BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Financieel advies deel 1

Ik ben Jeroen, 48 jaar en werkzaam in de financiële sector. Ik ben gelukkig getrouwd met Brenda, een heerlijke sexy brunette van 44 jaar met, net als ik, een sportief figuur waarbij alles goed geproportioneerd is. We kennen elkaar nu 18 jaar en ons motto is dat seks een eerste levensbehoefte is die we eerst bij elkaar stillen, maar dat verandering van spijs soms ook wel heel erg lekker is. We laten elkaar dan ook vrij om zo nu en dan eens lekker naar bed te gaan met een ander. Dit geeft naast nieuwe inspiratie ook weer de overtuiging hoe heerlijk wij het samen hebben. We hebben zeg maar een open, maar stabiele relatie.

Als je Brenda ziet dan begrijpt iedereen dat ook. Zij zit vol verleidingsdrang en haar gladgeschoren poesje is bijna permanent vochtig van geile opwinding. Zij houdt ervan om mannen op te winden met leuke sexy kleertjes, mooie make-up en het dragen van de fijnste lingerie en hoge hakjes. Brenda is tamelijk klein, 163cm, met prachtige slanke benen die aansluiten op een heerlijk kontje. Om die reden draagt mijn geile meisje dan ook graag klassieke nylons, veelal onder strakke rokjes met daarboven het liefst een uitdagend bloesje waardoorheen zij maar al te graag haar pronte volle C cup laat zien in opwindende behaatjes.

Maar nu eerst naar de gebeurtenis die ik graag met jullie wil delen. Het is een vrijdagochtend. Brenda, dit keer gekleed in een elegant dun zomerjurkje , waarin haar zalige vormen prachtig tot uitdrukking komen, stapt in haar BMW cabrio om naar haar werk te gaan. Ze ziet er werkelijk weer super lekker uit. Onder haar jurkje draagt deze heerlijke vrouw een slipje van fijn nylon dat perfect haar heerlijke kutje verbergt. Verder draagt zij een mooie bijpassende beha waarvan alleen de bandjes zichtbaar zijn over haar schouders. We kussen elkaar gedag en Brenda fluistert dat ze eigenlijk meer zin had om weer met mij het bed in te duiken dan naar de zaak te gaan. Dat belooft dus veel goeds voor de komende avond. De zaak is het bedrijf van haar vader. Hij heeft een productiebedrijf in shampoos, bodylotion, et cetera en exporteert dit naar 60 landen. Brenda zal deze zaak ooit, samen met haar broer moeten draaien en ze wordt daar nu voor klaargestoomd. Haar broer reist, net als ik, de halve wereld af op zoek naar nieuwe afzetmarkten. Hij is daar, net als pa, erg succesvol in. Het bedrijf draait dan ook als een dolle.

Het is heerlijk warm weer en ik ben vrij deze dag. Om 10.00 uur heb ik een afspraak bij de kapper en de rest van de dag zal ik gedeeltelijk besteden aan de voorbereiding van een reis naar Brazilië waar ik komende week moet zijn voor mijn werk. Ik ruim het ontbijt op, trek het dekbed recht en zie dat het al kwart voor tien is als ik op de fiets stap richting het dorp.
Ik ga altijd naar mijn vaste kapper en zo dus ook deze ochtend. Ik ga ook altijd wat eerder om de krant te lezen en een kop koffie te drinken. Bij binnenkomst staat mijn vaste kapper André al gezellig te kletsen met een klant. Ik constateer dat ik een dame op de rug kijk van Afrikaanse afkomst. Van onder naar boven kan zij worden beschreven als een ranke verschijning op 10 cm hoge hakken, slanke donkere benen die onder een soepel vallend glanzend rokje oneindig ver door lijken te lopen, en uiteindelijk overgaan in een ronde, strakke, achteruitstekende kont. Haar taille kan ik niet inschatten omdat zij een jasje draagt met daaronder, zo constateerde ik uit de kraag en de manchetten een fraaie rode blouse van zijde. Haar haar is heel kort geschoren en haar ranke hals gaat dan ook over in prachtig gevormd achterhoofd.
Andre ziet mij binnenkomen en wenkt mij meteen. “Kijk eens wie we daar hebben” roept hij “je komt als geroepen Jeroen”. “ik heb een hier namelijk een dame die ik niet kan helpen helaas maar wellicht dat jij dat kan”. “ik wil je dan ook voorstellen aan Cherly”. “Cherly, dit is Jeroen en hij werkt al jaren in de financiële wereld”. “Jeroen, dit is Cherly, en zij heeft een vraag over haar financiële situatie”. Als Cherly zich omdraait kijk ik in een prachtig regelmatig Afrikaans gezicht met fantastische amandelvormige donkere ogen, een ranke, smalle neus en een zalige mond met rood aangezette lippen. Ze steekt mij een slanke maar sterke hand toe en stelt zich voor. Haar stem is zacht en ze spreekt fantastisch mooi Nederlands met een licht Frans accent. Wat een vrouw! Ik vraag haar waar ik haar eventueel mee kan helpen.

Ze vertelt al direct dat het gaat om de afbetaling van een lening die haar ex-man heeft afgesloten en waar zij mee is blijven zitten. “ho, wacht even lieve dame”, “dit is naar mijn idee niet iets om te bespreken in een kapperszaak”, zeg ik. “Ik stel voor dat je over een uurtje bij mij langs komt zodat we een en ander rustig kunnen bespreken”. Cherly kijkt mij aan en stelt dan voor dat ik beter bij haar langs kan komen omdat zij dan meteen alle stukken bij de hand heeft. Dat vind ik een goed argument en we spreken af dat ik om 15.00 uur bij haar zal zijn. Met een beetje geluk kan ik dan vooraf ’s-Middags nog mijn reis verder voorbereiden. Ze geeft mij haar adres en zo gezegd zo gedaan.
Tijdens mijn kappersbezoek waar ik weer volledig op de hoogte wordt gebracht van het reilen en zeilen van het dorp vertelt Andre dat Cherly al lange tijd een vaste klant is die hij nog van vroeger kent en waarop hij altijd mocht oefenen met haar kroeshaar te knippen. Dat is heel lastig en je moet echt oefenen om de juiste slag te pakken te krijgen. ”ik heb menig keer haar mooie kroeskopje verknalt”, “maar dat heeft de vriendschap geen schade toegebracht”, verteld Andre. “De ex van Cherly was altijd al een agressieve eikel van de bovenste plank en ik ben dan ook blij dat ze van hem af is”. “Nu kan ze eindelijk haar eigen leven leiden”. “Alleen die verdomde schuld zit mij behoorlijk dwars”.
Nadat Andre mij nogmaals bedankt heeft voor mijn hulp stap ik op de fiets naar huis. Ik heb nog een aantal zaken te doen en ben dan ook een groot deel van de middag bezig om een aantal stukken te lezen, mijn koffer te pakken, tickets te printen en mijn PA te bellen om de laatste zaken in gang te zetten voor mijn reis naar Sao Paulo. Rond half drie ben ik klaar en ik maak mij klaar voor het bezoek aan Cherly. Ik spring snel onder de douche, trek een fris overhemd aan en ren de trap af. Ik pak de auto en toets het adres in dat ik in de kapperszaak van Cherly heb gekregen in. Het blijkt een dik kwartier rijden en als ik weg rij begint de airco flink te blazen want het is nog aardig warm.

Het adres waar ik moet zijn blijkt een immense galerij flat te zijn en na enige moeite kan ik het huisnummer 645 vinden op het bellentableau. Na mijn aanbellen hoor ik haar stem. Ze klinkt vrolijk en ze vertelt mij dat ik op de 6e etage moest zijn en de linker lift moet nemen omdat deze de even etages aandoet. Als ik boven ben blijkt Cherly bijna aan het einde van de galerij te wonen. Op het moment dat ik de galerij op loop moet ik nog ongeveer 50 meter lopen. Ze staat mij al op te wachten bij de voordeur. Haar jasje heeft zij uit en ze staat in haar prachtige blouse mij op te nemen als ik aan kom lopen. Door de warme zomerwind beroert de dunne stof van haar blouse zachtjes haar fraaie boezem. Ze straalt een brede lach en ik kan mij niet bedwingen om niet even naar haar heerlijke borsten te staren die ondersteund lijken te worden door een sexy 1/4 cup beha. Haar grote tepels goed zichtbaar door de dunne glanzende stof. Jezus, wat is dit een lekkere vrouw. “Goedemiddag Jeroen”, roept Cherly. “Wat fijn dat je nog even langs kan komen en wat lief van Andre dat hij aan je durfde te vragen of je mij wil helpen”. “Ik durfde dat namelijk niet zelf”. “geen probleem hoor, ik help graag mensen”, antwoord ik. “ “en ik ben toch vrij vandaag”. Ik help graag vrienden van Andre en al helemaal als ze ook nog eens heel erg mooi blijken te zijn”, zeg ik zonder erbij na te denken.
“Wat zeg ik nu opeens?”. “Dit is helemaal niets voor mij om zo tegen een dame te praten”, denk ik nog. Maar Cherly moet er wel om lachen en nodigt mij uit om binnen te komen. “Ik heb koffie gemaakt”, “wil je ook nog een kopje?”, vraagt ze terwijl ze voor mij uitloopt naar de woonkamer. Als zij voor mij loopt word ik helemaal duizelig van de wiegende heupen die voor mij heen en weer deinen. Haar lange benen in en haar sexy pumps, het hele plaatje windt mij enorm op. De woonkamer is modern ingericht met een grote hoekbank, een LCD TV, een fraaie eethoek en een paar vitrinekasten. “Ja lekker”, “doe maar een kopje”. “Helemaal zwart graag”, roep ik een beetje schor nadat ik haar een compliment heb gegeven over de inrichting. Ik ben daarnaast behoorlijk onder de indruk van zoveel vrouwelijk schoon, waarop Cherly vrolijk concludeert dat ik zwart dus blijkbaar wel lekker vind.
Hierop weet ik zo snel even geen antwoord te geven en ik stamel een paar losse woorden waarna Cherly de kamer in komt lopen met twee dampende koppen koffie en vraagt of ze iets verkeerd gezegd heeft.

“Vind je zwart niet lekker dan?”, vraagt ze weer uitdagend terwijl ze schuin op de bank komt zitten en haar heerlijke borsten uitdagend naar voren duwt. Ik kan het niet laten om ongegeneerd haar geile punters te bekijken. Door de dunne stof van de blouse zijn de donkere harde tepels goed zichtbaar en ik zie zelfs de zwarte puntjes op haar opwindende tepelhoven. Opkijkend en weer met de aandacht op haar reageer ik dat het met haar verlegenheid wel mee lijkt te vallen en ik grap dat zwart mijn lievelingskleur is. “En rood” zeg ik terwijl ik naar haar blouse wijs. Ze lacht uitdagend en zegt dat ze alleen verlegen is als ze iets wil vragen aan iemand die ze niet kent. “Als ik een goed gevoel heb bij degene die mij wil helpen, dan valt de verlegenheid weg, zegt ze. “En ik vind het leuk om, vooral als het een knappe man betreft, flink te teasen en hem een beetje in verlegenheid te brengen”. “Dat is vast mijn Afrikaanse inborst “, zegt ze, waarop ik weer ademloos naar de zacht deinende punters kijk van deze fantastisch mooie vrouw. Ik grap dat dat haar uitstekend is gelukt en dat ik het haar nog wel een keer betaald zal zetten. “En vind je het ook leuk om met vrouwen te flirten?” vraag ik haar plagerig. Hierop kijkt ze mij aan met een omfloerste blik en ze zegt dat ze liever verleid wordt door een vrouw dan dat ze deze zelf moet verleiden. “ik weet gewoon niet zo goed hoe dat moet”, hoor ik haar nog zeggen. En ze zegt vervolgens dat zij heel erg benieuwd is naar hoe ik haar een en ander betaald zal gaan zetten. Het ijs lijkt nu gebroken en de seksuele spanning tussen ons loopt op wat ook duidelijk te zien is in mijn broek.

We drinken onze koffie en onderwijl observeer ik haar. Haar mooie gezicht, de prachtige lippen, en de ranke hals die omsloten wordt door de hoog gesloten zijden blouse; haar volle trotse puntborsten, de slanke taille; haar soepele rokje waaronder een stel gespierde benen eindigen in een paar fantastische high heels. Wat een super lekkere Afrikaanse vrouw is dit!
Al pratende over koetjes en kalfjes merk ik dat Cherly’s rokje door haar bewegingen langzaam omhoog schuift. Ze merkt dat ik kijk en trekt met een verlegen glimlach haar rokje weer wat omlaag. Om dit wat gênante momentje een positieve wending te geven stel ik voor om aan tafel eens naar de stukken te kijken van de lening en te bepalen wat een oplossingen ik eventueel zie voor deze vervelende financiële situatie.

De lening blijkt in totaal euro 15.000 te zijn en voor Cherly is dit momenteel met haar bescheiden inkomen niet te betalen. De hypotheek op de flat valt wel mee maar de lasten van de lening zijn bijna nog een keer dit bedrag. Na een aantal voors en tegens te hebben bekeken en afgewogen, blijkt dat het toch het beste is om de hypotheek te verhogen. Cherly vertelt mij echter dat zij dit al een keer geprobeerd heeft maar dat dit toen niet lukte op haar inkomen. Zelfs de huidige hypotheek is feitelijk al te hoog als je deze afzet tegen de huidige normen. Ze is receptioniste en heeft maar een heel klein inkomen. Ze is teneinde raad en opeens zie ik dat haar onderlip een beetje trilt. Het is duidelijk dat deze dame geholpen moet worden en ik stel dan ook het volgende voor. “Ik bespreek met Brenda wat we voor je kunnen doen”. “Als wij je het geld lenen tegen een schappelijke rente dan betaal je de lening terug in 3 jaar en dan vestigen wij als zekerheid bijvoorbeeld een 2e hypotheek op jouw flat”.

Cherly twijfelt maar ik merk ook dat ze teneinde raad is en eigenlijk geen andere keuze heeft dan haar lot in andermans handen te leggen. En als ze dan toch een stel handen zoekt, dan liever die van mij en Brenda bedenk ik mij. “Is er geen enkele andere oplossing te bedenken?”, vraagt ze mij smekend. “ik kan het gewoon echt niet betalen”. Ik vertel haar dat ik nog wel een andere regeling zou kunnen bedenken maar dat ik dat oneerbaar vind, en dat ik dan misbruik maak van de situatie. Cherly begrijpt niet direct dat ik dit eigenlijk helemaal niet meen en geeft tot mijn stomme verbazing aan dat ze een dergelijk voorstel, hoe onethisch ook, zelf ook al heeft overwogen.
“Van ieder ander had ik iets dergelijks nooit geaccepteerd”. “Maar toen ik je vanmorgen zag staan bij Andre had ik al meteen besloten dat ik een dergelijk voorstel van jou zou accepteren”. “En zo zet je het mij dus betaald”, zij ze met een ondeugende blik in haar prachtige ogen.

Omdat ik merk dat ze er serieus over heeft nagedacht en zelf nog stom verbaast ben van mijn eigen lef om een dergelijk voorstel neer te leggen, besluit ik haar mijn voorstel verder uit te leggen. “Mijn voorstel is als volgt”; “Als ik op gezette tijden hier mag komen en met je naar bed mag, dan betaal je de helft van de rente en los je in 5 jaar je schuld af”. Cherly kijkt mij met haar grote Afrikaanse ogen aan en plotseling voel ik haar warme hand op mijn been. Ze buigt zich een beetje naar mij toe en terwijl ik haar heerlijke grote borsten zachtjes zie deinen in haar strikblouse, fluistert Cherly in mijn oor; “Ik wist eigenlijk al meteen dat het hier op uit zou gaan draaien”. “Daarom plaagde ik je ook al de hele tijd”.

“En als ik nou eens geen rente meer hoef te betalen, en je mag mij zoveel en zo vaak neuken als je maar wilt”. “ga je hiermee dan ook akkoord?”. “Ik ga daar namelijk direct mee akkoord omdat ik toch met je naar bed wil”. “dan kan ik beter meteen voor de volle korting gaan en mij helemaal aan je geven” . “En ik snap ook heel goed dat je eerst wil weten hoe het is om door mij verwend te worden”.
Langzaam komt haar mond vanaf mijn oor richting mijn mond en we drukken vol passie onze lippen op elkaar. Haar warme volle mond is zacht en haar grote vochtige lippen wijken van elkaar en maken plaats voor mijn tong. Tegelijkertijd beginnen mijn handen de gladde stof van haar blouse te strelen en omdat zij voorover gebogen zit heb ik vrij spel om haar duizelingwekkend lekkere borsten zachtjes te kneden. Het stevige warme vlees rolt nu uit haar sexy beha en door haar blouse voelen ze heerlijk zwaar, vol, en sensueel aan. Ik knijp wat steviger in dit warme vlees en ik voel haar grote tepels hard worden. Wat een waanzinnige knoppen zijn dat. Pikzwarte joekels van spenen rollen door mijn vingers en ondertussen zoeken de handen van Cherly naar mijn bobbel in mijn broek. Haar lange vingers weten zonder moeite de rits te openen en mijn gezwollen lid te bevrijden. Ze streelt mijn stijve lul nu sensueel met haar lange roodgelakte vingers. Haar blik is waanzinnig geil.. Mijn lul glanst door het voorvocht. De opwindende rode strik waarmee haar blouse is gesierd streelt nu tegen mijn stijve lul en een druppel voorvocht maakte een sliert en bevlekt de glanzende stof. Cherly heeft echter niets in de gaten en rolt met haar warme tong in mijn mond. Als we elkaar heel even loslaten, stel ik met een schorre stem voor om naar de hoekbank te verhuizen. Cherly maakt zich van mij los en kijkt mij aan. Ze lijkt geheel buiten zinnen van geilheid en vertelt dat ze in geen maanden seks heeft gehad en niets liever wil dan hard genomen worden. “Heb je dan ook niet gemasturbeerd?” vraag ik haar ontzet? “Jawel, dat wel natuurlijk”, maar een echte kloppende pik in je kutje voelen is niet te vergelijken met twee vingers of een dildo”.

We staan op en lopen samen, een beetje duizelig van de opwinding, naar de bank. Doordat mijn riem nog vastzit steekt mijn grote pik met ballen fier naar buiten terwijl ik door Cherly aan de hand wordt meegenomen naar de plek waar we even daarvoor koffie hebben gedronken. Ze komt naast mij zitten en legt haar hoofd op de leuning om weer gekust te worden.
Door het straktrekken van haar blouse zie ik nog beter haar zwarte tieten door de dunnen stof. Ik streel haar borsten zachtjes en voel de tepels verder groeien terwijl ik tegelijkertijd haar blouse knoopje voor knoopje openmaak. De bovenste knoopjes laat ik dicht zodat ik haar prammen lekker naar buiten kan laten bungelen met daartussen hangend de sexy zijden strik.
“kom voor me staan lieve schat”. “ik wil je afzuigen”, fluistert Cherly in mijn oor op het moment dat ik haar borsten weer uit haar beha laat rollen en nu een geweldige blik kan werpen op haar zwarte spenen.

Ik heb echter een veel beter idee en beveel haar op haar knieën te gaan zitten voor de bank en zo mijn pik te verwennen als een geile zwarte onderdanige hoer. De laatste woorden missen hun uitwerking niet. “ik ben nu inderdaad je geile zwarte slet”, “die alles voor je doet”, zegt ze gespeeld verlegen “die je zal gehoorzamen als een slavin en zich zal schikken in jouw perverse ideeën”. Zoals het uit haar mond komt van deze heerlijke hete sloerie, zooooo geil!!! Ze komt vervolgens voor mij zitten op haar knieën. Haar slanke lichaam nog rechtop, haar verrukkelijke zware puntborsten trots hangend uit haar blouse en over de beugels van haar beha. Haar gezwollen tepels kijken mij brutaal aan, en weer vinden onze tongen elkaar. Als Cherly vervolgens even van mijn lippen loskomt, druk ik haar hoofd langzaam maar dwingend naar mijn stijve paal en langzaam schuift deze hete Afrikaanse slet haar fraaie lippen rond mijn kloppende eikel. Nadat ik mijn riem heb losgemaakt en mijn broek verder open doe kan ik mijn benen spreiden en ruimte geven aan de handen van deze slet. Steeds verder schuif ik mijn lid in haar warme mond. “Pijpen geile hoer!!!”, “op en neer met die mond van je”.

Mijn lul is groot en staat strak. De aderen kloppen en ik sluit mijn ogen terwijl ik luister naar het soppende geluid van de mond van deze hete negerin. Mijn handen krijgen maar niet genoeg van het strelen en betasten van haar jetsers en onderwijl kijkend naar het korte kroeskopje dat dapper op en neer sopt over mijn hete stijve lul. Ik voel dat ik het niet langer meer kan volhouden en klaar ga komen. Cherly streelt ondertussen zachtjes de zijkanten van mijn ballen en ik voel haar lange vingers uitstekend werk doen. Zo goed en zachtjes streelt ze met haar lange nagels mijn zak dat ik plotseling voel dat ik het niet langer ga houden waarop deze slet tot mijn heerlijke genoegen haar mond nog verder over mijn stijve pik schuift. Ik kreun hard als ik dikke warme scheuten naar buiten voel komen en mijn warme zaad in de heerlijkste mond spuit die ik ooit rond mijn lul heb gevoeld. Cherly sluit haar ogen en vangt dapper de warme, zilte klodders zaad op in haar keel en mond. Ze slikt dapper door als ik maar blijf komen. Het lijkt goddomme wel of ik in geen weken ben klaargekomen, maar ze doet enorm goed werk en slurpt mijn pik helemaal schoon.
Met een guitige blik laat ze mijn pik los. “zo, dat was een smaakvol voorproefje” roept ze vrolijk uit terwijl ze nog een keer slikt en de laatste druppels van mijn eikel likt en deze ook inslikt. “dit vond je vast helemaal niks, toch?” roept ze lachend.

Ze komt naast me zitten op de bank en kruipt tegen mij aan. Onze tongen vinden elkaar weer en ik proef de smaak van mijn zaad vermengd met haar speeksel. “wat wil je dat ik nu nog voor je doe, meester?”. “ik ben immers je seks slaaf”, “dus jij mag het zeggen”. Zonder te antwoorden laat ik mij van de bank glijden. Haar benen gaan eigenlijk als vanzelf al iets van elkaar en haar soepele rokje schuift omhoog. Wat ligt ze er lekker bij. In haar blouse met haar zwarte, zachtjes trillende prammen buitenboord over het heerlijke behaatje. Ik streel de binnenkant van haar benen en zie haar prachtige donkerblauwe satijnen broekje met aan de zijkant de mooie afwerking van kant.

Ik vraag haar mij te laten zien wat ze afgelopen maanden met zichzelf heeft gedaan.
Ze kijkt mij geil aan en terwijl een hand naar beneden gaat en in haar broekje verdwijnt, gaat haar andere hand naar haar borsten om deze vervolgens stevig te kneden.
De hand in haar broekje begint ritmisch op en neer te bewegen. Steeds sneller gaan haar lange vingers op en neer in haar soppende kut. De ademhaling van Cherly gaat in het zelfde tempo omhoog. Ik blijf haar gladde dijen zachtjes strelen en terwijl haar handen hun prachtige werk blijven doen schuif ik het satijnen broekje van deze heerlijke vrouw opzij. Ik kijk nu recht in een fantastisch, gladgeschoren, roze spleet met daaromheen glanzend donker vlees. Haar klit is gezwollen en steekt naar buiten, haar vingers beroeren deze gevoelige glanzende knop terwijl tussen haar gezwollen zwarte schaamlippen het kutvocht via haar bilspleet naar haar zacht pulserende kontgaatje druipt. “oh my god” roep ik, “wat een heerlijk Sodom en Gomorra tref ik hier aan tussen je benen”. “ik ga je hard neuken geile slet van me”. “maar eerst ga ik je klaar likken”.

En terwijl Cherly haar gezwollen knopje blijft verwennen met haar vingers begin ik met mijn tong de binnenkant van haar schaamlipjes te verwennen. Ik steek mijn tong vervolgens stukje bij beetje diep in haar spleet en laat hem, als ik mijn tong terugtrek, steeds langs haar gezwollen knopje gaan. Een siddering gaat door het onderlichaam van deze sloerie als ik ook twee vingers naar binnen breng en met mijn gekromde vingers haar geilste plekje beroer. Bij de aanraking van haar klit stoot ze haar kutje lekker in mijn gezicht.
“draai je om hoer!!!”, “je kont omhoog en je broekje naar beneden” geile slet!!!” Roep ik.

Snel draait Cherly zich om, ze is botergeil en door het dolle heen van mijn bevelen en de manier waarop ik haar beveel. Ik trek haar inmiddels drijfnatte slipje omlaag en doe haar billen een beetje van elkaar en zie een glanzende spleet van heerlijk roze vlees waar ik mijn vingers weer genadeloos in naar binnen stoot. Maar wat ik nu ook zie is haar zwarte vochtige kontgaatje. Haar heerlijke kont ziet er zo geil uit, dat ik niet anders wil dan mijn tong tussen haar roze lipjes deze fantastische zwarte billen van mijn geile zwarte sletje te plaatsen en langzaam mijn tong richting haar sterretje te bewegen. Mijn tong gaat steeds verder omhoog en dan opeens voel ik de weke rimpeling van haar natte pulserende gezwollen gaatje. Een diepe zucht ontsnapt uit deze prachtige sloerie die nu volledig aan mij onderworpen is als mijn tong haar strakke kontgaatje een paar centimeter penetreert. Terwijl haar vingers blijven spelen met haar klit en haar poesje natter en natter wordt door mijn neukende vingers, druk ik mijn tong steeds verder in haar strakke weke kontgaatje. “Ummmmmmm” roept Cherly. “Wat rim je mij lekker, steek je tong maar lekker in mijn poepertje”. “Uhhhhh”, “ik word gek!!”, “ik kom klaar!!!!!”. Op dat moment begint haar hele lichaam te schokken en zakt haar rug een beetje door waardoor haar kont en kut nog beter bereikbaar worden. Schokkend en kreunend ligt dit geile zwarte slavinnetje voor mij te kronkelen van genot door de golven die door haar onderbuik stromen. Als ze na een halve minuut omkijkt dan zie ik haar trillende lip weer maar nu van puur genot. Haar ogen staren mij bloedgeil en onderdanig aan. Haar borsten hangen uit haar blouse en de aanblik van zoveel heerlijks maakt mij weer zo bronstig als een grizzlybeer.

Ondertussen is mijn pik weer geroeid tot volle sterkte door deze geilheid en ik heb ontzettend veel zin om diep in haar roze spleet te beuken. Ik penetreer mijn tong nogmaals diep in haar ontspannen poepgaatje. Vervolgens trek ik mijn tong terug, laat mijn vingers langzaam uit de zuigende kut van Cherly glijden en sta op. Mijn lul is nu keihard en ik zie voor mij een prachtige hete negerin liggen met haar zwarte gerimde kontje. Haar roze natte spleet druipt van het speeksel en kutvocht. Omdat ze op de bankzitting steunt, hangen haar heerlijke jetsers met de pikzwarte spenen zo groot als eierdoppen nog steeds uit haar blouse te bungelen. Tijd voor de finale zou ik zeggen en nadat ik met wat spuug mijn lid een beetje glad heb gemaakt, stoot ik in een keer diep bij Cherly in haar natte roze geile spleet. Het gevoel dat ik nu krijg is nagenoeg niet te beschrijven. Haar hete kutje zuigt zich als een warme mossel om mijn grote harde blanke lul. Ik pak haar hard aan en houd haar stevig vast bij haar heupen. “Jezus, wat een geile kut heb jij”, roep ik terwijl ik diep in haar stoot en met mijn eikel minimaal tegen haar baarmoeder aan moet zitten. “wat heb jij een geile neukgrot, smerige slet!!!” roep ik terwijl ik haar een pets op haar ronde billen geef. Mijn vlakke hand komt hard neer en doet haar vlees trillen. “Hete hoer!!!” “ik ga je zo meteen ook nog ergens anders naaien”. “En wil je weten waar?”, “in dat strakke poepgaatje”. “Daar wil ik in klaarkomen”, “in je hete strakke sletterige ass”. “ooooooh meester, ik wil je grote dikke lul in mijn kontje voelen”, kreunt Sherly.. “Neuk mij maar lekker in mijn kontje”…. !!!!

Ik trek vervolgens mij lul uit haar druipende zuigende roze neukgat. De kut van Cherly blijft een beetje openstaan en ik plant mijn eikel vervolgens genadeloos tegen haar zojuist gerimde opgezwollen sterretje. Ik buig mij een beetje over haar heen en roep dat ik haar nu in haar hoerige kont ga nemen. “ik heb je net uitgelikt en daar waar ik je heb uitgelikt mag ik je neuken ook”, “heerlijke teef van me”.
Ik druk mijn lul vervolgens tegen haar ster en met een zucht van Cherly ontspant haar gaatje en verdwijnt mijn eikel redelijk soepel naar binnen. Het voelt zo lekker strak en bij de gedachte aan mijn stijve paal diep in de kont van deze geile negerin die de komende jaren mijn seksslavinnetje zal zijn, maakt mij helemaal bloedgeil. Ik stoot dan ook langzaam door en na een paar keer heen en weer glijden heb ik mijn grote harde lul tot aan mijn ballen in haar hete kontje zitten. Dieper dan dit gaat gewoon niet. Cherly ademt diep in en uit en begint, na even te hebben moeten wennen aan mijn toch wel forse paal, nu ook van de grote stotende pik in haar kont te genieten. Ze stoot met haar kont fanatiek tegen mijn ballen. “neuk me, neuk me”, “kom maar lekker klaar in mijn kontje”. “kom maar, beuken maar”. Haar borsten schudden heen en weer langs de zachte glanzende stof van haar blouse, mijn lul glijdt maximaal in en uit haar kont terwijl haar vingers spelen met haar gezwollen klitje. Op het moment dat ik voel dat haar lichaam weer ongecontroleerd begint te schokken, voel ik mijn ballen samentrekken en m’n zaad omhoog borrelen. Op het moment dat ik de heerlijke strakke endeldarm van Cherly volspuit met dikke klodders zaad, komt mijn geile zwarte hoertje omhoog en steunt zij op haar armen op de rugleuning van de bank. Hierdoor kan ik haar heerlijke tieten volledig betasten en kneden en genieten van haar opwindende kanten beha. Dan valt ze terug en trillend ligt ze na te genieten van haar overweldigende orgasme terwijl ik nog diep met mijn lul in haar volgespoten kont zit.

Als we weer tot rust zijn gekomen laat ik langzaam mijn lul uit haar kontje glijden. Ik sta op en Cherly komt nu ook overeind. Ze is nog helemaal in de war en tolt op haar benen. Ze moet me dan ook vasthouden. Ze komt tegen mij aanstaan, haar armen rond mijn nek, en ik voel haar geweldige borsten tegen mijn lichaam aangedrukt. “Dit was ongelooflijk fijn Jeroen”, de heerlijkste neukpartij uit mijn leven”. “en dan te bedenken dat ik nog minimaal 5 jaar jouw heerlijke seks-slavinnetje mag zijn”. Ik vertel Cherly dat ik met Brenda zal overleggen over de lening en de afbetalingsregeling. Wat Cherly namelijk nog niet weet is dat ik nog veel meer plannetjes heb met deze geile negerin. Brenda en ik zijn namelijk al een tijdje op zoek naar een onderdanige hulp in huis voor een paar dagen in de week waarbij ook Brenda te kennen heeft gegeven geen enkel bezwaar te hebben tegen betaling in natura. Ik denk dat ik met Cherly een goede kandidaat heb gevonden. Over hoe het nu verder gaat en hoe de keuring van Cherly door Brenda verloopt vertel ik in het volgende verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 22240 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Financieel advies deel 1”

Plaats een reactie