BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Ibiza – 5 –

We herontdekken die avond ons Argentijns steakhouse opnieuw met op grill gebakken heerlijk rundsvlees en frietjes erbij. Lien kiest voor Mojito en ik voor Caipiroshka, vrolijk stappen we daarna naar ons hotel.
Omdat we nog plakken van het zeezout besluiten we nog een duik in de pool van ons hotel te nemen, we zijn de enigen.

Zoals het heet vallen we moe maar voldaan op ons bed.

De volgende dag heeft Lien de kaart van het eiland mee naar het ontbijt ze wil graag de oostkust verkennen en stippelt een reisweg uit. We rijden van hier naar Playa de Talamanca vervolgens gaan we naar Roca Llise en Cala Olivera.
We kunnen op de middag eten in Santa Eularia.
Dan stoppen we bij Platja es Figueral en als het dan niet te laat is geworden kunnen we nog noordelijker naar Cala de San Vicent.

Het is rond half tien dat we onze auto starten en zitten heel even in de spits van Ibiza stad maar verder langs de kust is het rustig rijden.

Bij Playa de Talamanca net achter Ibiza stad is alles nog rustig, hier vallen de hotels en grote appartement blokken op, we besluiten zonder uit te stappen tot Roca Llisa te rijden, we ontdekken een kleine baai met een strandje en leggen er onze handdoeken in het zand.
Bij een rustige zee staren we in een romantische bui samen over het water en als we na een poos nog geen strandwandelaars of zonnekloppers zien, schoppen we onze kledij uit en rennen naakt het water in.
We zwemmen een eindje van het strand weg, het water is warm en ondiep we geven elkaar een hand en zoenen relaxed, ik zeg Lientje hier heb ik jou voor mij alleen niet zoals gisteren, toen was het druk op de rots. Ja antwoord Lien gisteren hadden we andere dingen aan de hand niet en ze lacht.

Vanop de afstand ontdekken we dat deze locatie eigenlijk minstens een zevental kleine inhammetjes telt, de eerste twee liggen onmiddellijk onder een flank die volgebouwd is met vakantie woningen, dan zijn er een viertal kleine inhammen met korte stranden en uiteindelijk de laatste ziet er echt gezellig uit. We zwemmen naar ons strandje, rapen onze spullen op en wandelen hand in hand naar de laatste baai, hier is geen teken van veel menselijke aanwezigheid.

Naakt liggen we te drogen en verder niets dan genieten van de zon en van elkaar. Lien heeft haar hoofd en schouders op mijn borst gelegd en dwaalt wat met haar vingers door mijn borsthaar.
Dan hoor ik haar plotseling zeggen ‘kijk eens hier’ en tikt met een vinger tegen mijn piemel.
Ha zeg ik, dat is een toerist die is op verkenning op Ibiza, hij is mijn beste vriend. Hmm zegt Lien ik wil graag zijn beste vriend zijn en terwijl legt ze haar volle hand op ‘m.
Erg beleefd hoor om mijn goede vriend vriendelijk de hand te geven, ja zegt Lien hij lijkt me aardig te vinden want hij beweegt en heeft z’n hoedje afgenomen. Ja zeg ik en ik weet dat hij liefst nu heeft dat je ‘m over z’n kopje aait. Meteen maakt Lien haar vingers nat en grijpt mijn roze eikel vast geeft er een knijp in en zegt aangenaam. Hm zegt Lien zou die net zo, zout smaken als jouw lippen?
Terwijl ze toch even rond kijkt heeft ze haar hoofd laten zakken en het op mijn onderbuik gelegd.

Ik voel Lien’s getuite lippen om mijn eikel en geef een goedkeurend grommend geluid.
Dan vraag ik en Lien heb jij ook zo’n vriendje bij, ja hoor zegt ze terwijl ze zich draait en een knie optrekt, ten einde de landingsbaan tref te een klein vriendje van me aan, het heet Klitje en het treft dat dit ook gek is op het soort strelingen zoals de jouwe.

Ik dwaal met één hand over Lien’s strakke buikje, kom op de landingsbaan en stop bij Klitje.
Klitje ligt verborgen onder een klein velletje maar steekt parmantig het hoofd op, ik bevochtig mijn wijs en middenvinger en vorm een V om Klitje naar beneden glijdend, dan omhoog maar vingers bij elkaar. Hm zegt Lien, Klitje laat me weten dat het dit wel lust.

Grappig zeg ik, mensen moesten ons horen ze sloten ons op.
Ik duw Lien achteruit op haar handdoek en zet me schrijlings over haar heen, we zoenen intens en zoenend zak ik af naar haar borsten, zoen en zuig haar recht opstaande tepels.
Verder naar beneden terwijl ze haar benen open legt zoen en lik ik haar zoute clitje en zegt ze vooral niet stoppen nu.

Maar ze kan zo niet bij mijn strak staande geslacht en dus draai ik me en komen we in standje negenenzestig te liggen.
Lien heeft m’n balzak opgetild en die ligt warm in haar handpalm terwijl ze met de tong van boven naar onder m’n stijve likt. Terwijl doe ik zowat hetzelfde en duw haar benen wat uit elkaar zo kan ik bij haar neuksleufje, ze is goed nat mijn Lien, zo ken ik ze, ik schuif moeiteloos en zachtjes twee vingers in haar vagina tot de ribbeltjes voelbaar zijn, ik duw er even op terwijl ik nauwelijks beweeg. Aan haar reactie weet ik dat ze dit best wel wil. Mijn pink tracht ik zachtjes te bewegen richting haar anus, het ganse gebied is nat van haar kutvocht en mijn speeksel en dus glijd mijn pink zachtjes over haar poepgaatje even duw ik en voel ik haar kruis ontspannen, ik duw maar wil -nog- niet naar binnen.
Lien is een beetje als antwoord serieus op mijn harde paal beginnen zuigen, ze sleept de voorhuid naar boven en naar onder, telkens wat strakker als die over de eikelrand komt. Een gek makend gevoel.

Hmm zegt ze plots ik wil me omdraaien, terwijl ik me opzij werp legt ze zich op de’r buik de benen gespreid, kom zegt ze pak me in m’n poes, ram je paal in m’n kut. Ik kom op de knieën achter haar leun op één elleboog naast en breng mijn penis tegen haar openstaande neukpotje, ze voelt het en zegt ‘d’ er in”, ik zak in haar natte kut meteen tot mijn ballen haar billetjes raken. Ze tilt haar onderlichaam ietsje op waardoor ik nu gewoon de bodem van haar kut voel.
Dan zakt ze en komt terug omhoog en zo gaat het verder, ik zie mijn kans een hand onder haar buik te krijgen met mijn vinger net hij haar clit en beweeg er zachtjes over.
Ze zegt nog even meer van dit en ik schreeuw het strand hier bij elkaar. Doe maar zeg ik en terwijl til ik met m’n beide handen haar heupen omhoog en zit ze bijna op z’n hondjes voor me, ik stoot door en dan komt ze met een korte gil en roept luidop ‘ik kom dju’, ze heeft een hand op haar clit en ik voel hoe ze het clitje masseert en dan schokt ze opnieuw en zakt de armen naar voren terug op de handdoek.
Ik heb mijn middenvinger tegen haar aarsje en masseer die achteringang zachtjes, ze ligt te genieten en zegt dan ‘ja boor mijn gat open’. Die vinger zit meteen twee kootjes diep in haar darm, ik spuw tussen haar billen en verzamel dan nog haar kutvocht en veeg het rond mijn erectie.
Kom zegt ze, nu, en dan duw ik zachtjes maar fors mijn eikel voorbij haar sluitspier, ze zucht en ik hoor een ja mmm, dieper, ik zak langzaam spuw nog wat in haar bilspleet terwijl ik even terug trek.
Zak dan opnieuw en ga voluit haar dikke darm binnen, die is glad en warm, behalve de strakke ringspier van haar anusje voel je weinig, maar het is wel alsof ze je afrukt.
Kom zegt ze laat je gaan en hou het niet tegen, spuit me daar vol. Ik luister een een keer maar trekt haar heupen opnieuw omhoog en begin als gek in haar kont te rammen en spuit dan m’n ingewanden leeg in haar warme darm.
Effe later liggen we naast elkaar uit te puffen, mijn erectie is weg maar een sliert sperma kleeft nog op m’n buik. Ze ligt dicht tegen me aan en lijkt in slaap te vallen.

We slagen er opnieuw niet in om de uitgestippelde toch helemaal uit te rijden maar zijn wel tijdig in Ibiza stad om een eetgelegenheid te vinden.
Die vinden we denken we bij de haven. En als we hand in hand langs de eetgelegenheden stappen worden we plots nageroepen, op één van de terrasjes zitten de vijf meisjes uit Bredene te drinken.
Ze vliegen rond onze nek en van minstens drie of vier krijg ik gewoon een zoen op de mond.

Eentje wil alvast weten of we nog wat te neuken hebben gevonden, we grappen dat we dat altijd bij de hand te hebben, gelach alom.

Er worden drankjes besteld en de sfeer is opperbest, zeer leuk zelfs want constant maken de meiden erotisch getinte opmerkingen en grappen, Lien en ik spelen het spelletje mee.

Na een lekkere visschotel met de nodige witte wijn maken we aanstalten te vertrekken maar de meiden laten ons niet onmiddellijk gaan. Ze klagen dat hun B&B geen zwembad heeft en willen weten of wij dat in ons hotel wel hebben.
Haja zeggen ze in koor in dat geval gaan wij mee naar jullie hotel, ons goed hoor maar pick wel onderweg even jullie bikini’s mee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 11352 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie