BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dr. Wartsen

Een onverwachts prostaat onderzoek‘U mag zich uitkleden tot op de onderbroek,’ zegt de dokter terwijl ze de laatste notities over mijn vaccinaties intikt. Ik doe wat ze vraagt en sta even later schoorvoetend in mijn boxer voor haar. Ze laat me een hele reeks rek- en strekoefeningen uitvoeren: squatten, voorover buigen, naar rechts met een arm boven je hoofd, naar links, de grond aanraken met gestrekte benen… ‘Dat ziet er allemaal goed uit,’ zegt ze. ‘Leg u even op de onderzoekstafel.’
Ik kruip op het ijzeren ding en ga plat op mijn rug liggen. Ze neemt de stethoscoop en luistert naar mijn hart en longen en bevoelt dan voorzichtig de lies. ‘Even op uw vuist blazen…’ Daar neemt de fantasie altijd een loopje met mij en de knappe arts, maar blijkbaar is alles in orde, want ik mag weer opstaan en me aankleden.
Als ik terug zit, zegt ze dat alles in orde is, maar dat ik boven de drempelwaarde zit voor bloed in mijn urine. Ik moet dat tegen volgende keer – dat is over twee jaar – laten nakijken door een uroloog.

Wat volgt is een medische mallemolen met in de hoofdrol dr. Wartsen, een streng kijkende vrouw van ergens in de vijftig. Ze heeft een kort blond kapsel met wat grijs er doorheen. Haar lange doktersjas hangt altijd open, maar er is helaas weinig om naar te gluren. Hoewel ze mooie, ronde borsten lijkt te hebben, heeft ze nooit iets aan met een uitgesneden hals, laat staan een decolleté.

Na twee extra urinestalen en een CT-scan met contrast, zit ik nu voor de vierde keer in haar kleine, spierwitte praktijk. Ze zit zelf aan een groot bureau voor een muur bedekt met kasten, een werktafel en een lavabo. Links staat een onderzoekstafel voor een glazen wand die uitkijkt op een kleine, discrete tuin.

Ze scrolt door de resultaten en lijkt zowaar een interessant probleem te zien. ‘U heeft een kleine cyste op uw rechternier,’ zegt ze, maar dat is niet erg. Verder lijkt u eigenlijk normaal.’ Wat lacherig bedank ik haar voor het compliment.

‘Tja,’ mijmert ze, ‘we gaan toch wat verder moeten zoeken voor ik u kan doorverwijzen.’

‘OK.’ Wat weet ik daarvan?

‘U heeft verder geen plasklachten?’ Ik ontken. ‘U moet niet elk uur naar de wc? U kan goed leegplassen? ’s Nachts moet u niet opstaan om te plassen? Ik antwoord telkens van niet. ‘U heeft ook geen seksuele klachten?’

‘Hoe bedoelt u?’

‘Erectiestoornissen? Kan u stijf worden wanneer u wil?’

‘Euhm…’ stotter ik, ‘geen klachten, nee.’

‘U kan een orgasme krijgen wanneer u dat wil?’

‘Excuseer?’

‘Heeft u een partner?’

‘Ja.’

‘Als u gemeenschap heeft met uw partner, komt u dan makkelijk tot een orgasme?’

Jeetje, dit wordt wel heel persoonlijk. ‘Euhm… ja.’

‘U heeft geen moeite met klaarkomen? Of u komt niet te vroeg klaar?’

‘Ik denk het niet, nee.’

‘Heeft u ook anale seks? Bij uzelf,’ verduidelijkt ze.

Ik sla knalrood uit, maar durf geen antwoord geven.

‘Hmmm,’ zegt ze. ‘Ik stel voor om eerst een echo te nemen van de prostaat. Mocht dat niets opleveren, dan zal ik even in de blaas moeten kijken. Is dat goed voor u?’

Ik ben totaal overdonderd. ‘Euhm… ja, dokter. Als u dat nodig vindt.’

‘Ik zou dat toch doen, ja.’ Ze wuift in de richting van de onderzoekstafel. ‘U mag zich uitkleden.’ Ik sta op en doe wat ze vraagt. ‘Helemaal,’ verduidelijkt ze als ze ziet dat ik mijn boxer niet uitdoe. Ik aarzel. ‘Meneer Van Hoof,’ ik verzeker u dat ik meer piemels heb gezien als u. Uit!’

Het gebeurt niet zo heel vaak dat ik een jongeman op consult krijg. In vergelijking met de oudjes die meestal voor mijn neus zitten, is deze atletisch gebouwde man een verademing. Zijn preutsheid is aandoenlijk. Ik weet dat ik dit leuk ga vinden. En ik weet ook dat ik dit langer ga laten duren als strikt noodzakelijk is en ook niet strikt volgens de regels van de kunst.

U mag voor de tafel gaan staan en het bovenlichaam op de tafel leggen. Hij kijkt verward.

Ik ken echo’s alleen van zwangere vrouwen en die liggen daarbij beslist op hun rug (en zijn niet naakt!). ‘Hoe bedoelt u?’

Ze staat op en draait me aan mijn schouders richting de onderzoekstafel. Ik kijk recht de tuin in en voel me ontzettend naakt. Ze legt één hand op mijn linker heup en duwt me met haar andere hand ferm voorover. ‘Zo.’

Ze loopt naar de kast en trekt daar twee zwarte latex handschoenen uit die ze aan doet. ‘Je mag je benen een klein metertje uit elkaar zetten en je billen uit elkaar trekken.’

Ik moet wat!?

Ze komt naar me toe en duwt met haar voeten mijn benen uit elkaar. ‘Neem je billen vast en trek ze uit elkaar,’ zegt ze streng. Terwijl mijn lul tegen het koude staal van de tafel hangt te bungelen, zie ik dat ze een gel op haar handen spuit en die tussen haar vingers wrijft.

‘Ik ga eerst even de prostaat toucheren,’ kondigt ze aan. Wat wil dat nu weer zeggen?

Dan voel ik haar glibberige hand tussen mijn billen. Net op het moment dat ik besef wat “toucheren” betekent, glijdt haar vinger in mijn kont naar binnen. Ik kan een kreuntje niet onderdrukken.

‘Hmmm, je kringspier is heel strak,’ zegt ze. ‘Ontspan.’ Op commando? Ik voel hoe ze zacht in mijn kringspier knijpt: haar wijsvinger van binnenuit, de duim van buiten. Dat blijft ze herhalen terwijl ze helemaal rond gaat en langzaam voel ik mezelf inderdaad ontspannen.

‘Ik ga een tweede vinger inbrengen,’ zegt ze en pardoes word ik anaal verder opgerekt. Dan voel ik hoe ze haar onderzoek begint. Langs binnenuit raakt ze mijn prostaat aan en bevoelt die uitgebreid. Mijn lul hangt slap naar beneden, maar ik heb het gevoel alsof ik elk moment kan klaarkomen.

Wat is hij heerlijk onderdanig. Ik heb allang gevoeld dat zijn prostaat in orde is, maar zijn onbewuste gekreun, maakt dat ik dit veel te geil vind. Zachtjes begin ik hem met mijn vingers te neuken en zijn kreuntjes worden iets harder. Mijn string is zeiknat van m’n geil.

Met wat tegenzin trek ik mijn vingers uit zijn kontje en trek mijn handschoenen uit. Hij slaakt een heerlijke zucht van opluchting en komt recht.

‘Nog even blijven liggen,’ draag ik hem op terwijl ik de echo-kar dichterbij trek. Ik doe nieuwe handschoenen aan en breng wat glijmiddel aan op de probe. ‘Billen uit elkaar!’

Hij gehoorzaamt en zonder veel poespas voer ik de inwendige echo uit. ‘Dat ziet er allemaal prima uit. Je prostaat lijkt in orde.’

Terwijl ze de kop van de echo uit mijn sterretje trekt, zegt ze dat ik nog even moet blijven staan. ‘Dit is eigenlijk mijn vakgebied niet,’ zegt ze, ‘maar een collega heeft me gevraagd om mensen met strakke kringspieren een dilatorset mee te geven.’

Uit een lade haalt ze een klein doosje met vijf glazen butt plugs in oplopende volgorde. Ze neemt de tweede kleinste en duwt die zonder aarzelen tegen mijn sterretje. Hij past van geen meter.

‘Diep in en uit ademen,’ zegt ze terwijl ze de druk opvoert. Ik voel hoe ik open ga en dan trekt ze terug. Met herhaalde bewegingen duwt ze de plug naar binnen en trekt ze hem weer terug tot, plots… ploep. Het glazen ding glijdt mijn kont in en ik kan een diepe kreun niet onderdrukken.

Zijn kreun resoneert in mijn kruis. Oooh, wat ben ik geil. Ik heb ontzettend veel zin om mezelf klaar te laten komen, maar dat kan nog niet. Ik laat hem recht staan en leg de rest van de set bij zijn spullen met de opdracht om dagelijks te oefenen tot de vierde maat vlot binnen gaat.

‘De vijfde is voor over-achievers,’ lach ik hem toe terwijl ik wenste dat ik zelf een lekkere plug in had. Eentje met wat electro-stimulatie als het even kan.

Ik bevestig de beensteunen aan de onderzoekstafel en draag hem op erop te komen liggen. Hij doet dat en ik geniet volop van het uitzicht op zijn gevulde kontje. Als ik nu mijn strap-on eens had gehad…

Zijn lul ligt lui op zijn buik. Ik neem hem vast en bekijk hem nauwgezet van alle kanten. Hij heeft een mooie, zachte lul. Er lijkt niets mis mee te zijn, maar hoewel ik er met mijn gezicht nog geen 10cm vanaf hang, blijft hij teleurstellend slap. Ik heb zin om hem in mijn mond te nemen, maar besluit dat ik in ieder geval eerst het onderzoek moet afronden.

Ik probeer wanhopig om niet stijf te worden terwijl ze me onderzoekt. Ik probeer te negeren dat ik open en bloot met een buttplug in me, voor haar lig. Ze helpt van geen meter door zo dichtbij te komen. Het is echt fucking geil om zo behandeld te worden. Dan richt ze zich eindelijk op.

‘Het laatste dat we gaan doen, is de blaas eens vanbinnen bekijken. Daar moet je geen schrik van hebben: dat gebeurt onder plaatselijke verdoving. Ok?’

‘Ja, dokter.’

‘OK,’ zegt ze terwijl ze haar hand over mijn lul legt en zacht rondjes begint te draaien. ‘Het is wat tegen-intuïtief, maar om de verdovende gel aan te brengen, ben je eigenlijk beter stijf. Dus denk even aan je vrouw of je favoriete porno…’

Ik ben wat nerveus en ondanks haar massage blijkt het plots toch moeilijk om stijf te worden. Ik denk terug aan daarnet, haar hoofd zo dicht bij mijn lul. In mijn fantasie drukt ze haar lippen op mijn lul, opent haar mond en begint me zachtjes te pijpen.

Ik word in snel tempo stijf. ‘Goed zo,’ zegt ze. ‘Je zat toch niet over mij te fantaseren, hé?’ Ik word knalrood en ze lacht. ‘Dat is niet erg hoor.’

Haar hand maakt een zachte aftrekkende beweging om me stijf te houden en voor ik het weet duwt ze een spuitje (zonder naald) in mijn plasgaatje. Ze duwt de zuiger naar beneden en ik voel mijn plasbuis helemaal gevuld worden met de verdovende gel. Ze trekt de spuit er terug uit en knijpt mijn plasgaatje met duim en wijsvinger weer dicht. De erectie verdwijnt als sneeuw voor de zon en na een paar seconden laat ze mijn eikel los. Een deel van de gel loopt uit mijn lul op mijn buik en veroorzaakt een behoorlijke kliederboel.

Een cystoscopie is een behoorlijk invasieve procedure, maar deze jongen haalt het ergste in me naar boven. Ik neem zijn zachte lul vast en duw de cystoscoop naar binnen. Ondanks de verdovende gel zie ik zijn gezicht pijnlijk vertrekken terwijl de potlood-dikke slang naar binnen glijdt.

‘Ik ga zo meteen aan de prostaat komen,’ zeg ik terwijl ik langzaam dieper ga. ‘Als ik het zeg, mag je proberen te plassen… Nu.!’

Hoe je met zo’n ding in je lul kan plassen, is me een raadsel, maar ik doe wat ze zegt.

‘Goed zo,’ zegt ze. ‘Ik ben voorbij de prostaat. Nu gewoon ontspannen.’

Ik kijk naar het plafond en probeer diep adem te halen terwijl ik niet naar mijn lul probeer te kijken. Oooh fuck…

‘Alles lijkt op het eerste zicht in orde,’ zegt ze. ‘Ik ga nu wat vocht inspuiten dus je gaat het gevoel krijgen dat je moet plassen, maar probeer dat op te houden.’

Ze trekt de cystoscoop helemaal terug en maant me aan om mijn plas op te houden. ‘Blijf nog even liggen.’

Ze ruimde alles op en zei dat ik op mijn knieën op de onderzoekstafel mocht gaan zitten. Ze gaf me een maatbeker. ‘Doe je knieën een stuk uit elkaar en nu volledig leegplassen.’

Met de plug in mijn kont valt dat niet mee, maar onder haar toeziend oog vulde ik de glazen maatbeker. Ze bekeek de inhoud en leek tevreden met wat ze zag. ‘Nu mag je jezelf laten klaarkomen,’ zei ze terwijl ze in haar stoel ging zitten en uitdrukkelijk naar me keek.

‘Hé?’

‘Het is belangrijk dat we nagaan of je prostaat na de procedure nog goed werkt,’ leg ik uit, ‘dus als u stijf kan worden, mag u zichzelf bevredigen.’

Hij begint onhandig aan zijn slappe lul te trekken, maar het is duidelijk dat er geen leven in te krijgen is. ‘Mag ik dat thuis doen?’

Niets van. Ik wil toekijken, op hem geilen terwijl hij spuit. ‘Het is belangrijk dat u nu klaar komt, meneer Van Hoof, nu u nog onder medisch toezicht bent.’

‘Het lukt niet.’ Hij kijkt beschaamd.

Ik sta op en loop naar hem toe. ‘Buig eens voorover.’ Ik duw zijn borstkast tegen de tafel zodat zijn kont parmantig in de lucht steekt. Ik trek langzaam de plug uit zijn aars en breng nieuw glijmiddel aan. Mijn twee vingers glijden nu soepel naar binnen en probleemloos vind ik zijn genotsplekje. Mijn linkerhand grijpt tussen zijn benen door zijn lul en begint die langzaam af te trekken terwijl mijn rechterhand zijn prostaat masseert.

Het duurt niet lang voor hij snoeihard wordt. ‘Ooooh, dokter,’ kreunt hij wanhopig. ‘Ik ga zo klaarkomen.’ Ik voel hoe hij zichzelf probeerde in te houden. Heerlijk. Ik blijf hem genadeloos stimuleren. ‘Dokter, alstublieft…’

‘Kom maar klaar,’ draag ik hem op terwijl ik hem nog steviger begin af te trekken. ‘Kom maar lekker klaar.’

Hij kreunt. ‘Dokter! Dokter! Ik… Ik… aaaaaaah.’

Ik voel zijn kont rond mijn vingers samentrekken terwijl de spermaslierten uit zijn lul schoten en op de onderzoekstafel dropen. Ik doe nog even verder; melk elke druppel zaad uit zijn jonge lijf terwijl hij hijgend de tafelrand vasthoudt.

‘Je mag je aankleden,’ zeg ik. Met knikkende knieën komt hij van tafel af en kleedt zich langzaam aan.

‘Goed, ik zie u over twee weken weer, meneer Van Hoof. Dat zal in mijn privé-praktijk zijn. Zie dat u tegen dan voldoende geoefend heeft.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 12281 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Dr. Wartsen”

Plaats een reactie