BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verstand Verbijstering 3 (slot)

Anna staat bij mijn bank via haar mobieltje met haar ouders te praten, zo te horen zijn ze het niet eens met haar dat ze vannacht wil wegblijven. Op een gegeven moment hoor ik haar zeggen ‘Het is een vriendje van studie en wen er maar aan dat ik vaker wegblijf’. En dan drukt ze de verbinding weg. Wauw, zo ken ik haar weer als de bitchy meid die niks van me wilde weten. Maar ja, nu is ze toch echt lekker in mijn macht, sinds die blikseminslag kan ik lekker haar mijn wil opleggen.

Als Anna terugkomt naar mijn bed vraag ik haar of ze iets wil eten of drinken en ze vraagt om een glaasje water. Ik haal dat voor haar en doe er in m’n keukentje wat druppeltjes ghb in, want ik wil dat mijn neukertje er zin in houdt. In mijn eigen lijf voel ik dat de ghb al begint te werken, er trekt een soort diepgaande geilheid door mij heen die ik tot nu toe nog nooit zo heb ervaren, goed spul. Als ik terug ben bij Anna geef ik haar het water, en ze drink het in een teug op. En nog steeds zegt ze niks, ze doet wat ik zeg en verder gaat het niet. Daarom wens ik dat ze me op bed even lekker tegen zich aan wil voelen en wat met me kletst.

Feeksje opnieuw getemd

Anna gaat meteen op bed liggen, daar ligt ze weer met haar prachtige blote lijf. Ze steekt haar handen naar me uit en vraagt of ik bij haar kom liggen. Natuurlijk doe ik dat graag, ik wenste het zelf en ik kruip naast haar. Ik ga op mijn rug liggen, trek haar lekker dicht tegen me aan, Anna draait zich op haar rechterzij en legt haar hoofd op mijn borst. Ik wens dat ze met haar rechterhand me wat over mijn borst kroelt en mijn pik en ballen verwent, en daar gaat haar hand al, ze streelt me heerlijk over mijn borst. Dan verdwijnt haar hand naar beneden en pakt ze mijn ballen in de kom van haar hand vast. Ze laat ze wat wiebelen en kriebelt de onderkant van mijn zak, aait er tijdje heel lief over en pakt dan mijn pik vast. Die begint ze heel rustig te kneden en knijpt af en toe zacht in de eikel. Mmm, heerlijk, mijn pik heeft er alweer voor meer dan honderd procent zin in, hij is alweer helemaal paraat.

Ik vraag Anna hoe het met haar is en ze antwoordt dat ze zich echt heel erg vreemd voelt, niet onprettig maar wel raar, alsof ze een beetje buiten haar lijf is komen te leven. ‘Ik vind het wel fijn bij je maar ik begrijpt toch niet helemaal waarom ik met je ben meegegaan. Ik heb je wel gezien bij college maar vond je eigenlijk helemaal niet leuk. Bovendien heb ik al een vriendje, Joost. Maar nu ben ik toch hier en neuken we aan de lopende band. Steeds wil ik weggaan maar ga dan toch weer met je door, ik snap niet hoe dat kan’, vertelt Anna me ineens echt heel vertrouwelijk.

‘Nou Anna, voor mij voelt dat eigenlijk ook zo’, antwoord ik, ‘ik ben al een tijdje gek op je maar je keek me niet eens aan. Daarom vind ik het zo fijn dat je je hebt bedacht en nu toch iets met me wilt.’ Ik zie dat ze me echt een beetje raar aankijkt, ocherm, ze moest eens weten.
Anna zucht eens diep en zegt dan opnieuw dat ze eigenlijk toch graag naar huis wil. Dat doen we dus niet, ik wens daarom meteen dat ze zich opnieuw door mij laat neuken.
En dus maakt Anna zich van me los en gaat op haar rug liggen, met haar benen wijd. Nee nee Annaatje, zo kom je er niet vanaf. Ik blijf op mijn rug liggen en wens dat ze eerst mijn pik gaat afzuigen. Anna draait zich naar me toe, pakt mijn pik met haar rechterhand vast en buigt zich ernaartoe. Ze opent haar mond en heel voorzichtig doet ze haar lippen rond de eikel. Whow, zo warm en zacht.

Terwijl Anna mijn pik steeds verder in haar mond neemt merkt ik dat hij ondertussen extreem groot en stijf is geworden. Waarschijnlijk door de combinatie van de ghb en dat heerlijke mondje.
En dan voel ik mijn zaad borrelend omhoogkomen, en voor ik het besef kom ik klaar in Anna’s mond. Ik kan nog net wensen dat ze al mijn zaad opvangt en doorslikt, en ja hoor, Anna krijgt haar mond goed vol en slikt het dapper door. Ik merk dat ik ondertussen steeds dieper in haar mond wil komen maar dat Anna daar best moeite mee heeft. Ik zet dat daarom niet door maar wens wel dat ze me net zo lang rustig pijpt tot mijn pik er weer helemaal klaar voor is. Ze likt met haar tong rond mijn eikel, zuigt mijn pik half naar binnen terwijl ze met haar hand de stam van mijn pik kneedt, en zo is ze een tijdje heerlijk bezig. En ondertussen doet natuurlijk ook nog steeds de ghb goed mee, wat ben ik geil.

Cowgirl

Als mijn pik na haar lekker actie als een paal zo hard is wens ik dat Anna op mij komt zitten en mijn pik diep in haar mooie warme lijf neemt. Anna laat mijn pik uit haar mond glippen, komt omhoog en klimt op me, op haar hurken aan weerszijden van mij. Tussen haar benen door zie ik haar kutje mooi open staan. Ze wrijft ermee in de lengte over mijn pik, die tussen haar kutlipjes doorglijdt en die echt niet meer stijver kan worden. Het is net of er in mijn hoofd een soort elektrische sekspulsen rondgaan, en daar komt alleen maar een einde aan als ik mijn pik snel ergens in kan steken.
In Anna dus. Ze drukt zichzelf iets omhoog, pakt mijn pik vast en plaatst hem voor de ingang naar haar mooie lijf. Vervolgens Laat ze zich langzaam zakken en voelde ik hoe mijn pik zich weer onderdompelt in haar heerlijk strakke warmte.

Ik wens dat Anna mij stevig gaat neuken en daar gáat ze. Ik zie aan haar bewegingen dat de ghb bij haar inmiddels ook goed zijn werk doet, ze is geiler dan daarstraks en gaat er helemaal voor. Ze zit als het ware op haar hurken met mijn pik in haar, en beweegt dan steeds omhoog en omlaag. Het kost haar heel veel kracht zie ik wel, maar toch wens ik dat ze er lang mee doorgaat. En dat doet ze, ze wipt steeds heftiger op en neer op mijn pik en werkelijk, het is vanuit mijn positie een prachtig gezicht! Haar mooie stevige tietjes wippen kordaat in het ritme mee op en neer, haar buikspieren spannen zich voortdurend aan en haar ogen zijn wijd open, ze komt steeds meer in een trance. Op Anna’s koppie zie ik de eerste zweetdruppeltjes verschijnen, en gaandeweg zie ik op haar hele lijf een waas van zweet ontstaan. En ohw, die benen, ik kan wel zien dat ze een sportief grietje is, haar stevige dijspieren tekenen zich prachtig af als ze zo op en neer schuift over mijn pik, zich steeds vanuit haar knieën omhoog drukkend. Topsport voor dit meisje!

Iedere keer laat ze mijn pik diep in zich komen en schuift dan weer omhoog tot ik bijna uit haar floep. En zo maar door, ik hoor aan haar kreuntjes dat ze langzaam maar zeker naar haar hoogtepunt gaat. Maar precies op het moment dat ze bijna klaarkomt druk ik haar met mijn handen om haar middel omlaag en houd ik haar op die manier vast, zodat ze niet verder kan bewegen en haar orgasme wegebt. Ze kijkt me nijdig aan en laat met vuur in haar ogen merken dat ze door wil gaan. Als ik denk dat ze niet direct meer klaarkomt mag ze weer verdergaan waar ze gebleven was. Maar al snel zie ik dat ze weer bijna klaar gaat komen en dan laat ik haar gaan. Ze kijkt me met haar grote ogen stralend aan als ze diep van binnenuit begint te trillen, ik kan haar orgasme gewoon voelen. Ze zakt zo diep mogelijk over mijn pik heen en knijpt hem dan diep in haar met kleine spiertrekkinkjes, synchroon met haar kreuntjes die ze uit bij het klaarkomen.

En dan til ik haar van me af en leg haar op haar rug. Ik zie aan haar ogen dat ze helemaal in een roes is en nog volop geniet van haar amper voorbije orgasme. Ik geef haar een paar liefdevolle tikken op allebei haar tietjes die meteen roze kleuren en kneed even haar tepeltjes. Vervolgens doe ik haar benen omhoog, spreid ze dan zo ver mogelijk, ga op haar liggen en schuif mijn pik met een flinke stoot in een keer naar binnen. Ik begin flink in haar op en neer te rammen, iedere keer als ik mij diep in haar stoot schuiven haar tietjes omhoog en weer omlaag, zo’n lief en geil gezicht! Anna haar ogen worden steeds waziger, ik zie dat ze ultrageil is maar ook heel moe. Dat kan me niet veel schelen want door de ghb ga ik dit lang volhouden.

Anna schiet het heelal in

Ik heb het gevoel dat ik enkele jaren van gemis aan neuken in moet halen en voel ook nog steeds wel een beetje boosheid over hoe Anna me steeds afwees. En daarom ram ik flink in haar door, totdat ik merk dat Anna pijn heeft, haar kutje begint schraal te worden. Ik haal wat massageolie, wrijf die op en in haar kutje en neuk haar dan weer verder. En steeds weer komt Anna klaar, er lijkt geen einde aan te komen. Ze raakt steeds verder versuft, maar het is net of ze haar klaarkommachientje niet af kan zetten, ze ligt onder me te trillen en te kreunen dat het een lieve lust is.

Ondertussen ga ik door met steeds diep in haar te stoten, en ik merk dat ze het toch best lekker vind als ik dat een beetje stevig aanpak, haar kutje krampt zich als tegenreactie steeds stevig om mijn pik. Ik zie dat Anna uiteindelijk begint af te haken maar wil haar nog éen keer een superorgasme geven. Ik stop daarom even met stoten, blijf wel diep in haar en bewerk, steunend op een arm, met mijn duim eens goed haar klitje en kneed daarna haar tietjes en tepels. Ik zie dat Anna daar heftig op reageert, voel haar van binnen ook flink krampen en begin weer te neuken. Niet lang daarna is het zover, Anna gilt het zowat uit. Ze begint helemaal te shaken onder mij, schokt met haar bekken steeds weer hard tegen me aan en omdat ik ondertussen maar doorpomp in haar komt ze nog wel drie of vier keer achter elkaar klaar. Ze oogt alsof ze door een raket het heelal in werd geschoten.

Daarna is het helemaal over en uit met Anna, ze ligt totaal uitgeteld onder me, maar sorry hoor, ik ben zelf nog niet klaargekomen. Dus ik neuk net zo lang door tot ik het bekende gevoel van mijn borrelende zaad voel en kom dan met een enorme ontlading klaar in haar. Ik heb het idee dat ik nog niet eerder zoveel zaad produceerde, haar kutje wordt er lekker smoothy van, heerlijk.
Dan laat ik me op Anna’s lekkere, kletsnat bezwete lijf zakken en val zo bijna meteen in slaap op dit prachtige meisje, dat zelf ook al onder zeil is.

Nachtelijke ontspanning

Als ik later op de avond weer wakker wordt lig ik nog steeds op haar, mijn gezicht in haar haren begraven en mijn pik nog steeds in haar kutje, niet meer helemaal stijf maar toch zeker niet slap.
Ik kom even omhoog op mijn armen om te zien hoe het met Anna is en zie dat ze slaapt. Ik trek haar dicht tegen me aan en draai dan met haar om, ik lig dan op mijn rug met Anna op mij. Ik trek haar rechterbeen naar me toe, daarna haar linkerbeen, zodat die aan weerszijden van mijn lijf gevouwen liggen.

Haar bovenlijf duw ik dan ietsje naar beneden tot mijn pik goed diep verankerd zit in haar ver geopende kutje, ik druk haar tietjes lekker strak tegen me aan, haar hoofdje naast het mijne met haar gezicht naar mijn nek en schouders en begin dan rustig in en uit haar slapende lijf te bewegen. Door deze houding kan ik goed diep komen en omdat ik me niet zwaar hoef in te spannen kan ik dit ongetwijfeld lang volhouden. Anna’s kutje is nog steeds lekker smooth door haar eerdere orgasmes en mijn zaad, dus het glijdt heerlijk soepel als ik in en uit haar ga.

Na een tijdje wordt Anna wakker. ‘Ik wil naar huis’ is het eerste wat ze zegt, maar sorry, geen denken aan. Ik zeg niks maar wens in stilte dat ze aan dit neukpartijtje meewerkt en meteen begint ze zelf tegen mijn ritme in mee op en neer te schuiven. Ze kantelt haar bekken naar me toe zodat ik goed diep in haar glijd en zo begin ik haar met nog grotere stoten te penetreren, diep bij haar naar binnen en bijna eruit, dan weer snel stotend en dan weer langzaam. Ik merk dat Anna na een kwartiertje samen zo bezig zijn in haar mind langzaam maar zeker weer verdwijnt van dit neukpartijtje en in slaap sukkelt, maar ik vind dat niet erg, als haar lekkere lijf maar hier blijft. En zo neuk ik haar helemaal door en door, woon ik haar kutje uit, of hoe je het ook wilt noemen. Ik heb zoveel uitgesteld seksgenot in te halen dat ik maximaal van deze nacht wil genieten.

Het straffe op Anna inbeuken houd ik toch al gauw een half uurtje vol, maar als ik op een gegeven moment vermoeid raak breng ik het neuken terug tot een slow op en neer pompen en merk dat ik dat veel langer kan volhouden. Anna ligt inmiddels languit gestretcht op mij te slapen, haar benen aan weerszijden van de mijne, haar gezicht naast het mijne en ik beweeg me lekker relaxed op en neer in haar. Ik raak alle besef van tijd kwijt, het trage neuken brengt me in een soort hallucinatie waarbij mijn lijf steeds meer versmelt met dat van Anna. Het lijkt bijna als of ik nu zowel kutje als pik als van mijzelf ervaar, heel hallucinerend. Uiteindelijk kom ik, ik heb geen benul meer na hoeveel tijd, nog een keer klaar, veel zaad is het geloof ik niet meer en dan val ik ook in slaap, nog steeds met dat lekkere nat bezwete meisjeslijf op mij liggend.

Finale

Vroeg in de ochtend, het wordt alweer licht, word ik wakker van kleine snurkgeluidjes, Anna is nog steeds diep in slaap. Tijdens de nacht is zij blijkbaar van mij afgegleden en lig nu naast me, op haar zij met haar arm en been over mij heen, lekker strak tegen elkaar.
Over een paar uur al moeten we naar college, maar voor die tijd wil ik haar nog een keer neuken, op een speciale manier, een experimentje zeg maar. Daarbij moet ze de eerste tijd slapen dus ik wens daarom dat ze in slaap blijft, en ga daarna naar de wc en wat drinken. Ik verheug me ondertussen alweer op wat gaat komen, want echt, ik heb een heel speciaal plannetje….

Als ik terugkom bij mijn bed zie ik dat Anna wat onrustig beweegt en ik wens nogmaals dat ze in slaap blijft. Meteen draait ze zich op haar buik en slaapt dieper, zo lijkt het in ieder geval. Maar sorry, Anna, het is niet de bedoeling dat je op je buik ligt, en ik draai haar weer op haar rug. Dan leg ik haar vervolgens midden in het bed. Uit mijn kledingkast haal ik wat sjaaltjes, neemt Anna’s rechterarm en maak die met een sjaal vast aan de rechterhoek van mijn bed, en doe dat vervolgens ook met haar linkerarm aan de andere hoek. Dan maak ik ook haar benen, in spreidstand uit elkaar getrokken,vast aan de benedenhoeken, en tot slot bind ik een sjaal om haar ogen zodat ze volledig bedekt zijn. Daarna bekijk ik genietend het slapende meisje dat nu helemaal weerloos en uitgespreid aan mij overgeleverd op mijn bed ligt.

Het is weer tijd voor actie. Ik ga met mijn hoofd tussen Anna’s benen liggen en lik eerst een tijdje haar kutje en knabbel wat op haar klitje. Dat doe ik totdat ik merk dat haar eigen sappen weer beginnen te stromen. Dan ga ik helemaal op haar liggen en schuif mijn pik met een rustige beweging volledig in haar warme en heerlijk nauwe meisjesgrotje, mijn ballen tikken zachtjes tegen haar bekken als ik niet verder in haar kan. En dan ga ik haar weer lekker slowly neuken.

Natuurlijk is wat ik nu doe wel echt een inbreuk op dit meisje, maar er is allang geen weg meer terug. En ik troost me met de gedachte dat Anna meestal zelf ook geniet en hier achteraf weinig herinnering aan zal hebben, ten minste, daar begint het steeds meer op te lijken. En inbreuk of niet, het is absoluut een topervaring om de dag te beginnen met zo’n lekker slowed neukpartijtje met een slapend meisje, zoals alles de laatste dagen is ook dit weer een magnifieke nieuwe ervaring voor me.

Na ongeveer een kwartier, wil ik mijn experiment uitvoeren. Ik ben benieuwd naar Anna’s reactie als ik op een bepaald moment geen wens heb geuit, en of ze dan weer volledig in haar eigen mind zit. We zullen zien; ik maak haar wakker door enkele keren haar naam in haar oor te fluisteren en direct daarna wens ik dat ze vrij is om te gaan en staan waar ze wil. Als t goed is moet ze nu helemaal zichzelf zijn en zich vrij voelen om te gaan.

Opnieuw bitchy

Op dat moment voel ik het meisjeslijf onder me bewegen. Anna trekt wat aan haar handen en benen, en merkt dan dat ze vast zitten. Eerst komen er wat onverstaanbare nog zachte woordjes uit haar mond, ze klinkt wat verbaasd. Maar dan ineens is Anna klaarwakker en zegt ze ‘Tering Joost, wat is dit nu. Ik had toch gezegd dat ik nog niet met je wil neuken en nou lig je me …verdomme te verkrachten. Kap hier direct mee!’

Wauw, ze denkt dat haar vriendje Joost haar ligt te neuken, ze zit inderdaad weer in haar eigen mind. En ze is dus pislink want hij mocht blijkbaar nog niks met haar en heeft voor haar gevoel haar nu tegen haar wil te pakken genomen. Zo ken ik Anna dus weer, het moet allemaal op haar manier of anders niet, normaal gesproken is ze dus echt wel een bitchy girl. Maar ik kan er niks aan doen, ik vind haar heel mooi en ook best wel lief maar ben wel blij dat ik deze pittige donder nu onder me en onder controle heb.

