BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het vriendje van de oppas (2)

In de maanden die volgende heb ik (Carla) met het nodige kunst- en vliegwerk kans gezien me nog een paarmaal te laten neuken. Maar mijn buik werd steeds boller en dat maakte seks met zo’n enthousiaste jongeling lastig. De laatste beurt die hij me gaf was doggystijl. Enige tijd na de bevalling leek het me wel geil om me weer eens door Gerard te laten neuken. Maar gedurende de laatste periode van mijn zwangerschap maakten we nauwelijks nog gebruik van Dinie simpelweg omdat we niet uitgingen.
Maar we pakten de draad van ons reguliere leven weer op en zo kwam Dinie ook weer regelmatig over de vloer om nu op twee kinderen te passen. En ik stelde vast dat er gebruik gemaakt werd van de condooms die nog steeds in het laatje onder de TV lagen. De jongelui hadden het genot blijkbaar ontdekt dus werd er veelvuldig gebruik gemaakt van de condooms, die ik steeds weer aanvulde. En de gedachte dat ik Gerard wegwijs had gemaakt, maakte mij geil. Wat zou ik zijn lekkere harde lul weer graag in mijn kutje willen voelen.
Deze fantasieën over Gerard maakten mij dus alleen maar geiler. Hetgeen manlief de uitspraak ontlokte. “De tweede bevalling heeft volgens mij je libido behoorlijk doen toenemen.” Ik schrok, omdat ik mijn geilheid probeerde om te zetten in geile seks met Peter en dat was mij blijkbaar gelukt. “Na de bevalling ben ik blijkbaar weer toe aan heftig seks,” zei ik. Maar dat mijn fantasie met Gerard op korte termijn werkelijkheid zou worden had ik niet verwacht.

Een paar weken nadat Peter had vastgesteld dat ik nog supergeil was gingen we naar een voorstelling in het theater. Dinie en Gerard kwamen oppassen. In de pauze van de voorstelling werd meegedeeld dat één van de acteurs plotseling ziek was geworden. De voorstelling werd verdere afgelast. En wij kregen nog bericht hoe één en ander zou worden afgehandeld; geld terug of een nieuwe voorstelling.
Het gevolg was dat wij veel eerder onze garagedeur open deden dan was verwacht door Dinie en Gerard.
We troffen de jongelui halfnaakt aan in de woonkamer. Ze hadden nog kans gezien tussen het dichtslaan van de garagedeur wat kleren aan te trekken. Gerard had zijn korte broek aangetrokken, maar had nog steeds ontbloot bovenlijf. Zijn boxer lag nog steeds op de grond. Van een erectie was bij hem geen sprake meer. Dinie was een slipje aan het optrekken toen we binnenkwamen. Ze bedekte met één arm haar borsten en met de andere hand haar kruis. Dit tafereel bezorge mij direct harde tepels en een nat kutje. En ik zag dat in het kruis van, manlief, Peter een bobbel ontstond.

“Oh nee!! Sorry, sorry . . . . “, stotterde Gerard. “Maak je geen zorgen. Het was niet onze bedoeling om jullie te betrappen. Dit is overmacht. Maar we willen jullie niet tegenhouden. Ga lekker door waarmee je bezig was.” Dinie en Gerard waren met stomheid geslagen. “Wat? Echt?” zei Gerard. “Ja ga lekker door dan blijven wij kijken en wordt onze mislukte theateravond misschien nog mooi afgesloten.”

“Oh, maar dat kan toch helemaal niet,” riep Dinie bijna schreeuwend. Peter keek zijn ogen uit. Dinie had dan ook een heerlijk lijf, strak en volle stevige borsten. Ik zag in mijn ooghoeken dat hij een erectie begon te krijgen. Dinie liet voorzichtig haar armen zakken. De jongelui stonden als aan de grond genageld en wisten niet hoe te reageren. “Misschien gaan we wel met jullie meedoen.” Ik leunde tegen Peter aan en begon hem te kussen om hem af te leiden. Dat hij een stijve kreeg maakte mij jaloers. Maar Peter afleiden gaf de jongelui de kans om van de schrik te bekomen. Ze gingen tegen elkaar staan en Gerard sloeg zijn arm om Dinie en ik zag in ter hoogte van zijn kruis enige reuring. De hele situatie maakt mij bloedgeil. Gerard duwde Dinie naar de bank, ze ging achter over liggen en spreidde haar benen.

Ik duwde ik Peter in de luie stoel tegenover de bank en trok zijn broek en boxer uit. Ik hoorde Dinie en Gerard zuchten. Ik trok ook zijn overhemd uit en weldra was hij praktisch ontkleed. Zijn jongeheer stond rechtop. Ik stroopte zijn voorhuid naar achteren en likte, zoog en kuste zijn eikel. Er werd niet gesproken, alleen maar gezucht. Ik begon mezelf uit te kleden. Peter pakte zijn pik en ging langzaam met zijn hand op en neer. Maar hij keek niet naar mij. Zijn ogen waren gericht op de mooie geile Dinie die wijdbeens languit op haar rug op de bank lag.

Gerard had twee vingers in haar kutje geduwd. In en uit gingen ze. Aan het geluid te horen was het kutje van Dinie druipend nat. Ze kreunde van genot. Ze duwde haar heupen omhoog om de neukende vingers van Gerard zo diep mogelijk te voelen. Peter stond met een dijk van erectie naast me. Hij gleed met zijn hand over mijn rug en schoof die tussen mijn billen. Ik ging wat wijdbeens staat. Peter kwam langzaam naar voren zodat zijn vingers mijn natte kut bereikten, langzaam schoof hij in en uit. Met zijn andere hand pakte hij mijn borsten. Ik boog mij voorover en begon aan de harde tepels van Dinie te zuigen. Op het moment dat ik haar aanraakte en likte en zoog, begon ze heftig te hijgen. Ze naderde een orgasme. Kwam dat door de neukende vingers van Gerard of kwam dat omdat ik haar tepels met mijn mond bewerkte.

Peter ging stevig tekeer in mijn geile kutje en Gerard in het kutje van Dinie. Het duurde dan ook niet lang of Dinie en ik kwamen heftig klaar terwijl de mannen doorgingen met het handneuken van onze druipende kutjes. Ik liet mij verdere vooroverzakken. Mijn borsten raakten de tieten van Dinie. Ik bewoog langzaam. Ik voelde mijn tepels tintelen. “Jaahh lekker,” hijgde Dinie. Haar tepels voelden super hard. Ik voelde hoe mijn kutje zich samentrok en de vingers van Peter omklemde. Geile sappen liepen langs mijn dijen.

Dinie en ik lager lekker na te hijgen. De harde pikken van Peter en Gerard stonden recht vooruit. Ik verlangde er naar om weer door de onstuimige Gerard geneukt te worden. En ik kende Peter goed genoeg om te weten dat hij Dinie graag een beurt zou willen geven. De situatie was nog wat onwennig. De jongelui wisten zich eigenlijk geen houding te geven. Maar ik zag wel dat ze allebei bloedgeil waren. “Heeft Gerard je vanavond al lekker geneukt?” vroeg ik aan Dinie. Een blozend “ja” was het antwoord. “Zou je door Peter geneukt willen worden?” “Ik weet het niet maar het lijkt me wel spannend.” “We kunnen even ruilen, dat laat mij door Gerard neuken.” “Gerard die jou neukt.” Ik weet niet of hij dat wel wil. We zijn net aan elkaar gewend.” Dat Gerard mij al een paar keer geneukt had hield ik voor mezelf. “Is het een idee om van meisje te wisselen?” riep ik. Peter was, zoals ik verwacht had direct voor. Ik zag dat Gerard twijfelde, terwijl hij langzaam met zijn vingers in het kutje van Dinie in en uit ging. “Je hebt me verteld dat je Peter een leuke man vond en nu krijg je de kans om te ontdekken hoe leuk hij is,” fluisterde ik Dinie in het oor. Gerard haalde zijn vingers uit haar kutje.

Dinie keek Gerard aan voor bevestiging. Gerard was rechtop gaan zitten en haalde zijn schouders op. Dinie zwaaide haar benen om hem heen en ging rechtop zitten. Door de beweging van haar benen werd onbedoeld haar harige poesje zichtbaar. Ik keek in een glinsterende roze opening voordat ze haar benen weer sloot. Ze keek Gerard weer aan. “Zou je dat willen?” vroeg Dinie. Gerard haalde zijn schouders op, niet echt wetend wat hij met de situatie aan moest. Hij had mij immers al een keer geneukt.

Ik pakte een condoom uit de voorraad, gaf die aan Dinie en ging naast Gerard op de bank zitten. Een zeer nerveuze Dinie stond voor Peter en vroeg zich af wat ze nu moest doen. Gerard en ik draaiden ons om naar elkaar. “Heb je Dinie ooit over jou en mij verteld?” fluisterde ik in zijn oor terwijl hij weer een paar vingers in mijn verlangende kutje omhoog duwde. Nee, dat had hij niet, was zijn reactie. “Ik heb het wel aan Peter verteld,” zei ik hem. We begonnen te zoenen terwijl we allebei vanuit onze ooghoeken naar de andere twee keken. Ik had Gerard’s keiharde pik in mijn hand.

Peter duwde Dinie zodat ze op zijn schoot kwam te zitten. Hij legde haar hand op zijn stijve pik. Zijn hand legde hij op haar dij. Dinie ging langzaam met haar hand op en neer. Ik zag hoe Peter genoot. Peter schoof zijn hand langzaam naar boven in de richting van haar kutje. Dinie opende spontaan haar dijen een beetje. Peter wreef met zijn hand op en neer over haar kutje. Dinie begon te bewegen om de geile gevoelens in haar lijf wat in toom te houden. Dinie haalde diep adem en probeerde Peter te kussen. Toen Peter haar clitje had gevonden en die met zijn duim bewerkte begon Dinie te hijgen en zacht te kreunen. Even later duwde Peter een vinger in haar natte kutje. “Jaahh jaahh,” hijgde ze. In en uit gingen zijn vingers. Eén vinger werd weldra twee vingers en een paar stoten later drie vingers. Het kutje van Dinie produceerde meer geil dan hij van zijn eigen sletje gewend was. Peter werd bloedgeil.
Het trillende lichaam van Dinie werd een orgastisch stuiptrekkend lijf. Peter wisselde van plaats en zette haar in de stoel, maar zijn vingers bleven in en uit haar kutje soppen. Peter vingerde zijn nieuwe vriendinnetje en begon ook de omgeving van haar kutje te likken. Met grote halen ging hij over haar clitje. Dinie kreunde intens.

Gerard’s pik zat inmiddels in mijn mond. Ik voelde hem tot achter in mijn keel. Hij gleed met zijn vinger over mijn geile lijf op weg naar mijn natte verlangende kut. Hij duwde een vinger in mijn kutje. “Meer vingers ik wil meer vingers,” fluisterde ik. “Hmm,” was zijn reactie. Twee vingers in mijn grotje voelde zalig. “Meer, meer” smeekte ik. Telkens kwam er een vinger bij, in en uit mijn kut. Tenslotte ging zijn gespitste hand in en uit mijn kut. Ik kreunde van genot. Dit was zalig. Een orgasme borrelde op in mijn lijf. Gerard en ik stonden op het punt van klaarkomen. Ik klom op zijn schoot en liet me op zijn harde lul zakken. Gerard zoog aan mijn harde tepels en tieten. Zijn harde lul stootte door mijn gewip in en uit mijn kut. Een zalig gevoel. Ik perste mij zo diep mogelijk naar beneden. “Je neukt mijn baarmoeder, je neukt mijn baarmoeder” kreunde ik.

Ik hoorde een knisperend en scheurende geluid. Ik keek over mijn schouder en zag dat Peter met een condoom in de weer was. Hij scheurde de wikkel open. Hij drukte zijn harde lul tegen haar buik. Gerard keek ook. Peter deed het condoom op zijn eikel en Dinie rolde het soepel naar beneden. Ze spreidde haar benen en Peter duwde zonder aarzeling zijn lul in haar strakke kutje. Dinie schreeuwde “Jaahh, jaahh.” Haar eerste schreeuw ging over in luid gekreun. Ik zag dat Peter haar voorzichtig maar intens neukte. Hij kneep in haar tieten, zoog aan haar tepels en beet er zacht in en kuste haar gezicht en haar hals. Dinie kwam als eerste klaar. Gillend en kreunen kwam ze klaar. Ik zag dat Peter intens genoot van zijn jonge sletje. “Jaahh dit is lekker, ga doorrr, neuk mehhh, ik voel je harde lul, neuk me diep, spuit me vollll, neuk me, neuk me, jaahh!”
Gerard werd geiler door het gekreun van zijn vriendin. Hij reageerde op mijn gewip door bij elke stoot zijn heupen omhoog te duwen. Ik voelde zijn lul nog dieper en intenser. Het duurde niet lang en ik voelde hoe Gerard zijn warme zaad in mij loosde. Met een kreunend “jaahh jaahh,” spoot hij zijn zaad schot na schot in mijn kut. Zijn ontlading deed mij klaar komen. Ik kneep mijn kutspieren samen om de lul van Gerard heftiger te voelen. “Hmm spuit me volhlhl spuit me volhlhlh,” was het enige dat ik uit kon brengen.

Peter stond op en ging naar de badkamer om het vol gespoten condoom op te ruimen. Dinie hing met haar benen wijd achterover in de stoel. Haar kutje stond nog uitnodigend open. Gerard liep op haar toe en zoog aan haar tepels. Dinie kreunde zacht. “Neuk me, neuk me, Ik wil jouw lul ook in mij voelen, neuk me.” Ik reikte hem een condoom aan, dat met behulp van Dinie vlot om zijn harde lul werd gerold. Ze ging uitnodigend op de bank liggen. Gerard ging op haar liggen. Ze trok haar benen omhoog dat hij zette zijn eikel tegen haar kutje. Een kutje dat strak en nat was. Langzaam duwde Gerard zijn stijve pik ik haar onderlijf. Dinie kreunde zacht en sloeg haar armen om hen heen. De jongelui waren bloedgeil.
Peter kwam terug. De neukende jongelui maakten ons ook weer ontzettend geil. Ik leunde voorover en begon aan de tieten van Dinie te zuigen. Peter kwam achter mij staan en duwde zijn zalige lul diep in mijn nog druipende kutje. Het duurde niet lang of de kamer was weer gevuld met geluiden van heftige seks en orgasmes.

Dinie en Gerard kwamen na deze onverwachte gebeurtenis regelmatig langs ook als ze niet moesten oppassen. Toen Dinie de pil ging gebruiken werden de seksuele avontuurtjes nog heftiger en geiler.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 12252 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het vriendje van de oppas (2)”

Plaats een reactie