BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (9) De huwelijksdag

Geil bruidjeNatuurlijk hadden Katja en Daan elkaar geen details verteld over hun eigen vrijgezellenavond. Het was heftig, dat wisten ze van elkaar en dat ze behoorlijk in verleiding waren gebracht, dat snapten ze wel. Ze hadden zelf een geile avond gehad en dat de ander die ook had gehad dat kon bijna niet anders. Die moest ook behoorlijk geneukt zijn. En misschien wel vaker dan een keer of dan met een persoon. Ze noemden elkaar geen details en vroegen er ook niet naar. Daan kende Matthijs en wist dat hij de mystery-groom van Katja was geweest. Die had zichzelf echt wel tegoed gedaan aan Katja. En Daan? Daan had gebruik gemaakt van een late uitcheck, die Katja de nacht daarvoor niet had kunnen maken. Katja wist echt wel dat die late uitcheck niet was om samen met zijn ‘bruid’ nog te gamen of te netflixen. Zij vermoedde dat er de nodige bedpret met zijn mystery-bride was geweest. Ze wilde best weten hoe vaak en hoe Daan haar geneukt had, maar ze durfde het niet te vragen.

In de dagen er na waren beide druk met de voorbereiding van het huwelijksfeest. De zondag na het vrijgezellenfeest ontweken ze elkaar een beetje en hadden ze tijd nodig om elkaar weer een beetje te hervinden. Ze hadden allebei zo hun eigen vragen: ‘wie zou mijn Daantje genaaid hebben?’ ‘Wie van mijn vrienden heeft zijn zaad in mijn Katja gespoten?’ Zondagavond kwamen ze wel weer een beetje tot elkaar. In bed. Katja zoog en likte Daan totdat hij vlak voordat hij kwam zijn lul tussen haar billen reed, Katja wilde dat hij aan zijn mysterybride dacht en voor haar tussen haar billen spoot. Hij kwam, voorlopig was dit even de laatste nacht, in haar bed, tot ze de huwelijksnacht in hun nieuwe huis door zouden brengen. Daar ging Daan maandag al naar toe…

Het was een wonderlijke speling van het lot dat Daan mij, Hilde, gevraagd had als getuige en dat Katja juist Matthijs had gevraagd. Precies de twee mystery lovers die tijdens het vrijgezellenfeest hun liefde hadden getest, geproefd en geconsumeerd. Juist wij zetten onze handtekening als bruid en bruidegom elkaar liefde en ‘eeuwige’ trouw beloven. Matthijs was in de vrijgezellennacht getuige geweest van Katja’s geilheid en ik, ik naaide Daan al jaren en genoot al tijden van zijn geilheid, meer dan Katja denk ik zelfs. De beide andere getuigen op het stadhuis waren Julia, de zus van Matthijs, en de bruidsjonker die me zo goddelijk had gevingerd.

Katja en Daan waren het schitterende middelpunt op hun huwelijksdag. Ze wilden al de mensen die bij hen hoorden bij zich in de buurt hebben. Ik had een prachtig setje voor die dag gekocht, waarvan ik wist dat het prachtig aansloot bij de jurk dit Katja zou dragen. Het was, zoals mijn moeder zei, complementair. Zoals Katja en ik complementair waren, voor Daan? Zo complementair bedoelde ons mam het en zo complementair was het. Zoals altijd voelen moeders feilloos aan wat met geen woord is gezegd, wat je eigenlijk het liefste onder de pet wil houden en toch had zij kennelijk al eerder dan ik, eerder dan ieder ander feilloos door dat ik zijn tweede bruid zou zijn die dag, die nacht, en ook compleet beschikbaar voor bruidegom Daan. Of had ze dat tevoren zo met Daan geregeld? Je weet maar nooit met haar.

Alles van de uitgekozen combinatie trok ik aan, behalve het slipje. Dat stopte ik in mijn tas, zodat ik het dicht bij me had voor momenten waarop het mogelijk toch nodig zou zijn of van pas zou komen.

Julia was al vroeg in huis om Katja te verzorgen met haar bruidsjurk. Nadat ze had gedoucht ‘wil ik je helemaal naakt hebben en gaan we je van scratch af aan kleden als bruid. Er liggen wat extra dingen, zoals je weet, die kleden je helemaal af.’ Ze begon bij het slavenbandje dat Daan voor Katja had laten maken en dat zij vanaf deze dag zou dragen, een bandje met hele miniscule schelpjes die haar ‘onderdanigheid’ aan Daan zou gaan uitdrukken. Julia deed haar dat om en ze merkte dat Katja kippenvel kreeg toen zij het omdeed. Ze streelde haar over haar kuit tot haar knieholte. Ze zag haar klitje groeien en twee pareltjes op haar kutje verschijnen.

Boven op het slipje dat klaarligt ligt een prachtig doosje, waaruit Julia een crucifix haalt. Deze crucifix heeft de vorm van een dildo, een soort Jackhammer Jesus, die vaginaal ingebracht moest worden. De Jackhammer heeft Daan speciaal voor haar laten maken. Het hoofd, de armen, de crucifix van de Jackhammer verdwijnen diep in haar vagina en Julia kan het niet voorkomen dat ze tijdens het inbrengen Katja zo aanraakt dat ze er van klaar komt. De voeten van de Jackhammer maken contact maken Katja’s clitoris. ‘Zouden nonnen in het klooster ook zo’n kruis hebben gedragen, wat denk je’ vroeg ze nog ‘Vast wel, maar ja die hadden Daan niet’ zei Katja, en werd nat van de vingers van Julia. ‘Andere keer meer, Kat’ is de reactie van Julia als ze dat merkt, ook omdat er nog veel gebeuren moet en ze draait zich al weer om naar het slipje. Ze bergt het lege doosje op en ziet dat er een vakje leeg is. Wat ontbreekt lijkt een klein plat voorwerp, dat kan niet anders dan een afstandsbediening zijn. Ze kijkt nog even, vindt het niet en gaat dan snel verder. Julia trekt zorgvuldig het satijnen slipje bij Katja aan, streelt haar billen en haar buik, gaat nogmaals met haar handen over haar kutje en zegt ‘het zit perfect, je draagt ons Heer wel op een heel bijzondere manier bij je. Het aankleden van de jurk zelf is een hele toer en ook al is Katja geduldig, het vraagt tijd. Maar ze is ruim op tijd aangekleed, gekamd, in haar schoenen gestapt en gereed om de trap af te gaan. Zonder schoenen loopt ze de trap af. Als Katja vandaag naar het toilet moet zal Julia steeds mee gaan. Voor de jurk, voor de crucifix.

Daan had goed voor de getuigen gezorgd. Eerst liet hij de getuigen van Katja ophalen, daarna de zijne. Uiteraard stapte ik als laatste van de vier in. Daar zat ik, op de achterbank, tussen Matthijs en de bruidsjonker in. Julia draaide zich om en vond mijn outfit fantastisch. ‘Daan zal nog wel eens twijfelen of hij wel de juiste zus uit huis heeft meegenomen, Matthijs heeft me verteld hoe het bij Katja was. Hij heeft ze allemaal een onvergetelijke avond bezorgd.’ Ze moest es weten wat voor geschiedenis Daan en ik al hebben.

In de kerk zaten bruid en bruidegom vooraan. De getuigen zaten aan de zijkant van het altaar en hadden goed zicht op hen beide en op de priester. Matthijs frunnikte wat in zijn colbert en zag ik daar nou een kleine afstandsbediening? Ik stootte hem aan omdat ik wilde weten wat dat nou was. Ik moest maar opletten. Op mijn zus vooral.

Ik zag inderdaad dat zij niet meer zo rustig zat als aan het begin van de dienst. Dat kwam vast door het ceremonieel dat nu begonnen was en beide moesten dan ook opstaan om elkaar een hand te geven. Nu was het moment om ‘ja’ tegen elkaar te zeggen aangebroken. Matthijs zat alweer in het zakje van zijn colbert te frunniken en ik hield Katja daarom goed in de gaten. Plechtig werden de ringen omgeschoven en er was een fotomoment met ringen en met zoenen. Daan tongde. Katja keek geil, maar van een tongzoen? Ik ken mijn zus, die is niet zo snel geil als ik. Sowieso niet zo geil. Volgens Daan dan.

Daarna kwam het moment dat ik altijd een beetje bijzonder vind. De bruid kan na de huwelijkssluiting naar het altaar bij Maria gaan, waar zij naast het kruis geknield zit. Katja had er bewust voor gekozen om naast Maria te knielen bij het kruis. Ik ken Katja niet anders dan dat ze van jongs af aan van die devote momenten had, kaarsen branden in een kerk en als ze daar geknield zat werd ze ontroerd, en soms leek het wel alsof er iets met haar, met haar lichaam gebeurde. Ik zag wel dat het Katja moeite kostte om goed naar Maria te lopen, misschien zaten haar schoenen toch wat te strak. Haar gezicht trok pijnlijk weg, maar toen ik haar goed aankeek dacht ik dat het ook wel eens een pre-orgastische verkramping kon zijn. Ze keek zoals ik kan kijken als ik voor de spiegel sta te masturberen en over een seconde of twintig ga klaarkomen. De bruidsjonker zou de hele ceremonie, het wisselen van de ringen en het knielen bij Maria filmen. Op verzoek van Daan. Ik vermoed dat hij nog beter dan ik kon zien dat Katja retegeil knielde.

De priester hield een korte inleiding bij het ritueel waarbij ook Katja af en toe te horen was. We hoorden haar diep ademen, het klonk wel alsof ze zichzelf aan het vingeren was, maar het leek me onwaarschijnlijk dat ze dat nu zou doen, ze zat immers devoot op haar knieen bij het altaar. ‘Je bent een reine bruid, een zuivere maagd, Katja. (‘nou’ fluisterde Matthijs tegen me, ‘dat is ze allang niet meer’.) Nu je hier geknield bent, wil jij, Katja, ons laten zien hoe je toegewijd bent aan Maria en als een toegewijde bruid je lichaam toewijdt aan h/Hem die je bemint’. ‘Ja, dat wil ik’ kreunde Katja en ik kon de gedachte dat ze een orgasme ging krijgen niet meer onderdrukken, maar hoe dan?

De priester ging verder ‘Maria knielde bij het kruis en beleefde daar haar meest verheven momenten. Katja, vind jij ook je meest verheven momenten bij de voeten van de meester?’ ‘Oh Jezus, uw voeten in mijn kruis, Oh God nee, ik bedoel bij uw voeten aan het kruis.’ Ze kreunde, luider.

‘Jullie huwelijk betekent dat je huis vrij en open staat, daar zaait de Heer zijn liefde. Wil jij jullie liefdesnest met liefde beheren? ‘Oh Heer, iedereen is welkom waar gij uw liefde zaait, iedereen is welkom waar gij uw voeten zet. Ik bemin uw voeten, Oh Jezus, ik aanbid uw voeten, ik bemin uw voeten’. Ze strekte haar handen uit naar de crucifix voor haar en ondertussen bewogen de voeten van de Jackhammer Jesus op volle toeren in haar eigen kruis, in haar drijfnatte kutje. Katja probeerde de golven die haar clitoris stimuleerden te onderdrukken; daarmee bewoog zij zichtbaar met haar heupen alsof ze in extase raakte.

De priester leek af te wijken van zijn tekst, van het protocol.
‘Waar de Heer zijn voeten zet, daar zijn anderen welkom. Ik bewonder je openheid, liefde en toewijding, Katja. Maria raakte in vervoering, knielde, haar schoot was zichtbaar aangedaan toen zij haar geliefde Zoon zag. Ik zie dat jij ook in vervoering bent en dat hun beider liefde jou blij maken. Beleef hier bij Maria met ons als stille getuige een moment van intieme devotie, Katja, bereid je hier voor op het huwelijk. Hij moest eens weten waar de voeten van de Heer zich op dat moment bevonden…
‘Oh Jezus, ik verlang zo naar uw voeten. Oh God, oh Daan…’ De vlammen schoten uit haar kut. ‘Uw voeten branden in mijn kruis’ [gelach in de kerk]. Jackhammer Jesus ging als een bezetene te keer tegen Katja’s clitoris.

De priester probeerde het ritueel nog terug te brengen naar zoals hij het bedacht had, maar het leek te laat. Er viel weinig meer te sturen. ‘We bidden nu allemaal in stilte, Katja, dat jij je in liefde mag toewijden aan hem die jou bemint.’ Allen zijn stil, maar heel duidelijk is het kreunen van Katja hoorbaar, ze prevelde ‘oh Jezus ik houd van u, ik houd zo veel van u, oh God, ik kom. Ik kom tot u oh, Jezus, moeder Maria, Daan, Matthijs, ik ben zo fucking geil. Ik kom van u. Ik kom tot u bedoel ik. Oh kutje, eh moeder Maria, ik ben zo zondig’. Matthijs drukte op de knop en de voeten van het crucifix hielden zich stil. Katja kwam tot rust. ‘Oh Jezus wat maakt u me blij, wat is dit fijn.’

‘Ik bewonder je warmte en je passie voor onze Maagd en haar zoon, Katja.’ Was iedere bruid maar zo toegewijd. ‘Meneer pastoor, ik, oh mijn God, u wilt het niet weten, maar ik bemin hem zo vurig, tot in het diepst van mijn ku… binnenste’.

Na het ja woord, na de foto’s, na het aansnijden van de bruidstaart en voor het heffen van het glas champagne in de feestzaal was er precies dat ene moment, waarop Daan me bij de hand vatte. Twee minuten. Hij nam me terzijde in een ruimte waar hij en ik alleen waren. Natuurlijk voelde hij binnen 10 seconden dat ik geen slipje droeg. Nat was. Ik had als getuige getekend, Katja en hij zaten aan elkaar vast. ‘En de afspraak van afgelopen dinsdagavond, Hilde?’ ‘Die staat nog Daan. Spannend wel, vind ik.’ Katja had Daan zondagavond gevraagd om haar te vertellen wie zijn bruidssuite lady was. Hij weigerde eerst om dat aan haar te vertellen, maar was om toen ze zei dat ze zijn mystery bruid wel als verrassing in haar huwelijksbed wilde aantreffen, Daan, in onze huwelijksnacht en bruidssuite. ‘Al neuk je dan niet alleen met mij maar ook met haar, ik wil het weten.’ Daan had geantwoord ‘Ik neuk haar in jouw bruidsjurk, Katja.’

Het had Katja opgewonden toen Daan haar dinsdagavond appte dat hij ‘haar’ gevraagd had en dat ‘zij’ dat wilde. Katja had hem een geil appje gestuurd vroeg hem ook of hij op dat moment met ‘haar’ aan het vrijen was. Ze wilde hen horen klaarkomen. Ze stuurde een selfie van haar natte kut. Ze had laten weten dat het haar opwond als ze hun huwelijksnacht niet samen zouden zijn maar met zijn drieen. Met de mysterie vrouw die haar man verleid en een doorwaakte nacht gegeven had. Haar, mij, had hij uitgenodigd, de mysterybride. Maar niet mij, het zusje dat hij al die wilde jaren hiervoor al tig keer had geneukt. Dat zou ongenoemd blijven. Ook niet dat ik die dinsdag, dus eerder dan mijn zus, in hun nieuwe bed gelegen. En de eerste was die daar geneukt was. Door de aanstaande bruidegom.

Subtiel zou Katja zo te weten komen wie zijn tweede bruid die nacht zou zijn. Ik zou bij het galadiner rechts van hem zitten, zodat zij wist dat Daan zijn beide nimfen naast zich had. Hij duwde de vinger die hij uit mijn kutje had gehaald in mijn mond. ‘Oh ja, je moeder heeft er voor gezorgd dat je tas met je tandenborstel, de pil en je kleren straks al in de bruidssuite staan.’ Hij ging snel weer terug naar de feestzaal.

Iedereen zat al aan tafel toen het wachten was op Daan en Katja. Samen, hand in hand, keken ze de zaal in. Tot Katja’s focus gericht was op de stoel naast die van Daan, op mij. Ik zag hoe ze Daan kuste, wat tegen hem zei. Misschien vond ze dit wel de makkelijkste uitkomst, de minst pijnlijke of minst genante voor haarzelf. Samen liepen ze naar binnen, even voelde ik de hand van Katja op mijn schouders, ‘geil zusje van me’ fluisterde ze in mijn oor. Ze kneep me in mijn schouder en in mijn wang en ging zitten. Nog altijd had Matthijs de afstandsbediening van de Jackhammer bij zich en tijdens het voorgerecht bracht hij die zonder dat iemand het merkte naar Daan. Per ongeluk of niet per ongeluk dat weet ik niet, maar duidelijk was dat de Jackhammer geactiveerd werd tijdens die overdracht. Katja kon vanaf dat moment niet meer rustig op haar stoel zitten en keek eerst vertwijfeld naar Daan, daarna naar Matthijs die zijn schouders ophaalde en naar Daan wees, maar ondertussen voelde ze dat haar kruis, haar open kut in hemelse sferen terecht kwam en terwijl de borden van de kreeftsoep werden opgehaald hoorden we allemaal luid en duidelijk ‘oh Jezus, oh Matthijs, stop, stop Matthijs ik ben zo fucking geil, ik, ik, Daan, please stop nou, ik ooohhh kutje, kutje, en ze gleed bijna van haar stoel af, totdat Daan begreep dat hij de afstandsbediening had en net toen ze ‘ik kom zo fucking lekker klaar, Matthijs’ kreunde en ze Daan in zijn arm kneep omdat ze gigantisch klaarkwam begreep hij dat er iets goed misgegaan was. ‘Sorry liefje, sorry, sorry, sorry.’ zette de Jackhammer uit en kuste haar op haar rode wangen.

Na de openingsdans van Katja en Daan linkte Daan mij aan Katja. We dansten samen, voelden elkaars warmte, ze heette me welkom. Voor vannacht. En misschien wel voor meer nachten. Ze voelde, streelde mijn billen, fluisterde dat ik geen slipje droeg. Keek uit naar ons trio vannacht. En was blij dat ik het was. Ze gaf me na die dans door, aan Matthijs. Hij vond me er fantastisch uit zien, een echte ‘reservebruid’. Ik vroeg hem naar zijn ‘bruid’, nu getrouwd. Hij koesterde een appje van haar, hoopte op nog een herhaling van die ene keer. Toen ik de seks met Julia ter sprake bracht streelde ik zijn liezen. Duwde mijn kruis tegen het zijne. Julia was geil van je, Matthijs. Ja, en hij van haar. We moesten wisselen, ik bracht hem naar Julia en zag hoe ze dansten, innig, hun heupen gingen samen op, zijn geslacht tegen het hare. Zijn warmte tegen de plek die ik ook bij haar verhit vermoedde.

Ik vertrok bijtijds, om alvast bezit te nemen van de bruidssuite en me voor te bereiden op een onverwachte nacht. Ik keek in mijn tas en vond de spullen waar Daan het over had. En een briefje van mijn moeder. De heks. Net als Matthijs zou ik deze nacht seks met mijn zusje hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5825 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie