BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Couchsurfen in Dusseldorf

Na een relatie van ruim twee jaar had ik het uitgemaakt met mijn vriendin. Voor haar was verhuisd naar Düsseldorf een stad waar ik niemand kende maar waar ik, gelukkig, snel werk vond. Achteraf was de beslissing om te gaan samenwonen te snel geweest. Ik kende Grethe een half jaar. We hadden elkaar tijdens een vakantie in Thailand leren kennen en deden daar alles samen en het leek, toen, een mooie stap om samen te gaan wonen. Okay, dat liep dus fout af. Ze was een losbol en een sloddervos. Een losbol omdat ze makkelijk anderen toeliet in haar leven en ons bed, een sloddervos omdat ze geen hol uitvoerde in het huishouden en alles van zich af donderde.

Na een paar gesprekken was ik er klaar mee en vroeg ik haar te vertrekken. Ze haalde haar schouders op, propte haar kleding in een rugzak, wat andere spullen in twee dozen en weg was ze. Geen telefoonnummer, geen nieuw adres. Over en uit. Ik nam wat tijd vrij om het appartement op te ruimen en meer mijn huis te maken. Het wonen in Düsseldorf beviel me goed dus had ik geen reden om te vertrekken. Ik was hier gelukkiger dan in het ooit in Den Haag had gehad. Den Haag de stad waar ik voor mijn trektocht door Zuid Oost Azië had gewerkt en gewoond.

Ik besloot om de grootste slaapkamer zelf te gebruiken, de kleinste in te zetten als thuiswerkplek en de tweede, qua grote in te richten als logeerkamer. Ik werkte daarnaast veel uren om de verbroken relatie van me af te zetten. Toen de zomer kwam en ik alle stelletjes zag en van collega´s hoorde dat ze aan het daten waren voelde ik langzaam maar zeker een gat ontstaan. Na een maand realiseerde ik dat het gat dat ik voelde eenzaamheid was. Eerst maar eens wat dates gehad via een datingapp om de eenzaamheid te verdrijven. Leuk maar niet spannend. Je weet van te voren waar je aan toe bent. Samen eten, zoenen, sexxen en dooooor! Vrijwel altijd éénmalig.

Aan het begin van de zomer was ik helemaal alleen. Om de eenzaamheid te verdrijven heb ik me aangemeld voor Couchsurfing. Ik bood mijn bank aan, aan passerende toeristen, met geen enkele andere tegenprestatie dan het plezier van het delen van de ruimte. Nadat ik daar tijdens mijn studententijd als reiziger van had geprofiteerd, voelde ik dat het mijn beurt was om mensen van dienst te zijn die de wereld wilden ontdekken zonder veel geld uit te geven aan dure hotelkamers.

Zo ontving ik deze zomer mensen van over de hele wereld, zonder al te veel vragen te stellen. Af en toe kwamen er verzoeken in mijn mailbox waarin werd gevraagd om accommodatie voor die avond. Ik accepteerde ze zonder aarzeling. Jonge mannen en vrouwen, stelletjes zo wel M/V als M/M en V/V gebruikten mijn bank. De ontmoetingen waren altijd leuk. Mijn gasten waren nieuwsgierig naar alles en deelden vaak hun reisverhalen met mij onder het genot van een goede fles wijn. Maar na een paar weken begon ik er genoeg van te krijgen en verlangde ik naar een beetje aandacht. Ik veranderde de instelling van mijn aanbod naar V/V of V. Toen Lena mij schreef, dacht ik er even over na.

“Hallo! Ik ben Liza uit Rusland. Mijn vriendin en ik gaan onze vakantie in Europa doorbrengen. Ons derde land is Duitsland. Om eerlijk te zijn, ik hou zo veel van jouw land! En ik leer Engels op de universiteit 🙂 We hebben zojuist de informatie over jou gelezen en we zijn zooooo enthousiast om je te ontmoeten, je hebt veel gereisd. Het is zo inspirerend om de wereld rond te reizen! Ik ben 20 en mijn vriendin is 26. We zijn open -minded, gemakkelijk in de omgang, we lachen veel en delen graag onze verhalen. Ik hou van koken en mijn Lia kan de afwas doen. Wij houden van sporten en we zitten vol energie. Het zou geweldig zijn als jij de gastheer zou kunnen zijn ons voor deze periode. Mogen we een week blijven?”
XXX Liza

