BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het vriendje van de oppas (1)

Het onderstaande verhaal speelde zich jaren geleden af. Het waren dus andere tijden, andere omstandigheden. Dinie was een middelbare scholier die regelmatig op de baby van Carla paste. Op een avond vroeg ze onverwacht, “Is het goed dat mijn vriend komt als Emma slaapt? Om, eh, samen huiswerk te maken?” Carla en haar man waren wat overdonderd. “Het is goed, als je van het huiswerk maken, maar niet zwanger wordt, want dan krijg ik, denk ik, problemen met je ouders.” “Nee we hebben geen seks,” was haar snelle spontane reactie.”

Carla en haar man, Peter, hadden een vrije opvatting over seks. Dus als er vrienden op visite kwamen wil de het er nog wel eens wild aan toe gaan. Om op dergelijke uitspattingen voorbereid te zijn. Lagen in een lade van de TV-kast condooms.
Carla wilde meer weten van de relatie tussen Dinie en Gerard. “Hoe gaat het met Gerard? Zoenen jullie als het huiswerk af is?” Dinie bloosde “Uh, nou, ja.” “jullie gaan toch niet te ver, hè?” was haar reactie. “Ik laat hem met mijn borsten spelen,” bekende ze. “En?” “Hij steekt zijn hand wel eens in mijn slipje.” “En?” “Oh hij laat me over zijn piemel wrijven.” “En wat gebeurt er als je dat doet?” Dinie keer naar haar schoenen er volgde een lange pauze.” “Het spuit, in zijn T-shirt,” mompelde ze nauwelijks hoorbaar.
“Ik ben ook jonge geweest, Dinie, dus ik weet wat er kan gebeuren. Mocht je ooit echte seks overwegen dan liggen hier condooms,” zei Carla en opende een lade onder de tv. Elke keer als we Dinie lieten babysitten en ze Gerard over de vloer had, controleerde Carla daarna de voorraad condooms in de tv-lade. Maar ze leken geen gebruik te maken van het aanbod. Uit de gesprekken die Carla met Dinie had en die haar man had met haar als hij haar naar huis bracht, bleek dat de jongelui niet verder gingen dan vingeren en aftrekken.

Maar op een avond, dat de oppas niet doorging veranderde er het één en ander. Carla’s man was al weg, en haar afspraak ging op het laatste moment niet door. Carla belde Dinie en vertelde haar dat de oppas niet doorging. Carla zat ontspannen op de bank. De deurbel ging en tot haar verrassing stond Gerard daar.
“Gerard?!” “Oh! Mevrouw, is, eh, Dinie hier?” “Nee, onze plannen zijn plotseling veranderd. ik heb haar gebeld dat het oppassen niet doorging. Heeft ze je niet gebeld?” Hij haalde zijn telefoon tevoorschijn. Er was een gemiste oproep en een voicemail. “Oh. Er is iets misgegaan. Ik heb het niet gehoord!” “Nou, kom maar binnen,” zei Carla uitnodigend. “Wil je een cola of zo?” Carla wilde in ieder geval met hem praten. “Ja. Uh, natuurlijk, mevrouw dat zou leuk zijn.” Carla ging naar de keuken en bracht hem een cola en nam zelf een glas wijn. “Ik neem aan dat jij liever cola hebt dan wijn.” “Dank je, ja dat is prima.”

Ze zaten op de bank te nippen aan hun drankjes. “Hoe gaat het met Dinie?” “Wat bedoel je?” “Ik ben eigenlijk benieuwd of jullie seks hebben. En dan bedoel ik echte geslachtsgemeenschap?” Na een lange pauze kwam de reactie. “Eh eh, nee. Ja weet u, eh, we gebruiken gewoon onze handen en zo.” “Trekt ze je af?” “Jazeker.” “En je vingert haar kutje?” “Ook dat, ja.” “Maar jullie neuken niet echt?” “Nee, Dinie zegt dat ze daar nog niet aan toe is.” “Tja en dan moet jij je als gentleman daarbij neerleggen,” was de reactie van Carla. “Maar ik neem aan dat wel eens seks hebt gehad met iemand?” “Nee, nog met niemand.” “Maar ik denk dat je dat wel graag wilt, toch?” “Oh ja, ik kan niet wachten,” zuchtte Gerard.

Een jonge knul zonder ervaring maar wel geil dat bood volgens Carla perspectieven. Ze stelde hem nog een paar vragen. “Is Dinie het enige meisje met wie je zo hebt gespeeld?” “Ja, en ik heb ook nog nooit echte seks gehad.” Carla keek hem lachend aan. “Maar daar kunnen we wel iets aan doen.” “Wat bedoel je?” was de verschrikte en onnozele reactie van Gerard. Carla legde haar hand op zijn been. “Daar kunnen we zelfs vanavond nog iets aan doen,” terwijl haar hand langs zijn been omhoog gleed. “Ik zie dat dit gepraat over seks je opgewonden maakt.” Gerard keek beschaamd naar de bobbel in zijn broek. “Ga je met Dinie praten om haar te bewegen mij toe te laten?” “Nee, zij niet,” Carla terwijl haar hand precies over die bobbel wreef. “Maar eh dat eh . . .” mompelde Gerard.

Carla droeg een eenvoudige marineblauwe katoenen jurk die nauwelijks tot boven haar knieën kwam met brede bandjes over de schouders. “Laat Dinie je haar borsten zien?” Vroeg Carla terwijl ze over zijn pik begon te wrijven. “Uh, ja, mevrouw.” “Wil je de mijne zien?” Gerard antwoordde niet. “Trek gewoon mijn jurk van mijn schouders.” Omdat ze die avond thuis zou blijven had ze geen BH aangedaan. “Maar Carla, eh, eh” stotterde Gerard. Maar trok wel de jurk naar beneden. Hij staarde met open mond naar haar tieten. “Ze zijn groot,” mompelde hij. Dinie was een stuk dichter bij plat dan de 85D’s van Carla, maar deze gedachte sprak ze niet uit. “Je kunt met ze spelen, net zoals je met die van Dinie speelt.” Carla zuchtte terwijl hij erin kneep en wreef.

“Laat ze je kijken als je haar kutje vingert?” vroeg Carla terwijl ze over zijn bobbel bleef wrijven. “Nee, ik heb haar poesje nog nooit gezien. Nou ja, behalve een keer een glimp,” voegde hij eraan toe. “Nou, je kunt de mijne zien zoveel en zolang je wilt, maar laat me eerst zien wat ze je laat doen.” Gerard trok de zoom van de jurk omhoog en gleed met zijn hand in de tailleband van haar slipje. Aarzelend gleden zijn vingers dichter naar haar kutje. “Ga door,” drong Carla aan en hij raakt mijn kutlippen aan. “Oh ja. Ga doorr.” En hij duwde zijn vinger tegen haar natte kutlippen en begon te wrijven. Hij leek te voelen waar haar klitje was. Haar ademhaling versnelde. “Je hebt daar geen haar,” stelde hij vast. Carla begon te giechelen. “Nee. … Maar ga doorrr. Ga doorrr,” smeekte Carla. De vingers van Gerard vonden eindelijk haar opening. Hij duwde er één naar binnen. “Ja dat voelt goed. Doe er twee in. Ik ben geen maagd meer, weet je. Mijn hele lichaam begint te tintelen.”
“Je kunt kijken als je wilt.” En ze zagen waar zijn hand in de tailleband van haar slipje verdween en zijn knokkels haar kruis vulden. “Trek ze naar beneden.” Hij zag kans met één hand haar slipje uit te trekken en legde het naast hem op de bank.
Gerard staarde naar haar kut alsof het een uitslaande brand was. “Stop niet, ga door,” hijgde Carla. Hij keek hoe zijn vingers in en uit haar kut gingen. Carla probeerde tevergeefs zijn riem open te krijgen. Carla leunde achterover en spreidde haar benen zover mogelijk, zodat Gerard zijn vingers in en uit haar natte kut kon zien gaan. Uiteindelijk trok Carla zijn vingers weg en trok haar kutlippen uit elkaar. “Zo kun je zien hoe een volwassen vrouw er uit ziet.”

“Oh mijn god!” kreunde Gerard. Carla ging langzaam door met het wrijven over zijn broek. Ook probeerde zij nog steeds zijn riem en zijn rits te openen. “Je zult mijn jurk moeten openritsen als je hem uit wilt doen.” Carla voelde de rits naar beneden gaan en trok de jurk zelf uit. En op dat moment stond ze helemaal naakt voor deze middelbare scholier. “Je eerste naakte meisje?” vroeg ze plagerig.
“Eh, eh ja, ja,” hakkelde hij. Terwijl Gerard zijn overhemd en zijn onderkleding uittrok, ging Carla voor hem staan. Een beetje wijdbeens en wreef over alle begeerlijke plekjes van haar lichaam, haar borsten en haar kut. Ze zuchtte diep. “Je zult meer moeten uittrekken.” Gerard schoof zijn schoenen uit zonder ze los te maken en liet zijn broek zakken. Carla kon niet wachten en trok zijn boxer naar beneden. Zijn harde pik sprong eruit. Carla zag tot haar genoegen een hele mooie lange, harde schacht. Ze boog zich voorover pakte hem vast en ging langzaam op en neer. Gerard ademde een paar maal diep. Carla begon harder te wrijven.
“Laten we naar de slaapkamer gaan,” zei Carla. Verbaasd liep Gerard achter haar naakte schuddende billen aan. Carla trok de dekens van het bed af eraf en ging op haar rug op de lakens liggen en spreidde haar benen. “Kom tussen mijn benen zitten.” En toen hij dat deed, droeg ze hem op, “Kus mijn tieten.” Gerard boog zich voorover en begon haar tieten en tepels te kussen. Zijn paal stootte tegen haar been. “Kus lager. Kus mijn buik,” en ook dat deed hij.

Carla twijfelde nog om hem rechtstreeks te vragen om haar te likken. “Wil je mijn poesje kussen en likken? Meisjes vinden het lekker om daar gekust te worden.” Toen Gerard haar aarzelend gelikt had tussen haar benen, vroeg ze, “vind je het lekker? Wat vind je van de geur. Het is het aroma van de liefde, de geur van de liefde. Jaahh jaahh ga door met kussen.” “Eh, ik ruik het kutje van Dinie de hele nacht, nadat ik mijn vingers in en uit haar kutje heb geduwd. Gerard bleef haar kutje likken en kussen. “Lik me, ja tussen mijn benen, lik me. Meisjes vinden dat heel lekker.” Carla overdreef niet. Haar lichaam trok zich regelmatig samen op weg naar een orgasme. haar plotselinge gekreun leek hem te verrassen. “Steek je tong er in waar net je vingers waren.” Kreunend en hijgend bereikte Carla haar hoogtepunt. “Jaahh ik kommmm, ik kommm.”
“Oké, … OK… Je kunt maar beter even stoppen.” En dat deed Gerard met een verbaasd gezicht. “Kijk naar mijn kutje. Waar net je vingers waren daar hoort je stijve piemel.” “Vind uw man dat goed?” maar op die vraag reageerde Carla niet.
“Neuk me, Gerard. Ik wil je lul in mijn natte kut voelen, neuk me. Nu?” Gerard ging tussen haar benen liggen. Met beide handen trok ze haar kutlippen van elkaar. Gerard pakt zijn lul en zette zijn eikel tegen haar neukgaatje. “Ja neuk me, kom in me,” kreunde ze.

Langzaam duwde Gerard zijn lul bij haar naar binnen. Heerlijk om weer zo langzaam veroverd te worden. Ze voelde hoe hij bij iedere stoot zijn lulspieren aanspande, hetgeen ze beantwoordde met het samentrekken van haar kutspieren. Toen ze schaambeen op schaambeen lagen, stopte hij en wachtte even. Hij kreunde zacht. Langzaam trok Gerard zich terug. “Jaahh, in en uit. In en uit,” smeekte Carla. Maar langzaam was voor deze geile jongeman geen optie. Hij begon haar in een hoog tempo te neuken. Steeds wilder en steeds feller ramde hij zijn harde paal in haar geile kut. Voordat ze goed en wel besefte wat er gebeurde kromde hij zijn lijf en duwde zijn harde lul zo diep mogelijk in haar kut. En op dat moment begon hij te spuiten. Straal na straal spoot hij zijn warme zaad diep in haar onderlijf. Schot na schot voelde Carla zijn zaad diep in mijn kut spuiten. Ze trok haar benen op om hem zo diep mogelijk te voelen. Gerard kreunde heftig en intens. “Niet stoppen ga doorrr, dit zo lekkerrr.” Carla voelde hoe haar kut zich vulde met zijn sperma. “Stop niet. Geile dekhengst ga door. Neuk je teefje, spuit haar vol.” Langzaam kwamen Carla en Gerard weer tot zichzelf. Carla lag op haar rug na te genieten en voelde hoe het warme zaad langzaam uit haar kut sijpelde.

“Wrijf nog wat over mijn kutje,” en terwijl Gerard dat deed, nam Carla zijn slappe pik in haar hand, die weldra tot volle sterker uitgroeide. Hij zwol al snel tot volledige grootte, op oorlogssterkte toen Carla bleef wrijven. Ze opende haar mond en liet de harde lul van haar jonge vriend naar binnen. Ze haalde diep, adem en begon hem te pijpen. Langzaam liet ze zijn pik tot achter in haar keel komen. Ze voelde hem kloppen. En liet hem weer langzaam naar buiten komen. “Oh mevrouw, wat lekker jaahh! Stop stop!” Maar Carla stopte niet ze ging langzaam door. En al snel schoten de stralen van zijn sperma achter in haar keel. Carla ging naast hem liggen opende haar mond en liet hem zijn lading in haar mond zien, voordat ze die doorslikte. “Je eerste pijpbeurt! En vond je het leuk en lekker?” “Oh mijn god,” zuchtte Gerard. Ze kusten elkaar innig.

Innig omstrengeld liepen ze naar de badkamer. “Sorry, maar ik moet even stevig plassen.” “Oh dan wacht ik buiten wel even.” “Wel nee jongen, dat hoeft niet als je mijn kutje wilt zien plassen mag je van mij wel blijven.” “Eh, Ok,” aarzelde Gerard. Carla ging in de douche ruimte staan en spreidde haar benen. Haar kleine kutlipjes hingen beklodderd met zaad naar buiten. En weldra stond ze daar spontaan te pissen. Slissende en kletteren spoot de gouden urine uit haar kutje langs haar dijen. Klodders zaad kwam mee. Gerard keek met grote ogen. Hij had door de pissende kut van Carla weer een super erectie gekregen en was bloed geil. Toen Carla uitgepist was omarmden ze elkaar weer onder het warme douchewater.

“Neuk me nog één keer, nog een keer, neuk me van achteren als ik tegen de douchemuur leun. Neuk me van achter zodat ik je tegen mijn billen voel stoten.” Carla leunde voorover tegen de muur. “Leg je handen op mijn heupen en duw je harde lul in mijn kut. Ik wil je in mijn kut voelen.” Gerard legde zijn handen op haar heupen en schoof zijn harde lul tussen haar dijen. Carla spreidde haar benen. Gerard kwam langzaam met zijn pik omhoog tot hij haar kut raakte. Carla schoof een hand tussen haar dijen, pakte zijn lul en manoeuvreerde die tegen haar kutje. Ze bleef stil staan. “Duw maar naar binnen duw maar naar binnen. Ja langzaam dieper dieper ja lekker kom diep in mij.” Gerard greep haar heupen en deed wat hem werd opgedragen. Heel langzaam duwde hij zijn harde paal in haar natte kut. Totdat hij met zijn onderlijf tegen haar volle billen zat.

Gerard wachtte even en begon zich terug te trekken, langzaam. En vervolgens duwde hij weer langzaam naar binnen. Bij iedere stoot trok Carla haar kutspieren samen om die heerlijke pik maximaal te voelen. Het duurde niet lang of Gerard was zijn zelfbeheersing totaal kwijt. Hij begon in een hoog tempo in en uit de natte kut van Carla te rammen. Maar dat niet alleen hij pakte haar heupen steviger vast om zijn lul zo diep mogelijk in haar onderlijf te persen. Met felle en harde stoten neukte hij ook Carla’s baarmoeder. “Auw u auw stop je neukt mijn baarmoeder. Jaahh neuk me diep, jaahh, neuk mijn baarmoeder.”

Even later begon Gerard te brullen en te hijgen. Hij greep de heupen van Carla en spoot zijn zaad schot na schot in haar geile onderlijf. Hij boog voorover en leunde over Carla. Zijn lul werd snel slapper en schoot uit haar kutje en weer liep er een straal zaad en kutsappen langs de dijen van Carla. Ze wist één ding zeker dit was voor herhaling vatbaar.

Ze spoelden zich af onder de douche en kleedden zich weer aan. Plotseling overviel Gerard haar met, “Oh Carla, ik heb geen condoom gebruikt, terwijl je ze juist had klaar gelegd. Ik heb je toch niet zwanger gemaakt?” “Je kunt me niet zwanger maken.” Verbazing bij Gerard, “Oh.” “Nee, want ik ben net twee maanden zwanger van mijn man . . . . . “

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 11007 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Het vriendje van de oppas (1)”

    • Hallo Trian, waar blijft deel 2? Als eerste kijk ik dagelijks op deze site of deel 2 er al is ….. zo geil!

Plaats een reactie