BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cassandra (3) Ontluikende nymfomanie

Ook in de tijd van het nieuwe vriendje paste Cassandra regelmatig in de wijk op. Alleen was het nieuwe vriendje nog net te pril en ook een beetje te preuts om te blijven slapen. Ze hadden gezoend, een paar keer al, maar elkaar gevoeld en gestreeld, dat deden ze nog(?) niet. Ze leken wel een braaf stel, die twee.

Bij haar vaste oppasadres was ze gewend om in het grote bed te slapen als zij er niet waren en deed dat deze nacht dus ook. Met vlinders in haar buik van haar vriend. En, voor het eerst, helemaal naakt.

De vaste oppasouders waren langer weg, ‘zij’ naar een vriendinnenweekend, ‘hij’ was een avond stappen met vrienden en zou pas tegen de ochtend thuis komen. Om de een of andere reden kwam hij toch iets eerder terug en om een uur of drie trof hij Cassandra in hun/zijn bed. Heel stil ging hij -discreet- aan de andere kant dan zij liggen, net zo naakt als anders.

Cassandra droomde die nacht over haar nieuwe vriend, haar vingers lagen bij haar eigen geslachtsdeel, rustig onrustig. Ze sliep diep en verkende in haar droom zijn lichaam, streelde zijn gezicht, zijn borst en stuitte op een immens geslacht. Die zou toch nooit in haar passen. In het echt was de paal van haar nieuwe vriendje vermoedde ze lang niet zo groot als wat zij in haar dromen zag. Ze kreeg enorme zin in seks, haar vingers streelden onbewust haar klitje. Ze omvatte het geslacht dat zij in haar dromen zag met beide handen en dan nog stak er een heel stuk boven haar vingers uit. Ze wilde wel voorzichtig passen zei zij tegen haar vriend en ze voelde, ze voelde dat het lukte, hij paste. God, wat voelde ze zich geil, wat had ze zin in seks.

In een licht waken voelde ze dat hij er echt en heel diep in zat, ze was zo nat geworden en haar strakke kutje voelde heerlijk gevuld. Of was het toch haar ex vriendje die haar de avond er voor nog bezocht en bevredigd had. Had die zich stiekem in het huis verstopt en had hij nu midden in de nacht zijn geslacht diep in haar geboord. Was hij het wel die haar gepenetreerd had. Het geslacht van haar ex vriendje was dunner, stond minder strak in haar kut dan wat ze nu voelde. Ze kreunde, wat had ze met hem af en toe nog best lekkere seks. Ze verlangde nu al weer naar hem, hij neukte haar tenminste! Haar borsten werden gestreeld, hij was het wist ze nu zeker en hij fluisterde dat hij haar zou blinddoeken zodat ze hem intenser kon voelen. Ze liet zich door hem blinddoeken en ze gaf zich over aan wat ze voelde, onderging.

De oppasvader deed zo stil mogelijk om Cassandra niet te storen in haar nachtelijke dromen. Hij hoorde haar kreunen, de naam van haar ex vriendje fluisteren en voelde dat zijn eigen geslacht op ontploffen stond, diep in Cassandra’s schoot.
Intenser werd hun gezamenlijk bewegen, ze kwam in cadans, fluisterde, please neuk me, wie je ook bent, please bevredig me. Cassandra duwde de man in het bed op zijn rug, besteeg hem, bereed hem en voelde dat de nimf in haar nu echt tot leven was gewekt en ze begeleidde hem en zichzelf naar een nieuw gezamenlijk orgasme.

Even bleef ze stil op hem zitten voordat ze haar lippen op de zijne legde om hem intens te kussen. Daarna vleide zij haar hoofd tegen de zijne en verwarmde hem met haar borsten. Van haar mocht hij de blinddoek nu wel af doen. Ze was inmiddels uit haar slaap en roes ontwaakt en was zich gaandeweg haar vrij- en rijpartij wel bewust geworden dat ze niet meer droomde over vriend of ex maar dat ze de oppasvader in haar strakke hete kut voelde.

Ze kon wat hem betreft hele zondag wel blijven. Hij bracht de kinderen naar oma zoals dat -oh toeval- eerder al door zijn vrouw geregeld was. Zij appte haar nieuwe vriendje voor de zondagmiddag toch maar af en in plaats van met hem bij zijn ouders thuis bracht zij die met oppasvader samen in een warme zonnige duinpan door. En voor de zondagavond vroeg ze -na een doorgeneukte middag- of haar ex nog zin had dat ze zou komen. Zij was nog wel in voor een afterparty. Diens vriendin vertrok om 9 uur en daarna was zij van harte welkom en mocht ze -als ze wilde- bij hem wel blijven slapen. Ze kwam. Met duinzand en zaad van oppasvader in haar slipje, tussen haar billen, aan de binnenkant van haar spijkerrokje. Zelfs na die nacht met haar ex was haar nymfomane kut nog niet geblust.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8800 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Cassandra (3) Ontluikende nymfomanie”

Plaats een reactie