BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (6)

De dag voor kerst, ik wordt wakker als mijn slaapkamerdeur open gaat.
‘Remco, wakker worden. Ik heb broodjes en een croissant voor je.’ Ellen loopt de kamer in en staat met het blad naast het tweepersoonsbed van haar zoon. Ze ziet haar zoon zich uitrekken en omhoog komen. Hij gaat met zijn rug tegen de muur zitten en pakt het blad aan. Ellen gaat bij zijn voeten zitten en ziet hoe Remco het croissantje pakt en begint te eten. Heel voorzichtig kijkt ze naar de rand van het dekbed of ze iets ziet, meestal slaapt Remco naakt. “Wat ben je aan het doen meid?” vraagt Ellen zich af. “Probeer je de piemel van je zoon te zien?” en ze wil haar hoofd wegdraaien als ze Remco ziet bewegen.

Remco ziet zijn moeder kijken en weet dat hij naakt onder het dekbed zit. “Zou ze mijn lul willen zien? Zal ik haar dan laten zien wat ze wil? Net als toen de eerste keer met de maillot?” denkt Remco en beweegt zich een beetje zodat het dekbed wat wegschuift. Hij voelt nu dat zijn lul wel heel dicht bij de dekbedrand is en hij klopt wat kruimels van zich af waarbij hij het dekbed wegduwt zodat zijn eikel tevoorschijn komt. Hij hoort een zucht ontsnappen bij Ellen. Voorzichtig kijkt hij naar zijn moeder en die kijkt naar beneden, Remco weet nu genoeg.

Ellen ziet het dekbed verschuiven en ze ziet de eikel van haar zoon tevoorschijn komen. “O wat is hij mooi.” en een zucht ontsnapt uit haar mond. “Jeetje, ik moet nu weg anders dan weet ik niet of ik me kan beheersen?” en Ellen staat op en loopt naar de deur. ‘Jongen, doe je vandaag geen panty of maillot aan?’ en zonder iets te zeggen loopt ze lachend de kamer uit en laat Remco verbaasd achter.
“Mijn moeder geilt op mij?” denk Remco en hij gaat rustig verder met zijn ontbijt op bed.

We lopen in de stad en ik zie mensen druk heen en weer lopen om de laatste dingen te regelen voor de kerst. We lopen langs een boetiekje waar ik een leuk jurkje in de etalage zie hangen. ‘Kijk mam, dat vind ik nu leuk.’ en ik wijs naar het jurkje. Mijn moeder pakt mijn hand en trekt mij mee het boetiekje in. ‘Dan gaan we die toch passen.’ zegt ze als we binnen zijn.
We lopen naar het rek waar de jurken hangen en ze loopt met haar maat naar een pashokje.
Ik loop nog wat door de winkel als ik mijn moeder hoor roepen of ik haar even kan helpen.
Aangekomen bij het pashokje zie ik dat mijn moeder de rits niet helemaal omhoog krijgt, haar bh band zit in de weg. ‘Kan jij even helpen die rits omhoog te doen? de stof rekt niet echt mee maar zit wel als gegoten.’ en ik probeer de rits omhoog te trekken.
‘Die rot bh.’ zegt mijn moeder en ze doet een stap het hokje in. ‘Ik zal hem even uitdoen.’ en ze laat de jurk iets zakken en draait haar rug naar mij toe. ‘Wil jij mijn bh even losmaken Remco?’

Met knikkende knieën doe ik ook een stap het hokje in en maak de bh los. Mijn moeder schuift de bh van haar schouders en ik zie in de spiegel naast ons haar borsten tevoorschijn komen. Mijn blik is gefocust op de blote borsten van mijn moeder en ik zie dat ze iets hangen, ook zie ik dat haar tepels best wel groot zijn en dat ze geen aanstalten maakt om de jurk weer omhoog te trekken.
‘Zo jongen, vindt je ze mooi?’ en Ellen legt haar hand onder haar borsten en lift ze iets op. ‘Zo stonden ze 10 jaar geleden.’ en ze laat haar borsten weer los.
Al die tijd ben ik geobsedeerd door de borsten van mijn moeder. Ik word uit mijn droom geholpen als ze het jurkje over haar borsten schuift en zich draait om de rits dicht te laten ritsen door mij.
Het jurkje zit inderdaad als gegoten en als ze zich omdraait gaan mijn ogen als eerste naar de borsten. Ik zie de tepels door de stof heen komen en ik moet moeite doen om ze niet vast te pakken. “Jezus wat is mijn moeder toch een geil wijf.” denk ik alleen maar.

‘Hallo mannetje, volgens mij is deze wel goedgekeurd, of niet?’ en ik kan alleen maar enthousiast knikken. ‘Ik ga toch ook wat anders uitzoeken want zo kan ik me niet vertonen op 1ste kerstdag. Misschien wordt dit wel mijn outfit voor 2de kerstdag.’ en ze geeft een knipoog en loopt het hokje uit. Ik hoor de verkoopster mijn moeder alleen maar complimentjes geven en ze komt terug met een trui en een rok. ‘Nu jij het hokje uit want anders krijgen we problemen.’ en ze duwt mij het hokje uit en sta beduusd in de winkel.
Deze outfit mocht ik niet zien want dat was een verrassing. We gingen verder en we liepen bij Hunkemöller naar binnen. Ik keek mijn ogen uit, wat een mooie strings, setjes, kousen en panty’s. Alles om een vrouw al mooier te maken dan ze waren.

Mijn moeder zocht een bh en string uit en ging passen, ik liep door de winkel en voelde af en toe aan een setje of bh. Ik voelde me net een vieze kerel die zich liep op te geilen in een lingerie winkel. Ik bleef wel in de buurt van de pashokjes en ik hoorde mijn moeder mijn naam roepen. Ik liep naar het hokje en deed het gordijn iets opzij, mijn moeder stond in de bh en string in het pashokje.
‘Remco, je hebt waarschijnlijk door de winkel gelopen?’ en ik knikte bevestigend. ‘Pak dan maar wat jij het mooiste vond en breng dat hier.’
Ik slikte een keer en vroeg. ‘Moet ik pakken wat ik het mooiste vond in de winkel?’ en Ellen knikte. ‘Welke maat heb je dan?’ vroeg ik zenuwachtig.
‘Als je een 90D meeneemt dan moet ik die passen.’ was het antwoord van mijn moeder.

Ik liep de winkel in en rechtstreeks naar de bodystockings, nu mocht ik deze gewoon aanraken zonder dat het gek was. Ik voelde de nylon stof tussen mijn vingers en ik wist dat dit hem moest zijn. Ik pakte hem van de muur en liep ermee naar de pashokjes, in de gaten gehouden door een winkeldame.
‘Kijk mam, deze moet je passen.’ en ik stak de body langs het gordijn.
‘Zo jongen, je hebt smaak.’ en ik hoorde mijn moeder in het hokje de body aantrekken. Ik wilde heel graag kijken en ik wachtte dan ook tot mijn moeder iets zou zeggen.
‘Mam, past de body?’ vroeg ik om te laten weten dat ik er nog was.
‘Ja jongen, hij zit als gegoten.’ en ik hoorde mijn moeder alweer haar broek aantrekken.
‘Mag ik nog even kijken?’ en mijn moeder schoof het gordijn opzij en ik zag dat ze weer helemaal aangekleed was.

Ellen zag de teleurstelling op het gezicht van haar zoon, ze moest er inwendig erg om lachen maar ze wilde het niet laten merken. ‘Wat is er Remco? De body die je hebt uitgezocht zat als gegoten en ik ga hem ook meenemen.’ en ze liep inwendig glimlachend richting de kassa. Ze draaide zich nog om en stond voor de paal met alle kousen en panty’s.
‘Kom eens Remco, welke zou nu het mooiste staan onder mijn jurkje?’ en samen keken we naar het assortiment panty’s.
‘Deze vind ik wel mooi, het rode steekt goed af bij het zwarte jurkje. Als je dan ook je zwarte pumps erbij aan doet dan is het helemaal af.’ zei ik stoer, alsof ik er zoveel verstand van had.
Ellen keek haar jongen aan en pakte de rode panty van het rekje. Ook pakte ze nog een netpanty en een fantasie panty van het rek en liep ermee naar de kassa.

‘Mevrouw, we hebben een actie en u heeft 5 dingen met een waarde van boven de 100 euro dus u mag iets uitzoeken van het actierek.’ De vrouw achter de kassa wees naar het rek achterin de winkel.
‘Dat is aardig, maakt het niet uit wat het is? Als het maar van het rek af komt?’ en de vrouw achter de kassa knikte.
‘Ik hou dit wel even apart, kunt u even kijken.’ en de vrouw achter de kassa schoof de spullen van mijn moeder opzij.

Samen liepen we naar het actie rek en keken we naar de actieproducten.
Ellen zag een bodystocking hangen die ze wat voor Remco vond, maar Remco had zijn oog laten vallen op een zwarte panty met naad. Ze ging naast haar zoon staan. ‘Wat heb je voor moois? Voor mij of voor jezelf?’
Remco draaide snel zijn hoofd naar Ellen toe en zei. ‘Mam, dat hoeft niet zo hard hoor.’
Ellen lachte en pakte de panty aan van haar zoon.
Remco voelde zijn telefoon trillen en pakte deze uit zijn zak, hij keek en zag dat Josephine een berichtje had gestuurd.
‘Mam, ik moet dit berichtje even beantwoorden, ik zie je zo buiten. Ok?’ en weg was Remco

Ellen liep terug naar de body en bekeek de maat. “Ja deze moet Remco wel passen.” en ze pakte hem van het rek.
Ze liep met de spullen naar de kassa en betaalde alles, ze kreeg de body ook gratis omdat de vrouw achter de kassa de vraag van Ellen aan Remco gehoord had. Ze vond het wel leuk om te horen.

Buiten gekomen opende ik WhatsApp en bekeek het bericht van Josephine. De telefoon was de 2 foto’s die waren meegestuurd aan het downloaden en toen ze scherp waren zag ik 2 benen gehuld in panty’s. De vraag die eronder stond was: Welke zal ik vandaag aan doen?
“Damn.” dacht ik., Beide foto lieten de benen van Josephine zien in panty’s, 1 zwarte met hartjes en 1 blauwe met stipjes. Ik vond de blauwe wel mooi, weer eens wat anders.
Ik stuurde snel een bericht terug.
“Ik zou die blauwe nemen, is weer eens wat anders dan zwart.”
Ik kreeg gelijk een bericht met de kus en een smiley met hartjes terug.

‘Met wie was je aan het app-en?’ vroeg mijn moeder.
Snel drukte ik WhatsApp weg en zei. ‘O niets hoor, Coen wilde wat weten.’ en ik kreeg een kleur.
Ellen zag de reactie van haar zoon en wist wel dat het Josephine moest zijn, als hij werkelijk met Coen aan het appen was dan zou hij niet rood worden. ‘Zo, loop je even mee? Ik wil nog even naar C&A om broeken te kijken.’ en Ellen liep in de richting van het modewarenhuis.

Remco liep in gedachten naast zijn moeder. “Straks gaat Josephine nog vragen wat voor kleding ze aan moet trekken? Zou ze mij ook vragen welke string of slip?” Allemaal gedachten die door het hoofd van Remco gingen.
Ellen zag dat haar zoon er niet echt bij was en ze liet het ook even zo, heerlijk dat hij hier nu zo mee bezig is.

Aangekomen bij C&A liep Remco automatisch achter zijn moeder aan omdat ze hier nooit kwamen. Hij had dus ook niet door dat ze naar de mannenafdeling liepen en dat Ellen daar een broek van het rek trok, zonder er naar te kijken. Ze liep in 1 keer door naar de pashokjes en gaf Remco de broek en de panty die hij had uitgezocht.
‘Hier jongen, aantrekken en geen boxer en sokken meer aan.’ en ze duwde de 2 artikelen in de handen van haar verbaasde zoon.
‘Mam, die broek is veel te klein.’ en ik hield de broek omhoog. Ik zag nu ook de panty en begreep dat het om de panty ging en niet om de broek. ‘Ok, laat maar ik zie het al.’ en ik liep het laatste overgebleven pashokje in. Deze was recht tegenover de ingang.
Ik haalde de panty uit de verpakking en liet de zachte nylon stof door mijn vingers glijden. Ik legde de panty op het bankje en trok mijn kleren uit. “Boxer en sokken niet meer aan had ze gezegd.” en alleen bij die gedachten kwam mijn lul alweer omhoog.

Ik ging op het bankje zitten en trok heel voorzichtig de panty aan. Op dat moment stak mijn moeder haar hoofd tussen de gordijnen door. ‘Wel zorgen dat de naad in het midden zit.’ en weg was ze weer.
Ik deed mijn uiterste best en ging staan en keek in de spiegel, ik kon mijn achterkant zien en zag 2 mooie rode strepen van mijn hielen naar mijn kont lopen. “Wauw, wat een mooi gezicht. Het voelt ook zo lekker.” en ik streelde mijn benen. Ik draaide nog even en trok mijn broek en schoenen weer aan. Ik pakte de verpakking van de panty en de broek en schoof de gordijnen open. Ik keek recht de winkel in opzoek naar mijn moeder toen ik in het gezicht keek van een jonge vrouw, ze bleef me aankijken.
‘Zo jongen en hoe voelt dat?’
Ik keek opzij en zag mijn moeder aan komen lopen. ‘Ja lekker, maar deze is veel te klein.’ en ik gaf de broek aan haar. Ze hing hem bij de andere kleding en we liepen naar buiten.
Ik keek gelijk de winkel weer in op zoek naar de jonge vrouw, ik kon haar niet meer vinden.

We liepen naar buiten en mijn moeder pakte mijn hand vast. ‘Zo jongen, volgens mij hebben we iemand nieuwsgierig gemaakt.’ en ze liep richting een terrasje.
‘Hoe bedoel je dat mam?’ vroeg ik.
‘Nou, we worden gevolgd door een jonge vrouw die in de winkel stond en naar jou pashokje keek. Toen ik langs haar liep keek ik langs haar heen en zag ik dat jouw nylon voeten zichtbaar waren. Ze heeft al die tijd daar gestaan en niet kijken maar nu loopt ze achter ons.’
Ik wilde me omdraaien maar mijn moeder hield me tegen.
‘We gaan daar op een terrasje zitten want daar hebben ze terrasverwarmers en kleden die we over onze benen kunnen leggen.’
En zo liepen we naar het terras en gingen we zitten. Ik keek gelijk of ik de jonge vrouw kon zien en zag haar even inhouden. Ze draaide en twijfelde.

Toen we zaten zag ik haar nogmaals kijken en onze kant op komen. Ze keek voor zich en af en toe naar ons. Toen ze voor het terras liep hoorde ik mijn moeder haar roepen.
‘Hallo, heb jij ook zien in een kopje koffie, thee of warme chocomelk?’ en ik zag de jonge vrouw schrikken.
‘Ik?’ en ze keek om zich heen en zag verder niemand die reageerde.
‘Ja jij, kom eens gezellig bij mij en mijn zoon zitten?’ en ze wees op een stoeltje tegenover ons. Twijfelend kwam ze naar ons tafeltje en ging zitten.
‘Hi, ik ben Ellen en dit is mijn zoon Remco. Wie ben jij?’ vroeg mijn moeder.
‘Hi……ik ben Jolanda.’ en ze keek wat verlegen naar Ellen.
‘Hi Jolanda, leuk kennis met je te maken. Mag ik vragen waarom je ons volgt?’
Ik zag Jolanda schrikken en ze kwam ook niet lekker uit haar woorden.
‘Nou….ik zag wat…….en ik moest kijken…….nou ja het was een ingeving…….ik was het niet van plan…….of toch wel?’

Ellen zag deze jonge vrouw weifelen en had wel wat medelijden. ‘Wat zag je dan Jolanda?’
Jolanda keek op naar mij en toen naar Ellen, haar hoofd keek naar beneden en ze zei zachtjes. ‘Ik zag iemand een panty aandoen in een mannen pashokje.’ en ze bleef naar beneden kijken. ‘Ik wilde weten wie dat was.’ en ze keek nu met een blozend gezicht mijn kant uit. ‘Ik ken wat mannen die panty’s of kousen dragen, maar die zitten allemaal in de regenboog gemeenschap. Hoor jij daar ook bij?’ vroeg Jolanda verlegen aan mij.
‘Jolanda, ik weet het niet. Ik heb sinds een paar dagen de ervaring met het dragen van een maillot en panty, ik weet niet of dat binnen een bepaalde letter valt van de LHBTI+ gemeenschap?’ en ik keek Jolanda diep in de ogen en voor ik er erg in had vroeg ik haar. ‘Maar ben jij wel onderdeel van de regenboog familie?’

Jolanda keek weer naar de grond, ze zag haar denken. Ze ging rechtop zitten en keek me recht aan. ‘Remco, ik weet niet wat je met me doet maar ik durf tegen jou te zeggen dat ik niet weet of ik erin pas. Ik weet dat ik me aangetrokken voel tot mensen, mannen en vrouwen. Alleen hou ik niet van die stoere types die alleen maar lopen op te scheppen. Geef mij dan maar de jongens die panty’s dragen.’ en ze keek weer blozend naar beneden.
Ik keek even snel opzij naar mijn moeder die ik glimlachend zag kijken en naar Jolanda zag knikken.

‘Jolanda, ik vind het stoer dat je dit verteld maar vertel eens wat meer over jezelf.’
Jolanda keek weer om zich heen en begon te vertellen.
Ze kwam uit een gezin waar vader en moeder streng waren, vader was van de oude stempel en wilde niets weten van LHBTI mensen, je had man en vrouw en die moesten trouwen. Ze had dus thuis nooit iets verteld over haar gevoelens, Dat durfde ze niet. Ze had wel eens een vakantie vriendje gehad maar die vertoonde homo trekjes volgens haar vader, ze mocht hem niet meer zien.
Al die tijd bleef Jolanda maar om zich heen kijken en ik vroeg waarom ze dat deed.
‘Mijn ouders zijn ook in de stad en ik wil ze eigenlijk ontlopen.’ en op het moment dat Jolanda dat gezegd had hoorde we een vrouw roepen. ‘Zit je hier?’

We keken naar de vrouw en we zagen Jolanda verschrikt kijken. Het leek wel of Jolanda in elkaar dook.
‘We hebben je overal gezocht.’ en ze ging naast Jolanda staan en keek mij en Ellen aan.
Ik stond op en stak mijn hand uit. ‘Hallo ik ben Remco. Jolanda en ik hebben een wederzijdse vriend en dit is mijn moeder Ellen.’ en ik wees naar opzij.
Ook Ellen stond op en stak haar hand uit.

Twijfelend stak de vrouw haar hand uit en schudde de hand van Ellen en van mij. ‘Ik ben de moeder van Jolanda, noem mij maar Hetty.’ en ze bleef ons aankijken.
Wij gingen weer zitten en ik had geen zin om te vragen of Hetty erbij kwam zitten, ik wilde nog even met Jolanda praten.
‘Mam, ik drink mijn chocomelk op en dan kom ik wel naar jullie toe ok?’ vroeg Jolanda aan haar moeder. Het was bijna smekend.
Hetty knikte en wenste ons een fijne dag en zei tegen Jolanda waar ze heen ging.

We praten nog even tot Jolanda haar chocomelk op had en toen we telefoonnummers uitgewisseld hadden wilde ze opstaan. ‘Jolanda, als je jezelf niet veilig voelt, dan kan je mij altijd bereiken, ook midden in de nacht ok?’ en Jolanda knikte en kuste mij op mijn wang en liep weg.
‘Zo jongen, wat heb jij dat mooi gedaan. Volgens mij heb jij er een mooi vriendinnetje bij gekregen.’ en ze stond op en ging binnen betalen. Ik zat in gedachten alles na te lopen en vroeg me af of ik haar niet had moeten uitnodigen om met ons mee te gaan.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6543 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De kerstvakantie van Remco (6)”

Plaats een reactie