Haar leuke schrijfstijl en de opmerking “open-minded” lieten mij glimlachen. “Hoe open-minded is open-minded?” dacht ik. Ik klikte op haar profiel voor meer informatie. Ze poseerde op een brug. Liza had mooie benen, met een korte rok en een smalle taille, kleine tietjes en met haar blauwe ogen keek ze ondeugend de camera in. Ik besloot om het te proberen en accepteerde haar verzoek. Ik schreef terug dat ik een paar dagen vrij had en dat ik hun, als ze wilden, Düsseldorf kon laten zien.

Een paar dagen later ontmoette ik Lena en Olga op het station. Dankzij de foto op haar coughsurfing profiel herkende ik Lena gemakkelijk. Ze leek mij ook te herkennen en zwaaide met haar hand. Ze zag er nog mooier uit dan op haar foto, met haar zwarte topje met ontblote schouders bloot die haar kleine borstjes perfect toonden. Ze stelde me voor aan Olga. Olga was iets kleiner met donker haar en Aziatische trekken. Iets dikker dan Lena. Gekleed in een jeans en een blouse die onder haar borsten samen was geknoopt. “prettige jetsers.” Was mijn beoordeling. Lena had niet gelogen; ze waren allebei goedlachs en zagen er kittig uit. “MMMm open-minded.” gniffelde ik.

Thuis stond ik mijn kamer aan hun af om ze privacy te geven. Na twee weken op campings en jeugdherbergen te hebben doorgebracht, zouden ze blij zijn met een echt bed en een warme douche zonder muntjes. Ik kreeg complimenten over mijn “luxe” appartement. Terwijl ze hun spullen naar mijn kamer brachten vroeg Lena me met een Russisch/Engelse accent “Olga en ik moeten na de reis naar dieren ruiken. Mogen we douchen?”

Ik knikte bevestigend. Lena zei een paar woorden in het Russisch tegen Olga en ze renden allebei de badkamer in. Ze kenden elkaar vast heel goed om samen te douchen. Vanuit de woonkamer kon ik ze horen lachen onder de douche. De deur ging half open en Lena gluurde verlegen naar binnen. “Peter, we zijn zo stom. We zijn onze handdoeken vergeten. Kun je ze aan ons doorgeven?” Ik pakte ze uit de kast en toen ik de dames de handdoeken overhandigde, kon ik het niet laten een blik te werpen. Olga leunde over de gootsteen en keek naar haar gezicht, haar kont droop van het water. Lena zag mijn blik en glimlachte ondeugend. Ze pakte de handdoeken en sloot de deur. In de badkamer klonk een luid lachen weer.

Om elkaar te leren kennen, nam ik ze mee naar een bar niet ver van mijn huis. Ze waren vermakelijk om mee te praten en stelden me veel vragen over mijn werk, mijn gezin en mijn reizen. Ze vonden het intrigerend dat ik alleen woonde. “In Rusland zou jij geen vrijgezel zijn,” zei Olga resoluut. “Hoezo? Wat is daar mis met vrijgezel zijn?” wilde ik weten. “Jouw appartement is mooi en schoon, je hebt een vrouw nodig die er voor zorgt”, lachte ze. We dronken een biertje en bestelden kebab. Toen het tegen tienen was gingen de dames naar hun kamer. Ik nam de logeerkamer naast hun en kon horen dat ze zachtjes spraken. Het kussen dat volgde was spannend en de geluiden van een krakend bed en gekreun… In gedachte zag ik de dames elkaar plezieren en rukte me af bij die gedachte.

Ik moest de volgende dag naar kantoor en liep in mijn boxer door het huis. Ik waande me veilig in mijn eigen appartement. Toen ik van het toilet afkwam stond Olga voor de deur. Gekleed in een slipje, toen ze mij zag, hield ze haar armen, geschrokken, voor haar, stevige, vrij bungelende borsten. Ik wenste haar een goedemorgen, kleedde me aan, ontbeet en vertrok.
S avond zaten ze op het balkon met een biertje. Ik nam er ook één. Lena sprak over hun shopping en sightseeing dag en wilde weten over mijn werk. Terwijl we zo zaten te praten ging er nog een halve liter bier per dame in. Ik stelde voor om bij de Italiaan wat te gaan eten. Daar duurde het gesprek tot sluitingstijd en ik stelde voor om iets verderop naar een nachtkroeg met karaoke te gaan. Ze accepteerden het zonder aarzeling. Ik had geen idee of ze wisten wat het was of dat ze het wel leuk zouden vinden. Wat bleek? Ze vonden het geweldig. Ze zopen als bouwvakkers en zongen enthousiast elk nummer mee. Ze dansten met veel energie en nodigden iedereen uit om mee te doen. Ze waren de attractie van de avond. Ik zag de diverse kerels staren naar Olga’s slingerende tieten en het lichaam van Lena werd regelmatig besproken. Toen de DJ hoorde dat het Russinnen waren, kon hij het niet laten om “All The Things She Said” van t.A.T.u. te draaien.

Olga en Lena legden er hun hart in en kusten elkaar zelfs hartstochtelijk aan het einde van het lied, onder het meeslepende gejuich van de klanten. De kus leek zo oprecht dat ik op weg naar huis tegen hen zei: “Ik wist niet dat jullie een setje zijn! Lena giechelde “Het was gewoon voor de lol… Peter!“ Ik keek vragend. “Okay… we are open-minded. Sometime have seks with the two, or with other girl or we make-out with a man.” Ik keek haar aan, blijkbaar iets te verbaasd. “Realy! Seks is just for fun, no strings attached.” Daar kon ik het mee doen. Er werd weer gedanst en gezongen. Du van Marianne Rosenberg was een knaller, zeker om dat de meiden mij aanwezen als hun DU! Tegen drieën liep de kroeg leeg en gingen we naar huis.

Toen we bij “ons” appartement aankwamen, waren ze nog steeds in de stemming om te feesten. Ik zette een muziekje op en zette wat flessen wijn, rum en whisky op tafel. We proostten met z’n drieën: “Za vashé zdorovie!” Lena dronk haar glas in één teug leeg en begon te zwaaien van enthousiasme, Olga liet het er niet bij zitten en volgde haar voorbeeld. Ik dronk mijn glas leeg en we dansten met zijn drieën. Ik weet niet hoe lang het duurde. Misschien een uur of een paar minuten. Uiteindelijk liet ik me uitgeput op de bank vallen om de twee meiden weg te zien schuifelen. Lena ving mijn blik op en kuste Olga, terwijl ze naar me staarde, zoals ze dat in de bar had gedaan. Mijn keel werd dichtgeknepen Ik had het gevoel alsof de temperatuur plotseling steeg, ik had niet verwacht dat twee zoenende vrouwen mij zo zou opgeilen.

In plaats van geschrokken te reageren gleed Olga’s hand over Lena’s been naar haar kruis. Lena opende haar benen een stukje en liet zich daar wrijven tot ze zacht kreunde. Als reactie hierop trok Lena Olga’s blouse. Olga’s BH was vrijwel doorschijnend en had halve cups. Kohlere wat een prachtige tieten en mooie harde tepels… Ze wisten dat ik keek, maar ze gingen gewoon door met elkaar uit te kleden op het ritme van de muziek. Snel bevinden ze zich allebei in hun ondergoed in mijn woonkamer. Lena droeg een zwart kanten slipje en een bijpassend BH-tje. Olga droeg een rode string en die doorzichtige BH maar wat werkelijk opviel was haar tatoeage. Een slang begon op haar rechter flank en liep via haar buik haar broekje in om op haar linker bovenbeen tevoorschijn te komen.

Ze keken mij aan. Ik schopte mijn schoenen uit. Lena ging vervolgens met haar hand over het kruis van haar vriendin. Met haar andere hand wenkte ze mij om mee te doen. Ik stond op pakte Olga’s heupen vast. Ik kuste haar hals en liet mijn mond omlaag naar haar borsten gaan. Ik voelde een hand over mijn spijkerbroek wrijven. Het was Lena, die met haar hand over mijn kruis streek. Olga draaide zich om en trok mijn T-shirt uit, terwijl Lena mijn broek losmaakte en mijn pik bevrijde. Lena stapte achteruit en trok haar BH-tje en slipje uit. WOW, een prachtig kaal kutje en een paar prachtige tietjes. Olga kwam naast haar staan en had haar voorbeeld gevolgd. Kohlere, twee mooie naakte meiden in mijn appartement.

Ze omhelsden mij, Olga stond voor mij en Lena achter, terwijl ik hun huid tegen de mijne voelde kuste Olga mij gretig terwijl Lena mijn harde geslacht streelde. Ik draaide me om, om Lena te kussen en hield ze allebei naar me toe gericht. Ik werd op de bank geduwd en beiden knielden voor me tussen mijn benen. Ze keken allebei naar mijn pik en leken te aarzelen wie hem als eerste moest pakken.

Uiteindelijk pakte Lena mijn geslacht vast en begon me zachtjes af te trekken. Olga likte met haar tong over mijn eikel voordat ze deze in haar mond nam. Er werd geruild. Olga trok me af terwijl Lena schuchter haar lippen over mijn pik liet zakken. “First time blowjob.” Verduidelijkte Olga over de onzekerheid bij haar vriendin. Toen begonnen ze me allebei te zuigen. Wat een heerlijke sensatie!

Maar ik wilde meer! Ik wilde hun kutjes likken, met hun tieten spelen en ja… neuken. Ik stond op en duwde Lena op mijn plekje op de bank. Olga ging opzij en ik opende Lena’s benen. Ik rook haar kut voordat ik er was. Die geile muskusgeur had ik gemist. Met mijn tong opende ik haar schaamlippen en proefde haar heerlijke vocht. Mijn hand ging naar haar borsten. Ik schrok toen ik een mond op mijn pik voelde. Dit was een echte sensatie, gepijpt worden door een vrouw terwijl je het kutje van een andere vrouw likt. Na een tijdje verdween de mond van mijn pik. Olga klom op de bank en duwde haar kruis tegen het gelaat van Lena. Ik keek toe en omvatte mijn geslacht. Ik twijfelde. Zou ik Lena nemen met mijn pik of zou ik verder gaan met likken?

Het duurde haar blijkbaar te lang. Lena’s hand kwam tussen Olga´s benen door en ze grabbelde naar mijn kruis. “Go, fuck me! I want it!” Ik duwde mijn bekken naar voren en ze leidde mijn geslacht naar haar natte gleuf. Ik duwde zachtjes en pakte Olga´s benen vast. Ik hoorde haar kreunen en liet mijn gezicht op haar kont rusten. Ik begon traag te stoten, Lena kreunde luid. Olga zei iets in hun taal. Direct begon Lena haar weer te likken. Ik liet mijn rechterhand langs Olga´s bovenbeen maar haar vrouwelijkheid gaan. Ik voelde van alles, ademhaling en het gezicht van Lena, de schaamlippen en Olga. Ik verkende haar en duwde twee vingers in haar schede. De sensatie van een mond voelen terwijl je vingert is groot, de sensatie van een mooie meid neuken is geweldig. Om het gelijk tijdig te doen… mind-blowing. Ik ga zo op in het plezieren van Olga dat mijn stoten in Lena stoppen. Mijn vrije hand gaat over Olga’s body omhoog en ik pak haar ene borst vast. “Pinch her niples! Go on! Pinch m.” Ik gehoorzaam. Dan voelde ik Olga’s schede samentrekken ze kreunde luid en ik voelde het tongetje van Lena nog harder over Olga’s schaamlippen gaan. Met een luide brul komt ze klaar. Dan zakt ze door haar knieën en blijft uitgeteld op Lena liggen de meiden zoenen elkaar en ik buk voorover en 3 monden en drie tongen vinden elkaar.

Olga rolde van Lena af. “Now you may come…” Lacht ze en nam mijn pik in haar hand en leidde mij naar de schede van haar vriendin. Voor dat ze mijn geslacht in de schede van Lena toeliet likte Olga kort haar schaamlippen en mijn pik. Ik hoorde Lena’s ademhaling versnellen terwijl Olga haar likte. Na een tijdje werd de verleiding te groot. Ik richtte me op en pakte Lena´s ranke middel vast. Olga nam mijn pik vast, trok er een paar keer aan en leidde naar mijn eikel langs de schaamlippen van haar vriendin. “You go now!” zei ze zacht en mijn pik gleed bij haar naar binnen. Lena slaakte een kreet. Olga’s geile blik deed me mijn inspanningen verdubbelen. “Da! Da! Da!” zei de kleine Russin. Toen ik terug trok voelde ik Olga’s handen op mijn billen. Ze duwde als ik naar binnen moest en trok haar hand iets terug als ik moest stoten. Ze bepaalde het tempo waar in ik haar vriendin naaide. Haar hand ging steeds sneller en ik volgde haar bewegingen. Er kwam een moment dat ik stopte om te plagen. “PETS!” Olga mepte met haar vlakke hand op mijn kont. Lena schrok toen ik hard en diep mijn pik, uit schrik en van pijn diep in haar joeg. Lena zei wat onverstaanbaars en Olga kuste mij op mijn kont en rolde iets opzij. Ik liet mijn handen over Lena’s frêle lichaam gaan terwijl ik haar rustig, in mijn tempo neukte. Ik speelde met haar tietjes en reikte voorover om haar te zoenen. Ze kreunde zachtjes en toen ik opveerde was het Olga die mij zoende. Ze pakte mijn linker hand en drukte deze tussen haar benen. “Two fingers in…” kreunde ze. Ik gehoorzaamde en duwde mijn wijs en middelvinger in haar. Ze plezierde ik beide dames. Ik had me voorgenomen niet als eerste klaar te komen. Om dat te bereiken dacht ik aan mijn ex en haar ongeschoren oksels en zwaar behaarde kut. Het was Lena die als eerste klaarkwam en luid kreunend en rollend greep ze mijn heupen beet. Ik kon niet meer stoten. Met mijn linkerhand stootte ik nog een paar keer en ook Olga kwam klaar.

Nadat ze onder mijn razende bewegingen waren klaargekomen, werd het rustig. De beide meiden trokken mij tussen hun in op de bank en we knuffelden. Lena zei wat tegen Olga en ze nam wat afstand. Olga pakte me bij de heupen en trok me hebberig naar zich toe. Mijn hoofd gleed tussen haar geopende benen en ik kon de verleiding niet weerstaan om haar kut te proeven en gaf haar een paar likjes over haar lipjes. Ik besefte mij dat ze meer wilde door de manier waarop ze mij naar zich toe trok. Dus ging op mijn knieën voor de bank zitten, spreidde haar benen en legde deze over mijn schouders heen. “Da, DA , DEEP!” Dat was helder. Ik duwde mijn pik resoluut in één stoot diep in haar kut. Ik greep haar grote borsten en begon ruig, hard en diep te stoten. Ze kreunde luid en maakte oergeluiden. Ik vertraagde mijn tempo om haar grote borsten in mijn handen te nemen en haar bruine tepels te likken. Ik wist me in te houden met het afschrikwekkende beeld van mijn ex in gedachte. Lena pakte Olga’s linkerborst vast en streek met haar tong over de tepelhof. Ik kwam weer in positie en versnelde mijn pas totdat Olga een lange kreun slaakte.

De beide meiden krulden genietend tegen elkaar aan. Ik ging staan om het schouwspel van deze twee mooie, tevreden vrouwen te bewonderen. Lena en Olga keken elkaar opgewonden aan. Het was Lena die mij pik beet pakte en me aftrok. Olga sloot haar mond om mijn eikel. Beiden staarden mij geil aan terwijl ze mij naar mijn hoogtepunt brachten. Ik streelde hun borsten en gaf me over aan hun. Weer dat beeld, twee vrouwen die mij pijpten. Mind Blowing en open-minded. Al snel kwam ik klaar en spoot de eerste straal zaad in de mond van Olga, die trok terug en de rest van mijn zaad spatte op de borsten van de meiden. Het was inmiddels heel vroeg en het verkeer kwam ver beneden ons weer op gang. Lena trok mij mee naar hun kamer waar we met zijn drieën in mijn bed in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11270 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie