BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Down met Jeroen – 10

“Proost Simon.. Hopelijk op een mooie gezamenlijke toekomst.” “Daar wil ik zeker op drinken. Proost Jeroen.” Al gelijk na de eerste slok vervalt hij in stilte en staart in zijn glas.
“Een Euro voor je gedachten Simon.” Hij kijkt geschrokken naar me op. “Ùh, niet dat je denkt dat ik jaloers ben Jeroen maar..” “Maak van je hart geen moordkuil man. Dat past niet in dit huis.” “Èh ja.. Dat had ik al begrepen.. Maar jij? Jij bent jonger, slanker, hebt nog een volle bos haar en je potentie is waarschijnlijk op zijn hoogtepunt. Ik weet niet of ik den duur genoeg ben voor Ans.” “Geloof me man. Als jij op haar verlangens wil ingaan ben je meer dan genoeg voor haar. Al zou je impotent zijn. Je hebt haar liefde, een mond, 10 vingers en twee goed verzorgde handen. Bovendien heeft Ans het adres van een goed geoutilleerde speelgoedwinkel.” Hij lacht zenuwachtig en kijkt naar zijn kruis. “Hij staat zijn mannetje nog wel maar komt soms wat snel.” “Niets waar mijn schoonmama geen raad mee weet.” “Zoals Ik verteld heb. Ik heb in mijn huwelijk maar weinig ervaring opgedaan.” “Dan kunnen Ans en jij elkaar de hand schudden. Zij had dan wellicht iets meer ervaring met seks, maar daarvoor heb jij veel meer ervaring met liefde.” Zijn gezicht klaart op. “Seks zonder liefde.. Hmm.. dat weet van mijn bezoekjes aan Dorien.. Een professionele beurt van haar haalde het bij lange na niet, bij de eenvoudige liefdevolle vrijages met mijn Marieke.” ‘Dat is precies waar ik op doel Simon.” Hij lijkt, althans deels, opgelucht en neemt nog een flinke slok van de wijn.

“Doen ze dat vaker.. Samen douchen bedoel ik?” Ik knik.. “Daar waren ze, naar aanleiding van een leugen van ‘Papa’ de wethouder mee gestopt.” “Denk jij dat ze ook na jullie huwelijk..” Ik trek mijn schouders op. “Dat is hun dingetje.. Het is niets stiekems. de badkamerdeur staat gewoon open. Zoals overigens alle deuren in dit huishouden.” “Daar zal ik aan moeten wennen. Die ver doorgevoerde openheid bedoel ik.” “Te ver?” “Eerlijk? Ik weet het niet. Ik denk dat het gewoon erg ver van de mij opglegde normen en waarden afstaat.”
We babbelen nog wat door. Ik besef dat de zogenaamde Heilige Geest nog steeds tussen Simon en een zelf gekozen, ongedwongen, levensstijl in staat. Hij zal nog een paar hordes moeten nemen maar met de hulp van Ans en de liefde, acht ik hem daar zeker toe in staat.

“Daar zul je ze hebben.” Zoals door mij verwacht, maar voor Simon als een totale verrassing, komen de dames beiden met uitsluitend een badjas en een slipje aan, de woonkamer in. “Hoe vind je Mama’s nieuwe body olie Jeroen. Ze trekt haar schouder een beetje bloot. “Heel erg mooi liefje. Je huid lijkt zelfs een beetje te glinsteren en bovendien ruiken jullie weer eens heerlijk.” Simon kijkt met open mond naar Ans, die de wijnfles in de lucht houdt. “Zal ik jullie ook bijschenken?” “Graag Ans.” Simons enige reactie is om met open mond te knikken. Die mond valt gelijk daarop zo mogelijk nog verder open als Ans voor hem buigt, om zijn glas bij te schenken. Zijn blik op haar volle glinsterende boezem berooft hem letterlijk van zijn adem. “Bevalt het wat je ziet?” vraag Ans ondeugend lachend. “Je vrouw Marieke had wat minder hout voor de deur.” Hij ontwaakt uit zijn verstarring. “Na haar overlijden heb ik.. Één van de dingen die ik de laatste tijd over mezelf geleerd heb, is dat ik blijkbaar eerst val op de persoon en pas daarna op haar lijf. Objectief gezien waren misschien wel alle vrouwen bij Madame Ilonka mooier dan Dorien, maar op de een of andere manier voelde ik het meest bij haar.” “Dus objectief gezien vind je me niet echt mooi?” Ik heb medelijden met Simon als ik zie hoe hij begint te stotteren. “Dat, ik.. het is niet..” Ans kruipt lachend bij hem op schoot. “Ik ben je aan ’t pesten schat. Wij hebben beiden onze gloriejaren achter ons . Bovendien ben ik de extra kilo’s na de zwangerschap nooit meer kwijtgeraakt.” De laatste opmerking laat Anja ophoren. “Word ik ook dikker als ik zwanger ben?” Ans schiet in de lach. “Liefje. Elke vrouw wordt dik tijdens de zwangerschap, maar je zult bedoelen, blijft dat ook daarna?” Anja knikt. “Als je op mij lijkt dan wel. Lijk je meer op je oma dan ben je 3 maanden na de bevalling weer op je ouder gewicht.” Nu kijkt ze mij vragend aan. “Hou je ook nog van mij als ik dikker word?” Ik schud mijn hoofd. “Nee schatje. Als jij dik blijft dan pest ik Simon weg en ga er met je Ma vandoor.” “Maar Mama is ook dì..” Plotseling port zij met haar vuistjes in mijn zij. “Pestkop.”
“Dat hadden Marieke en ik ook moeten doen.” Ans kijkt Simon verbaasd aan. “Wat Siem?” “Dat pesten met humor. Dat hebben wij nooit geleerd. Ik heb dat ook gezien tussen die mannen die de verbouwing van het restaurant hebben gedaan en bij de dames bij Ilonka. Eigenlijk is het ook een lichtvoetige manier om elkaars grenzen af te tasten.
“Hetgeen ik nu tegen mijn achterwerk voel, dat wil ik ook wel eens aftasten.” Simon schiet acuut in een kramp. “Toch niet hier!” Ans kust hem op zijn mond. “Laten we het houden op.. Nog niet hier! Lieverd. Je kunt toch wel het gezegde: zien eten, doet eten. Ik heb uitgevonden dat dit ook voor vrijen geld.” “Zien vrijen, doet vrijen?” “Heel goed jongen. Maar geen zorgen we hebben tijd.”

“Ga je mee douchen Simon.” Hij schrikt. “Samen?” Nee na elkaar, maar ik wijs je dan alles. “Èh oké.. Ik weet dat het normaal is dan mannen bijvoorbeeld in sportclubs elkaar naakt zien.” Ans kijkt op. “Je wil toch niet beweren dat jij nog nog nooit een andere man naakt hebt gezien.” Gelukkig ontluikt ook bij hem humor. “Ik WIL dat niet, Ans.. Maar feitelijk is dat wel zo.” Voor een boekhouder blijkt hij over veel kracht te beschikken. Tijdens het opstaan tilt hij Ans op en zet haar voorzichtig op de bank. “Wijs jij me de weg Jeroen? Ik ben bang dat zij dat anders gaat doen.” “Follow me Man.”
Nog voordat ik de deur bereik, hoor ik Anja. “Hij is best wel leuk Mama.” “Dat vind ik ook liefje.”

Op de badkamer wijs ik hem de handdoeken en leg hem de werking van de met meerdere sproeiers uitgeruste douchewand uit. Op een van de krukjes ligt een draagtas van de bodywear winkel. “Ik denk dat het op prijs wordt gesteld wanneer je een deel van je nieuwe aanwinsten aantrekt.” “Daar was ik al bang voor.” Als ik mij begin uit kleden volgt hij mijn voorbeeld. Stap jij maar als eerste onder de douche, ik scheer me eerst nog even. Anja heeft me ’t liefst gladgeschoren.” “En Ans?.. Ik heb geen scheerspullen bij me.” Ik trek mijn schouders op. “Al sla je me dood. Ik zou het niet weten.”
“Zo man.. Volgens mij ga je mijn schoonmoeder erg blij maken.” “Hoe bedoel je.” Ik wijs naar zijn kruis. Ze dacht dat ik redelijk geschapen ben, maar als dat baby-armpje verstijft tover je als vanzelf een glimlach op haar gezicht.” “Dan heeft ze toch niet gejokt.” “Wie niet?” “Dorien bij madam Ilonka.” “Toen ze me complimenteerde met mijn formaat, ging ik ervan uit dat zij dat bij al haar klanten deed, ongeacht het formaat van hun geslacht.” “A propos geslacht Simon. Hier in noemen we dat gewoon pik of piemel.” Hij wijst naar mijn kruis. “Die èh pik van jou ziet anders uit.” “Wrijf ’t me maar in. Hij is kleiner.” “Dat bedoel ik niet. Jou kopje..” “Eikel?!” “Die bedoel ik.” “Tijdens mijn jeugd bleek mijn voorhuid te krap. Ik ben toen soort van besneden.” “Zoals bij Joodse jongetje? “ “Zoiets, maar dan uit medische noodzaak en niet vanuit religieuze overweging.”

Hij stapt in de douchecabine. “Mag ik die Roma douchegel gebruiken?” “My gel is your gel, man. Ik heb hem van Ans gekregen dus ik neem aan dat zij hem graag ruikt.” Hij maakt de dop open en snuift. “Dat ruikt inderdaad beter dan mijn Kruidvat huismerk.”
Wanneer hij uit de douchecabine stapt neem ik zijn plaats in. Ik ben zowat halverwege als hij in short en badjas op de kruk gaat zitten. “Je kunt al naar beneden gaan Simon.” “Als je het niet erg vind, wacht ik op jou.”

“Daar zul je ze hebben Anja.” Mijn liefje ontvangt me letterlijk met open armen. Aan zijn ogen te zien ontgaat het ook Simon niet dat een van haar tietjes hierbij voor een ogenblik uit haar badjas piept. “Dat ziet niet verkeerd uit hè Simon. “Sorry Ans ik wilde niet..” “Excuseer je toch niet steeds jongen. Je bent een man van vlees en bloed. Je honger mag je elders halen, zolang je maar..” “Mijn honger is al pijnlijk aanwezig, sinds jij in je korte badjas binnenkwam Ans. Daar heb ik geen jong vrouwen borstje, hoe mooi dan ook, voor nodig.” “Je weet wat een vrouw wil horen Simon.” “Hij gaat naast Ans op de bank zitten en schiet in de lach. “Dat zou voor het eerst zijn. Volgens Marieke was ik, hoe zei ze het ook weer, griezelig eerlijk en direct.” Ze schuift semi stiekem een hand tussen de panden van zijn badjas. Ik kan mijn lach niet onderdrukken als haar mond openvalt en haar ogen groot worden. “Waarom lach je Jeroen?” “Ik denk dat je dat beter aan Mama kunt vragen liefje.” “Mama?” “Ik èh..ik..” “Open en eerlijk Schoonma!” “Ik voelde zojuis dat de Piemel van Simon nogal groot is.” “Net zo groot als die van Simon?’ Anja interpreteert het slikken van haar moeder in één keer goed.” “Groter?” “Mag ik hem zien Simon?” Ik draai haar gezichtje naar mij toe. “Een andere keer liefje. Simon schaamt zich nog een beetje.”

Blijkbaar heeft de onverholen bewondering voor het vermeende formaat van zijn piemel, zijn ego een boost gegeven. Hij kijkt Ans verliefd aan. “Als je wil mag je hem wel tevoorschijn halen.” “Weet je dat zeker Siem?” “Als je nog een keer vraagt niet meer.” Ze likt haar lippen, knoopt de ceintuur van zijn badjas los en steek een hand in de gulp van zijn boxershort. Na een paar vergeefse pogingen.. “Wip even omhoog Simon.” Trekt ze zijn boxer naar beneden. Haar gemanipuleer in zijn short heeft hem geen goed gedaan. Hij staat letterlijk trillend omhoog. Ik kan een bewonderend fluitje niet onderdrukken. “Hij is erg groot hè Jeroen.” “Ja liefje, daar zal Mama veel plezier aan beleven.” Ans legt een hand om de basis en bekijkt hem nog een goed. “Jemig Simon. Hoe reageerde Marieke toen zij dat wapen de eerste keer zag?” “Niet bijzonder.. De eerste jaren van ons huwelijk heeft ze hem uitsluitend gevoelt. Seks gebeurde in het donker, onder de dekens. We waren toch zeker vijf jaar getrouwd voordat we elkaar voor het eerst in vol licht naakt hebben gezien. Wij hadden geen idee hoe andere mensen onder hun kleding echt uitzagen. Pas bij Dorien zag ik dat haar geslacht heel anders uitzag dan dat van Marieke. En pas zojuist, boven onder de douche heb ik voor het eerst, de nog slappe, piemel van een andere man gezien.”
Ik schenk zonder te vragen alle glazen nog eens vol. Ans heeft zo goed en kwaad als het kon de panden van Simons badjas over zijn vlaggenmast geslagen.

“Wat was het verschil Simon? Ik bedoel tussen jou vrouw en die Dorien.” “Marieke.. Zij had veel haar daar. Dat begon al met een streepje onder haar navel en lager werd alles door zwarte krullen aan het oog onttrokken. Daarnaast was ze een paar dagen per maand, als ze seks wou, slijmerig en glad daaronder. Dorien was kaal van onder. Ze vertelde dat ze haar schaamhaar met laserstralen had laten weghalen. Ik wist geeneens dat zoiets kon. In tegenstelling tot Marieke gebruikte zij een soort crème om alles glad te maken. Daar smeerde ze ook het condoom om mijn piemel mee in voordat.. we gemeenschap hadden.” “Voordat jullie neukten.” “Oké Ans.. Ik neukte Dorien. Marieke deed zelf meer mee. Tenminste meestal.” “Wanneer dan niet Siem?” Hij begint te blozen. Dat vertelde ze me pas veel later. Als ze zelf niet opgewonden was maar toch haar huwelijkse plicht vervulde. Ze was dan niet glad genoeg en het deed dan pijn. Sinds ik dat wist heb ik alleen nog maar met haar geneukt op haar initiatief. Gek genoeg gebeurde het sindsdien eerder meer dan minder.” “Dat is niet vreemd Simon. De wetenschap dat je man je respecteert en niets doet waar jij niet aan toe bent, maakt de liefde alleen maar groter. Doriens passiviteit had waarschijnlijk ook niet echt met jou te maken. Voor haar was het werk, financiële noodzaak. Niet veel anders dan zie zogenaamde huwelijkse plicht. Ik was niet anders. Ik heb mijn benen ook meer dan eens, onder valse voorwendselen, gespreid voor mijn Roomse criminele huichel eega.” “Ik wilde Marieke niet.. Sinds ik wist dat..” “Sorry lieverd. Ik wilde jou niet vergelijken met mijn ex. Alleen die patriarchale huwelijkse plicht..”

Anja draait naar mij om. “Wat is dat Jeroen.. Huwelijkse plicht.” “Een kerkelijk huwelijk is pas echt geldig als de man en vrouw met elkaar geneukt hebben. Bovendien moet je daar beloven om ook regelmatig met elkaar te neuken.”Ze kijkt verbaasd van mij naar Ans en terug. “Maar zoiets hoef je toch niet te beloven. Dat doe je toch vanzelf als je van elkaar houd.” Daar heb je helemaal gelijk in liefje. Maar dat zijn regels die bedacht zijn door bange mannen die macht over anderen willen hebben.” “Zoals Papa?” Ik knik. “Dat zijn domme mannen!” Ans hoort op. “Hoe bedoel je schat?” Zo krijgen ze nooit echte liefde.. Toch?” Vertedert neem ik mijn Anja in mijn armen en kus haar. Mijn liefje gedurende nog drie weken, niet mogen neuken. Mijn zelfbeheersing wordt wel heel erg op de proef gesteld. “Ik hou van je..” fluister ik in haar oor.

“Je hebt alle reden om trots te zijn Ans. Zowel op je dochter als op je schoonzoon.” “Dat was ik al. Sinds vandaag kan het al helemaal niet meer stuk. Vandaag heeft een lieve mooie man mij zijn liefde geschonken. Het is mooi te zien hoe ze als door onzichtbare draden naar elkaar toe worden getrokken. Een van Anja’s handjes knijpt in mijn opstandige jongeheer. “Mooi hè Jeroen.” Ik knik alleen maar. Tijdens de hartstochtelijke kus die volgt transformeert de geremde Jehova boekhouder in een passievolle minnaar die zijn lief de adem beneemt. Ans maakt zich buiten adem los uit zijn omhelzing. “Ik wil je Simon.” Zijn antwoord getuigd van onverwachte humor en gevatheid. “Mij of mijn piemel?” “Wat? … Allebei gek.. Ik wil je met huid en haar.” “Ik ben zo goed als kaal Ans.” “Simon Looman.. Als je nu niet gelijk mee naar boven gaat, dan ga ik gillen.” Hij kijkt mij aan en knipoogt. “Dat wil ik niet op mijn geweten hebben schat. Welterusten jullie. Het ziet er naar uit dat ik geacht wordt mijn plicht te vervullen.” Ans springt op, grijpt zijn hand en trekt hem met haar mee.

“Welterusten Mama.” “Trustùh liefje, slaap lekker.” Ik kijk mijn schatje aan. “En weg zijn ze.” “Ik wil ook naar bed Jeroen.” “Slapen?” “Nee pestkop.. 96 op onze zij.” Ik corrigeer haar niet. Ik verheug me nu al om in de zijdelingse 69 houding, onderwijl zij aan mijn eikel slobbert, van haar liefdeshoning te slurpen.
De badkamer blijkt vrij. Blijkbaar hebben Ans en Simon er geen gras over laten groeien. De deur van haar slaapkamer staat op een kier waardoor de geluiden van ingehouden gekreun op de gang hoorbaar zijn.
Nadat wij nog snel onze tanden hebben gepoetst gaan ook wij naar onze slaapkamer. “Zal ik de deur dichtmaken liefje?” mijn schatje schudt driftig met haar lieve hoofdje. “Ik wil Mama horen.” Vandaag geen voorspel. Ze werpt haar badjas uit, stapt gelijk uit haar slipje en kruipt op bed. “Heb je zo’n haast liefje?” “Ik ben geil Jeroen.” “Hoe komt dat zo?” Terwijl ook ik mij uitkleedt denkt ze even na. “Omdat Mama nou ook een vriendje heeft.” Ik kruip naast haar op bed. “VriendJE.. Zeg maar gerust Vriend..” Ze kijkt me ondeugend aan. “Hij heeft een grote piemel hè?” Ik knik. “Zou jij zoiets ook wel eens in je kutje willen voelen?” “Nee, zeker niet.” “Te groot?” Ze schudt haar hoofd. “Hij zit niet aan jou vast.”

In al haar eenvoud en directheid weet mijn lief altijd de goede woorden te vinden om mijn ego nog wat op te poetsen. “Ik wil je honing proeven Anja.” Ze rolt gelijk op haar zij en trekt een beentje op om plaats te maken voor mijn hoofd. “Doe je ook een vinger bewegen in mijn poepgaatje Jeroen?” “Moet ik er een niet eerst een beetje gel opdoen?” “Doe maar met spuug.” De geur die mijn neus streelt als naar haar kruis buig is bekend maar went nooit. Ik weet niet waar die brainwave plotseling vandaan komt. Ze ruikt zo anders dan mijn ex. Gracie rook scherp en kruidig. Anja’s geur daarentegen is zoet en bloemig.. En Ans? Ik graaf in mijn recente geheugen.. Vol en rijp, dat was het..

Het is Anja’s tong tegen mijn eikel die me terug in het hier en nu brengt. Ik trek haar billen uit elkaar, spuug van dichtbij tegen haar anusbloem en schuif het eerste kootje van mijn wijsvinger probleemloos in haar poepertje. “Hmmm.. lekker.” Ze bedankt me door mijn eikel in haar gloeiende mond te nemen. Ik op mijn beurt druk mijn mond tussen haar schaamlippen. “Wat smaakt ze toch goed. Als ik haar smaak in een dessert zou kunnen vangen dan verdiende ons restaurant gegarandeerd zijn eerste ster. “Hmm Anja je smaakt heerlijk.” Ze geeft mijn eikel voor een moment vrij. “Jou glinsterdruppeltjes ook.” Ik moet glimlachen. Glinsterdruppeltjes dat is haar lieve woord voor druppels voorvocht. Ik wil lang genieten van haar liefdeshoning en weet inmiddels dat dat stroompje na haar orgasme pas echt goed op gang komt. Ik verleg mijn aandacht slurpend naar haar klitje, duw mijn vinger maximaal in haar kontje en bevoel haar fluweelzachte binnenkant. “OeOe, Ja.. Je..Roe..nmmm.” Door mijn aanval verliest zij haar aandacht voor mij. Ik weet echter uit ervaring dat haar eerste orgasme, na een opwindende avond, nooit lang op zich laat wachten. “Oe, oei.. Jeroe.. Já.. ’t.. ùt.. Utkòòòòmppphhfff.” Mijn verwachting komt uit. Ik wordt meteen getrakteerd op een stroompje liefde dat ik met smaak in mijn mond zuig.
Ze kent me en weet dat het nog niet voorbij is. Ze is maar nauwelijks op adem gekomen als ze haar lippen weer om mijn eikel stulpt.
“O God Siem.. Wat doe je?” “Doe ik je zeer Ans?” Klinkt het onzeker.. “Nee jongen, ram die lekkere pik in me.. .. JÁÁÁÁÁÁ..”
“Had je dat ook gehoord Jeroen?” “Zeker schatje. Ik ben nog niet doof… Maar als jij zo druk met je Mams bent dan wordt mijn eikeltje koud… Oe ja Anja.”

Het extatische gekreun uit de slaapkamer van mijn schoonmoeder is als extra brandstof op mijn eigen hartstocht. Het kost me een behoorlijke dosis zelfbeheersing om mijn liefje niet in haar mondje te neuken. Blijkbaar voelt zij mijn opwinding met mijn eikel in haar mondje trekt ze me met toenemende snelheid en kracht af.
“Já Siemmmm.. Já…Jááá… JÁÁÁÁÁÁÁÁ..” “Oo God.. Àààààànnsss…” Met mijn tanden op elkaar en ingehouden adem schenk ik Anja mijn portie liefdesroom. “Hmmm..” Wanneer ik weer een beetje bij mijn positieven kom is Anja nog steeds buiten adem. Ik draai me om en neem mijn lieve schat in mijn armen. “Kreeg je te weinig lucht met mijn piemel in mijn mondje. Duwde ik hem te diep?” Ze kijkt me vol liefde aan, schudt met haar hoofd. “Ik.. ‘hijg’ Ik.. toen Mama ‘hijg, hijg’ Ik ook.” Rustig lieverd. Je bent dus tegelijk met Mama klaargekomen.” Ze knikt enthousiast.. “Heel erg diep!” Ik weet inmiddels dat een diep orgasme van mijn liefje, staat voor de enorme intensiteit waarmee zij dat gevoel heeft ondergaan. Na een diep orgasme beperkt mijn taak zich tot geruststellend strelen om haar zodoende in slaap te wiegen.
Het is niet de eerste keer dat beide vrouwen hun opwinding en zelfs het orgasme lijken te delen. Het duurt geen tien minuten voordat zij zich langzaam omdraait en een duimpje in haar mond verdwijnt.

Ik wacht nog een tijdje alvorens ik me langzaam uit bed laat zakken. De wijntjes hebben hun weg naar mijn blaas gevonden. Ik zit nog maar net op de pot als de badkamerdeur langzaam wordt opengeduwd. “Moest jij ook?” fluistert Ans. Ik knik. “Ons meisje was weer een diep klaargekomen.” Een gelukzalige glimlach krult om haar lippen. “Zij niet alleen. Ik ben ongelofelijk lekker uitgewoond. Dat heilig boontje is een lot uit de loterij.” Ik sta op en druk een zoentje op haar kruin. “Welterusten Mama.” ‘Slaap lekker Jeroen.” Wanneer ik langs hun slaapkamer loop, zit Simon met een gelukzalige glimlach in de kussens op bed. “En Simon.. Was ’t fijn?” “Fijn? Dat is het understatement van het jaar. Je schoonmoeder. Ans.. De manier waarop zij zich overgeeft aan haar seksualiteit.. Ik geloof dat ik daar nooit genoeg van ga krijgen.” Ans duwt me opzij, kruipt letterlijk over hem heen en kust hem. “Ik hoop dat je voor vanavond wel genoeg hebt. Dit wijfie wil nu in de armen van haar lover gaan slapen. Jij zult toch ook wel moe zijn.” “Moe zeker, maar ik wil niet gaan slapen.” Ze drukt zich overeind. “Niet slapen?” Hij kust haar voorhoofd. “Nee lieverd. Ik ben bang dat ik droom en wil nog lang niet wakker worden.” Ans smelt.. Was zij nog maar een paar jaartjes jonger geweest dan had Simon onder garantie opnieuw aan de bak gemoeten.

“Trustuh Loverbirds.” “Welterusten.” komt synchroon terug.
Ik kruip achter mijn slapende lieverd, koester mijn halfstijve lid tussen haar bolle billen en sla een arm om haar heen. Met een hartverwarmend geluksgevoel sukkel ik uiteindelijk in slaap.
Ik word wakker doordat ik beweging naast me voel. Al voordat ik mijn ogen echt open heb, voel ik Anja’s lippen op mijn mond. “Hmm.. Ik proef mezelf nog een beetje.” “Heb je lekker geslapen Anja?” “Ik hou van jou Jeroen… Toen ik Klaarkwam voelde dat even of je me kutje neukte. Het was raar. ‘T voelde of ik ook met mama was. Is dat gek?” Ik kijk mijn schatje lachend aan. “Een beetje wel. Maar het is me al eerder opgevallen dat Mama en jij een soort seksverbinding hebben.”
Ans steekt haar hoofd om de deur. “Dat voel ik ook zo.. En nee ik begrijp dat ook niet. Ik ben niet spiritueel ingesteld de enige verklaring die ik..“ Ik zie dat Ans begint te blozen. “Ik heb jullie verteld dat ik Anja tot haar 6e de borst heb gegeven. Als bijvoeding omdat ze zo moeilijk at. Dat was gelogen. Dat was eigenlijk het verhaal voor mijn ex. De waarheid is dat ik haar tot bijna haar 12e nog bijna dagelijks aanlegde. Ze werd dan meteen rustig. Haar veelvuldig voorkomende krampjes verdwenen als sneeuw voor de zon en ik.. . Het wond me op. Als zij dan later in haar bedje lag te slapen masturbeerde ik stiekem .. Ik heb mezelf altijd wijsgemaakt dat ik dat deed vanwege het afgenomen interesse van mijn eega” “Dat is toch niet erg Mama. Jij hebt altijd goed voor me gezorgd.”

“Waar is Simon eigenlijk.” “Shit ja.. Daar kwam ik eigenlijk voor. Hij is naar de bakker broodjes halen. Hij zal zo terug zijn. Ik wou jullie vragen of jullie ook komen ontbijten. “Verse broodjes lekker. Anja springt uit bed en wil meteen doorlopen.” “Wacht even liefje. Het zou fijn zijn als je in ieder geval een slipje en je badjas aandoet. We willen Simon niet te veel in verlegenheid brengen.” Ons liefje lacht ondeugend. “Ben je bang dat de Simonpiemel groot groeit door mij?” Ans haar hand schiet naar voren en ze knijpt in een van Anja’s tepels. “Nee tutteke.. Niet dat hij groot groeit, maar wel dat hij zich schaamt omdat zich ten opzichte van een jonge dame niet kan beheersen.” “Dat weet ik toch Mama.. Ik wilde je alleen een beetje pesten. Dat heb ik van Jeroen geleerd. Ben je nou boos op me? “ Ans trek haar dochter vast tegen zich aan. “Boos op jou? Liefje .. Ik geloof niet dat jij het in je hebt om mij boos te maken.”
“Hallo Ans.. Ik ben terug.” klinkt het van onder aan de trap. “Een ogenblik Simon mijn dochter moet zich nog even iets aandoen.” “Oh dat.. Heel graag… Ik doe de broodjes alvast in het mandje.”

Tijdens ontbijt besef ik dat mijn leven opnieuw verandert. Ondanks de meer dan bescheiden opstelling van Simon .. Het draait niet alleen meer om mij. Rationeel besef ik dat dit goed is het kost echter moeite om dit idee aal ten volle te omarmen. Mijn liefje met haar emo-antenne voelt dit natuurlijk weer eens feilloos aan. “Heb je geen honger Jeroen? Je bent zo stil.” De opmerking van haar maakt dat ik gelijk in het middelpunt van de belangstelling sta. Ik realiseer me meteen dat de beide dames een ontwijkend of duikend antwoord meteen zullen doorzien. “Èh.. Sorry.. Trek het je vooral niet aan Simon. Het is iets van mij en mij alleen, maar.. “ Plotseling voel ik zijn grote hand over de tafel heen op de mijne. “Ik begrijp je Man. Ik ben niet je concurrent… Als jij het toelaat ben ik je partner. Ik wil niet meer dan hetgeen Ans mij vergund. Het voelt het nu al als mijn heilige plicht om onze schatten te behoeden voor de boze buitenwereld.” Het feit dat hij tijdens zijn betoog vochtige ogen krijgt zet bij mij de knop om. Het was heerlijk om in m’n uppie voor zowel moeder als dochter het middelpunt van de wereld te vormen. Heerlijk maar ook egoïstisch. Als dit gaat lukken dan mag ik onderdeel zijn van een warm dynamisch gezin. Dat is veel meer dan ik enkele maanden geleden voor mogelijk had gehouden.

Ik kijk omhoog en zie dat Anja me gespannen naar me kijkt. Ik leg mijn arm om haar heen en kijk Ans en Simon aan. “Sorry allemaal. Maar ik denk dat ik even moet wennen aan het feit dat ik niet meer de enige man in dit huis ben.” Zoals zo vaak slaat Anja de spijker op zijn kop. Ze staat op kust me op een wang en kijkt me aan. “Voor mij ben jij de enige man, Jeroen. Is dat niet genoeg?” Het verdriet dat in haar stem doorklinkt doet me zeer. Ik trek haar op mijn schoot en neem bezit van haar mond.

Als ik uiteindelijk los is ze buiten adem. “Schatje toch.. Soms ben ik gewoon een beetje stom. Ik zou je graag beloven dat dat nooit meer gebeurt, maar dat kan ik niet.” Haar innemende lachje is weer terug. “Dat hoeft ook niet. Dat heeft iedereen toch wel eens.” Ik kijk beschaamd naar Ans en ben blij als ik haar lach zie. “Je hoeft niet perfect te zijn jongen dat verlangt niemand. Wat jij Simon.” “In Godsnaam Ans.. Hoe jullie met elkaar omgaan, zelfs bij probleempjes, dat is toch perfect.” Ans kijkt hem onverbloemd verliefd aan. “Je zult het wel te vroeg vinden Siem.. Maar kun jij je voorstellen gewoon hier te blijven?” “Ans lieverd. Te vroeg. Hoe dat zo? Ik ben al verliefd op je sinds Jeroen me de eerste keer aan jou heeft voorgesteld. Bovendien.. Ik ben gelukkig getrouwd geweest met een vrouw die ik voor het huwelijk maar een paar keer, onder begeleiding van chaperonnes, had ontmoet. Wat ik wil zeggen. Ik weet nu al meer van je aard en hetgeen je beweegt dan ik het eerste jaar van Marieke te weten ben gekomen. Dus Ja ik prijs me gelukkig als in jou hart en in dit huishouden ook nog een plekje voor mij is.” Ik zie hoe zij een traantje wegpinkt bij zijn liefdesverklaring.
Ik sta op. “Mag ik je een knuffel geven Simon.” Hij gaat weifelend staan. Ik sla mijn armen om hem heen en geef hem een stevige mannenknuffel. “Sorry Man als ik je ook maar voor een ogenblik het gevoel heb gegeven dat je niet welkom zou zijn. “Water under the Bridge, jongen. Ik zou wellicht hetzelfde gereageerd hebben.” Als gelijk daarop Ans en Anja zich bij de knuffel aansluiten voelt dat nog veel beter.

Tijsens een gezamenlijke boswandeling bespreken wij de elkaars werkzaamheden en plannen voor de komende werkweek. Het blijkt dat Simon het leeuwendeel van zijn commerciële boekhoudkundige werkzaamheden vanuit thuis kan doen. Zijn klanten zijn een dwarsdoorsnede van de plaatselijke middenstand. Dat gaat dan inderdaad van het ‘relax’ etablissement van Madame Ilonka over een bouwbedrijf tot aan de plaatselijke bakker. Ans laat er geen twijfel over bestaan. De werkkamer in het huis is groot genoeg. Omdat we morgen allen moeten werken is het aan Simon en Mij om vanmiddag nog de verhuizing van Simons bureau, PC en overige werkaccessoires op ons te nemen. De dames zorgen er onderhand thuis voor dat in de werkkamer plaats wordt gemaakt. De stoffige ongebruikt statussymbool boekenkast van de wethouder zal eindelijk worden uitgeruimd. Ook wil Ans het gigantische eikenhouten bureau op marktplaats zetten en verkopen. Tijdens het bezoek bij Simon thuis was ze verliefd geworden op zijn moderne verstelbare computerbureau met de bijbehorende ergonomische stoel. Zij heeft zich voorgenomen om dezelfde set voor zichzelf aan te schaffen.
“Misschien dat jij beter kunt rijden Jeroen. Ik vrees dat m’n Suzukietje wat klein is voor al mijn spullen.” Ans schiet in de lach. “Onze adonis heeft nog geen rijbewijs, Siem. Maar als je mijn SUV wil gebruiken. Be my guest.”

Als we terugkomen komen, ken ik de werkkamer al bijna niet meer terug. Anja sopt de boekenwand die al helemaal leeg is en het massieve eiken bureau is in een hoek geschoven. Ans zit op de plek waar het bureau stond op haar knieën op de vloer. “Zegt u maar wat wij kunnen doen mevrouw.” Ze kijkt bedroefd om. “Voorlopig niet veel Simon. Kijk maar. Het parket onder het bureau is niet mee verweerd met de rest. Bovendien steken hier verschillende kabels uit. Sorry Simon. Dat heb ik weer. Ik laat jou je werkkamer afbreken zonder een deugdelijk alternatie. Ik moet de boel hier eerst laten opknappen alvorens dit ons kantoor kan worden.” Hij reikt haar zijn hand, trekt haar overeind en neemt haar in zijn armen. “Dat geeft helemaal niks lieverd Ik kan best een tijdje op mijn Laptop aan de keukentafel werken.” “Je bent een schat Simon.”

Nadat ik mijn liefje heb begroet vraag ik Ans of wij nog iets kunnen doen. Ze vraagt ons de verhuisdozen die Anja en zij hebben gevuld met alle boeken naar de garage te sjouwen. “Ik ben kaar met de kast. Zal ik koffie en thee zetten? “Lekker Anja.” Simon en ik komen net terug, nadat wij de laatste dozen in de garage hebben afgezet. Ans wijst op een zwart doosjes op de hoek van het bureau. “Weet een van jullie wat dit is? Het zat verstopt in de voet van het bureau.” Ik heb geen idee en trek gelijk mijn schouders op. Simon pakt het doosje op en draait het rond. “Kijk.. Een ouderwetse micro-usb aansluiting. Volgens mij is dit een externe harddisks. Bij mijn PC spulletjes heb ik gegarandeerd nog zo’n kabeltje. Willen jullie weten wat er op staat?” “Het zal niet veel goeds zijn als mijn sociopathische eega het nodig vond dit te verstoppen. Dus ja ik wil het zeker zien. Wellicht dat Gerard er nog iets aan heeft.” “Gerard? Dat is toch..?” “De bedenker en grondlegger van de vrienden van IQ, oud jurist, notaris en vriend van de familie.” “Ik wilde zeggen .. De vader van Hans de groentereus en de man die zo lief is voor zijn demente echtgenote.” “Juist Simon. We hebben het over dezelfde persoon.
“Koffie in de keuken?” “We komen er aan schatje. Ik neem dat hardding mee naar de keuken. Wil jij dat microkabeltje halen? Dan kunnen we tijdens de koffie even spieken wat mijn ex nog meer te verbergen had.”

“Kan ik je helpen Simon?” “Graag Jeroen. Ik stel voor dat we al mijn spullen uitladen. Gelukkig is de garage droog, dus we kunnen mijn PC , de printer en scanner, zolang op de vrije plaatsen in het rek achter in de garage opbergen. Het kabelkistje zit in een van de lades.
“Komen jullie mannen. De koffie wordt koud.” “We komen.. Neem jij mijn laptop
alvast mee Jeroen. Dan pak ik mijn kabeldoosje nog even.”

“Mag ik mijn koffie ruilen voor thee?” Anja is meteen opgetogen. “Drink je ook graag thee, Simon?” “Bij het ontbijt drink ik koffie maar daarna ga ik liefst over op thee.” Onderhand mijn liefje zich haast om een glas thee voor hem in te schenken, klapt Simon zijn laptop open, zet hem aan en prikt het kabeltje in de zijkant. “Mag ik dat ‘hardding’ van u Mevrouw?” “Alleen als ik vanavond uw hardding ook mag vasthouden meneer Loosman.” “Dat kan geregeld worden mevrouw.” Anja zet een glas thee bij Simon en kijkt mij vragend aan. “Ik leg het je straks wel uit liefje”
Inmiddels heeft Simon de harddisk aangesloten en tikt op zijn toetsenbord.
“Hmm.. Er staan maar twee mappen op en Oh ja, vier submappen.

Onder de map SnuffVideo. Hangt Murder en Rape en onder de map Little Angels, Pictures en Action.” Ik denk na.. “Snuffvideo.. Daar heb ik ooit van gehoord of iets over gelezen maar ik zou het niet meer weten. Kun je ze niet openene. Bijna tegelijkertijd schuiven zowel Ans als ik onze stoelen bij. “Natuurlijk.. Dit is het mapje murder.. Dat valt mee.. Zo te zien zijn dat 6 filmpjes. Hij dubbelklikt het bovenste bestand en we worden gedrieën getuige van een levensecht uitziende verwurging van een oudere Aziatische uitziende vrouw. “Dat is niet mijn idee voor een leuke filmavond. De volgende eens kijken. We zien een dakloos en verwaarloosd uitziende oudere vrouw met Slavische trekken op een stoel zitten. “Kijk ze is vastgebonden.” Poteling verschijnt achter haar een zwart geklede gemaskerde man met een glimmende machete. Voordat we goed en wel beseffen wat er gebeurt snijdt hij haar keel door waarbij de bloedspetters zelfs de lens van de camera raken.” Geschokt sluit Simon het bestand. Nog iemand behoeft om naar de ander bestanden te kijken?” Mag ik ook kijken?” “Nee liefje beter van niet.. Dat waren films van mensen die vermoord werden. Toch niet echt hè?’” Zowel Ans als ik schudden ons hoofd. Maar het zag er wel griezelig uit.” Ze kijkt me resoluut aan. “Dat wil ik niet zien. Ik hou niet van Moordfilms.”
Simon stoot Ans en mij aan. Lees even. Dit heb ik net opgezocht. Ik kijkt op het scherm, zie een geopende Wikepedia pagina en begin te lezen:
‘Een snuff-film is een film met daarin als climax een echte moord of verkrachting, waarbij specifiek de handeling die het leven van het slachtoffer beëindigt of de daadwerkelijke verkrachting, bedoeld is om te voldoen aan de behoefte van de potentiële kijker(s).’

“Ans kijkt ons geschokt aan: Ik was jaren met een monster getrouwd zonder het te weten.” Simon kijkt haar aan. “Wil je nog wat zien, lieverd.” Laten we nog maar even in die Little Angels map kijken. Ik vermoed hij daar wat vieze filmpjes van zogenaamde tienermeiden bewaarde. “Pictures of Action?” Doe dat laatste maar. “Simon dubbelklikt eerste filmpje uit de map. Het heeft minder dan tien seconden gespeeld als hij zijn laptop geschokt dichtklapt. Ik was even afgeleid door mijn liefje waardoor ik niet had meegekeken. Ans daarentegen zit te huilen en wordt meteen getroost door haar dochter.” Was dat ook een griezelige film Mama.. Zoiets is niet echt. Dat heb je me zelf verteld.” “Dat klopt liefje. Mama was alleen even geschrokken.” “Zal ik een fles wijn uit de kelder halen. Daar word je rustig van toch?” “Lekker schatje.. Doe maar.”
Anja is net de deur uit. “Dat meisje was echt geen tiener Ans.” “Nee Simon dat was, dat is nog een..” Ik tel één en één bij elkaar.. “Kinderporno?” Simon knikt geschokt. “Van het ergste soort als je het mij vraagt.. Zal ik die harde schijf maar meteen vernietigen Ans?” “Als je dat maar laat!” Hij schrikt van haar bruuske reactie. “Je wilt hem toch niet..” “Bewaren!! Geen haar op mijn hoofd… Dit..”Ze wijst met een trillende vinger op de harddisk. “Dat ding gaat zo snel mogelijk naar de politie!”

Zal ik dat dan maar even doen. Ik wilde zo toch nog even naar het restaurant fietsen om even een paar dingen na te lopen. Op terugweg fiets ik dan even langs de politie.” “Mag ik mee Jeroen? “Wat een vraag Anja. Natuurlijk mag jij mee schat. Ik vind dat leuk.”
Het begint al te schemeren als we voor het politiebureau afstappen. “Ik wacht hier wel even Jeroen. Dan hoeven we de fietsen niet af te sluiten. Ik pak de harddisk uit mijn fietstas en druk een kusje op Anja’s neusje. “Ben zo terug liefje.”
Ik moet een tweede keer op een belletje drukken, voordat een agent in een door glas van de balie afgescheiden ruimte, met zichtbare tegenzin, opstaat en naar de balie slentert.

Ik leg de harde schijf voor de agent op de balie, vertel hem dat er meerdere strafbare feiten op de schijf staan en dat ik wil dat het apparaatje aan commissaris Frederix word overhandigd. Ik kijk naar het naamplaatje op de borst van de agent en memoreer zijn naam. Ik zie hoe de man twijfelt. “Ik wil hem ook wel mee terug naar huis nemen Agent Dirksen.” Hij kijkt me arrogant aan. “En dan?” “Dan bezorg ik hem gedurende de komende, voorzien van een klacht, alsnog bij de commissaris. “Hij graait onder de balie en slaat met een klap een klembord met een genummerde blanco aangifte voor me op de balie. “Meneer heeft zeker geen pen bij zich. “Ik schudt mijn hoofd.” De balpen uit zijn borstzak wordt achteloos voor me neer gegooid. “Invullen! Alleen het hoogst noodzakelijke. Roda speelt.”

Ik vul mijn naam, adres en telefoonnummer in. In het opmerkingen veld schrijf ik: ‘Ingeleverd:Harddisk, Samsung sn56663982-21, met bestanden met strafbare feiten, ter attentie van Commissaris Fredrix.’ “Was ’t dat?” “Zo gauw ik een getekend kopie van deze aangifte heb, kunt u weer naar uw wedstrijd.” Hij trekt de aangifte van het klembord en draait zich om naar een kopieerapparaat.
“Wenst meneer ook nog een envelop of gaat het zo mee?” “Nee dank u meneer Dirksen.” “Agent voor U.” “Excuus.. Maar ik heb altijd geleerd dat een agent drie strepen heeft. Bij u zie ik maar één… Fijne avond nog.”
Tijdens het terug,fietsen hoort Anja me uit over hetgeen vanmiddag allemaal gebeurt is. Nadat ik alles in eenvoudige bewoordingen heb uitgelegd fietst zij stilzwijgend, maar zichtbaar gerustgesteld naast mij verder.
“Gaat Mama vannacht weer met Simon vrijen?” “Ik weet ’t niet liefje.. Maar ik kan me voorstellen dat zij na wat vanmiddag gebeurt is niet zo veel zin in zal hebben.” “Dat komt goed uit want ik wil op tijd gaan slapen. We moeten morgen vroeg op.” Ik schiet in de lach. “Maar we kunnen toch ook gaan slapen als Mama en Simon vrijen.” Ik zie vanuit een ooghoek hoe ze driftig met haar hoofd schudt. “Als Mama geil is, dan wordt ik dat ook.”

“Hoe was ’t gegaan, op ’t politiebureau bedoel ik? Heb je bewijs dat je die schijf hebt afgeleverd?” Ik leg de gesigneerde kopie van de aangifte voor Simon op tafel. “Sorry Jeroen. Ik wil alleen…” “Geen excuses man. Het is alleen maar fijn dat je meedenkt.”
“Jullie ook een glaasje wijn? Ik drink me nog een en ga dan met de kippen op stok.” “Graag Ans.” Simon springt op. Daar zorg ik wel voor.” “ik geen wijn Simon, ik maak me nog een glas venkelthee voordat ga slapen.” “Blij zitten lieverd. De wijn en jou thee komen er zo aan.”
Ans kijk haar dochter aan. “Hoe is het nu met jou meisje?” Ze trekt haar schouders op. Een beetje verdrietig, omdat jij verdrietig bent. Simon heeft me op de fiets alles uitgelegd.” Ans kijkt me aan en stuurt me een luchtzoentje. “Waarom doe je dat Mama.” “Dat kusje naar Jeroen? Zo wil ik hem laten voelen dat ik blij met hem ben. Ik ben blij dat hij zo goed voor jou zorgt.” “Ik ook Mama. Gaat Simon goed voor jou zorgen.” Op dat moment komt Simon ook al binnen. “Hoe zou je het vinden als wij vieren goed voor elkaar gaan zorgen Anja?” Ze denkt even na. “Wel goed zorgen.. Niet seksen!” “Zo bedoelde ik het ook lieverd.” Nu ook dit ‘vuiltje’ uit de lucht is kijkt ze opgelucht en blij.

Het is nog geen half uur later als moeder en dochter opstaan. “Zal ik gelijk meekomen Ans?” “Dat zou ik fijn vinden. Ik heb erg veel behoefte aan een arm om me heen vannacht.” “Ik wil nog even wat werken Anja. Vind jij het goed als ik zo nog even naar beneden ga?” Ze steek een handje naar me uit. “Maar eerst instoppen en knuffelen.” “Ik zou niet anders willen liefje.”
Nog geen tien minuutjes later is mijn lieverd , sabbelend op haar duim, onderweg in dromenland.
Als ik de traptreden hoor kraken onder mijn voeten ben ik. Zoals wel vaker, erg blij dat Anja enorm vast slaapt. “Maak het niet te laat jongen. Klinkt gefluisterd. “Nee mama, ga nou maar slapen. Binnen het uur lig lig achter je dochters lekkere kontje.” Op dat moment had ik er nog geen idee van, dat ik deze belofte niet zal kunnen nakomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 4658 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Down met Jeroen – 10”

Plaats een reactie