BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hostel in Kopenhagen

Het was druk en warm in Kopenhagen toen ik de metro uit liep. Het plein gonsde van de mensen en de ochtendlucht was kraakhelder, de winter moest nog komen. Het was mijn eerste dag in Kopenhagen, dus ging ik meteen naar het hostel dat ik via AirBNB geboekt had. Inchecken en mijn spullen in bewaring geven en dan kon ik de stad verkennen was mijn plan. Het hostel lag vlak bij Tivoli park en ik leek in scène te zijn uitgekomen voor een Ikea-commercial met zijn moderne Scandinavische design. De hostel was een oud pand, van binnen was het netjes. De mooie receptioniste zag dat ik zoekend door de lobby staarde. “Inchecken?” vroeg ze met een Brits accent. Ze was klein en tenger met donkere gelaatstrekken. Haar ogen schitterden terwijl ze naar me glimlachte. Ik liep naar het bureau: “Ja, King Edwards.” Ze typte mijn naam in de computer. “Je hebt voor één nacht geboekt, klopt dat?” Ik bevestigde.

Ze gaf me een sleutelkaart en zei: “Oké, hier is je sleutel. Hiermee kom je na 22.00 uur het gebouw in en ook je kamer. Je bent in kamer 3 en bed 4. Er is een bar om de hoek achter je.” “Ik heet Jessy. Ik ben hier de hele nacht, dus laat het me weten als je vragen hebt.”
Ik bedankte haar en liep naar mijn kamer. Er was niemand, maar twee van de zes bedden in de kamer leken beslapen. Vermoedelijk gebruikt door gasten die de stad in waren. Ik legde mijn spullen neer en voordat ik het hostel verliet, stak ik mijn hoofd in de bar. Er zaten een jongen en een meisje – ook allebei begin twintig, schat ik – aan de bar wijn te drinken. Ze zagen mij en zwaaiden naar mij. “Hé daar, ik ben King.” Stelde ik mij voor. “Ik heet Anna, en dit is Steven.” Ik kon haar accent niet helemaal plaatsen. Steven knikte. Hij was pezig en lang. Anna was blond en had fel blauwe ogen. Ze was wat steviger dan Jessy, de receptioniste en verborg dat niet. Ze droeg een nauwsluitend wit T-shirt met lange mouwen en ik kon er de omtrek van haar tepels doorheen zien. Ze droeg een korte broek die net boven haar bekken stopte. Er was een klein randje huid zichtbaar tussen haar short en haar T-shirt. “Leuk jullie te ontmoeten. Hebben jullie van plan voor vandaag?” “We hebben gisteravond iets te veel gedronken… en zijn nog wat duf, hier een beetje zitten en bijkomen lijkt voor nu voldoende. Waar kom jij vandaan? Amerika?” vroeg Anna. “Ik denk dat mijn accent me verraadde. Ja, ik kom uit Oregon. En jullie?”
Steven antwoorde: “Wij zijn Duits, ik kom uit München en zij uit Frankfurt.” “COOL. Zijn jullie een setje?” Anna lachte. “Nee, we hebben elkaar ontmoet tijdens onze studie, we zijn vrienden die samen reizen. Ik denk dat jij meer het type van Steven bent, ik mis een belangrijk aanhangsel waardoor hij mij als partner ziet.” Steven lacht. “We hebben het ook nooit geprobeert…”

Ik kon het niet laten om weer naar Stevens kruis te kijken. Ik ben er vrij zeker van dat ze mij allebei hebben gezien. “Sorry,” stotterde ik. Ze lachten allebei. “Je hoeft je niet te verontschuldigen. Hij vraagt erom om bekeken te worden terwijl hij zo’n strake broek draagt.” Ik voelde mezelf blozen. “Jullie Amerikanen zijn zo moeilijk als het om seks gaat,” zei ze. “Je wordt geen homo door alleen maar naar zijn kruis te kijken.” De waarheid was dat ik nooit moeilijk deed over mijn seksualiteit. Ik was meermaals met een vrouw naar bed geweest, maar ik kan niet zeggen dat ik niet nieuwsgierig was hoe het met een man zou zijn. Ik twijfelde… was ik hetero en nieuwsgierig of bi? Anne keek me brutaal aan. Ben jij van de mannen of de vrouwen?“ Ik verslikte me Steven reageerde, “Anna kan heel direct zijn. Ze denkt niet dat je gay of hetero bent, maar misschien alleen nieuwsgierig.” Hij lachte en gaf Anna een duwtje in de schouder. “Ik heb ervaring met mannen en vrouwen maar nog nooit met meer dan één.” Zei ze zacht. ”En Nee, jij bent oké. Ik bedoel, dat is zo, niet dat het ertoe doet.”

“Laten we je een kans geven. Je moet wat losser worden, heb je het wel eens geprobeerd met een man, of een trio gedaan.” Zei ze terwijl ze opstond om nog een drankje te halen. Ik schrok van haar vraag en weerde af. “Eigenlijk was ik gewoon van plan om wat rond te lopen. Ik wilde de stad wat verkennen. Ik ben hier maar één dag.” “Prima. Eet ja dan samen met ons bij de Italiaan. Of zien we je tegen negen uur vanavond in de hostel?” Dat spraken af rond negen uur. “We maken er een speciale avond van…” Beloofde Anna.

Ik liet ze achter in de bar en was opgewonden bij het idee ze vanavond te zien. Ik was onder de indruk van Anna, jong, stout en een tikkie brutaal. Iets aan die twee zorgde ervoor dat mijn adrenaline op gang kwam. Ik bracht de middag door met wandelen door Kopenhagen. Ik liep over het Nyhavn-kanaal, bezocht Freetown Christiania en ging vervolgens naar een paar bars in Nørrebro voordat ik een kebabshop. Daar at ik dan ook. Terwijl ik gefascineerd was door de schoonheid van de stad en de kust lijn, kon ik het niet laten om aan Anna en Steven te denken. Door Anna’s gespeelde promiscuïteit kon ik de gedachte niet van me afzetten dat er vanavond iets zou kunnen gebeuren, iets stouts, of onfatsoenlijks op de best mogelijke manier.

Ik kwam rond half acht terug van mijn wandeling, toen ik in de bar keek, was Jessy de enige daar, ze zat aan een tafeltje en had een witte wijn naast haar laptop staan. Ze liet weer die onweerstaanbare glimlach zijn. “Hé King hoe ist?” Ik vertelde kort over mijn dag. “Heb je een pauze?” Ze knikte van nee, “Er is niet veel meer te doen vandaag. We hebben hier vanavond maar twee andere gasten. Ze waren waarschijnlijk in de bar toen je incheckte.” “Anna en Steven?” vroeg ik. “Ja. Dus je hebt ze ontmoet. Ze zijn een beetje apart, gisteravond waren ze open en bloot aan het stoeien in de slaapzaal terwijl er ook een ander koppeltje was.” Mijn lid verstijfde enigszins bij de gedachte een kamer met hen te delen. Wie weet wat er zou gebeuren. “Het leek wel alsof dat zo was. Ik heb maar een tijdje met ze gepraat. Zijn ze terug?” “Nog niet, tenzij ze naar binnen zijn geslopen terwijl ik dit glas wijn aan het inschenken was. Kom bij mij zitten en we drinken wat. Ik heb geen zin om alleen te drinken.” Ik weerde af. “Ik wilde eigenlijk heel snel onder de douche springen.” Ze keek sip. “Oh kom op. Eén drankje en dan kun je douchen. Je gaat het toch niet een avond te vroeg noemen, hè?” “Nee, ik zou eigenlijk Anna en Steven ontmoeten voor een drankje als ze terugkwamen.” “Perfect. Neem er nu één mee om mij gezelschap te houden, en dan kun je onder de douche springen als ze terug zijn.”

Jessy had dan misschien niet de voor de hand liggende fysieke kenmerken die Anna had, maar ze ademde wel een bepaalde fysieke spanning uit. Er hing een mooie, lichte, vriendelijke energie over haar. Waarom nee zeggen tegen een drankje met een leuke meid? “Oké, ik ben ervan overtuigd. Ik neem wat jij drinkt.” Ze gaf me een lucht kus. “Lief.”

Ik nam naast haar plaats en we babbelden wat. Ze vertelde dat ze uit Londen kwam en vorig jaar afstudeerde aan de universiteit. Ze had een jaar vrij om te reizen en woonde en werkte nu drie maanden in het hostel. Ze werkte vijf dagen per week in ruil voor een gratis privékamer in het hostel en vijftig euro per dag. Nadat ik mijn wijn op had, zei ik tegen haar dat ik ging douchen. Ik dacht dat ik maar beter klaar kon zijn om te drinken als Anna en Steven terugkwamen. Ik ging ervan uit dat ze elk moment terug zouden zijn, dus wilde ik de badkamerdeur in onze gedeelde badkamer op slot doen, maar er was geen slot. De fraaie van hostels.

Door de spanning die ik door Jessy voelde en de fantasieën die door mijn hoofd gingen over onze andere huisgenoten, was mijn pik iets verhard. Tijdens het douchen moest ik de drang weerstaan om niet over mijn pik te wrijven. Ik was zo geil, maar ik wilde zo blijven voor wat mij te wachten stond. Toen ik de douche uitzette, hoorde ik de deur van de badkamer opengaan. Het met stoom bedekte glas van de douche was het enige wat mij ervan weerhield een van mijn huisgenoten een show te geven. Het enige wat ik kon hopen is dat mijn half-stijve pik niet volledig stijf zou worden als… Het was Steven. “Je bent ons drankje toch niet vergeten, King?” “Nee. Ik wilde net naar beneden komen als ik hier klaar was.” “Perfect.”

Ik ging ervan uit dat Steven weg zou gaan maar hij bleef in de badkamer. Toen hoorde ik de kraan lopen, hij stond zijn tanden te poetsen. Mijn handdoek hing aan de deur en hij stond precies tussen ons in. Hoewel ik een groot deel van de dag over Anna had gefantaseerd, was Steven ook aanwezig geweest in mijn fantasieën. Ik voelde me hier vrij. Alsof ik me niet hoefde in te houden. Dus in plaats van hem te vragen mij mijn handdoek te overhandigen, besloot ik hem een showtje te geven.

Ik liep de douchecabine uit, mijn schouders breed, mijn buik ingehouden en mijn pik fier, stevig gezwollen vrij bungelend langs hem heen. Terwijl ik achter hem langs liep, zag ik dat hij mij in de spiegel aankeek. Gezien het formaat van mijn geslacht voelde ik mij trots en ervoer een sexuele spanning. Tijdens het lopen wiegde mijn pik traag heen en weer. Steven spuugde het restant tandpasta uit en slikte. “Je hebt een mooie pik. Was je ermee aan het spelen?” Ik schrok van zijn vraag en schaamde me een beetje, maar ik beheerste mezelf. “Zou je dat willen weten?” Hij lachte. “Ik zou willen weten aan wie je dacht op dat moment.” Ik liep de slaapzaal in om mij aan te kleden. Toen ik de bar in kwam, zaten Jessy en Anna aan het praten en zaten allebei met wijntje in hun handen. “Daar is hij,” zei Anna. “Ik was bang dat Steven je in handen had gekregen… en dat we jullie een tijdje niet zouden zien.” ze giechelde. “Mocht hij willen…” Reageerde ik en realiseerde mij wat hij eigenlijk gezegd had in de badkamer. “Hij was net zijn tanden aan het poetsen. Hij zei dat hij zo naar de bar zou komen.” “Hij probeerde alleen maar een glimp van je op te vangen,” zei Anna giechelend. “Serieus?” vroeg Jessy. “Wacht maar, tot hij drie shotjes op heeft… Dan pakt hij alles!”

Jessy reageerde nieuwsgierig. “Na zes weken Kopenhagen zonder partner maar met alleen mijn massagestaaf ben ik wel in voor een feestje.” Mijn lichaam reageerde op deze info. Ik had haar niet gezien als zo vooruitstrevend, of was dat mijn Amerikaanse opvoeding? Ze vertelde dat ze de balie vanaf 22:00 mocht sluiten. “Zolang niemand binnen de komende drie minuten een reservering maakt, zijn we vanavond met zijn vieren.” Ze leunde naar voren, “en we kunnen party houden.” Ze dronk wat er nog over was van haar wijntje op. “Oké, ik ga wat shots inschenken,” en toen riep ze: “Steven, schiet op!” Terwijl Jessy de shotjes inschonk kwam Steven naar buiten in een strak T-shirt en dezelfde witte korte broek die hij vanochtend droeg. Ik kon het niet laten om te kijken. Ik denk niet dat hij ondergoed droeg, omdat zijn bobbel groot was en behoorlijk opvallend. Ik kon de omtrek van zijn geslacht goed zien. Steven was zwaar geschapen. “Eindelijk. Wat deed je daar?” vroeg Anna. “Wat? Ik moest me op mijn gemak voelen.” “Ik kan dat zien.” Ze keek overdreven naar zijn kruis. “Ik moet me ook op mijn gemak voelen. Maar eerst de shots. Het is tien uur en ik hoop dat iedereen van tequila houdt.”

“Ik zeg geen nee, tegen een tequilashot.” zei Jessy. Anna deelde de shots uit en hield haar glas omhoog voor een toast. “Op een leuke avond in Kopenhagen met nieuwe vrienden.”
We rammelden allemaal met onze borrelglaasjes en sloegen de tequila achterover. “Oké, ik ga even wat lekker comfortabels aantrekken.” Zei Anna en ze zette haar glas neer en liep richting de slaapzaal. “Ik ben zo terug.” We waren alle drie stil. Toen verbrak ik de stilte. “Dus, wat is het plan voor vanavond?”

Jessy liep achter de bar, “Ik krijg zelden zulke avonden zonder verantwoordelijkheid, dus als het aan mij ligt…” Ze nam in elke hand een fles rum en whisky, “gaan we feesten” “Dat lijkt mij een goed plan.” zei ik. Steven sprong op de bar en ging tegenover mij zitten met zijn knieën tegen zijn borst. Het was onmogelijk om zijn uitstulping tussen zijn benen niet op te merken. “Tegen een feestje zeg ik nooit nee.” Terwijl hij sprak, zag hij dat ik staarde en glimlachte. Ik wendde snel mijn ogen af.

Op dat moment liep Anna de bar weer binnen. Jessy keek haar met grote ogen aan en zei: “Wauw, je maakte geen grapje over het feit dat je je op je gemak voelde.” Anna droeg een gele korte broek en een witte topje. De omtrek van haar borsten en tepels waren duidelijk zichtbaar. Jessy en ik keken elkaar aan en grijnsden naar elkaar. Ik droeg een joggingbroek en een T-shirt en zij droeg een spijkerbroek en een blouse met korte mouwen. “We zijn overdressed,” grapte ik. “Je kunt altijd iets uittrekken,” antwoordde Anna. “Jullie zijn gek,” zei Jessy. “Wat dacht je van nog een shot?” “Ik heb een beter idee,” zei Anna. “Zullen we een spelletje doen?” “Ik hou van een spelletje”, zei Steven. “Welk spel?” Vroegen Jessy en ik gelijktijdig. “Nou, we kennen elkaar niet zo goed, afgezien van Steven en ik, dus hoe zit het met Never Have I Ever?”

Steven grinnikte en Jessys zei dat ze mee deed. Het was een tijdje geleden dat ik speelde, dus ik had een snelle opfriscursus nodig. “Het is simpel,” begon Anna. “We beginnen allemaal met vijf vingers omhoog. Eén voor één gaan we rond en zeggen iets dat we nog nooit hebben gedaan. Als iemand dat heeft gedaan, moet hij één vinger naar beneden doen. De eerste die al zijn vingers naar beneden heeft verliest.”

Steven zei: “Behalve bij dit spel moet je elke keer dat je een vinger omlaag doet, een shotje nemen, toch?” “Natuurlijk,” zei Anna. “dat klinkt goed!”, zei Jessy. “Oké, ik zeg dat onze Amerikaanse vriend mag beginnen,” zei Anna. Ik had gehoopt dat ik niet als eerste zou gaan. Het zou leuk geweest zijn als iemand anders de grens van het fatsoenlijke had getrokken. Ik wilde niet eerst iets te geks doen, dus besloot ik voor vanille te gaan. “Ik heb nog nooit aan een parachute gehangen.” “Boe, Watje!” Reageerde Anna. “Skydiven? Dat is mij te gewaagt, Mij niet bellen!” “Het lijkt erop dat ik de enige ben die dat heeft gedaan.” Jessy deed één vinger omlaag. “Shotje!” Ze schonk zichzelf een shot rum in en dronk het alsof het water was. Ik was onder de indruk.

Anna ging staan. “Oké, ik ga als volgende. De toon moet gezet worden.” Ze keek ons allemaal in de ogen, als een pokerspeler die haar concurrentie bestudeert. “Ik heb nog nooit seks met een man gehad.” Ik duwde mijn borrelglaasje richting Jessy. “Vul maar bij.” De beide dames en ook Steven lachte toen ik mijn glaasje leeg maakte. “O Steven, ik wist niet dat je zo’n wereldse heer was,” zei Anna terwijl ze de glazen vulde. “Ach ja ik ben gewoon nieuwsgierig… Ik vroeg mij af hoe het zou zijn om met een andere lul te spelen.” Hij keek mij intens aan en spreidde zijn benen en legde een hand op zijn kruis. De meiden giechelde toen hij zachtjes in zijn geslacht kneep. “Ik moest dit ding maar een gaan gebruiken.” Zei hij. “Ik weet vrijwel zeker dat de Amerikaanse jongens het op prijs stellen”, grapte Anna. “Natuurlijk,” zei Steven. “Oké, mijn beurt. Nooit heb ik ooit een poesje gelikt.”

Anna en Jessy bekenden nog nooit iets met een vrouw te hebben geprobeerd… “Okay, zei Jessy, “wel eens aan de borsten van een vriendinnetje gezeten, gezoend en op tepeltjes gesabbeld, maar een kutje gelikt? NEE ” En zomaar had ik nog maar drie vingers over. Het is niet verwonderlijk dat Anna ook een vinger naar beneden legde, haar eerste. Ik hield Jessy in de gaten, in de hoop dat zij ook een vinger naar beneden zou steken, maar nee. Ze had er nu nog vier over.

Ik besloot de grenzen een beetje te verleggen: “Hé Jessy, voor alles is een eerste keer.”
Ze giechelde en Anna sloeg haar arm om mijn schouder. “Zo zie ik dat ook!” Jessy schonk shots in voor mezelf en Anna. Twee shotjes in ongeveer vijf minuten gingen regelrecht naar mijn hoofd, ik voelde een fijne buzz. “Als ik steeds weer een vinger omlaag moet doen weet ik niet zeker hoe lang ik het zal volhouden. Deze shots zijn geen grap.” “Okay” zei Anna. “Je kunt ervoor kiezen om je shot over te slaan, maar als je dat doet, moet je een kledingstuk kwijtraken.”

Anna en Steven hadden niet veel meer te verliezen. Ik wilde heel graag weten of Jessy iets onder haar polo had. Hopelijk kom ik daar snel achter. Ik had maar drie kledingstukken te verliezen. Eén ding was duidelijk: tegen het einde van het spel zouden we dronken of naakt zijn. Het was Jessys” beurt. “Ik heb nog nooit anale seks gehad.” Ze keek ons aan. “Dat is flauw… van mij weet je dat al.” Zei ik. “Gegeven of ontvangen,” wilde Anna weten. “of of.” Vulde Jessy aan.

Dit leidde er duidelijk toe dat Steven een vinger liet zakken, waarna Anna zijn voorbeeld volgde. Ze staarden mij alle drie aan. “Shotje of…?” Ik trok mijn T-shirt uit. Ze Anna en Anna namen beide een shotje. Nu hadden Steven, Anna en ik nog drie vingers over en Jessy zelfs vier. Drie rondes later had ik nog één vinger over. Voordat ik mijn vraag kon stellen, had Jessy een vraag. “Wacht, wat krijgt de winnaar? Of wat gebeurt er met de verliezer?” “Goede vraag,” zei Anna. “Ik zeg dat de winnaar de verliezer mag laten doen wat hij wil. Een chalenge.” “Oh, dat vind ik leuk”, zei Jessy.

Steven was het er mee eens. Het idee maakte me een beetje nerveus, maar ik wilde niet moeilijk doen, het vooruitzicht ervan was opwindend. Ik zou het niet erg vinden om Jessy uit te dagen of Anna te pakken te krijgen. Mijn geslacht begon te groeien als ik er alleen maar aan dacht. Steven zat nog steeds op de bar. “Willen jullie even over de banken heen schuiven voordat we aan de volgende ronde beginnen? Deze bar wordt ongemakkelijk.” We pakten onze glaasjes en de flessen en liepen naar de hoek van de bar, waar een bank en twee leren stoelen tegenover elkaar stonden. De twee meisjes haastten zich naar de bank en lieten de stoelen voor mij en Steven.

“Oké, wie is er aan de beurt?” vroeg Jessy. Ik stak mijn hand op. “Oké, ik heb nog nooit een man een pijpbeurt gegeven.” De beide meiden gniffelde. Jessy zei zelfs “Gisteravond nog” Anna keek mij aan. “Ik ben verrast door je never had I ever… Waarom die vraag?” Ik lachte. “Ik heb verloren…” stelde ik gespeeld beteuterd vast. En Nu?” “Jij bent TE nieuwsgierig naar Stevens pik…” plaagde ik Anna. Ze was helemaal stil. Steven schuifelde naar voren in zijn stoel om zijn toch al grote bobbel nog duidelijker te maken. Jessy begon de dop van de rum te draaien om shots voor hen drieën te schenken, maar toen ze haar hand naar Steven uitstrekte, pakte hij zijn borrelglas. “Ik denk dat ik zowaar een kledingstuk kwijtraak.” Hij stond op en pakte de tailleband van zijn broek beet. Ik probeerde kalm te blijven, maar de verwachtingen waren te hoog. Mijn nieuwsgierigheid was in lust veranderd en op dat moment verlangde ik ernaar dat hij zou onthullen wat er onder zijn korte broek zat.

Maar het bleek een grap en hij pakte zijn shirt en trok het uit. Hij had een licht gespierd en blond behaard lichaam. “Wauw,” zei Anna. “Ik denk dat je de hartslag van onze Amerikaanse vriend daar mee hebt opgejaagd.” Terwijl ze op zijn kruis wees. Ik zei niets terwijl ik voelde dat mijn wangen rood werden. Toen was het Anna’s beurt voor een vraag. “Ik heb in Kopenhagen nog nooit seks gehad.”
“Slam,” zei Steven terwijl hij zijn hand liet zakken. Ik baalde… dat was mijn laatste vinger. “Okay… ik ben er bijna…” We namen alle vier nog een shotje. “Je mag een kledingstuk uitdoen…” Zei Steven. Ik trok mijn T-shirt uit.

Het leek er op dat Jessy de winnaar zou worden. Anna zei dat ze alvast over opdracht mocht verzinnen voor de verliezer. Ze keek de kring rond… Wat zou ze mij opdragen? Ze nam ons mee in haar gedachten… “Zou jij door mij gelikt willen worden of zou jij je door Anna laten strelen en bespelen. Maar, dan waren zij en Steven weer samen, net als gisteravond. Mag ik alles opdragen?” vroeg ze voor de zekerheid. We stemden alle drie in. “Maar eerst… gelijk maken met de mannen. Zij hebben beide hun shirt al uit.” En ze trok haar topje uit en toonde trots haar borsten aan ons. Mooi was een understatement. Haar borsten waren stevig en haar grote roze tepels vroegen erom om gezogen te worden. Ze was adembenemend. Mijn geslacht werd keihard. Jessy’s mond stond open. “Oké, mag ik daar wat van krijgen?”, terwijl ze naar Anna’s tieten wees. “Oh alsjeblieft, ik wou dat ik zo klein waren als die van jou.” Anna weerde af “Maar je tieten zijn geweldig.” “Oké,” Jessy haalde diep adem. “Ik ben nog nooit betrapt op seks door een van mijn ouders.” Oh God. Ik keek naar zowel Anna als Steven en geen van beiden reageerde. “Nou, ik denk dat ik de enige ben,” zei ik terwijl ik mijn duim naar beneden legde. Anna klapte en zong: “Je moet een uitdaging doen, je moet een uitdaging doen”, alsof ze een schoolkind was dat me plaagde. “Oh en wil je nog een keer of wil je die joggingbroek kwijt? Het lijkt erop dat je daar beneden iets verbergt.”

“Ik denk dat ik een shot nodig heb.” Jessy schonk het shot in, en ik dronk het op. “Oké, Jessy, wat is de dare?” Ze leunde achterover en leek na te denken. Voordat ze iets kon zeggen, boog Anna zich voorover, sloeg een arm om haar heen en fluisterde in haar oor. Ik hoorde niet wat ze zei. Ik werd afgeleid door haar borsten die tegen Jessy’s schouder lagen. Toen leunde Jessy naar voren. “Nee! Echt waar? Meen je dat Anna?” vroeg Jessy. “Echt, doe het,” zei Anna.

Mijn hart klopte door mijn borst. Ik keek naar Steven, hij zat glimlachend achterover in zijn stoel. “Ik denk dat ik het zeker niet erg zou vinden om dat te zien. Oké, King, ik daag je uit om aan Stevens te pijpen.” Anna kreunde zacht. Steven keek als een geschrokken konijntje in de koplampen van een auto. Ik voelde mijn hart razen. “Maar is deze uitdaging niet iets voor mij? Niet voor mij en Steven?” vroeg Anna. “Hé, ik klaag niet,” antwoordde Steven. Hij klopte op zijn dijen. “Kom eens hier grote jongen.” “Dit is geweldig,” zei Anna. Ze gooide een kussen op de grond voor Stevens voeten. “Dat is voor je knieën.”

Mijn nervositeit werd beantwoord door opwinding, hoewel ik probeerde een pokerface op te zetten. Iets waardoor iedereen dacht dat ik het niet wilde doen, maakte het des te spannender. “Oké, daar gaan we,” zei ik. Ik stond op. Mijn geslacht nog steeds keihard, ik zweette van spanning. Ik probeerde niet eens mijn erectie te verbergen toen ik naar Steven toe liep en voor hem knielde. “Wauw, het lijkt erop dat King opgewonden is”, zei Anna. “Dit is geil.” steunde Jessy.

Daar stond ik, oog in oog met de enorme bobbel van Stevens geslacht in zijn broek. Mijn handen trilden toen ik naar zijn tailleband reikte. Hij tilde zijn kont op terwijl ik zijn broek naar beneden trok, waardoor zijn lul zichtbaar werd. Zijn pik was half hard en hing naar links en lag op zijn bovenbeen. Ik knielde en stak mijn hand uit streelde zijn geslacht. Terwijl ik hem aankeek sloten mijn vingers op zijn schacht. “Oh mijn god. Steven, je hebt een enorme lul,” hoorde ik Jessy vaststellen.
Omdat ik dit nog nooit had gedaan, wist ik niet precies hoe ik moest beginnen, dus terwijl ik het in mijn linkerhand hield, likte zijn eikel en trok de huid terug. Toen sloot ik mijn lippen om zijn eikel. “Dat is lekker, neem hem in je mond…” klonk Stevens stem hees.

Ik gehoorzaamde en nam zijn pik dieper in mijn mond en bewoog mijn hoofd heen en weer en voelde zijn eikel langzaam groter worden. Naast mij waren de meiden een kakofonie van gelach, geklap en ik geloof dat ik zelfs wat licht gekreun hoorde. Ik bleef zuigen totdat zijn geslacht volledig stijf was. Ik probeerde zijn pik zo ver mogelijk in mijn mond te nemen maar kwam pas halverwege. Ik kokhalsde en daarmee kwam er nog meer speeksel. Mijn rechterhand ging over de schacht van zijn lul heen en weer. Ik hoorde hem kreunen. Ik voelde de rillingen door mijn lijf gaan. Dit was geil! Zijn pik was doorweekt en mijn spuug droop langs mijn kin. Ik gunde mezelf af en toe een pauze en trok hem af. Mijn speeksel zorgde voor voldoende glijmiddel. Al snel begon hij luider te kreunen. Hij was aan het genieten.

Plotseling realiseerde ik mij dat de meiden stil waren. Ik stopte en keek om. Anna had haar broek uitgetrokken en wreef over haar kut. Ik kon niet geloven hoe geil ik was. Ik keek naar Jessy, zij keek naar Anna en streelde haar borsten. We keken elkaar aan. “Kleed je uit…” zei ik. Ze begon langzaam haar blouse los te knopen en ik richtte mijn aandacht weer op Steven. Terwijl zijn pik weer in mijn mond gleed, zei hij tegen mij: “Je bent hier best goed in.”

Ik ging door en hoorde Anna kreunen. Ik keek om, ze stootte twee vingers telkens diep in haar poes. Ze was drijfnat en ik kon haar poes horen soppen terwijl ze zich vingerde. Naast haar zat Jessy, topless, ze had haar slipje nog aan. Ze had haar benen gespreid en streelde haar schaamheuvel door haar broekje heen. Ik keerde terug naar Stevens pik en begon hem weer te pijpen. Ik schrok toen zijn handen mijn hoofd vastpakte om me tegen te houden. “Ik ga bijna klaarkomen.” Kreunde hij.

“GA STAAN! Jullie allebei.” Klonk Jessy’s stem. Ze had één hand tussen haar benen, het krappe blauwe slipje nog aan. “King, trek je broek uit, ik wil dat jullie met ons gaan zoenen.” Ik keek haar wezenloos aan. Ze knikte en zei: “Mijn uitdagingen zijn nog niet voorbij.” “Je bent mooi” zei Anna, en ze boog zich naar voren en streelde Jessy’s borsten, terwijl ze zichzelf bevredigde. Ik stond op en trok mijn joggingbroek en boxershort in één keer omlaag. Mijn pik sprong de vrijheid tegemoet sloeg met een “Pets” tegen mijn buik. “O mijn god,” kreunde Anna. “Dat is een mooie lul.” Ik waardeerde het compliment. Toen pakte Steven mij vast en trok mij naar voren en hij begon mij zachtjes te zoenen. Ik voelde onze pikken tegen elkaar wrijven terwijl ons kussen steeds wilder werden.

“Holy shit, ik ga klaarkomen.” Kreunde Anna, “O fuck!” Ze kreunde opnieuw. Steven trok mijn hoofd naar het zijne en onze lippen vonden elkaar opnieuw. Ik reikte naar beneden en nam onze beide pikken in één hand en streelde ze tegen elkaar. Inmiddels was ook Jessy volledig naakt, ze had haar benen wijd gespreid en ze vingerde zich zelf. Ik kon niet geloven dat dit allemaal om mij heen gebeurde. Anna’s gekreun werd zachter, ze hield haar adem in, herstellende van wat klonk als een geweldig orgasme. Zowel Steven als ik bleven even staan en keken haar aan. “Heeft Jessy gezegd dat je mocht stoppen?” zei ze.

