BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza – 4 –

De meid op m’n mond geeft aanwijzingen en zegt ja lik me clit maar sneller dan ga ik gotverdomme al moeten klaar komen, ik volg haar instructie en besluit nog een tandje bij te steken, één vinger heb ik langs achteren bij haar neukholletje goed nat gemaakt en boor ik nu in haar aarsgaatje, ik voel haar schrikken maar het is ook de druppel die haar over het randje duwt want ze begint te schokken bovenop m’n mond en de wijsvinger in haar poepgaatje knijpt ze met haar sluitspier vast.
Als ze uitgeschokt is kijkt ze naar beneden in m’n ogen en zegt ‘ho jij bent een kenner van de vrouwelijke wensen’, ze heft één been op en staat naast me ik bekijk haar onschuldig en vraag ho maar wou je mijn piemel erin ? Straks dan misschien zegt ze.
De meid die zich bovenop mijn piemel heeft laten zakken komt nu in beeld, ze heeft joekels van borsten die deinen als een bootje op het water, ze heeft de ogen gesloten en lijkt erg te genieten van de penetratie, ik draai m’n hand en raak zo bij haar clit, geschrokken doet ze de ogen open en bekijkt me en zegt ik wil langs achteren genomen worden, ze komt recht en zet zich op handen en knieën, ik volg en positioneer me achter haar, en vraag ik in welk gat moet je’ m ? Nog effe in me kut dan in m’n kont, ik zak diep in haar neukgrot ze is inderdaad diep en telkens ik me met geweld naar voor werp zie ik onder haar d’r tieten over en weer zwiepen, ze gromt en haalt zwaar adem, nu in m’n gat zegt ze, ik haal m’n stijve uit haar kut, veeg haar geil weg en drup het in haar aars, ik verzamel snel mijn speeksel in mijn mond spuw het in mijn hand en veeg het ook in haar bilspleet.

Ze is mollig en heeft brede heupen en stevige billen, voorzichtig zet ik m’n paal tegen haar aars en duw terwijl ik zeg ontspan je nu maar. Ze heeft zich nog laten kontneuken ze doet ze zeer goed want ik hoef weinig te duwen wanneer mijn eikel al in haar aars verdwijnt.
Speel met je clit terwijl ik je chocogat dicht ram, zeker weten zegt ze en voegt de daad bij het woord.
Als ik opzij kijk zijn twee van de drie overblijvende meiden net zoals Malin en Lien met elkaar bezig, de vijfde kijkt in m’n ogen en zegt spaar wat voor mij, ik knik terwijl ik me moet inhouden om het condoom niet meteen vol te schieten.
Voorzichtig zak ik op en neer in de aars van het meisje en veel hoeft ze niet meer als ze roept ja ik koooom. Ze schokt en tenslotte zakt ze door haar armen en springt mijn piemel uit haar nu ver openstaande donkere holletje. Ik trek de glinsterende condoom zo nat is die van m’n lul en gooi ‘m opzij.

Lien en Malin zijn opgestaan en hebben zich bij de twee elkaar beminnende meiden gevoegd.
Er ontstaat een spel van vier hitsige jonge nimfen een kluwen van zoenende monden en handen die overal tegelijk zijn. Tegelijk hoor ik aan het grommen van stemmen, piepstemmetjes en dergelijke dat ze alle vier als het al niet tegelijk is toch minstens achter elkaar klaar komen.

Het vijfde en dus laatste meisje komt naast me liggen en vraagt of we negenenzestig kunnen, ik knik en doe teken dat ze gaat liggen, ik plaats mijn knieën langszij haar hoofd en zak met het mijne naar haar weelderige schaamhaar, ik blaas het uit elkaar.

Ze heeft met een hand mijn balzak vast en met de andere mijn stijve, dan voel ik een warme mond om m’n eikel samen met een draaiende tong, gewoon zalig zoals dit meisje me pijpt.

Haar ganse geslacht is zeiknat, van haar clit tot haar aars blinkt het van haar eigen geil.
Het is duidelijk dat ze zichzelf met het zicht op neukende lichamen al heeft zitten bevredigen, als ik m’n mond op haar clit zet en tegen honderd per uur mijn tong over het roze topje doe gaan, dan voel ik onmiddellijk hoe haar ganse lichaam reeds trilt van genot.
Ik stop even en zeg meid als je wil klaar komen doe dan nu maar want zelf sta ik op ontploffen.
Nog even verdwijnen mijn wijs en middenvinger in haar neuksleuf en lik ik haar genotsknopje wanneer ze zegt ik kom nuuuuuu, en schokt ze als gek onder me, ik gebruik nog even mijn duim om die zachtjes over haar paarse aarsje te laten gaan, ze schokt opnieuw of beter ze blijft schokken.
Ik denk nu enkel aan mezelf en vraag haar zeer stevig op mijn dieppaarse eikel te zuigen, mijn hand heb ik om m’n paal geslagen en trek mezelf af.
Dan is het genoeg geweest mijn lichaam trekt onderaan samen m’n prostaat moet en zal zich ledigen en dat ik deze jonge meisjesmond. Ook ik schok, wat een knaller van een orgasme dat opspuitende zaad langs de vacuumzuigende mond recht in de keel van het meisje. Ik voel haar slikkende beweging en dan verslappen ook mijn spieren.
Blijkbaar heb ik de ogen gesloten en als ik Lien’s stem hoor die zegt of het gaat kampioentje trek ik de ogen open en kijk in de zon en in Liens vragende ogen.

We nemen afscheid van de meisjes, het moet zowat rond drie of vier uur zijn.
Te laat om nog veel verder te rijden en zwemmen langzaam naar het strand vinden onze spullen en enkele van de hippies terug. Met Malin wisselt Lien nog telefoonnummers. De B&B waar de vijf meiden logeren zijn we al tegen gekomen en is zo terug gevonden als we er zin in hebben, ze kennen ook ons hotel.

Onderweg in het autootje zuchten we naar elkaar dat we honger hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 6737 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vakantie op Ibiza – 4 –”

  1. ‘me clit’ mijn clit of m’n clit.
    ‘gotverdomme’ > godverdomme
    ’tegen honderd per uur’ … Dat is wel erg traag. Bedoel je niet per minuut?

    Dit soort fouten leidt erg af en maakt je verhaal stukken minder leesbaar. Jammer!

Plaats een reactie