BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza – 6 –

We hebben twee taxi’s nodig om van de haven naar het hotel te geraken. De shuttle van ons hotel gaat enkel vanaf de haven en niet vanaf het onooglijk kleine B&B ‘tje in een van de zijstraten van de kustweg.

Aan de receptie vertel ik dat we enkele vriendinnen hebben ontmoet en of het goed is dat ze samen met ons nog even gaan zwemmen.
Geen probleem en badjassen mag U afhalen bij de welness zeg maar dat Inés van de receptie het zegt.
Met z’n zevenen trekken we naar de wellness en krijgen probleemloos vijf extra badjassen mee.

Lien zegt, meiden omkleden doen jullie maar op onze kamer als het ordelijk kan.

Met zicht op de zee staat even later ons terras vol met de vijf jonge schoonheden en zonder zich geremd te voelen zetten ze zich meteen gans naakt.
Vraagt eentje Lou die bikini moet dat wel ?
Ik bekijk Lien, en die zegt ‘tja als we zo meteen in de lift staan moet die kamerjas wel goed gesloten zijn en als je meteen in het water springt zal het in het schemer niet opvallen, enkel als je beslist uit het water te komen zal je wel meteen die kamerjas terug aan moeten.
Met z’n allen knikken ze en in koor joelt het van ‘ja doen we’.

Even de namen herinneren van de meisjes, er was Nora ze kwam meteen met haar kut bovenop m’n mond, Camille is de wat mollige goed voorziene meid die het condoom over m’n piemel rolde.
Mila en Alice zijn de meiden die de vrouwenliefde exploreren en Ellie was de lieve meid die tot de laatste wachten om op de rots negenenzestig met me te doen.

Ons terras ligt bezaaid met de kledij van de meisjes, slipje of string, hotpants, shorts en t-shirts.
Alle vijf staan ze te wachten op Lien en mezelf, ik heb voor de zekerheid toch maar een zwemslip aan. We raken nog net met z’n zeven in de lift, en ik vraag om op min één te drukken, zoniet moeten we langs de eetzaal en de tv kamer. Langs beneden weet ik is er een trap die midden het grote bad en de kinderpool uitkomt.

Mila en Alice nemen elk een ligzetel en schuiven die tegen elkaar, ze zijn duidelijk met elkaar intensief op verkenning in hun jonge meisjes ziel, Mila en Alice liggen dichts bij Lien en Ellie ligt aan mijn andere kant.
De meiden kunnen hier niet anders dan in hun badjas te liggen, goed de zon gaat onder dus het is frisser aan het worden. De binder van Ellie’s badjas is wel losgekomen wat me een kijkje geeft op een deel van haar schaamstreek en zo ziek ik dat ze niet geschoren is, haar rechterborst is helemaal niet bedekt en zo bewonder haar. Ze wil weten hoe Lien en ik elkaar hebben ontmoet wat me bij m’n job brengt en die van Lien uiteraard.

Dan hoor ik Camille zeggen dat ze in het water wil voor het nog frisser gaat worden, we beamen de stelling en in enkele seconden vliegen de badjassen uit en wandelen de meisjes het water in.
Plots staan Mina en Alice naast me en zeggen Lou doe niet flauw doe je slip uit, ik argumenteer dat indien de hotel bewaking ontdekt dat er naakte meiden zwemmen, ik tenminste nog kan zeggen dat het onverwacht was en ik kan er nog aantoe voegen dat Inèz ervan weet.
Maar Alice neemt een duik terwijl Mila nog iets zegt, en met één beweging trekt Alice mijn slip tot op m’n knieën.
Mila maakt misbruik van de situatie en neemt mijn piemel vast die rustig voor me uit zweefde.

Alice komt boven water en zegt dat zo’n prachtstuk ruimte moet krijgen.
Terwijl de twee meiden naast me staan hebben ze mijn penis vast en die blijft groeien uiteraard.
Mina laat zich door de knieën zakken en neemt vlotjes mijn erectie in haar mond, ik voel tot mijn ballen wat ze doet en eigenlijk is het wel een aangename sensatie zo onder water gepijpt worden terwijl het bewegende water mijn scrotum in beweging heeft.

De drie andere meiden samen met Lien staan zo’n meter of drie van ons vandaan, het water komt hen daar tot net boven de heupen. Ik vang vrouwenzaken op afmetingen van Bh’s en welke maat van slipje en dergelijke praat.
We trachten met z’n allen een baantje te zwemmen als ergens na de derde of vierde breedte de verlichting uitgaat.
Oei zeggen we, nu zullen we moeten vertrekken. Langzaam waden we naar de kant en hijsen ons erop ik heb wel mijn slip omhoog kunnen trekken en wandel doodgewoon naar mijn zetel trek de badjas aan en zet me neer. De meiden besluiten om beurten een sprintje in het eva kostuum te doen tot aan hun badjas. Het lukt aardig. Enkele minuten later wandelen we richting minus één om de lit naar onze verdieping te nemen.

Wanneer we de kamer binnen zijn en ik vraag of er iemand nog wil douchen zegt iedereen we zijn toch in het water geweest.

Lien loopt rond met Bacardi en Cola iedereen wil wel een beker.

Mila en Alice hebben gezien dat op het terras nog een zetel staat, Alice heeft haar badjas onder de knieën gelegd en zit voor de geopende bene van Mila. Ze strelen elkaar met veel aandacht en ik weet zeker dat als ik meteen terug buiten kijk Mila zal liggen genieten van intieme strelingen en meer.
We komen eigenlijk plaats tekort, maar ik merk dat Lien ook aandachtig kijkt naar het koppeltje op het terras en uiteindelijk op de knieën zakt naast Alice.

Nora, Camille en Ellie tenslotte zitten bij mij op het kingsize bed. Ik begin met te vragen hoe oud ze zijn, Nora zegt 18, Camille is 19 zegt ze en Ellie die haast zich niet en zegt dan 18.
De andere meiden zeggen dat ze pas volgende maand 18 zal zijn, waarop Ellie vraagt of het wat uitmaakt. ’t Ja zegt Nora Lou zou in de problemen kunnen komen. Ellie dan weer zegt dat als er iemand een klacht heeft die dan toch maar beter in eigen land kan geformuleerd worden ipv in Spanje.

Ik neem Ellie even naar het terras en vraag haar hoe zeker ze is om seks te willen, dat ze het toch niet doet om stoer bij het groepje te horen. Nee zegt ze, ik weet het zeker en wil seks omdat ik nu een mooie kans heb, trouwens zegt ze ik vroeg je op de rots om negenenzestig omdat ik nog maagd ben. En Lou ik ben zeker dat jij mijn ontmaagding moet doen, hier in de intimiteit van de hotelkamer, dat er vriendinnen bij zijn dat is ok voor me. Ik heb gemerkt dat jij respect hebt voor vrouwen en dat je weet wat en hoe, ik heb altijd al gedacht dat het een wat oudere man en dus iemand met ervaring moet zijn.

Ellie zeg ik, praat ’s even met Lien, wij zijn een vast stel dus Lien moet dit wel eerst oké vinden.

We zitten nog heel even rechtop te keuvelen als plots Camille vraagt of er nog wat van seks komt.
En meteen duwen ze met z’n drieën me plat op het bed.

Lien komt met een refill van de drankjes rond en wil weten of ik het naar mijn zin heb. Ja hoor met deze drie jonge meiden veel zin zeg ik nog.

Ellie is Lien achterna gegaan en ze staan nu ook op het terras te praten.
Dan komt Ellie naar binnen en recht naar mij, Lien zegt meiden luister eens hier Ellie die pas volgende maand meerderjarig is, en me zonet vertelde dat ze nog maagd is zou graag hebben dat Lou haar hier en nu zou ontmaagden. Kunnen wij dat aub met z’n allen effe serieus nemen en als ze het doen wij daar met respect zullen bij aanwezig zijn?

De vier andere meisjes bekijken elkaar en Ellie die een kleurtje krijgt en dan naar mij.

Ik reageer meteen en zeg dat wie wil naar het terras kan verhuizen of er anders stilletjes bij komt.

Van de badkamer haal ik een grote droge handdoek en leg die over het bed en geef Ellie haar drankje nog even in de hand, na een grote slok zet ze zich naast me op bed. Ik sla een arm om haar heen en zoen zachtjes haar oor, nek, en naar beneden de ene borst waar ik dichts bij kan.
Ellie legt een hand op mijn aangezicht en we wisselen een zoen.
Ik zeg Ellie kom naast me liggen en laat me maar doen, en als ik iets doe wat niet leuk of niet aangenaam is dan zeg je het gewoon. Ik lig half op mijn linker elleboog en bekijk dit mooie jonge meisjes lichaam even klopt m’n hart in mijn keel, maar meteen ook laat ik mijn linkerhand over haar aangezicht langs haar hals naar haar tietjes afzakken;
In no-time zijn haar tepeltjes hard geworden en wijzen ze recht omhoog, ik wrijf over haar buik tot de grens van haar schaamhaar en zak naar haar bovenbeen, ik trek er lichtjes aan om haar benen uit elkaar te leggen, iets wat ze meteen doet, en schuif langs de binnenkant omhoog richting de krullerige haartjes van haar geslacht.
Er ontsnapt haar een zucht.
Mila is aan de andere kant van het bed komen zitten en legt een hand op Ellie’s linker borst, ze vraagt of het mag, Ellie knikt. Ik ben met mijn hand naar haar linker borst terug en kneed het tietje, maak tussen wijs en middenvinger een V en blijft ermee tegen haar opstaande tepel hangen.
Dan sluit ik de V zachtjes en breng mijn mond erbij, los de V en zuig er flink op.
Nog een zucht.

Ik zie dat Mila rondjes draait in het schaamhaar en volg de richting met mijn hand en wrijf zacht naar beneden tot ik de schaamlippen voel en druk daar op de plek waar onder dat haar, haar clitje moet zijn.
Dan spring ik op en ga langs het voeteinde van het bed tussen Ellie’s benen naar boven richting haar kruis, onderweg wrijf ik haar been en begin zoenen te plaatsen langs de binnenkant van haar dijen.
Ze ligt nu niet stil meer, een hand legt ze op mijn hoofd alsof ze wil zeggen ja doe het, ik zoek en vindt de scheidingslijn van het toefje haar en lik van beneden naar boven recht maar zachtjes over haar clit, ze drukt haar heup omhoog.
Ik ruik haar frisse kutje, een mengeling van musk en zeelucht. Mijn eigen erectie is meteen een stuk harder, maar mijn plan is om haar eerst een oraal orgasme te bezorgen. Op die wijze zal als ik haar penetreer haar grotje lekker nat zijn.
Even die ik beweging bij de meiden rondom en komt Lien met een flesje body lotion aanzetten, Lien en Mila masseren beide tegelijk Ellie’s borsten en ze laat het zich wel bevallen.

Mijn vingers zijn uiteindelijk naar haar neukgaatje gegaan, eerst één dan twee vingers niet diep, neen, het is daar behoorlijk glad, dan gebruik in het vocht om haar clitje te bewerken en zet er dan toch mijn mond op, een zuigkus op de clit en er gaat een schokje door haar.
Met mijn lippen vat ik haar linker dan haar rechter schaamlip trek er zachtjes laat dan plots los, terug naar haar clit waar ik rondjes draai, opnieuw drukt ze haar heup omhoog en terwijl ik haar clitje opzuig en die twee vingers vooraan in haar sleufje heb, komt ze zowaar klaar. Ze zegt geen woord maar haar ademhaling lijkt stil te vallen, haar buikspieren spannen op en daaronder vormt zich de schijnbare vorm van haar onaangeroerde baarmoeder. Haar heup zakt als in een ontspanning.
Lien is naar de andere kant van het bed gekomen en omdat ik nog op m’n knieën zit neemt ze mijn erectie vast ze heeft er body lotion op aangebracht en rukt me zachtjes af.
Ik ontsnap aan de greep van Lien, hang nu met mijn hoofd boven dat van Ellie geef haar een tongzoen die ze gretig beantwoord en voor ik het kan vragen zegt ze ‘pluk mijn bloemetje’.

Zelf trekt ze haar knieën op legt ze nog verder open duidelijk de uitnodiging, ik glij met mijn piemel van bij haar clit tot aan haar neukgaatje, druk er even in, glij omhoog en terug druk weer even. Ze moet zich een idee kunnen maken van wat er zo meteen in zal glijden.
Als ik terug bij haar grotje ben zegt ze duw verder, ik zak meteen binnen en zie aan haar gelaatsuitdrukking dat hier haar vliesje zit.
Op dat ogenblik drukt ze haar heup omhoog wat ik voel en beantwoord met eveneens een duwtje,
ik voel diepte en zak in een fractie van een seconde tot tegen mijn ballen in haar binnenste.
Trek me iets terug maar niet zover dat ik nogmaals langs het vliesje moet, en opnieuw en opnieuw.
Dan geeft ze zelf aan dat het anders mag want als ik even terug trek trekt ze haar heup achteruit waardoor mijn harde geslacht uit haar grotje wipt, ik zie een minuscuul sliertje bloed.
Draai je om Lou zegt ze, en meteen zit ze bovenop me, duwt zich iets naar achter grijpt mijn stijve en zet die tegen haar grotje, ze zakt tot het maximum en terug omhoog en blijft zo gaan, haar tietjes klein en fijn als ze zijn, ik zou te beide in één hand kunnen houden, blijven zonder te wiebelen mee op en neer gaan.

Ze heeft de smaak te pakken en gebruikt de gelegenheid, nu zit ze met mijn paal tot achteren niet meer op en neer te gaan, ze knikt haar heup naar achter en voor waardoor ze, en dat voel ik zo goed, mijn eikel over haar baarmoedermond doet bewegen.
Die mooie tietjes heb ik tenslotte vast met beide handen, ik probeer wat bij menige vrouw lukt, ik rol die pronte tepels tussen mijn vingers, en dan duurt het niet lang voor ze zegt ‘ik ga komen Lou’ Kom Ellie laat het komen neuk dat orgasme eruit en wat ik eigenlijk nooit doe, ik geef haar een flinke mep op de billen, en zuig op één van haar tepels.
Het is blijkbaar dat laatste dat haar het sprongetje doet maken, ik zie enkel het wit van haar ogen, ze slaakt een kreetje aiiii ik kooooom in het West-Vlaamse dialect.
Handgeklap, iedereen lacht erom, commentaar als, zo geil hierbij te zijn, goed gedaan enzo volgt.
Dan is er Lien, zeg eens Ellie ben jij aan de pil? Oeps zegt Ellie, neen als van, rats vergeten.
Meer gelach, Lou zegt Lien je hoort het spuit haar niet vol hé
Ik speel een beteuterd gezicht en zeg dan oké d’er buiten, over te tieten of over je rug. Rug zegt Ellie en zet zet zich klaar om op z’n hondjes verder te gaan, Lien komt met een condoom aandraven en zegt vooruit Lou over je lul voor je haar een kindje maakt.
Lien kan dat, ze kan zo lekker een condoom omdoen dat je van dat alleen een mooi voorspel hebt.
En dat terwijl Ellie voor mijn stijve met haar billetjes zit te draaien.

Die condooms komen altijd met een flinke laag glijmiddel, dus als ik mijn instrument tegen Ellie’s neukgaatje zet kent het zo de weg en schiet ik met mijn ballen tot tegen haar billetjes.
Ellie heeft porno gekeken, dat is duidelijk, ze steekt een hand naar achter en zo heeft ze langs daaronder mijn ballen vast, ze weet dat het krachtig maar voorzichtig moet en duwt, trekt m’n balzak naar alle kanten.
Tegelijk zit ze met één vinger op mijn plasbuis en logisch dat alle kleine spermacelletjes daar door moeten, ze trekt aan mijn voorhuid die ergens halverwege mijn stijve begint en poogt me af te trekken, er zit echter geen speling op. Het doet zelfs op een leuke manier pijn.
Als ik zeg dat ze met haar eigen speeltje moet bezig zijn begint ze bezeten over haar clit te bewegen, vraagt dan, Lou komen we samen klaar ?
Als je komt voel ik het en schiet ik dit condoom vol dat het scheurt, ze speelt met haar ene tepel en een flits later zit ze op haar clit bezig.
Dan roept ze koooomen Lou, ze knapt, laat zich voorover vallen, ik val bovenop haar, mijn piemel blijft er in, en ik zeg ik schiet je nu vol. Ik laat de beheersing van mijn PC spier los en voel m’n sperma het condoom vullen.

Zie deel -7-

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 4457 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie