bij haar smachtende schaamlippen kwam. Hubby ontging totaal de seksuele lading van wat Dad zei en hoorde evenmin dat zijn lief haar kreunende best deed een orgasme te onderdrukken. Dad streelde nog wat door en zelfs de ‘huh’ en de knikkende knieen van haar spontaan orgasme ontgingen hem. Hij snakte naar een bed. Ik ook, want ik zag een nieuwe gelegenheid ontstaan om samen met Dad de Boskoopse schone ‘op te vreten’ en opnieuw op zoek te gaan naar het klokhuisje van haar perenkutje. Nadat we met zijn drieen hadden gegeten nodigden we Boskoops glorie in ons appartement uit en naakt op de bank stelde Dad haar voor tot zondagmorgen te blijven. ‘Je mag je man nu toch niet storen, lijkt me.’ Dat had ze zelf ook al bedacht -en gehoopt- en ze was ’heel erg blij’ met de uitnodiging. Ze appte hubby dat ze bij ons bleef slapen en pas zondag terug zou komen. Pas toen ze bij ons om 12 uur ‘s middags uitgewoond en afgeneukt vertrekken wilde had hij dat appje van zaterdagavond net gelezen en haar teruggeappt. Een hartje, een kusje, en dat hij zo zou douchen, maar nog brak was. Als ze nog bij ons wilde blijven, mocht dat wel. Zullen we om vier uur een cocktail drinken samen? was zijn voorstel. Het klonk ons als muziek in de oren.

Direct nadat ze ‘s avonds haar appje had verstuurd had Dad werk van haar gemaakt. Hij had haar weer uitgekleed en aanvankelijk op tafel eerst met zijn warme handen en massageolie ingesmeerd en opgewarmd en opgegeild. Zijn handen masseerden haar schouders en nek, haar rug en billen, en heel gewillig spreidde ze haar benen toen hij met beide handen haar aan de binnenkant van haar benen masseerde en daarbij haar perineum en haar kutje bereikte. Dat ze opgegeild was liet ze merken toen hij met zijn lekkerste vinger haar clitoris aanraakte. Er was nog nauwelijks een viervoudig ‘oh God niet daar, oh God niet daar’ uit haar keel ontsnapt of ze hield zich met haar handen aan de zijkant van de tafel stevig beet en schudde en trilde een intens orgasme uit haar lijf en leden. En toen ze eindelijk ‘zo dat was lekker’ uit kon brengen, giecheilde ze weer en zei direct ‘maar dat zagen jullie natuurlijk al.’

Dad legde haar op haar rug en vlak voordat hij haar blinddoekte zag ze dat ik alles met mijn iPhone filmde. Veel korter dan haar rug masseerde hij haar borsten, haar buik en navel, zoog haar klitje en draaide haar weer op haar buik en bond haar handen en haar voeten stevig vast en toen wist ik al dat Dad als een wild beest in haar kut te keer zou gaan. Ze zou gebroken zijn, zo op die houten tafel, maar ze gaf geen kik. Ik had de iPhone inmiddels neergezet zodat alles goed gefilmd kon worden. Net buiten beeld zat ik op een houten stoel en masseerde met mijn vingers langs mijn klit en zag hoe Dad langzaam maar zeker het tempo opvoerde en zijn geslacht in haar kut afbeulde om zichzelf, haar en mij daarmee te bevredigen. Al snel kwam hij op ramkoers en wist Boskoops Geiltje te melden dat hubby haar nog nooit zo ruig, zo stevig en zo lekker had geneukt en toen Dad haar blonde haren in zijn handen had leek ze daar aanvankelijk nog even van te schrikken, bang om haar mooie haartjes en Coupe Boskoop te verliezen, maar toen ze de opwinding in eigen haar lichaam naar meerdere hoogtepunten voelde rijzen kon ze Dad alleen maar aanvuren om haar zo te naaien, haar haren en haar zelf te pakken en ook al herhaalde ze een fel ‘au’ bij het trekken van haar haren en verloor ze er best een aantal door zijn trekkracht, na afloop kon ze alleen maar zeggen dat ze ‘by far’ nog nooit zo lekker was geneukt. En ook Viking-hub was best een beest vertrouwde ze mij later toe, maar dat stelde niets voor vergeleken met Dad.

Nadat ik de Phone had stilgezet en Dad haar losgemaakt had wist ik Dad subtiel naar de kamer met het eenpersoonsbed te dirigeren zodat ik Boskoops Gloriekut -en Dad’s achtergebleven zaadjes- de rest van de nacht voor mezelf in het grote bed had en wij in elkaar gestrengeld eerst in een diepe slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8215 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie