BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

RoboCock (2a van 2d)

De enorme lul van de grote Afrikaanse manWoensdag, introductie aan het gezelschap

Het LARP-event (zie deel 1) waarvan het plot door Dirk-Jan en Yvonne is bedacht en grotendeels gefinancierd gaat 5 dagen duren (3 .. 7 april, 2019) en daarom word ik die woensdagochtend met een taxi afgehaald van huis. Het wordt gehouden op een landgoed van een vriend van ze, naar zeggen een hightech villa in Vinkeveen.

De rit erna toe duurt maar drie kwartier. Dus om een uur of elf rijden we langs een lange, hoge witte muur een knoert van een poort, die opengaat nog voordat de chauffeur zich meldt. Wat ik dan zie is bijna niet te beschrijven. Een vorstelijk grote, luxe en spierwitte witte villa. Ik zie een botenhuis helemaal aan de andere kant terwijl de taxi op een grote parkeerplaats stopt. Ik zie het water, met verschillende jachten aangelegd als de taxi stopt op een enorme parkeerplaats. Het staat aan het water en aan de overkant is een leeg, groen eiland. Echt Vinkeveens. Ik zie Yvonne naar me toe lopen over een breed gemarmerd pad. ‘Dag Janus, welkom’ klinkt ze opgewekt en geeft een knikje aan de chauffeur. ‘Kom maar, leid ik je wat rond, jij moet immers de weg weten en dan stel ik je voor’. En dus volg ik haar langs een zwembad, buiten en via een smallere strook doorlopend naar binnen, waar we na het binnenbad in een gigantische woonkamer komen. Alle is hypermodern, strak, ‘state-of-the -art’. Yvonne loopt stevig door, langs een andere zaal, woonkeuken?, waar een drietal luitjes aan een lange, lange eettafel zitten. Een ervan herken ik als Dirk-Jan. We gaan via de hal een trap op verder. Het is gewoon te veel om op te nomen. Diep onder de indruk eindigen we inderdaad in de woonkeuken, waar Dirk-Jan opstaat als hij me ziet, op me af loopt en bij de schouders pakkend, omdraait. Hij showt me triomfantelijk aan het andere koppel, roepend, ‘Kijk, dit is Janus’. Ik word door ze aangestaard en na wat stilte murmelt mevrouw ‘wat een lekker ventje’. Meneer kucht, hapt naar adem en bekijkt me langzaam van top tot teen, kijkt dan Dirk-Jan aan en zegt, ‘Zijn talent steekt inderdaad een flinke kop op!’, waarop iedereen starend naar mijn kruis van de skinny jeans, een brede glimlach krijgt. Nou-ja, ik sta daar dus te staan, geen idee, totdat mevrouw opstapt en op me af komt lopen, ‘mag ik Yvonne?’, vragend.

Blijkbaar is het Ok en ze gaat schuin voor me staan, ik blijf in het zich van haar man terwijl ze een platte hand van mijn borstkas omlaag laat glijden, mijn 6-pack telt en lager, mijn afgetekende pik volgt die diep omlaag, in mijn rechter broekspijp geperst zit. Daar knijpt ze stevig in mijn eikel en terug omhoog, mijn ballen bevoelt. Haar man aankijkend, ‘Nou Ad, die slappe is nu al groter als jou stijve, echt waar, ze hebben niet gelogen!’. Ok, dat is het dus besef ik als Ad aanvult, ‘dan is het nog maar de vraag Mafalda of je dat dier aan kan?!’. Hij barst luid lachen als ik zie hoe Mafalda, zijn vrouw blijkbaar een rood hoofd krijgt en me loslaat. ‘Ok jochie’, gaat Dirk Jan verder, ‘blijf hier maar staan, voor ons allemaal goed te zien’. Hij gaat bij de drie aan tafel zitten. ‘Strip Janus’, beveelt Yvonne. Dus doe ik wat ik altijd doe als ik bij hun arriveer, ik kleed me uit. Hun reacties zijn voorspelbaar, van verbazing en ongeloof naar verbijstering.

Als ik als laatste mijn mouwloos T-shirt over mijn hoofd trekt klinkt er ‘presenteer’. Daar ben ik op gedrild, ik ga met mijn voeten ongeveer 80 cm uit elkaar staan, til mijn handen achter het hoofd, strengel mijn vingers in elkaar en draai langzaam rondjes op mijn plek. Na een stuk of vijf klinkt er ‘Inspectie, hier op rand van de tafel’. Dus buigt ik met gespreide benen ver voorover totdat ik met gestrekte armen de dikke rand van de eettafel beet heb en duw op mijn tenen staand, mijn heupen omhoog. Met mijn hoofd achterover in mijn nek lopen Ad en Mafalda weerszijde langs me heen en betasten me waar ze willen. Ad is geïnteresseerd in mijn ballen en slappe pik. Hij schuift mijn eikel uit zijn voorhuid en klapt ermee tegen zijn andere hand. De harde slagen activeren mijn lul en ik krijg meteen een stijve. Beide zakken door hun benen en kijken hoe dat verloopt. Ik hoor Mafalda licht kreunen. ‘Verdomd’, klinkt het, ‘Dit joch heeft inderdaad een enorme…, jullie hebben geen centimeter gelogen, vrienden!’.

En komen moeizaam overeind terwijl Dirk-Jan het commando ‘laat zien’ geeft. Ik kniel met wijd gespreide benen helemaal achterover, leg mijn schouders op de koude marmeren vloer en mijn handen ver naar achter. ‘Mag ik?’, hoor ik Ad vragen en blijkbaar krijgt hij toestemming want die bukt en begint me traag hard knijpend af te trekken en kneed met zijn andere hand mijn ballen een voor een, rolt ze door mijn zak. Het kost hem weinig moeite en ik maak het hem niet moeilijk. Ik was vanochtend al geil en werd geiler tijdens de rit hiernaartoe; Alleen mijn skinny jeans hield mijn lul pijnlijk in bedwang. Dus al na een ruk of twintig kom ik wild kloppend en hard spuitend klaar. De fonteinen sperma schieten over mijn borstkas, hoofd en eindigen als plakkerige slierten door mijn krullenbol, hoofd, borstkas en maag. Hij heeft de hele tijd mijn lul vastgehouden. Bewonderende O’s en A’s klinken, net als gehijg van Ad maar ik ontplof diep in mijn hoofd met mijn lul als middelpunt. Als ik uitgepompt, mijn open ogen krijgen weer zicht en kijk zo recht in de donkere ogen van Mafalda die ‘Tjeeeee…’, kreunt, ‘ik kon in zijn ogen zien hoe hij klaar kwam en plofte! Wow wat geil Yvonne…wat geil!,’ terwijl ze haar hoofd wegdraait en net als Ad weer rechtop gaat staan.

Ze lopen weg bij me, ik draai en ga langzaam weer in ‘presenteer’ houding staan. Het viertal praat honderduit over me en laten me koud staan. Pas na een kwartier of zo staat Yvonne op, kijkt me aan, ’Ok jochie, kom maar mee, laat ik je kamer zien voor deze dagen’. Ik graai mijn kleren bijeen en volg haar naakt naar buiten’ naar een boothuis aan het water, gevolgd door de taxichauffeur die mijn rugzakje draagt. Het is een graad of 4 denk ik, mijn lul wordt stug en krimpt ineen van de kou. Het boothuis is een huis op zich. Via de keuken-woonkamer gaan we de trap op en op boven is er rechts toilet, wastafel en douche en links een grote slaapkamer. Daar sommeert Yvonne me, ‘Hier, je kamer, fris je op. Over een uur word je gehaald, enkel in die short’, waarbij ze naar een pakje wijst op het bed en verlaat de kamer. De chauffeur loopt langs mijn bed, legt er mijn rugzakje op, draait zich om en bekijkt me uitvoerig van top tot teen en weer terug. Grijnst en loopt zwijgend langs me weg. Ik hoor ze beide de trap af gaan. Op een nachtkastklokje zie ik dat het kwart over twaalf is. Ik ga terug en pak een douche. Heerlijk, die luxe. Ruim een kwartier gedoucht en ga niet afdrogend terug naar de slaapkamer. In het kleine pakje zit een kleine, wit transparante hardloop short met weerzijde een split dat tot de brede tailleband is uitgesneden. Het dunne, elastische ding houdt niets op zijn plaats zodat mijn kroonjuwelen er niet alleen duidelijk op zijn afgetekend, maar ook zichtbaar. Het ding is zo licht dat het lijkt alsof ik niets draagt. De brede elastische tailleband spant strak om mijn lijf en aan de voorkant overbrugt het mijn platte ondermaag van heup tot heup, er blijft ruim een centimeter open. Ik bedenk me als dit mijn kamer wordt het best wel koud is, ik had beneden een thermostaat gezien, ga erheen en zet hem op 21 graden, als de deur openzwaait en de taxichauffeur binnen stapt.

‘Het is tijd jochie’, klinkt zijn zware stem en hij houdt de deur open voor me. Terwijl ik langs hem loop, ‘stop!’ en voel zijn hand van achter om mijn maag grijpen en omlaagglijden, zijn vingers pakken door de spleet mijn slappe lul beet, knijpen me en trekken mijn paal omhoog. Langzaam trekt hij me, achter me staand, af. Mijn lijf reageert instinctief, koud en in no-time heb ik een joekel van een erectie. ‘Goed zo, jochie’, klinkt het. Zijn hand verdwijnt en hij geeft me een duw. Als we naar de villa lopen, zwaait mijn rechtopstaande lul heen en weer in dat ritme, ook als we via de hal de trap op gaan en hij naar een hoek wijst in de overloop. Om de hoek een enorme deur door en ik sta in een gigagrote woonkamer, vol met mensen. Tegen de muur, voor de grote open haard staat een podium, met daarop een reus van een Afrikaan, bodybuilder, in eenzelfde short als ik, maar dan rood. Allemachtig wat een vent met vanuit zijn benen een krom naar boven stekende worst, waar de Hema variant een mini bij is! Zijn geschoren noten hangen nog net in het doorzichtige rode ding, maar worden stevig doorklieft door de naad die daar zit. De taxichauffeur pakt me bij de arm en zet me op het 50cm hoge podium. We kijken elkaar aan, hij lijkt net zo verbaasd als ik. Maar het joelen, wat begon toen ik binnenkwam wordt heftiger. Dirk-Jan spring naast ons op het podium steekt zijn hand op en neemt het woord. ‘Dames en Heren, vrienden van het festijn, tijdens de lunch gaan jullie kennis maken met deze twee hoofrolspelers, RoboCock en RoboCock 2. Daarna is er de pas-sessie voor de kleding en zullen ook beide heren omgevormd worden tot de helden die ze spelen. Ook zullen de VIPS zich introduceren, zijnde ons, Dick Jones en Ann Lewis, eigenaren van RoboCock en onze tegenspelers, eigenaren van RoboCock 2. Het plot en jullie rollen zijn bekend, dus laten we niet langer wachten, aan de lunch!’.

We worden beide langs de lange tafel gestuurd om onszelf te introduceren. De deelnemers mogen daarbij doen wat ze willen en dat varieert van een beleefde hand tot een graaipartij. Halverwege zijn we onze shorts kwijt en lopen met een stijve van deelnemer tot deelnemer. Als we de hele tafel gehad hebben worden we door de taxichauffeur naar het podium gedirigeerd waar ik dan pas zie dat alle onderdelen van mijn kostuum klaarliggen, net als de voornamelijk donkerrood gekleurde onderdelen van de Afrikaan. Yvonne en Mafalda komen op ons af, pakken beide als eerste uit de reiskoffers onze buttpluggen. Die smeren ze in met vaseline en laten ons van het publiek af, diep buigen zodat ze de dingen er relatief makkelijk in kunnen duwen. Relatief, want zowel de Afrikaan en ik happen naar adem als de stompe dildo’s erin gefloept zijn en onze kringsperen de veel dunnere onderkant afknijpen. De afstand bedieningen ervan gaan vervolgens van hand tot hand en tijdens het verdere schminken en aankleden worden ze beide gebruikt om ons stevig te bewerken. Het hele omkleden wordt een grote seksshow, maar we blijken beide goed getraind, we komen niet klaar. Ook niet als onze lullen en ballen zwart worden geverfd, de dames ons daarbij heerlijk aftrekken en masseren. Ook dan niet want we krijgen immers niet het bevel daarvoor. Terwijl de dames bezig zijn verteld Dirk-Jan het publiek dat ik geprogrammeerd ben volgens vier richtlijnen: 1) het vertrouwen van het publiek dienen door te neuken of geneukt te worden, 2) geen enkele tegenstand te bieden en publiek te beschermen bij het seksen, dus alleen dat te doen wat ze willen en 3) de wet handhaven, dus de 9 posities aannemen die me aangeleerd zijn. De vierde richtlijn is geheim.

De lunch is al lang voorbij als we als laatste onze helmen opgezet krijgen, waarna Dirk-Jan en Yvonne mij rond sturen, net als Ad en Mafalda de Afrikaan meeneemt langs de deelnemers. Kijk, VIPS mogen zo-wie-zo al met ons doen wat ze willen. En ook doen. De figuranten moeten expliciet toestemming krijgen van de VIPS/eigenaren voordat ze meer mogen doen als alleen toekijken. Omdat nu de kleding wordt gepast, aangepast voor het festijn is iedereen nagenoeg naakt en word ik van VIP naar VIP en figuranten gezeuld. Zonder uitzondering pakken ze allemaal mijn lul en ballen beet, trekken me af en pijpen me. Af en toe zie ik ook hoe de Afrikaan gepakt wordt en mijn god, wat is die groot! Bodybuilder, langer als twee meter met een lul van wel 25 centimeter? Dat wordt later die middag inderdaad gemeten, ik kom tot een net geen 21, hij tot over 26 centimeter lange, beschikbare paal! Die hele middag en tijdens de lunch word ik bespeelt, betast, gepijpt en neuk ik met eenieder die het wil en mag van Dirk-Jan en Yvonne. Ze hebben duidelijk een rangorde in hun vriendenkring en het wordt ook duidelijk dat ik hun speeltje ben, terwijl de Afrikaan duidelijk is ingehuurd door Ad en Mafalda, zijn afstand tot hen is groter, zakelijker. Maar dat neemt niet weg dat de deelnemers ook aan hem veel geil plezier hebben. De buttplug wordt continue gebruikt. Het trillen is irritant en pijnlijk maar hamert continue mijn prostaat waardoor ik maar blijf lekken. Dat wordt weer gezien als geilheid en geeft weer allerlei ideeën bij de deelnemers. Na even valt iedere schuwheid weg en kom in een kwartet terecht, niet in de laatste plaats met Dirk-Jan en/of Yvonne. Bij de eerste wordt mijn buttplug eruit getrokken. Een opluchting tot Dirk-Jan me vervolgens hard neukt, terwijl Yvonne me pijpt en ik een andere man moet pijpen. Bijna iedereen komt kijken. Zelfs ook de Afrikaan die ze met rust laten. Ze moedigen de andere drie aan om mij nog harder en intenser te bewerken en me zo klaar te laten komen. Dat kan ik maar met grote moeite voorkomen, immers, Dirk-Jan en Yvonne verbieden dat, tot zij het willen. Laat in de middag kan ik de groep inschatten die uit 18 tot 20 luitjes bestaat, waarvan de negen VIPS die me belagen en me allemaal driemaal gepakt hebben, ik heb immers een lul, mond en kont.

Gelukkig raken ze uitgeput, Dirk-Jan en Yvonne ook dus word ik naast de afrikaan op het podium gezet en krijgen we de opdracht onszelf af te trekken en pas op commando van onze eigenaren klaar te komen. De Afrikaan mag als eerste en ik weet niet hoe lang ze mij lieten trekken maar alles wat ik zag was de sadistische blik van Dirk-Jan. Mijn lul en ballen zijn pikzwart geverfd waardoor de paarsige blauwheid ervan niet zichtbaar is, maar ik wel degelijk voel hoe beurs het daar is. Erger nog zijn de krampen in mijn kuitspieren. ‘Selfsuck!’, roept Yvonne hard en voor het eerst die dag mag ik doen wat ik echt lekker vind. Ik kan het in allerlei houdingen, maar omdat ik nu sta dus staande. Ik zet mijn voeten dus ver uiteen en buig diep naar voor, duw mijn lul omhoog door mijn ballen met twee handen omhoog te persen. Dat scheelt wat centimeters en dus gaat mijn eikel dan ook centimeters dieper in mijn mond, tot tegen mijn huig. De deelnemers staan in een cirkel voor het podium, sommige op de grond zitten, me zo van beneden af bewonderend. Ik wacht even een moment, schuif mijn hoofd wijds op en neer en dan, het diepst mogelijk, mijn lul tot aan mijn ballen erin. Ik heb van heel jongs af al leren deepthroaten en kokhalsneigingen te onderdrukken. Daar is een simpele truck voor. Ik knijp hard in mijn duim want zo’n kneep in je handpalm onderdrukt de kokhalsreflex. Ik pijp mezelf langzaam en overduidelijk. Trekt mijn lul helemaal uit mijn mond, haal adem en schuif hem er weer helemaal in, kus bij wijze van spreken zijn mijn eigen ballen. Na een keer of veertig denk ik klinkt eindelijk het bevel. ‘Spuit’, en dus laat ik me op mijn knieën zakken, buig ver achterover en trek me klaar. Mijn lul is vrij, springt ongetemd en kloppend op en neer in het ritme waarmee fluimen sperma tot over mijn hoofd eruit spuiten. Ik hoor zowaar een applaus terwijl ik slap achteroverliggend bij kom.

De mensen verlaten de zaal, Dirk-Jan bekijkt me nog even en fluistert me een ‘Goed gedaan jochie’ toe waarna ook hij wegloopt met Ad die iets tegen de Afrikaan fluisterde. De taxichauffeur komt eraan en begeleid ons naar de douches bij het zwembad. Kijkt toe hoe we onszelf met die speciale bodypaint zeep afspoelen en lacht als hij ziet hoe veel krassen we hebben op ons lijf en hoe diep paarsblauw onze lullen en ballen zijn verkleurd. Nog steeds volkomen naakt lopen we via de keuken, waar we allerlei hapjes in bakjes krijgen om op te eten in onze kamers. Ik heb geen idee waar ze het in de eetzaal over hebben. ‘Expeditie’ hoor ik vaak maar de chauffeur brengt me naar het boothuis waar ik vrijwel onmiddellijk in slaap val met een blikje Red Bull en halfopen bakjes om me heen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 5768 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie