BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Autorit met gevolgen …. deel 2

Volgepompt door een megalulAls ik een sterker persoon ben, hou ik ze nu tegen. Ik kan eigenlijk niet uitleggen waarom ik dat niet doe. Misschien ben ik te gefascineerd door het zien van mijn eigen vrouw in de handen van een andere man. Misschien hebben Lies haar handelingen aan mijn eigen lul mijn hersenen onder controle. Het enige dat ik weet is dat ik rijd en toekijk, mijn pik in de handen van een andere vrouw, mijn vingers in het poesje van een andere vrouw, terwijl Rik onverbiddelijk de trouw van mijn vrouw begint weg te nemen.
Anne jammert als Rik haar benen verder uit elkaar duwt, meedogenloos in zijn pogingen om haar vast te pakken, haar lichaam nu te hulpeloos en geil om weerstand te bieden. Ik kijk toe, ook hulpeloos hoe Rik, zijn overwinning voelend, Anne’s knieën stevig vastpakt en haar lichaam in een positie brengt zoals hij haar hebben wilt. Hij druk haar benen wijd open met zijn handen, beklimt haar en richt zijn gezwollen mega pik tegen de natte lippen van haar kutje. Terwijl ik met stomheid geslagen gade slag, snakt ze naar adem als ze zijn enorme lul tussen de lippen van haar kutje voelt bewegen/
Anne kijkt me recht in de ogen terwijl ze de druk van zijn pik tegen haar ingang voelt. Haar gezicht is zacht en haar ogen dromerig van opwinding. Wilt ze dat ik stop? Moet ik de eer van mijn vrouw verdedigen? Wil ik dat?

Ik probeer haar blik in de spiegel niet te ontmoeten. Mijn ogen zijn tussendoor stevig op haar kutje gericht en op de enorme lul die op het punt staat haar te penetreren. Ik ben geïmmobiliseerd en kan geen geluid uitbrengen zodra Rik naar voren duwt en in haar meegevend kutje terechtkomt.
Anne kreunt en slaakt een schorre kreet als Rik’s lul, slechts een meter van mij, haar hulpeloze echtgenoot, haar lichaam binnendringt. Ik zie hoe, bijna in slow motion, haar binnenlippen uiteen gaan en zich uitstrekken terwijl hij zijn machtige stijve pik in de diepte van de vagina van mijn vrouw boort, haar weerstand tegen zijn invasie nu volledig overwonnen. Anne kreunt opnieuw terwijl hij haar vult, haar knieën opgetrokken en haar benen zo wijd gespreid als de stoelen van het busje dat toelaten. Ze schreeuwt het uit van pure lust als ze volledig door zijn dikke paal wordt gespietst. Ik richt mijn ogen nu volledig op de weg. De neukgeluiden op de achterbank spreken boekdelen. Nog nooit eerder heb ik mijn vrouw zo luid hoorbaar weten genieten van een penetratie.

Er schiet een pijn door mijn borst en ik ril, ondanks de warmte, van de kou. Het is gedaan. Mijn vrouw ligt op haar rug met haar benen gespreid, onze vriend Rik tussen die benen met zijn gezwollen pik volledig in haar ingebed. Alle schijn van trouw is verdwenen. Ik ben getuige hoe een andere man mijn vrouw neukt!
Ik houd mijn ogen nog steeds volledig op de weg gericht maar ik hoor hoe Rik haar stevig begon neukt. Hij dringt met langzame, diepe bewegingen in haar. Een ongecontroleerde blik in de spiegel levert mij een beklijvend beeld op. Rik zijn enorme geslacht is slechts een seconde helemaal zichtbaar maar dat is voldoende om te zien dat zijn ganse staaf glimt van haar kutsappen. Haar grotje moet door en door nat zijn. Ik ben gebiologeerd, bijna flauw van opwinding, als ik mijn mooie, onschuldige vrouw zie met haar benen wijd gespreid en de blote billen van een andere man die tussen haar ben op en neer gaan.

Lies heeft haar hoofd ook gedraaid om te kijken, haar gezicht is rood van opwinding terwijl haar man mijn vrouw haar genadeloos neukt. Anne’s ogen ontmoeten nog eens de mijne terwijl ze wordt gepaald, bijna onophoudelijk kreunend en steeds luider wordend, hijgend als hij diep in haar stoot met Lies en ik als gewillige toeschouwers.
Lies geniet duidelijk van het tafereel op de achterbank want ze staakt haar activiteiten op mijn kloppende pik om de verovering van haar man te aanschouwen. Haar ogen glinsteren van opwinding bij het zien van zoveel geilheid. Rik verhoogt zijn stoten en ik vermoed dat hij snel kan klaarkomen. Ondanks mijn versufte toestand flitst de gedachte dat Anne zwanger kan worden even door mijn hoofd. Ze is niet aan de pil omdat ik mij een paar jaar geleden heb laten steriliseren. Maar opnieuw ben ik verlamd en kan ik niets anders doen dan mijn blik op de weg te houden afgewisseld met het kijken in de spiegel.

Uit het tempo van zijn stoten weet ik zeker dat Rik niet van plan is zich terug te trekken en diep in het poesje van mijn vrouw wil spuiten. Zijn verovering lijkt compleet als hij haar kan vullen met zijn sperma terwijl haar man beseft dat ze gewillig zijn zaad ontvangt.
Van haar kant is het duidelijk dat Anne alle controle kwijtraakt. Ze heeft zich volledig aan hem overgegeven, al haar zintuigen zijn gericht op de kloppende, bonzende pik die haar naar een verpletterende climax drijft. Wetende dat de kans bestaat dat hij haar zwanger maakt, grijp ik toch niet in! Een andere man staat op het punt mijn vrouw te insemineren en toch kan ik niet het geringste protest uitbrengen.

Beiden naderen snel een orgasme. Rik’s stoten worden sneller en sneller totdat hij uiteindelijk een rauw dierlijk gekreun laat horen. Met een laatste reeks van krachtige stoten duwt hij zijn stijve leuter zo diep als mogelijk in haar soppende kutje. Hij hijgt heftig, zijn ballen trekken samen en zijn vruchtbare sperma baant zich aan een ongeziene snelheid een weg naar buiten. Onder hem schreeuwt Anne het uit terwijl zijn sap haar lichaam binnenstroomt. Haar benen grijpen zijn dijen en haar handen omklemmen zijn heupen terwijl haar lichaam verstijft en shaked. Een ongeziene climax neemt bezit van haar lichaam en al trillend geniet ze luid kreunend van een overweldigend orgasme.

Lies haar gezicht krijgt een vreemde, tevreden blik en terwijl ze zich weer naar mijn pijnlijk harde pik wendt, verhoogt ze het tempo van haar streling. Ze rukt, met het vochtige slipje van mijn vrouw om mijn lul steeds sneller totdat ze me met een intensiteit ik nooit eerder ervaren heb naar een hoogtepunt brengt. Me de beelden van mijn neukende vrouw op mijn netvlies spuit ik een ongeziene hoeveelheid zaad. Ik hijg, kreun en ril, niet normaal. Ik heb geen controle meer over mijn stuur en ben dankbaar dat mijn wagen is uitgerust met alle mogelijke snufjes zodat hij bijna alleen kan rijden. Toch zwenkt de wagen van links naar rechts en kan ik ternauwernood terug volledige over het voertuig krijgen. Het slipje van mijn vrouw heeft een groot deel van mijn ejaculatie opgevangen maar zeker niet alles.

Wij rijden een paar kilometer in een ongemakkelijke stilte. De geur van seks is overweldigend. Ik hoor geluiden van de achterbank komen. Ik durf nauwelijks in de spiegel te kijken, maar voel me gedwongen om het allemaal tot het einde te zien. Ik bennet op tijd om te zien hoe Rik eindelijk zijn slinkende pik van mijn vrouw weghaalt. Haar kut – want dat is nu zeker het enige woord ervoor – staat open en is doordrenkt van hun sappen. Hij gaat op de rand van de achterbank zitten terwijl Anne, verbijsterd en duizelig, blijft liggen. Ze sluit haar benen niet echt en er loopt wat van Rik zijn vruchtbare zaad uit haar overspelige kut op de lederen achterbank.

Ik kan haar zachtjes horen prevelen, haar ogen wijd opengesperd van schrik alsof ze zich zojuist de volle omvang van haar overgave realiseert; Stap voor stap is ze verleid, uitgekleed, grondig geneukt en dat in het bijzijn van haar man. Ze begint te snikken en er verschijnen echte tranen.
Rik slaat een arm om haar schouders, maar ze haalt hem van zich af en omhelst zichzelf stevig, terwijl ze haar knieën nu hard tegen elkaar drukt als een klein kind. Na een tijdje kleedt ze zich wat onhandig aan.
Lies veegt het sperma dat niet door het slipje werd opgevangen mijn benen en shirt. Er zitten een paar spatjes op het stuur en ook op het dashboard. Ze veegt een klodder af met haar vinger en zuigt ostentatief haar vinger schoon voordat haar mond naar mijn hoofd brengt en in mijn oor fluistert.
‘Volgens mij heb je zojuist iets over jezelf ontdekt dat je nog niet wist, nietwaar?’ Ik antwoord niet. Ze gaat verder terwijl ze mijn korte broek terug onder mijn billen wurmt en mijn slappe pik er weer in stopt.

“Je vond het echt leuk om te zien hoe Rik Anne neukte, en in haar klaarkwam, nietwaar?” Opnieuw reageer ik niet, terwijl mijn hoofd nog steeds tolt van de beelden van mijn lieve, ontrouwe vrouw.
“Weet je, er zijn mannen die ervan genieten om te zien hoe hun vrouw door een andere man wordt geneukt.” Ze speelt het spel hard. “Ze worden cucks genoemd.”
Ik probeer niet naar haar woorden te luisteren, ook al zijn ze duidelijk waar. Haar stem is hard, bijna wreed en triomfantelijk.
“Je realiseert je toch wel dat Rik jouw vrouw heeft laten genieten op een manier dat jij niet kan! Jouw lieve, brave vrouw zal voortaan niet meer tevreden zijn met jou bescheiden pikje. Hoe voelt het om bedrogen te worden? Te weten dat het sperma van een andere man in je eigen vrouw rondzwemt? Dat ze hem heeft laten spuiten in haar gewillige kutje, hem niet heeft tegengehouden, meer nog ze heeft een diep en intens orgasme gekregen. Hoe voel je je daarbij, cuckje?”

Tot mijn verbazing en schaamte, in plaats van mij jaloers en boos te maken, vind ik Lies woorden zelfs nog opwindend.
“Het zal lang duren voordat ze vergeet hoe het was om grondig geneukt te worden door een echte man.”
Dit gezegd zijn veegt Lies haar eigen poesje schoon met een tissue, trekt haar slipje weer aan en kronkelt ze zich in haar jurk. Met een tevreden blik op haar gezicht staart ze uit het raam.
De rest van de reis verloopt in een ongemakkelijke stilte, het busje vol van de geur van recente seks.
Uiteindelijk komen we aan bij het huis van Rik en Lies en nemen afscheid. Rik en Lies hebben een triomfantelijke blik in de ogen. Ze stellen allebei voor dat we snel elkaar terug zien maar ik denk niet dat dat waarschijnlijk is, gezien de recente gebeurtenissen.
Vlak voordat we wegrijden, overhandigt Lies het met sperma doordrenkte slipje aan Anne. Sorry dat het zo nat en plakkerig is maar dat is de verantwoordelijkheid van jouw cuckje, voegt ze er smalend aan toe.

We rijden zwijgend naar huis. Als we thuis zijn proberen we te doen alsof er niets is gebeurd, hetgeen uiteraard niet mogelijk blijkt. Ik neem als eerste een douche alsof daarmee het bewijs van onze belevenissen verdwijnt. Zware schuldgevoelens wegen op ons gemoed. Tijdens de rit hebben we regelmatig blikken uitgewisseld maar nu zijn we niet in staat om elkaar in de ogen te kijken.
Anne staat heel lang onder de douche. Ik ga al naar bed en leg me zoveel als mogelijk op de rand. Anne komt wat later ook naar bed en doet net hetzelfde. Ik lig met mijn ogen wijd open in de duisternis, luisterend naar de langzame ademhaling van mijn vrouw.
Uiteindelijk hoor ik wat klinkt als zacht snikken uit haar kant van het bed komen.

“Gaat alles goed?” fluister ik
‘Ik… ik… het spijt me zo erg…’ Haar stem trilt
Ik draai me naar haar toe en reik naar haar hand..
“Het is ook mijn schuld…” zeg ik zachtjes. “Ik had… iets moeten doen… Ik begrijp niet waarom ik niet…”
‘Ik weet niet waarom ik het hem heb laten doen…’ zeg ze met een iets sterkere stem. “Ik weet dat ik dronken was, maar…”
“Maar jij wilde het ook…” Ik maakt haar zin voor haar af.
En dan is het alsof er een dam doorbreekt, en we vinden we de kracht om met elkaar te praten.

“Ik kan niet geloven dat dit is gebeurd!” begint Anne. “Eerst dacht ik dat we maar wat aan het rommelen waren, een soort kus- en aaifeestje. Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou gaan… En ik bleef maar denken dat je hem zou tegenhouden als hij te ver ging… Voordat ik het wist was ik naakt, opgewonden en heel nat en drukte zijn grote pik drukte tegen mijn kutje. Tegen die tijd was het te laat, en ik was te geil om hem ervan te weerhouden mij te neuken.’
Er was iets veranderd. Mijn mooie, onschuldige vrouw zou voor vanavond nooit het woord neuken hebben gebruikt. Ik kijk naar haar mooie gezicht. Haar ogen zijn groot, opgewonden en verrassend uitdagend voor een vrouw die haar man heeft bedrogen terwijl hij toekeek. Ik voel ook een onbekende opwinding in mij. Anne is duidelijk weer opgewonden en hoewel ze zich schuldig voel, is ze niet bereid alle schuld op zich te nemen.
“En hoe zit het met jou? Klaarkomen in mijn slipje?” Zij gaat duidelijk door. “Ik veronderstel dat Lies je aan het aftrekken was terwijl Rik me aan het neuken was. Ik denk dat je behoorlijk opgewonden was toen je zag hoe hij mij neukte en in mij klaarkwam.”
Ze legt extra nadruk op de woorden ‘neuken’ en ‘klaarkomen’. Ze lijkt even na te denken en zegt dan. “Mijn God, hij kwam vaak, hij vulde me echt! “Het lekt nu nog steeds uit mijn kutje!”

De gedachte dat uit het poesje van mijn vrouw nog steeds het sperma van een andere man lekt, maakt me geiler dat dat ik wil toegeven. Maar omdat Anne het allemaal zo openlijk zegt, voel ik me in staat om te reageren.
“Schat, ik was net zo hulpeloos als jij! Ik had nooit gedacht dat hij je uiteindelijk zou neuken. Ik dacht dat je hem zelf zou tegenhouden, maar toen hij er daadwerkelijk in slaagde je slipje uit te trekken, denk ik dat de lust het overnam.”
Anne wil me onderbreken, maar ik ga door.
“Ik denk dat ik dacht dat hij misschien enkel zou proberen jouw kutje te vingeren. Zeker omdat Lies enkel maar met haar handen bezig was. En ik haar enkel maar kon vingeren. Ik kon gewoon niet tussenbeide komen. Ik voelde me verlamd. Zelfs niet toen ik wist dat hij op het punt stond om je te neuken – vooral omdat ik merkte dat jij het ook wilde.

“Ik denk dat ik gewoon moest zien hoe ver het zou gaan. Toen hij zichzelf voor je kutje positioneerde en zijn pik in je duwde, was het te laat en werd ik meegesleurd in de hele gebeuren. Toen ik zag hoe Rik je neukte en met Lies me tegelijkertijd bewerkte, verloor ik het gewoon! Te meer omdat je ontzettend hard kreunde waardoor ik wist dat je genoot van zijn harde dikke staaf. En toen hij in je begon klaar te komen, was het gewoon… gewoon… alsof alles rondom mij niet meer belangrijk was.’
Er valt een moment stilte voordat Anne verder gaat.
“Tegen de tijd dat ik besefte dat hij zich niet zou terugtrekken, was het te laat! En de gedachte dat hij me zwanger zou kunnen maken, maakte me eerlijk gezegd nog geiler – nog meer omdat ik wist dat jij en Lies toekeken hoe ik werd geneukt.” Ze raakt duidelijk weer opgewonden door de manier waarop de nieuwe herinneringen haar geest vullen.

“God! Het was alsof mijn hele lichaam zich op zijn enorme lul concentreerde. En ik was hulpeloos – ik wilde dat hij in mij klaarkwam, wat de gevolgen ook waren. Toen ik hem voelde opzwellen en hij zijn warme zaad in mij spoot, was het echt overweldigend. Ik kwam gewoon gigantisch hard klaar en ik bleef maar komen. Nog nooit eerder heeft mijn hoogtepunt zo lang geduurd.
Een lange stilte vult de slaapkamer.
“Dus vergeef je mij?” vraagt ze, nu rustiger. ‘Ik heb je bedrogen! Dat heb ik nog nooit eerder gedaan.’
“Natuurlijk vergeef ik het jou! . ‘Het is voor een groot deel ook mijn schuld. Ik had de boel moeten stopzetten toen ik de kans had. Vergeef je me?’
Ze barst in tranen uit en rolt in mijn armen. Voordat we allebei goed en wel beseffen bedrijven we hartstochtelijk de liefde met meer vuur en passie dan ooit voorheen. In geen tijd bereikt Anne een nieuw hoogtepunt waarbij ze heel luid en wellustig kreunt. Nog voor haar orgasme helemaal is uitgeraasd laat ik mijn kwakje in haar rood gezwollen kutje achter. De wetenschap dat mijn zaad zich nu vermengt met dan van Rik maakt dat mijn lul hard blijft.
Anne ligt uitgeteld naast me. Toch ziet ze dat mijn pikkie stijf blijft en spoort ze me aan om mezelf nog eens af te rukken hierbij zeggend dat ze extreem genoten heeft van Rik zijn dikke lul. Haar woorden komen bij me binnen en zorgen ervoor dat ik binnen de kortste keren opnieuw spuit. Wat overkomt ons toch???? Het feit dat mijn vrouw hier naast me ligt met een kutje dat door een andere man gevuld werd maakt we onwaarschijnlijk geil!
Het is gewoon ongelooflijk! Zolang ik leef zal ik dat gevoel nooit vergeten.
We slapen die nacht heerlijk in elkaars armen.

De volgende dag gaat Anne naar de apotheek (in een stad ongeveer twintig kilometer van waar wij wonen om niet herkend te worden) en koopt de ‘morning after’-pil.
Ongeveer een week later vertelt Anne me dat ze Lies gezien heeft in de supermarkt en dat ze samen koffie zijn gaan drinken. Oh, en hoe reageerde ze wil ik weten. Ik kan me voorstellen dat het niet gemakkelijk was om elkaar onder ogen te komen. Maar nee gij! Reageert Anne overtuigend. Lies was heel aangenaam en ontspannen. Ze vroeg met een big smile of ik al hersteld was van mijn ‘grote’ avontuur. En wat heb je haar geantwoord?
Ik keek haar wat bedenkelijk aan en wist niet goed wat te zeggen. Lies verzekerde me dat ik, wij ons geen zorgen hoefde te maken. Meer nog, met een trotse blik in haar ogen schepte ze zelfs op dat ik niet de eerste vrouw ben die door Rik geneukt werd in het bijzijn van haar man. En dat zij, Lies al vaak heeft meegeholpen aan de verleiding, net zoals ze bij ons gedaan heeft. Ze vertrouwde me toe dat ze op voorhand beslist hadden om ons te verleiden.
Het doet haar iets dat haar man aantrekkelijk en mannelijk genoeg is om voor haar ogen de ultieme prijs van de vrouwen van andere mannen in ontvangst te nemen. Hoe meer hij het doet, hoe meer Lies zich tot hem aangetrokken voelt. Zelf wilt ze niet dat een andere man in haar klaarkomt. Ze heeft voldoende aan de kick dat haar man een andere vrouw neukt en in haar klaarkomt. Een onwillige vrouw zover krijgen dat hij haar mag neuken noemen ze een goede overwinning. Haar insemineren is een grote overwinning. Haar insemineren in het bijzijn van haar man is totale overwinning. Ze hebben bij ons dus een totale overwinning behaald. Anne en ik waren werkelijk overwonnen.

En ja, ze hadden de verleiding van Anne en mijn vernedering gepland. Ze hadden echter niet verwacht dat ik er zoveel van zou genieten als ik duidelijk had gedaan, en Lies had gevraagd of we nog een keer bij elkaar wilden komen voor een herhalingsoptreden.
Heeft ze dat echt gevraagd? Ja! Wauw. Maar ik weet het toch niet hoor. Ik denk niet dat we dat nog eens moeten doen. Hoezeer ik en ook jij hiervan genoten hebben, en we het goed hebben kunnen plaatsen, wil ik niet het risico nemen dat een herhaling onze relatie in gevaar zou brengen. Tot mijn opluchting gaat Anne hiermee akkoord. Je hebt gelijk schat. Hoe lekker de seks met Rik ook was, het was een éénmalig iets. We hebben genoeg aan de herinnering en ze zal onze fantasie voldoende vullen. Haar woorden komen goed bij me binnen maar toch mis ik een duidelijke overtuiging in haar stem. En ik, als ik eerlijk ben dan ……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14703 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Autorit met gevolgen …. deel 2”

  1. Volgens mij is dit niet het einde hoor, ze heeft een echte man met een grote lul gehad en zal die terug willen.
    en hij geilt er ook op dat hij kan zien hoe ze verleid word en gepakt onder zijn neus. Bovendien de kick dat hij haar zwanger kan maken daar gaat de man ook klaar laten komen als zot. En hij gaat het nog geiler vinden als hij thuis komt en ze geneukt en volgespoten door rik weer aantreft. Terwijl zij zegt dat hij haar weeg gehad heeft met zijn lekkere grote hengstenlul!

Plaats een reactie