BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (14)

Na de geile namiddag met Zeva en Fred, bleef het even stil met seksbelevenissen. Ik denk dat Fred en Zeva de schade een beetje aan het inhalen waren en Steffie was ook nog niet terug van het bezoek aan haar ouders. Af en toe kon ik een glimp opvangen van Zeva en Fred maar gisteren was toch even uitdagend. Ik zag Zeva aan het raam staan lichtjes voorover gebogen en je zag haar lekkere borsten heen en weer schudden. Dus blijkbaar stond Fred achter haar en had hij zijn nieuwe speelgoed in haar geile gleuf zitten. Zij stond te genieten en kneep in haar harde tepels. Met gesloten ogen ontving zij de dildo en beet op haar onderlip. Zo geil was dat om te zien. Ik haalde mijn lul uit mijn boxer en begon aan mijn lul te trekken. Toen Zeva toch eens mijn richting uitkeek, zag ik haar knipogen en met haar tong draaien alsof zij aan mijn harde lul aan het zuigen was.

Op dat moment kwam Nelleke binnen en zag mij staan, zij keek richting Zeva en wuifde met haar hand. Nelleke kwam korter bij en pakte mijn lul in haar hand. Zij begon aan mijn staaf te trekken en keek ondertussen naar Zeva. Nelleke ging op haar knieën zitten, draaide mij een kwartslag zodanig dat Zeva mij zijdelings kon bekijken en Nelleke ging met haar mond over mijn eikel. Langzaam begon zij mij te pijpen. Daarna rondjes draaien rond mijn eikel, dan weer lichtjes in haar mond. Ondertussen kon ik Zeva met een schuin oog in het oog houden. Die keek naar het pijpwerk van Nelleke en genoot. Ik zag haar onderlichaam lichtjes schokken tegen die voorbinddildo en proberen om die nog dieper in haar geile kut te krijgen. Je zag haar bewegingen heviger en korter worden dus die zat dicht tegen een orgasme. En een beetje later zag je haar lichaam schokken in een orgasme. Op dat ogenblik begon mijn zaad ook te borreen. Ik trok mijn lul uit Nelleke’s mond en spoot haar gezicht onder. Op die manier kon Zeva mijn lul zien spuiten en die genoot van het zicht. Nadat mijn orgasme was uitgeblust zette ik Nelleke op tafel in het zicht van Zeva en heb haar klaar gebeft terwijl Zeva en later ook Fred stonden te kijken. Ik moet zeggen wel een raar zicht Fred met zijn voorbinddildo die stond te kijken.

De volgende dag kwamen Zeva en Nelleke elkaar tegen in de garage en hadden zij het over de vorige dag en de geile uitspatting op afstand. Nelleke had Zeva en Fred uitgenodigd om vanavond bij ons langs te komen. Als dat maar goed gaat komen met twee geile dames in huis.
Er was afgesproken rond 8 uur en inderdaad iets na achten rinkelde de bel. Nelleke liet Zeva en Fred binnen. De vrouwen kusten elkaar op de wang, Fred en ik gaven elkaar een bokshand. Mijn gewoonte sinds Corona. Van Zeva kreeg ik een korte tongkus en Fred gaf een zedige kus aan mijn vrouw. Zeva was mooi gekleed met een vrij los jurkje, vrij hoog gesloten dus niks zichtbaar maar zij had wel nylons aan. Nelleke was casual gekleed. Wij gingen in het salon zitten en Nelleke schonk iets te drinken in. Er werd gepraat over koetjes en kalfjes. Langzaam kwam het gesprek in de richting van seks. Zeva was helemaal opengebloeid, zij praatte vrij en niet meer dat hautaine bijna kakkerige gedoe van een paar weken terug. Zij genoot nu weer van de vrije seks zonder belemmering en zei terloops dat zij hoopte vanavond nog eens een warme lul te voelen in haar kutje.

Nelleke lachtte en zei dat het zelfbediening was. “Mmmm graag” zei Zeva “maar eerst wil ik jou Nelleke bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt”. Nelleke keek Zeva vragend aan. Zeva stond recht en ging voor Nelleke staan en trok haar overeind. Zij ging korter bij Nelleke staan en gaf haar een tongkus. De twee vrouwen stonden elkaar hevig en vurig te tongzoenen. Geil om te zien, ik genoot van die twee en wreef lichtjes over mijn harder wordende lul. Zeva begon Nelleke uit te kleden, de blouse werd losgemaakt en de BH werd losgeknipt. Daar stond Nelleke met haar borsten bloot. Zeva begon de borsten te kneden en ging met zuigend van de ene borst naar de andere. Nelleke begon lichtjes te hijgen van het lekkere gevoel in haar borsten. Terwijl Zeva Nelleke opgeilde door haar borsten te zuigen en te kneden, maakte zij het rokje van Nelleke los en liet het op de grond zakken. Nelleke stapte eruit en Zeva duwde haar op de zetel. Zeva duwde de benen van Nelleke open en begon over haar slipje te wrijven. Nelleke keek naar Zeva en fluisterde “ Zeva je moet dit niet doen als je niet wil, geen verplichting”. “Ooooh Nelleke ik wil jou zo graag een keer verwennen, gewoon proberen, gewoon proberen je te laten genieten, zoals jij mij al een paar keer hebt laten genieten. Mag ik?” vroeg Zeva.

Ten teken van goedkeuring deed Nelleke haar benen nog wat verder open want van een tong kan zij enorm genieten of het een man of vrouw is speelt geen rol. Zeva bleef met haar handen de tieten van Nelleke kneden en ondertussen ging zij met haar mond naar de heuvel van Nelleke toe. Zij likt over de natte plek in het slipje van Nelleke en duwde met haar tong het slipje in de gleuf. Ondertussen werd de natte plek in het slipje van Nelleke groter. Nelleke lichtte haar kontje van de zetel als teken dat Zeva het slipje van haar kont mocht trekken. Zeva zette haar vingers achter de rek van het slipje en trok het naar beneden. Daar lag mijn Nelleke met haar kut open en bloot. Zoals gewoonlijk als zij geil is stond haar kutje lichtjes open en kan je een stukje in haar kutje kijken. Heerlijk om dat geile natte vlees in haar kutje te zien glimmen. Zeva ging met haar platte hand naar de kut van Nelleke en streek met haar hand over de kutstreek. Je zag Zeva wat druk uitoefenen op kut van Nelleke en zij maakte draaiende bewegingen. “Ooooh ….. Zeva ….. lekker …. Oh my god …. Je maakt me geil”.

Ik zag Zeva een vinger in het kutje van Nelleke steken en langzaam haar vinger in en uit bewegen. Ook Fred zat gefascineerd te kijken naar zijn vrouw en haar bewegingen. Zeva stak nog een extra vinger in de kut van Nelleke en bleef haar vingeren. Nelleke genoot van de vingers van deze geile oudere milf. Ik zag Zeva een beetje voorover buigen en haar mond ging richting Nelleke’s kut. Ging deze milf nu voor de eerste keer in haar leven aan het kutje van een vrouw likken? Ja inderdaad zij zette haar lippen voorzichtig op de kut van Nelleke. Je zag dat zij geen ervaring had met beffen maar dat maakte het nog geiler. Op die leeftijd voor de eerste keer een vrouw likken terwijl haar opvoeding dit vies vond. Zij gaf kusjes op de kut van Nelleke en bewoog gewoon haar lippen over de kut van Nelleke. “Oooh …. Ooooh …. Zeva …. Lekker …. Geil ….. nu je tong …. Tong in mijn kut….” Kreunde Nelleke. Zeva stak haar tong uit en bewoog het puntje van haar tong tussen de kutlippen op en neer. Nelleke pakte het hoofd van Zeva vast en duwde haar hoofd een beetje omhoog “Uhhhh … Zeva … is het lekker” vroeg Nelleke. Zeva knikte en duwde haar hoofd terug tussen de benen van Nelleke. Je hoorde haar zuigen en slurpen aan de kut van Nelleke. Toen ging zij weer met haar tong door de gleuf en tikte met haar tong de klit van Nelleke aan. Die schokte en kreunde “uh…uh…uh… Zeva ….. leeeeeekkkkkkkkkeeeer”.

Zeva had nu de smaak goed te pakken en ging gevarieerd met haar tong in de kut, dan weer cirkels draaiend rond de klit, dan weer zuigend op de klit. En Nelleke die kreunde harder en harder. Terwijl Zeva de klit van Nelleke bleef likken stak zij plots drie vingers in Nelleke’s kut. Door die plotse aanval hoorde je Nelleke zuchten “Uuuuummmfffff…… hoooo …. Hooooo … sneller…. Harder …. Geilllll….. Geeeeiiillllll”. Een paar seconden later gevolgde door “uuuuuuuuhhhhhh …… jaaaaaaa.. jaaaaaaa…… Ik Koooooooommmmmmmm”. En met haar hoofd zwaaiend en haar bekken schuddend kwam Nelleke klaar. Zeva genoot zichtbaar van het resultaat en keek fier naar het lichaam dat zij net had laten klaarkomen. Nelleke kwam recht en drukte haar mond op die van Zeva, de dames kusten elkaar uitgebreid met een tongzoen. “oooh geile milf, dank je, het was heerlijk” zuchtte Nelleke. Zeva was fier en gelukkig dat zij voor de eerste keer een vrouw had laten genieten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5597 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie