BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Down met Jeroen – 4

Wanneer ik de volgende dag wakker wordt ligt Anja nog vast te slapen. Ik rol voorzichtig uit het bed. Vertedert kijk ik naar mijn blote vrouwtje dat slaapt met een duim in haar mond. Ik pak een spijkerbroek, schoon ondergoed en een overhemd en verdwijn in de badkamer.
In de grote keuken zit Ans in haar badjas. De krant te lezen. Als ik binnenkom staat ze op en geeft me een zoen.”Goede morgen jongen. Drink je koffie.” “Graag Ans. Ik ga aan tafel zitten en zie hoe zij twee mokken van een rek pakt. Haar korte badjas trek even omhoog en ik kijk tegen een blote gebruinde bil aan.” Ze draait zich om, “suiker en melk?” “èh alleen melk.” “Bedankt voor het compliment jongen lacht ze.”
“Mijn echtgenoot heeft weer eens de krant gehaald. Alleen zal hem dat, dit keer, geen verkiezingsoverwinning brengen.” Dan gaat de telefoon. “Met Ans van Maanen. … Neen Meneer Frederix, die naam wil ik niet langer dragen. .. .. .. Ja goed, ik begrijp het. … … Ik dank u voor de tip. .. Ik zal ervoor zorgen.. Tot ziens.” “Dat was de briga ,, èh commissaris.” “Dat had ik al begrepen, wat wilde hij.”

“Hij adviseerde mij snel een advocaat te nemen. Er wordt namelijk onderzocht hoeveel van ons kapitaal uit criminele activiteiten stamt, in het kader van de pluk ze wet. Hij wil voorkomen dat ik straks berooid achterblijf als gevolg van de illegale praktijken van mijn eega… Jeroen wil je me bij alle rompslomp die op mij afkomt helpen?” “Ik heb er zelf ook niet veel kaas van gegeten, maar ik zal doen wat ik kan.” “Waar heb je kaas gegeten, Jeroen.” Anja komt naakt de keuken binnen en wrijft in haar ogen.” Ik neem haar in mijn armen en kus haar goede morgen. Ook Ans drukt even later een zoentje op haar mond. “Kopje thee lieverd?” “Lekker mam, zoethout thee.” “Help jij me even met het ontbijt schat.” “Ja Mam.” “Ik kan ook helpen Ans, ik ben geen pascha.” “Blijf nou maar even zitten. Ik heb je hulp straks nog hard genoeg nodig.” Even later zitten we aan een eenvoudig broodontbijt. “Mama heb je de brand geblust.” “Welke brand bedoel je liefje,, O,, shit,, Dat bedoel je,,, Nog niet helemaal schat. Mama is klaargekomen met haar vingers maar nog steeds een beetje opgewonden.” “Moet je dan straks nog eens klaar komen.” “Nee lieverd zo meteen gaat Mama lekker douchen en dan wil ik de spullen in papa’s werkkamer gaan uitzoeken.” “Mag ik mee douchen?” Ans kijkt naar mij. “Gaan jullie nou maar lekker samen douchen dames. Ik ruim vast de tafel af en loop dan al eens door de werkkamer heen.”

Even later in de werkkamer.
Hier had mijn leven dus enkele dagen geleden kunnen eindigen. Ik loop door de kamer. Een wand is bekleed met boeken. Er staat een groot donker eiken bureau voor die boekenwand. Voor dat bureau staan twee leren stoelen. Ze zitten heerlijk maar ik zak er diep in weg. Achter het bureau staat een grote hoge leren draaibare bureaustoel. Wanneer ik daarin ga zitten kijk ik letterlijk op de stoelen voor het bureau neer. Ik leun achterover en de stoel gaat in deze beweging mee. ‘Zo zitten dus machtige mannen.’ Dan valt mijn oog op een klein sleutelgat in de voorkant van het bureau bovenblad. Vreemd zoiets heb ik nooit eerder gezien.
De dames komen binnen. Allebei zijn ze op hun manier casual , vlot maar ook een beetje sexy gekleed en net genoeg opgemaakt. “Jeroen, vind je me mooi?” “Schatje, als je zo doorgaat wordt ik elke dag opnieuw verliefd op je.” Weer glundert ze.
“Anja wil jij wat koffie en thee maken dan ga ik met Jeroen hier al aan de slag.” “Ja Mam.” Ze verdwijnt uit de werkkamer. “Jongen, je hebt mijn meisje vannacht erg gelukkig gemaakt.” “Eigenlijk heeft ze zichzelf en mij erg gelukkig gemaakt. Het grootste deel van de tijd lag ik rustig op mijn rug.” “Ik had dit nooit gedacht jongen, maar straks word ik nog jaloers op mijn dochter met down…. … Heb je nog wat gevonden, meneer de directeur?” “Ja Ans een vreemde plaats voor een sleutelgat hier midden in het bureaublad. Ze komt naast me staan. Dit heb ik nooit gezien jongen. Als ik hier al kwam bleef ik altijd aan die kant van het bureau. Ze loopt naar een staande kapstok naast de deur waar een colbert ophangt. Ze grijp in een zak en tovert een sleutelbos tevoorschijn. “Dit is de Holy Grail , jongen. Als hij die kwijt was dan brak de hel los.” Ze gooit me de sleutels toe. Al de tweede poging is raak. We horen 2 klikken, een direct naast mij en een in de buurt van Ans. Bij Ans is niets te zien, maar achter mij is een stuk van de lambrisering naast de boekenwand gaan kieren. Ik sta op en trek aan de openstaande plank. Er blijkt een kluis achter te zitten die ongeveer zo groot is als een tafelmodel koelkast. Ans staat naast me. “Dit heb ik nooit geweten. Wat had mijn man nog allemaal voor geheimen?”

“Heb je een idee welke combinatie je man kan hebben gebruikt.” Ze noemt me zijn geboortedatum, die ik achtereenvolgens met en zonder de eeuwcijfers intik. Daarna proberen we haar geboortedatum en zelfs die van Anja. Maar de kluis geeft, behoudens een paar piepjes, geen kik. “Jeroen, Mama, waarom hebben jullie de deur op slot gedaan.” Klink het gedempt. “Hebben we niet schat. Maar wacht mama komt je opendoen. Ans trekt aan de deurklink maar de deur blijkt op slot. Ik draai me naar het bureau en draai de sleutel in het bureaublad weer om en. Klik, klik. De lambrisering sluit en de deur gaat van het slot.” Anja komt naar binnen met koffie, thee en mokken op een tablet en zet dat op het bureau.”Wat waren jullie aan het doen?” “We hebben een geheimpje van papa ontdekt lieverd. Ik draai weer aan de sleutel en weer horen we de twee kliks. “Kijk mama daar is de muur open gegaan.” “Ja lieverd en de deur is nou weer op slot.” “Anja loopt naar de wand en trekt die open. “O cool een kluis.” “Ja nou alleen nog de combinatie…. Hij moet dat ergens opgeschreven hebben, hij had zelfs zijn 4 cijferige pincode op een papiertje staan.” We beginnen te zoeken naar een stuk papier of iets anders met een langere cijferreeks. “De viezerik, dat deed hij dus als hij nog wat ‘stukken’ moest doornemen. Hoe vaak heb ik hem niet gezegd dat hij zijn stukken toch mee kon nemen naar de woonkamer. Dan gooit ze 3 in rood leer gebonden boeken op tafel. Dat waren de stukken die hij niet in mijn aanwezigheid wou doornemen.” Anja pakt een van de boeken en slaat het open. “Allemaal blote vrouwen die seks doen.” “Dat zijn geen vrouwen kind. Dat zijn jonge meisje, teenagers. Kunnen kerels dan niet gewoon vallen op vrouwen van hun eigen leeftijd. Moeten het altijd van die jonge bakvisjes zijn.” Dan kijkt ze mij aan “Kun jij je wel voorstellen dat je nog opgewonden raakt van Anja als jullie alle twee 50 zijn? … Och laat ook maar,, Kerels!” Ik besluit maar even niet te reageren.
“Zal ik alvast koffie en thee in schudden?” “Goed idee lieverd.”

Even later zit ik achter en de dames voor het bureau elk met onze mok te piekeren over de verstopplek van de cijfercode. Ik draai achteloos wat door de rolodex die voor mij op het bureau staat. “Rare contacten had die kerel van je.” “Hoe bedoel je?”Hier op dit kaartje, Cardy Gold, met een telefoonnummer in Amsterdam. Vier cijfers zijn groter dan de rest. Dan draai ik door.. “en hier. Karel Amro. Ook weer met een telefoonnummer met vier eruit springende cijfers.” Inmiddels staan Ans en Anja naast me. Ik wil net doordraaien. ‘Wacht even Jeroen.” Die vier cijfers dat is volgens mij de pincode van zijn Amro bank pinpas.” Weer draai ik door . “Kijk hier… RAlf BOvens. Die laatste vier grote cijfers zijn de pincode van mijn Rabo bank pas.” Opgewonden pakt Ans nu zelf de rolodex en draait kaartje voor kaartje door..”Daar zal je hem hebben Roy Kluizenaar, +32 44 6329580.” Ze trekt het kaartje eruit en begint de cijfercode meteen in te tikken op het toetsenbord van de kluis. Na ieder cijfer laat de kluis een korte piep horen. Ze duwt aan de kruk maar er zit geen beweging in. Dan horen wij een korte dubbele piep. “Mag ik even Ans..” Gedesillusioneerd overhandigt ze mij het kaartje. Ik bekijk het nummer nog eens goed. Het toetsenbordje heeft op de onderste regel links van de nul een sterretje en rechts van de nul een letter u. “Ik denk dat ik het weet.” Ik begin met het sterretje. Immers op het kaartje stond een + voor het nummer. Nadat ik het nummer heb getypt, druk ik op de U. Gelijk daarna klinkt een harde klik. Ik stap achteruit. “Na u mevrouw.”

Met trillende handen drukt Ans de kruk naar beneden en zwaait de deur open. Ze kijkt in de kast en dan moet ik haar opvangen. Op twee van de 3 planken in de safe liggen netjes opgestapeld bank biljetten. De kleinste coupure herken ik 100 Euro. Maar er liggen ook stapels van 200 en 500 die ik eerder niet gezien heb. Op de bodem van de kast liggen een drietal ordners. “Anja staat tegen mij aangedrukt. “Poh , hoeveel geld is dat Jeroen.” “Heel veel liefje” “Jeroen wil je de ordners eruit halen en dan de kluis weer snel sluiten.” Zucht Ans. “Ik doe wat ze me vraagt, reik Anja de ordners die ze vervolgens op het bureau legt, en ik sluit de kluis.
“Ik moet hier weg. Gaan jullie mee jongens.”Even later zitten we met z’n drieën in de keuken. Ik blader door de ordners. “Wat is het?” “Ik weet het niet Ans. Ik kan er geen chocola van maken.” “Anja help me even , hoe heette die advocaat van Papa ook weer waar hij ruzie mee heeft gekregen?” “Die aardige meneer die voor mij altijd wat lekkers meebracht en altijd jongedame tegen mij zei?” “Ja die, hij en zijn vrouw hadden een zoon met down. Hij vertelde altijd heel enthousiast over hem ondanks dat hij op een laag niveau functioneerde.” “èh , meneer Ring..?” “Ja goed zo meid.. Rinkens, het was meester Rinkens… …” “Lieverd eten jullie al iets. Ik ga even in de rolodex kijken of Rinkens er nog inzit… Dan gaan we daarna naar de stad. Jullie weten toch. Mooie spulletjes kopen.” “Moet jij niks eten Mama?” “Nee schat ik ben veel te opgewonden.” Ans is al uit de keuken vertrokken als ze me vraagt. “Is mam nu geil.” “Nee schatje, anders opgewonden.”

We hebben al bijna alle spulletjes weer weggeruimd als Ans weer de keuken in komt. “Ik heb hem gebeld. Meester Rinkens is met pensioen. Maar wil me toch graag helpen. Hij had al gehoord van mijn eega en de commissaris op het nieuws, het had hem niets verwonderd. Het feit dat mijn man zich met louche zaken bezighield is de oorzaak geweest van de breuk. Ik heb hem alles uitgelegd, hij wil graag de ordners bestuderen en ons daarna adviseren. Ik heb met hem afgesproken dat we de papieren zo bij hem langs brengen en morgen om 11 uur kunnen we dan bij hem terecht.

Een kwartier later stoppen we voor een groot herenhuis. Blijven jullie maar even zitten. We zien hoe een oude grijze vrouw, verward kijkend, de deur open doet. Gelijk komt ook een statige oude heer en kust de vrouw op haar voorhoofd. Hij zegt iets tegen haar waarop zij weer in het huis verdwijnt. Dan geeft hij Ans een hand en neemt de boodschappentas met de ordners van haar over. Ze praten nog even voordat Ans terugkomt naar de auto. Terwijl we wegrijden zwaait hij nog even naar ons. Ik zit naast Ans en zie dat tranen in haar ogen staan. “Wie was die mevrouw mama” “Dat was de vrouw van meneer Rinkens. Ze heeft Alzheimer en je voelt gewoon dat hij nog altijd van haar houd.” “Wat is Alzheimer?” Ik leg haar nu kort uit wat Alzheimer betekent. Anja wordt even stil hiervan.”
“Jeroen,, Ik wil me verontschuldigen. Ik zal je nooit meer met mijn eega over een kam scheren. Ik heb net weer het bewijs gezien dat er ook heel lieve en zorgzame mannen zijn. Jij had dat ook al bewezen en toch deed ik zo kattig tegen jou.” “Laat maar Ans, dat is gewoon de spanning van de laatste dagen.”
Kan ik u helpen mevrouw. Mooie lingerie voor u en uw vriend? Neen eigenlijk meer voor mijn dochter en háár vriend. De verkoopster kijkt van mij naar Anja en terug. Een blik van walging en afkeuring trekt over haar gezicht. Dan kijkt ze naar Ans, maar mevrouw, uw dochter..” “Ogenblik HunkemöIIer dame.” Ans pakt haar beurs uit haar handtas. “Hier is mijn gouden klantenkaart. U heb beslist een schaar om hem in stukjes te knippen.” Terwijl wij naar buiten lopen komt de bedrijfsleidster Ans nagelopen. “Mevrouw er is waarschijnlijk een vergissing in het spel.” “Ja juist, de vergissing dat ik ooit klant bij jullie ben geworden.”

“En nu. De lingerie van V&D is niet mooi. Het Hema gehalte in jullie ondergoed is al groot genoeg.” “Zeg jij ook eens wat Jeroen.” “Hmm, De Wibra of de Zeeman misschien… .. Auw, dat deed zeer.” Ans had haar nagels even venijnig in mijn zij gezet. Zeer tot plezier van haar dochter. “Twee tegen een, dat durven jullie wel.” “Kom jongen, waar haalde je ex spannende spulletjes.” “Bij Christine le Duc.” “Maar dat is toch die seksshop aan de brugstraat.” “Ja, daar kwamen we regelmatig en echt niet alleen voor lingerie.” “Maar is dat geen smerig zaakje dan? Ik ben een keer eerder in een seksshop geweest in Amsterdam, in het begin van ons huwelijk. Het was een smoezelige zaak. Twee klanten, vieze kerels, kleedden mij uit met hun ogen uit. En de winkelier was onverzorgde dikke stinkende vent.”
“Sindsdien is veel veranderd Ans.” Ik grijp mijn beide dames in de armen en loop in de richting van de brugstraat.
Er zijn geen andere klanten op het moment dat we binnen stappen. Gelijk komt een ongeveer 40 jarige, wat gezette maar verder goed uitziende verkoopster op ons af. ”Hallo mijn naam is Brenda, kan ik u ergens mee helpen? U kunt ook gerust even rondkijken.” Gelijk neemt Ans het woord. Het is duidelijk dat ze de verkoopster wil testen. “Ja Brenda, we zijn eigenlijk op zoek naar wat spannende lingerie voor mijn dochter” hierbij wijst ze demonstratief naar Anja “en haar vriend.” “Brenda bekijkt Anja even, dan reikt ze Anja een arm. “Loopt u mee jongedame, dat gaat zeker lukken.” Ik loop achter Anja aan. “Neen meneer. Kijkt u maar even voor uzelf in de twee rekken links achter. Het is toch veel fijner om de verrassing thuis uit te pakken lacht ze.” Ans loop met me mee naar achteren. “Wat voor maat heb je in je onderbroeken.” “5” Snel zoekt ze enkele spannende shorts en strings voor me uit voor me uit. “Het lijkt me spannend je hier in te zien jongen.” “Ik dacht dat ik spannend voor Anja moet zijn.” Ze kleurt rood, maar als ze m’n glimlach ziet knijpt ze me weer in mijn zij. “Rotzak… Kijk daar eens op die pop, hoe zou je zoiets vinden?” Ze loop op een etalagepop toe die een deels leren , deel doorzichtige zwarte mannenbody draagt, waarbij het leer op verschillende plaatsen met nieten is afgezet. In het kruis bevinden zich kleine metalen ringetjes die bij elkaar worden gehouden door een leren veter. Ans betast het leer. “Moet je voelen Jeroen, heerlijk zacht.” Ik sta inmiddels naast haar. “Vind je dat niet sadistisch? “ “Neen jongen, niet als er een lieve vent in zit.” We zoeken mijn maat uit in een rek en ik besluit het op haar aandringen te passen. Terwijl ik in het pashokje sta hoor ik de verkoopster roepen. “Mevrouw, u dochter zou graag willen dat u even meekijkt.” Ik hoor hoe Ans vertelt over onze ervaringen bij de HunkemöIIer en hoor Brenda zeggen. “Al die vooroordelen en taboes. Wie heeft er wat mee te maken wat tussen twee of meer mensen in liefde gebeurt, zolang er maar geen ongewenste dwang of drang achter zit.”
“Mam, hoe vind je me dit staan?” “Mooi meisje als ik een man was.” “Sorry mevrouw, ik ben geen man, maar ze ziet er enorm sexy uit.” Ik bekijk mezelf in de spiegel en vind de body inderdaad iets hebben. “En jongen, hoe is het bij jou?” “Ik neem hem Ans.”
Korte tijd later liggen een aantal zakjes op de toonbank.

“Nog iets mevrouw, misschien nog een leuk speeltje?” Ik zie Ans twijfelen “éh nee… ,, ja,waarom ook niet.” Ze pakt een piemelvormige vibrator van c.a. 15 cm. uit een rek. “Mevrouw, mag ik u nog een advies geven? Ik zou die blauw metallic nemen. Hij is wel 3 x zo duur maar daar krijgt u geen spijt van. Zijn trillingen zijn aangenamer en traploos regelbaar. En,,,hij is bijna geruisloos.” “Maar hij ziet helemaal niet uit als een penis. Ik kan natuurlijk uw vagina niet, maar die van mij heeft geen oogjes.” We lachen allemaal, nu is ook het laatste ijs gebroken. “Ik gebruik hem zelf ook.” “Bent u niet getrouwd dan?” Jawel. Maar een vrouw moet zich ook weten te helpen als ze zin heeft en haar mannetje is even niet bij de hand is. Of, zoals bij mijn lieverd dat hij met zijn zware baan soms gewoon even te moe is. Bijkomend voordeel is dat de kinderen drie kamers verderop niet horen dat ma met haar drilboortje bezig is.” “Ik neem hem.”
Wanneer we even later buiten komen. “Ik geloof dat ik hier vaste klant ga worden.” “Ik ook mama.”

Het is een uur voor openingstijd wanneer Ans de auto voor ons restaurant parkeert.
Ik klop op het raam. Na enkele minuten doet Bart met een vragende blik open. Meteen herkent hij ons en neemt mij in zijn armen. Jeroen kerel. Wat ben ik blij je te zien. Nog op straat wordt ook Anja geknuffeld en Ans krijgt enthousiast haar hand geschud. “Shit wat ben ik voor een gastheer kom binnen.” “In het restaurant is Trees druk bezig om samen met een jonge man de tafels in te dekken. “Mag ik jullie aan mijn lieve vriendje voorstellen.” De jonge man schiet op ons af . “Jij moet Jeroen zijn,, Aangenaam , Boy.” Hij gaat verder. “”dan ben jij Anja, zij wordt gelijk gefêteerd met drie zoentjes. “En u de moeder.”Ans krijgt een handkus.” Dat is dus Boy de vriend van Bart. Hij heeft de nichterigheid uitgevonden, maar ook gelijk mijn hart gestolen. Dan schiet ook Trees op Anja af en geeft haar een smakzoen. “Anja, k,k,k,kom je ook weer werken? Boy is ook heel lief en ik kan veel met hem lachen.” “Ja Trees, ik kom terug. Vrijdag al.” “Maar gaat Boy dan weg?” vraagt ze verdrietig. “Ga Boy maar weer helpen Trees.”zegt Bart. “Anja, schud jij voor je ma en jezelf al wat te drinken in? Ik heb tafel 9 voor jullie gereserveerd. Ik wil heel even met Jeroen naar de keuken.” “Ja Bart, doe ik.”
Ik volg Bart naar de keuken. Op het moment dat Ruud me ziet komt hij gelijk naar me toe. “Jeroen ben je turug?” “Nog niet helemaal kerel. Maar vrijdag komen Anja en ik weer werken.” Ruud glundert over zijn hele gezicht. “As Trees en ik nog bij mekaar zijn krijgu we over drie maandu een kamer samuh.” “Dat vind ik heel fijn voor jullie, vriend.” Hey Ruud, ga je weer aan de slag, over een uurtje komen al de eerste gasten.” “Ja, Bart, ik doe mu best.”
Dan kijk Bart me aan. Hij oogt verdrietig. “Jeroen, hebben wij nog een plekje voor een hardwerkende, enthousiast, fijne vent met beperkte salariseisen?” “Je bedoelt Boy?” Bart knikt. “We hebben 6 maanden geleden ons appartement gekocht op ons beider salaris. Boy is vorige maand ontslagen. Ze hebben een nieuwe procedure uitgevonden. Niet LILO maar FHFO… First Homo, First Out.” “Bart ik ga mijn best doen, maar je weet zelf dat we op dit moment net aan kiet spelen.” We geven elkaar een knuffel. “Dank je vriend, ga nou maar lekker naar je familie.”

Ik schuif aan tafel bij Ans en Anja. “Problemen jongen?”vraagt Ans wanneer ze me aankijkt. “Geen problemen, hooguit een uitdaging.” Gelijk komt Boy op me af. “Wil meneer ook alvast iets drinken?” “Ja graag, een droge rode huiswijn.” Gelijk zwaait hij naar Trees, die op dit moment achter de bar staat. “Een droge rooije van het huis lieverd” Trots vult Trees een glas en zet dat op de bar. Wanneer Boy het aanpakt heeft ze zichtbaar plezier.
“Alstublieft meneer, een droge rode huiswijn.” Ik neem een slok en laat hem door mijn mond gaan. “Kan onze wijn meneer bekoren?” “Ja uitstekend, dank u.”
“Jou restaurant heeft alles wat mijn eega verfoeide. Zwakzinnigen, lelijkerds en homo’s. Maar het is heerlijk jongen.” “Dan moet je even wachten tot je onze Love-schotel-IQ hebt geproefd.”

Het voorgerecht behorende bij de Love schotel wordt door Trees gebracht. Het is een combinatie van Perzikken op een beetje sap met enkele druppels honing. en een lichtgerookt stukje paling met een dun plakje truffel. “Een heel vreemde combinatie, overheerlijk. Maar wat is hier Love aan?” “Dat zal ik je uitleggen Ans. De paling, de perzik , truffel en honing staan bekend als lustopwekkend. Daar bij heeft de paling een fallische vorm. In Aziatische landen wordt de perzik vergeleken met een kutje en het sap omschreven als de liefdesnectar van een mooie vrouw.” “Het smaakte al goed, maar na je uitleg is het nog lekkerder… Wist jij dat Anja?” “Ja mam, Jeroen legt ons altijd alles uit alleen soms met wat gewonere woorden. En we proeven ook alles zelf voordat het op de kaart komt.”
Dan kijkt Ans mij aan. “Ik heb je door jongen, je hebt mijn dochter gewoon verleid met je Love schotel.” “Je hebt me door ma.” Lach ik.
Terwijl Trees de bordjes en het bestek van het voorgerecht afruimt begint Boy de salades en de sausjes behorende bij de hoofdschotel op tafel te zetten. Daarna komt hij met een karaf wijn. “Mag ik jullie nog een beetje bijschenken. Anja en ik knikken gelijktijdig. “Ik maar een halfje alsjeblieft, ik moet straks nog rijden.”
De hoofdschotel wordt door de Chef, Bart, zelf gebracht. Hij zet de schotel met 40 cm. doorsnee op tafel, met een theatraal gebaar haalt hij de stolp van de schotel. “Smakelijk eten.””Dank je Bart.” Met een wat geschokte blik kijkt Ans over de op verschillende wijze klaargemaakte Jacobs schelpen en oesters.” “Ik weet niet of ik die slijmerige weekdiertjes wel lekker ga vinden, lieverd.” “Volgens mij heb je gisteren ook een slijmerig goedje genuttigd, als ik me niet vergis heb je daarvan genoten.” Blozend lacht ze. “Vind jij dit lekker meid?” “Heerlijk ma.” “Wil jij mij dan voordoen hoe ik die dingen moet eten?” “Ik zou bijna zelf vergeten te eten zo ben ik in de ban van de warmte, verbondenheid en samenwerking tussen moeder en dochter. Ik besef meer nog dan tevoren dat als ik Anja wil hebben ik Ans er bij zal moeten nemen. Maar in tegenstelling tot alle verhalen is het hebben van deze vrouw als schoonmoeder geen straf.

Een half uurtje later is de schaal op de schelpen na helemaal leeg. “Poeh, Jeroen, ik zit helemaal vol.” “Ja, volgens mij heeft Bart ons drie een portie voor vier personen geserveerd. Het toetje kan er bij mij niet meer bij. Wat jullie?” Ik wenk even naar Boy. “Laat Bart maar niet beginnen aan onze toetjes. Die krijgen wij echt niet meer op.” “Kan ik jullie na het afruimen misschien nog iets anders aanbieden?” “hmm Italiaanse koffie, dat zou er nog wel ingaan.” “Ik ook alsjeblieft”glundert Anja. “Dat is toch met Amaretto?” Ik knik “Heerlijk, maar doe mij toch maar een gewone koffie, ik ben de BOB.”
Even later verschijnt Boy met drie glazen ‘Italian Coffee’. “Maar ik zou toch..” “Nee mevrouw, Bart brengt jullie naar huis en ik rij met onze auto achter jullie aan en pik hem dan op.” “Bedankt jongen, jullie zijn schatten.” “Hier werken alleen maar schatten.”zegt Anja. “Je hebt helemaal gelijk meid.”

“Waarom heb jij eigenlijk geen rijbewijs?” “Vroeger had ik geen geld en daarna is het door drukte er eigenlijk niet van gekomen. Ik heb me altijd goed kunnen redden met openbaar vervoer en mijn fiets. Misschien dat ik er toch maar eens aan moet beginnen.” “Zal ik dat dan betalen?” “Nee Ans, dat lijkt me geen goed idee. Integendeel zelfs. Als ik mijn huur heb opgezegd wilde ik toch al met je praten over mijn bijdrage aan het huishouden. Kost en inwoning zeg maar.” “Jeroen , ik wil deze heerlijke avond niet afsluiten met en discussie over geld. Vind je het goed als we hier later nog eens over praten.” Ik pak een hand van haar op van de tafel en druk er een kus op. “Is goed Ans, doe we.”

Later nemen wij voor het huis afscheid van Bart. En zwaaien nog even naar Boy die verderop in hun auto wacht.
Binnengekomen vraagt Ans. “Jeroen zou jij eerst even willen douchen dan ga ik daarna even samen met Anja want ik heb het gevoel dat ze haar vent wil verrassen.” “Anja zegt niets maar haar glunderen en haar blik spreken boekdelen. Net voordat ik naar boven loop duwt Ans mij het tasje met mijn verworvenheden in de handen. “Ik denk dat mijn lieverd ook verrast wil worden.” lacht ze.
Ik verzorg me zorgvuldig, doe een lekker geurtje op en besluit na enig tobben toch maar de body aan te doen. Voordat ik naar beneden ga doe ik mijn oude badjas erover heen.
“Dat is wat we door dat geneuzel bij de Hunkermuller zijn vergeten liefje. Kijk eens naar je vent, nog steeds in die aftandse badjas. Kijken wanneer we voor jullie wat leuke badjassen kunnen kopen.” “Mam, mag ik ook van zo’n huispakken zoals jij die hebt.” “Natuurlijk meisje, ik wist helemaal niet dat jij die mooi vond. Maar kom, het wordt tijd voor de verrassing.” Ze grijpt een tasje van tafel en samen gaan ze naar boven. Ik kijk even in het kleine draagzakje dat nog steeds op tafel ligt. Het is het speeltje van Ans. In de kelder zoek ik een mooi flesje wijn uit, trek hem even later open en zet drie glazen klaar op de salontafel. Ik zet even de tv aan en kijk naar een actualiteiten programma. Op het moment dat ik de dames van de trap af hoor komen, schakel ik de tv uit.

Anja heeft net als ik nog een badjas aan. Ans heeft een strak zwartfluwelen huispak aan. De rits is zover open dat de besproette bovenkant van haar grote, licht hangende, borsten goed is te zien. Dit keer glimt de huid van allebei satijnachtig, ze hebben elkaar Ingesmeerd met huidolie. De geur die ze verspreiden is ronduit erotiserend.
“Bewaren jullie de verrassingen tot de slaapkamer of mag deze oude vrouw meegenieten van het uitpakken.” “Jij mag het zeggen schat.” Anja zegt niets maar maakt de ceintuur van haar badjas open. Terwijl ik haar aankijk doe ik hetzelfde en even later laten we tegelijkertijd de badjassen van onze schouders glijden. Ik wordt weer getroffen. “Wat ben je toch mooi liefje.”
Ze heeft een bordeaux rood jurkje met een elastisch kanten bovenstukje aan, waar borstjes mooi in uitkomen. Gelijk onder haar tietjes waait een satijnen jurkje uit tot net onder haar kruis. De nagellak op haar vingers en tenen lijkt precies dezelfde kleur als het jurkje.
“Jij ook Jeroen.” “Vind je echt schat, wordt je zo niet een beetje bang van mij.” “Misschien wil ze soms wel en beetje bang van je zijn , jongen.” Anja knikt gelijk bevestigend. Ze kijkt naar mijn kruis. “Heb jij daar een veter? Mijn slipje heeft een spleetje, je kunt zo in m’n kutje.” “Het is maar goed dat Jeroen daar en stevige veter heeft meid, anders zou hij nu al recht de ruimte in staan.” Ik schud de wijnglazen vol. “Ja lekker jongens, ik drink nog een glaasje en dan ga ik maar eens vroeg slapen. Onder het genot van de wijn praten we nog even na over de gebeurtenissen van de dag. Na haar laatste slok gaapt Ans demonstratief. “Zo lieverds , ik ga maar vast naar boven. Ze kust ons beiden goedenacht, graait het laatste tasje van tafel en loopt de kamer uit. “Aáns,,, ze steekt haar hoofd vragend om de deur. “Dat tasje heb je niet nodig als je gaat slapen.”lach ik. “Je bent een rotzak Jeroen. Ben jij straks maar lief voor mijn meisje.” “Trustùh Ans.”

Ik sta op pak drie kussens van de bank en leg die op de eettafel. Ik schuif een paar stoelen wat aan de kant. Anja volgt mijn handelingen met groeiende verbazing. Nog voordat ze kan vragen. “Liefje ik krijg opeens enorm veel zin op een toetje.” “Ik pak haar op van de bank, draag haar naar de tafel en zet haar op een kussen op de rand. Ik ga tussen haar beentjes staan en we beginnen gepassioneerd te zoenen. “Ga je mij neuken op de tafel?” “Nee liefje, ik wil mijn toetje eten.” Ze kijkt me vragend aan. “Ga maar lekker achterover liggen in de kussens.”Ondanks haar twijfels doet ze wat ik haar vraag. Ik schuif haar jurkje een beetje naar boven en druk een paar kusjes op haar buikje. Ik draai even met mijn tong in haar navel en kus me over het zijden slipje naar het open kruis. Ongevraagd trek zij haar beentjes aan . Ik kus en geef even later kleine beetjes in het zacht vlees aan de binnenkant van haar bovenbenen. Ze zeggen wel eens dat mannen door hun erectie, hun opwinding niet kunnen verbergen. De gekmakende geur die aan haar kutje ontsnapt is volgens mij nog veel moeilijker te verbergen dan een stijve piemel. Ik trek de spleet in haar slip wat open en druk een paar zoenen op haar nog gesloten kutje, dan zak ik wat naar beneden, kus het plekje tussen haar kutje en haar strakke roze sterretje alvorens ik een paar likjes over haar poepgaatje geef. Bij het likken aan haar anus verstart ze even.. Ik kus me terug naar boven en begin dan weer mijn weg naar onderen. Wanneer ik voor de derde keer haar sterretje lik verstart ze niet meer, wel voel ik het spiertje even onder mijn tong samentrekken. Ik kus nu haar anus.

