BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Neuk avontuurtje in Vlissingen 2001

Astrid door 3 duitsers uitgewoondJa, ik weet het, het is al weer een hele tijd geleden, 22 jaar om precies te zijn. Het was nog in het ouderwetse Gulden tijdperk. Ik was toen 45. En regelmatig keerde ik terug naar de plaats delict… ofwel; daar waar ik ooit was verwekt en uit de kut van mijn moeder ben geperst. Dat was in 1956. Ik heb er maar kort gewoond en er geen herinneringen aan want al tijdens mijn eerste levensjaar belande ik op de Antillen. Daar weet ik uiteindelijk wel nog alles van. Ook hoe ik werd ontmaagd op jonge leeftijd door een fors geschapen Antilliaan. Maar goed, dat terzijde. Op de een of andere manier heb ik wat met Vlissingen. Er woont geen familie maar ik boek meestal een hotelletje of zo. Nu nog steeds maar toen ook. Flaneren langs de boulevard en als het weer het toelaat lekker genieten op het strand. En in de avonduren een leuk kroegje opzoeken. Het was september, het weer was niet echt je dat… maar ik heb me gedurende de dag wel geamuseerd. Begin van de avond een hapje gegeten en daarna naar een kroegje waar ik nog niet eerder was geweest. Natuurlijk hoopte ik dat ik behalve een paar biertjes ook een lekkere vent zou kunnen scoren. Geil was en ben ik altijd, en een harde pik in mijn kut is natuurlijk altijd welkom.

Het miezerde buiten, dus ik had een plekje gezocht aan de bar van een bruin café. Omdat ik echt aan een pik toe was had ik me een beetje “lekker” aangekleed. Ik ben niet groot, de 175 haal ik net, slank, mijn tieten zijn niet echt groot en op die leeftijd hingen ze al een klein beetje. Een push up BH deed echter wonderen. Een strak zwart jurkje, net boven de knie, een paar zwarte kousen en hoge hakken. Dat zou het zeker doen vanavond. Het eerste half uur zat ik een beetje alleen voor me uit te staren, tot er een man bij me kwam staan. Hij stelde zich voor, Dieter, een Duitser die met een paar vrienden ook hier was neer gestreken. En natuurlijk wilde hij ook mijn naam weten. “Astrid” zei ik met een verleidelijke glimlach. Drie borrels verder stonden ook twee vrienden van hem bij me, Helmuth en Harold. Mijn Duits is net genoeg om me verstaanbaar te maken en te begrijpen wat ze allemaal zeiden. In het begin ging het over van alles en nog wat maar steeds vaker werden er opmerkingen gemaakt van meer seksuele aard. Dieter, die achter me stond had het zelfs al gedurfd om stiekem mijn een van mijn tieten stevig beet te pakken. Ik liet hem zijn gang gaan. En langzamerhand werd ik steeds geiler van die drie. Inmiddels was het woord “ficken”en “Fotze” al meermalen gevallen. Ook vroegen ze me of of ik een “Hure” was en dat ze me wel wilden neuken. Ik zat te soppen op mijn kruk en wilde echt niets liever… drie van die heerlijke pikken. Maar het liep al tegen een uur of een, sluitingstijd van de kroeg en ik was echt ladderzat. Vannacht zou het niks meer worden wist ik…

Ze hebben me naar mijn hotelletje terug gebracht. Maar niet zonder me onderweg flink te betasten en me uit te testen. In het parkje waar we door heen kwamen had ik al snel een hand in mijn slipje en werd mijn kut onderzocht. Het topje van mijn jurkje hadden ze omlaag getrokken en mijn tieten waren bloot. Ik was zo zat als een torretje en leunde met mijn rug tegen een boom, mijn slipje had in al niet meer aan. Dieter had zijn lul uit zijn broek gehaald en stond voor me. Hij wilde mijn kut wel even “probieren” en voor ik er erg in had stak hij hem er in. De twee anderen stonden er bij te kijken en rukten aan hun pikken. Ik denk dat Dieter flink geil was want na een paar minuten en een paar laatste stoten voelde ik al hoe hij mijn kut met zijn zaad vol spoot. Hij trok hem er uit en de twee anderen kwamen voor me staan, kneedden mijn tieten en bleven rukken. Helmuth drukte zijn eikel nog net even in mijn spleet toen hij klaarkwam en Harold deed het nog even dunnetjes over. Ook hij naaide me tegen de boom aan en spoot zijn sperma in mijn onderbuik. Het zaad van de drie droop traag langs mijn benen. Ik kon bijna niet meer overeind blijven staan. Ook zij begrepen dat het verder niks meer zou worden. Maar ze hadden een voorstel. Of ik morgenmiddag geen zin had om bij hun langs te komen. Ze huurden een appartement en wilden een paar geile uurtjes met me doorbrengen. Ze wilden me alle drie neuken en er ook een video van maken en foto’s. En ze zouden me er voor betalen. Drie van die geile Duitsers die me wilden neuken en dan nog geld op de koop toe? Ik zou gek zijn als ik het niet zou doen. Dronken als ik was sprak ik af dat ik de volgende middag om twee uur bij hun zou zijn.

Om twee uur stapte ik uit de taxi en Dieter liet me binnen. Ze hadden niet het minste gehuurd. Een ruime living met een grote leren bank. Voor die tijd echt heel luxe. Een paar minuten later zat ik tussen Harold en Helmuth relaxed onderuit. We maakten een praatje en die twee naast me konden het niet nalaten om me nu al verder te onderzoeken. Handen tussen mijn benen, op mijn tieten. Dieter had een kleine camera, ik herkende hem. Een Sony Handycam, ik had er zelf ook een. Hij had hem op een statiefje gezet, gericht op mij. De twee mannen naast me begonnen me langzaam uit te kleden tot ik er alleen nog zat in mijn roze kanten slipje en leren laarzen met hakje. Harold was geobsedeerd door mijn tieten ze zat ze heerlijk te kneden, Helmuth had zijn hand tussen mijn benen en begon me te vingeren. Dieter kwam naar ons toe en liet me opstaan. Alle drie lieten ze hun handen over mijn lijf gaan en ik werd steeds geiler. Harold trok op een gegeven moment mijn slipje naar beneden en samen vingerden ze me en kneedden mijn tieten. Het werd tijd om “im Keller” te gaan, zei Dieter. Ik begreep wat hij bedoelde en en zakte naar onderen op mijn knieën. Ik pakte twee van de pikken beet en zoog aan de derde. En als ik zeg pikken, dan bedoel ik ook pikken. Alle drie waren ze flink aan de maat en ik zoog als als een melkmachine aan de drie glimmende Duitse helmen. Zeker twintig minuten heb ik ze zo zitten pijpen en aftrekken. Soms probeerden ze twee van hun zaadknoppen tegelijk in mijn mond te duwen. Ze neukten mijn mond of het een kut was, ook knap diep en de een na de ander neukte mijn keel. Het kwijl droop uit mijn mond langs mijn kin over mijn tieten. Ik versta Duits behoorlijk goed maar soms zeiden ze zoveel tegelijk en door elkaar dat ik het niet allemaal begreep. Maar dat ze me een heerlijk geile hoer vonden en dat ze me wel mee naar huis wilden nemen, dat kwam wel over. Harold hees me uiteindelijk overeind en met een “Nah Astrid… wollen wir mal?” legde hij me op mijn rug op de bank en ging tussen mijn gespreide benen zitten. Tussen duim en wijsvinger trok hij mij kutlippen uit elkaar, wreef even over mijn klit en plaatste zijn neukstaaf er tussen. Steeds dieper tot hij echt in me zat en mijn spleet begon te neuken. Dat was de eerste pik die ik te verwerken kreeg, er zouden er nog heel veel volgen.

Haast hadden ze niet, ze namen de tijd. Al die tijd dat Dieter zijn pik in mijn flamoes pompte zat Harold boven mijn hoofd, duwde zijn pik regelmatig in mijn mond en kneedde mijn tieten. “Ze is heerlijk nat en heet, nu jij Helmuth!” zei Dieter die meteen plaats maakte voor de volgende pik. Hij vouwde me echt dubbel en boorde in een keer zijn volle lengte naar binnen. Ik slaakte echt een kreet toen ik het zware geval tegen mijn baarmoeder voelde. Ik heb de film al heel wat keertjes terug gekeken en weet dat ik verschrikkelijk lag te kreunen. Hij was wat ruwer als Dieter en neukte me flink hard. Zo hard dat ik het op een gegeven moment niet meer had en voor de eerste keer klaar kwam. Klaar komen deden zij in ieder geval nog niet. Na 10 minuten maakte hij plaats voor Harold die al die tijd mijn mond had zitten neuken. Dit was de derde pik die bij me binnen kwam. Dieter had de camera gepakt en maakte close up opnames van de fallus van Helmuth in mijn mond en de pompende pik van Harold tussen mijn benen. De harde pikken in mijn gleuf, de handen op mijn lijf en tieten. Al een half uur werd ik zo geneukt en ze schenen geen genoeg te krijgen van hun hobbyhoer. In het begin dacht ik nog na maar nu liet ik het gewoon over me heen komen.

Het pompende gevoel van steeds weer een andere pik in mijn inmiddels drijfnatte spleet, ik vond het heerlijk. Lag te kermen, aan pikken te zuigen en spoorde ze aan om mijn kut nog harder te naaien. En ze stopten ook niet, geen moment. Nu hadden ze me weer in een onmogelijk positie geplaatst. Op mijn schouders op de vloer, mijn onderrug leunend tegen de bank, mijn kut en anus omhoog. Dieter stond met zijn benen wijd over me heen en liet zijn onderlijf zakken. Zijn keiharde knots vond meteen zijn doel en drong opnieuw in mijn neukschacht naar binnen. Zo was ik nog nooit geneukt. Bovenlangs voelde ik zijn pik steeds weer heel diep bij me binnen komen. Het bloed zakte naar mijn hoofd en ik kreeg het er verschrikkelijk warm van. En het werd nog erger toen ook Helmuth zijn enorme pornopik in hetzelfde standje bij me naar binnen boorde. Harold had mijn mond weer gevonden en Dieter masseerde mijn tieten en vingerde mijn clitoris. Ik had het niet meer en voelde mijn hele lijf verkrampen. Een paar keer was ik al wel klaargekomen maar nu… Helmuth bleef onafgebroken zijn pik in mijn kut stoten, ook toen ik er al het sap uit spoot dat ik in me had. Ik greep mijn handen vast om de leuters van Dieter en Harold en liet mijzelf gaan. Ik spoot mijn kutgeil over mijn lijf en zelfs in mijn gezicht. Boven me hoorde ik Helmuth grommen. Hij was de eerste die zijn hete zaad in mijn baarmoeder spoot. Dubbel gevouwen lag ik op mijn schouders te schokken toen hij zijn pik er uit trok en Harold mijn druipende kut opnieuw penetreerde. Ook die wist het weer een minuut of tien vol te houden voor ze me even een pauze gunden.

Ik was pas anderhalf uur binnen en in die tijd was ik al zeker meer dan een uur onafgebroken geneukt. Mijn kut was echt helemaal rood en mijn kutlippen waren flink gezwollen. Na een borreltje ging Helmuth op de bank zitten, zijn paal fier omhoog. Ik wist wat er van me werd verlangd. Ik ging bij hem op schoot zitten, mijn rug naar hem toe en zakte met mijn kut over zijn zaadpaal. Meteen helemaal zo diep mogelijk. Ik bewoog mijn onderlijf op en neer, steeds weer die pik ver er uit om er dan weer op terug te vallen. Voorover leunend slingerden mijn tieten wild heen en weer waar Harold weer gebruik van maakte om ze stevig vast te pakken, te kneden en aan mijn tepels te trekken. Ik zat echt te gillen als hij er niet iets te stevig aan trok maar het maakte me helemaal gek. Vijf minuten lang reed ik op de pik van Helmuth toen Harold me achterover liet leunen, mijn kut van de pik af trok en zijn eigen paal in mijn drijfnatte spleet boorde. Toen hij zijn gerief had gehad schoof Helmuth zijn stam weer bij me naar binnen.

Dieter stond nu op de plaats van Harold en hoewel er al een pik in mijn spleet zat wist hij het klaar te spelen om ook zijn paal er naast te duwen. Ik dacht dat mijn kut uitscheurde met die twee palen in me. En natuurlijk kon het niet uitblijven. Mijn volgende orgasme diende zich aan. Nog natrillend moest ik me omdraaien met mijn gezicht naar Helmuth toe en liet mijn gleuf opnieuw over zijn paal zakken. Het was de de bedoeling dat ik dat ik zelf actief was en bewoog mijn schacht over zijn paal. Regelmatig duwde hij me met zijn handen op mijn heupen helemaal naar beneden en neukte me met zijn zaadkop in mijn baarmoeder. Het geil lekte uit mijn kut toen Harold me minuten later van de pik aftrok en achterlangs zijn fallus naar binnen boorde. Na een minuut of twee stoten trok hij hem er uit en voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn sterretje drukte. Nog een paar keer op en neer in mijn kut en steeds met wat meer druk tegen mijn anus.

Voorover hangend tegen Helmuth lag ik hevig te kermen toen hij in mijn darmen naar binnen kwam. Ik voelde de harde pik van Helmuth langs mijn kutlippen wrijven. Ze tilden me iets op en ook hij kon nu zijn pik weer in mijn andere neukgat steken. Dieter had het tafereeltje staan filmen maar kroop nu ook op de bank en wist al snel mijn mond te vinden. Langs drie kanten werd ik nu geneukt, de een nog dieper als de ander. Een in mijn anus, een in mijn kut en een in mijn… keel… Terwijl zijn pik diep in mijn strot zat kneep Dieter ineens mijn neus dicht, ademhalen ging niet meer. Hoe lang het heeft geduurd weet ik niet maar het werd bijna zwart achter mijn ogen toen hij terug trok en ik kokhalzend weer kon ademen. Ik stikte zowat maar het deed toch ook iets met me. Ik werd er helemaal wild van en reed nu zelf ook steeds steviger op de pikken onder me. Toen Dieter het even later weer deed en ik dacht dat ik er in zou blijven gebeurde het. Alsof ik spastisch was begon ik te schokken en te beven en had een orgasme dat het vorige overtrof. Het zweet droop van mijn lichaam en ik kneep mijn kut en anus hard op de pikken in me.

Ik was zo in een trans dat ik niet eens in de gaten had dat zowel mijn verkrampte kut als anus werden volgespoten met heet sperma. Ook Dieter zat nu stevig voor mijn gezicht aan zijn paal te rukken en even later spoot hij ferme stralen warm en kleverig zaad in mijn gezicht en mond. Het droop van me af en ook mijn ogen zaten dicht. Minuten lang ben ik zo nog tegen Helmuth aan blijven liggen, zijn fallus nog steeds in mijn volgespoten flamoes. Ik droop van het zweet en zaad toen ik met de mannen samen onder de douche stapte. Twee uur lang hadden ze bijna onafgebroken gebruik gemaakt van de neukgaten van hun geile hobbyhoer. Ik heb ze nog even gepijpt onder de douche en ben later samen met ze in de kamer gaan zitten. Napratend, borrelend. Tot ik knap zat, met nog steeds knikkende knieën, in de taxi stapte. Volledig uitgewoond maar heel tevreden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9822 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Neuk avontuurtje in Vlissingen 2001”

Plaats een reactie