BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De bedrijfsovername.

Jack bekeek zijn gezicht in de spiegel en glimlachte. Een oprechte, eerlijke glimlach. Het leven was nu goed voor hem. Twee weken geleden, op de rand van faillissement , zou de deal die hij op het punt stond te sluiten met een grotere partij, zijn kleine bedrijf redden, zonder dat zijn zelfstandigheid in gevaar kwam. Er moesten nog maar een paar details worden geregeld, en tegen het einde van de week, zou hij het ondertekende contract in handen hebben . Hij paste zijn stropdas voor de derde keer in twee minuten aan, en glimlachte weer. Hij had zijn bedrijf gered. Hij stond op het punt zijn bedrijf te redden, corrigeerde hij zichzelf. Het contract was nog niet getekend. Juist, dacht hij, weer aan het werk! Hij trok de deur open, en stapte het herentoilet uit, in de smalle gang die van het restaurant naar de toiletten en de keuken liep. Hij was verrast geweest toen meneer Lengton de kleine Grill & Bar aan de rand van de stad had voorgesteld voor hun ontmoeting. Maar meneer Lengton was de man die het contract zou ondertekenen; hij zou ermee hebben ingestemd hem in Engeland te ontmoeten, als hij daar wilde afspreken. Hij zag echter de wijsheid van die keuze in. Het eten was uitstekend, de plaats was rustig en comfortabel, en werd gewoonlijk niet bezocht door het zakenpubliek, dus zijn ontmoeting met meneer Lengton en juffrouw de Wit, zijn persoonlijk assistente, zou niet het onderwerp zijn van de roddels van zijn collega’s. Hij liep nonchalant door de gang, en liet zijn gedachten de vrije loop. Juffrouw de Wit, haar prachtige lichaam, en de elegante, maar ook sexy jurk, haar snelle humor en sexy glimlach hadden hem gefascineerd.

Hij fantaseerde, hoe het zou zijn om haar in zijn armen te nemen en haar te zoenen en uit te kleden en, nou ja , je weet wel. Maar dat zou onprofessioneel zijn. Blijf met je handen van je klanten af, had zijn mentor hem keer op keer gewaarschuwd. Er waren drie miljard vrouwen op de wereld, had hij tegen hem gezegd, rotzooi niet met je klanten. Hij glimlachte, toen hij zich de ene keer herinnerde, dat hij erop had gewezen, dat niet al deze drie miljard vrouwen beschikbaar waren, terwijl zijn klanten dat wel waren. Het resultaat was een lezing van twintig minuten over professionaliteit, die hem in de oren deed rinkelen. Hij had het advies van zijn mentor opgevolgd. Eerst met tegenzin, maar in de loop der jaren was hij het erover eens, dat hij gelijk had gehad. Hij had veel adviseurs gezien, wiens zaken met klanten hen duur kwamen te staan, in termen van verloren contracten en opgezegde rekeningen. Hij was vastbesloten om afstand te houden van juffrouw de Wit. “Kijk uit!” Een hoge vrouwenstem onderbrak zijn mijmering. Net toen hij op het punt stond de hoek om te gaan, en het restaurant weer in te lopen , kwam er een serveerster uit de tegenovergestelde richting. Gelukkig had ze niets bij zich, anders zou de botsing een grote puinhoop hebben veroorzaakt. “Het spijt me heel erg, verontschuldigde hij zich, zeer beschaamd. Ik was aan het dagdromen. Je bent toch niet gewond?”

Hij hielp haar snel overeind, terwijl ze een halve stap achteruit deed. Haar outfit was standaard voor serveersters in dit soort restaurants. Ze droeg een witte blouse, een zwarte rok, zwarte nylonkousen en hakken. Hij keek naar haar strakke minirok, die ongeveer tien centimeter onder de wellustige ronding van haar kont eindigde . Hij herinnerde zich dat hij haar in het restaurant had gezien, maar had het te druk gehad, om aandacht aan haar te schenken. “Ik ben oké, geen probleem,” zei ze zacht en glimlachte, haar lichtblauwe ogen fonkelden van amusement. Hij ontspande zich, toen hij zag dat er geen schade was aangericht. “Het spijt me,” zei hij opnieuw, en glimlachte terug. Hij stond op het punt, om langs haar heen te lopen, toen hij plotseling haar hand tussen zijn benen voelde. Zijn ogen werden groot, en zijn glimlach vervaagde meteen, maar hij was te geschokt om te bewegen. Haar hand wreef over zijn lul, kneep er nog een laatste keer in, en trok zich terug. Toen liep ze hem met een pinkzwaai voorbij, en verdween om de hoek, in de richting van de keuken. Hij was geschokt. Hij haalde diep adem, en wilde dat zijn lul zich ontspande, maar hij bleef maar groeien. Hij staarde vol ongeloof naar de bobbel in zijn broek, en overwoog verwoed de mogelijkheden. Zo met een stijve lul door het restaurant lopen was uitgesloten. En hoe zat het met juffrouw de Wit? Wat als ze dacht dat hij haar leuk vond? En wat zou meneer Lengton wel niet denken? Een stijve lul hebben tijdens een bedrijfsovername! Ongetwijfeld zou hij zijn professionaliteit in twijfel trekken. De gevolgen waren te verschrikkelijk om over na te denken. Het contract waar hij zo hard voor had gewerkt. Zijn bedrijf, waarvan het bestaan ervan af hing , stond op de rand van het faillissement. In gevaar gebracht, allemaal vanwege een stomme serveerster, die aparte spelletjes speelde.

Hij draaide zich op zijn hakken om, en liep terug naar het herentoilet. Hij wilde zich aftrekken, en wilde daarna terug naar hun tafel, terwijl hij er professioneel uitzag. Jammer dat hij ze moest laten wachten, maar zich verontschuldigen voor de vertraging zou een stuk makkelijker zijn, dan een duidelijke bobbel in zijn broek uit te leggen. Hij duwde de deur van het herentoilet open, en verstijfde halverwege. Zijn mond viel open, en zijn emoties gingen van schok tot woede, tot naakte dierlijke lust, in minder dan een seconde. “Waarom duurde het zolang?” vroeg de serveerster, toen de deur achter hem dichtviel. Ze leunde tegen de muur, vlak naast de dispenser voor papieren handdoekjes, haar blouse losgeknoopt tot aan haar navel. Ze stond met één voet tegen de muur, en haar enen been was naar buiten gedraaid, haar minirok strak om die slanke, in nylonkousen gehulde benen gestrekt . Haar ontblote borsten trokken zijn blik aan als een magneet. Hij keek met volle aandacht toe, hoe ze haar borsten lichtjes met haar handen kneep, en in haar tepels kneep, waardoor ze trots opstonden. Zijn lul klopte pijnlijk in zijn broek, wat hem eraan herinnerde waarom hij in de eerste plaats naar het toilet was teruggekomen . “Wat denk je dat je aan het doen bent?” vroeg hij. Zijn woede op haar, omdat ze zijn contract, zijn toekomst, in gevaar had gebracht, kreeg de overhand over zijn lust, althans tijdelijk. Ze wierp een blik op de bobbel in zijn broek, en schonk hem een stralende glimlach, haar schijnbare onschuld, die in vreemd contrast stond met haar houding. “Je ging je aftrekken, nietwaar?”

Hij was te verbijsterd om te antwoorden. Ze vatte zijn stilzwijgen op om als ja te bedoelen, en trok langzaam haar rok omhoog, waardoor de romige huid van haar dijen boven de bovenkant van haar nylonkousen zichtbaar werd . Hij dacht: “Wauw, ze draagt geen panty!” Hij hapte naar adem, en staarde naar haar kruis, terwijl de zoom van haar rok steeds verder omhoog gleed, tot haar naakte kutje volledig bloot kwam. Ze had geen slipje aan! Niet meer dan anderhalve meter voor hem, waren haar geschoren schaamlippen, rood en gezwollen, en lichtjes uit elkaar. Hij keek vol ongeloof toe hoe ze haar rok om haar heupen vouwde, en een hand naar haar kutje schoof . “Kom op! Dit is een stuk beter dan jezelf af te trekken, nietwaar?” De serveerster glimlachte weer haar sexy glimlach, een spoor van spot kroop nu in haar lichtblauwe ogen. Ze keek hem recht in de ogen, terwijl ze speelde met het streepje donkerblond schaamhaar, dat de weg naar haar kutje leek te wijzen. Hij was met stomheid geslagen. Het enige wat hij kon doen, was naar haar hand staren, terwijl haar felroze vingernagels dichter bij haar dikke schaamlippen kwamen, en haar middelvinger er uiteindelijk tussen verdween. Had ze nu echt verwacht dat hij haar hier zou neuken? “Wat als er iemand binnenkomt?” Hij verslikte zich bijna in zijn vraag. Ze haalde haar schouders op, en duwde haar middelvinger in haar kutje, langs de tweede knokkel. “Dan zullen ze in de rij moeten staan. Neuk me nu, voordat je lul een gat in je broek scheurt.”

Dat zou pas leuk zijn om uit te leggen aan meneer Lengton en zijn assistente, dacht hij, en lachte ondanks zijn woede op haar. Zijn weerstand brak, hij ritste snel zijn broek open, en bevrijdde zijn pijnlijke lul. Ze had het probleem veroorzaakt, rationaliseerde hij , dus waarom zou ze het niet oplossen? Bovendien wilde ze duidelijk geneukt worden. Ze sloeg haar armen om zijn nek, zodra hij naar voren stapte. Ze trok zichzelf omhoog, tot haar kutje ter hoogte van zijn lul was, en keek hem geil in de ogen. “Nu komen we ergens, zei ze geil. “Spuit het er allemaal in!” Hij had haar het liefst naar een van de kraampjes gesleept, maar zijn behoefte om haar te neuken was nu zo dringend, dat het hem echt niet meer kon schelen waar ze het deden. Hij manoeuvreerde zijn lul totdat zijn eikel de ingang van haar goed gesmeerde kutje vond, en stootte hem toen naar binnen, met een harde stoot van zijn heupen. “Ja! siste ze geil. Neuk mij!” Ze klemde zich tussen zijn lichaam en de muur, sloeg haar in nylon gehulde benen om zijn middel, en pakte zijn lul zo diep als ze kon in haar kutje. Zodra haar strakke kutje gevuld was door zijn harde lul, kneep ze erin als een fluwelen handschoen met haar schaamlippen, en hij verloor snel zijn zelfbeheersing. Hij bewoog zijn heupen woedend heen en weer, en stootte zijn lul met harde en snelle slagen in haar kutje, en zorgde voor het kreunen, elke keer dat hun heupen tegen elkaar aan botsten. Hij wilde zo snel mogelijk klaarkomen, en het kon hem niet schelen of ze zou klaarkomen of niet. Die stomme meid, dacht hij, had in de eerste plaats niet met mij moeten sollen . Hij nam niet de moeite, om haar te waarschuwen voordat hij klaarkwam, maar ze was er in ieder geval klaar voor.

Toen zijn lul een beetje uitdijde in haar strakke kutje, en de eerste straal sperma in haar kutje spoot, explodeerde ze in een eigen orgasme. Ze begroef haar gezicht in zijn schouder, om haar gekreun te verstikken, ze schreeuwde van opwinding, en trok herhaaldelijk aan haar heupen terwijl haar kutspieren het sperma uit zijn lul persten. Hij hield haar tegen de muur, en trok zijn lul uit haar kutje, zodra zijn orgasme wegebde, en zijn ademhaling weer normaal werd. Hij rukte een papieren handdoek uit de dispenser, en veegde het kutsap van zijn lul, terwijl ze nog steeds tegen de muur leunde. Zijn sperma droop langs haar nylonkousen, genietend van de laatste golven van plezier, die uit haar hete kutje straalden en door haar raasden lichaam. Hij stopte zijn leeglopende lul weer in zijn broek, en ritste hem dicht, voor het eerst glimlachend, sinds zijn noodlottige botsing met haar. Op weg naar buiten stopte hij even voor de spiegel, en deed zijn das recht. Tegen de tijd dat hij zijn tafel bereikte, was zijn optimisme teruggekeerd. “Mijn excuses dat het zo lang heeft geduurd, verontschuldigde hij zich, terwijl hij ging zitten. Ik had een klein probleempje.” Juffrouw de Wit trok nieuwsgierig een wenkbrauw op . “Nou, voor het geval je nieuwsgierig bent, glimlachte hij schaapachtig, mijn lul zat vast in mijn rits, en ik had heel veel moeite om hem los te krijgen.” Meneer Lengton glimlachte even, maar leek niet erg geïnteresseerd in zijn uitleg. “Wat dan ook. Je hebt het probleem opgelost, dat is het enige dat telt.” Hij schudde zijn papieren, en wierp een korte blik op zijn notitieblok . “We zijn in ieder geval klaar. Ik heb nog maar een klein puntje te bespreken, en dan zijn we overmorgen klaar om je contract te tekenen.” Hij onderdrukte een hevige drang om op te springen, en vrolijk door het restaurant te dansen . Hij had het gedaan! Hij had zijn bedrijf gered.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8130 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De bedrijfsovername.”

Plaats een reactie