Voordat ik me helemaal op haar kutje richt kijk ik even naar mijn lieverd. Ze ligt dubbelgevouwen, met gesloten ogen in de kussens op tafel. Haar gezicht straalt genot uit. Het schiet door mij heen dat wanneer ik zo zou liggen ik zeker niet zou genieten. Ik trek haar kutje open, druk een zoen op haar kleine schaamlippen en zuig die even in mijn mond. Met mijn opgerolde tong zuig ik haar liefdesnectar in mijn mond en lik haar ingang. Ik ga iets naar boven en lik over haar nauwelijks waarneembare klitje. Haar zuchten verraad mij dat ik goed zit. Dan blaas ik op haar klit. Ik voel haar handjes in mijn haar. Maar haar benen blijven maximaal gespreid. Nadat ik nog een keer haar nectar heb opgezogen krijgt alleen nog haar klitje de aandacht van mijn mond. Ik draai enkele malen een wijsvinger in haar kutje en wrijf dan over haar poepgaatje. Haar handjes duwen mijn mond met steeds meer kracht op haar klit en haar heupen beginnen te bewegen. Nog een keer doop ik mijn vinger in haar kutje en duw hem dan in een keer tot het eerst kootje in haar anus,tegelijkertijd zuig ik krachtig aan haar klitje. Weer is nauwelijks iet te horen. Ze ademt niet maar haar onderlichaam beweegt en trilt onwillekeurig. Hoe anders komt zij klaar als mijn ex. Die gilde het letterlijk uit. Behalve wat zuchten, en lang en diep ademhalen achteraf hoor je bij Anja niets. Desondanks kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat zij haar orgasme mogelijk intenser beleeft dan mijn ex.
Ik hoor hoe zij weer diep begint adem te halen. Dan voel ik dat ik aan mijn haren over haar heen wordt getrokken. Ze lacht me gelukkig aan. “Was je toetje lekker.” “Heerlijk liefje, ik heb nooit een lekkerder toetje gegeten.” “Lekker dan met..” “Veel lekkerder.” “Jeroen. Mijn bips vond het ook lekker.”
Ik kus haar. “Liefje, hoe kun jij je zo dubbelvouwen liggen en toch nog genieten?”
“Hypermobiliteit!” Hoor ik plotseling achter me. Laat jullie niet storen lieverds ik wil me even een half glaasje wijn drinken. Mijn nieuwe vriendje heeft me dorstig gemaakt.”

Anja komt overeind en kijkt of het de normaalste zaak van de wereld is dat haar moeder, binnenkomt terwijl wij bezig zijn. “Wat is dat”, hypermobiliteit? vraag ik. “Anja’s gewrichten en spieren zijn buitengewoon beweeglijk. Dat heeft c.a. 30% van de mensen met down.” “Sluit ze daarom ook zo snel?” “Hoe bedoel je?” “Mij viel gisteren al op dat, nadat we toch stevig èh, gemeenschap hadden gehad, dat even later alles weer, laat ik zeggen, ongebruikt uitzag.” “Dat weet ik niet. Ik weet alleen als mijn eega mijn kutje enkele minuten met zijn bezoek had vereerd dat een half uur later nog te zien was.” Anja springt van tafel. Pakt het glas van haar moeder en neemt een slokje wijn. “Jeroen, ik heb ook zin in een toetje.” “Zullen we dan even wachten tot je moeder,,èh Ans…” “Waarom? Mama vindt dat niet erg,, toch?” “Nee lieverd, helemaal niet erg.” Nu is het mijn beurt om op tafel te gaan zitten. Anja trekt een stoel aan, gaat zitten en begint mijn veter los te maken. Nog voordat ze daarmee helemaal klaar is springt mijn piemel naar buiten. Met haar handjes trekt ze mijn voorhuid naar achteren en drukt een kusje op mijn eikel. Dan kust ze mijn hele schacht en ook mijn ballen mogen haar lippen en tong begroeten.” Ik kijk even naar Ans. Ze kijkt gefascineerd naar de verrichtingen van haar dochter. Haar tepels steken stijf door haar huispak In een hand heeft ze haar bijna lege wijnglas en haar andere hand wrijft over het huispak in haar kruis.

Ik voel hoe Anja mijn eikel in haar mondje neemt en begint te zuigen. Het voelt hemels. Al heel snel laat ze mijn eikel uit haar mond en begint te benauwd te zuchten. Wanneer ze op adem is gekomen herhaalt zich dit tafereel. Ans is inmiddels opgestaan. “Meisje, laat nou maar, dat komt omdat jij nauwelijks door je neus kunt ademen.” “Maar mama , ik wil ook ,, Jeroen heeft mij ook…” Ik ga wat rechter zitten. “Anja, laat maar, dat hoeft niet.” “Dat hoeft wel Jeroen.”zegt Ans resoluut… … Anja, meisje, gebruik je handen en je tong. Masseer zijn ballen en kriebel zijn poepgaatje.
Nu zuigt ze aan het topje van mijn piemel. Met een handje trekt ze me af en met het andere kneed ze voorzichtig en afwisselend mijn zaadpatronen. Dan voel ik iets dat ik eerder nooit heb gevoeld, een vinger die over mijn anus wrijft. Ze drukt door en ik voel haar vinger in mijn anus. Het is of er elektrische impulsen vanaf mijn anus doorschieten naar mijn eikel. Haar tong is dan weer over mijn eikel en dan weer op mijn schacht. Ik voel hoe mijn room langzaam het kookpunt bereikt. “Meisje, neem het topje maar in je mond.” Ik voel een vreemde hand die mijn schacht stevig aftrek en begin gelijk te spuiten. “Slik maar door lieverd. ,,, ,,, en?” “Lekker mama,, nog veel lekkerder dan oesters.”
Willen jullie ook nog een klein slokje drinken. “Nee mama, ik ben best wel moe.” “Zouden we dan maar lekker gaan slapen schatje?” “Anja, vindt jij het goed dat Jeroen, nadat hij jou lekker heeft ingestopt, nog even met mama komt praten.” “Ja mams , dat weet je toch wel.”
Ik breng mijn schatje naar bed en kus haar goedenacht. Dan ga ik weer naar onder.

Ans heeft de laatste wijn in mijn glas geschud en zichzelf weer zo’n goudbruin borreltje genomen. Ze is duidelijk gespannen.
“Vertel op Ans, waar wil je het over hebben.” “èh, ik wil het hebben over Anja en èh, over mij?” Ik ga wat rechter zitten. Jongen beloof me om niet boos te zijn, vooral niet op Anja.” “Het is niet mijn gewoonte ongedekt cheques aan te nemen. Maar in geval van Anja denk ik dat zij mij nooit willens en wetens boos zal maken. Dus ja, ik beloof het.” “Jongen, het is geweldig hoe jij haar seksualiteit hebt laten ontwaken, maar het lijkt wel of ze hierin geen grenzen kent.” “Hoe bedoel je?” “Nou bijvoorbeeld als ze me kust, dat is niet meer een dochter moeder zoentje. En toen wij ons na het douchen met die huidolie in masseerden , had ze, toen ze mijn insmeerde meer dan gewone belangstelling voor mijn borsten, kut en kont. Toe ik haar borstjes insmeerde omklemde ze mijn handen en vroeg mij wat harder te masseren.” Ik neem een teug wijn, dit moet ik even laten bezinken. Ans kijk me toenemend gespannen aan. “Kijk alsjeblieft niet zo bang, je lijk wel bang dat ik ga ontploffen. Ik wil het alleen begrijpen…. Hoe vond jij het eigenlijk. Hoe voelde het voor jou?”

Ans begint te blozen en slaat haar hoofd neer. Ik vind het fijn dat mijn meisje zoveel van me houd.” Ik sta op, kniel voor haar neer, til haar hoofd omhoog en kijk haar aan. “Alleen maar fijn?” Nu begint ze te snikken. “Ik raakte opgewonden. Wat ben ik voor een moeder?” Ik laat haar even uithuilen op mijn schouder. Dan ga ik weer tegenover haar zitten. “Ans, je had geen betere moeder voor haar kunnen zijn. Ondanks haar handicap heb je van meet af aan onvoorwaardelijk van haar gehouden. Je omschreef haar geboorte al het mooiste moment in je leven. Dat heb ik weinig moeders van down kinderen horen zeggen. De meest schrikken, wat ik me overigens goed kan voorstellen.” Ze kijkt wat opgelucht. “Jeroen, echt waar ik heb alles voor haar over. IK heb altijd voor haar gezorgd, niet omdat het mijn plicht was maar omdat ik van haar houd. Ik heb haar tot haar zesde de borst gegeven als bijvoeding omdat ze moeilijk at, maar ook om haar dicht bij me te hebben.” “Haar verzorging hoe is dat zo door de jaren gegaan?” “Tot haar twaalfde heb ik haar in bad gedaan. Soms gingen we dan samen in bad. Daarna zijn we samen gaan douchen totdat mijn man me dat op haar 16e verbood. Na het wassen heb ik altijd haar huid ingesmeerd met een goede bodylotion.” “Dat verklaart waarom mijn liefje zo’n gave en zachte huid heeft.” Glimlach ik. Ans vervolgt nu gedreven haar verhaal. “Tussen haar 8e en haar 12e had ze geregeld last van obstipatie. Ik moest haar dan klysma’s geven. Dat kon ook door de kruiszorg, maar ik wilde dat zelf doen.” Was ze daar nooit bang voor?” “Nee jongen, ze vertrouwde me en wist dat als het klaar was zij zich weer een stuk lekkerder zou voelen.” “En laat me raden, toen ze ongesteld werd, heb jij de eerste keren haar tampon ingebracht en als het eens mis ging alles met liefde verzorgd.” “Ja dat heb. Ik maar, geloof me, er zat nooit iets seksueels bij. Ik moest er zelfs niet aan denken.”
“Ans denk eens goed na. Zij voelt dezelfde onvoorwaardelijke liefde voor jou als jij voor haar. Emotioneel noch fysiek zijn er ooit grenzen tussen jullie geweest. In heel korte tijd is ze bijna net zo onvoorwaardelijk verliefd geworden op mij en is seksualiteit in haar leven getreden.”
“Is het eigenlijk niet meer dan logisch dat zij die heerlijke nieuwe ontdekking ook wil delen met de persoon die er altijd voor haar is geweest en waar ze eindeloos veel van houd?”
“Jongen hoe doe je dat toch steeds. Tien minuten geleden voelde ik me nog een pervers wijf en nou voel ik me trots. Maar hoe regelen we dat nu, hoe zou jij het vinden als..” “Ho hoho. Zullen we de regie niet gewoon bij Anja laten.
Wij zullen de komende tijd de regie moeten voeren om jou en Anja’s, financiële en andere belangen veilig te stellen voor je psychopathische man en voor de Nederlandse staat. Laten we Anja de regie geven over de liefde Volgens mij is dat haar specialiteit.
“Proost jongen” “Proost Anja.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 14716 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie