BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van amateur tot pro

Afrikaanse gangbangIk ben Elize, een 24 jarige dame met een mooie volle b-cup en lange lichtbruine haren, ik mag er gerust zijn al zeg ik het zelf.
Dit verhaal speelde zich vorig jaar af, en achteraf gezien heb ik er geen spijt van.

Zoals zovele meisjes ging ik na mijn 20ste alleen wonen, ik huurde een mooi appartement in het centrum, maar door dat ik plots werkloos werd ,werd het moeilijk om dit te blijven betalen en op mijn ouders moest ik ook niet rekenen, die zaten beide in de ziekteverzekering.
Dus om nu en dan een extratje te hebben, publiceerde ik af en toe een ad waar ik mezelf aanbood tegen een mooie vergoeding. Ik keek wel uit wie ik aan aanvaarde,en wie niet. Dit verliep lange tijd perfect, ik verdiende tot 500 euro per dag, tot op een dag ik telefoon kreeg van een man die zich voorstelde als Andrew, een 26 jarige man van Afrikaanse afkomst, maar hij woonde al zijn heel leven in België.

Na wat praten besliste ik het een kans te geven, ik had namelijk nog nooit zo een zwarte lul gezien, laat staan en erdoor geneukt worden.
Een uurtje later, zoals afgesproken ging de bel, ik opende in badjas de deur en daar stond hij, Andrew een boom van een kerel, maar wel een aantrekkelijke man, mijn spleetje begon spontaan te lekken. Ik liet hem binnen we gingen zitten in de sofa. Zachtjes begon hij me te strelen, en te zoenen, heerlijk was het. Plots stopte hij en vroeg hij of hij even naar toilet mocht, ik zei in de hal net aan de Voordeur links, na enkele minuten was hij terug, en ik vroeg of hij iets wou drinken, een wijntje was ok zei hij, ikzelf had nog eentje en haalde hem eentje uit de keuken. Samen dronken we een slok, en begonnen opnieuw met strelen en kussen, maar om een of andere reden begon alles te draaien, en ik zei dat ik me niet goed voelde, voor ik het goed en wel door had was ik buiten bewustzijn.

Toen ik wakker werd lag ik op mijn bed, helemaal naakt en omringd door 4 van deze Afrikaanse mannen, allemaal naakt, en voorzien van mega lullen tussen de benen. Zo lang en dik dat ik er een beetje schrik van kreeg. Andrew zei dat ze me wel zouden leren hoe een hoer gebruikt dient te worden. Ik probeerde van het bed te komen,maar 2 van de kerels drukte me terug op het bed en voor ik het goed en wel besefte stak andrew zijn dikke nog slappe lul helemaal in mijn mondje, ik moest alle moeite doen om hem binnen te houden, beetje bij beetje voelde ik zijn lul groeien, mijn god wat was die lul dik, zeker 24cm lang en zo dik dat ik beide handen nodig had om errond te raken. Steeds dieper en sneller neukte hij mijn keeltje, plots voelde ik een tong door mijn spleetje gaan, en een schok van genot trok door mijn ganse lichaam, zachtjes zoog een van de mannen aan mijn groter wordende klitje, terwijl ik met mijn handen de andere 2 lekker aftrok.

Ik begon warempel te genieten van dit misbruik, was dit fout, eigenlijk kon dit niet, maar de lullen waren zo lekker dat ik niet kon stoppen, Andrew haalde zijn lul uit mijn mondje , eindelijk kreeg terug genoeg adem, maar lang duurde dit niet, de volgende lul werd diep in mijn keel geduwd, deze was duidelijk minder dik, maar wel minstens 5 cm langer. Plots liet deze man een luide grom en voelde ik de stralen sperma in mijn keel spuiten, ik kon niet anders dan alles proberen doorslikken, maar toch ontsnapte een hoeveelheid langs mijn mondhoeken. De derde man zei dat hij nu wel klaar was voor het echte werk, een derde lul verdween in mijn mond, terwijl ik de eikel van de 4de man tegen mijn kutje voelde duwen.

Met in felle stoot ramde hij zijn dikke en lange lul helemaal in mijn nauwe spleet, ik dacht dat ik ging openscheuren, zo een monsterlul was het, met grote halen neukte hij door, tot hij met luid gegrom zijn sperma in mijn kut spoot, man wat spoot die man een grote hoeveelheid, gelukkig niet in mijn keel. Nu werd ik opgenomen en bovenop de lul van Andrew gezet hij trok me stevig tegen zich en de man die net nog mijn kutje vol spoot propte zijn lul in mijn mondje, proefde mijn eigen sappen vermengd met zijn sperma, en voor ik het besefte voelde ik een enorme pijn in mijn kontje, zonder vragen of waarschuwing schoof 1 van de 3 zijn dikke lul in mijn kontje ik voelde mijn darmen vullen en bijna viel ik flauw van de pijn, schreeuwen ging niet met die dikke lul in mijn keel, maar de pijn ging snel over in genot en ik kwam klaar zoals ik nog nooit had meegemaakt.

Kijk zei Andrew, deze slet vind het leuk, we zijn haar goed aan het in leren tot professionele slet. Plots voelde ik tussen de 2 lullen een derde lul die zich een weg baande naar mijn kutje, ik hield het niet meer, ik kreunde van genot, de derde lul ging met enige moeite samen met de lul van Andrew in mijn kut, man wat was ik gevuld, dit was een compleet nieuwe ervaring, stevig neukte ze alle vier door, en bij gelijktijdig loosden ze hun zaad in al mijn openingen, moe en uitgeteld viel ik op bed, een voor een moest ik hun lul nog schoon likken en elk kwamen ze nog een keer in mijn mondje klaar. Hierna ben ik in slaap gevallen en toen ik wakker werd lag er op de nachttafel een omslag met een mooi bedrag, en een briefje, dat ze me zouden bellen als ze me nodig hadden wat ook gebeurde enkele dagen later. Regelmatig zie ik deze vier dekhengsten nog, en gebruiken ze me voor hun gangbangs met nog meer van die zwarte lullen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13643 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie