BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Trio met twee MILFs

Ik kwam langzaam uit mijn orgasmeroes los en wist dat ik bovenop de meest sexy en verrukkelijke MILF lag die ik ontmoet had, die week. Haar grote tieten drukte tegen mijn borst en ik voelde mijn, nog steeds, half harde pik nog diep in haar kut begraven. Ik had haar zojuist vol gespoten met mijn sperma. Ik rolde van haar af er klonk een “plop” terwijl mijn pik vrijkwam uit haar geweldige kut. Nadine kreunde: “Oh, waarom moest je hem eruit halen. Ik vond het echt lekker om hem er nog in te hebben.”

Ik keek naar haar en zag haar lekker tieten met hun keiharde tepels. Haar tepels waar ik met mijn lippen in geknepen had, waar ik aan getrokken had tot ze kreunde. Ik leunde voorover, knabbelde aan haar oor en fluisterde “Geef mij de tijd om weer een stijve te krijgen en je weer te naaien!” Dit deed haar sexy glimlachen. “Wacht niet te lang.” Zei ze terwijl ze naar beneden reikte en haar hand om mijn pik sloot. Ik keek in de spiegel aan het voeteneind van het bed. Ik zag haar geschoren en stevig geneukte schaamlippen glimmen tussen haar gespreide benen. Daaruit sijpelde mijn zaad op het bed. Het zag er zo sexy uit en ik voelde mijn pik reageren, maar nog niet genoeg om hem terug in haar kut te steken en haar opnieuw te neuken.

Ze ging half rechtop zitten en reikte over mij heen naar het nachtkastje en daarbij streek één van haar stijve tepels over mijn lippen dus reikte ik naar voren en zoog erop. Ik hoorde haar kreunen van waardering terwijl ik haar tepel likte en er vervolgens hard op zoog.

Ik hoorde het klikken van een aansteker en ik wist dat ze een joint op stak. Ze rolde zich weer op haar rug, ademde een rookpluim in de lucht uit en trok haar tepel met een plof uit mijn hongerige mond. “Eerst vandaag en God, dat had ik verdomme nodig”, zei ze terwijl ze een lange rookkegel uitademde. “De beste die ik in tijden heb gehad.” “Welke? De peuk of de neuk” grapte ik. “Ik had ze allebei nodig.” Ze zei dat ze nog een diepe heis nam. “Denk je dat het je lukt om me weer te neuken als ik hiermee klaar ben?” vroeg ze, terwijl ze nog een lange rookpluim de lucht in blies. “Ah, maar welke had je het meest nodig?” vroeg ik terwijl ik naar voren reikte, haar clitje streelde.

“Oh, verdorie, dit was de eerste harde pik die ik in meer dan een week in me heb gehad en jij hebt ook zo’n lekkere pik. Niet te groot en niet te dik. Precies de juiste maat om mijn hongerige kut te vullen. En mijn baarmoeder te voeren. Schiet op en maak hem weer hard.” Ik keek haar schalks aan. ”Misschien heb ik je mondelinge hulp voor nodig.” Ze rolde op haar zij en pakte mijn pik beet terwijl ze weer een hijs van haar joint nam.

Op dat moment ging de deur een stukje open en een vrouwenstem vroeg: “Heb je een joint voor me? Oh KUT! Sorry, ik wist niet dat je gezelschap had.” En de deur ging weer dicht, maar Nadine zei: ‘Maak je geen zorgen, José. De joints liggen op het nachtkastje naast Michael. Kom binnen neem er maar één.” De deur ging weer open en José verscheen. Ze droeg alleen een zwart slipje. Blijkbaar boeide het haar niet dat haar vriendin een naakte man tussen haar benen had.

Ze was begin dertig, een lange vrouw. Ze had lang blond haar en was slank en had ook een paar kleine tietjes. Kleiner dan die van Nadine, maar toch best aantrekkelijk. Naar mijn mening was ze bij uitstek neukbaar. “Hoi José, dit is Michael, mijn laatste neuker. Michael, dit is José, mijn biseksuele huisgenoot en soms minderjarige partner. Ook regelt ze af en toe een trio voor ons. Wees niet verlegen José, kom op binnen, hij bijt niet, tenzij je hem ook wilt natuurlijk. De joints liggen op het nachtkastje naast hem, kom binnen en help jezelf.

Ze kwam de kamer binnen, glimlachte naar me en liep om het bed heen om bij de joints te komen. Ze ging naast me staan en keek naar mijn groeiende stijve terwijl ze een pret peuk pakte. Mijn hand was ter hoogte van de binnenkant van haar dij, dus ik strekte mijn hand uit, raakte hem aan en begon naar boven te strelen. Ze stopte de joint tussen haar lippen en stak hem aan. Ze inhaleerde diep en genoot duidelijk van de eerste dosis “verdwazing” die door haar aderen stroomde. Ze leek ook te genieten van mijn hand op haar been, want d gaf geen krimp, dus bleef ik naar boven strelen totdat hij haar slipje kwam. Geen reactie dus liet ik mijn hand in haar broekje gaan Nadine was ongeduldig geworden en begon me te pijpen. Ik vond José geschoren schaamlippen tegen en aaide deze. Als een krolse kat duwde ze haar bekken tegen mijn strelende vingers. Haar kut was zo heet en vochtig dat ik er geen probleem mee had om twee vingers tussen de lippen te duwen en haar zachtjes te vingeren.

Ze nam nog een heel diepe trek van de joint en gooide vervolgens haar hoofd achterover alsof ze in extase was en blies nog een lange pluim blauwe rook uit richting het plafond. Kan ik mezelf hier ook aan helpen?” vroeg ze. Nadine trok haar hoofd terug. Haar vriendin reikte naar beneden en sloot haar ranke vingers om mijn pik. Nadine trok mijn hand uit het broekje van haar vriendin en trok deze omlaag. Ze streelde kort het kale heuveltje en perste twee vingers in Josés kut. Ze kronkelde met haar heupen en probeerde de vingers dieper in haar verrassend natte schede te krijgen. “MMMM!! Een joint, een glorieuze vingerfuck en een lekkere grote harde lul allemaal tegelijk. Mijn idee van de hemel”, zei ze. Ze stopte even en keek Nadine vragend aan, die zei: “Let maar niet op mij, José. Ik blijf hier gewoon liggen en geniet van wat er zich ontwikkelt. Misschien doe ik zelfs wel mee.”

José pakte mijn pols vast en begon mijn vingers in en uit haar hete, vochtige kut te duwen, waarbij ze zichzelf letterlijk vingerde met mijn hand. Ze kreunde en nam nog een trekje van haar joint, inhaleerde de rook diep in haar longen en blies hem met een langgerekte kreun uit. Ze legde de joint op de rand van de asbak en klom op het bed bij ons. Tussen Nadine en mij in. Ze liet haar mond naar mijn pik gaan en slobberde op mijn gevoelige eikel. Nadine keek geil toe en spreidde haar benen en speelde met haar kut.

Ik reikte naar Josés kut en drukte drie vingers in haar en begon te stoten. Mijn vrije hand ging omhoog en ik streelde haar borsten. Ze begreep mijn lust en kwam voorover en duwde haar borsten in mijn gezicht. Ze pakte de joint en hees nog een keer en reikte met haar vrije hand naar beneden en begon mijn zak te aaien en zachtjes in mijn ballen te knijpen. Mijn pik reageerde nu echt op haar aandacht en wees naar mijn navel. Ze nam een laatste, heel diepe trek van haar joint, inhaleerde diep en drukte hem uit terwijl ze een extra lange kegel blauwe rook naar het plafond uitblies. Ze ging op het bed zitten en zorgde ervoor dat mijn vingers diep in haar samentrekkende kletsnatte kut verborgen bleven en door mijn pols vast te pakken en mijn vingers in en uit te rammen, ging ze verder met zichzelf vingeren.

Ze leunde voorover en zei: “Hallo Michael. Het is leuk je te ontmoeten.” Vervolgens kuste ze me hartstochtelijk op mijn lippen met haar mond open en haar tong in mijn mond. Ik proefde de smaak van schraal bier en hasj, wat ik nogal opwindend vond. Haar hand stopte met het strelen van mijn ballen en wikkelde zich rond de schacht van mijn stijve pik en begon hem met tederheid te knijpen en af te trekken. Na een minuut of twee maakte ze zich los van de kus en keek me in de ogen en glimlachend zei ze: “en het is leuk om te zien dat je zo’n mooie, grote, heerlijk uitziende lul hebt. Ik denk dat ik die joint moet vervangen door iets anders om mijn lippen omheen te wikkelen en op te zuigen. Wat denk jij dat het zou moeten zijn? Heb jij enig idee Nad?”

Nadine, van wie ik zag dat ze heimelijk met haar clitoris met de ene hand speelde en met de andere in een van haar tieten kneep, zei: “Ik denk echt niet dat je mijn hulp nodig hebt bij die ene, José, aangezien je het antwoord al in de hand hebt.” spreek tenzij je aan mijn tieten of poesje wilt zuigen terwijl ik weer aan zijn pik zuig!” José trok mijn vingers uit haar kut, likte ze en zei: “Misschien kunnen we dat later doen, maar je kunt mijn poesje proeven terwijl ik aan deze heerlijke lul zuig. Het is zo’n lekkere lul, dat denk ik echt niet Ik zou mezelf kunnen tegenhouden, zelfs als ik dat zou willen.” Nadine pakte mijn pols vast en trok mijn vingers in haar mond, likte en zoog ze met smaak. “Mmmm, dat smaakt verdomd lekker José, maar heb je vanochtend met iemand anders geneukt? Ik proef bijna vers sperma.”

Ondertussen leunde José voorover en sloeg haar lange behendige vingers om mijn snel hard wordende lul. Ze trok mijn voorhuid naar achteren en begon mijn helm en de hele rand van mijn eikel te likken voordat ze haar mond opendeed en de punt van mijn geslacht in haar mond nam. Haar felroze gestifte lippen staken scherp af bij mijn iets getinte pik. Ze liet mijn pik even los en grijnsde duivels. “Wat je kunt proeven is het sperma van je broer, Nadine. Hij kwam je bezoeken en de arme jongen had duidelijk behoefte aan een goede beurt, dus ik ging op zijn schoot zitten en binnen een half uurtje neukten elkaar binnenste buiten. Hoe dan ook, ik kan jouw kut op Michaels pik proeven en de combinatie is erg lekker.” Nadine keek haar ongelovig aan. “Bedoel je te zeggen dat ik het sperma van mijn eigen broer proef?” “Ja” zei José. “Je bent echt een slet, hè José?”

Ze richtte haar orale aandacht weer op mijn pik en terwijl ze er verlangend naar keek zei ze: “Ik denk dat ik geil wordt van je pik Michael.” Weer voorover leunend drukte ze haar lippen op mijn eikel en gaf hem een dikke kus. “Wat een onzin, José. Je houdt gewoon van lullen, van welke lul dan ook, en hoe meer lul je krijgt, hoe meer je wilt. Of moet ik zeggen, hoe meer je wilt neuken.” zei Nadine. Vervolgens trok ze mijn vingers die ze gretig had gezogen richting haar open kut, duwde er twee in zichzelf en begon zichzelf krachtig te vingeren. Plotseling stond ik op en rukte mijn pik uit José’s zuigende mond. Voordat ze kon klagen, draaide ik me achter haar om, duwde mijn pik in haar kut en begon haar meteen krachtig te neuken.

Na een paar minuten hard pompen kreunde José van genot en kreunde dat ik haar harder moest neuken. Al snel kreunde dat ze een enorm orgasme aan voelde stormen. Haar hele lichaam schudde en rilde. Haar orgasme dreigde mij mee te nemen.

Toen verscheen Nadine’s hoofd over de kont van haar vriendin en keek met belangstelling toe hoe mijn pik het poesje van haar vriendin beukte. Ze wachtte tot ze wist dat ik ging klaarkomen, stak haar hand uit en trok mijn pik recht uit José’s kut en nam hem in haar mond. Ik zag haar wangen inzakken terwijl ze er hard op zoog en ik liet al snel verschillende stralen hete sperma in haar mond spuiten, waardoor haar wangen opzwollen en toen ze dacht dat ik klaar was, slikte ze, dus moest ik mijn pik er weer in duwen en vullen weer haar mond. “Jij ben verdomme een stomme KUT Nad. Dat zaad zou voor mijn kut zijn.” Klaagde José.

Nadine glimlachte en trok José naar zich toe en opende haar mond en kuste haar vriendin, waardoor een deel van mijn sperma van haar mond in José’s mond terechtkwam. Ze gingen allebei zitten en glimlachend lieten ze het elkaar zien, en toen lieten ze mij hun mond vol zaad zien.

Toen slikten ze allebei mijn zaad door en kusten ze elkaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11856 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie