BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lions Enterprises (3, slot)

Afgeneukt in een grotMEISJES VASTPINNEN

Ik heb Marilyn, het eerste Amerikaanse meisje stevig vastgepind op mijn paal. Ze is klein, nu ik op haar lig met mijn grote lijf dek ik haar helemaal af. Ik druk me wat omhoog, steun op mijn armen en terwijl ik dat kleine meisje met haar grote bek met mijn ogen fixeer trek ik mijn paal zo traag als ik kan uit haar kutje en ram hem er dan hard en in één keer weer helemaal in. Marilyn heeft even niks meer te zeggen, ze kreunt alleen maar luid, het kan niet anders dan dat ze dit stevig voelt. Opnieuw trek ik mijn harder dan harde pik bijna helemaal uit haar en beuk me dan hard weer naar binnen. Ik voel gewoon hoe daar in de diepte haar wandjes voor me wijken en ik ergens tegen aan stoot.

Marilyn

Opnieuw kreunt Marilyn hard en ik geniet er van, heerlijk om dit grote bekje uit te wonen. Dus zo ga ik een tijdje door, ik trek me steeds relaxed bijna helemaal uit haar terug, tease haar dan even met mijn eikel nog maar een stukje in haar en paal haar dan weer hard en diep, spíes haar aan me, boor me door dat lijfje heen tot ik weer bijna boven in haar mond uitkom. Het voelt onwijs lekker om haar kutje steeds weer in een soort schrikreactie om mijn pik te voelen klemmen, en hoewel ik haar stevig uitwoon zijn toch alle reflexen daarbinnen er op gericht om me in haar te houden. En dat lukt haar ook want steeds weer wil ik terug!

Op een gegeven moment begint Marilyn bijna te hyperventileren, afgedekt door mijn lijf en stevig aan mijn paal gepind ligt ze onder me en beweegt nog nauwelijks tegen. Ik stop even met me in haar te beuken maar dan kermt ze toch meteen dat ik door moet gaan. En al snel blijkt waarom, ze zit tegen haar orgasme aan en na enkele keren me nog diep in haar te hebben gestoten komt ze gillend klaar. Het lijk alsof het meisje totaal één wordt met mijn pik, ze neemt me diep in haar in een soort houdgreep en het maakt dat ik me tot aan de wortel van mijn pik in haar gestoken stil houd. En dan voel ik hoe dat grootse kutje van dat kleine meisje aan de slag gaat om mijn pik en me begint te melken. Ohw, dat moet ze niet doen want hier ga ik echt snel van komen.

Het is alsof Angie het aanvoelt, ze kruipt tegen Marilyn en mij aan, streelt mijn rug en billen, kriebelt tussen mijn benen door heel geil mijn ballen, en fluistert: ‘hou je je wel nog even in? Ik ben nu ook echt aan de beurt hoor.’ Ik kijk haar aan, grijns tegen haar en geef haar dan een zoentje op haar lippen. ‘Mmm, Angie, jij gaat echt niks tekortkomen.’ Ik trek me terug uit Marilyn die dat, helemaal uitgeteld, amper lijkt te merken terwijl haar kutje nog wat open blijft staan doordat het zo werd uitgerekt. Ik draai me naar het lange naakte prachtige blonde meisje naast mij. Ze gaat al bereidwillig op haar rug liggen, trekt haar benen op, spreid ze, een meer primaire houding kan een meisje niet voor een jongen aannemen. En dan ook nog zo’n mooie Amerikaanse strakke westcoastmeid, mmm…

Angie

Het is inmiddels goed warm in de grot. Het vuur werpt een mooi goudgeel flakkerend licht op alles en iedereen en op de een of andere manier maakt dat het allemaal heel zwoel en romantisch. De meisjes zijn in dit licht prachtig om te zien en zeker Marilyn, die open en bloot en glanzend van het zweet totaal uitgeteld ligt na te genieten van onze paalactie. Naast ons is Richy ijverig in de weer met de tweeling Evy en Laura, maar ik richt me nu op Angie die me verlangend aankijkt. Ze ligt er al helemaal klaar voor, op haar rug, haar lange gebruinde benen opgetrokken, iets gespreid, haar kutje dat me -de lipjes nog gesloten- lonkend wenkt.

Ik kniel tussen haar benen, leun op mijn handen naast haar schouders en kijk Angie enkele seconden intens aan, een blik die ze net zo beantwoord. ‘Ben je klaar voor mijn pilaar, meisje? Mijn snake? Mijn paal die zich in jou wil boren en je daarbinnen alles wil geven wat er door een jongen aan een meisje te geven valt?’ Angie giechelt, whow, ik vind haar een onwijs mooi en geil meisje. Ze is lang, er is geen grammetje vet op haar lijf te bekennen, haar tietjes zijn heel parmantig aanwezig, sportief want haar buik heeft zelfs een sixpackje. Ik kus haar op haar mond met de bedoeling het kort te houden. Maar Angie opent direct haar mond en beantwoordt mijn kus door met haar tong tussen mijn lippen door bij me naar binnen te dringen.

Het lijkt wel of de ontsteking van een handgranaat afgaat, we ontploffen en komen in een heftige tongzoen terecht. Ze smaakt heerlijk, ik proef een combinatie van het Afrikaanse bonengerecht dat ik maakte en van haarzelf, iets kruidigs, iets zoets en geils, zeg maar geil-meisjesachtig! Onze tongen verkennen onze monden, we wonen elkaars mond uit, in een wild dansje draaien we rondjes om elkaar, onze lippen ver geopend, op elkaar geperst. Angie kreunt en kronkelt haar lijf onder me, duwt haar bekken omhoog tot ze mijn pik tegen het heuveltje boven haar kutje voelt. Als ik me losmaak van haar en dat schouwspel bekijk hoe haar holletje hunkerend op zoek is naar mijn snake word ik zo geil. Mijn neukstaaf was al oké maar wordt nu helemaal weer staalhard, klaar om zich in dat mooie lijf te boren. Maar toch eerst even iets anders…

Ik beweeg me over Angies lijf naar beneden tot ik met mijn gezicht voor haar kutje lig, spreid haar benen ver open waardoor haar kutje totaal toegankelijk voor me ligt. Tussen haar kutlippen zie ik al wat druppeltjes van haar eigen vocht glinsteren. Ik open haar met mijn tong nog verder en lik me over haar gleuf een weg omhoog. Als ik haar klitje aanraak kronkelt ze met heel haar lijf tegen mijn tong aan, gilletjes slakend. Ohw, dit grietje is er wel echt aan toe. Ik bewerk haar een tijdje door haar kutje steeds weer uit te likken en met het topje van mijn tong te eindigen bij haar klitje. Ik voel hoe het reageert, alsof het een schakelaartje is en er steeds weer een klein schokje doorheen gaat. Het voelt fijn om dit meisje zo te bewerken en als toetje op dit alles smaakt haar eigen vocht ook nog eens heerlijk.

Na een tijdje werk ik me omhoog tot ik op weer op mijn handen steun en met mijn gezicht boven het hare ben. Angie kijkt me met wijd open ogen intens aan en fluistert ‘kom’. Meer hoef ik niet te weten, ik manoeuvreer mijn paal voor haar tunneltje en schuif langzaam mijn eikel een stukje in haar warme lijf. Ze is náuw, wárm, vóchtig, ópen, toegánkelijk, ontvánkelijk! Bijzonder hoe het met ieder meisje weer anders is, hoe ze voelt, hoe ze reageert. Met Angie is het weird lekker, ik had meteen al een oogje op haar en het blijkt te kloppen, we hebben een match!

Door de barrière

Als mijn eikel helemaal in haar is wacht ik even om van het gevoel te genieten, ze is zo strak dat iedere zenuw in dat gevoelige deel van mijn pik gemasseerd lijkt te worden. Maar Angie wiebelt onrustig met haar bekken, knijpt haar kutspiertjes om mijn eikel wat aan, ze wil duidelijk meer. Well, dat kan ze krijgen en centimeter voor centimeter schuif ik in haar tot ik zo’n beetje vijftien van mijn hele tweeëntwintig centimeters in haar heb zitten. Ik rek haar behoorlijk uit, ze voelt onwijs strak rond mijn pik en ik heb ook het gevoel dat ik niet verder kan, dat ik al aan het einde van haar kutje ben. Ik kijk haar aan: ‘gaat dit wel, liefje? Ben je niet te nauw?’ ‘Ja, een beetje wel maar ik wil je toch hélemaal in me. Hoe ver ben je?’ En meteen richt ze haar hoofd wat op en bekijkt hoe het ervoor staat, terwijl ze met haar rechterhand tussen onze lijven naar beneden gaat. Het is een onwijs mooi gezicht zoals ze haar buikspieren aanspant en haar buikgootje en sixpackje zichtbaar worden, hoe die tepels op haar beauties van tietjes ook mee naar beneden lijken te kijken. Echt een mooi lijf en dat is nou voor eventjes hélemaal voor mij, ik ga er voor!

Angie legt haar hand om het nog resterende deel van mijn pik dat nog niet in haar is en ik kan bijna verliefd worden op dit meisje als ik haar schrikreactie zie. ‘Ohw Thabo, dat is nog best veel’ mompelt ze. Gaat dit wel lukken? ‘Ehm, weet ik niet… Maar dat hoeft toch ook niet? Ik wil je geen pijn doen hoor.’ Angie: ‘jawel hoor, hij moet er helemaal in. Moet je kijken, Marilyn is stukken kleiner en kon hem helemaal hebben. Dan moet ik dat toch ook kunnen?’ Aha, de dames hebben een vreemd soort competitie ontwikkeld. Alsof ze van binnen niet heel verschillend zijn. Als antwoord trek ik me iets uit haar terug terwijl ze haar hand nog om de wortel van mijn pik heeft en duw me dan weer naar binnen tot haar hand klem zitten tussen haar kutje en de aanzet van mijn heipaal. Rustig beweeg ik zo op en neer, Angie houdt haar hand om mijn pik en het voelt onwijs lekker zo.

‘hey Angie, zo gaat het toch ook lekker?’ vraag ik haar. ‘Nee, je moet echt hélemaal in me!’ Nou ja, oké dus. Langzaam push ik me nog iets dieper naar binnen en kijk Angie dan nog eens goed aan. ‘En? Genieten?’ vraag ik een beetje sarcastisch aan haar terwijl ze gekke smoeltjes trekt om nog meer ruimte voor me te maken. Ik trek me langzaam weer terug en schuif dan opnieuw tot dezelfde diepte in haar en kom duidelijk niet verder. Op dat moment komt Marilyn erbij, die uit haar klaarkomcoma is ontwaakt. ‘What the hell, wat zijn jullie aan het kloten zeg. Komop Thabo, geef die meid wat ze wil.’ En ze besluit haar toespraakje door me een mep op mijn billen te geven. En tja, ik kan er niks aan doen, maar die kleine opdonder geeft me wel het laatste zetje. Tot nu wilde ik voorkomen dat Angie pijn had maar als het dan zo moet dan moet het maar zo.

‘Haal je even je hand om mijn pik weg, liefje?’ vraag ik haar een beetje zoetsappig en op hetzelfde moment dat ze dat doet trek ik me voor het grootste deel uit haar en ram me dan zo hard als ik kan terug in haar. Ik heb diep in haar het gevoel alsof ik ergens doorheen breek en Angie bevestigt dat door het luidkeels op een gillen te zetten. ‘Aauwauw klootzak, dat is gemeen wat je nou doet hoor.’ ‘Ohw? En nu hoef ik ineens niet meer helemaal in je te komen? Nou, daar is het dus te laat voor want mijn snake zit stijf en strak in je, hij heeft het er naar zijn zin, en voorlopig is hij niet van plan daar weg te gaan.’ En gemeen grijnzend wurm ik me nog net iets dieper in haar en zak dan over haar heen, zo overal met mijn eigen lichaam haar heerlijke lijf aanrakend.

Angie kreunt nog steeds van de pijn en dat maakt dat Marilyn zich naast ons nestelt en dit keer Angie toespreekt: ‘hey bitch, dit wou je toch? Niet zo jammeren dus, gooi die beentjes nog wat verder open en dan voel je al gauw alleen maar hoe lekker die gast je neukt.’ En om de daad bij het woord te voegen gaat Marilyn achter Angies hoofd op haar knieën zitten en duwt vervolgens Angie haar benen zo ver uit elkaar dat haar knieën naast haar lijf tegen de stromatras worden gedrukt. ‘Nou, hup meneer Leeuwenkop, pak die griet’ vuurt Marilyn me aan. Ik kijk toch een beetje bezorgd naar Angie die haar ogen dicht heeft en nog steeds kreunt, ik wil daarbinnen niet iets kapot maken. Zachtjes trek ik me terug en glijd dan weer naar binnen en dit keer lukt het al een stuk gemakkelijker om me weer helemaal in haar te krijgen. Ik voel hoe mijn buik die van Angie raakt en de wortel van mijn pik contact maakt met haar klitje.

En dan ontwikkel ik een ritme, langzaam uit haar en langzaam weer naar binnen, steeds zó diep tot mijn ballen haar billen aantikken. Het voelt idioot lekker, ze is zó nauw dat ik echt hard moet werken om elke keer volledig in haar te komen. Maar het is fíjne arbeid, dit soort werk doe ik graag en ik krijg er ook nog eens leuk voor betaald. Relaxed pomp ik op en neer in dat opengesperde meisjeslijf en opkijkend zie ik hoe Marilyn me met een grijnslachje bekijkt. ‘Whow, die meid krijgt nu mooi haar trekken thuis. Altijd maar het goudhaantje spelen, dit had ze wel even nodig.’ Angie haar ogen schieten open en het enige wat er uitkom is ‘bitch’ en dan sluit ze weer, omdat ze geniet of omdat ze pijn heeft, ik weet het niet. En ik ben inmiddels ook totaal de fase voorbij dat ik me daar druk om maak.

Concurrerende bitches

Maar al gauw begint Angie toch ontzettend te kreunen en auwauw te roepen, er gaat daar in haar toch iets niet goed, lijkte me. Zíj moet maar eens even het werk doen, kan ze meteen ook zelf uitmaken hoe diep ze me wil hebben. Ik trek haar lekkere lijf strak tegen me aan, voel hoe haar tietjes zich tegen mij pletten, kijk haar aan en zeg ‘turning time, baby’ en rol me met haar om. Als Angie op me ligt duw ik haar bovenlijf omhoog, ze snapt me en klautert van me af. Dan knielt Angie aan weerszijden van mijn heupen, rechtop zittend en langzaam neemt ze mijn pik weer in zich. Het is een onwijs mooi gezicht, dat strak blonde meisje dat zo wit afsteekt tegen mijn zwarte huid en dat langzaam zich over mijn pik laat zakken, die haar behoorlijk uitrekt, dat is nu wel heel goed te zien.

Angie krijgt me tot driekwart in zich en begint dan te wippen. Haar ogen zijn strak op mij gericht, alsof ze wil zeggen ‘whow, kijk mij eens, wat pak ik jou.’ Maar dat valt wel mee dus, het is heel lekker hoor maar ik was toch liever dieper in haar gekomen. Door het wippen gaan Angie haar tietjes in een geile cadans mee op en neer, de roze tepels goed stijf. Mooi zoals die bolletjes de zwaartekracht trotseren en rond en stevig op haar lijf staan. Ik neem ze in mijn handen, kneed ze wat, masseer de tepels en streel Angie dan langs haar zijden omlaag tot ik haar heupen vastheb en haar mee help op en neer te bewegen. Ik probeer haar steeds ook wat dieper te duwen maar met haar sterke beenspieren weet ze dat tegen te houden. Totdat Marilyn zich ermee komt bemoeien…

‘OMG, trut, pak toch eens een beetje door’ moppert ze tegen haar vriendin. Ze heeft het hele schouwspel een tijdje aan liggen kijken, zichzelf ondertussen een beetje vingerend, maar grijpt nu in. Ze gaat achter Angie staan, haar voeten aan weerzijden van mijn benen, legt haar handen op Angies schouders, zogenaamd om haar een beetje lekker te masseren. Maar op het moment dat Angie zich over mijn staaf naar beneden duwt ‘helpt’ Marilyn haar onverwacht een handje door met haar hele gewicht op haar te gaan hangen. En zo lukt het haar Angies kutje tot aan mijn ballen op mijn pik te pinnen. Ze gilt het uit, wurmt zich iets omhoog maar wordt dan weer gepusht door Marilyn. Ik bekijk ondertussen de girlsfight van deze bitches met veel plezier, ze gaan flink op mij tekeer en ik laat het graag gebeuren.

Twee voor de prijs van één

Maar na tijdje zie ik dat het steeds weer op mijn pik gespiest worden op mijn voor haar te grote heipaal Angie toch te veel pijn doet en ik wenk Marilyn naar me toe te komen. Ik wijs haar op haar kutje en mijn mond en ze snapt het direct. Ze gaat aan weerszijden van mijn hoofd staan en wil zich laten zakken zodat mijn tong haar kutje kan verwennen. Maar precies op het moment dat ze door haar knieën gaat en haar ingangetje lonkend op me af komt stretch ik mijn rechterarm en steek onverwacht als een soort denkbeeldig pistool mijn wijs- en middelvinger all the way in haar kutje, zó tegelijk met mijn duim haar klitje rakend. Ze wil zich verder laten zakken maar dat kleine meisjeslijf houd ik met gemak op afstand en met mijn vingers begin ik me te roeren in haar kutje terwijl ik haar klitje masseer. Ze voelt lekker warm en zacht en zelfs voor mijn twee vingers is ze nog best nauw, aan alle kanten voel ik hoe mijn vingers door haar strakke wandjes worden omhuld. Ik krul mijn vingers tegen haar lekkere g-plekje en het heeft meteen effect, ik hoor haar zachtjes kreunen, volgens mij heeft ze inmiddels volledig vrede met mijn actie.

Terwijl mijn vingers Marilyn verwennen richt ik me weer op Angie, die me tevreden aankijkt en haar duim goedkeurend opsteekt. Ze heeft haar ritme hervonden en laat me nu niet meer zo diep komen, ik merk dat ze eigenlijk vooral mijn eikel het werk laat doen, waarvan het randje ook bij haar tegen haar lekkerste plekje schuurt. En zo heb ik hier twee meiden op me zitten die zich allebei op mijn uitsteeksels naar een hoogtepunt toewerken. Ik zie hoe ze elkaar aankijken en in een soort nieuwe girlfight terecht komen, nu blijkbaar wie het beste of het eerste of het langste of weet ik veel wat kan klaarkomen. Vreemde vriendinnen, het is eigenlijk een en al competitie. Nou ja, hoe vinden mensen elkaar, ik weet het niet. Maar gelukkig hebben ze nu míj voor een tijdje gevonden en amuseren we ons kostelijk.

Ik besluit iets meer mee te gaan werken en push mijn vingers steeds zo diep mogelijk in Marilyns kutje als ze omlaag komt, en hetzelfde doe ik bij Angie. Iedere keer als ze zich op me omlaag drukt beweeg ik mijn bekken iets omhoog en kom haar zo tegemoet. En zo raak ik betrokken in de oorlog tussen deze twee meiden, en stiekem hoop ik dat Angie als eerste klaarkomt, ze mag het wel even winnen van dat kleine krengetje. Daarom draai ik mijn vingers weg van Marilyns g-spotje wat meteen een protestgeluidje oplevert. Ondertussen druk ik mijn pik steeds zó in Angie dat zij maximaal profiteert van de wrijving en ik hoor en zie ook aan alles dat ze echt tegen haar orgasme aankomt. Ze laat zich voorover zakken, perst zich tegen mijn bovenlijf aan, wurmt haar hoofd tussen het mijne en het been van Marilyn, en als ze zo lekker ligt neukt ze me net zo lang tot ik merk hoe ze explodeert.

Rond mijn pik voel ik haar spiertjes verkrampen, terwijl ze zich er nog maar minimaal overheen beweegt. Het is haar steeds meer te doen om hoe mijn eikel haar spotje raakt en yés, het lukt haar haar orgasme vast te houden en er een langgerekt klaarkomfeestje van te maken. Ze schuift maar door met haar subtiele bewegingen, melkt me als het ware, slaakt ondertussen zachte gilletjes, en steeds maar weer dat rare Amerikaanse ‘oh my gosh’, welke god dat ook moge zijn. Maar die meid weet wel hoe ze haar kutje moet gebruiken. Want ik was het nog niet plan maar ze weet mijn zaadproductie op gang te krijgen en voor ik het goed besef spuit ik haar kreunend vol.

Marilyn mengt zich inmiddels ook in het koortje. Ik heb mijn vingers alweer naar haar spotje gekeerd, bewerk tegelijk met mijn duim haar klitje en ook zij gilt er nu op los, nog net niet in een soort samenzang met Angie. Uiteindelijk voel ik hoe ze door haar benen begint te zakken, door de inspanning en het klaarkomen. Ik haal mijn vingers uit haar kutje en Marilyn laat zich voorover op de rug van Angie zakken, die zachtjes kreunt onder haar gewicht. Haar kutje is nu boven mijn gezicht komen te hangen en ik begin het relaxed uit te likken terwijl ik voel hoe Angie nagenietend met haar kutje middels kleine krampjes mijn pik nog steeds verder leegmelkt.

Even is er een diepe rust in de grot, de twee meisjes die op mij liggen genieten na en Richy is ook in een rustige fase aangeland met de tweelingzusjes. Dan komt Marilyn overeind, ze zegt dat ze moet plassen. ‘Wacht even liefje, als Angie van me af is ga ik met je mee, ik moet ook.’ Zachtjes trek ik Angie naar me toe, ze kreunt protesterend, maar ja meisje, aan alles komt een eind. Het kost mij ook wel veel moeite om haar warme omhulseltje om mijn pik vaarwel te zeggen, maar het moet even. Als tot Angie doordringt dat Marilyn en ik buiten de grot gaan plassen zegt ze dat ze ook moet. We pakken alle drie een dekentje, slaan dat om en lopen samen naar de uitgang.

Nachtzicht

Als we buiten komen blijkt dat het onweer al helemaal is weggetrokken. De natuur is heerlijk opgefrist en in plaats van broeierig warm is het nu een graadje of vijfentwintig, heerlijk zwoel voelt het aan. We zoeken alle drie een plekje om te plassen. Naderhand zoeken we elkaar weer op en gaan op onze dekentjes, zo bloot als we zijn, zitten genieten van het uitzicht. En dat is verbijsterend! Naar rechts zien we de hele stad liggen, het Waterfront, de haven, het centrum en nog verder weg de dorpjes en witte stranden richting Paternoster. Naar links kunnen we richting de kaap kijken en de weg daar naartoe langs de bergen die ze de Apostelen noemen. En recht voor ons in de verte het Robbeneiland, waar oom Nelson gevangen zat…

De meisjes zitten aan weerszijden van mij in diepe stilte alles te bekijken en op een gegeven moment verzucht Angie: ‘Whow, wat is dít mooi. Ik ben echt blij Thabo dat we vannacht hier zijn gebleven.’ En Marilyn, giechelend: ‘ja, en volgens mij Thabo ook’ terwijl ze vol mijn slappere maar toch nog behoorlijk aanwezige pik vastpakt. Ze knijpt er zachtjes in en masseert hem wat. ‘Really, Marilyn, kan je nou nóóit eens serieus zijn?’ verzucht Angie. Als reactie sla ik mijn armen om beide meisjes heen en trek ze tegen me aan.

Alsof het zo is afgesproken leggen ze allebei hun hoofd op mijn schouder. Zo keert de rust weer en genieten we opnieuw van het uitzicht. De lucht is helder en de maan heeft vrij spel om haar licht over het landschap te laten schijnen. Zo betoverend als nu heb ik het nog nooit meegemaakt…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 12700 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Lions Enterprises (3, slot)”

  • Dankjewel voor je reactie, Borrborr.
   Ook alle andere die reageren, bedankt!
   Fijn om te lezen als jullie een verhaal goed vinden!
   X. Zara

Plaats een reactie