Steven en ik gingen weer met elkaar aan de slag, en Anna gleed van de bank en kroop naar ons toe. Terwijl we aan het vrijen waren, knielde ze tussen ons in en begon onze pikken tegen elkaar te wrijven.
Af en toe pakte ze er één en spuugde erop voordat ze ze weer in elkaar zette. Ik was in de zevende hemel. Dat gold blijkbaar ook voor Jessy, want haar ademhaling begon te stijgen en ze kon niet stoppen met kreunen, hoewel ze niet het decibelniveau van Anna bereikte.
Ondertussen bleven we met ons drieën doorgaan. Het orgasme van Jessy was minder luidruchtig dan dat van Anna, maar al snel kalmeerde haar ademhaling en zei ze: “Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven zo hard ben klaargekomen.”

Anna stond op en klapte. “Ik denk dat het tijd is dat je de klus afmaakt, King.” Ze wees naar Stevens lul. Hij ging weer zitten en ik ging weer op mijn knieën.. Opnieuw deed ik mijn best om hem te pijpen. Het duurde niet lang voordat Steven kreunde dat zijn orgasme dichterbij kwam, en naarmate zijn ademhaling sneller ging, begon ik krachtiger te pijpen, waarbij ik mijn rechterhand gebruikte om zijn schacht af te trekken terwijl ik aan zijn eikel zoog.

“Het komt eraan,” kreunde hij. Ik stopte niet en al snel voelde ik zijn sperma in mijn mond exploderen. Twee stralen raakten de achterkant van mijn keel en ik trok mijn hoofd van zijn pik. Ik slikte ongeveer de helft door van wat in mijn mond terechtkwam en de rest sijpelde langs mijn kin. Ik keek naar beneden en zag dat hij nog twee of drie stralen had gespoten omdat zijn buik glinsterde van zijn zaad.

Ik keek naar de meiden. Jessy lag met haar hoofd tussen Anna’s benen. De twee waren druk met elkaar. Ik was nog rete geil en stond stijf van de spanning. Ik ging bij ze zitten en streelde Jessy’s rug. “Toe dan geile Amerikaan!” doe het met me.” Ik schoof achter haar en moest iets door mijn knieën. Ik trok mijn eikel tussen haar kletsnatte schaamlippen heen en weer en duwde traag mijn geslacht in haar poes. Ze stopte met likken en keek me aan. “Toe dan… laat me komen!” Ik begon te stoten en mijn handen gingen naar haar flanken. Zo goed en zo kwaad mogelijk probeerde Jessy Anna te likken, in mijn ooghoek zag ik dat Steven was gaan staan. Hij kwam bij ons zitten. “Wisselen?” Vroeg hij, “Dan neem ik Jessy en kun jij je uitleven op Anna.” De meiden keken ons aan. Jessy duwde mij weg en greep Stevens pik beet. “Niet hard genoeg…” zei ze zijn pik in haar toe liet wilde ze hem stijver pijpen. Ik duwde haar aan de kant en nam plaats tussen de geopende benen van Anna. Ze nam mijn geslacht en leidde deze in haar kut. Ik hapte naar haar borsten en begon te stoten. Steven ging naast zijn vriendin op de bank zitten en Jessy kroop op zijn schoot. Ze richtte zijn pik op en liet zich er over zakken.

Terwijl ik Anna begon te neuken wipte Jessy telkens op. Mijn linkerhand ging naar haar toe en ik streelde haar billen. Ik hing iets voorover en zoende Anna. Zij zoende zoveel beter dan Steven. Er werd gekreund, gesteund, gezoend en genoten. Ik kwam als eerste klaar en weet ook dat Jessy gekomen is. Met een luide brul ontlaadde Steven zich voor een tweede keer die avond. Anna schokte en rilde toen ook zij klaar kwam. We zijn nog even zo blijven liggen en hebben heerlijk van elkaar genoten. Jessy stond op en ik zag Stevens zaad uit haar lekken. Toen mijn geslacht uit Anna gleed droop een flinke kwak zaad op de bank. “Dont worry, its good for the leather.” Gniffelde ze. De nacht ben ik ook nog met en in Anna klaar gekomen. In het stapelbed naast dat van Jessy en Steven die ook van elkaar genoten.

De volgende ochtend zaten we wat brak aan het ontbijt. Ik verlengde mijn verblijf met nog een avond. Ik moest echt bijkomen van deze ervaring.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8242 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hostel in Kopenhagen”

Plaats een reactie