BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Keuzes… Keuzes

‘‘Weet je zeker dat je het niet erg vindt om het hier te doen?’‘ Die vraag irriteerde Betty. Haar vriend had ze inmiddels twee weken niet gezien of gevoeld… Hij was te druk geweest met zijn examens. Ze had jeuk en barste bijna van geilheid toen ze hem weer zag en knuffelde. Terwijl ze zoenden gingen hun handen overal en voelde ze geslacht zwellen tegen haar buik. Een gevoel dat ernstig gemist had. Ze voelde haar knieën week worden bij het idee zijn lul in haar handen, mond en kutje te voelen. Natuurlijk vond ze het niet erg om met hem seks te hebben in de kamer die hij met zijn vriend Jonathan deelde. Ze vond het juist fijn om eens met hem te vrijen en een vertrouwde omgeving waar ze niet betrapt konden worden… Het vrijen in haar appartementje was heerlijk, maar de dunne wandjes waren een belemmering. De seks achterin zijn Ford stationcar was spannend, koud en oncomfortabel. Je kon niet op je knieën zitten en telkens zat er iets in de weg. En net toen hij klaarkwam wandelde er een ouder echtpaar langs.

Haar irritatie betrof Nicks besluiteloosheid en het gebrek aan zelfvertrouwen. Hij had eerder op de dag zijn kamergenoot, Jonathan, een appje gestuurd wanneer hij thuis zou komen. Jonathan appte terug dat hij naar zijn ouders ging dat weekend. YES!!! We zouden het rijk alleen hebben! Betty had zich zo verheugd op het weerzien en de vrijpartijen, want bij één keer zou het zeker niet blijven. Ze had zich straks geschoren en een mooie string aangetrokken en haar borsten zaten in een net ff te klein BH-tje zodat ze groter leken. Het liefst wilde ze rauw geneukt aan de volgende week beginnen…

Al deze gedachten schoten door haar hoofd maar ze waren niet nieuw. Al enkele weken was ze Nicks zelfvertrouwen, eigenlijk of het gebrek er aan, steeds meer beu. Moet hij meer studeren voor zijn aanstaande examens? Wilde ze met hem op date, en zo ja, waar wilde ze eten? Maar wat Betty het meest irriteerde, was Nicks jaloezie jegens haar en Jonathan. Ze vond een beetje jaloezie niet erg, sterker nog, ze vond het wel leuk… Nick bleef maar vragen naar haar interesse in Jonathan. Ze vond het voorbij het punt van gezonde jaloezie. Zelfs als ze verliefd was op Jonathan, begreep ze de bezorgdheid niet, ze had voor Nick gekozen als haar vriend en was niet van plan over te stappen. Hij had ook zijn goede kanten, zoals zijn heerlijke lijf en kundige geslacht.

Ze hadden afgesproken in het studentenhuis waar niemand was. Na de eerste kus na twee weken ging het snel. Een kwartier later zat ze, half ontkleed, op haar knieën terwijl Nick haar achterlangs neukte. De seks met hem was altijd goed, daar had ze zeker geen klachten over. Nick had een lekkere en grote lul. Hij was ook altijd een heer als het erom ging haar te bevredigen, hoewel ze het nog steeds moeilijk vond om klaar te komen. Deze beurt was zoveel beter gebleken dan de laatste keren. In de auto was niet bevallen, en geluidloos neuken zoals ze in haar kamer moest was ook niet alles. Je wilt hem toch zeggen dat hij de lekkerste lul heeft of geluid maken als je zijn zaad voelt spuiten? Okay dacht Betty, het voelde niet raar dat ze werd geneukt in de zelfde kamer waar Nicks kamergenoot woonde, Jonathan ook woonde. Ze moest toegeven dat het misschien wel een extra dimensie aan het sexxen gaf, een stiekem soort opwinding…

Nick was Betty stevig aan het neuken ze wist dat het niet lang meer zou duren. Ze had een ronde kont en het was geen verrassing dat Nick’s favoriete positie doggy was. Terwijl beide billen heen en weer bewogen met zijn stoten, voelde Betty dat Nick iets groter werd en op zwol. Zou hij… het condoom vol spuiten in haar? Of zou hij snel zijn pik uit haar halen, het condoom wegtrekken en over haar billen klaarkomen? Hij koos de praktische uitweg… Ze hadden later die avond een reservering in een restaurant, ze wist… Hij kwakt het zakkie vol zodat de niet hoeven te douchen of ze naar zijn zaad zou ruiken. nerend. Betty baalde van het feit dat hij klaar zou komen en dat ze zelf geen orgasme zou krijgen. Uit haar ooghoek zag ze het wekkertje op het nachtkastje van Jonathan. Nick moest wel snel zijn want over een kwartiertje begon hun dinerslot.

“Kom in me schatje”, kreunde ze. Nick had de afgelopen minuten tevergeefs geprobeerd zich in te houden, maar het gevecht naderde zijn einde en Betty had nog geen orgasme gehad. Net toen Nick begon los te laten en zijn orgasme voelde komen, hoorde ze een sleutel in de deur en ze draaiden zich op tijd om Jonathan binnen te zien lopen. Nick glipte Betty uit en ze haastte zich om zichzelf te bedekken.

“Wat is hier aan de hand?” vroeg Jonathan grinnikend. Zowel Betty als Nick waren knalrood, maar het was Betty die als eerste sprak. “Nick en ik waren gewoon… aan het vrijen. We dachten dat je naar je ouders was en wilden het voor de verandering eens in zijn studentenhuis doen.” Nick kon nog steeds geen zinnig woord uitbrengen. “Het spijt me, we hadden eigenlijk gewoon aan je moeten vragen of het cool was van voren.” voegde Betty er snel aan toe. Jonathan schudde gewoon zijn hoofd en lachte weer. “Nee nee, het is echt niet erg. En ja, ik zou naar huis gaan, maar ik was mijn laptop vergeten en ga dus pas zaterdagmorgen die kant op. Eerlijk gezegd vind ik dat niet erg. Ik had dit voor geen goud willen missen.”

Het duurde niet lang voordat Betty het begreep. Ze was er zo klaar mee dat haar vriend nog steeds niet gezegd had en was weggekropen onder het laken en zij nog half ontbloot voor zijn kamergenoot lag. Jonathans ogen waren al een paar keer schielijk over haar ontblote borsten en nauwelijks bedekte kruis gegleden. Ondertussen bevond Jonathan zich in een ongemakkelijke situatie… Zijn pik was opgestaan een prikte nadrukkelijk tegen zijn joggingbroek. Jonathan hield zich stoer en cool maar eigenlijk. Betty greep haar kans…

“Nou, ik wil je niet beledigen, maar ik wou dat je me niet had gestoord. Nick was bijna klaar”, zei Betty met een air van speelsheid. “Oh fuck, sorry man, het was niet mijn bedoeling om jou je orgasme af te nemen…” zei Jonathan voordat hij zich met een grijns tot Betty richtte. “En hoe zit het met jou Betty?” Blozend reageerde ze. “Nee Jonathan, ik ben ook nog niet klaar gekomen…” Zijn reactie was brutaal en gaf haar de heerlijke kriebels. “Nou, ik ga erop uit en laat jullie twee tortelduifjes weer aan het werk.” zei Jonathan. “Nee nee, we kunnen je toch je eigen kamer niet zo uit zetten, dat zou onbeschoft zijn. Toch Nick?” vroeg Betty terwijl ze naar Nick keek, die eindelijk met een zacht knikje tekenen van leven vertoonde. ‘‘Dit is het’‘, dacht Betty bij zichzelf. “Wat als je gewoon bij ons komt?”

Jonathan had die vraag niet verwacht, maar stiekem wel op gehoopt. Wat een mooi lijf heeft Betty was hem al meermaals door zijn hoofd geschoten… Nadat hij even de tijd had genomen om niet te enthousiast over te komen, reageerde hij. ‘‘Klinkt spannend! Nick, vind je het goed?’‘ Betty wendde zich verwachtingsvol tot haar vriend, die voor het blok werd gezet. Aan de ene kant had hij nog steeds pijn in zijn ballen en voelde hij een enorme behoefte om los te laten. Hij moest wel toegeven dat hij niet wist of hij het prettig zou vinden om te zien hoe zijn Betty zou worden geneukt door een ander. Ze was zijn eerste vriendin en hij kon soms heel jaloers zijn… Maar hij gunde haar alles… hoewel. Okay, ze hadden wel eens gefantaseerd over een trio. Die extra handen op je lijf die extra zoenende mond. Hij wist niet of hij het kon handelen een extra man die met zijn vriendin en hem zou vrijen. Om niet als een suf lul over te komen stemde hij toe. “Dat klinkt geweldig schat, maar we moeten er niet te lang over doen. We hebben nog die dinerdate.”
Betty deed echter snel zijn dromen de das om met een snelle reactie. “Oh kom op schat, we nemen er gewoon de tijd voor! We kunnen gewoon morgen gaan.” Ze had Betty hun date ondermijnd en Nicks enige optie om er onder uit te komen opgeblazen. Hij zweeg, slikte en knikte zwakjes.

Betty keek naar Jonathan terwijl hij zich begon uit te kleden. Ze trok haar shirtje uit en keek de beide jongens aan. Ze twijfelde… Eerst haar rokje of eerst haar BH-tje uit doen. Nick, die het hele gesprek ongekleed was gebleven, zat met stomheid geslagen te kijken hoe ze zich bloot gaf. Jonathan deed een paar stappen naar voren en streelde Nicks vriendin. “Mag ik je BH-tje losmaken?” Ze keek hem aan en knikte van ja. Zijn handen gingen achter haar rug en behendig trok hij de sluiting los. Voorzichtig trok hij het zwart, kanten, kledingstuk weg. “Ooow ze zijn mooi!” complimenteerde hij haar. Betty streelde Jonathans ontblote buik en begon voorzichtig zijn joggingbroek omlaag te trekken, zodat zijn boxer nog aan bleef. Betty voelde dat ze bloosde bij het zien van zijn bobbel, die minstens zo groot leek als die van Nick. Ze schoof van het bed, op haar knieën en pakte toen zoom van zijn boxershort en begon hem naar beneden te trekken. Er kwam een pik tevoorschijn van dezelfde lengte als die van Nick, maar wel een stuk dikker en geschoren. Ze legde direct haar hand op zijn geslacht terwijl Nick zichzelf begon te strelen.

Vreemd genoeg voelde Nick dat hij vrij snel weer stijf werd van wat hij zag. Ergens voelde hij zich onbehagelijk maar vond het schouwspel ook rete geil. Dat onbehagen werd verveelvoudigd toen Betty haar lippen om Jonathans eikel krulde en zachtjes aan een andere pik sabbelde als de zijne. Betty begon Jonathans voorhuid met haar handen naar achteren te trekken terwijl ze haar mond verder langs zijn erectie duwde. Nick voelde zijn spanning oplopen toen Jonathans pik voor ruim de helft in Bettys mond gleed. De pik bewoog in en uit haar mond terwijl de geluiden van haar zuigen steeds hoorbaarder werden. Jonathan genoot van het moment, sloot zijn handen achter haar hoofd en deed een greep in haar donkere haren. Nick stond op en gin bij hun op de rand van het bed zitten. Hij streelde zijn vriendin en kneep zachtjes in haar borsten waardoor ze kreunde.

Jonathan nam de leiding en liet Betty hem haar mond neuken. Elke keer dat Betty stopte om adem te halen wachtte Jonathan kort en duwde dan zijn lul weer ver in haar mond. Speeksel lekte uit haar mond. Nick probeerde zijn vriendin te zoenen. Eerste haar hals en toen haar wang. Daarbij voelde hij de pik van Jonathan langs zijn lippen glijden. Het was een nieuwe sensatie voor Nick. Zijn pik begon voorvocht te lekken en hij stopte met aftrekken. “Oh fuck Betty, je pijpt geweldig.” Kreunde Jonathan. Ze duwde hem weg. “nu ben ik aan de beurt.” Lachte ze en ging op het bed liggen. Nick dook tussen haar benen op haar te likken en Jonathan begon haar te zoenen en speelde met haar borsten. Ze kreunde zachtjes. “Jezus ik wil jullie zaad hebben… Ik wil het overal. Zaad op mijn tieten, zaad diep in mijn kut…” Nick schrok zulke taal had ze nog nooit uitgeslagen. Ze greep naar Jonathans lul en begon hem af te trekken. “Kom op Nick. Je moet me naaien! En niet in mij klaarkomen maar ik wil als een porno chick zaad op mijn kutje en over mijn tieten hebben…”

Dat niet Nick zich geen twee keer zeggen. Hij schoof omhoog en duwde zijn pik in haar kletsnatte kut. De kut die hij zo goed kende. Wat hij nooit haf geweten was dat zijn vriendin zo’n geile wilde kon zijn die twee mannen tegelijk kon hebben. Hij had ook niet verwacht dat hij er zo geil van zou worden. Hij vertraagde het tempo van zijn stoten om niet als eerste te komen.

‘‘Ik wil ruilen…” kreunde Jonathan. “Ik wil jou pik in mijn kutje en die van jouw, Nick in mijn mond…” Kreunde Betty. Ze ruilende van plek en Nick keek toe hoe Jonathans geslacht ik Bettys kutje verdween. Terwijl hij haar met lange halen naaide begon ze hem te pijpen. Iets wat ze anders vrijwel nooit deed. Jonathan kreunde luider en luider. “Godver ik ga komen!” Hij trok zijn pik uit Betty en spoot meerdere stralen zaad over haar kutje, benen en buik. Nick kon het ook niet meer houden en terwijl Bettys mond om zijn eikel zat begon hij te spuiten. Meerdere krachtige stralen schoot hij. Toen hij een beetje geland was zag hij dat Betty’s gezicht en borsten onder zijn zaad zaten. Jonathan was naast haar gaan liggen ze lagen te tongen.

Nick lul slonk nauwelijks nadat hij was klaargekomen en jij nam plaats tussen de benen van zijn vriendin om haar te neuken. Hij schrok toen Jonathan zijn pik beet pakte en er zachtjes aan rukte om hem maximaal stijf te maken. Na een paar halen duwde hij Nick pik naar Bettys kut. “Owwwww jaaaa. Geef het mij. Ik ben er bijna…” kreunde ze. Jonathan depte was zaad van haar lichaam em smeerde zijn pik er mee in. “Lik me schoon…” zei hij en hield zijn half harde pik bij haar mond. Gewillig opende ze haar mond en ontving het lekkende lid. Na nog een paar stoten begon Betty te trillen en luid te kreunen. Nick greep haar borsten beet ebn die waren hard. “JAAA Jaaaa… nuek me klaar… Toe dan geile gozer, naai me stuk!” Haar orgasme was ook de druppel voor Nick. Bij het aanzien van hoe zijn vriendin de pik van een andere man in haar mond nam, en nu, terwijl hij toekeek hoe ze Jonathan pijpte en hij haar neukte begon hij klaar te komen. Hij trok terug om over haar heen te puiten. “NEEee spuit me vol!” Hij ramde zijn pik net op tijd terug in haar begon te komen.

Betty richtte haar aandacht volledig op Jonathan, die het tempo nog niet had gebroken. Meteen verplaatste Jonathan zijn hand van haar buik naar haar borsten en begon er in te knijpen Beide kreunde ze luid. Met een paar heftige heupbewegingen kwam bij klaar met zijn geslacht in haar mond. Ze liet hem in haar mond klaarkomen, iets wat ze bij Nick altijd geweigerd had. Voldaan en vermoeid kropen ze met zijn drieën tegen elkaar aan.

Nick werd wakker toen hij voelde dat hij gestreeld werd. Hij keek achter zich en zag dat het Jonathans hand was die zijn buik streelde en op weg leek naar zijn geslacht. Betty lag te kijken naar wat de mannen van plan waren. Nou ja… van plan waren? Het was Jonathan die het initiatief nam en de pik van Nick begon te strelen. Hij keek Nick aan… Zal ik je laten stijf worden of wil je dat jouw vriendin het doet. Hij giechelde onwennig. ”Ik heb ervaring met pikken en kutten…” stelde hij vast. Betty lachte. “Jij eet van twee walletjes?”

Hij knikte van ja… “Keuzes, keuzes” verzuchtte hij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12002 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Keuzes… Keuzes”

Plaats een reactie