BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verrast door 2 dames

Verrast door twee meidenIk ben Dave, 45 en commercieel vertegenwoordiger van een gerenommeerd champagnemerk,
Dit speelde zich enkele jaren geleden af…

Ik werd door de firma aangesteld om deel te nemen aan een wijn en champagne event in Vlaanderen.
Ik werd in contact gebracht met de organisatie, die bleek in handen van een koppel en een alleenstaande dame. Op de dag van het event, werd ik bij aankomst op de luxe locatie hartelijk ontvangen door 2 dames die zichzelf voorstelde als Ilse en Nancy, zij stonden in voor de organisatie, samen met Yves, de man van Ilse. Het was een aangename kennismaking met de dames, dewelke niet mijn type waren, maar wel vriendelijk en aangenaam in omgang, ik werd naar de stand gebracht en bracht zo mijn stand in orde. Een uurtje later arriveerde ook mijn hulp voor dat weekend. Alles verliep tof en gemoedelijk, en door het feit dat er vele vrijwilligers aan het werk waren hadden de Ilse en Nancy ruimschoots de tijd om met de gasten te praten en te genieten van de talrijke dranken.

Zo kwamen ze op een gegeven moment ook bij ons langs, en ik merkte op dat Yves er niet meer bij was, Ilse vertelde dat hij ziek was en naar huis was voor de dag. Beide dames werden steeds losser, vermoedelijk door de alcohol, maar dat maakte alles leuker en aangenamer, na wat praten en plagen vroeg nancy of ik haar kon helpen met een doos weg te brengen, en galant als ik ben weigerde ik niet. De doos moest naar een kamer op het eerste verdieping, daar aangekomen zag ik een luxueuze kamer, met groot bed en mooie badkamer, ik zei dat ik wel zou weten wat gedaan in zo een kamer. Nancy snapte meteen de hint en pakte me vol in het kruis vast en kuste me vol op de mond, mijn lul steigerde onmiddellijk. Nancy duwde me achterover op het bed en bond mijn handen vast aan het hoofdeinde, daarna volgde er een blinddoek. Mijn broek werd uit gedaan, mijn hemd los gemaakt, zonder iets te zeggen voelde ik een warme mond mijn lul omklemmen.

Plots voelde ik ook een tong die mijn ballen likte en af en toe afzakte naar mijn kontgaatje, ik werd bijna gek, plots voelde ik iets vochtig aan mijn lippen en ik stak mijn tong vol in het natte kutje van een van de dames, later bleek het het lekker kutje van Ilse te zijn, even bleven we zo verder gaan tot Nancy mijn blinddoek afdeed , en zei dat ik nu naar hun moest luisteren en dat ik er geen spijt van zou krijgen. Mijn benen werden omhoog getrokken door koorden die over het kader van het grote Hemelbed gingen, zonder pardoen stak Nancy haar vinger in mijn kontje, ik krioelde van genot, Ilse nam mijn harde paal in haar mond terwijl ze met haar kutje op mij gezicht bleef zitten. Wat waren dit twee geile dames, plots voelde ik een straal en heel het lichaam van Ilse sidderde van genot, spuitend kwam ze over mijn gezicht klaar, Nancy haalde haar vinger uit mijn kont, maakte mijn benen los en vroeg me haar nu hard te neuken. Ze ging op haar knieën zitten, en begon het kutje van Ilse te likken, zonder waarschuwing duwde ik mijn lul de volle 22cm tot aan mijn ballen in haar natte kut.

Plots ging deur open en stonde er 5 mannen ronde het bed die ik onmiddellijk herkende als collega standhouders, ze zeiden dat dit vorig jaar ook gebeurt was en dat ze dames een lesje gingen leren, in enkele seconden stonde ze naakt langs het bed, Nancy en Ilse werden elk aan 1 kant van het bed gelegd en ruw werd er bij elk een lul in hun mond geduwd, 2 van mijn collega’s gingen onder de dames liggen en begonnen Ilse en Nancy hard te neuken, terwijl ik en de overgebleven man aangemaand werden hun kontjes uit te rekken, zonder aarzelen duwden we beide onze lul diep in de het kontjes, zo werd gedurende enkele uren steeds gewisseld en werden alle openingen meermaals gevuld met massa’s sperma.

Daarna lieten we de dames uitgewoond en gevuld met sperma achter op de kamer.
Toen we een jaar later opnieuw op het event kwamen bleken beide dames bevallen te zijn van een dochtertje, niet wetende wie van ons 6 de papa was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11145 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie