BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Joy (3) Spelletjesavond

in een geile bodystockingDat ik nog geen drie weken later opnieuw seks met een vrouw zou hebben kwam voor mij toch een beetje onverwacht. Natuurlijk, ik had jongens gekust, ik had af en toe de vriend van mijn oudere zus gepijpt -en ben zelfs een enkele keer door hem geneukt- en dat was (dat mag gezegd) best goeie, geile seks. Ik heb trouwens ook wel ‘es met mijn zus in bed gelegen en nu, nu is Dad ineens de oudste en ‘de man met de meeste ervaring’. En toch wilde ik ‘eigenlijk’ meer met vrouwen, met Femke in het bijzonder. Dat liet ik een paar dagen later aan haar merken toen ik twee keer op die dag met haar afsprak om te vrijen. Ik had m’n kutje glad geschoren en fris gewassen en kon makkelijker van haar strapon klaarkomen dan van de meeste jongens hiervoor -oke, Hem reken ik dan even niet mee- en die jongens die ik had geneukt waren toch ook niet mis. Ik hoopte een plekje in haar polyamoureuze wereld te bereiken omdat ik meer wil ontdekken van liefde en lust en mijn eigen seksuele drive.

Ongeremd en zonder scrupules bewoog ik me door hun huis alsof ik hier kind aan huis was. Opgezette tepels onder mijn strakke T shirt wonden haar -en Hem!- op. Een vochtig plekje in mijn slipje kon door geilheid voor hem, geilheid voor haar of geilheid voor beide gelekt zijn. Toen ik zo door huis liep en opzichtig met mijn kontje bewoog bedacht ik me een moment -maar niet langer dan een moment-, ik stond voor hem en vlak voor zijn ogen trok ik mijn T-shirt en slipje uit. Zij zag hoe ik keek naar het stoere lid in zijn slaapbroek die zijn verlangen naar mij niet kon verbergen en ik vroeg hem of ik als ik naakt rondliep met mijn natte kutje wel op de bank zou mogen zitten? Hij voelde met zijn vingers aan mijn natte kut en was duidelijk waar ik met zo’n natte kut kon zitten. De houten stoelen, het aanrecht en de vensterbank bood hij aan. Als ik naakt liep. Zei hij. En zijn schoot, met zijn lul in me, natuurlijk, daar was ik altijd welkom.

’s Middags kusten we tegen de rand van het aanrecht, Femke met haar billen tegen de rand, ik tegen haar buik. We streelden elkaars zij, elkaars borsten en onze kutjes waren drijf, onze vingers wekten sopgeluiden op en trillende orgasmes. We trokken ons van hem niets aan, hij liep gewoon door het huis en in het voorbijgaan zag ik heus wel de honger in zijn ogen en de potentie en de viriliteit in zijn joggingbroek. Een paar minuten later voelde ik plotsklaps handen die mijn dijen aanraakten en voor ik er erg in had bleek dat die ook zijn krachtig lid uit zijn broek bevrijd hadden. Met zijn handen geklemd om mijn dijen penetreerde hij mijn soppig kutje en deelde daarin ferme stoten uit. Met zijn paal diep in mijn vagina stootte, beukte hij me tegen haar aan. Hij maakte, zij beide maakten een wellustige honger in me wakker, meer dan wie dan ook ooit gedaan heeft. Hij beukte door tot ook zij voelde dat hij in me klaarkwam, ‘Sorry Fem, ik moest even Joy beuke’ verontschuldigde hij zich. ‘Je zak legen, bedoelde je, Dad?’ ‘Kus lekker verder, meiden’, trok zich terug uit mijn hete kut waarna zijn zaad uit mijn kutje op de keukenvloer drupte. Dat moment trok mijn tong zich in een flits terug uit haar mond. Ik knielde, likte, slurpte alles wat van hem uit mijn kutje drupte en kuste hem die geduldig op mijn lippen wachtte. En deelde ook op haar lippen en in haar mond wat ik van hem van de vloer had opgelikt.

De volgende dag ging hij op familiebezoek, Femke en haar broer Simon gingen mee, ze zouden pas de volgende dag terug komen. Ik kon wel blijven tot morgenavond, er was genoeg eten. Femke tongde me intens en zwaaide me lang uit. Van Hem kreeg ik een huissleutel ‘houd maar zolang je hier kind aan huis bent’ en hij streelde mijn kutje voor hij wegging. Dacht ik net nog dat mijn lichaam helemaal off stond en zou blijven staan omdat zij en Hij weg waren, doordat hij precies over mijn clit streelde ging ik direct ‘on’. Zijn vinger duwde nog wat langer op mijn schakelaar. Ik bleef.

Wat moest ik met dat geile lichaam van me? Ik besloot maar eens te snuffelen in de kasten naar sexy kleren van Femke, naar sexy speelgoed van Dad. Net toen ik in zijn kast een mooie bodystocking had gevonden en ik bezig was die aan te trekken ging de bel. In de gevonden bodystocking liep ik naar de voordeur. Anouk. ‘Zo is hier een party, Joy?’, ze kuste me op mijn wangen en in mijn kruis, ‘je hebt niet alle knoopjes dicht’ en ook zij streelde langs de schakelaar die Dad een uur geleden aangezet had. Ik kreunde dat ze op het juiste moment kwam. ‘Jij ook, geloof ik’ en stak haar vinger dieper. Ik trok haar mee naar de slaapkamer, en trok haar op bed. Ze was gekomen om me gezelschap te houden. Nou dat ging wel lukken.

Tot mijn verrassing had Anouk geen strakgeschoren kaal kutje, maar een vol harig kutje, wel netjes bijgewerkt, maar ze had niet de ideale schaamstreek voor de likkende vrouw. Simon hield van een wilde kat zei ze, een harige bospoes. Ze streelde mijn billen, voelde mijn kutje, nu intens en lang, omdat ze altijd al wilde weten hoe zo’n glad geschoren kutje voelde. Ze wilde niet alleen maar voelen hoe een geschoren kutje voelde, al haar aandacht ging uit naar mijn klit en ze genoot van de opwinding die het aanraken met haar vinger, met haar tong teweeg bracht Ik ging er uitgebreid bij liggen ging toen ze met haar tong inspecteerde hoe een kaal kutje proefde. Het was duidelijk dat Anouk niet stoppen wilde voordat ik was klaargekomen en dat kwam goed uit, want hoewel ze me aanvankelijk overdonderde met de snelheid waarmee ze in de slaapkamer terecht gekomen was, ik wilde ab so luut dat ze niet zou stoppen voordat ik minstens een keer klaargekomen was. Minstens. Toen we allebei een keer klaar gekomen waren wilde Anouk met me in bad.

Eerst wilde ik haar scheren en likken en hoewel haar vriend genoot van een harige kut stemde ze ondeugend in met mijn scheersessie. Het wond me op om haar te scheren, met mijn vingers eerst over haar harig kutje te strelen, haar harige kut te zoenen en te likken en zo haar kut met haren te verkennen en verwennen en daarna met uiterste precisie met een scheermesje haar venusheuvel kaal en glad te scheren en met mijn tong over die net geschoren plekjes te gaan. Ik deed er extra lang over en ging door tot haar hele heuveltje strak en glad en geil was. Het prikte zei ze. Het scheren wond haar op, ik zag haar clit trots te voorschijn komen, haar schaamlippen hongerig open vouwen. Ik was haar eerste bi-sexuele ervaring en ze vond dat ik zoveel beter dan Femke’s broer de kunst van het beffen beheerste. ‘Vrouwen onder elkaar he’. In bad bedachten we dat we wel een spelletjesavond konden houden, we konden misschien nog wel twee mensen uitnodigen, die ons gezelschap zouden houden. Ik dacht aan broertje, zij aan een buurjongen met wie ze vroeger wel eens gekust had. We appten, spraken af en beide konden en zouden er rond een uur of acht zijn.

‘Jouw kutje is klaar voor een spelletjesavond’ zei ik gedecideerd. Ze antwoordde ontkennend, we waren nog niet gekleed in spelletjeskleding. Dat kwam. Na de pizza. In een strak blauw jurkje deed Anouk om half acht open voor Frank, mijn broer. Hij was in een makkelijke zwarte joggingbroek en een wit T-shirt gekomen met Adidas schoenen en een lekker luchtje. Ik vroeg me af of hij wel een boxer aan had; dat kon ik zo snel niet zien. Rowan, de buurjongen van Anouk was een stuk, ik schatte hem 22 jaar, hij had een beetje getinte huid, een wit overhemd waarvan de bovenste drie knopen open waren en een strakke jeans. Toen ik die met mijn ogen ter hoogte van zijn geslachtsdeel inspecteerde zag ik knopen in zijn gulp, en vermoedde op dezelfde hoogte een stijve, ik vond hem spannend en hij maakte me nu al nat! Net als Frank rook hij lekker, opwindend. Anouk kuste hem op de wang en duwde ze nou haar tieten tegen hem aan? Ik had een lekker, kort, spijkerrokje aangetrokken, een hemdje met spagettibandjes en een spijkerjasje. De wind waaide langs mijn kale kutje.

Rowan kwam naast mij zitten, wij vormden een team, en Anouk en Frank. We deden een aantal rondjes Codenames toen Anouk ineens wilde weten hoe iedereen er qua seks voor stond. Natuurlijk wilde ze wel wat meer van Rowan weten, maar tactisch begon ze bij Frank. Dat had ze misschien beter niet kunnen doen, want ons recente voorvalletje werd nu door Frank breed uitgemeten en de seksuele spanning in de ruimte nam daardoor met de minuut toe. Toen Frank vertelde hoe hij mijn tepels draaide en ik daar ongelooflijk klaar op kwam, zag Rowan een missie, ‘hoe dan Frank?’ streelde eerst mijn benen, tot hij onder mijn korte rokje mijn kale kutje ontdekte en daarna deed hij mijn spagettibandjes omlaag. Mijn spijkerjasje had ik tijdens ons spel al uitgetrokken. Daar zat ik met tepels als spenen die verlangden naar aanraking, naast een jongen van wie ik hoopte dat hij minstens zo lekker kon kussen als Frank, Dad, Femke en Anouk. In elk geval wilde ik dat hij het minstens zo lekker kon. En hij kon het, allemachtig, hij had mijn tepels nog niet vast, hij draaide nog niet, de zin ‘zo dus Frank?’ was nog niet uitgesproken of ik voelde mijn kut zinderen, mijn tepels weer net zo stuiteren, zou ik dan altijd zo weerloos zijn als mijn tepels werden aangeraakt. Dat belooft nog wat schoot er door me heen als je een kind moet zogen, Joy.

Anouk had tijdens het verhaal van Frank ook haar handen niet thuis kunnen houden. Toen Frank vertelde dat ik in de badkamer zijn boxershort omlaag getrokken had, en hij daar met een stijve stond, wilde zij wel even inspecteren of er nu net zo’n stijve in zijn joggingbroek te vinden was. Dat was. Al snel niet meer in zijn joggingbroek want die trok ze omlaag en toen zat hij daar en streelde zij met haar vingers subtiel onder zijn lul, onder zijn eikel en maakte met haar vingertopjes zijn strakke paarse eikel vochtig en ook het toompje dat bij hem hypergevoelig is van aanraking werd daarmee getriggerd. De duivel leek wel in Anouk gedreven want nu wilde ze weten of hij geil van haar of van mij was geworden en of die stijve nu voor mij of voor haar strak stond. Toen hij niet antwoordde, begon ze hem iets minder subtiel af te trekken en vroeg ze of hij haar hand misschien niet lekker vond. In een krampende adem hoorden we een ‘jawel, Anouk’ maar toen ze vroeg of ga je voor Joy spuiten zei hij eerst nog ‘niet doen Anouk’ maar daarna hoorden we alle drie luid en duidelijk ‘oh Joy….’ en vloog het zaad op de vloer en tegen de onderkant van de tafel aan. ‘Voor ons allebei een beetje, Joy, zei Anouk vilein, ‘Vooral voor jou, Joy, maar ook voor mij dus, oke, je mag blijven, Frank.’

Rowan streelde na mijn tepels ook mijn kut en deelde het gezelschap fijntje mee dat ‘de familie geil ook aan deze kant van de tafel meer dan nat is.’ Ik kon het niet laten om direct en uiterst vunzig uit de hoek te komen. ‘Wat mij betreft gaan we kwartetten, we hebben immers een spelletjesavond’ en het leek me een uitgelezen kans om op de vloer voor de open haard, Anouk aan een van mijn borsten en een van de mannen aan de andere te voelen zuigen en de andere man mocht mij zijn zaad doneren. Anouk verdeelde de buit voor de mannen en het was duidelijk dat zij naar het zaad van Rowan verlangde want die mocht van haar ‘alleen maar’ mijn tepels zuigen en ze wilde wel eens zien hoe ik op mijn broertje geilde.

Daar stak Rowan behendig een stokje voor, zijn stok wel te verstaan. Jou ken ik wel, Anouk en wij hebben vorige week nog geneukt.. oeps, dat mag je vriendje niet weten natuurlijk… jullie hebben niks gehoord he. Maar Joy ken ik nog niet… dus… Joy, ik kom graag kennismaken en voor ik het wist boorde hij zijn strakke stokje in me. Nou ja, stokje, een smalle lange staaf die mijn natte kut maar al te graag naar binnen zoog. Anouk en Frank verzorgden mijn tepels en hoeveel plezier Rowan en ik daarvan hadden dat werd al snel zichtbaar op de verwarmde vloer. Een plasje kutgeil en een uit mijn kut lekkende overdosis zaad werden de zichtbare getuigen van ons plezier. Al snel wist Frank de open kut van Anouk te vinden. ‘Lekker strak en lekker geschoren, Anouk’, waarop Rowan direct zei, van de week had je anders nog een fikse bospoes, lieverd en als je nu zo glad bent, dan, dan… dan hebben wij toch nog niet geneukt… dat wil ik dan nog wel een keer, lieverd. En ze voelde hoe Frank met zijn vingers haar erogene kale schaamstreek grondig verkende.

De volgende morgen, nadat Anouk met Frank en ik met Rowan in bed had gelegen ruimden we alles op, lakens werden gewassen, de vloer gereinigd en aan tafel werd de keiharde afspraak gemaakt: jullie zijn hier voor een spelletjesavond geweest, Codenames en om 11 uur naar huis gegaan. En er is niet geneukt, niet gepijpt, niet gebeft, niet gezoend. Toen iedereen weer thuis kwam zag alles er spic en span uit en waren ze alle drie blij ons weer te zien. Zouden ze echt denken dat wij heel braaf zijn geweest?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10758 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie