BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (4) Voor de bijl

Kyra en Beau wonen in een heel klein buurtschap, met maar een paar huizen. Iedereen kent elkaar dus en weet ‘alles’ van elkaar. Toch zijn er ook in zo’n klein buurtschap ook kleine en grote geheimen. Soms worden er dingen vermoed maar nooit uitgesproken, soms zijn dingen bekend en ook dan wordt er eigenlijk niet over gesproken. Steken onder water zijn dan toch soms stille getuigen dat er iets is wat iemand weet of vermoedt. Al jaren gaat Kees regelmatig, maar alleen als hun moeder dienst heeft, bij buurvrouw Jessica koffie of een borrel drinken. In de regel zijn dat de zaterdagmorgens, woensdagavonden en dinsdagmiddagen als Kees thuiswerkt. Heel vaak merken ze er niks van want ze zitten op school, of studeren en zijn dan al vroeg naar hun opleiding en komen meestal pas later thuis. Jessica woont in de boerderij die vroeger van haar vader is geweest en die ze na zijn overlijden heeft geerfd. Ze is 5 jaar geleden, toen ze 28 was, van de grote stad terug naar de boerderij gekomen en voor zover bekend heeft zij nooit een lange relatie gehad. Ze woonde daar na de dood van haar vader in elk geval alleen. Jessica was vrijgevochten, zei Kees’ vrouw altijd, en de intonatie klonk dan niet erg positief. Ze liep soms in bh en hipster of tanga de tuin te doen en volgens Kyra lag ze ook soms naakt te zonnen. Niet zo gek vond Kees, ze had een zwembad aan laten leggen en wat let haar. Beau vindt Jessica best een mooie vrouw en ze heeft eigenlijk nooit goed begrepen waarom zij geen relatie met iemand heeft. Ze heeft er Kees en haar moeder wel eens naar gevraagd, maar die wisten het eigenlijk ook niet. Zo’n mooie vrouw, zei Kees nog, wat alleen maar het boze oog van moeder leek op te roepen.

In het vroege voorjaar kwam Beau van de bushalte langs het huis van de buurvrouw en ze had maar zo het idee dat Kees daar ook was. De gordijnen waren vanaf de straatkant dicht, maar ze wist dat er vanuit haar tuin altijd een plekje was waar zij naar binnen konden kijken. Dat hadden ze als jonge meiden zo vaak gedaan toen de buurman nog leefde en nu had ze zin om weer eens door het raam te kijken. En daar, daar was de buurvrouw in een spannende body met jarretels net bezig twee glazen rode wijn in te schenken. Ze liep naar de bank en ja hoor daar zat Kees en met haar billen naar Kees zette ze de glazen wijn op tafel. Ze kon niet horen wat er werd gezegd, maar ze zag wel dat hij haar billen streelde en ze kwam naast hem zitten en voelde in zijn kruis en deed langzaam zijn gulp open. Al jaren weten Kyra en Beau dat hun ouders een matige relatie hebben en al helemaal niet meer aan seks doen, maar dat Kees die bij de buurvrouw op ging halen, dat had Beau in elk geval nog nooit bedacht. En nu zat zij daar te frunniken aan Kees’ gulp, en ja hoor daar ging zijn broek omlaag. Ik moet toch eens een keer een spannende onderbroek voor hem kopen dacht Beau toen ze zag wat ie nu aan had. Ze voelde plaatsvervangende schaamte voor die simpele Hema onderbroek. Zelfs zij droeg mooiere lingerie en zij was nog niet eens in beeld bij de jongens. Moet je zien, buurvrouw loopt in een prachtige dure body en hij?

Natuurlijk wilde ze maar al te graag zien wat er verder gebeurde. Het leek er niet op dat dit de eerste keer was dat buurvrouw en hij ‘intiem’ werden. Ze ging voor hem op de grond zitten, haar benen onder de bank en ze ging hem afzuigen. Beau voelde dat haar eigen kutje ook een beetje nat begon te worden. Dus dát heet nou ‘koffiedrinken bij de buurvrouw’. Aan zijn gezicht kon ze zien hoe ver ze waren, thuis had ze ook wel es stiekem gekeken als hij zich achter zijn computer zat af te trekken en dan kon je aan zijn gezicht zien hoe ver hij was. Het kon niet lang meer duren en buurvrouw wist dat ook. Zij las dat niet aan zijn gezicht af, want ze was ingespannen met zijn piemel bezig, dus moet ze het daar aan gevoeld hebben. Ze begon sneller te zuigen toen Beau aan Kees’ gezicht zag dat hij bijna klaar zou komen, haar eigen vingers waren inmiddels in haar jeans en slipje en ze voelde haar klitje, haar schaamlippen. Zou ze? Ineens hoorde ze Kees luid roepen, ‘ik kom Jessica, ik kom’ en hij schokte en gleed half van de bank af.

Jessica stak een hand naar hem uit en ging languit op het tapijt liggen, precies met haar benen naar het raam. Ze spreidde haar benen en zag ze dat nou goed, het was een body die bij haar kut open was. Kees gleed naar haar toe, ze deed haar billen omhoog en hij … op zijn hondjes ging hij haar neuken. Ze voelde haar eigen vingers steeds feller in haar eigen kutje bewegen en ze schrok toen ze bijna klaar kwam. Ze moest wel stil doen, ze kon zich niet verraden. Ze kon Jessica en Kees alleen maar zien bewegen, totdat hij ineens net als eerder bijna klaarkwam en hij heel duidelijk ‘Oh Beau, ik wil je kutje, ik wil je strakke kutje neuken’ riep. Het strakke kutje dat door haar eigen vingers nu zo goddelijk lekker gemasseerd werd dat niets, maar dan ook niets een orgasme kon tegenhouden, zelfs niet de schrik dat haar vader zojuist Jessica geneukt had en nu zijn verlangen naar haar eigenste natte kutje, haar eigen strakke kutje had uitgesproken. Vond ze hem nu een creep, of wond het haar nog meer op. Ze trok haar hand terug uit haar slipje, likte haar vingers af, zilt as always, en liep snel terug naar huis. Hoe lang zouden ze dit al zo doen, dit was vast niet de eerste keer. ‘s Avonds in bed dacht ze er nog over na en eigenlijk, eigenlijk was ze ook wel blij dat Kees bij Jessica… Ze onderbrak haar eigen gedachte, omdat ze in gedachten weer haar naam hoorde toen hij in Jessica’s kutje klaarkwam. Wilde hij soms haar, Beau, en haar strakke kutje neuken? Maar ook Jessica. En hij kon bij Jessica vrijuit over haar fantaseren. Haar hoofd wist het nog niet zo goed, haar kutje wel. Die was er nat van en ze masturbeerde, en wist eigenlijk niet zo goed of ze nou over hem, over Jessica, over dat lekkere ding van haar opleiding fantaseerde of over allemaal tegelijk. Ze viel in elk geval voldaan in slaap nadat ze klaargekomen was.

Twee weken later ging Kees weer ‘even naar Jessica, vragen of haar bijl wel scherp is, dan kan ik morgen houthakken met haar bijl’. Beau tikte Kyra aan en dacht dat hij volgens haar ook wel eens wat anders zou kunnen doen. Kyra keek Beau vragend aan, Beau trok haar mee en samen liepen ze stiekem naar hetzelfde raam bij Jessica waar Beau de eerste keer alleen door had gekeken. Jessica liep net als toen in spannende lingerie en Kees was haar tegen de muur heftig aan het tongen, zijn handen streelden haar naakte billen. Kyra fluisterde ‘you’re kidding, dit meen je niet’. ‘Wacht maar’ zei Beau ‘dit is vast nog niet alles.’ Het was zeker nog niet alles. Lang niet. Kees ging door de knieen en de meiden zagen hoe hun vader Jessica uiterst behendig naar haar eerste hoogtepunt likte. Met haar handen streelde ze liefdevol door zijn haren en vlak voordat zij kwam gaf ze zijn hoofd een extra duwtje alsof ze zo de finishing touch van haar orgasme veroorzaakte. Ze duwde hem op de grond, trok zijn joggingbroek uit en Beau was flabbergasted, alsof Kees haar gedachten van de vorige keer had gelezen. Hij droeg dit keer geen Hema slip, maar een leren strakke slip, met een rits en toen Jessica die rits opende zagen ze dat er een ring om zijn lul zat ‘Een cockring om ‘m stijf te houden’ zei Kyra en toen Jessica op hem zat, zagen ze haar lippen bewegen, alsof ze constant iets zei, hem en zichzelf ophitste.

Kyra, die kon liplezen, vertelde haar wat ze op haar lippen zag, volgens haar zei ze zoiets als ‘oh Beautje, kom hier alsjeblieft een keertje in je blootje.’ ‘Oh geil Kyratrutje, ik lik je kale kutje’. De meiden keken elkaar aan, ‘wil zij ons, of zegt ze dit om Kees geiler te maken?’ Het duurde even voordat ze elkaar toe gaven dat ze allebei best geil werden toen ze zo naar Jessica en Kees keken. En toen Jessica harder op Kees zijn lul reed, en zichzelf daarbij een beetje vingerde, hoorden ze heel duidelijk, ‘oh lekkere meiden, lik mijn kutje, lik mijn kutje leeg’. De meiden hielden elkaars handen vast en ze knepen hard toen ze zagen dat Jessica klaarkwam. Ze ging een stukje omhoog met haar billen en ze zagen vocht uit haar kutje op Kees’ buik lekken. Ze keken naar elkaar, giechelden, ‘dit is serious business, zus’ zei Beau. Die twee neuken al best lang volgens mij. ‘Niet’ zei Kyra, maar wist eigenlijk wel dat dat nergens op sloeg. Ze waren verbijsterd dat zij allebei een rol spelen in hun fantasie. Jessica droogde Kees’ buik af, hij trok zijn broek omhoog, wees naar hun huis en warempel, daar kwam Jessica al met de bijl aanlopen waarvoor hij naar haar toe was gegaan. De meiden renden terug en zaten net op tijd weer op de bank toen ze de achterdeur hoorden.

‘Gelukt, hoor meiden.’ Beau fluisterde naar Kyra ‘ja dat zien we, hij ging voor de bijl’ en riep naar Kees ‘wees maar blij met zo’n lieve buurvrouw, zo vind je geen tweede.’ Kyra fluisterde ‘bij haar hoeft ie geen hout te hakken, zij houdt haar bosje echt wel bij (en wees daarbij naar haar eigen kutje, die net zo kaal geschoren was als die van Jessica).’ Beau stootte haar aan en lachte. Kees kwam de kamer binnen. ‘Wat lachen jullie meiden van me, zijn jullie melig? Laat mij es mee lachen’ ‘Nee wij zijn niet melig hoor, wij zijn juist hartstikke sappig. Beau zei net dat je voor de bijl ging. Ga je morgen ook bij Jessica hout morgen?’ Kees had nog steeds niet door waar de meiden op doelden. ‘Nee zeg, zij heeft nog genoeg hout liggen’ antwoordde Kees.

Beau keek hem ondeugend en een beetje geil aan. ‘Of moet je haar misschien helpen om haar struikje te snoeien en bij te werken, pap en ging met een vinger in haar mond en gleed met haar andere hand over haar joggingbroek langs haar kutje’. Kees snapte nu maar al te goed waar zij op doelde en hij kreeg er een rode kop van. ‘Nou, ik neem aan dat ze dat struikje zelf onderhoudt, ondeugd van me. Of heb jíj soms zelf hulp nodig hebt bij het snoeien van je struikje?’ en kietelde haar in haar zij. Beau spartelde met haar benen en ineens trok Kyra de joggingbroek en het slipje van Beau omlaag ‘Tuinman, kijk eens naar dat struikje, daar valt toch niks meer aan te snoeien?’ ‘Nee, dat klopt Beau’s struikje is gesnoeid, en ik zie dat je ook geen water nodig, Beau, je pruimpje is sappig genoeg’ ‘Foei, Kees, let je daar ook al op, en ik dan?’ daagde Kyra hem verder uit.

Zij voelde nu toch een heel klein beetje rivaliteit tussen haar en haar zusje, die altijd Kees’ lievelingetje was geweest en nu prees hij ook nog háár gladde, natte kutje. Snel stond ze op van de bank, ging voor hem staan en uitdagend deed ze haar jurk een stukje omhoog en haar slipje wat omlaag deed ‘kijk eens goed, pap, ben ik ook vochtig, hier mag de tuinman best een keertje komen snoeien’ en bleef zo voor hem staan. Kees liep naar haar toe, ging achter haar staan en streelde met zijn hand haar zachte billen. Oei, dat was lekker, ze hoopte dat hij meer zou doen dan haar zo strelen, hier kreeg ze kippenvel van en een ongelooflijk natte kut. En zin. Zin in seks. Hij voelde dat ze kippenvel kreeg toen hij met zijn vingers de omgeving van haar kutje verkende.

Hij vond dat haar struikje best nog wel even door kon groeien voordat er gesnoeid moest worden en duwde ondertussen twee vingers tegen haar schaamlippen ‘Beau had gelijk, jullie zijn sappig, ik voel hier ook een rijpe vrucht.’ Kyra kreunde. Het was echt veel te lang geleden dat ze daar andere vingers dan haar eigen vingers had gevoeld. En hij deed precies wat ze wilde, en ze wilde nog wel meer, ze voelde dat ze er naar verlangde dat hij ook haar vingerplantje af en toe van vocht voorzag, net als bij Jessica. Haar schaamlippen zogen zijn vingers naar binnen, wat was het heerlijk toen hij nog een stukje verder doorduwde en zijn vingers tussen haar schaamlippen diep naar binnen gleden. Wat een zachte ruimte was hij zojuist met zijn vingers binnengegleden, hij voelde dat ze ruimte voor hem maakte, hij wist zeker dat ze wilde dat hij door zou gaan. Hij voelde haar lippen zwellen, haar adem versnellen toen hij haar streelde. Ze spande haar kutspieren, zou hij doorgaan, haar nu laten klaarkomen? Hoe lang bewogen zijn vingers nu al in haar kutje? Al met al niet meer dan twee minuten en hij voelde dat ze klaar ging komen, hoe ze genoot van zijn vingers.

Kyra was helemaal geconcentreerd op zijn vingers en haar kutje, wat was haar kutje toch een heerlijk deel van haar lichaam, vooral als het zo geprikkeld werd door lieve strelende vingers die maar een ding wilden en haar een zinderend orgasme gingen bezorgen. Ze weet niet eens meer of ze zelf hardop of fluisterend of in zichzelf ‘please doorgaan’ had gezegd in elk geval had Kees die boodschap en haar lichaamstaal begrepen. Hij ging door tot ze klaar zou komen.

De stilte werd doorbroken omdat Beau die ineens verbrak met haar vraag ‘vind je Kyra net zo geil als Jessica?’ Kees keek haar aan, zag dat ze masturbeerde, maar kon even geen antwoord geven, omdat hij zich bewust werd wat hij aan het doen was en Kyra’s strakke kutje zeker zo lekker vond als die van Jessica maar ook omdat ze de auto van hun moeder op de oprit hoorden stoppen. Kyra kon al helemaal niets zeggen, omdat ze nog maar even nodig had om klaar te komen. Natuurlijk wilde ze niet dat mam hen zou betrappen, hij met zijn vingers in haar kutje, maar ze wilde nog wel klaarkomen voordat ze binnen kwam. Hij wist zeker dat ze nog maar even nodig had om klaar te komen, de tijd drong, feller bewoog hij zijn vingers en streelde met zijn andere hand haar billen. Kees voelde hoe haar vocht langs zijn vingers lekte en langs haar billen gleed.

Met haar handen pakte ze zijn polsen strak beet, blij verrukt dat hij doorging, oh ze lekte, oh het zat er aan te komen, yes, ze kwam, oh fuck en kreunde, ‘yes, ik kom, fuck ik kom, fuck wat lekker’. Veel te snel zou hij nu uit haar kutje moeten glijden, tergend langzaam en met spijt liet Kees haar kutje los, hij likte nog wel even zijn vingers af en liep snel richting keuken. Ze hoorden de achterdeur al open gaan toen hij nog zei ‘Jullie struikjes komen een andere keer nog wel eens aan de beurt jongedames.’ ’Wat zei je nou pap, krijgt mijn struikje ook nog een beurt van jou? Oei oei, oei, dus jij bent de man die de struikjes in de buurt onderhoudt. Behalve die van mam dan. Laat mam het maar niet horen’, zei Beau brutaal en gewaagd. Haar joggingbroek en slipje had ze intussen wel weer keurig aan getrokken. Kyra floot zachtjes tussen haar tanden en gaf een kushand en een knipoog aan haar vader en liet haar jurkje tergend langzaam zakken, haar billen en haar kutje parelden van vocht.

Zodra hun moeder de deur open deed keek ze uiterst verbaasd naar Kees en naar de meiden. ‘Wat moet jij met die bijl?’ ‘Hij wilde Kyra in mootjes hakken mam’, zei Beau om de spanning weg te halen. ‘Ja dat zal, doe niet zo gek, malle’ zei mam en ze lachten alle vier, terwijl Kyra zich al lachend afvroeg hoe ze met haar slipje halverwege haar bovenbenen weg kon lopen naar de wc zonder haar eigen vocht op de vloer te druipen. Kees bracht de bijl naar de bijkeuken en toen hij terug liep passeerde hij Kyra toen ze op weg was naar de wc. Nog eenmaal streelde hij haar kutje en zoog zijn vinger af voor hij weer naar binnen ging. Kyra kuste hem op zijn wang. ‘Lekker was dat’ en’ dat mag je nog eens doen pap’ kreeg hij mee voor hij weer de keukendeur opende.

‘s Avonds lagen de meiden samen in bed, na te praten, en stilletjes elkaar op te vrijen vanwege deze merkwaardige avond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7728 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De ziltige zusjes (4) Voor de bijl”

Plaats een reactie