BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Volleybal deel 2

De harige kut van IreneOnderstaand verhaal is een vervolg op – Volleybal – uit 2022. Door omstandigheden het vervolg niet af kunnen maken en onlangs opnieuw ontdekt op mijn computer. Toch maar geplaatst. Hoop dat het iedereen bevalt!

Een paar dagen later liep Bart nietsvermoedend door de supermarkt achter zijn karretje. Leonie had hem een lijstje meegegeven voor de boodschappen. Gelukkig de normale zaken die ingekocht moetsen worden, de aparte artikelen liet hij maar over aan Leonie.
Hij had er een hardgrondige hekel aan om aparte dingen te moeten zoeken in de supermarkt om er na 10 minuten zoeken achter te komen dat dit ook bij een andere winkel te koop was.
Leonie was een ster om er dan toch ook iets aparts op te zetten, zoals ook nu het geval was. Inwendig vloekend en grommend liep hij als een dwaas door de supermarkt heen toen hij opeens bijna een kindje aanreed met zijn kar.
Het kind schrok en liep hard weg naar zijn moeder even verderop. Bart keek hem na en zag iets bekends in deze dame. Lange haren en het profiel van achteren kwam hem ook bekend voor. Het leek op….ja.. Irene!
Direct begon zijn hart sneller te klopen en hij voelde ook direct iets in zijn broek, maar hij werd inwendig tegengehouden aangezien ze samen was met haar kind. Hij keek rond of hij die kwezel van een vent van haar ook zag (die had hij immers via Facebook opgesnord).
Maar deze was in geen velden of wegen te bekennen. Maar hij durfde haar ook niet te benaderen. Een beetje onrustig zocht hij naar de snelste manier om bij de kassa te komen, zonder haar te ontmoeten.
Snel reed hij met zijn boodschappen door de smalle gangpaden richting de kassa. Daar aangekomen legde hij snel de artikelen op de band en probeerde zo snel mogelijk af te rekenen. Hij was bijna klaar toen hij de bekende stem van Irene hoorde:”hey die Bart, ook koken vanavond?”
Bart keek om en zag Irene staan. Een totaal andere verschijning dan van de week. De overal en het “houthakkershirt” waren ingeruild voor een modieuze spijkerbroek en ze had een strak topje aan met, dat kon hij goed zien, een sport BH. Haar borsten leken ineens een stuk groter (en mooier).
Verder was de bril vervangen door haar lenzen en haar haar was mooi gekamd en in een staart gebonden. Een echt lekker ding nu.

“Nou ja, gewoon de normale inkopen” antwoordde Bart snel. En hij ging verder met het inladen van zijn kar. “ok, kom je morgenavond nog sporten, heb een leuke training in elkaar gedraaid?”
“Jazeker kom ik, dat wil ik niet missen!” “Mooi, zal ik je weer lekker laten inspannen, net als vorige week” daarbij knipogend naar Bart. Bart kreeg een ongemakkelijk gevoel toen hij het koppie van het zoontje van Irene zag en nam snel afscheid “nou tot morgen dan”.
Hij pakte zijn spullen en liep haastig de winkel uit. Eenmaal in zijn auto ging de telefoon.
Appje van Irene: “wat was dat nu, je bent toch niet bang van me geworden?”
Bart: Nee, maar schrok dat ik je zag, samen met je zoon
Irene: OK dacht al, niet doen hoor. Niets aan de hand!
Irene: Ik zie je morgenavond, gaan we weer lkkr aan de slag! 😉
Bart keek er nog eens een paar keer naar en verwijderde de teksten uit de app, Leonie mocht niets weten……

De volgende avond werd er stevig getraind. De afspraken die Irene en Bart hadden gemaakt werden uitgelegd en getraind met de rest van het team.
Bart zag wel potentie in het team, het team zou hoge ogen kunnen gaan gooien in de competitie. Ze waren ingedeeld in teams met louter oud-1e team spelers, dus het niveau moest ophoog om de sfeer er in te houden, anders was het alleen maar ballen rapen.
Na de training ging Bart samen zitten met Marc om e.e.a. wat te verduidelijken. Marc was de “diagonaal” en daarmee één van de belangrijkste aanvallers van het team. Als hij hem meekreeg, ging de rest ook mee.
Ze waren zo aan het discussieren dat ze er beiden geen erg in hadden dat Irene erbij was komen zitten en alles had aanhoord. Opeens zei ze uit het niets: “kijk… dat zie ik graag, mijn 2 favoriete mannen samen in conclaaf over het spelletje”
Bart en Marc keken elkaar verbaasd aan en antwoorden beiden tegelijk: “ja.. en…. dat was toch ook de bedoeling, samen erover praten, goed voor het team? “Dat klopt ja, ook dat is teambuilding, dus ga lkkr verder, jullie zijn goed op weg!”
Ze stapte op en liep weg. Bart en Marc vervolgden hun discussie over het te volgen pad. Na een half uur zei Bart, “ik maak er een eind an en ga naar huis”. We spreken elkaar volgende week weer!
Hij stond op en liep naar zijn fiets. Bijna buiten aangekomen, voelde hij dat hij nog even moest plassen en dook snel de toiletten op. Ging voor een urinoir staan en opende zijn rits om zijn leuter te pakken.
Opeens voelde hij een hand om zijn lul en had hij in de gaten dat er iemand achter hem stond. “zo.. je moet eens sneller naar huis gaan, nu moest ik zo lang wachten” Irene!. Ze had dus net zo lang staan wachten totdat Bart naar huis ging.

Ze begon Bart direct af te trekken. Bart zoch intussen met zijn handen naar de broekrand van Irene, vond deze en kroop in de broek, slip en zocht door het schaamhaar naar haar kut en begon deze te vingeren. “Jaaaaahhh, oohhhhh” “das het goede werk Bart, ga door” Bart vingerde haar alsof zijn leven eraf hing en na een aantal minuten kwam Irene klaar. Bart trok zijn hand uit de broek en liet deze door Irene aflikken, terwij Irene verder ging met het aftrekken van Bart.
Niet lang daarna spoot Bart met ferme stralen zijn zaad in het urior. Hijgend vielen ze elkaar in de armen, gaven elkaar nog een tongzoen en verlieten beiden zwijgend de toiletten, de fiets op naar huis.

‘s Avonds toen hij net thuis was ging zijn app. Bart opende zijn whatsapp en schrok van het berichtje, verschrikt keek hij rond of er iemand meekeek en of Leonie in de buurt was.
Hij zag geen tekst berichtje, maar een niets verhullende foto van een bebosde kut.2 Vingers hielde de lipjes uitelkaar, waardoor je recht in haar gleuf keek. Bart z’n pik reageerde direct.
Op de één of ander manier werd hij beregeil van een kut die helemaal begroeid was. Leonie had ook een dikke kut, helemaal kaal geschoren en ze hield deze ook wekelijks bij. Niet dat hij er iets aan had, want tja.. 1x in de maand was het “party time!”
Een kale kut kon hem ook bekoren, maar dit was toch iets anders. Misschien was het de combinatie van die hangtieten van Irene en haar gehele voorkomen en doen en laten, maar hij begon iets voor haar te voelen. Iets wat hij daarvoor nog niet had gevoeld, ook niet bij Leonie. Hij keek nog eens naar de foto en zag dat Irene aan het typen was…. aahh, daar kwam het berichtje:
Irene: lkkr hè, hij ligt klaar voor je! Daarna zag hij dat ze offline ging. Lkkr dan, ff helemaal gek maken en dan wieberen! Bart stond met zijn stijve paal in zijn broek middenin de kamer toen opeens de lamp aanging. “zo lkkr getraint?” Bart schrok, stopte zijn telefoon weg en draaide zich om.
Daar stond Leonie in naar nachthemd. Hij vermande zich en zei “ja hoor, ben bekaf en ga zo naar bed” “ga dan niet op je buik liggen, want dan breek je wat” wijzend op de tent in zijn broek. Ze draaide zich om en liep de trap op naar boven.

Bart keek naar beneden en zijn zaakje was door deze opmerking spontaan naar beneden gezakt.
In een opwelling pakte hij zijn telefoon uit zijn zak, opende whatsApp, drukte “Irene” aan, keek nogmaals naar de foto en tikte toen onder de foto:
Bart: Morgenavond 19.30 uur Sportlaan, bosloop voor de conditie, nee is geen optie!
Hij drukte op de verzendknop. Wiste de foto en het bericht van Irene en liep achter Leonie aan naar boven.

De volgende dag was Bart er met zijn hoofd niet helemaal bij. Hij kon zich slecht concentreren en liep op het werk daardoor te kloten. Het was maar goed dat zijn baas er vandaag niet was. Al met al verliep de dag vrij vlotjes en fietste hij rond half 5 rustig naar huis.
Thuisgekomen zag hij dat Leonie al bezig was met het eten en kon hij direct aanschuiven. Tijdens het eten zei Leonie opeens: “dat je het ff weet, vanavond ben ik vroeg weg en laat thuis. Weer cursus van het werk, was ik vergeten te zeggen”
“ok, wilde gaan hardlopen voor de conditie. Dan neem ik de sleutel wel mee”. “Ow, ja… voor dat team van je met die landloopster” en ze lachte hard door de keuken.
“nou ja, op zich doet ze het goed, we hebben een leuk team, alleen mijn conditie is ruk en daar ga ik aan werken. Dat doe ik voor het team , maar meer voor mezelf!” en hij klapte een paar keer met zijn hand op de buik…..
“nou het is jouw feestje” antwoordde Leonie. “doe jij ff de afwas, ik ben pleite” ze stond op, liep naar haar werktas, pakte de sleutels en zonder afscheidkus liep ze naar buiten naar haar auto.
Bart zou er bijna iets van gaan denken. Veel cursussen de laatste tijd van het werk, maar dat had Bart ook een tijdje gehad. Hij had nu andere zaken aan het hoofd.
Hij ruimde snel de tafel af, pakte de afwasmachine in en snelde naar boven om zich om te kleden. Hij trok zich een sportbroek en een hardlopshirt aan, want hij wilde wel degelijk hardlopen.
Trok zijn gympen aan en stapte op de fiets richting het bos. Na een kwartiertje fietsen kwam hij aan bij de parkeerplaats van het bos. Er was nog niemand te zien, aangezien hij zijn telefoon thuis had laten liggen, wist hij niet hoe laat het precies was, maar hij schatte 5 voor half acht.
Irene had nog 5 minuten. Hij wachte rustig af. Opeens kwam daar een grote pick-up aanrijden. Zwart van kleur met grote glimmende chrome velgen, achter het stuur zat Irene.
Ze had een grote zonnebril op en haar haar in een knot, zo kon hij zien. Ze wuifde toen ze de parkeerplaats op kwam rijden.

Ze parkeerde de auto tegen een klein bosje en stapte uit en liep richting Bart. Haar zonnebril had ze met één pootje achter haar dunne t-Shirt gestoken ter hoogte van de borstgleuf. In een strak zwarte korte legging en een roze kleurig sport shirt stapte parmantig door het bos richting Bart.
Bart zag dat ze een BH aanhad, alles was nl. keurig bijelkaar gebonden. “zo, zei ze, nu gaat het gebeuren?”Bart knikte en zei,”yep, eerst maar eens die zonnebril opbergen want die heb je niet bodig, daarna een warming up”.
Irene liep heupwiegend terug naar de auto, Bart haar achterna kijkend. Bart zag geen slip onder die strakke broek. Snel kwam ze terug en ze begonnen samen aan de warming up. Na 5 minuten gestreched te hebben begonnen ze langzaam in te lopen.
Al pratend en joggend kwamen ze bij een open plek in het bos, intussen hadden ze al een kwartier-20 minuten hard gelopen. na 2 minuten pauze ingelast te heben zei Bart: “ken je de uitkijktoren hier?”‘”ja die ken ik, die ligt toch een 400 mtr verder het bos in?”
“klopt, zullen we naarnaartoe sprinten? Wie het eerst boven is, kijkt toe hoe de ander er 2 keer achterelkaar tegenop loopt” ok?” “Dat is akkoord” zei Irene. Bart telde af en tegelijk sprintten ze richting de uitkijktoren. Het ging redelijk gelijk op, maar uiteindelijk was Irene die als eerste boven was.
“Nou Bartje… daar ga je dan…”naar beneden en dan nog 2 keer op en neer naar boven. Bart keek rond en liet zich niet kennen, jogde naar beneden en begon wederom aan de klim naar boven. 15 mtr klimmen deed hij niet elke dag, maar afspraak was afspraak.
Irene keek ondertussen over de reling naar het uitgebreide landschap wat er te zien viel. Het werd wat donker en aan de horzizon kon ze de kerktoren van het dorp zien liggen. Achter haar hoorde ze Bart aankomen lopen. Hijgend naar adem snakkend stapte hij de laatste 3 treden op.
Hij boog zich voorover om even uit te rusten, daarna keek hij op, wachtte 30 seconden en liep weer naar beneden om aan de laatste ronde te beginnen. Eenmaal beneden wachtte hij even, keek weer naar boven en ging daarna als een wilde naar boven.
Helemaal bezweet en totaal leeg aangekomen liep hij boven het platte gedeelte van de toren op. Hij had zijn gezicht op half zeven hangen omdat hij helemaal kapot was. Eenmaal weer op krachten keek hij op en zag hij Irene staan.

Weg was het zwarte sportbroek, weg was het rose t-shirt, geen BH en geen Slip. Irene stond helemaal naakt voor hem. Het knotje op de kop was weg, haar lange haren hingen langs haar lichaam en tussen haar benen, was wederom een bos haar te zien waar je U tegen zegt.
Met haar wijsvinger gebood ze dat Bart haar kant op moest komen.Bart liep wijfelend naar haar toe, aan de ene kant omdat hij niet wist hoe te reageren aan de ander kant omdat hij kapot was. Toen Irene vond dat het niet snel genoeg ging liep ze zelf naar Bart toe.
Aangekomen bij het bezweette lichaam, trok ze het hoofd van Bart in 1 ruk naar haar toe en plantte haar tong in 1 keer in de open mond van Bart en begon als een bezetene te tongen.

Ondertussen trok ze de sportbroek en zwembroek die Bart had aangetrokken uit en begon speels aan zijn staaf te trekken. Bart op zijn beurt begon met zijn handen de slappe, grote borsten van Irene te kneden.
Langzaam voelde hij Irene haar aandacht verleggen.De tong ging langzaam uit zijn mond en begon langs zijn kin, keel naar beneden te zakken. Hij voelde hoe Irene haar hand rond zijn middel plaatste en het tshirt omhoog trok, over zijn hoofd.
Ze gooide het over de rand van het uitkijk platform, waar het sierlijk naar beneden dwarrelde. Ze zakte door haar knieen, pakte sensueel de ballen van Bart in haar hand en begon eraan te likken terwijl ze zachtjes de dikke neukstaaf door haar handen liet glijden.
Bart keek ondertussen naar de horizon. Op de achtergrond zag hij de zon langzaam over de boomtoppen naar beneden zakken. Genietend van het gelik aan zijn ballen keek hij naar beneden waar hij de lange haarslierten over de rug van Irene zag hangen. Plots stopte ze met het gelik.
Ze pakte de staaf hard vast en liet de paarse eikel langzaam in haar mond zakken en begon Bart heerlijk te pijpen. In een strak tempo werd Bart z’n lul helemaal klaargemaakt voor het werk dat ‘m zo dadelijk te wachten stond.

Plots stopte Irene en draaide zich om, liep naar de rand van de uitkijktoren en zette haar ellebogen op de rand. Ze keek geil naar achteren en drukte haar rug iets naar beneden en stak haar kont verder naar achteren, waardoor Bart zo in haar flamoes keek.
Hij snapte het en liep met zijn stijve paarse knuppel naar haar toe, ging achter haar staan en stak zijn kloppende lul in de, inmiddels, kletsnatte kut van Irene en begon langzaam te stoten.
Hij pakte met zijn handen de slappe theezakken van Irene vast en liet de tepels al draaiend met duim en wijsvingers door zijn handen gaan. De avondzon daalde langzaam aan de horizon Bart verhoogde het tempo. Hij hoorde onder zich, Irene langzaam zwaarder beginnen te ademen. Ze drukte haar kont steeds verder naar achteren om de lul van Bart beter te voelen.
Bart stopte, trok Irene aan haar haren. Toen ze omdraaide, ging Bart op de grond liggen, zijn stijve lul fier overeind. Irene ging met haar natte kut boven hem hangen, zakte met haar natte grotje tot boven Bart zijn mond en ging met haar knieen ter hoogte van zijn borstkast zitten, boog zich naar voren en nam de lul van Bart in haar mond en begon deze heerlijk af te zuigen. Dit terwijl Bart zich met zijn tong een baan moest vinden tussen al dat schaamhaar en naar de natte kutlippen hapte. Uiteindelijk vond hij deze en begon heerlijk te likken en te zuigen.

Het ziltige kutvocht taste zijn smaakpupillen aan en vormde een heerlijk gevoel in zijn bewustzijn. Irene zoog harder en harder aan zijn pik en Bart voelde dat hij zo moest komen. Ook hij begon harder te likken aan de natte spleet van Irene en zette er een paar vingers bij en begon deze hard op en neer te bewegen. Bart hield het niet meer en drukte Irene van zich af. Irene ging voor hem zitten, deed haar mond open en liet Bart voor zich staan.
Bart had zijn staaf in zijn handen en trok zijn voorhuid met snelle bewegingen over de paarse eikel van zijn stijve lul. Irene met open mond wachtend op de pielepap die haar ten deel zou vallen. Na paar keer rukken kon Bart het niet langer uitstellen en met een paar ferme stralen werd het gezicht van Irene volgespoten met het zaad uit de paal van Bart. Helaas was niet alleen het gezicht van Irene getroffen door de melkachtige vloeistof maar zaten de slierten sperma ook in haar lange haren.

Langzaam dropen de slierten door het haar naar beneden. Irene wenkte Bart en de gezichten kwamen bijelkaar en binnen no-time waren de 2 verwikkeld in een innige tongzoen waarbij Bart zijn eigen sperma begon op te likken….. hij had dit nooit zo ervaren en gooide zich nu helemaal open en wilde door zijn hartstocht nu alles proberen. Irene begon na de tong van Bart langzaam af te dalen naar de pik van Bart en begon deze schoon te likken. “Ow ja” dacht Bart in een seconde, “ze is een schone meid” en genoot verder van de zuig-en likkracht van zijn minnares.

Eenmaal schoon keken ze elkaar aan en omarmden ze elkaar om in een innige verstrengeling op de vloer van de klimtoren om te genieten van de verder ondergaande zon.

Nagenietend verontschuldigde Bart zich dat hij het kutje van Irene niet had volgespoten, zoals Irene had gevraagd bij de eerste keer op de keukentafel. Irene antwoorde zacht.. :”dat komt nog wel, Bartje, dat komt nog wel…….”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15236 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Volleybal deel 2”

  1. Pracht verhaal van 2 mensen die zich in hun relatie miskend voelen en bij elkaar het genot vinden.

    De super mooie foto met het oerwoud bij het jonge vrouwtje maakt het compleet.

    klein beetje trimmen maar, voor mij is de hoeveelheid haar des te geiler, smaakt lekker bij het beffen en flost mijn tanden niet.

    Al die gladde baby kutjes doen me niets, lijkt eerder dat je een kleintje gaat likken en neuken, haar laat zien dat je een naturel persoon bent.

  2. Blijft Bart bij zijn liefdeloze relatie met Leonie, wil hij met Irene door, wil Irene wel van haar man af, wat wordt de toekomst……zoveel vragen, zoveel vragen…..dit schreeuwt om een vervolg.

Plaats een reactie