BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Suikeroom (2) – Het nieuwe leven van Joey

Compleet doorweekt van het zweet is Joey bezig aan zijn laatste set squats in de sportschool. Wanneer hij met de barbell op zijn schouders helemaal omlaag zakt, steekt zijn volle kont volledig naar achteren, en gaat zijn belachelijk strakke korte broek tussen zijn billen zitten. Hij voelt de stof van zijn broekje tegen zijn gaatje aan schuren, want hij heeft geen onderbroek aan. Het maakt hem erg geil, maar dat maakt nu niet uit, want hij moet doorzetten en blijven zwoegen. Na de bijzondere ontmoeting met Jerome in het hotel is hij een relatie met hem aangegaan en is hij nu officieel zijn suikeroom. Ze zijn met elkaar een aantal dingen overeen gekomen. Jerome voorziet Joey volledig in zijn onderhoud. Zo hoeft Joey niet zijn huur meer te betalen, krijgt hij leefgeld voor voedsel, kleding en andere onkosten en ook is er een spaarrekening voor hem opgezet. Indien hij daar geen behoefte aan heeft hoeft hij ook niet te werken, hij heeft werkelijk alles wat hij zich kan wensen. Dit komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Voor Jerome is het enorm belangrijk dat Joey een fit lijf heeft waar je na de meest vluchtige blik al geil van wordt. Zo is met Joey afgesproken dat hij minstens 5 keer per week naar de sportschool gaat. Hij moet zich met name richten op cardio om slank te blijven, en op oefeningen die zijn buik strak houden en zijn billen groot en vol. Hij wil seks volledig uitstralen met zijn lichaam. Hij moet de verpersoonlijking van een gewillige, geile jongen worden.

Nadat hij klaar is met zijn oefeningen loopt hij de kleedkamer in om zich te wassen. Hij vindt het heerlijk om daar te douchen omdat hij weet dat er mannen zijn die naar hem kijken. Het warme water stroomt van boven naar beneden en strijkt neer op zijn bezwete lichaam. Met zijn handen gaat hij door zijn haar, langs zijn nek naar beneden, waarna hij sensueel zijn buik streelt. Vervolgens pakt hij een fles douchegel en masseert heel zijn lichaam in. Zijn lul smeert hij zeer secuur in en ook zijn billen krijgen extra aandacht. Terwijl hij langs zijn jongenskutje met zijn vingers glijdt, denkt hij aan afgelopen avond toen Jerome weer eens seks met hem wilde. Even vergeet hij zijn omgeving en is hij zich er niet van bewust dat nog twee andere mannen aan het douchen zijn. Zijn gaatje voelt nog gevoelig aan. Jerome was afgelopen nacht in een bijzonder geile stemming en heeft twee uur lang zijn kontje doorboort met zijn massieve zwarte penis. Joey trekt zijn billen uiteen en kreunt per ongeluk. ‘Rustig aan, schatje’, hoort hij een onbekende stem tegen hem zeggen. Hij schrikt zich een hoedje en ontwaakt uit zijn mijmering. Snel loopt hij de douche uit en kleedt zich aan. Daddy, zijn geile hengst, heeft hem volledig in zijn greep.

Eenmaal thuis aangekomen gaat zijn telefoon. Het is Jerome.
‘Hey schatje, lekker gesport? Kun je over een kwartier bij mij zijn?’
‘Tuurlijk daddy. Ik heb heerlijk gesport en aan jou gedacht tijdens het douchen. Je belt op een perfect moment.’
‘Dat dacht ik al. Kom gelijk hier heen.’
Joey heeft inmiddels een beetje geleerd hoe Jerome is. Soms is hij kort en direct, maar het is lief bedoeld. Een deel van de overeenkomst tussen hun is ook dat wanneer Jerome zin heeft in seks, Joey daar altijd gehoor aan geeft.

Precies een kwartier later drukt Joey op de deurbel. Het is een grote oude villa, maar volledig gerenoveerd. Het interieur is met zorg ingericht en het is te zien dat een professional met veel ervaring mee heeft geholpen aan het ontwerp. Joey heeft het niet voor mogelijk geacht, maar de stijl van de inrichting is een perfecte combinatie van ouderwetse klasse, typisch voor ‘oud geld’, maar met een moderne insteek. De kleuren zijn strak, het meubilair van bordeaux en zwart leer, met schilderijen van verschillende familieleden van Jerome op de muur. Het is te zien dat hij van een lange lijn succesvolle zakenmensen komt. In het begin wist Joey zich dan ook totaal geen houding aan te geven. Het verbijsterde hem dat iemand in zulke luxe en schoonheid kan leven.

‘Goedendag meneer Joey’, zegt de butler. Joey is er nog steeds niet aan gewend om zo netjes en formeel aangesproken te worden.
‘Jerome wacht boven in de slaapkamer op je. ‘
‘Dankjewel, Niles, ik loop gelijk naar hem toe’.
Joey loopt voorzichtig de lange trap op. De tweede kamer van links, daar zit Jerome. De hal heeft een heleboel kamers en Joey is behoorlijk geneigd om te verdwalen, maar hij weet inmiddels precies waar de slaapkamer zich bevindt. Hij klopt zachtjes aan.
‘Ik ben het, daddy’.
‘Kom binnen, schatje’.
Joey treft Jerome volledig naakt aan op bed. Zijn huid, zo donker als pure chocola, glimt terwijl de zonnestralen door het raam zachtjes op hem neerdalen. Zoals altijd is Joey verbijsterd door de rauwe mannelijkheid van Jerome. Hij wordt bijna licht in zijn hoofd.
‘Waar wacht je op? Doe je kleren uit en kom naast me liggen.’
Dat hoef je tegen Joey niet twee keer te zeggen. Hij trekt gelijk zijn strakke jeans en zijn trui uit en komt naast Jerome liggen.
‘Ik heb gister zo erg van je genoten dat ik je nu snel weer even wil zien’, zegt Jerome op zijn zelfbewuste en zwoele manier.
‘Nog steeds voel ik mijn kontje’, geeft Joey aan, ‘maar ik kan altijd meer hebben.’
‘Natuurlijk kun je dat, je bent een brave en geile jongen’.
Joey ligt op zijn rug en Jerome komt met zijn grote gespierde lichaam tussen zijn benen. Hij zoent hem zachtjes terwijl zijn lul tegen zijn gaatje drukt en zijn rechterhand stevig in zijn billen knijpt. De sensuele kus duurt slechts enkele minuten maar voor Joey net een eeuwigheid. Zo erg kan hij zichzelf verliezen in de armen van Jerome.
‘Schatje, later in de middag komt nog iemand langs voor een afspraak’, zegt Jerome terwijl hij Joey strak in de ogen kijkt. ‘Ik wil even snel van je genieten.’
‘Hmm daddy’, kreunt Joey, ‘wat jij maar wilt.’
‘Ga in doggy positie op de rand van het bed staan.’
Joey gehoorzaamt gelijk.
‘Hmm, ziet er goed uit schatje’

Jerome smeert zijn gigantische lul in met glijmiddel en stopt hem direct in het neukgaatje van Joey. Zo sensueel als dat hij net zoende, zo lomp propt hij zijn zwarte staaf in zijn bottomsletje. Zijn lul rekt het kontje van Joey zichtbaar uit. Jerome begint als een bezetene te pompen terwijl hij met zijn handen de billen van Joey stevig vasthoudt en af en toe een tets verkoopt. Met zijn heupen stoot Jerome hard en mannelijk, waardoor Joey als een teefje begint te kreunen.
‘Oh daddy, je maakt mijn kont helemaal kapot, ga door!’
Jerome haalt zijn lul even uit de kont van Joey en zijn neukgaatje staat helemaal open, en staart hem aan als een verbaasd persoon. Hierdoor wordt Jerome nog geiler en hij steekt zijn lul meerdere malen in zijn kont om het vervolgens er gelijk weer uit te halen en te genieten van het uitzicht. Terwijl het gapende kontje van Joey volledig opengesperd is en gevormd door de lul van Jerome, staat opeens Marcus, de zakenpartner van Jerome in de kamer. De tijd lijkt voor iedereen even stil te staan van verbijstering. Voor een ogenblik weet niemand iets te zeggen. Marcus voelt zijn lul in zijn broek opzwellen.

‘Oh, je bent er al. Is het al tijd?’ zegt Jerome, die niet helemaal weet wat hij nu moet doen.
‘Niles heeft me binnengelaten en is boodschappen gaan doen. Ik was beneden aan het wachten maar het was al tijd, dus ben ik even gaan kijken om te zien hoe het met je gaat,’ geeft Marcus aan. Zijn lul klopt nog steeds in zijn broek.
‘Dus dit is Joey waar je me over hebt verteld?’
Jerome krijgt plotseling een ondeugende blik op zijn gezicht.
‘Zijn kontje staat zo mooi open, je mag hem ook neuken.’
Joey weet even niet wat hier precies gaande is, maar hij is zo geil dat hij het niet erg vindt om door nog iemand gebruikt te worden, en al helemaal niet als dat de wens van Jerome is. Hij zegt dan ook niets, maar maakt een pulserende beweging met zijn anus om te signaleren dat hij er klaar voor is.
‘Hmm, dit had ik vandaag niet verwacht maar ik heb wel zin in een geil kontje,’ zegt Marcus.
Hij trekt al zijn kleren uit, want hij is erg graag naakt. Zijn lul glimt al van op het voorvocht en hij loopt richting Joey. Marcus ploft zijn grote zwarte lul neer op de billen van Joey en het geluid dat vrij komt is alsof hij hem met zijn hand op de billen sloeg. Joey heeft nog helemaal niet naar achteren gekeken, want hij is braaf in deze positie blijven staan ondanks dat zomaar een persoon de kamer is in gelopen, en realiseert zich dat dit ook een erg grote lul moet zijn. Vervolgens voelt hij de lul van Marcus zijn gaatje nog verder oprekken en zo slokt zijn kont deze sterke lul volledig op. Joey kermt van geluk. Jerome kijkt met hongerige ogen naar het tafereel.
‘Jerome, maatje’, zegt Marcus, wat heb jij toch een heerlijk sletje voor jezelf aan de haak geslagen.’
‘Niet verkeerd hé,’ geeft Jerome trots aan.

Marcus laat er geen gras overheen groeien en begint stevig het jongenskutje van Joey te neuken, met lange halen waarbij zijn lul steeds volledig naar binnen gaat, waardoor zijn grote ballen tegen de kont van Joey botsen, om vervolgens zijn lul net niet uit zijn kontje te laten glippen. Joey schreeuwt het uit van genot en kijkt naar achteren. Hij ziet nog een grote zwarte man achter zich, met een heel erg gespierd lichaam en een strak ringbaardje, die bij bij zijn kin wat langer is. Net wanneer Joey iets wil zeggen zit de enorme lul van Jerome in zijn mond en begint zijn keel te neuken. De twee sterke, geile tops, kijken elkaar aan en moeten lachen. Ze geven elkaar een ‘high five’ en neuken stevig door met hun krachtige heupen. Joey voelt zich klein en sletterig. Hij kan niks doen terwijl deze sterke mannen hem gebruiken als een fleshlight, als een neukpop. Het enige dat hij kan doen is zich volledig over te geven. Iedere stoot in zijn jongenskutje, in zijn mond, maakt hem geiler en hij zou het niet anders willen. Jerome neukt zijn keel zo hard dat er kwijl over heel zijn kin zit en op bed. De lul van Jerome zit zo diep in de keel van Joey dat hij moet kokhalzen, maar hij herpakt zich, ontspant zijn keel en nu is zijn keel niet anders dan zijn kontje.
‘Wat een verdomd lekker en geil kontje heb je’, zegt Marcus. ‘Het is net zo rond en vol als een vrouwenkont’, bromt hij, ‘maar je bent veel gulziger dan de gemiddelde vrouw.’

Marcus pakt Joey bij de heupen en beweegt hem op en neer waardoor hij als een dubbelzijdige fleshlight beide mannen bevredigt. Hij begint weg te dromen, verliest zichzelf in de grote zwarte penissen. Er is alleen nog maar penetratie, alleen nog maar het gevoel van volledig opgerekt te zijn, gebruikt te worden. Dit is wat hij altijd al heeft gewild, om gebruikt te worden door grote, sterke mannen. Inmiddels is Marcus gereed om klaar te komen, bromt als een malle, en spuit zijn zaad diep in het neukgaatje van Joey, die voelt hoe het zaad van Marcus naar binnen wordt gepompt. Marcus schokt en voelt spasmes door heel zijn lichaam en vooral door zijn lul. Hij haalt zijn enorme neukstaaf langzaam uit Joey en het zaad stroomt als een fontein uit zijn gewillige kontje, dat wederom wijd open staat, volledig bewerkt door deze twee grote zwarte pikken. Jerome is nu ook klaar om zijn zaad te deponeren.
‘Ga op je knieën voor me staan, geeft hij op commanderende toon aan.
‘Ja, daddy,’ zegt Joey.
Hij wacht met smart op het zaad van zijn sterke, dominante top. Jerome trekt intens aan zijn lul, kermt van extase, en spuit zijn zaad met een enorme kracht in de mond van Joey, over zijn gezicht en in zijn rechteroog, waardoor dat oog niet langer meer open kan worden gehouden. Joey doet zijn mond open en laat braaf aan beide mannen zien wat hij opgevangen heeft, om het vervolgens met een verleidelijke glimlach door te slikken. Jerome tilt hem op, zoent hem, om te laten zien wie de baas is en tot wie hij behoort, en gooit hem op bed.

Terwijl Joey als een volledig uitgehold sletje op bed ligt, met zaad druppelend uit zijn kontje en op zijn gezicht, maken Jerome en Marcus plannen voor vanavond.
‘Luister’, zegt Jerome, ‘ga jij maar douchen en dan naar huis. Wij echte mannen hebben nog zaken te bespreken en gaan vanavond met een belangrijke handelspartner dineren.’
Ze hebben de kamer verlaten en Joey ligt alleen op bed weg te mijmeren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door JackXx

Ik ben een biseksuele man van 29 jaar die in een relatie zit, maar ook van mannen houdt en puur bottom is wat dat betreft. De verhalen die ik schrijf zijn echter niet waargebeurd maar louter fantasieën. Indien je met me in contact wilt komen, vragen hebt of wat dan ook, dan kun je me mailen: jackofspadesXx@protonmail.com

Dit verhaal is 7732 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “De Suikeroom (2) – Het nieuwe leven van Joey”

  1. Lekkere story! Beetje jaloers op je Joey OOK! Wil ook zo’n bronstige Sugar daddy…zou voor hem (hen) niks meer willen betekenen dan ’n jongenskut op poten…altijd klaar voor gebruik en onverzadigbare Fuckslut ! Blijf schrijven hoor ! Hier moet stomende GROEPSSEX van komen , toch ?

Plaats een reactie