Ondertussen tiert Anna maar door en bokt zo hard met haar lijf dat ze me bijna van haar af weet te schudden. Ik snap wel dat dat ook de bedoeling is, maar ik had dus andere plannen. Ik klem daarom mijn armen om haar schouder, trek me zo weer aan haar om hoog tot ik weer maximaal in haar kutje zit en klem me dan goed vast aan haar. Geinig, ik voel me bijna een cowboy die een bokkig jong paard temt. Gelukkig zit ik nu op drie punten stevig verbonden aan Anna, met mijn pik diep in haar en mijn handen stevig om haar schouders, dus wat ze ook doet, mij krijgt ze niet uit en van haar lijf.

Het meisje gaat zo te keer dat ze algauw weer helemaal nat is van het zweet en dat maakt het alleen maar lekkerder om zo te glibberen op dat weerspannige lijf. Al met al bereikt Anna het omgekeerde wat ze wil, namelijk deze neukpartij afbreken. Sterker nog, door al haar bokkige bewegingen knijpt ze haar kutje voortduren met flinke pulsjes om mijn pik en al heel snel voel ik dat dat flink effect heeft op mijn zaadproductie. Het vertrouwde borrelen in mijn ballen is weer vol op gang gekomen en even later kom ik klaar zoals het voor mijn gevoel nog niet eerder is gebeurd.

Als Anna dat in de gaten krijgt wordt ze nog veel nijdiger, ‘jeetje klootzak, kom je nou ook nog in me klaar’ schreeuwt ze. Dan vind ik het welletjes. Ik leg een hand over Anna’s mond zodat ze alleen nog maar kan murmelen, beëindig ik in deze rust mijn zaadlozing in haar buik en laat me dan languit op haar vallen, mijn gezicht weer lekker weggestopt in haar haar. Als Anna dan toch nog bokkig blijft bewegen wens ik dat ze begrijpt dat ze nog bij mij is en dat ze inziet dat dit een seksspelletje was.

Mooi geweest

Op slag wordt Anna rustig, zodat ik de sjaal van haar ogen af kan halen. Ik kan zien dat ik haar mind weer volledig heb overgenomen, want ze heeft opnieuw van die grote open ogen en kijkt me lief aan. Zo lief dat ik haar hier en nu en direct en heel lang wil tongzoenen. Ik druk mijn mond op de hare, steek mijn tong tussen haar lippen door die ze dan van elkaar haalt en vervolgens raken we echt minutenlang verzeild in een zoen die ik super erotisch vind. Laten we zeggen dat het een partijtje vrij tongworstelen werd, wat een lekker meisje is dit toch.

En dan is het mooi geweest, tijd voor de studie. Ik trek me terug uit Anna’s kutje, maak de sjaals aan haar polsen en enkels los en spreek in mezelf dan de wens uit dat ze weer vrij is en mag gaan en staan waar ze wil. Ik haar ogen zie ik dan een blik van herkenning en ze vraagt me opnieuw waarom ze bij me is. ‘Omdat je me leuk vindt? Je bent zelf meegegaan, Anna, en je hebt zelf je ouders gebeld dat je hier bleef vannacht’. Anna zegt dan niks meer, duidelijk in verwarring, en stapt uit bed. Ik bied haar aan om zich te douchen en nog wat te ontbijten, maar ze zegt geen boe of bah meer tegen me, kleedt zich aan terwijl haar lijf nog superplakkerig is en naar seks ruikt, loopt mijn huisje uit en vertrekt, alleen, dwars door het bos op haar fiets.

Tot mijn verbazing tref ik haar een uur later alweer in de collegezaal, ze kan ondertussen onmogelijk naar haar thuis zijn geweest want ze woont aan de andere kant van de stad. Ohw, dus ze zit echt plakkerig en ruikend naar de seks in haar bankje, ik krijg er alweer een stijve van. Maar het is mooi geweest, Anna is niet verliefd op me, ik heb haar toch gehad en laat ik haar gaan.

Liefst zou ik nog eens contact krijgen met het bosmeisje, dat ik enkele dagen terug in die stromende regen mocht neuken. Het leek alsof ze me echt zag zitten, dus wie weet, misschien kan ik haar vinden…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9848 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verstand Verbijstering 3 (slot)”

Plaats een reactie