BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Myrte geeft Sam zijn anaal wens

“Hij komt vandaag!”, denk ik. Ik heb al een tijdje een “Friends with benefits” relatie met Sam of eigenlijk meer een “Benefits and friend”. Het was vooral seks, met wat samenzijn.

Ik, Myrte, was in contact gekomen met Sam. Ik had gereageerd op een verhaal dat Sam online had gezet op een seksverhalen site. We hadden eerst gewoon wat heen en weer gemaild. Daarna was het erotisch geworden. Zelf tot het punt dat we elkaar al onze seks wensen hebben besproken.

Zo vond ik plasseks niet vies, maar wel tot een bepaald punt. Sam wou daarin veel meer. Ik vindt anaal best OK, maar niet te grof of hard. Daarentegen was Sam echt anaal gericht. Maar dan ook aan de “ontvangende” kant, zoals hij dat noemde. Ik moet zeggen dat ik er wel nieuwsgierig naar ben geworden, maar het was niet gelijk mijn ‘ding’.

Sam had duidelijk aangegeven een hand in zijn kont te willen hebben en de plasseks zelf tot drinken aan toe. Dat vond ik te ver gaan.

Maar vandaag was ik er toch over na gaan denken. De seks was.. Tja. Geweldig. Sam had mij altijd écht klaar kunnen laten komen. Ik ook al had hem eerder laten spuiten. Of het nou in mijn kontje, kutje, mond… keel of over mij heen was. Als hij was klaargekomen en ik had aangegeven dat ik ook nog wou komen, deed hij alles zó dat ik in een mum van tijd ook krioelde van genot.

Ik besloot mijn grenzen voor één keer te verleggen. Ik belde Sam op. “Hé lekker ding.

“We hebben een afspraak dat je morgen weer zou komen voor het weekend!?”
“Ja!”
“Wil je dit keer zorgen dat je van achteren helemaal ‘schoon’ bent!”

Sam was stil geworden aan de andere kant…

Na een tijdje…

“Meen je dat echt!?”, had hij geschokt gevraagd.
“Ja!”, had ik hem geantwoord. “Voor één keer!”, “Maar dan is het echt over.”
“Je bent een engel!”, had Sam euforisch geschreeuwd door de telefoon.

“Tot vrijdag viespeuk!”, had ik gezegd. Zo noemde ik ben altijd.
“Tot vrijdag, lieverd!”, had Sam geantwoord.

Tja. En dan is het nu vrijdag. “SPIJT!” Dat ik het hem had aangeboden. Maar. “Beloofd is beloofd!”, had ik mezelf gemaand. Dus ondertussen mijn bed maar een soort ‘klaar gemaakt’ voor de ‘actie’.

Als de deurbel gaat heb ik er eigelijk zó geen zin in. Maar als ik Sam met zijn glinsterende ogen voor mijn deur zie staan, smelt ik toch weer.

“Kom binnen!”, zeg ik tegen hem. Als de deur dicht valt, pakt Sam me even bij de schouders vast. “Weet je dit echt zeker meisje!”, zegt hij tegen me. “Ik heb het je beloofd.”, antwoord ik.

Om mijzelf toch wat op te geilen, begin ik zijn overhemd los te knopen.
Dan trek ik zijn t-shirt uit. Sam is best een lekkere man. Stevig en toch zacht.
Als ik zijn t-shirt in de hoek gooi, zak ik door mijn knieën. Knoop los, rits open. Om vervolgens zijn spijkerbroek naar beneden te trekken.

In zijn onderbroek zit al een stevige bobbel. “Hij is in ieder geval nu al geil! Nu ik nog!”, denk ik bij mijzelf. Als ik zijn onderbroek uit trek, staat Sam naakt in mijn hal. Ik sta op en leidt hem naar mijn slaapkamer.

Ik heb alle beddengoed van mijn bed gehaald. Wat handdoeken oo het bed eind gelegd. En stapeltje naast het bed. Een krukje waar ik glijmiddel op heb staan, genoeg denk ik.

Ik zie Sam kijken. “Wat gaat er door zijn hoofd?” Maar Sam blijft stil. Dat is nieuw voor me, want Sam heeft altijd wel wat te vertellen. Dan kijkt hij mij aan. Zijn anders blauwe ogen zijn groener geworden. Ik ken hem nu wel zó dat ik weet dat hij dan super geil is.

Plagend druk ik hem op mijn bed. Sam valt op zijn rug op mijn bed. Gelijk schuift hij iets omhoog. Grijpt de kussens en drukt deze onder zijn hoofd en kont. Met zijn knieën omhoog kijkt Sam nu naar me. Ik ga door mijn knieën. Schuif het krukje wat dichter bij en pak de tube glijmiddel.

Ik had al vaker een vinger bij hem in de kont gestoken, maar die had ik nat gemaakt met, of mijn kutje, of wat speeksel. Maar nu. Een hand……?

Ik wrijf mijn handen in met glijmiddel en zet twee vingers tegen Sam zijn kontgat. Sam pakt zijn benen vast in de knieholtes en trekt zijn benen wat omhoog. Zijn kontgat komt wat makkelijker toegankelijk. Mijn twee vingers gaan makkelijk bij hem naar binnen. Dan maar de derde vinger erbij. Ook makkelijk. Pink dan maar. Ook makkelijk.

“Dan komt mijn duim”, denk ik dan. “Jemig!” Zonder een krimp te geven! Ik druk mijn duim in mijn handpalm en begin de druk op te voeren. Ondertussen kijk ik naar Sam. Sam kijkt mij ook aan. Ik probeer te zien of hij het nu lekker vindt of niet. Zijn lul is slap, dus daaraan zou je denken van niet. Maar ik zie dan Sam ineens op zijn lip bijten. Dàt had ik hem nog nooit zien doen.

“Doorgaan?”, vraag ik voor de zekerheid.
“Oh, Myrte, graag!”, zucht hij, als hij mij recht in de ogen kijkt. Dus ik druk door. Zijn kontgat omsluit mijn hand. Mijn duim zit er al in. Maar dan de rest. En dan… ineens… zie ik mijn hand verdwijnen in zijn kont. Tot mijn pols.

Vol verbazing zie ik dat Sam geniet. Mijn hand in zijn kont. Hij slaat zijn hoofd even achterover om mij gelijk weer aan te kijken. “Ik weet wat jij wil, maar wil ik dat?”, gaat door mijn hoofd. Het voelt niet ‘vies’ dit, maar wel raar.

“Als ik verder moet van jou!”, zeg ik dan uiteindelijk maar, “Dan wil ik dat je mij later een heerlijke massage beurt geeft.” “Voor en achter!”, wil ik als tegenprestatie. Sam gaat helemaal akkoord. “Zelfs extern en intern!”, grapt hij. Ik smelt. Sam kan me met zijn vingers zó laten klaarkomen.

Ik wrijf met mijn vrije hand nog even over mijn arm. Nog meer glijmiddel en druk verder. Op zoek naar… Naar wat eigenlijk? Dan voel ik ‘een gat’.

“Daar?”, vraag ik.
“Ja, daarin.”, antwoord Sam, zenuwachtig?

“Ik hij nu zenuwachtig?”

“Oh, Ja fuck!”, dit was zijn fantasie, maar hij had dit nog nooit gedaan. Wel op porno sites gezien.

Ik ben zijn eerste. Als ik doordruk, merk ik dat het daar nauwer is. Ik zie dat ook aan Sam, hij grijpt de doeken.

“Gaat het?”
“Ja!” “Doorgaan!….. alsjeblieft!” “Alleen stoppen als … uhm.. ‘pannenkoek’ zeg. Dan moet je stoppen!” “Ok?”
“Ok!”

Ik druk door. “Ah. Hier gaat het makkelijker!”, denk ik, als ik even kijk hoe diep mijn hand zit…. Uhm, hand. Ik heb mijn arm al bijna tot mijn elleboog in Sam zijn kont. Sam heeft ondertussen zijn benen los gelaten en ligt in een boog over mijn kussens. Zijn handen gaan over zijn buik. Hij probeert wat te voelen….”Mijn hand!” Sam wrijft op zijn buik en wrijft over mijn hand.

“Zit ik daar?”, stamel ik.
“Ja, sletje van me, daar zit je hand nu!” “Kun je dieper?” “WIL je dieper?”
“Jawel!”

Ik schrik van mijn eigen antwoord. Ik ben dan toch geil. Ik wil dit ook écht dieper nu en ik druk verder door. Tot mijn verbazing zie ik mijn elleboog in zijn kont glijden.

“FUCK JA!”, hoor Sam zeggen. “Verder!”

Ik moet even ‘zoeken’ hoe nu verder. Ik beweeg mijn hand een beetje en voel weer ‘ruimte’ en druk door. “Weg elleboog”, denk ik nog. Als ik nog even doordruk zit mijn arm bijna tot mijn schouder in zijn arm.

Ik kijk naar Sam. Hij reageert raar. Het lijkt of hij klaarkomt. “Maar dat kan toch niet?” “Zijn lul is slap!”

Maar tot mijn verbazing begint Sam hard te keuren. Zijn handen ballen samen. Grijpen de doeken. Mijn lichaam komt omhoog. Hij sist. En…. Dan komt uit zijn slappe lul sperma. “What the Fuck!”, denk ik bij mezelf. Als Sam weer ‘normaal’ is geworden, durf ik pas wat te vragen.

“Ben je nu klaargekomen?”
“Oh, YES!”, stamel Sam.
“Hoe dan!?”
“Door jou gekkie!”, zegt Sam lachend.
“Maar je hebt een slappe en we hebben je lul niet eens aangeraakt!”, zeg ik uiterst verbaasd.
“Lieverd, je hebt mijn geilste fantasie uitgevoerd bij mij en mijn lichaam geneukt en dus niet alleen mijn lul!” “Ik ben nog nooit zó klaargekomen!” “Je weet niet half hoe lekker dit was!”

Langzaam laat ik mijn arm uit zijn kont glijden. Iets smerig komt hij eruit. Als mijn arm uit Sam zijn kont is, kijk ik naar een open ‘gat’. “Best geil!”, bedenk ik me. Als ik écht diep in zijn hol kan kijken, zó.

Dan kom ik omhoog om zijn sperma van zijn lichaam te likken. Sam heeft lekkere sperma. Als het schoon is, lach ik.

“Kun je staan?”, vraag ik hem.
“Zeker!”

Dan lopen we naar de woonkamer. Wat Sam een handdoek op de bank legt wat hij gaat zitten. “Tegen de vlekken!”, zegt hij. Als ik ondertussen een wijntje voor ons beide pak.

“Zó de rest maar eens doen?”, zeg ik dan blozend. “Als je de ogen van Sam zou hebben gezien!”

“Echt?”, stamelt Sam.
“Ja!”, antwoord ik schaterlachend.

Met rode wangen zie ik Sam op mijn bank zitten. Vol ongeloof.

Als ik de wijn op de tafel zet, vraag ik Sam, “Heb je dorst?”
Die ogen. GEWELDIG!

“Ja!???”, antwoordt Sam vragend.
“Hier komen dan!” “Ik moet nodig!”

Sam staat op en komt op mij af lopen. Pakt mij beet en geeft me een kus op de mond. “Je bent gek!” Om dan voor mij op de grond te gaan liggen. Gezicht mijn kant op. Ik hoef alleen maar naar beneden te zakken en…. dat doe ik ook.

Als ik mijn kut op Sam zijn mond zet zit ik letterlijk op zijn gezicht. Vaak beft Sam me dan naar de hemel. Maar nu niets. We wachten. Ook al moet ik nodig. Het is… ‘anders’. Maar dan komt het langzaam op gang. Eerst druppels maar dan voel ik dat het redelijk stroomt.

Ik merk dat Sam slikt. Maar of het hem lukt om alles weg te krijgen? “Ik ga wel zien!”, denk ik. Het duurt even voor ik klaar ben met plassen. “Waarom wou deze vieze vent dit in vredesnaam?” Ik wou best over hem heen plassen, en gaat ga ik ook echt nog wél doen, maar in zijn mond.

Ik merk dat ik klaar ben als Sam mij toch begint te beffen. “Fuck!”, denk ik. “Niet verwacht!” Maar ik laat hem lekker. Ik ben toch geil, ben ik achter. En tot mijn verbazing lukt het Sam dan ook om mij binnen een mum van tijd klaar te laten komen. Ik voel dat ik redelijk ‘spuit’ als ik klaarkom.

Als ik opsta kijk ik naar Sam. Hij lacht. Hij is blij…. Uhm, alles is droog. “Heb je echt alles opgedronken?”, vraag ik, terwijl ik het antwoord eigenlijk wel al weet. Sam komt overeind. “Ja! Alles! Ook je kom!”, zegt hij lachend.

Als we beide staan, gaan we weer op de bank zitten. Dat drinken we samen een wijntje, of meer.

Maar ik krijg mijn massage, voor en achter, van binnen en van buiten.

“Yum!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 9798 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie