BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 40

We werden vroeg wakker en ik zei: eerst ontbijten, daarna gaan Lila, Lizzy en ik aan de gang met avondeten. We gingen eerst met drieen de douche in en daarna naar de woonkamer. In de keuken was Lizzy reeds bezig om ontbijt klaar te maken. Ik liep naar Lizzy toe en pakte haar kleine tietjes vast en streelde haar tepeltjes met de ene hand, met mijn andere hand ging ik even onder haar rokje waar ik voelde dat ze geen slipje aan had. Ze greep mij even zacht in mijn kruis en zei zacht: je hebt mij gisterenavond heel blij gemaakt. Ik zei: ik wil dat jij die blijheid straks in ons avondeten mengt. We gaan straks twee gerechten klaarmaken. Ze keek me geil aan en vroeg: ga je mij ook klaarmaken? Ik gaf haar een tik op haar billen en zei: geen praat waar mijn vrouwen bij zijn en streelde even tussen haar billen naar haar kutje. Ze duwde haar kontje naar me toe en twee vingers verdwenen in haar kutje. Ze kreunde zacht. Toen we het ontbijt op hadden en iedereen weer in de woonkamer zat vroeg ik aan Liesje of ze etiketstickers had. Ze zei: niet hier, maar wel thuis. Ik keek Loes aan en vroeg of ze het erg zou vinden om even op en neer te rijden. Ze zei: nee, maar ik wil wel dat jij even met me meekomt. Ik zei: dat is geen probleem.

We pakten onze jassen en reden naar het huis van Loes. Op het moment dat we de deur van haar huis binnen gingen begon ze zichzelf uit te kleden en zei ze: ik wil dat je me eerst een goede beurt geeft, ik ben deze week klaar om een kind te krijgen en wil dat je me dat geeft. Ik vroeg: zonder overleg met Juuls? Ze zei: als je Juuls gevraagd had zou ze hetzelfde gedaan hebben. Ze stond naakt voor me en vroeg: kom, ga je het nog doen? Ik opende mijn broek en trok die uit samen met mijn boxer en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om me en liet zich op mijn pik zakken. Ik liep met haar naar de keuken waar ik haar op de tafel legde en haar hard begon te neuken. Ze pakte mijn handen en bracht die naar haar tieten en zei: trek aan mijn tepels. Ik deed wat ze vroeg en ze begon hard te kreunen. Hierna zei ze: draai me om en neem me als een loopse teef en sla op mijn billen. Ik deed ook dat en dat maakte haar zo geil dat ze klaar begon te komen. Ik bleef hard in haar stoten en op haar billen slaan en Loes bleef zeker een minuut of drie lang klaarkomen. Ik bleef in haar beuken en net op het moment dat ik klaar ging komen kwam Loes nog een keer klaar. Ze melkte met haar kut net zolang tot er geen druppel meer uit mijn pik kwam.

Toen ik me uit haar trok liep het zaad uit haar kut. Ze pakte vlug een tampon en deed die in en draaide zich naar me toe en begon me enorm geil te kussen. We trokken onze kleren aan, althans dat dacht ik. Loes trok mijn boxer aan en gaf mij haar slipje. Ze zei: laat dit zo meteen maar aan Juuls zien. Die ziet daar vast de humor wel van in. We liepen naar de kamer van Liesje en vonden de stickervellen. Hierna liep ik de kamer van Loes en Juuls in en vroeg haar waar de slipjes van Juuls lagen. Ze wees deze aan en ik trok het natte slipje van Loes uit en legde het onder het kussen van Juuls en trok het slipje van Juuls aan. Hierna vertrokken we weer naar ons huis. Daar aangekomen nam ik Juuls bij de hand en nam haar mee de badkamer in. Ik deed de deur op slot en liet mijn broek zakken. Ze keek me geschokt aan en vroeg: waarom heb jij mijn slipje aan? Ik zei: omdat Loes mijn boxer aan heeft en haar slipje drijfnat was van haar kutvocht. Daar ga ik niet de hele dag mee rondlopen. Ze keek mij aan en zei: maar je gaat wel de hele dag met mijn slipje rondlopen? Ik zei: het voelt best geil dat kant tegen mijn pik.

Ze pakte mijn pik met het kanten slipje erom en begon me zo af te trekken. Het was een heel apart gevoel en duurde niet lang voor ik het slipje volgespoten had. Juuls ging even de badkamer uit en kwam terug met Loes. Ze zei: uit die boxer van hem. Loes deed als gevraagd en Juuls trok haar slipje vol zaad van mij af en zei tegen Loes: hier geile slet, draag dit maar de rest van de dag. Loes trok het slipje van Juuls aan en het plakte overal aan haar. Juuls zei: hier is je boxer, maar ik zal eerst je pik even wassen. Ze deed dat en ik trok mijn boxer aan en mijn broek erover. We liepen terug de woonkamer in en Juuls zei: luister even, Loes is stout geweest, ze heeft seks met Gerrit gehad. Nu mag ze met mijn slipje dat ik zojuist heb vol getrokken de rest van de dag rondlopen. Ze tilde de rok van Loes omhoog en liet het plakkerige slipje zien. Het zaad was duidelijk zichtbaar en liep door het kant naar buiten. Loes keek iedereen aan met een rood hoofd vol schaamte. Ik zei tegen Loes: maak je niet druk, tegen vanavond is dat allemaal opgedroogd. Ik vroeg aan Lila en Lizzy of ze klaar waren om aan het eten te gaan beginnen. Dat waren ze. Eerst halen we de 12 kippenpoten en dijen uit de koelkast. Neem er ieder 6 en leg die klaar op jullie snijplanken.

Terwijl ze dat deden belde in Jose om haar voor die avond uit te nodigen. Ze zei: ik ben er rond vijf uur. Ze zei: ik breng het mobiele echoapparaat. We verbraken de connectie en ik liep terug de keuken in. Ik vroeg aan Trudie om de stoomoven weer aan te sluiten zodat we die konden gebruiken. Trudie deed dat. Ik nam 2 knoflook bollen en liet de meiden die pellen. Toen ze dat gedaan hadden zei ik: snij nu de knoflookdeeltjes in flinterdunne plakjes. En denk eraan dat jullie messen vlijmscherp zijn. Toen ze daar na 20 minuten mee klaar waren liet ik de knoflookplakjes in een schaal doen en zei ik: pak nu de kippenpoten en snij er op diverse plaatsen in. Ik liet er een als voorbeeld zien en de meiden deden de rest. Nu mogen jullie de knoflookplakjes in de sneden leggen en ze daarna op de rekjes leggen. Toen dat gedaan was vulde ik het waterreservoir in de stoomoven en plaatste de twee rekjes in de oven. Ik zette de oven aan en liet deze voor een half uur gaan. Toen dat gedaan was rook het hele huis naar de kippenpoten met knoflook. Ik haalde de rekjes een voor een uit de oven en liet Lila alle poten bestrijken met honing waarna ze terug de oven in gingen, deze keer als normale oven en liet de poten nog een half uur bakken.

