BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret 6

Dais en Lon doen geile dingenIk had iets kleins te eten gemaakt en we zaten nu met een wijntje erbij buiten. De meiden hadden hun slipje en shirtje weer aan. Ik moest mijn halsband om houden en mocht alleen mijn slipje aan. Zo lieten ze zich door mij in mijn blote borsten bedienen. Ik kwam met wat bordjes naar buiten en wilde dit op tafel zetten. Dais hield mij tegen en pakte de rand van mijn slipje en trok die zo hoog mogelijk op. Ze deed het broekje achter tussen mijn billen. Zo waren mijn billen bloot en tekende mijn kutje duidelijk af in mijn broekje. Iedere keer als ik terug kwam met iets werd ik bevoeld en op mijn kont geslagen, knepen ze in mijn tepels troken mij op schoot en wilde ze even scharrelen.
Ze praten over mij alsof ik er niet bij was. Gek genoeg wond dit mij allemaal mateloos op.

We hadden gegeten en ik had alles weer opgeruimd. Tijdens het afruimen was ik over de knie genomen en bevoeld. Ook nu trok Dais mij op schoot kuste mij geil rolde mijn stijve tepels en drukte haar hand op mijn bolle kutje. Het zal toch niet, zei ze gespeeld verrast, volgens mij is ons hoertje nat. Ze schoof een vinger tussen de stof van mijn broekje om te controleren. Mijn kutje was vochtig. Ja hoor een nat kutje. Ze duwde mij van zich af, gaf een flinke klap op mijn kont, kom stoute meid en nu naar binnen.
Lon ik denk dat we ons stoute hoertje even moeten laten weten dat wij bepalen wanneer haar kutje nat mag worden. Ze duwden mij naar binnen en Lon zei streng kom slet op je knieen en houding aannemen. Ik zakte op mijn knieen en ging zitten zoals ze mij geleerd had.
Nou, zei dais, je hebt haar al aardig getraind. Was geen moeite hoor, het is echt een onderdanig teefje, en ze kan goed luisteren. Ik kleurde rood van schaamte, ze hadden het toch echt over mij.
Intussen had Dais het zweepje gepakt. Ze streelde met het flapje over mijn rug en gaf mij een hele harde tik op mijn billen. Het deed echt zeer en ik gilde. Zo teef nou zal ik eens laten zien wie er de baas is. Voorover, met je hoofd op de grond en kont omhoog. Ze duwde mij met het zweepje voorover. Ze trok mijn slip over mijn billen omlaag tot mijn knieen. Nu knieen uit elkaar. Zover als ik kon deed ik mijn knieen uit elkaar. Mijn slip zat strak gespannen. Ze streek met de zweep over mijn kont en tikte een paar keer vol op mijn kutje. En gaf mij zeker een stuk of 6 harde kletsen op mijn billen. Echt hard, veel harder als Lon ooit had geslagen. Ik gilde het uit en de tranen sprongen in mijn ogen. Alsjeblieft stop, stop. Zul je goed luisteren naar mij teef. Ja, ja , ja.
Wat ja, ja. Ja, Dais zei ik snel. Weer een paar harde kletsen. Het is ja juffrouw of ja juf Dais. Toen 2 harde tikken vol op mijn kutje. Ik voelde tranen over mijn wangen. Ja juf Dais. Ja juf Dais.
Goed zo, laten we hopen dat je een goed luisterend hoertje zult zijn, zodat ik niet meer zo hard hoef te slaan. Ja juf Dais zei ik zo onderdanig mogelijk en wreef over mijn brandende billen.

Lon kwam naast mij en streek over mijn wang. Kom houding zei ze lief. Ik ging weer zo recht mogelijk zitten en deed mij handen in mijn nek. Ze streelde mijn billen en voelde tussen mijn benen. Kleine slet, fluisterde ze. Je kutje sopt, je vind het echt lekker.
Dais pak die kunstpik eens uit de doos. Dais kwam met de pik. Ze tikte ermee op mijn wang.
Ze likte de zuignap en drukte de pik op het laminaat. Kom schat laat eens zien of je ook goed kunt pijpen. Ik likte en pijpte de pik goed nat omdat ik wist wat er ging komen.
Kijk, kijk, zei Dais, het is ook een pijp slet. Ze moesten allebei lachen.
Nu je broekje uit en laat maar eens zien hoe je jezelf neukt. En we willen zien dat jij jezelf een flinke beurt geeft en goed klaarkomt. En vergeet je tietjes niet. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten, klaar voor de show die ik moest geven.

Ik kon niet meer helder denken. Het was zo fout wat er gebeurde. Mijn verstand zei dat ik moest stoppen. Dat ik dingen deed met Lon, een meisje van 20, was al harstikke fout. Maar dat ik nu ook gebruikt werd door mijn 18 jarige dochter, dat was nog veel fouter. En wat van dit alles het ergste was, ik was nog nooit zo geil geweest. Ik vond het super. Ik genoot met volle teugen. Dat deze twee mooie meiden mij als hun sex slaaf gebruikte maakte mij zo ontzettend geil dat het mij allemaal niets kon schelen. Ik wilde niets liever dan als een onderdanige teef door ze gebruikt worden.

Ik deed mijn slipje uit en ging met mijn knieen naast de pik zitten. Kwam boven de pik en zette hem tegen mijn kutje. Ik zakte iets omlaag en ik voelde de dikke knop naar binnen gaan. Het was even wennen, ik ben best strak. Rustig zakte ik over de pik totdat hij tot aan de ballen in mij zat. Langzaam begon ik erop te rijden. Fuck wat was dat lekker. Ik hoorde mijzelf kreunen. De meiden zaten gebiologeerd te kijken. Ik bereed hem nu wat harder en zonder erbij na te denken pakte ik mijn tietjes en kneep erin. Mijn tepels prikte tegen de binnenkant van mijn handen. Ik rolde mijn tepels kneep erin en trok er hard aan. Ik wipte nu behoorlijk op dat ding. Ik trok hem er flink stuk uit om er dan weer vol op te zakken. Ja lekker, ja lekker, oh god, oh god. Kreunde ik nu hard.
Dais stond op liep naar de doos en kwam achter mij. Ik zag niet wat ze deed maar ze drukte mij iets voorover en drukte toen zonder pardon dat ding met balletjes in mijn kontje. Gelukkig had ze hem nat gemaakt want hij ging vrij soepel naar binnen. Kijk Lon hij zit er helemaal in. Dat ding was zeker 15 cm lang en het begon met een balletje van zo’n 1 cm doorsnee en dan werden de balletjes steed dikker tot wel 4 of 5 cm. Ze haalde hem een paar keer op en neer terwijl ik op de pik zat te rijden, en ging weer op de bank zitten. Ik riep op dat moment van alles en maakte flink wat lawaai. Ik voelde het in mijn tenen beginnen. Mijn orgasme was zo intens. Ik kermde dat ik kwam en of ik mocht komen. Gelukkig zeiden ze dat ze wilden zien dat ik kwam maar ik moest mijn ogen open houden en ze aankijken. Wild neukte ik dat ding en toen kwam ik gillend en kermend klaar. Terwijl ik kwam spoot er een golf geil uit mijn kutje. Oh mijn god, alweer kermde ik.
Langzaam kwam het leven terug in mijn lichaam. De meiden zaten allebei met een hand in hun broekje met open mond te kijken. Plop, de pik schoot uit mijn kutje. Rustig trok ik dat ding uit mijn kontje. Ik zakte op mijn billen, zat met mijn kont in een plas geil. Mijn kontje deed pijn.

Lon deed als eerste haar slipje en shirtje uit. Kom lekkere hoer ik wil gelikt worden. Ik kroop naar de bank naar het aangeboden kutje en begon met enthousiasme te likken. Ik stak mijn tong in haar kutje en tongde haar sterretje en likte haar klit terwijl ze aan het tongen was met Dais. Lon had een hand ik het broekje van Dais en vingerde haar kutje. Oh ja geile teef lik me, lik me. Ik ga komen. Ze schokte en trillend en luid kreunend kwam ze klaar. Ze klemde mijn hoofd tussen haar benen en ik likte door totdat ze mij hijgend liet gaan. Ik hoorde Dais hijgen en kreunen en had totaal niet gemerkt dat Dais intussen op de hand van Lon was gekomen. Beide zaten ze uitgeteld op de bank.

Ik zat trots te kijken naar mijn twee mooie meiden en wilde op dat moment alles voor ze doen.

Een tiental minuten later kwam er weer wat leven in ons. Dais liep naar buiten en kwam terug met de wijnglazen. Ik mocht mijn slipje en shirtje weer aantrekken. Gezellig zaten we met ons wijntje te kletsen. Het was intussen al over tienen. Dais vroeg of Lon bleef slapen. Dat was zo wie zo al de bedoeling ze zou morgen in de ochtend in principe weggaan voor Dais en mijn andere dochter thuis zouden komen. De rest van de avond was het heel gezellig en tegen twaalf uur ginnen we naar bed. Ik ga niet alleen in mijn slaapkamer hoor zei Dais. Ik slaap bij jullie. Gelukkig had ik een bed van 2 meter breed.
We knuffelde nog wat en vielen als een blok in slaap.

S’morgens was ik als eerste wakker. Ging even snel onder de douche en met een korte broek en topje ging ik naar beneden. Maakte ontbijt en zat lekker in de tuin toen de meiden beneden kwamen. Ik kreeg van allebei een knuffel.
Na het ontbijt ging Lon haar spullen pakken. Ze ging naar huis want ze zou s’middags weer naar Rotterdam reizen waar ze studeerde en een kamer had. Met een lekkere tongzoon en de belofte dat ze appen reed ze zwaaiend op haar fiets weg.

Mijn jongste dochter zou pas eind vanavond terug gebracht worden door mijn ex dus hadden Dais en ik het rijk nog even alleen.
Het voelde echt heel ongemakkelijk nu ik alleen met haar was.
Kennelijk voelde zij dat ik mij geen houding wist te geven. Zo jong als ze was nam ze hierin de leiding.

Mam kom eens bij mij zitten, even voor de duidelijkheid wat afspraken. Ik zat naast haar op de bank. Oke zei ze, jij bent gewoon mam en ik Daisy en alles is gewoon zoals anders. Alleen als we alleen zijn en de tijd hebben om te spelen dan ben je mijn teefje. Om dit duidelijk te maken dan doe ik jou de halsband om en vanaf dat moment ben ik juffrouw of juf Dais. Ze had kennelijk de halsband gepakt want ze had hem opeens in de hand en deed hem bij mij om.
Ik voelde mijn tepels stijf worden en kreeg een scheut in mijn onderbuik.
Kom staan zei ze streng. Kleed je uit. Ik wil je naakt zien.
Ik deed mijn topje uit en stroopte mijn broek uit. Kijk, mijn slet heeft geen slipje aan. Kom voor mij staan benen wijd en handen in je nek en tietjes vooruit. Ze streek over mijn buik en voelde tussen mijn benen. Kijk aan, het hoertje is al nat aan het worden. Ze had gelijk, is was echt een hoer.

Kom ga op de bank zitten. Ze knielde voor mij neer. Trek je benen op. Ze trok mij met mijn billen naar voren en drukte mijn benen uit elkaar. Wow, wat ziet dat er lekker uit. Ik wil je even lekker likken. Hongerig viel ze aan op mijn kutje en likte mijn kutje en sterretje. Ze tongde mijn sterretje zo diep mogelijk terwijl ze twee vingers in mijn kutje op en neer haalde. Hemels. Ze deed dit super. Ah ja, Ah ja, Oh god, Oh god, doe het, doe het. Ik draaide en kronkelde.
Ik hoorde van Lon dat je ook een heel vies meisje kunt zijn, zei ze met gebroken stem. Ik keek haar aan. Haar mond en kin glommen van mijn geil en met geile ogen zei ze ik wil dat je ook mijn vieze meisje bent. Even snapte ik niet gelijk wat ze bedoelde. Als ik een paar handdoeken pak wil ik dat je voor mij plast. Voor ik iets kon zeggen was ze al opgestaan en liep weg.
Een vies en geil gevoel trok door mijn lichaam. Ah, ja ik wilde wel vies doen.

Even later gooide ze een paar badlakens naast mij. Ze keek mij aan en trok haar T shirtje uit en deed haar jogging broek omlaag. Ze had ook geen slipje aan en naakt zakte ze weer voor mij op de grond. Ik stond op en spreide wat badlakens uit op de bank. Dais streeld mijn kont. Ik ging weer zitten met mijn billen op de rand. Ze kuste mijn dijen, streelde mijn buik en deed mijn benen wijd uit elkaar en keek mij hoopvol aan. Ik probeerde wat te ontspannen en deed mijn ogen dicht. Ik voelde dat ik wel kon en deed mijn hand voor mijn kutje. Ik wil het zien weg die hand siste ze. Daar kwam wat, een klein straaltje maakte mij kutje nat. Dais, kreunde, Oh ja geil, en dook tussen mijn benen en likte mijn kutje. Ik piste weer wat ditmaal recht in haar gezicht. Ze kreunde geil, had een hand tussen haar benen en vingerde zich. Meer, meer kreunde ze. Ik piste weer ditmaal had ze haar mond open en ving een straal op. Ik zag haar geil slikken. Tjee, ze slikt gewoon mijn pis.

De volgende golf duurde langer ik piste haar helemaal onder haar haren waren zeik nat en mijn pis liep over haar gezicht, over haar tietjes. En ze probeerde met open mond zoveel mogelijk op te vangen. Met een paar korte golfjes was ik uitgeplast. Ze kwam gelijk omhoog om mij te kussen. Ik deed mijn mond open om haar te kussen en ik kreeg gelijk een mond vol pis. Geil als ik was tongde ik met haar met mijn eigen pis. Ze trok mij van de bank en al scharreld kwam ze op mij liggen. Ze kwam op mijn onderbuik zitten en ineens voelde ik een warme gloed op mijn buik. De geile slet piste op mij. Kennelijk ging het haar makkelijker af als mij want ze schoof met haar kont naar voren, kwam omhoog en plaste mij in mijn gezicht. Ik kon nog niet mijn ogen dicht doen. Mond open, mond open zei ze dwingend. Ik deed het en gelijk vilde ze mijn mond. Ik liet het uit mijn mond lopen. Nee, hoer gilde ze en ik kreeg ik harde klap in mijn gezicht. Ik schrok van haar raktie en opende mijn mond. Slikken en hou het in je mond. Gelijk kreeg ik weer de volle laag ik slikte en slikte. Kennelijk was ze klaar want ze kwam op mij liggen en ik voelde haar tong in mijn mond. Nu tongden we weer ontzettend geil maar nu met haar pis.

Ze draaide om en kwam met haar nog natte kutje op mijn gezicht, ik voelde haar tong op mijn kutje en ik deed hetzelfde. Elkaar aflikkend en zuigend hadden we niet lang nodig. Dais schreeuwde dat ze klaar kwam en stoote wild op mijn mond. Dit was zo ontzettend geil dat ik ook gillend klaar kwam.
Geil in onze eigen plas lagen we bij te komen. We kusten elkaar heel lief. Dank je schat zei Dais, dit was voor mij de lekkerste keer.
Trots keek ik haar aan en kuste haar weer.

Onze relatie zou vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16352 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Secret 6”

Plaats een reactie