BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verkleedfeest loopt uit de hand

Half april ben ik uitgenodigd bij een verkleedfeest van een klant waar ik haast wekelijks kom.
Ik ben Maarten (29) een redelijk stevig gebouwde kerel maar zeker niet dik dat voorkom ik wel dat kan ik niet gebruiken in mijn werk. Ben 1meter 93 groot weeg net 100 kilo dus een bonk spieren zeg ik maar, met mijn kortgeknipte kopje haar zit dat altijd goed en je weet wat mijn motto is, als je haar maar goed zit.

Voor het feest is geen richtlijn aangegeven waarin je verkleed moet komen dus ga op bezoek bij een winkel waar ze kostuums te huur hebben. Kom na veel dingen af te keuren. Wil niet als Kabouter Plop of Mario of Luigi die is al vele malen verhuurt geeft de vrouw aan. U lijkt me een echte zeerover lacht ze en trekt een Jack Sparrow kostuum uit het rek en geeft aan dit is wat je aan gaat doen. Trek het kostuum aan beige broek haast beige overhemd een rood bruine halflange jas brede riem dan krijg ik van haar hoge leren laarzen en een hoed met pruik. Kijk in de spiegel en ja dat kan ik wel hebben krijg er ook nog een plaksnor en baardje bij en ben een mooie duit lichter en zaterdag ophalen geeft ze aan.

Het feest begint om vier uur voor de kids en om half zes gaat de BBQ aan maar dan verwacht hij dat iedereen er is dus meld me om vijf uur. Wouw Maarten wat sta jij er super uit roept zijn vrouw Ilse die zelf in een Steampunk Adventure kostuum loopt verteld ze me later uit Dickens. Het staat haar super krijg nu ook eens die mooie slanke benen van haar te zien met prachtige gladde nylons aan. Een rood bruin jurkje die vooraan wel erg kort is en opgehouden door twee riemen met eronder een witte onderjurk denk ik. Sluit heerlijk strak om dat tengere liefje van haar en dan die mooie borstjes zo mooi strak omsloten, haar schouders bedekt maar boven haar borsten wel een open plek zodat je nog net wat van haar schat cup C borst kan zien, ze maakt het af met een hoge bijpassende hoed. Als we elkaar kussen op de wangen natuurlik zeg ik dat ze wel heerlijk ruikt en krijg te horen jij ook tijger, tijger zeg ik en ze lacht ja vind je altijd al een tijger het is net alsof je altijd aan wil vallen, is ook zo maar dat wil elke man als hij zo’n mooie vrouw tegen komt en krijg een klap als grap en feliciteer Johan die haar even beeld is alleen dan de mannelijke zijde.

Op een paar ouderen na is nagenoeg iedereen verkleed van de schat 70 aanwezigen en op de achtergrond een DJ die er wat stemming in probeert te brengen maar niet echt lukt of het moet met liedjes van K3 zijn voor de kinderen. Ik vermaak me wat met de mannen om aan te horen hoe de F1 coureurs zich het zweet weer uit de sloffen gereden te hebben in Italië, bemoei me er niet mee iedereen is slecht op Max na en mijn voorliefde gaat toch echt naar Lewis Hamilton maar durf het niet uit te spreken, de BBQ word met een toespraak geopend en gelukkig is er een chef kok dus hoef niet te vechten voor mijn stukje vlees.

Het is veel is geweldig komt dan ook uit Duitsland waar ze volgens Johan het beste vlees hebben, ga alleen aan een tafel zitten als Ilse naast me duikt en dan zit ze ook gelijk haast tegen me aan, lekker vraagt ze, nog lekkerder nu jij naast me zit lach ik en doe onbewust mijn hand omlaag en pak haar bij haar bovenbeen als grap. Oef hoor ik haar zeggen laat hem even liggen hier droom ik al een tijdje van lacht ze, oeps sorry zeg ik en trek snel mijn hand weg, ben ik niet lekker genoeg lacht ze en kust me gelijk op mijn wang, eten tijger van me anders begin ik aan jouw.

Na het eten is er even iets van wat gaan we doen maar na de koffie en gebak zet de DJ de muziek wat harder worden de flesje ontkurkt en komt er beweging in de groep. Ik dans even met een leuke doornroosje en als ik wat in haar oor schreeuw een paar keer komt er een Mario Kart aan dat hij met haar wil dansen. Gelukkig loopt doornroosje er ook dus ga daar maar even mee dansen die alleen kan hobbelen kan je geen dansen noemen en twee turven hoog is dus na twee dansjes over ga wat drinken halen.

Sta aan de bar waar je zelf je drankje moet halen dus schenk me een cola in als ik een hand op mijn billen voel knijpen, Ilse geil me niet zo op denk ik maar dan hoor ik een andere stem vragen of Jackie nog een beetje plezier maakt, kijk opzij om een piratendame te zien die ik al wel langs had zien komen en ja ook wel even na gestaard.
Zij heeft een grote zwarte hoed op met wat veren lang blond haar er onderuit weet niet of die van haar zijn maar ziet er wel mooi uit, ze heeft een redelijk kort jurkje aan zwarte nylons laarzen tot over haar knie hoge hakken er onder en kijkt me aan als een Vamp. De muziek staat wel zo hard dat we even in elkaars oren staan te schreeuwen om dan de vraag te krijgen of we even hiernaast zullen gaan is het wat rustiger.
Ze kent hier duidelijk de weg om achter de muziek een deur door te gaan en we in de hooi schuur staan, kom hier kunnen we wel even zitten zegt ze en ploft neer op wat pakken hooi die zachter zijn dan de stro balen iets verder op, dan verteld ze me dat zij me gezien heeft bij de kledingwinkel en op het advies van de vrouw dit heeft aan getrokken.
We kletsen gezellig weg haar hand ligt al op mijn bovenbeen en dan zitten we ineens elkaar heftig af te lebberen, haar tong is net als de rest van haar lijf lang en slank, onze tongen gaan een heerlijk gevecht aan om dan mijn hand naar een borst te brengen.

Haar borst ligt lekker in mijn hand en al snel schuif ik mijn hand van bovenaf haar jurk in, Ilse zei al dat je een lekkere vent was lacht ze en grijpt me heerlijk in mijn kruis, daar weet Ilse niks van zeg ik en kussen weer even om al snel haar jurk een stukje omlaag te doen en haar borsten die geen bh nodig zijn bloot vooruit staan met twee harde mooie volle tepels.
Voel mijn broek losgemaakt worden en al snel staat mijn pik schoon omhoog omsloten door een lange slanke hand die me heem vakkundig langzaam aftrekt. Onze monden kleven aan elkaar als ik twee vingers in haar lekkende kut druk, kom druk die pik van je naar binnen ben aan de pil en heb geen ziektes dus kom maar lekker in me, trek haar string van haar billen ze kruipt op me en zelf op het stro en zij op me wat is dit lekker.

We kijken elkaar diep in de ogen als ik voel dat ze mijn pik tussen haar lippen doorhaalt en dan zak ze over mijn pik van 19,5 cm heen. Oh wat lekker wat ga je lekker diep hoor ik haar hijgen en zeg dat zij ook geweldig strak is, het is heel lang geleden dat ik zo’n strak kutje om mijn best wel flinke paal heb weten te schuiven, zeg ma als je klaarkomt wil het van echte in me gespoten hebben kom je nog dieper. We wipt een tijdje heerlijk mijn pik, ik sabbel en knabbel aan die mooie tepels van haar en vergeet haar mond ook niet, nu wil ik van achter geeft ze aan en stapt van mijn pik af en trekt erbij een lange draad geil vocht tussen ons. Zij gaat voorover staan die heerlijke geile kont bloot en zie haar kutje gewoon open staan, kom maar zegt ze om mijn pik tussen haar benen door vast te pakken en heb zo haar opening in lijd, wouw wat is dit lekker geef ik aan net alsof je nog strakker bent. Neuk die kut lekker rustig voelt alsof hij niet heel ervaren is, heb mijn handen aan haar borsten kneed die en trek en draai wat aan haar tepels als ze ineens haast schreeuwend boven de muziek uit aangeeft klaar te gaan komen, haar kut trekt samen het voelt alsof ik u gemolken word en daar legen mijn ballen zich in die heerlijke strakke kut.
Voel straal na straal naar binnen schieten en langs mijn ballen voel ik vocht lekken, neuk door tot ik verslap en zij al even door me overeind gehouden word anders was ze door haar knieën gezakt, als ik dan uit haar glij zie ik een lading geil uit dat smalle kutje komen en dan een straaltje pis volgens mij.

Als verslagen hangt ze op het stro, ga naast haar zitten til haar overeind en kijken elkaar aan, dit was de beste beurt die ik ooit gehad heb zegt ze om elkaar dan een eind af te kluiven, mijn pik staat al snel weer overeind waar zij haar mond overheen laat zakken en me zo ongelofelijk lekker pijpt dat ik veel byte snel een paar stralen haar keel in weet te jassen.
Moe en met knikkende knieën verlaten we de ruimte en weg is ze, hoe heet die meid eigenlijk gaat er door me heen dus zoek iemand op die me aangeeft dat het Fleur is de stalen maagd van de familie. Neem weer wat drinken klets hier en daar wat als ik eens op mijn horloge kijk hoe laat het is omdat ik het wel gezien heb, kwart over tien dus zou me wel eens af kunnen melden maar ben dan wel de eerste op de mensen met kleine kinderen na dan dus dat wil ik ook niet, meld me aan een stamtafel waar vijf mannen druk staan te brabbelen echt praten kan je het niet noemen en er komt me daar een. Bagger uit.
Verlaat de groep als ze aangeven dat die Lewis Hamilton aan het gas moet die smeerlap kan alleen kampioen worden als er geen snellere zijn en de tweede rijder slecht materiaal krijgt dus weg daar. Draai me om en voel dan ineens een stevige hand aan mijn bovenarm, kijk wie me bij mijn arm pakt en kijk dan omlaag naar een dame van ik schat midden veertig, wij moeten even met elkaar praten zegt ze me heel strak aankijkend met haar rode pupillen.

Zij is gekleed in een lange zwart leerachtige jas met aan de voorkant doorschijnende body in net patroon, om haar redelijk slanke benen twee leerachtige kousen tot waar nylons komen en om haar voeten twee mooie glimmende zwarte naaldhakken die wel erg hoog zijn, haar armen zijn half door de zwarte jas bedekt en de onderkant door kanten gaas van de body.
Ze trekt me mee naar buiten haalt dan een sleutel van het woonhuis te voorschijn en drukt me haast naar binnen, gordijnen gaan achter haar dicht om in de grote hal te staan, dus deze meneer neukt maar wat in de ronde vraagt niet hoe oud ze zijn maar plant wel zijn zaad uit.
Waar heb je het over vraag ik ken haar niet en zij kent mij niet, heb jij daarstraks niet met mijn dochter van 17 liggen neuken die meid is nog maagd, je vraagt niet hoe oud ze is of ze al ervaring heeft nee meneer ramt gewoon die pik van voren en achter in haar om dan zijn zaad er in te planten. Sorry zeg ik dacht dat ze veel ouder was en dacht die heeft al behoorlijk ervaring, je moet niet zoveel denken dat doen mannen altijd te weinig geeft ze best boos aan, en dan dit moet een overtreffende maat zijn om me dan ineens vol bij mijn ballen te vatten.
Jij gaat mij laten voelen hoe dat monster binnen komt mijn dochter vertelde dat ze uit elkaar gescheurd is, kijk haar een beetje verbaasd aan en dan wijst ze dat ik de trap op moet gaan, meld dat als ik niet meewerk dit geen leuk feest voor me gaat worden. Loop voor haar aan de trap op rechts hoor ik als ik bovenben en sta voor het eerst sinds de vijf jaar dat ik hier kom boven op de overloop. Draai me naar recht om aan het eind een slaapkamerdeur open te zien staan ja daarheen daar werken we het spel af zegt ze achter me en drukt me in mijn rug naar voren. Loop door met die hond in mijn rug en ze sluit gelijk de deur als we binnen staan, links van me een enorm groot boksspring bed te zien, heb je hier ooit met mijn zus liggen neuken vraagt ze wat ik stellig ontken.

Gelukkig liggen we niet in een kaakje van jou te rollen straks en krijg dan opdracht me uit te kleden, sta een beetje verstomd te kijken en zeg nog heel stoer kleden we elkaar niet uit, uitkleden zeg ik of wil je de grote man uithangen dus opschieten laat zien waarmee je mijn dochter te grazen hebt genomen. Doe mijn broek omlaag en dan volgt mijn slip om haar naar mijn slappe pik te zien kijken, is dat alles vraagt ze om zelf omlaag te kijken en mijn pik haast weggekropen is, ik kan er niet veel meer van maken misschien moeten we je dochter erbij roepen zeg ik groots. Ze komt vlak voor me staan en meld dat ze geen grapjes wenst en dan voel ik haar hand onder mijn ballen, hoop dat ik duidelijk ben draai die ballen er zo af zegt ze, ineens word het me even te gek dus sla een arm om haar heen en vraag of ze geneukt wil worden of alleen maar dreigen ik ben voorlopig de grootste en sterkste. Als jij wil neuken pijp dan eerst maar eens net zo goed als die dochter van je die je voorliegt omdat een onervaren meisje niet zo goed kan pijpen en druk haar omlaag tot haar gezicht voor mijn kleine piemeltje zit.

Pijpen zeg ik als ik haar bij het haar pak, voel dan de greep om mijn ballen verslappen en haar mond mijn pik op tillen, goed ze dat is een goed begin doe nu je best maar eens kijken of je net zo goed als je dochter bent. Voel dat ze echt haar best doet en dat geeft mijn pik dan ook snel aan en begint snel te groeien, als mijn pik al behoorlijk hard is hoor ik haar eens rochelen als ik haar hoofd stevig op mijn pik druk, trek haar van mijn pik af en zie ook bij haar een sliert tussen mijn eikel en haar lippen. Zoen je net zo goed als die dochter van je zeg ik een beetje dwingen, druk mijn mond op die van haar om gelijk speeksel uit te wisselen, al zoenend maak ik haar jas los laat die van haar schouders zakken en daar staat ze alleen nog een bodystocking en klein stringetje aan.
Breng mijn hand tussen haar benen trek de drukknoopjes los en zeg dat ik eerst wil kijken waar die leuter van me naar binnen moet, druk haar achterwaarts het bed op spreid gelijk haar benen en druk mijn mond tegen dat kleine stringetje, oh lekker hoor ik haar grommen en als ik omhoog kijk zie ik dat zij al aan haar tepels ligt te trekken. Trek dat stringetje stuk van haar kont om mijn tong langs haar klit te laten gaan en ze na even op bed ligt te spartelen. Druk twee vingers haar lekkende kut in om haar na een tijdje wild schokkend en kreunend klaar te horen komen.

Kijk nu ben ik aan de beurt meld ik kruip omhoog tussen haar benen prik mijn eikel tussen haar flink opgezwollen schaamlippen en die is wel net zo strak als die van haar dochter. Ram die pik ineens helemaal in haar en ze gilt dat dit ten minste een echte pik is, neuk haar zoals ik nog nooit een vrouw geneukt heb en meld na even dat zij zich omdraaien moet zal ik je laten voelen hoe ik je dochter gevuld heb, gewillig draait zij zich op haar knieën voor me om dan die heerlijke kont van haar te zien. Mooi vlezig beetje vet dus geef er een flinke tik tegen aan en zeg dat ze moet zeggen dat ze een smerig hoertje is, nog twee flinke tikken en dan geeft ze aan dat z een smerig hoertje is maar die pik in haar wil hebben. Zet mijn eikel tegen haar openstaande lippen aan druk hem deze keer heel rustig in haar en zie haar anus haast open en dicht gaan, als ik helemaal diep in haar zit vloekt ze dat dit zo onwijs lekker is en ja ga diep wil je wil je overal roept ze, wil je hem hier ook zeg ik en maak mijn vinger bij mijn pik langs nat met haar vocht en druk ineens voor ze kan reageren mijn duim haar anus in. Ze gilt weer wat is dit lekker ja ik wil hem daar ook mijn zus heeft vast wel glijmiddel liggen de wil ook altijd anaal. Neuk die heerlijke kut van haar die haast nog lekker is dan die van haar dochter en dan roept ze pak me echt van achter wil kijken of ik die ook hebben kan.
Glij uit haar zie haar kut knijpen alsof hij schreeuwt waar is die pik en buig opzij trek het onderste laatje open en vind daar condooms met extra glijmiddel dus pak die laat hem hem om doen en dan gaat ze weer voor me op haar knieën. Beetje voorzichtig vraagt ze ben wel wat gewent maat dit is een overtreffende trap, breng mijn eikel naar haar anus druk eerst nog even een vinger best makkelijk naar binnen en dan geef ik aan dat hij gaat komen, druk mijn eikel tegen haar anus om dan even flink kracht te moeten zetten mijn pik in mijn hand neem en dan zakt hij haar zwaar horen adement naar binnen tot mijn ballen tegen haar schaamlippen aan komen.
Even wachten moet er even aan wennen geeft ze aan, ik neem een tepel tussen mijn vingers draai er wat aan en dan mag ik dieper gaan en haar echt gaan neuken, haar dochters kut was strak haar kut was strak maar dit is zo strak dit is ongelofelijk lekker en voor mij de eerste keer anaal.
Geef aan dat ik zo klaar ga komen en dan vraagt ze of ik in haar mond klaar wil komen, neuk haar nog heerlijk drie keer diep in haar anus en dan ga ik snel uit haar trek het condoom af, zij draait zich razendsnel om opent haar mond al en hapt toe alsof het de laatste pik is die ze zal krijgen.
Met mijn pik in haar mond trek ik me drie keer af en daar krijgt ze wat er nog over is wat mezelf niet tegenvalt en hoor en voel haar slikken.

Als ik uitgespoten ben en mijn pik verslapt zie ik de slaapkamerdeur een stukje bewegen kijk naar links om iemand weg te horen lopen, kus Angela zo heet ze heb ik gevraagd tijdens het neuken nog een keer flink proef mijn eigen sperma, na een half uurtje betreden we weer het feest ik voorop Angela wil nog even bijkomen geeft ze aan om haast gelijk Johan tegen het lijf te lopen.
Man miste je al dacht dat je naar huis was, geef aan even iets voor mezelf te moeten doen heb ik geen hulp en controle bij nodig om weg te gaan na Ilse en Johan gekust te hebben als Angela het feest weer betreed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11915 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verkleedfeest loopt uit de hand”

Plaats een reactie