Lizzy was alles aan het opschrijven in haar boek. Ik liep naar haar toe en ging met mijn handen onder haar t-shirt en streelde haar tietjes. Ze zei: zo kan ik me niet concentreren. Ik zei: ok, ik weet genoeg en ging naar Lila en deed bij haar hetzelfde. Ze keek me aan en vroeg: ben ik tweede keuze? Ik trok haar t-shirt omhoog en nam haar tepels een voor een in mijn mond. Lila streelde mijn haren en zei zacht: dat is beter. Ik zag Lizzy kijken en ze zei: waarom bij haar en niet bij mij en Lila zei: jij had het te druk en moest je concentreren op het recept, daarenboven mag hij dit bij mij doen omdat ik zijn vrouw ben. Het begon hoe langer hoe beter te ruiken in het huis en Juuls wilde komen kijken naar wat we deden. Lila zei: de keuken is enkel voor geautoriseerd personeel. Je mag van afstand kijken, maar niet in de keuken komen. Toen de oven afsloeg nam ik de rekjes met de poten uit de oven en zei ik tegen Lizzy: jij mag de poten in aluminiumfolie wikkelen zodat deze verder koken en niet uitdrogen. Terwijl ze dit deed haalde Lila de schaal onder uit de oven en wilde die in het aanrecht leeg laten lopen. Ik keek haar streng aan en zei: en wat denk jij te doen? Ze zei: de schaal schoonmaken. Ik zei: dit vocht moet nog gebruikt worden dus doe dat maar in een schaal. Dan mag jij de lekbak schoonmaken.

Lila keek me aan en zei: sorry, dat wist ik niet. Ik keek haar aan en zei: dat wist ik ook niet maar bedacht het een minuut geleden pas en lachte naar haar. Ik zei tegen Trudie: koppel de oven maar los want die wordt voorlopig niet meer gebruikt. Trudie deed dit en zei daarna: het is makkelijker om gewoon de zekering uit te zetten. Toen Lizzy klaar was met het inpakken van de poten liet ik haar en lila het varkensvlees uit de koeling halen ik gaf hen beide een halve kilo speklappen en een halve kilo varkenslappen. En liet hen die in blokjes snijden. En daarna mengen waarna we deze in een grote schaal deden en er sojasaus over lieten lopen om te marineren. Na een half uur liet ik de vleesblokjes uit de sojasaus halen en de saus weggooide. Ik pakte twee grote wokpannen en liet de meiden ieder twee uien snijden en twee teentjes knoflook ieder erbij doen en zei ik: gaar deze maar even in olijfolie. We hadden inmiddels meerdere mensen die buiten de keuken stonden toe te kijken. Ik zei: jullie kunnen straks de recepten kopiëren uit het boek van Lizzy. Toen de uien en knoflook klaar waren liet ik het vlees aanbraden en toen dat gedaan was gingen de uien en de knoflook terug de pan in, samen met 2 laurierbladeren in elke pan samen met een stukje steranijs in elke pan. Hierna voegde ik drie blikjes tomatenpasta toe in elke pan en een halve fles tomatensaus in elke pan en liet het daarna zacht kokend klaarstomen.

Ik ging tussen Lila en Lizzy in staan en kneep beide zacht in hun kont en zei: goed gedaan meiden en gaf hen beide een tongzoen. Lizzy ging terug naar haar kookboek en begon alles op te schrijven. Ik zei tegen Lila: en nu voor het geheime ingredient, snij twee grote zoete aardappelen in blokjes en voeg die toe samen met twee winterpenen en twee rode zoete pepers en verdeel die over de twee pannen. Lila deed dat en Lizzy vroeg wat dat was en ik zei: dat mag jij straks aan Lila vragen, en als je doet wat ze je vraagt mag ze het vertellen. Ik zei: een half uur voor het vlees zacht genoeg is mag je er ook nog een hand vol bevroren mais en bevroren doperwten bij doen in elke pan. Ik zei: en nu is het tijd voor een glas drinken. Ik ging de woonkamer in en ging zitten. Lizzy kwam aangelopen met een glas tripel en zei: dat heb je verdient. Lila nam Lizzy mee de slaapkamer in en zei: als jij de geheime ingrediënten wilt weten zal ik je die vertellen nadat jij mij klaar gelikt hebt. Lila ging op de rand van het bed zitten nadat ze haar kleren had uitgetrokken. Ze zei tegen Lizzy: jij ook, alle kleren uit.

Toen dat gebeurd was ging Lila met haar benen gespreid op het bed liggen. Lizzy kroop ertussen en begon Lila te likken tot ze klaarkwam. Hierna trok Lila haar over zich heen in standje 69 en begonnen de vrouwen elkaar te likken. Ze zei tussendoor twee zoete aardappelen en twee winterpenen en twee zoete paprikas en zoog zich daarna vast aan de clit van Lizzy die hetzelfde bij Lila deed. Ik was inmiddels opgestaan en had mijn camera gepakt en liep naar de slaapkamer en begon te fotograferen van diverse kanten. Lila keek op en stak twee vingers in het kutje van Lizzy en begon erin te stoten. Ik legde mijn camera aan de kant en ging, nadat ik mijn kleren ook had uitgedaan, achter Lizzy zitten en drukte mijn pik in haar anus en begon haar daar te neuken terwijl Lila haar om beurten likte en vingerde in haar kut. Lila kwam drie keer klaar op de tong van Lizzy en Lizzy kwam ook meerdere keren klaar terwijl ze geneukt, gevingerd en gelikt werd. Ik spoot mijn zaad diep in haar darmen en trok mijn pik uit haar en Lila ging direct met haar tong aan de gang om zoveel mogelijk zaad uit haar te likken. Ik maakte nog een paar fotos van de openstaande anus met het zaad wat eruit kwam, kleedde ma aan en ging terug naar de woonkamer.

JJ zei: je begrijp natuurlijk wel dat Lizzy het bed moet verschonen. Ik zei: dat is niet meer dan normaal. JJ kwam bij mij op schoot zitten en Trudie naast ons en ik streelde JJ en zei: ik ben blij dat jij mijn kinderen draagt. En keek daarna Trudie aan en vroeg: ben jij klaar om moeder te worden? Ze keek me aan en keek haar moeder aan en begon signalen te maken en Anja zei: ze is in haar vruchtbare periode. Ik keek JJ aan en zei: wat vind jij ervan? JJ zei: maak haar dan ook maar zwanger. Je mag vannacht met haar alleen in mijn slaapkamer in de salon zijn. Trudie kuste JJ uitbundig en maakte het teken voor dankjewel, dat wij inmiddels kenden. Ze communiceerde met Anja en die zei: ze vraagt of ik erbij mag zijn. Ik zei: dat mag, maar het staat in het teken van Trudie. Zij speelt de hoofdrol vanavond en vannacht. Anja zei: ze wil dat ik toekijk hoe jij mij zwanger maakt en vraagt of ik er fotos van mag maken. Ik keek Trudie aan en vroeg: wil je dat echt? Ze knikte ja en ik keek Anja aan en zei: en jij, wil je dat ook? Anja zei: ik zou me vereerd voelen als ik dat mag aanschouwen. JJ keek eerst Trudie aan en daarna mij en zei: dan hoop ik dat vanavond jouw droom werkelijkheid wordt.

Het was rond half vijf dat ik zei: Lila, Lizzy, tijd om onze maaltijd af te maken. We gingen terug de keuken in en het eerste wat ik deed was beide meiden een tik op hun billen te geven. Lila vroeg: waarom doe je dat? Ik zei: om jullie attentie te krijgen en om jullie een beetje geil te maken. Ik pakte Lizzy onder haar t-shirt en streelde haar tietjes zacht en ging daarna naar Lila en tilde haar shirt op en nam haar tepels weer in mijn mond en zoog eraan. Ik zei tegen Lizzy: haal jij de kippenpoten maar uit de folie dan kunnen we de saus klaarmaken. Lila had de kom met het afdruipvocht tevoorschijn gehaald en ik proefde het even. Ik zei doe er maar drie grote lepels zoete sojasaus over, dan mag je twee uien en twee paprikas bakken en de saus erbij doen. Hierna moet ik even kijken of de saus dik genoeg is, anders moeten we deze aandikken. Toen Lila klaar was met de saus was deze dik genoeg. Ik zei: leg de kippenpoten maar op een grote diepe schaal en giet er de saus maar over. Zorg dat alle poten een goede bedekking hebben en dan mag je daarna sesamzaad over de poten strooien, niet te veel want anders neemt dat de smaak van de rest weg. Tegen Lizzy zei ik: jij mag een grote pan rijst klaarmaken.

Ze keek me aan met een scheef oog en zei: en wat ga jij klaarmaken, of moet ik vragen wie ga jij klaarmaken. Ik zei: vanavond en vannacht is Trudie aan de beurt. Trudie hoorde dat en kwam met een grote glimlach naar me toe. Ze pakte mijn handen en stak die onder haar shirt waar ik direct haar tietjes begon te strelen. Ze kreunde zacht. Anja zag het en zei: kijk haar eens genieten van de aandacht. JJ zei: waarom mag zij wel in de keuken komen en wij niet? Ik zei: omdat het vandaag haar speciale dag is. Toen Lila klaar was met de kippenpoten en Lizzy de rijst gekookt had was het wachten op Jose. Die kwam tien minuten later binnen en zei direct: wat ruikt het hier geweldig lekker. Ik zei: ik ben blij dat je mijn koken waardeert. Ze zei: jouw koken? Ik zei: ja twee van mijn recepten. Loes zei: ik weet niet waar hij ze vandaan haalt, hij heeft thuis of bij mij nog nooit gekookt, maar onze vorige maaltijd van hem was niet te versmaden, zoooo lekker!!! Jose hielp mee om de tafel te dekken en vroeg aan Lila hoe het met haar ging. Lila zei: ik bloed al twee dagen niet meer. Jose zei: dan zullen we jou eens onderzoeken na de maaltijd. Ik heb in de gang ook het mobiele echo apparaat staan zodat ik ook bij Liesje en JJ even kan kijken hoe het gaat.

Toen de tafel gedekt was vroeg ik iedereen om naar de keuken te komen om hun eerste deel van de maaltijd te halen. Vijf kregen het ene recept en vijf kregen de kippenpoten als eerste. Lizzy haalde een paar flessen wijn en een paar flessen trappist en iedereen mocht beginnen met eten. Jose zei echter: eerst een gebed voor de kinderen van Lila. Dat werd gedaan en iedereen begon daarna te eten. Het eerste deel van het eten was snel naar binnen gewerkt. Ik zei: nu eerst een toast voor Trudie die vannacht gaat proberen zwanger te worden. Trudie kreeg een rood hoofd en ik zei: iedereen mag het weten dat wij vannacht bij elkaar zijn. Jose, die naast mij zat draaide zich naar mij toe en vroeg, zodat iedereen het kon horen, en wanneer ga je mij zwanger maken? Ik keek haar aan en zei: zou jij dat dan willen? Ze zei: heel graag, maar nu is niet het goede moment, ik ben bijna ongesteld, maar wil graag een afspraak met je maken. Ik zei: overleg met mijn vrouwen zodra Lila en ik terug zijn van onze bedevaart. Jose keek me aan en zei: en waar gaat die naar toe? Ik zei dat is een geheim, we sturen wel fotos, dan mogen jullie raden waar we zijn.

Het tweede deel van de maaltijd werd opgediend en toen die verorberd was, was iedereen propje vol. Er waren nog twee poten over en ik zei: die zijn voor de liefhebber voor morgen. Jose zei: mag ik ze hebben, ze zijn superlekker. Ik zei: dan mag jij ze hebben en wat er van de rest over is mogen jullie morgen delen. Juuls zei: je hebt weer een uitstekende maaltijd klaar gemaakt, waar haal je de recepten vandaan? Ik zei: deels van het internet, maar ik geef er altijd mijn eigen draai aan. Bijvoorbeeld bij de kippenpoten was de knoflook en het sesamzaad een eigen idee, bij het andere eten was een compleet eigen idee waarvan ik dacht dat het een goede combinatie zou zijn. Jose vroeg wat het aparte was in die maaltijd. Ze proefde een bijzondere smaak. Ik zei: dat zal het steranijs geweest zijn. Dat werkt prima in bepaalde gerechten. Jose zei: als je nog eens bij mij komt, mag je ook voor mij koken. Ik zei: nee het koken doen mijn twee ster kokkinnen. Lila en Lizzy. Ik breng alleen de ideeën.

Nadat de tafel opgeruimd was en de vaat gedaan was zei Jose: kom dan ga ik eerst Lila eens onderzoeken. Mag ik een slaapkamer gebruiken? JJ zei: ga maar even naar de loft. Dan heb je wat privacy. Lila ging met Jose mee en ik vroeg of ik mocht komen. Jose zei: mag komen? Nee, ik wil dat je bij elk onderzoek bent. We gingen naar boven en Jose zei: wow, wat een luxe. Ik zei dat wordt Lila’s kamer als we terugkomen Lila trok haar kleding uit en ging op het bed liggen. Jose pakte een eendenbek en stak die bij Lila in haar kut en opende die. Ze keek in haar en zag dat alles goed aankeek. Ze zei: nu gaat het even wat minder prettig worden. Ze pakte een flexibele camera die in een dunne slang zat en zei: ik wil even in je baarmoeder kijken. Ze ging ermee naar binnen en drukte deze door de baarmoederhals. Ze bekeek alles en zei: alles is ok. Je mag weer beginnen. Ze trok de camera uit Lila en deed de eendenbek eruit. Ze boog voorover en gaf Lila een kusje op haar kut. En ging verder door de kut van Lila zacht te likken. Ik ging achter Jose staan en opende haar bloes en deed die uit, waarna haar bh volgde en ik haar daar begon te strelen.

Ze kreunde zacht in de kut van Lila. Toen Lila haar orgasme had gehad mocht ze gaan en werd Liesje binnengeroepen. Terwijl Jose haar een echo aan het geven was ging ik met mijn handen onder haar rok en trok ik haar slipje uit. Ze keek over haar schouder en vroeg: wat ga je doen? Ik maakte haar rok los en die viel op de grond. Ze stond nu naakt, op haar schoenen na, langs Liesje die direct met de tieten van Jose begon te spelen. Jose probeerde te concentreren op haar taak met de echo en vond snel de baby. Ze maakte wat metingen en zei: alles is normaal hier. Ze legde de echowand weg en ging ook bij Liesje tussen de benen zitten en likte haar ook klaar waarna ook Liesje mocht gaan en JJ binnengeroepen werd. JJ begon zich uit te kleden en terwijl ze dat deed pakte ik Jose en tilde ik haar op en liet haar op mijn pik zakken. JJ zei: doe je het snel, ik heb het een beetje koud. Ik zette Jose op het keukenblok en neukte haar hard en snel.

Ze kwam klaar, ik voelde haar kut knijpen en verkrampen en beukte door in haar tot het moment dat ik zelf ook klaarkwam en haar kut volspoot. Ik tilde haar, met mijn pik nog in haar, naar het bed waar JJ lag en tilde haar van me af en zette haar boven het gezicht van JJ. Ze liet zich zakken en JJ begon haar kut te likken. Ik ging naar het voeteneinde van het bed en tilde de benen van JJ omhoog en legde twee kussens onder haar kont. Ik spreidde haar benen en ging zacht bij JJ naar binnen en begon haar heel rustig te neuken. Jose keek toe terwijl ze klaar gelikt werd en zei zacht: ik ben blij dat je haar zacht behandeld. Ze heeft al genoeg te dragen. Het duurde tien minuten voor JJ heftig klaarkwam. Ze kreunde: OOOOOHHHHH JAAAAAHHHH ZO LEKKER EN ZO ZACHT OOOOOHHHH. Ik voelde hoe ze met haar kut kneep en ik voerde mijn tempo op om na nog zeven minuten ook de kut van JJ gevuld te hebben.

Jose klom van JJ af en haastte zich naar haar kut om het zaad niet verloren te laten gaan. Ze likte en zoog zoveel mogelijk uit haar en liet haar nog een keer klaarkomen. Toen dat gedaan was ging ze de echo bij JJ doen. Ze zei na een korte tijd: je babys zijn erg actief en groeien volgens plan, maar ik wil jou vanaf vandaag elke week zien om alles in de gaten te houden. Ze gaf JJ een kus en zei: stuur nu Juuls en Marijke maar naar boven. Toen die boven aan kwamen zei Jose: allebei uitkleden, dan ga ik verder met jullie behandeling. Eerst was Juuls aan de beurt. Jose bekeek haar clit en zei: die moet nog groter worden en je tepelhoven staan nog niet hoog genoeg. Ze pakte in haarkoffer twee flesjes en een spuit. Ze vulde de spuit met de vloeistof uit het eerste flesje en zei: dit doet even pijn. Ze spreidde de benen van Juuls, deed de schaamlippen zo ver mogelijk naar achteren en stak de naald in de clit van Juuls en spoot de spuit half leeg in haar clit. Ze trok de spuit uit haar en vulde deze weer. De rest van de vloeistof werd verdeeld over beide schaamlippen die elk op vier plaatsen geïnjecteerd werden. De spuit werd nogmaals gevuld en deze keer werd er rondom elke tepel op acht plaatsen een beetje ingespoten. Jose legde de spuit weg en ging zacht met haar handen over de plaatsen waar ze vloeistof had ingespoten om deze te verspreiden.

Ze kroop nu tussen de benen van Juuls en begon haar te likken tot ze hard kreunend klaarkwam. Juuls mocht van het bed af en Marijke moest gaan liggen. Jose bekeek haar clit en zei: deze is mooi en je tepelhoven staan mooi omhoog. Gebruik je nog steeds de gewichten aan je schaamlippen om die langer te maken? Juuls keek op en Jose zei: dat had ik haar als opdracht gegeven. Marijke zei: nee ik durfde het niet waar mijn moeder bij was. Jose zei: ok, ik ga je schaamlippen inspuiten zodat deze dikker worden en langer, maar vanaf vandaag ga jij je kettinkjes weer aan je schaamlippen bevestigen en draag je die de hele dag, behalve als je naar school gaat, maar we gaan het gewicht verhogen. Deze week is het nog 250 gram per schaamlip maar volgende week gaan we naar 500 gram. Ik wil dat jouw schaamlippen lang en dik worden. Juuls keek Jose aan en die zei: je wil toch ook dat je dochter straks een mooie kut heeft? Juuls knikte en Jose zei: dan ben jij degene die de kettinkjes kruislings aan haar schaamlippen doet. Marijke zal je laten zien hoe het moet. En als Marijke zich niet gedraagt mag je het gewicht verder vergroten.

Hoe groter het gewicht hoe pijnlijker het wordt en ik wil dat jij Juuls de ballen in je kut gaat dragen. Op die manier leer je je spieren te ontwikkelen. Jose vulde de spuit met vloeistof uit het tweede flesje en Juuls vroeg: waarom krijgt ze een andere vloeistof? Jose zei: ze is nog in de groei en dan krijgt ze een lagere dosis. Jose ging tussen de benen van Marijke zitten en likte Marijke tot ze twee keer was klaargekomen. Ze kwamen alle drie naakt naar beneden en Jose zei: ik ben tevreden met jullie. Jose keek JJ aan en vroeg: heb jij een slaapkamer over? Ik wil vannacht doorbrengen met Juuls en Marijke. JJ zei: gebruik de kamer van Lila maar in de salon, die slaapt vannacht met mij samen. Loes en Liesje liggen in de loft en Gerrit en Trudie, samen met Anja “slapen” vannacht in mijn slaapkamer in de salon. We dronken nog wat trappist en ik zei tegen Liesje: kan jij voor mij wat stickers maken? Ik wil op elke sticker een hart met namen erin. Ik wil er drie met de namen Joshua, Georgia en Jonathan in het hart met onder het hart de datum van sterven en buiten het hart: mama en papa. Dan wil ik dat je er drie maakt met een enkele naam in het hart, een voor elk kind maar verder hetzelfde. Dan mag je er nog twee maken , de ene met de naam Sarah en de andere met de naam Shelly in het hart, geen datum maar wel mama en papa. Dan nog een met de namen JJ, Trudie en Lila met buiten het hart mijn naam en een met JJ, Trudie en Gerrit, met buiten het hart de naam Lila.

Liesje ging direct aan de gang en kwam twintig minuten later terug met hele mooie stickers. Ik liep naar boven en haalde de kaarsen op en we deden een sticker op elke kaars. Lila keek erna en zei: dit is een mooi eerbetoon. Ik bracht de kaarsen terug en verdeelde ze over de twee packs en vroeg aan Lila of er nog andere dingen waren die in haar backpack moesten. Ze zei: nog wat ondergoed en mijn drinkfles. Ze haalde de spullen, nam nog een paar jeans mee en vulde haar backpack. Ik vulde mijn pack met wat ik bij JJ had liggen en zei: de rest kopen we wel onderweg. We hadden elk nog een glas waarna iedereen naar hun slaapvertrekken gingen. Jose nam een tas mee en ging naar de kamer van Lila. Daar aangekomen opende ze de tas en zei ze tegen Marijke: jij bent vanavond en vannacht de man van ons drieen. Ze nam een tuigje uit haar tas en deed dit om bij Marijke. Hierna pakte ze een gigantische dildo en maakte dit vast aan het tuigje en zei ze tegen Marijke: jij gaat ons allebei neuken tot we niet meer kunnen. Marijke keek trots naar de dildo en zei: mam, op handen en knieën.

Ze zette de kop van de dildo tussen de schaamlippen van Juuls en drukte deze langzaam naar binnen en begon zacht te stoten Jose ging achter Marijke zitten en speelde met haar opgezwollen tepels. Hun spel ging uren door. Lila lag tegen JJ aan en hield haar strak om haar buik en zei: ik ben blij dat alles goed gaat voor je. Loes en Liesje lagen in de loft en streelden elkaar en ik was samen met Anja en Trudie in de kamer van JJ. Ik vroeg aan Trudie: wil jij eerst? Trudie zei in gebarentaal: nee neem eerst mijn moeder maar, daarna mag je mij hebben en de hele nacht in mij blijven. Ik tilde Anja op en ze sloeg haar benen om me en liet zich op mijn pik zakken. Ik had tien minuten nodig om haar hard kreunend klaar te laten komen en nog eens tien minuten voor ik haar kut vulde. Ze bleef om me hangen en kuste me en zei: doe je voorzichtig met mijn meisje? Ik zei natuurlijk en droeg haar naar het bed waar ze met een lekkende kut tegen de muur ging zitten. Ik ging naast Trudie liggen en begon haar te strelen en te kussen en na een aantal minuten duwde ze me op mijn rug en klom ze over mij en liet ze zich langzaam zakken over mijn pik en begon ze me heel langzaam te berijden. Ze deed het zodat ze optimaal genoot van mijn pik.

Voor ik mijn zaad diep in haar buik spoot kwam ze vier keer klaar. Ik voelde mijn eikel tegen haar baarmoederhals zitten en spoot mijn zaad. Ik wist zeker dat een deel direct in haar baarmoeder ging. Trudie liet zich voorover op me vallen en we kusten voor een dik kwartier voor ik ons beide op mijn zij rolde en Trudie met haar hoofd op mijn arm kwam te liggen. Anja kwam achter mij liggen en fluisterde: ik ben trots op je. Je bent een echte man, die weet wat hij doet. Ze omhelsde ons beide en niet veel later lagen we met drieen te slapen. Het was een spannende dag geweest waarbij iedereen voldaan in slaap viel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5238 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 40”

Plaats een reactie