BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza – 2 –

We hebben gisteren besloten vroeg uit de veren te komen en de ferry naar Formentera te nemen.
Formentera is het kleine broertje van Ibiza en bestaat voor een zeer groot deel uit lange stranden.
Naar het oosten van Formentera bestaat de kust uit steile rotsen met hier en daar strookjes strand in de inhammen.
We nemen de ferry van negen uur en zijn een half uurtje later in het haventje van het kleine eiland.
Na een korte wandeling lopen we voorbij een reeks verhuurbedrijfjes, auto’s, motorfietsen, scooters en fietsen al dan niet elektrisch zijn er voorhanden. We besluiten elk een scooter voor een dag te huren en we krijgen nog een kaart van het eiland mee al kan je er niet verloren rijden.
We rijden eerst langs de zowat enige hoofdweg pal oostwaarts waar een mooie nog werkende vuurtoren staat, deze plek lijkt zowat op het einde van de wereld, behalve de wind en wat meeuwen en andere vogels hoor je enkel de zee beuken tegen de rotsen waarop de vuurtoren staat.
De afstanden op het eiland zijn beperkt, we schatten vijfentwintig kilometer van west naar oost, met de scooters zijn we in no-time op een andere plek.
Platja we moeten wennen aan het woord betekent strand en zou Catalaans zijn want in Spaans lijkt me dat playa te moeten zijn.

Op onze tocht draaien we af langs een bordje Platja Levantes en bereiken na enkele bochtige kilometers een strand waar gezien het nog vroege uur slechts enkele mensen in het zand liggen en een vrouw vanuit het water komende een handdoek opraapt bij de waterlijn en rond zich slaat.
Naakt zegt Lien, ja zeg ik inderdaad in haar eva kostuum, want op gans Formentera is naakt zonnebaden en zwemmen toegelaten.
Komt best goed uit voeg ik eraan toe want we hebben geen badkleding met ons, neen zegt Lien, maar ook geen handdoek of dergelijke om op te liggen.
We besluiten het strand even te gaan verkennen en vinden een kleine gladde rots naar de duinen op waar we ons kunnen leggen zonder onder het zand te zitten.

Ga jij zwemmen wil Lien weten, ja wil ik best tenminste als het water niet te koud is. Ik weet het je te vertellen zegt ze en trekt haar bermuda naar beneden gevolgd door haar slipje en t-shirt en zo staat ze als Aphrodite voor me.
Wat later komt ze nat uit het water terug bij me, het is pas frisjes als je eruit komt, maar eigenlijk is het perfect van temperatuur.
Ik speel mijn short en shirt uit en volg Lien naar het water, het is pas diep als je voldoende ver gaat en we zwemmen een eindje weg en terug, maar vergissen ons van rots en moeten nog een eind over het strand wandelen voor onze spullen terug te zien liggen.

Een beetje tot onze verrassing ligt tegen een rotsblok een paartje te vrijen, ze liggen naakt op hun handdoek en we zien hen slechts wanneer we er een meter of twee, drie vandaan langskomen. De jonge meid is duidelijk haar vriend aan het pijpen wanneer ze ons zien stopt ze, maar de houding en de erectie van de jongen laten geen twijfel. Ik bekijk ze met een glimlach en vraag bij wijze van grap “need any help ?” ik doe het, maar in ’t Engels want je weet niet welke taal ze spreken.
Ze hebben me goed verstaan en het meisje zegt “waarom niet, kom erbij”. Lien en ik bekijken elkaar en enkel met gebaren maken we elkaar duidelijk dat dit wel naar onze zin kan worden.
Ik haal wel onze kleren even zeg ik en stap sneller de laatste tweehonderd meter naar onze rots.

Als ik terugkom ligt Lien plat op haar rug de knieën opgetrokken en gespreid met daartussen het hoofd van het meisje, ze heeft haar ogen gesloten en geniet duidelijk van een lekker bef moment.

De jongeman ligt te kijken en geniet er blijkbaar ook van want hij heeft zijn erectie in de hand.

Hoi zegt hij wij zijn van Toulouse ik ben Eric zegt hij en mijn vriendin is Murielle. Ik ben Lou zeg ik en mijn partner is Lien, maar dat wist je al denk ik.
Lien heeft even de ogen open getrokken bij al dat gepraat en zegt enkel maar ’t ja voor ik het goed besefte lag ik al te genieten.
Ik leg me aan de andere kant van de twee vrijende vrouwen en in no-time heb ik ook een joekel van een erectie. Murielle bekijkt me vanuit haar lage positie terwijl ik haar tong over Lien’s clit zie wippen, en met haar vrije hand grijpt ze mijn zware lul vast.
Ik had er geen oog op hoe ver beide vrouwen stonden daarnet, maar ik hoor en zie plots Lien klaar komen onder de neus van Murielle die duidelijk niet stopt met beffen, Lien moet Muriëlles hoofd grijpen en tot stilstand dwingen ze kan enkel maar wow zeggen. Murielle wisselde net van positie en pijpt mij nu even vurig als ze net Lien befte, wat een gewaarwording, deze meid kan er ook wat van. Lien zegt “ik ga deze Toulousenaar eens aan z’n piemel trekken” en ze gaat naast Eric liggen en trekt hem af nadat ze in haar handen spuwde, de jongen blijft er verder stilletjes bij al hoor ik wel mmm’s en oh’s. Tegen Murielle zeg ik als je zo doorgaat, spuit ik binnen de kortste keren jouw mondje vol, ze kijkt op en lacht staat recht en zet zich met haar kut bovenop Eric z’n mond.

Lien die half op haar knieën zit om Eric te pijpen heeft haar billen op de juiste hoogte voor me om haar op z’n hondjes te kunnen pakken.
Lien’s kut is nog nat van haar eigen geil als van het speeksel van Murielle waardoor ik zonder enige weerstand mijn stijve lans tot achteren toe erin kan leiden.
Aan Lien’s inwendige voel ik dat ze nog voldoende geil is om zo meteen een tweede orgasme van mij te krijgen.
Ik pomp en ram Lien’s kut in en uit haal m’n stijve eruit en glij van haar aars tot haar clit en terug en stop ‘m er dan meteen weer in.
Lien zegt ja doe zo verder en ik vraag kom ik erin of eruit, beter eruit zegt ze of ik loop de ganse namiddag met een kletsnatte slip rond.. Murielle die Eric’s tong berijd, slaakt een zucht en dan begint ze geile praat in ’t Frans te zeggen gemengd met wat gevloek, ze komt duidelijk klaar en heeft daarbij beide tieten vast waarvan ze de dikke noppen van tepels stevig knijpt en draait.

Eric kan nog net uitbrengen. Ik kom waarop ik merk dat Lien toch haar hoofd, maar optrekt en daarbij Eric in de lucht doet spuiten.
Ik zeg “Lien speel met je clit want ik ga nu ook komen denk ik” en dat scheelde niet veel, ik trek me uit Lien’s natte kut en trek mezelf af luttele seconden later spuit ik mijn hete sperma over haar rug terwijl ze onder het vingeren ook over haar hoogtepunt gaat. Ik zie druppels uit Lien’s natte vagina parelen.
Met z’n vier vallen we languit op onze rug en pas dan merken we enkele mensen op een meter of twee vandaan die zichzelf bij het zicht van ons exploot staan te masturberen, twee vrouwen zitten op een rots over hun kut en clit te wrijven, hun twee mannen staan ernaast. Een jongen en een meisje van ik schat net achttien helpen elkaar hij heeft een hand op haar geslacht waarvan één vinger duidelijk diep zit, zij heeft zijn half harde piemel vast waaraan een druppel sperma hangt.
Straks staan we in de krant fluister ik naar Lien terwijl we naar de waterlijn wandelen om ons in zee enigszins te wassen.

Later de dag brengen we onze scooters terug binnen en vinden aan de jachthaven een restaurant waar we ons tegoed doen aan een zeevruchten schotel.
Vandaar wandelen we naar de aanlegplaats van de ferry, onze dag zit erop zo lijkt het.

We spreken af de volgende ochtend een auto te gaan huren om Ibiza te verkennen.
Bij aankomst van de ferry is er alvast één autoverhuurder nog open, dus we informeren ons alvast, de prijs voor een gezellig kleine Fiat 500 is betaalbaar en we hoeven slechts morgen terug te komen, er zijn voldoende wagens op stal.
Lien neemt nog een handige kaart van het eiland mee die kunnen we naast die van onze reisgids leggen en zeker de belangrijkste sites niet te missen.

Terug in het hotel besluiten we onze kustweg te volgen tot het Argentijnse steakhouse.
Het is laat wanneer we op de kamer komen, moe en voldaan en het buikje rond.
Lien gaat meteen onder de douche en vraagt of we nog iets doen deze avond.
Ik sta voor alles open, liefste heb jij iets waaraan je denkt?
Wat denk je als we de disco eens onveilig gaan maken, het is kortbij we kunnen wandelen.
Goed zeg ik maar laat het ons niet te laat maken, vandaag dan kunnen we morgen meteen met ons autootje op verkenning.
Als ik uit de douche kom is Lien al paraat de disco spreekt haar duidelijk aan.

Het publiek in de disco is zowat van alle leeftijden en nationaliteiten, we horen talen die we niet kunnen thuis brengen. Sfeer is er alleszins, het is er zweterig warm, zwoel zeg maar. Aan de andere kant van het danspodium zegt Lien me plots, wat zeg ik, wel is dat niet die knul met z’n meisje die ons stonden te bekijken op het strand. Moeilijk voor me ze te onderscheiden tussen die menigte en dan herken ik ze toch. En dan plots is er oogcontact tussen Lien en mezelf en het koppeltje, Lien steekt de hand op en wuift, terwijl de hand van het meisje, ook omhoog, gaat.

Minuten later voelt Lien een tik op haar schouder, hoi zegt het meisje ik ben Marlies en mijn vriend heet Sander we komen uit Maastricht. Het lawaai in de dancing maakt een goede conversatie onmogelijk en dus verkassen we naar een afgesloten ruimte, een bar met gezellige clubzetels.
We stellen ons ook voor en al snel ging het gesprek naar de strandseks van deze ochtend.
Marlies begint wat te fluisteren in Lien’s oor terwijl ik met Sander praat over zijn studies.
Even later komt Lien me wat vertellen, Marlies en haar vriend kennen elkaar al wel een poos maar beide zijn weinig vertrouwd met seksuele handelingen en moet Marlies toegeven dat ze elkaars eerste serieuze relatie zijn en hoge verwachtingen koesteren, maar dat seks erg onhandig gebeurt en Sander wel klaarkomt, maar Marlies niet.

Wat wil je daar mee doen vraag ik Lien, ho zegt Lien ik dacht hen eventueel in te wijden in de liefde zoals wij die beoefenen, ik wil weten of ze daarom gevraagd heeft, niet uitdrukkelijk zegt Lien maar het feit dat ze zo meteen openlijk dat ter sprake brengt, en Lien bekijkt me waarop ik zeg stel voorzichtig iets voor en zie maar.
Een drankje of twee verder heeft Lien weer zitten praten met Marlies, waarna Marlies een duwtje geeft aan Sander en ze beide blijkbaar het hebben over Lien’s babbel.

Als de drankjes op zijn staan we als bijna afgesproken recht en verlaten de dancing met naast ons het jonge koppel. Marlies zegt luidop een initiatie te willen in de lichamelijke liefde en zegt ze Sander wil meedoen en lessen halen uit de ervaring. We nemen hen mee naar onze kamer en nodigen hen uit een douche te nemen.

Voor ons staat Marlies in haar naakte schoonheid, ze is binnen enkele dagen jarig en wordt dan negentien, een jonge sexy vrouw, beetje bleke huidskleur, stevige billen en borsten die er echt mogen zijn, de tepels priemen zowaar lichtjes omhoog en haar venusheuvel is weelderig begroeid met hetzelfde rode haar als op haar hoofd. Sander staat naast haar met een arm rond haar middel en is echt een jongeling die weinig nodig heeft om een erectie te krijgen, zijn piemel staat half omhoog en maakt knikjes. Marlies gaat als eerste onder de douche en komt meteen op het bed liggen naast me want ik zit nog te wachten, Lien komt uit de douche en legt zich naast Marlies. Als Sander uit de douche komt ligt Lien met een hand op de borst van Marlies met de tepel te rollen. Kom Sander leg je naast ons. Als ik uit de douche kom ligt Sander over Marlies gebogen en kust en zuigt Marlies’ tepels en rolt, die tussen zijn vingers, Marlies met gesloten ogen en Sander luisterend naar wat Lien hem opdraagt.
Op de vraag of ze al orale seks hadden schudden ze beide neen, kijk zegt Lien laat Lou even de poes van Marlies beffen en let op hoe, ondertussen zegt Lien ga ik jouw piemel in m’n mond nemen. Wees relax en als je iets niet wil zeg je het.
Door het schaamhaar van Marlies dat ik met de handen wat opzij moet leggen tref ik haar kutje en lik van beneden tussen de schaamlippen met de tong een natte streep naar boven, en daar tref ik het clitje van Marlies. Met getuite lippen zuig ik op de clit en met mijn wijsvinger zoek ik naar sporen van vochtigheid in Marlies’ neukgaatje.
Het is behoorlijk vochtig en warm en ik beschrijf aan Sander wat ik doe, zeg tegen Marlies, ontspan je en geniet van deze streling en vooral laat je gaan, je bent vrouw en hebt het voordeel meer dan één orgasme te kunnen beleven.
Al snel voel ik Marlies’ onderlichaam tot leven komen en beweegt ze een hand richting haar clit, doe maar zeg ik en met een trek beweging spant ze haar schaamlippen en komt haar clit volledig bloot te liggen. Dat clitje is een clit geworden en ik maak gretig gebruik van de natte kut om die clit vettig nat te maken.
Mijn tong schiet vanonder naar boven en van links naar rechts en dan voel ik haar g-spot waartegen mijn wijsvinger de ganse tijd drukte samen trekken en trilt ze over haar ganse lichaam en zegt ‘ik kom’ en ik wil iets in mijn kut, nu!
Sander krijgt een duw van Lien en ligt in seconden tijd bovenop Marlies, Sander zegt Lien, geef nu Marlies de ruimte, ze zal je piemel naar haar vagina leiden.
Beide zien we Sander’s stijve lul in Marlies’ grotje verdwijnen. Lien zegt dit is missionaris positie misschien de meest bekende houding om te seksen, maar lang niet de enige of de beste.
Sander ga op je rug liggen en Marlies jij bovenop en zoals daarnet help jij de piemel in je kutje.
Marlies zegt Lien jij hebt nu de leiding, je kan je eigen ritme bepalen en afstemmen op je genot, diep gaan of niet veel g-spot of minder. Marlies knikt en Sander zegt ho dat begrijp ik allemaal, maar wil Sander weten is er een trucje voor mij om mijn orgasme uit te stellen. Ik meng me in de les en zeg ja Sander je hebt een spier in je onderlichaam, je moet die zelf even zoeken en als je die voldoende aanspant dan controleer je die reflex van het klaarkomen.

Lien trekt aan m’n arm en gebaart me te gaan liggen, zet zich met haar poes recht bovenop mijn mond en begint me te berijden waarbij ik enkel mijn tong hoef ophoog te steken. Lang heeft Lien niet nodig of ze komt met haar kut bovenop me, machtig klaar. Ho is was echt heet geworden van al dat gedoe hier en zakt naar beneden waar ze me begint te pijpen dat het een zaligheid is.

Dan horen we Sander een uitroep van klaarkomen maken onverstaanbaar, maar toch duidelijk blijkbaar komt hij klaar in Marlies’ grotje. Lien zegt en beter vraagt of Marlies toch aan de pil is, ja zegt Marlies het kan geen kwaad maar het is spijtig ik dacht net nog een keertje te kunnen klaarkomen.
Dan Lien tegen mij, kampioen kun jij Marlies zover krijgen, kan ik zeker en terwijl Lien een tissue aan Marlies geeft zet ik me klaar langszij het bed, kom Marlies zoals de hondjes dat moet je al kennen niet. En Marlies zet zich op handen en knieën, bied me haar kontje aan, ze slaakt een kreetje of was het een zucht terwijl ik mijn stijve in haar roompotje boor.
Deze meid heeft verdorie een strak gleufje en door haar eigen nattigheid en het sperma van Sander is het verdorie een glijbaan. Met mijn eikel strak tot het einde in haar kut trek ik met beide handen haar heupen naar me toe en voel hoe mijn erectie over haar baarmoederhals glipt en opnieuw en nog en dan trek ik terug er helemaal uit, Marlies kijkt verrast achteruit, maar tijd heeft ze niet want ik zit opnieuw binnen ditmaal op zoek naar haar g-spot, daar blijf ik effe over en weer gaan, fijntjes. Dan zeg ik Marlies speel met je clit. En dan voel ik de vingers van Marlies over haar clit gaan en af en toe mijn stijve raken.

Marlies zegt, ik ga opnieuw komen, Lien zegt, laat je gaan meisje en geniet van dat moment. Meer heeft Marlies niet nodig, behalve dat Sander zich half onder haar heeft gewrongen en een borst vast heeft. Even roept Marlies ‘au’ en dan komt ze, ze komt op een geweldige manier, ze zucht aaah en schokt over haar ganse lichaam, ze kan niet meer op haar handen rusten en zakt vooruit.
Ik zeg Lien wat doe ik, kom hier zegt Lien en pak mij ook langs achteren. Veel heb ik nu ook niet meer nodig en spuit mijn warme gloed in Lien’s kut.
Ver voorbij middernacht na, opruim van de kamer, vertrekt het jonge paar hand in hand en met een ervaring rijker.
We wisselen onze mobiele nummers en spreken af nog contact te nemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 8315 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie